- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Arkadaslar Merhaba,
Bebek olduktan sonra bilgisayar kullanmak lukse giriyormus, bunu simdi anlamis durumdayim. Tum yazdiklarinizi okuyamadim ama sizleri de merak ediyorum. Guzel dilekleriniz icin hepinize tekrar tesekkur ederim.
Bizim gecemiz gunduzumuz karisik bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz. Clarissa'nin uyurken halini izlemek son derecede keyif veriyor ama diger durumlarda acaip sabirli olmak gerektigini hem ben hem de esim feci derecede anlamis durumdayiz. Dun doktora gittik cunku agzindan ve burnundan ya mama yada sut geliyor gecen hafta itibariyle mamanin cc.sini azalttik fakat halen ayni problemi yasiyoruz. O esnada nefes alamiyor gozleri kocaman oluyor, ayaklarini diretiyor ve cok korkuyorum, dun cok zor topladi kendini cunku ayni zamanda sumuk de geldi, ben de aglamaya basladim. Tecrubeli anneler tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Bu arada burundaki sumugu temizleyen alet bizim kizin burnuna girmiyor cunku kendi gibi burun delikleri de cok kucuk! Baska onerisi olan var mi? Sariligimiz geriliyor bu sevindirici cok sukur.
Bebek bakmak tam zamanli bir ismis, Allah calisan annelere cok cok kolaylik versin diyorum.
Deniz Bulut, sezeryan bolgesi icin yazdigina cok guldum harika tasvir etmissin! Dn benim de kontrolum vardi doktoruma o bolgeyi hissetmiyorum dedim, O da en az 8 ay bu durumun devam edecegini, 3 aydan sonra egzersize baslayabilecegimi soyledi. Benim gorunurde hamilelik devam ediyor yani... Dis cikarma durumlariniz umarim biraz hafiflemistir canim.
Alabama, yazdiklarin icin cok tesekkur ederim canim, cok rahatlatici sagolasin. Umarim Mert de dis durumlarindan biraz daha yol katetmistir.
Denizverdi, Clarissanin siirini cok begendim, simdi dosyasina ekleyecegim. Birlikte olsaydik pempe tuylu defterine kesin yazardin... Senin de yakinda daha az kaldigini yazdigin gunlerini bekliyoruz canim.
Patikler, merak etmemek elde degil canim, ne zaman test yapiyorsun?
Cans, guzel dileklerin icin cok tesekkurler.
Baharnaz, bir suredir yazamamisn sanirim umarim sen ve Enes Bebek iyisinizdir.
Tayf, Kartopu, nasil gidiyor gebelik?
Kangurum, aldigin bitkiseller cok cok yarasin , kaliteli yumurtalar olarak donsun.
Toana, Eylulde tedavi planlari varmis, umarim bu sefer basariyi yakalarsiniz.
Merye, kizin nasil oldu?
Wizardbad, hosgeldin! 38 yas daha citir yas demek, siz denemeye devam edin lutfen...
Maiumut, nasilsin?
Herada,
gunaydin kizlarr umarim iyisiniz hepiniz..
denizverdiciyim ..canim tr yemede benden slm olsun..evet canim calisiyorum buralar gayet serin hatta usuyioruz valla ..ayagimdan corap patik gorsen gulersin herhal..oralar sicak anacim sicak oluyo sicak diyoruz soguk oluncada usuyoruz allahin isleri iste..gel buraya bacim cok sicakladiysan kele..evet canim unutmamisin benim tedavi eylulde ama bakalim hayirlisi bu defa son olur insallahh insallahhh..ee senin kizdan nehaber cimcimeden insallah biran once sana gelir annesi..
patikler.. nehaber canim seninkilerden haber yokmu insallah seninle 9 ay kalirlar tatlim benim..
tayfcim senden nehaber nasil gidiyo hamilelik kele..insallah hersey gonlunce olur sekercim..:80:
kangurum..demek tatile gidiyon bak benim yerimede gir denize ..guneslen burda hasretiz valla gunese..kemiklerimiz usuyior bak unutma benim icinde haaaa...:78:
zarpdenizcim..bebeyin nasil buyuyormu annesi simdi ne tatlidir ..mis kokulu op yerimize annesi rabbim isteyen herkese o duyguyu tattirsin insallah..vvede omurlu etsin yavrunu sana tatlimm..
denizbulutcum senden nehaber umarim iyisindir sekercim..
alabama sen nasilsin canim..:79:
cans ..senden nehaber canim iyimisin umarim hersey yolundadir...
meryecim..kizin nasil oldu canim daha iyimi insallah daha iyidir op yerime kizisini..
baharcim..senden nehaber nasilsin bebeyin de iyimi buyuyordur simdi rabbim sana bagislasin hayirli evlat olsun insallahh..
Arkadaslar Merhaba,
Bebek olduktan sonra bilgisayar kullanmak lukse giriyormus, bunu simdi anlamis durumdayim. Tum yazdiklarinizi okuyamadim ama sizleri de merak ediyorum. Guzel dilekleriniz icin hepinize tekrar tesekkur ederim.
