38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hocaaaamm...canlı merhabaaa...yazınızı gülümseyerek okudum...inşallah en yakın zamanda ağızdan ve burundan süt gelme sorunu son bulur..hocam zormuş değil mi....ama bir o kadar güzel olmalı..eeee emek olmadan yemek olmuyor..
demek clarisanın pembe tüylü defteri var...hımmm.pek süslü olacak.belli..
ben de hep bir günlük almayı düşünüyorum.şöyyle kalınca birşey...almadan o gelecek neredeyse

bahar tatil yapacaktı.. sanırım şimdi denizin tadını çıkarıyordur

kangurunun tedavisi iptal oldu bu denemede...bir dahaya gelecek inşallah yavrusu..

clarisayı sevdimmm...biraz büyüsün...sıkarım o zaman..

selvicim.....
ben kaçtım.işler beni bekler..edirneye selam..kafeye bol kazançlar..melise de çok öpücük.hoşçakall

Toana'cığım dediğin gibi inşallah benimledirler. Sen nasılsın tatlım?

ZarpDeniz'ciğim insan yaşamadan anlayamıyor değil mi, özellikle çalışan annelerin bir de çocuklarıyla nasıl zorlandığını. Canım benim demek pembiş defteri var. Biliyor musun arkadaşım ben henüz tedaviye başlarken miniğimin günlüğü vardı. Hamilelik haberimi bile o deftere yazmıştım, sonra doğumu, sonrasını, büyümesini, konuşmasını vs. halen de onunla ilgili olan herşeyi yazıyorum. Bunu sana da tavsiye ederim. Çocuk büyüdüğünde küçükken yaptığı hiçbir şeyi unutmamış oluyorsun. Genç kız olduğunda günlüğü ona teslim edeceğim. Küçükken neler yapmış herşeyi okusun.

Canım bu burnundan süt gelme meselesini doğrusu ben hiç yaşamadım, bilmiyorum belki de hatırlamıyorumdur. Bence mutlaka bir dr.a danış. Eminim önemli birşey yoktur ama yine de için daha rahat olur.

DenizVerdi, DenizBulut, MaiUmut, Kangurum, Baharnaz,Alabama, Herada, Riusue, Merye, Tayf, Kartopu, Cans... hepinize selam..

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür.28. haftamıza girdik bugün hayırlısı ile. yarın doktor kontrolümüz var.inşallah herşey iyi devam ediyordur. hazırlıklarımızı yavaş yavaş tamamladık. ama odasını hala alamdım, hiçbirşeyi yakıştıramıyorum oğluma ama kararlıyım hafta sonu onuda halledeceğim eğer hava çok sıcak olmazsa.

zarpdeniz , clarisanın umarım önemli bir şeyi yoktur. yemek yememek için anneciğine naz yapıyordur belki inşallah herşeyi biran önce düzene girer arkadaşım.

patikler heyecanla haberini bekliyor ve dua ediyorum sana, inşallah bebişin / bebişlerin seninle beraberdir.

denizverdi, ne zaman haber gelecek çok merak ediyorum , inşallah çok bekletmeyecek senide kızın.

tüm arkadaşlar hepinizi

zarpdeniz canım benim ikiz yeğenlerim var daha önce söylemiştim biri kız biri erkek.bizimlerde biraz erken doğdular.o yüzden önce biberonla beslendiler erkek olnı biberonle süt alırken nefes almada zorlanıyordu,genelde öksürüyordu.dr geniz eti var demişti.biraz üşütse geniz eti şişiyordu burnu sık sık tıkanıyordu.iki yaşını doldurunca geniz eti alındı.şimdi iyi şükür.umarım clarissanın bişeyi yoktur,benim yerime çok çok kokla onuuuu.

