38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar okuyorum ama yazamıyorum oğlan müsade etmiyor. onun yemekleriyle uğraşıyorum yedirmekle uğraşıyorum valla pestilimi çıkartıyo akşam babası gelince biraz rahat ediyorum. diş çıkaracak belli çok haşin kaşıyo allah yardımcımız olsun.

tayf ümitsizliği kapılmadım demişsin ama kapılma sakın daha çok erken gülüm kendinizi çok dinliyorsunuz biliyorum ben de acayip dinlemiştim inşallah hayırlı sonuçlar alacaksınız ben eminim. bu pozitifde olsa negatifde olsa hayırlısı buymuş diyeceğiz hayatım. allah büyük inşallah hayırlısını en kısa zamanda verecek.

tüm inananların regaip kandili mübarek olsun arkadaşlar allah hayırlı güzel dualarımızı dualarınızı kabul etsin inşallah.

gelen gelmeyen herkese selam olsun öpüldünüz. umarım herkes iyidir mutludur huzurludur.

Herkese selamlar, kandiliniz mübarek olsun.

Kartopu, AS sonucunu merak etmiştim arkadaşım, cumartesiye kalmış, olsun, güzel haberleri Cumartesi kutlarız biz de. Alışverişlerde bol keyifler olsun, sıcaklara kalmamaya karar vermekle iyi etmişsin.

Alabama’cım, bir kere daha tebrik edeyim yeni evlileri. Balayı keyfi devamdır herhalde. Düğünün maskotunun fotoğraflarını bekliyoruz. Bizim de hayırlısıyla Cumartesi mevlüt günümüz, o gün muhakkak bir fotoğrafını çeker, kızımın fotoğrafını sizle paylaşırım.

Hem senin hem Deniz Bulut’un yazışmalarını dikkatle okumaya gayret ediyorum. Yeni tatlara alıştırmaya çalışmak bayağı enteresan ve zorlu bir sürece benziyor. Allah kolaylıklar versin. Batu inşallah annesini mahçup edip yeni tatlara güzelce alışacak, kaşık yetiştiremeceyecek anneciği ona yakında.

Zarpdeniz’cim, nasılsın, nasıl güzel kızımız? Diş sorununu halledebildin mi? Hazırlıklar ne alemde?

Bizi sormuşsunuz kızlar, teşekkürler. Biraz telefonda anlattım Alabama’ya, yaşayanlar bilir, hamile arkadaşlarımıza da kendi tecrübelerimi aktarmış olayım. Çocuğumun herşeyiyle ben ilgileneceğim diye bir kararım vardı, insan hesap edemiyor doğum sonrası iyi dinlenilmezse ne acayip bir yorgunluk hissedeceğini. Günde 2 saat uykuyla, gelen giden, bebekle ilgilenmeye çalışma, gögüslerimde var olduğu söylenen bezeleri yok etmek için her gün 5-6 saat masaj, pompayla sağma, sıcak ve soğuk kompresler derken fark etmeden merhaba post partum olmuşum. Ota ..oka ağlar bir halde iki hafta geçirdim. Bezeler de geçmeyince, doktorumun önerisiyle bir meme cerrahına gittim. O da bana yok etmeye çalıştığım şeylerin esasında kendi meme yapım olduğunu, fibrokistlerimi yok etmeye çalıştığımı söyledi. Bezelerin var diyen pediatri hemşiresine mi kızayım, yoksa onun lafını dinleyip bir doktora görünmediğim için kendime mi? Neyse, sonunda beze operasyonu bittiği için rahatladım, eşimden, annemden ve yardımcı bayandan da biraz destek almaya başladım. Hamile arkadaşlarımıza özellikle ilk iki hafta çok iyi yardım almalarını salık veririm. Vücut inanılmaz bir hormonal değişimden geçerken, ancak dinlenerek kendinize ve bebeğinize yardımcı olabilirsiniz, yoksa sıkıntılı bir süreçten geçme ihtimali olabilir benim gibi.