Bizim gecemiz gunduzumuz karisik bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz. Clarissa'nin uyurken halini izlemek son derecede keyif veriyor ama diger durumlarda acaip sabirli olmak gerektigini hem ben hem de esim feci derecede anlamis durumdayiz. Dun doktora gittik cunku agzindan ve burnundan ya mama yada sut geliyor gecen hafta itibariyle mamanin cc.sini azalttik fakat halen ayni problemi yasiyoruz. O esnada nefes alamiyor gozleri kocaman oluyor, ayaklarini diretiyor ve cok korkuyorum, dun cok zor topladi kendini cunku ayni zamanda sumuk de geldi, ben de aglamaya basladim. Tecrubeli anneler tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Bu arada burundaki sumugu temizleyen alet bizim kizin burnuna girmiyor cunku kendi gibi burun delikleri de cok kucuk! Baska onerisi olan var mi? Sariligimiz geriliyor bu sevindirici cok sukur.
Bebek bakmak tam zamanli bir ismis, Allah calisan annelere cok cok kolaylik versin diyorum.
Deniz Bulut, sezeryan bolgesi icin yazdigina cok guldum harika tasvir etmissin! Dn benim de kontrolum vardi doktoruma o bolgeyi hissetmiyorum dedim, O da en az 8 ay bu durumun devam edecegini, 3 aydan sonra egzersize baslayabilecegimi soyledi. Benim gorunurde hamilelik devam ediyor yani... Dis cikarma durumlariniz umarim biraz hafiflemistir canim.
Alabama, yazdiklarin icin cok tesekkur ederim canim, cok rahatlatici sagolasin. Umarim Mert de dis durumlarindan biraz daha yol katetmistir.
Denizverdi, Clarissanin siirini cok begendim, simdi dosyasina ekleyecegim. Birlikte olsaydik pempe tuylu defterine kesin yazardin... Senin de yakinda daha az kaldigini yazdigin gunlerini bekliyoruz canim.
Kangurum, aldigin bitkiseller cok cok yarasin , kaliteli yumurtalar olarak donsun.
Merye, kizin nasil oldu?
Wizardbad, hosgeldin! 38 yas daha citir yas demek, siz denemeye devam edin lutfen...
Maiumut, nasilsin?
Herada,
Arkadaslar Merhaba,
Merye, kizin nasil oldu?
Maiumut, nasilsin?
Herada,
Arkadaslar Merhaba,
Merye, kizin nasil oldu?
Maiumut, nasilsin?
Herada,
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür.28. haftamıza girdik bugün hayırlısı ile. yarın doktor kontrolümüz var.inşallah herşey iyi devam ediyordur. hazırlıklarımızı yavaş yavaş tamamladık. ama odasını hala alamdım, hiçbirşeyi yakıştıramıyorum oğlumaama kararlıyım hafta sonu onuda halledeceğim eğer hava çok sıcak olmazsa.
zarpdeniz , clarisanın umarım önemli bir şeyi yoktur. yemek yememek için anneciğine naz yapıyordur belkiinşallah herşeyi biran önce düzene girer arkadaşım.
patikler heyecanla haberini bekliyor ve dua ediyorum sana, inşallah bebişin / bebişlerin seninle beraberdir.
denizverdi, ne zaman haber gelecek çok merak ediyorum , inşallah çok bekletmeyecek senide kızın.
tüm arkadaşlar hepinizi
Kızlar,
Ben de 3 gündür açık renk ve bayağı sıvı akıntı var. Bu neden bilen var mı? Crinone jelden kaynaklanıyor olabilir mi?
Gerçi site de bomboş, inşallah cevap verenler çıkar :):97:
ben varım. işteyim ya yazabiliyorum yoksa evde olanaksız. cirone jel den kaynaklanıyordur büyük olasılık ama biz inşallah hamilelik belirtisidir diyelim
bir ara ikiz istiyordun da.düşünebiliyor musun bundan bir tane daha hem ikisi birden daha da küçük doğmuş olacaklardı :18:allah tayf a güç kuvvet versin. canım doktor ne dedi peki? acaba küçük olduğundan tam ememiyor ondan mı geri geliyor? veya burnu tıkalı olabilir mi? otri bebe geniş gerçekten ben ilk ay hiç denememiştim. diğer burun temizleyiciler ile çekmeyi denesen? bebedor unki oldukça ince uçlu gibi gözüküyor. büyüdükçe bu problem ortadan kalkacaktır. ilk 2 ay zor gerçekten
senin göbeğini takacak durumun var demekne o anneler arası güzellik yarışmasına mı katılacaksın? sabret canım azalıyor. 6.-7. aydan sonra hissetmeye başlıyorsun. şu an hissedilebilir minik bir balon var bende.