bir ara ikiz istiyordun da. düşünebiliyor musun bundan bir tane daha hem ikisi birden daha da küçük doğmuş olacaklardı :18:allah tayf a güç kuvvet versin. canım doktor ne dedi peki? acaba küçük olduğundan tam ememiyor ondan mı geri geliyor? veya burnu tıkalı olabilir mi? otri bebe geniş gerçekten ben ilk ay hiç denememiştim. diğer burun temizleyiciler ile çekmeyi denesen? bebedor unki oldukça ince uçlu gibi gözüküyor. büyüdükçe bu problem ortadan kalkacaktır. ilk 2 ay zor gerçekten
senin göbeğini takacak durumun var demek ne o anneler arası güzellik yarışmasına mı katılacaksın? sabret canım azalıyor. 6.-7. aydan sonra hissetmeye başlıyorsun. şu an hissedilebilir minik bir balon var bende.
batunun üst bir dişi çıktı sanırım yanındaki de çıktı gibi. ama 10 gündür gece uykuları çok bozuldu. dişten dedik, hastalıktan dedik, sıcaklardan dedik artık nedense dün de uyumadı 11 gibi uyuduk. 3,5 gibi kalktı ve ben hiç uyumadan işe geldim. artık bebeğini camdan atan anneleri anlayabiliyorum insanın yorgunluktan gözü dönüyor. iştekilere yarın sabah gelmezsem merak etmeyin hapisteyimdir dedim en iyisi avrupalıların yaptığı diye düşünüyorum artık. altı temiz mi karnı tok mu ateşi falan da yoksa bırakın ağlasın offf bu akşam nasıl geçecek acaba? sanırım sıcaklar alerjisini azdırıyor. kaşınmaktan ve huzursuzluktan uyuyamıyor. alerji doktoruna mail attım. arkadaşlar 2 yaşından sonra uykular düzeliyor diyor zaten hayatımızdan 3 seneyi silmemiz gerektiği de söylenmişti. 2 tane düşünenler peşpeşe yapmalılar. en azından hayatlarından 6 seneyi değil 4 seneyi silmiş olurlar.

Son düzenleme:

İnşallah öyledir canım. Pek ümidim yok ama, sadece her regl öncesi çıkan sivilcem henüz ortalarda yok, sadece bu beni biraz ümitlendiriyor olabilir. Her an çıkarsa ona da birşey diyemeyeceğim tabi. :)

İnşallah bebişinin odasını da bir an önce tamamlarsın canım. çok zevkli bir uğraş bu, bak göreceksin. Sadece dediğin gibi sıcaklar keşke bu kadar çok olmasa, insan çabuk yoruluyor....

Kızlar,

Ben de 3 gündür açık renk ve bayağı sıvı akıntı var. Bu neden bilen var mı? Crinone jelden kaynaklanıyor olabilir mi?

Gerçi site de bomboş, inşallah cevap verenler çıkar :):97:

Kızlar,

Ben de 3 gündür açık renk ve bayağı sıvı akıntı var. Bu neden bilen var mı? Crinone jelden kaynaklanıyor olabilir mi?

Gerçi site de bomboş, inşallah cevap verenler çıkar :):97:

ben varım. işteyim ya yazabiliyorum yoksa evde olanaksız. cirone jel den kaynaklanıyordur büyük olasılık ama biz inşallah hamilelik belirtisidir diyelim

ben varım. işteyim ya yazabiliyorum yoksa evde olanaksız. cirone jel den kaynaklanıyordur büyük olasılık ama biz inşallah hamilelik belirtisidir diyelim

Ay DenizBulut'cum az kaldı sonuca ya. İnşallah dediğin gibidir hayatım, ama sen öyle diyorsan öyledir sana güveniyorum bilge kadın :):):)

Deniz.......guldurdun beni....2012'deki 41 yas guzellik yarismasina katilacaktim da o yuzden canim...
Ayyy evet, ikizleri dusunemiyorum, biz bir bebege 3 kisi zor bakiyoruz, Allah cogul bebek sahibi olanlara ve olacaklara cok yardim etsin. Doktor bu kusma ve agizdan burundan mama gelme isine normal dedi, midesi ve organlari buyuyor dedi! Bazi arkadaslarim da onayladilar, 2 aydan sonra geciyormus ama biz evde nobet tutuyoruz!
Bebedorunkine bakayim canim, sagol.
Gebelik sonrasi depresyon ve dedigin gibi bebegini camdan atan anneleri kinamamak lazimmmmmmmmm!
Canim size de cok kolay gelsin, dis bize bile zor kaldiki bebeklere...

Patikler, hayirlara ciksin canim.

denizverdi bu mesaja da güldü...ama sonra biraz tıstı :18:

kızlar ne habersiniz.....daha yazamadıklarım var...ama herkes hatırımda...
tayf ne yaptı...üçüzlerden ne haber....sağlıkla devam ediyor inşallah..

reis müjdeyi bir vermiş sonra kaybolmuş...umarım herşey yolunda...topiğin bebekleri çoğalsın.
patikler..crinone jelde kahverengimsi ile pembemsi arasında birşey geri geliyordu bende...ama inşallah seninki hamilelile ilgili bişeydir..

meryecim... güldün ha.. allah kızından da güldürsün.hep müdahale ile mi yapıyor artık kakasını.. son durumu ne

deniz...diş çıkardıklarında ateşlendiklerini ve isal olduklarını biliyorum ben..bir de mor bir kutuydu sanırım.dişlerini kolay çıkartmalarını sağlıyormuş.adı calgel olması lazım..damakların kaşınmasına iyi geliyormuş.hatta bir keresinde benim ağzımda aft çıkmıştı da bir deniyeyim demiştim iyi gelmişti heh heh.