Zarp’çığım, kilomu sormuşsun. Alabama’ya dediğimi tuttum canım, 15 kilo aldım hamilelikte  Hastaneden döndüğümüz günün ertesi sabahı büyük bir merakla çıktım tartıya, aaaa iki kilo gitmiş, nasıl yani, Rena Güneş 3 kilo doğdu, bu ne yahu oldum ama doğal, deli bir ödem vardı bende, şimdi o kiloların 8’i gitti, 7 kilosu daha benle. O da zamanla gider diye umuyorum, şu an tek derdim yeterli süt verebiliyor muyum ki buna da süt yaptığını duyduğum şeylere ağırlık vererek beslendiğimden pek takmıyorum açıkçası canım. Doğum şeklini de konuşmuşsunuz, benimki epidural oldu ancak az daha olamıyordu. Çünkü katater bir türlü omur aralığına girmedi. 5. denemede ki artık bud a olmazsa genel narkoza geçelim diye konuşmuştuk çok şükür katater girdi de epidural olabildim. Narkoz doktoru çok şekerdi, ameliyat başladığında amerika’daki epidural uygulamaları falan diye bir konu başlattı, doktorum kızımızın poposu göründü diyene kadar da susmadı maşallah  Dikiş esnasında ağrım olur gibi oldu, dayanamayınca ağrı kesici yaptılar ve açıkçası hissettiğim en yoğun acı bir tek o acı oldu, sonrası başa çıkılmayacak gibi değil.

Çınar bebeğin müjdesine o kadar sevindim ki. Limon kabuğu keyifle büyütsün inşallah.

Tayf, herşey gönlünce olsun, haziran ortasına doğru kutlamalar yapacağız inşallah hem sen hem de Akidecik için.

Cans, sağolasın arkadaşım, umarım sen de iyisindir. Umuyorum tiroid değerlerin bir an önce normale döner, ameliyat olup rahatlar, sonra da bebek müjdesi verirsin.

Canende, çok üzüldüm arkadaşım, aynı durum benim de başıma gelmişti, biz incelemeye göndermedik, doktorum yumurtadan kaynaklı bir kromozomal anomalidendir demişti, bir daha aynı şeyin başına gelme ihtimali bir kişiye büyük ikramiyenin iki kere çıkması gibi bir ihtimal diyerek de moral vermişti. Allah yardımcın olsun, ilk gebeliğinle yüzün gülsün inşallah.

Baharnaz’cım, nasılsın, Mert Enes bebeğimiz nasıl?

Reiuse, hoşgeldin tekrar, eşine kavuşmaya az kalmış, tez zamanda bebek müjdesi vereceksiniz inşallah.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...

evet denizverdicim,çok güzel söylemişsin bu sefer olmazsa birdaha ki sefere..
alabamacım,inanki ümitsiz bi duyguyla henüz tanışmadım bu yolda..yumurtalarım varolduğu sürece sorun yok yahuu..samimiyim bu konuda:82:..

i

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Fransa'da 2 gün tatil, hava muhteşem, kuşlar cıvıl cıvıl insanı zorla mutlandırıyorlar :)
Herada'cım iyi dileklerin arasında beni de unutmadığın için çok teşekkür ederim Allah kızını sağlıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Sağlıkla kalın...

kizlaarr meraba lar hepinize ..kandiliniz kutlu olsun ..rabbim dua ve dileklerinizi versin ..insallahh gonullerinizdeki bebislerinizi biran once gondersin: anne olan arkadaslariminda yavrularini kendilerine bagislasin..

zarpdenizciyim..kartopumda hayirlisiyla dogursunn anali babali insallah.. unuttugum varmi acaba baska kim vardi doguma hazirlanan..:44:

denizverdiciyim canim benim insallah senin kizisinda sana gelsin biran once insallahh rabbim hayirli evlat etsin sana..

akideciyim ve tayfim sizlerinde emekleriinizi bos etmesin insallahh

hepinizi cok seviyorum tek tek yazamasamda rabbim gonlunuzdekileri versin sizlere .bu gecenin yuzu suyu hurmetine hepimizin dualarimizi kabul etsinn sekerler..

herkese merhaba

arada okumaya çalışıyorum tam yazayım derken Umut paşa izin vermiyor:))

60-70 sayfalık bir açığım var.okuyup yazmaya çalışacağım tekrar.

denizverdi, sende gelişmeler olmuş sanırım.allah doğru kararlar almanı nasip etsin.evle ilgili planların var sanırım.

