38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol canım..teşekkür ederim..haftaya gidip öğreneceğim .sırada ilerleme var mı diye...demek daha tamamlayamadın oğlunun odasını...ben de şu an kızımın odasında yazıyorum. ardiye gibi
asıl benim işim çok...şöyyle sıram bir 3e 4e insin...sende ki telaş bana geçecek.. hızlandırılmış film görüntüsüyle..
doğuö tarihin belli mi...yazmışmıydın.atladım mı:26:

3 gün kaldı. gününü bekleyecek misin?

Bekleyeceğim arkadaşım. Biliyorum aslında bugün bile kan tahlili yaptırsam belli olur ama ben yine de zamanını bekleyeyim diyorum. Ne kadar hamilelik ümidi o kadar mutluluk :)

Canım iğnelerine başlamışsın. Kolay gelsin. İnşallah yakında kalp atışlarını da duyarsın....

günaydın perşembenin gülleri. papatya... papatya... papatya

patikler...
güpgüp güpgüp...güpgüp güpgüp..

Gümbüdü güm, gümbüdü güm :):):)

Bu arada tayf nerelerdesiiiiinnnnnnnnn???

GUNAYDIN KIZLAR..HAYIRLI PERSEMMELER OLSUN RABBIM SAGLIK SIHAT HAYIRLI UZUN OMUR VERSIN INSALLAH COLUK COCUKLARIMIZLA ESLERIMIZLE INSALLAHHH....

DENIZVERDICIYIM..guldurdun beni sabah sabah sen nekadar tatli bir karisin kele..hemen gonderiyorum canin sagolsun ..tatlim benim keske mumkun olsada gonderebilsem//ama herzaman dua ediyorum..rabbim tr eme aileme sevdiklerime bir serinlik ver diye valla herzaaman sekerim ..allahim bir serinlik vericek insallahh .zor ya sicaklar zor soguk zor insan ogluyuz iste ikisinede dayanamiyoruz...

geldim kızlarrrrrr...yahu ben fazla giremiyorum çünkü sabah 9 da işe gidiyorum iş yerinde internete giremiyorum öğlen 2 -3 gibi eve geliyorum ama bu aralar misafirler vardı üstüste evde de misafirleri bırakıp giremiyorum filan derken zaman geçiyo ama yazılarınızı geceleri filan okuyorum heberim var hepinizden...hepinizi çok seviyorum bilesiniz...kangurum çalışmalar umarım iyi gidiyodur ve bir bomba da senden bekliyoruz..patikler test günü gelmiş çatmış,ayyyy çok heyecanlı bence,içimden bi ses oldu bu iş tiheeeyyytt diyorhayırlı uğurlu olsun inşallah...bende iyiyim ve yarın doktorla randevum var bakalım neler konuşacağız...

meeen gözel garıyam.

allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

alabama...kız... gördüm seni.sobeeeeeeee
nerelerdeydin.tatilci seniii....yandın mı...arap bacı oldun mu....kitap okuyabidin mi

hülya....selam...şimdi de seni gördüm....nasılsın....arda nasıl... büyümüştür sarı saçlı...

selam kızlar ben de kafayı yiyenler grubuna katıldım. ne desem bilemiyorum allah yardımcımız olsun valla zor işmiş her geçen gün artan zil sesi gibi vallahi billahi. zor muş dostlar. ne güzel hayatımızı yaşıyomuşuz ayollll. vallahi hayatımın en güzel şeyini yaptım ama onu gel sen bana sor diyenlere ne demek istiyo bu manyak mıdır nedir diyodum. artık pes ettim bıraktım oyun parkına ne hali varsa görsün. hiç uyumadı benle dalga geçiyo. gece beyefendi aramızda ne bel kaldı ne bişi. lütfen sen alıştırdın demeyin ben alıştırmadım herif uyumadı aldık aramıza uyudu napimm. memede gündüz uykusuna dalıyodu şimdi o da yalan oldu ne kendi uyuyo ne memede uyuyo. gece allah razı olsun uyuyo ama eğer gece erken yatarsa sabahın günü aydınlanmadan beni dikiyo. bizim sol alt dişimizi çıktı epey oldu sağ çıkmadı ama üst iki dişi gayet net çıktılar. dün doktora gittik olur normal dedi. kilomuz boyumuz iyi. katıgıda işi de hem iyi hem kötü dün süper yedi bugün hiç yemiyo evelsi günde yemedi. ne alternatif suncamı şaşırdım sinirden ağlıyorum. onu pişir yemiyo bunu pişir yemiyo yemez diyorum yiyo. aptal oldum vallahi. sinirli asabi çat diye elime bi patlatıyo yemekler ilaçlar havada uçuşuyo ayyy deli olcam. yani evet hem şeytan hem melek hem uslu hem acayip yaramaz. atcam kendimi pencereden ben. denizzz kendimi atcam ben. çok yoruldummm sinirlerim bozuldu. sakin olmaya çalışmaktan çatlıcam yani. neyse çok uzattım allah herkese yardım etsin. çok tatlılar çoooook tadlarından yenmiyo.