herkese selam

iyi geceler kızlar,
Bir haftadır eşim turda olduğu için annemdeydim internete giremedim ama paylaşımlarınızı özlemişim.İlk işim sizi okumak oldu.
DenizVerdi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Sen de inşallah bir an önce kızına kavuşunca mutluluğumuz tamamlanacak.Ben adetim çok düzenli olduğu için gecikmemin ikinci gününde hemen kan tahlili yaptırdım ve pozitifi görünce hemen doktorun yolunu tuttum.Doktorum keseyi görmeden riskli olmasına rağmen iğneye başlattı.Bazı doktorlar beraberinde bebe aspirini de veriyormuş ama benim doktorum bunun bebeğe zarar verdiğini düşünüyor.Ben de aspirini kestim.Ha bir de şunu söyledi artık kan pıhtılaşması olanlara hamilelik planladıklarında bile iğne veriyorlarmış çünkü bizim durumumuz hamile kalmayı da zorlaştırıyormuş.Ben uzun süredir aspirin kullanıyordum bir de sporu hiç ihmal etmedim belki bu kan dolaşımım üzerine etkili olmuş olabilir.Öğrendiğim her şeyi burada paylaşırım dilerim sana da faydalı olur.
Kangurum canım benim üzülme nolur Ama lütfen içine iyi şeyler doğsun artık olumsuzluğu bırak.Bak inan ben pozitif düşünmenin etkisine çok inanıyorum.Çekim yasası,kuantum bilmem ne inan aklına ne gelirse okudum.Çünkü hiç olumlu düşünemiyordum.Sürekli nedir benim bu talihsizliğim diye dert yanıp dururdum.Güzel şeylerin olabileceğine inandırdım önce kendimi.Böyle şeyler saçma gelebilir ama okumanı tavsiye ederim.Güzel haberlerini bekliyorum ben inanıyorum olacağına yeter ki sen de inan !
Patikler hadi güzel haberlerini almaya az kalmış.Ben tüm adet belirtilerini yaşadım valla hatta orkidle dolaştım :) Her hamilelik farklıymış bunu deneyimliyorum şimdi de.
ZarpDenizcim Allah yardımcın olsun güzel yorgunluklar bunlar.Allah bize de bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah.Seninle daha önce iğne muhabbeeti yapmıştık hatırlıyorum.Sahi sen nasıl başardın? Ben sırayla göbek ve bacaktan yapıyorum ama feci morartıyorum. Valla yakında şort falan giyemeyecek duruma geleceğim.Yanılmıyorsam sen günde 2 defa yapıyordun.İğnelerinin dozu ne kadardı?
Tayfcım yeğenlerim ne alemde? Sende bulantı başladı mı? Bende sadece memeler feci büyüdü başka da bişey yok.Haklısın kalp atışını da duysam çok rahatlayacağım.İlk hamileliğimde duymak nasip olmamıştı.O zaman rahatsızlığımı bilmiyorduk.İnşallah şimdi kısmet olur
DenizBulut İzmir de feci sıcak annem de en üst katta oturuyor ve klima bile kar etmiyor seni çok iyi anlıyorum canım.Aman Batuşu bir yerlerden atayım deme :) Allah kolaylık versin canım.
Akideciknane,Toana,Maiumut,Alabama,Baharnaz,Herada ve ismini unuttuğum tüm arkadaşlarım hepinizi seviyorum.Sağlıkla kalın

ya sen ne fırlamasın kız reisi de buldun ya ne diyeyim sana iyi olmuş bende öyle derim artık

kızım pazar günü beşinci fgün fitil verdim 12 saat sonra kaka yaptı bugün ise kendi kendine yaptı inşş.arkası gelecek

patikler inş.heşey yolndadr bende de akıntı fazla idi ama renkli yi bilmiyrm

zarpdeniz ağızdan gelmesi çok normal ama burnu bilmiyrm belki ağzından gelen burnuna kaçıyr olmasın ve sen de benim gibi uzun süre hamiş gibi mişsin ben ilk iki ay oniki kilo verdim ve hala orda kaldm sen kaç kilo almştın hamişlikte doya doya büyüt öp kokla bebişini bebişlrimizi inş.

benim bebişle bir dışarı çıkıyrm o kadar ilgilenen varki hep dua ediyrm dışarı çıkarken neredeyse her üç kişiden biri ilginiyr

öptüm seni...

günaydın perşembenin gülleri. papatya... papatya... papatya

patikler...
güpgüp güpgüp...güpgüp güpgüp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…