alabama, bizde tamamen katı gıdaya geçtik.aynen bende pişir, yedir, giydir, yıka vs uğraşıyorum.tüm zamanı mı alıyor.her yemek yeme faslından sonra bende üst baş değiştiriyorum.

limonkabuğu'nun bebeği taburcu olmuş sanırım.geriye dönüp bir bulayım.ayy ne mutludurlar şimdi:)))

herada, hoşgeldin.ilk günler zor geçiyor ama sonra öyle bir alışıyorsun ki sende şaşırıyorsun.evet yardımcı şart benim vardı.nispeten daha az travmalı atlatılıyor.kokla güneş bebeği benim için.

biz dün oğlumu sünnet ettirdik teyzeleri.akşam çok az mızlandı.şimdi iyi.bi ara fotolarını koyarım.oğluşuma sembolik şapka ve maşallah aldım:))

hepinizin kandili mübarek olsun. sevgiler......

Son düzenleme:

buradayım canım.okumaya çalışıyorum.30 haftalık olmuşsun derin bir ohhh benden.çantan hazır değil mi?

Son düzenleme:
bu arada paylaşmadan geçemeyeceğim...35 yaşına kadar 50-53 kilo arasında gidip geliyodum,35 ten sonra 38 e kadar yavaş yavaş kilo almaya başladım ve 64 leri gördüm ve neredeyse 40 a kadar böyle devam etti ancak 40 civarı nedenini anlayamadığım bi şekilde üstelik aynı miktarlarda ve aynı düzende yememe rağmen kilo almaya başladım ve geçen sene 70 i gördüğümde çok şaşırmıştım..bu hayatımda bir ilkti....dahada kötüsü oldu ve geçen ay tüp tedavisinden önce tartılınca birde baktık ki 82 kilo olmuşum ve inanın eskisinden çok yemiyordum..noldu bana acep diye eşimle tartışırken yemek yeme alışkanlıklarımızı değiştirmeye karar verdik geçen ayın 15 i gibi yeni bir düzene geçtik...aç kalmayacaktık gece yememek için kendimizi kasmayacaktık,plan bunun üzerine kuruldu ve gerçekten aç kalmadan 79,5 kiloya geriledim yaklaşık 18 günde...üstelik spor yapmadan...inanamıyorum...gece yemeklerine devam ederek,hiç bir zaman aç kalmadan eşimde yaklaşık 2 kilo verdi..yaptığımız şu oldu ekmeği hayatımızdan çıkardık sayılır,sadece sabah ve öğlen yemeklerinde bir dilim yemeye başladık...çiğ zeytinyağını bolca tüketiyoruz salatalarda,süzme yoğurt,bol süt,fındık badem ceviz,zaten tatlı yemiyoduk ama şekerli çay bolca tüketiyoduk,şekeri azalttık...teflonda önce biraz su ile haşlayarak pişirdiğim ve suyunu çekince az zeytinyağı ile kavurduğum bol baharatlı sarımsaklı tavuk,kırmızı et hatta balık,ton balığı,beyaz her çeşit peynirle şenlenen yeşillik salatası tabii ki zeytin yağlı bol baharatlı olucak akşam menümüz oldu..sonra piyaz teflonda yine kendi yağında pişen köfteler ama inanın sayı ile diil dilediğin kadar (10 a kadar yolu var)haşlanmış yumurtalar,katkısız konserve türlü ile yaptığım peynirli salatalar,dondurma,meyva ama bol bol süzme yoğurt...kısaca aslında sağlıklı olanı tüketerek sadece 18 günde 2,5 kilo inanılmaz diil mi...tavsiye ederim hepinize...bu hafta günde 1 saat kadar yürüyüş ile devam edicez...böyle beslenmeye devam edersem hamile kaldığımda bile sanki kilo vermeye devam edermişim gibi geliyor bana...ama şunu söylemeliyim ki bol baharat yediğimiz herşeyi çok eğlenceli bi hale getirdi,rejim yemeklerinden öyk gelenler gidin reyhan,fesleğen,defne,dağ kekiği,köri,zerdeçal,aklınıza ne gelirse alın,göreceksiniz o sıkıcı diyet yemeklerini yemeye doyamayacaksınız...ben mesala şunu bile yapıyorum bol yeşilliği elimle parçalıyorum mayonezle yoğurdu karışrırıyorum ve salatanın üstüne yaydıktan sonra zeytin yağı tuz ve tarçın ekliyorum,inanılmaz bir tat çıkıyor ortaya...mayonez bile ara ara tüketiyorum yahuuu...en önemlisi kendimi artık çok yorgun hissetmiyorum..uyuyana kadar yiyebilirsiniz bütün bunları,yatağa aç girmeyi sevmiyorum...

