günaydın güller
kartopu....canlı günaydın
tayf....yakaladın mı leyleği
dur be canım daha karamsarlığa kapılma her şeyin hayırlısı olsun canım...canım leylek çok hınzır çıktı yine...sanırım aradığım leylek bu diil yaaaa...tutmadı kanımca aşılama..
canım leylek çok hınzır çıktı yine...sanırım aradığım leylek bu diil yaaaa...tutmadı kanımca aşılama..
canım leylek çok hınzır çıktı yine...sanırım aradığım leylek bu diil yaaaa...tutmadı kanımca aşılama..
iyi akşamlarrrr kıslarrr tayfın arkadaşıyım onu burdan takip ediyorumm umarım herkezler iyidir..
tayfımm bu msj. sana kuzumm yazmasamda sürekli yazılarını takip ediyorumm maşallahın var kızlarla cok güzel kaynaşmışsın..ben arada bakıyorum ama bulantılarım yazmaya zaman vermediği için yazamadım birtürlü..
tüp bebek iptal olmuş üzüldüm ama bir yandanda dedimki demekki bu kız için hayırlı olan buymuş rabbim bunu vermiş inş. tüp bebeğe hiçmi hiç gerek kalmadann bebişin yada bebişlerin sağlıklı gelsinler kuzumm..ama olmadı tüp bebekle devam edicekmişsin zaten bu şekilde daha cok yumurta elde edilir..
yasinini ve ayetel kürsüni okudumm rabbim kabul etsinn..cokk dua etttim allahıma sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı ve en kısa zamanda nasip etsin diye..
seni kocamann öpüyoruzz teyzoşşşş ve en kısa zamanda hayırlı haberlerini almak için bekliyoruzzz..
Tayfim daha dur dun 1 bugun 2 yahuuuuu bana diyordun relax relaxxxxxx seni opuyorum ben gezmeye cikiyorummm
dur be canım daha karamsarlığa kapılma her şeyin hayırlısı olsun canım...
heyyy akideciğe moral veren tayfa ne oldu? Nasıl anlıyorsunuz tutup tutmadığını bir de ben anlayabilsem :) sabır arkadaşlar sabır yelkenleri indirmeyin hemen .her şey güzel olacak
dur hele bir dur, nerden çıkardın daha belli olmaz canım ya..
tüpte bile daha üç günde belli olmaz.kendini üzme şimdineden inşallah hep beraber sevinecz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?