38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlarr gunaydin hepinize..denizverdiciyim hayirli olsun tatlim az kaldi hadi kizinin gelmesine rabbim yuzunu guldursun canim benimm..

canım leylek çok hınzır çıktı yine...sanırım aradığım leylek bu diil yaaaa...tutmadı kanımca aşılama..
dur be canım daha karamsarlığa kapılma her şeyin hayırlısı olsun canım...

Son düzenleme:
canım leylek çok hınzır çıktı yine...sanırım aradığım leylek bu diil yaaaa...tutmadı kanımca aşılama..

heyyy akideciğe moral veren tayfa ne oldu? Nasıl anlıyorsunuz tutup tutmadığını bir de ben anlayabilsem :) sabır arkadaşlar sabır yelkenleri indirmeyin hemen .her şey güzel olacak

dur hele bir dur, nerden çıkardın daha belli olmaz canım ya..

tüpte bile daha üç günde belli olmaz.kendini üzme şimdineden inşallah hep beraber sevinecz

iyi akşamlarrrr kıslarrr tayfın arkadaşıyım onu burdan takip ediyorumm umarım herkezler iyidir..

tayfımm bu msj. sana kuzumm yazmasamda sürekli yazılarını takip ediyorumm maşallahın var kızlarla cok güzel kaynaşmışsın..ben arada bakıyorum ama bulantılarım yazmaya zaman vermediği için yazamadım birtürlü..
tüp bebek iptal olmuş üzüldüm ama bir yandanda dedimki demekki bu kız için hayırlı olan buymuş rabbim bunu vermiş inş. tüp bebeğe hiçmi hiç gerek kalmadann bebişin yada bebişlerin sağlıklı gelsinler kuzumm..ama olmadı tüp bebekle devam edicekmişsin zaten bu şekilde daha cok yumurta elde edilir..
yasinini ve ayetel kürsüni okudumm rabbim kabul etsinn..cokk dua etttim allahıma sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı ve en kısa zamanda nasip etsin diye..

seni kocamann öpüyoruzz teyzoşşşş ve en kısa zamanda hayırlı haberlerini almak için bekliyoruzzz..

gamzelimmmmm:81:...canımsın güzel arkadaşım...allah kabul etsin bütün güzel dualarını...senin dualarına çok güveniyorum fıstığım...ben seni arayacaktım ama taşınma telaşın vardır diye hep erteledim,sürekli aklımdasın canım arkadaşım...yarın arayıp güzel sesini bi duyarım artık...teyzoş öpüyor ikinizide

Tayfim daha dur dun 1 bugun 2 yahuuuuu bana diyordun relax relaxxxxxx seni opuyorum ben gezmeye cikiyorummm

dur be canım daha karamsarlığa kapılma her şeyin hayırlısı olsun canım...

heyyy akideciğe moral veren tayfa ne oldu? Nasıl anlıyorsunuz tutup tutmadığını bir de ben anlayabilsem :) sabır arkadaşlar sabır yelkenleri indirmeyin hemen .her şey güzel olacak

dur hele bir dur, nerden çıkardın daha belli olmaz canım ya..

tüpte bile daha üç günde belli olmaz.kendini üzme şimdineden inşallah hep beraber sevinecz

yok yahuuuu..umutsuzluğa kapılmadım merak etmeyin kızlar,sadece bu sefer olmayacak galiba dedim...öpüyorum hepinizi

akide....
senden ne haber bugün...nasıl gidiyor:26:

zarp hocam ses yok sizden hayırdır... diş probleminizi yoluna koydunuz mu...:26:umarım herşey yolundadır.. clarisanın keyfi yerindedir

cans hoca,patikler... sizden de ses yok

taze anneler bebelerini büyütmenin telaşındalar sanırım.bahar,merye...selamm

toanacık....senden gezmiş gezmiş götürmüşsün patates salatalarınıafiyet olsun... bir çatal da benim için atıver bir dahaya.. ben de severim.en son ne zaman yemiştim:26:

herkese selam......

DENIZ cim gunaydinn hayirli kandiller valla bende bir sey yok aksama dogru gogusler bir sisiyor acimaya basliyor bir iniyor ama sabah mide bulantisi ile uyandim fazlada umitlenmemek lazim ama umit etmedende olmuyor insanin elinde degil hep bir acaba var icinde?bakalim kismet sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…