salatalığı doğruyorsunuz üzerine bolca ama bolca süzme yoğurt koyuyorsunuz,bir yemek kaşığı kadar sızma zeytinyağı,bol bol köri,dağ kekiği,reyhan,tuz koyup karıştırıyorsunuz ve tadıyosunuz arkadaşlar,inanılmaz bişey oluyo yahuuu...günde istediğiniz kadar yiyebilirsiniz,enfes...ama süzme yoğurt,normal yoğurt çekilir gibi diil...ben bu aralar bim marketin süzmesine fena takıldım,yok böyle bişey..

Son düzenleme:
hayırlı kandıller arkadaşlar ..bu guzel gunde tum dıleklerın kabul olması duaların hayırlara vesıle olması dılegıyle hepınızı sevgıyle sarıyorum ..

denızverdı .. gozunaydın .. tum gelısmeler cok guzel devam edıyor ..bu gıdışle kızın senı pek bekletmeyecek ....cok sevındım ...

kartopu .. selam .. a. s sonucu cumartesıye kalmıs .. hayırlısıyla atlatacaksın .. emınım her sey cok guzel cıkacak .. ..

hereda ... evınıze gecmıssınız .. ne guzel .. depresyon meselesıne guzel çözüm bulmuşsun .. elif şafak ın siyah süt kitabını tavsiye ederim ..

tayf akideciknane inşallah bu guzel bekleyiş guzel sonuclanacak ve sıze guzel gülüşlü bebekler olarak geri dönecek ..

herkese cok selammmm

Son düzenleme:
Baharnaz'cım, aaaa delirmişim ben, Enes Can yazacağıma, Mert Enes yazmışım, bu da Herada teyzesinden olsun, kusura bakma canım ya, bu özensizlik bana yakışmadı ama kafa bir dolu, affet. Hatta hem Alabama'ya hem Deniz Bulut'a aynı paragrafta mesaj yazmışım, Mert ve Batu'yu da karıştırmışım gibi duruyor o yüzden, bugün böyle oldu vallahi, kusura bakmayın.

Altınyunus, vay maşallah Umut Paşa'ya, demek sünnet işi de halloldu. Erken bir zamanda sünnet ettirmekle iyi etmişsiniz, paşamızın keyfi yerindedir umarım. Alabama, Deniz Bulut, siz ne zaman düşünüyorsunuz sünnet işini?

Cans sağolasın önerin için. İlk çıktığında okumuştum Siyah Süt'ü ama hatırlatman iyi oldu, tekrar elden geçirilebilir Ben bir de şu Brooke Shields'in bu konuda bir kitabı var onu da edinsem mi diye düşünüyorum ama çok şükür atlattım bitti galiba. Allah kimselere yaşatmasın, arzu eden herkesin kolları keyifle bebecikleriyle dolsun inşallah.

Son düzenleme:
Altınyunus sünnet işini halletmişsiniz hadi gözünüz aydın allah damatlığını da göstersin. Bizim babamız büyüyünce yaptırcakmış karar verildi. kendisi ağbisiyle birlikte 1.5 yaşında olmuş hatırlamıyo. yani abisinin düğününe ortak olmuş. ağbisi zamanında olmuş dolayısıyla oğlunu özene bezene düğünle kutlayarak yapacakmış. bende sesimi çıkartmadım şu travma olayına fazla takılmadım napalım kısmet böyleymiş. aslında doğduğunun ertesi günü kararlaştırılmıştı ama o zaman kısmet olmadı biliyosunuz. her kalan işte bir hayır vardır madem öyle geleceğe kaldı dedik.

canım boşver biz takılmıyoruz böyle karışıklıklara. normaldir sen daha kendine gelmedin. oluurr sen iyi ol yeter. evet hayatım çiftimiz antalya da balayına devam halindeler. resimlere onlar gelince ulaşcaz ama oğlumun bir tane resmini koyayım fotografçı çekmiş taradım onu. güneşi kokla benim için. mevlüdünüzü allah kabul etsin canım şimdiden kolay gelsin.