patikler canım inşallah hamilesin benim içime öyle doğuyo yaşadığın herşeyi bende yaşadım hepsi bence hamilelik belirtisi.
kangurum üzülme hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda süprizler seni ve tüm isteyenleri bulur.

bizim gelin ikizlere hamile kızlarrr allah yardımcımsı olsun ayyyy iki üç düşünemiyorum bilee.artık iki üç olanlar kendilerini pencereden atarlar sonra çıkıp bi daha atarlar sonra çıkıp bidaha atarlar belki o zaman keser hahahahaytttt.

hepinizi çok öpüyorum

verdicim hoşgelmişsin iyi diyelim iyi olalım kitabı elime bile alamadım bir ayrıca hiç güneşe çıkmadım yani rengim hafif döndü ama gölgede. hala beyazım anlıcan. öptüm seni merto ağlıyo uyusa da rahatlasam ama nerdeeeeeeeeeee

aaayyyyy. ne güldürdün beni ne güldürdün...
ben ne göreceğim onu da allah bilir ya:18:

hem şeytan hem melek hem uslu hem yaramaz.....hımmm.biraz düşünsem mini bir şiir çıkar
hadi ,kızarmısınız,dua mı edersiniz ,bedduamı...ben de göreyim o günleri....

sizin geline de maşallahallah tamamına erdirsin...eh sende hala olacağına göre mertle de araları çok olmıyacak...al sana üç tane

şaka bir yana allah hayırlısından versin sağlıkla.amin

öfff çok sıcak oldu... :92:ben biraz şekerleme yapmaya gidiyorum.baayyy.
merti benim için öp.gıdı gıdı yap ona..

Herkese merhaba....
Alabama .... Mert'in yaramazlığı ustündeymiş bu günlerde.. Yapma annesi, kızma o güzel şekerpareye...Sonra bebekliğini çok özlersin. Denızbulut da hemen hemen aynı konudan dert yanmış ... O da çok sevimli .. Evlerimiz yakın olsaydı ben boş zamanlarda seve bakardım severdim ... Kızmayın bakayım çocuklara
not ... gelininize kırkbirkere maaşallah

Kartopu .. hazırlıklar bir an önce bitsin de yuvasına kavuşsun güzel bebek...

Biz de bu cumartesi uzun bir tatıle cıkıyoruz .. 10 günlük antalya .. 10 günlük kıbrıs.. 10 günlük izmir .. Umarım leyleği yakalayabiliriz ...

Herkesi kocaman öpüyorum....

ah be alabamacım kendini pencereden atma fikri muhteşem ama ben 1. katta oturuyorum,acep kaç kez atmam gerekir ki...ben hepsine susturucu takıcam ve hepsini salıcam bahçeye,bide su için bide yalak yapıcam ne halleri varsa görsünler

canım iyi tatiller,bayağı uzun bi tatil ne güzel...bu arada antalya anormal sıcak ve leylekler mayışmış durumda bence yakalamak kolay olucak..kolay gelsin...

Günaydın kızlar,

Umarım doktor randevun iyi geçer canım. Çok merak ediyorum ne diyecek dr. diye. Evet canım yarın test günü. Çok heyecanlı gerçekten.

Tabi yıllarca sefa sürdünüz di mi, rahat rahat oh. Yok öyle dava, biraz da bunları yaşayın bakalım :):):)

Çık canım çık, güzelce dinlen. Sefan bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…