batunun üst bir dişi çıktı sanırım yanındaki de çıktı gibi. ama 10 gündür gece uykuları çok bozuldu. dişten dedik, hastalıktan dedik, sıcaklardan dedik artık nedense dün de uyumadı 11 gibi uyuduk. 3,5 gibi kalktı ve ben hiç uyumadan işe geldim.artık bebeğini camdan atan anneleri anlayabiliyorum insanın yorgunluktan gözü dönüyor. iştekilere yarın sabah gelmezsem merak etmeyin hapisteyimdir dedim en iyisi avrupalıların yaptığı diye düşünüyorum artık. altı temiz mi karnı tok mu ateşi falan da yoksa bırakın ağlasın offf bu akşam nasıl geçecek acaba? sanırım sıcaklar alerjisini azdırıyor. kaşınmaktan ve huzursuzluktan uyuyamıyor. alerji doktoruna mail attım. arkadaşlar 2 yaşından sonra uykular düzeliyor diyor zaten hayatımızdan 3 seneyi silmemiz gerektiği de söylenmişti. 2 tane düşünenler peşpeşe yapmalılar. en azından hayatlarından 6 seneyi değil 4 seneyi silmiş olurlar.
bir ara ikiz istiyordun da.düşünebiliyor musun bundan bir tane daha hem ikisi birden daha da küçük doğmuş olacaklardı :18:allah tayf a güç kuvvet versin. canım doktor ne dedi peki? acaba küçük olduğundan tam ememiyor ondan mı geri geliyor? veya burnu tıkalı olabilir mi? otri bebe geniş gerçekten ben ilk ay hiç denememiştim. diğer burun temizleyiciler ile çekmeyi denesen? bebedor unki oldukça ince uçlu gibi gözüküyor. büyüdükçe bu problem ortadan kalkacaktır. ilk 2 ay zor gerçekten
senin göbeğini takacak durumun var demekne o anneler arası güzellik yarışmasına mı katılacaksın? sabret canım azalıyor. 6.-7. aydan sonra hissetmeye başlıyorsun. şu an hissedilebilir minik bir balon var bende.
batunun üst bir dişi çıktı sanırım yanındaki de çıktı gibi. ama 10 gündür gece uykuları çok bozuldu. dişten dedik, hastalıktan dedik, sıcaklardan dedik artık nedense dün de uyumadı 11 gibi uyuduk. 3,5 gibi kalktı ve ben hiç uyumadan işe geldim.artık bebeğini camdan atan anneleri anlayabiliyorum insanın yorgunluktan gözü dönüyor. iştekilere yarın sabah gelmezsem merak etmeyin hapisteyimdir dedim en iyisi avrupalıların yaptığı diye düşünüyorum artık. altı temiz mi karnı tok mu ateşi falan da yoksa bırakın ağlasın offf bu akşam nasıl geçecek acaba? sanırım sıcaklar alerjisini azdırıyor. kaşınmaktan ve huzursuzluktan uyuyamıyor. alerji doktoruna mail attım. arkadaşlar 2 yaşından sonra uykular düzeliyor diyor zaten hayatımızdan 3 seneyi silmemiz gerektiği de söylenmişti. 2 tane düşünenler peşpeşe yapmalılar. en azından hayatlarından 6 seneyi değil 4 seneyi silmiş olurlar.
kızlar ne habersiniz.....daha yazamadıklarım var...ama herkes hatırımda...
tayf ne yaptı...üçüzlerden ne haber....sağlıkla devam ediyor inşallah..
reis müjdeyi bir vermiş sonra kaybolmuş...umarım herşey yolunda...topiğin bebekleri çoğalsın.
patikler..crinone jelde kahverengimsi ile pembemsi arasında birşey geri geliyordu bende...ama inşallah seninki hamilelile ilgili bişeydir..
meryecim... güldün ha.. allah kızından da güldürsün.hep müdahale ile mi yapıyor artık kakasını.. son durumu ne
deniz...diş çıkardıklarında ateşlendiklerini ve isal olduklarını biliyorum ben..bir de mor bir kutuydu sanırım.dişlerini kolay çıkartmalarını sağlıyormuş.adı calgel olması lazım..damakların kaşınmasına iyi geliyormuş.hatta bir keresinde benim ağzımda aft çıkmıştı da bir deniyeyim demiştim iyi gelmişti heh heh.
herkese selam
ya sen ne fırlamasın kız reisi de buldun ya ne diyeyim sana iyi olmuş bende öyle derim artık
kızım pazar günü beşinci fgün fitil verdim 12 saat sonra kaka yaptı bugün ise kendi kendine yaptı inşş.arkası gelecek
patikler inş.heşey yolndadr bende de akıntı fazla idi ama renkli yi bilmiyrm
zarpdeniz ağızdan gelmesi çok normal ama burnu bilmiyrm belki ağzından gelen burnuna kaçıyr olmasın ve sen de benim gibi uzun süre hamiş gibi mişsin ben ilk iki ay oniki kilo verdim ve hala orda kaldm sen kaç kilo almştın hamişlikte doya doya büyüt öp kokla bebişini bebişlrimizi inş.
benim bebişle bir dışarı çıkıyrm o kadar ilgilenen varki hep dua ediyrm dışarı çıkarken neredeyse her üç kişiden biri ilginiyr
öptüm seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?