- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
canımmmm belki aramışsındır benim tlf genelde kapalıı acmıyorum fazla dün bir ara actım msj kutum dolmuş silerken bir msj geldi sendendi galiba onuda yanlışlıkla sildimm acaba sendenmi eminde değilimm neysee önemli değill...canım allah razı olsun inşallah...kandilin mübarek olsun...umarım bugece edilen bütün dular bize hayırlı bi şekilde geri döner...
elazığ da umarım herşey gönlünce olur bi tanem..bugün fırsat bulup arayamadım bi türlü,aklımdaydın..ama aryacağım söz...öpüyorum seni kocccaman
canımm gamze adını eskiden beri cok severim ama benim adım hatice gamzlerim olduğu için nickimide gamzelikız yaptım..Biliyor musun GAMZELIKIZ benimde adim gamze ay cnm ya aminn ayakda fazla kalinca belimin ortasi catliyorr aynen bende adet olucam saniyorumm hayirlisinla buyut bebisini darisi basimizaaa
aminnnn canımm allahım dileyen isteyen herkeze yaşatsın...allah dualarını kabul etsin gamzeli aminnn. sende mis kokuluna sağlıkla kavuş inşallah. allah sana da evladını büyütmeni nasip etsin.
anammmmm senn 1 ay nereye gidiyon yaaaa peki bebiş tuttuysa nerden öğrencezzz ben meraktan catlarımyaa şimdii..merhabalar herkese
kızlar,ben yaklaşık bir aylık bir iş gezisine çıkıyorum..umarım döndüğümde herkesin keyfi bıraktığım gibi yerinde olur...bu arada olurda aşılamadan olumlu sonuç alırsam mutlaka yazarım sizlere..hepinizi çok öpüyorum,dönünce görüşürüz
Bugun bir haftaaa oldu bakalimmm ne olacakkkk bugun hicbir belirti yokkkk sadece agzimin ici cokkk aci ilaclardan mi neee o fitil yada folic asit yapiyor
Kizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?
dENIZCIM BEKLEMIYORUM YARIN SABAH KAN VERMEYE GIDIYORUM DR CAGIRDI BAKALIM YARIN ANLARIZ DENIZYA
slm arkadaşlar ben 38 yaşındayım birbuçuk senelik evliyim ve mayısta hamile kaldım sizden ricam yaş itibariyle biraz tedirginim bana önerebilceğiniz bilgiler varsa lütfen her konuda yazarsanız çok sevinirim allah isteyen herkesi sevindirsin.
Kartopu, gözün aydın, keyfini çıkar hamileliğinin canım. Çok sevindim, sonucun iyi geleceğini biliyor için için insan da yine de merakla o tarihi bekliyor. Hazırlıklar tam gaz devam etsin o zaman, isim çalışmaları ne alemde? Bol keyifler diliyorum arkadaşım.
Akideciknane, inşallah sevinçle yazacaksın müjdeni, kan testin yüzünü güldürsün inşallah, haberlerini bekliyoruz.
Deniz Bulut'çum, Alamaba Batu'nun kilosuna birşey demedi canım, senin beş kilo için yaptı kedi muhabbetinianladığım kadarıyla. Fazlalıklardan ben de zamanla kurtulurum diye ümit ediyorum. Senin bakıcı bayan iyi gidiyor sanırım, aman maşallah diyeyim.
Gerçekten alerji katı gıdaya geçişte zorluyordur, kolaylıklar diliyorum canım. Demek sünnet işi de çoktan halloldu, oh iyi etmişsin, kurtulmuş Batu Bey'imiz. Koca adam olmuş maşallah, Allah o güzelliği nazarlardan korusun.
Alabama'cım, eh o zaman yeni fotosunu bekliyoruz beyimizin, ben de bu hafta inşallah koyacağım kızımın fotosunu. Mert'çikoya iştahlı yemek seansları diliyorum tekrar.
Zarpdeniz'cim, diş işi zorluymuş canım ya, inşallah doğum sonrasına kadar rahat bıraksın seni. Demek Clarissa'nın eşyaları oda dolusu oldu. Güle güle kullansın minik prensesin. Şuncacık tecrübemle söyleyeyim keşke tulumlarının hepsini kendinden eldivenli alsaymışım, gerçekten o tür tulumlar büyük rahatlık, yoksa minikler hemen öğreniveriyorlar eldivenleri çıkartmayı. Mide büyüklüğünü yazmışsın canım, doğrudur da onların bir genişleme kapasitesi var ki sorma. Doktor kontrolüne bebeğin beşinci günü gitmiştik ama arada bir iki gün mama takviyesi yapmak durumunda kalınca kontrol için 12 günlükken de götürdük kızımızı. Ne kadar süt vermek gerekiyor diye sordum, 'artık günde 8 kere her defasında 60 cc alması hedef' dedi. Yani ha gayret günde yarım litre süt içiyorlar, mide kapasiteleri maşallah. O yüzden ister istemez herkeste acaba sütüm yetiyor mu gibi bir soru işareti oluyor.
Annenin yanında olacak olmasına çok sevindim, gerçekten çok ihtiyaç duyuluyor. Az kaldı gelmenize, miniğin kucaklamana, hayırlısıyla vaktinde ve sağlıkla gelsin inşallah.
Herkese selam ve sevgiler der kaçayım ben, yine uğrarım.
Selam kizlar kan verdim geldim ama hicc sanmiyorum zaten ben size bir sey diyeyimmi bu avrupada gercekden irkcilik var kendi milletleri ne hikmetse hemen tutuyor;Bende esimde ck uzgunuz gercekden cok zormus yucel kahramandan hemen randevu alayim dedim tesaduf adam brukselde allahim sukurler olsun aksam yucel kahramana gidiyorum.netice gelmedi henuz ama gelice yazarim bu arada kanamada kesildi
Selam kizlar kan verdim geldim ama hicc sanmiyorum zaten ben size bir sey diyeyimmi bu avrupada gercekden irkcilik var kendi milletleri ne hikmetse hemen tutuyor;Bende esimde ck uzgunuz gercekden cok zormus yucel kahramandan hemen randevu alayim dedim tesaduf adam brukselde allahim sukurler olsun aksam yucel kahramana gidiyorum.netice gelmedi henuz ama gelice yazarim bu arada kanamada kesildi
merhaba herada çok teşekkür ederim. doğru söylüyorsun. sonucun temiz çıkacağına inanıyordum. kendimi sonuç kağıdını elime aldığımda çok seviçli hayal ederek bekledim 25 günü. ama insan yinede sonucu almaya gittiğinde heyecan yapıyor. artık önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş alışverişe başlayacağız. hem giyisi hemde evimiz için. isim olarakda şimdilik Burak düşünüyorum. aileden kimde isim konusunda karışmıyor, herkes bana bıraktı kimse yorum bile yapmıyor. sen ne istersen o olsun diyorlar. en azından arkadaşlar sizden yorum bekliyorum isim konusunda tekliflere açığız yani oğlumla ben
Tekrar tekrar gözün aydın. Alışverişlerde de bol keyifler olsun. Çokkk güzel bir isim bulmuşsun, Burak gerçekten insana çok sıcak gelen bir isim. Erkek bebek ismi hiç düşünmedim ama düşüneyim bir, belki bir iki öneri de benden gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?