Eklentiler

• $mrttt (1).webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
41 kere maşallah yakışıklıya, Mert'çikom koca adam olmuş vallahi, süper gözüküyor. Allah nazarlardan saklasın. Demek sünnete daha var, iyi Herada teyzesi ancak toplar kendini Çok öpüyorum sizleri Alabama'cım.

merhabalar hanmlar nasılsınız hrkesin kandiilini kutluyor inş.allah duaları kabul edecek bu günde
yeni arkadaşlar gelmiş epey kalabalıklarşmş bursı ben pek takip edemiyrm biliyrsunuz kızmla ilgilenmekten (allaha şükür) okuyrm yazmaya zamanm olmuyr kızım izin vermiyr

alabama yeni foto çok şirin alah nazrdan saklasın

limonkabuğu hayrllı olsn

benm bebişin on gündür burun akıntısı devam ediyr serum fizyolajik koyuyrm burnuna ama kesin çözüm olmuyr bir ara sütüm de almyrdu sağıp öyle verdim süt ememiyrdu biraz sütüm den verdim ama dr verme dedi şimdi az az alıyr allaha şükür
bir aydır hiç kilo vermedim takılı kaldım artık bu beni korkuttu
birde hala bacak diz ayak ağrlarm devam ediyr dizden aşağısı bir garip bşeyler olyr gibi herhalde hala ödem kalmş

bütün arkadaşlara selamlr sevgiler

canm ben yoğurt ve pekmezi kendimde yiyince demir eksikliği yaptı bende çoçuk ta yaparmı bilmiyr inş.yapmıyrdu

canm bende çok tedirgin oluyrdm hatırlasn benimki ikigün sessiz sonraki gün harektleri tavan yapıyrdu ama yine çok sık aralıklarla sağlık ocağına gidiyrdm uzun bir süre öyle çok sık gititm biraz büyününce hareketleri artacak inş. ben harekt etmeyince hiç konuşasım gelmiyrdu bana da eşim aynı tepkiyi veriyrdu şekerli bişeyler yeyip sola yatmak vardı yapıyonmu hayılısı canm inş.bebişine kavuşacan sağlık ve mutlluk ile

aminnnnnnn aminnnn canım inşallahhh allahım kabul etsin..
bugün kandil,kandil içinde kuran okudum yine sizler için bol bol dua ettim rabbim bu güzel gecenin hürmetine dualarınızı,dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh..

bana gelince ben cok iyiyim bebişimde iyi yavaş yavaş büyüyoruz inş. sağlıklı kucakalmakta nasip olsun..tayinimiz acıklandı elazığa gidiyoruz annem geldi evi toplamaya ben birşey yapmasamda illa koyulcakların yerlerini söylüyorum bir telaş devam ediyor hayat..

kızlarrr hepinizin kandili mubarek duları kabul olsunnn..

Insallah kizlar YASIN I SERIFIMU okudum olmuslerimize tum dilegi olanlar hamurumu yapdim belim cok agiriyor yyaaa

canım allahım dularını kabul etsin gönlündeki ve muradındaki neyse onu en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh...
belim ağrıyo demişsin benimde bebeğim tüp ve benimde acayip belim ağrımıştı hatta adet olucam diye bile korkmuştum ama cok şükür rabbime bugünlere geldik..
darsı sana,tayf ve bütün isteyenlere olsun...
güzel haberinizi alıcaz inşallahhhhhhhh...

canım allah razı olsun inşallah...kandilin mübarek olsun...umarım bugece edilen bütün dular bize hayırlı bi şekilde geri döner...

elazığ da umarım herşey gönlünce olur bi tanem..bugün fırsat bulup arayamadım bi türlü,aklımdaydın..ama aryacağım söz...öpüyorum seni kocccaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…