- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür.28. haftamıza girdik bugün hayırlısı ile. yarın doktor kontrolümüz var.inşallah herşey iyi devam ediyordur. hazırlıklarımızı yavaş yavaş tamamladık. ama odasını hala alamdım, hiçbirşeyi yakıştıramıyorum oğlumaama kararlıyım hafta sonu onuda halledeceğim eğer hava çok sıcak olmazsa.
zarpdeniz , clarisanın umarım önemli bir şeyi yoktur. yemek yememek için anneciğine naz yapıyordur belkiinşallah herşeyi biran önce düzene girer arkadaşım.
patikler heyecanla haberini bekliyor ve dua ediyorum sana, inşallah bebişin / bebişlerin seninle beraberdir.
denizverdi, ne zaman haber gelecek çok merak ediyorum , inşallah çok bekletmeyecek senide kızın.
tüm arkadaşlar hepinizi
3 gün kaldı. gününü bekleyecek misin?
iyi geceler kızlar,
Bir haftadır eşim turda olduğu için annemdeydim internete giremedim ama paylaşımlarınızı özlemişim.İlk işim sizi okumak oldu.
DenizVerdi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Sen de inşallah bir an önce kızına kavuşunca mutluluğumuz tamamlanacak.Ben adetim çok düzenli olduğu için gecikmemin ikinci gününde hemen kan tahlili yaptırdım ve pozitifi görünce hemen doktorun yolunu tuttum.Doktorum keseyi görmeden riskli olmasına rağmen iğneye başlattı.Bazı doktorlar beraberinde bebe aspirini de veriyormuş ama benim doktorum bunun bebeğe zarar verdiğini düşünüyor.Ben de aspirini kestim.Ha bir de şunu söyledi artık kan pıhtılaşması olanlara hamilelik planladıklarında bile iğne veriyorlarmış çünkü bizim durumumuz hamile kalmayı da zorlaştırıyormuş.Ben uzun süredir aspirin kullanıyordum bir de sporu hiç ihmal etmedim belki bu kan dolaşımım üzerine etkili olmuş olabilir.Öğrendiğim her şeyi burada paylaşırım dilerim sana da faydalı olur.
Kangurum canım benim üzülme nolurAma lütfen içine iyi şeyler doğsun artık olumsuzluğu bırak.Bak inan ben pozitif düşünmenin etkisine çok inanıyorum.Çekim yasası,kuantum bilmem ne inan aklına ne gelirse okudum.Çünkü hiç olumlu düşünemiyordum.Sürekli nedir benim bu talihsizliğim diye dert yanıp dururdum.Güzel şeylerin olabileceğine inandırdım önce kendimi.Böyle şeyler saçma gelebilir ama okumanı tavsiye ederim.Güzel haberlerini bekliyorum ben inanıyorum olacağına yeter ki sen de inan !
Patikler hadi güzel haberlerini almaya az kalmış.Ben tüm adet belirtilerini yaşadım valla hatta orkidle dolaştım :) Her hamilelik farklıymış bunu deneyimliyorum şimdi de.
ZarpDenizcim Allah yardımcın olsun güzel yorgunluklar bunlar.Allah bize de bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah.Seninle daha önce iğne muhabbeeti yapmıştık hatırlıyorum.Sahi sen nasıl başardın? Ben sırayla göbek ve bacaktan yapıyorum ama feci morartıyorum. Valla yakında şort falan giyemeyecek duruma geleceğim.Yanılmıyorsam sen günde 2 defa yapıyordun.İğnelerinin dozu ne kadardı?
Tayfcım yeğenlerim ne alemde? Sende bulantı başladı mı? Bende sadece memeler feci büyüdü başka da bişey yok.Haklısın kalp atışını da duysam çok rahatlayacağım.İlk hamileliğimde duymak nasip olmamıştı.O zaman rahatsızlığımı bilmiyorduk.İnşallah şimdi kısmet olur
DenizBulut İzmir de feci sıcak annem de en üst katta oturuyor ve klima bile kar etmiyor seni çok iyi anlıyorum canım.Aman Batuşu bir yerlerden atayım deme :) Allah kolaylık versin canım.
Akideciknane,Toana,Maiumut,Alabama,Baharnaz,Herada ve ismini unuttuğum tüm arkadaşlarım hepinizi seviyorum.Sağlıkla kalın
günaydın perşembenin gülleri. papatya... papatya... papatya
patikler...
güpgüp güpgüp...güpgüp güpgüp..
patikler..nehaber sekerim hamilesindir insallahh..
Valla Toana'cığım inşallah. Bu süre hiç geçmesin istiyorum biliyor musun? Ya hamile değilsem diye. En azından bir umudum var tahlile kadar:)
GUNAYDIN KIZLAR..HAYIRLI PERSEMMELER OLSUN RABBIM SAGLIK SIHAT HAYIRLI UZUN OMUR VERSIN INSALLAH COLUK COCUKLARIMIZLA ESLERIMIZLE INSALLAHHH....
DENIZVERDICIYIM..guldurdun beni sabah sabah sen nekadar tatli bir karisin kele..hemen gonderiyorum canin sagolsun ..tatlim benim keske mumkun olsada gonderebilsem//ama herzaman dua ediyorum..rabbim tr eme aileme sevdiklerime bir serinlik ver diye valla herzaaman sekerim ..allahim bir serinlik vericek insallahh .zor ya sicaklar zor soguk zor insan ogluyuz iste ikisinede dayanamiyoruz...
selam kızlar ben de kafayı yiyenler grubuna katıldım. ne desem bilemiyorum allah yardımcımız olsun valla zor işmiş her geçen gün artan zil sesi gibi vallahi billahi. zor muş dostlar. ne güzel hayatımızı yaşıyomuşuz ayollll. vallahi hayatımın en güzel şeyini yaptım ama onu gel sen bana sor diyenlere ne demek istiyo bu manyak mıdır nedir diyodum. artık pes ettim bıraktım oyun parkına ne hali varsa görsün. hiç uyumadı benle dalga geçiyo. gece beyefendi aramızda ne bel kaldı ne bişi. lütfen sen alıştırdın demeyin ben alıştırmadım herif uyumadı aldık aramıza uyudu napimm. memede gündüz uykusuna dalıyodu şimdi o da yalan oldu ne kendi uyuyo ne memede uyuyo. gece allah razı olsun uyuyo ama eğer gece erken yatarsa sabahın günü aydınlanmadan beni dikiyo. bizim sol alt dişimizi çıktı epey oldu sağ çıkmadı ama üst iki dişi gayet net çıktılar. dün doktora gittik olur normal dedi. kilomuz boyumuz iyi. katıgıda işi de hem iyi hem kötü dün süper yedi bugün hiç yemiyo evelsi günde yemedi. ne alternatif suncamı şaşırdım sinirden ağlıyorum. onu pişir yemiyo bunu pişir yemiyo yemez diyorum yiyo. aptal oldum vallahi. sinirli asabi çat diye elime bi patlatıyo yemekler ilaçlar havada uçuşuyo ayyy deli olcam. yani evet hem şeytan hem melek hem uslu hem acayip yaramaz. atcam kendimi pencereden ben. denizzz kendimi atcam ben. çok yoruldummm sinirlerim bozuldu. sakin olmaya çalışmaktan çatlıcam yani. neyse çok uzattım allah herkese yardım etsin. çok tatlılar çoooook tadlarından yenmiyo.
patikler canım inşallah hamilesin benim içime öyle doğuyo yaşadığın herşeyi bende yaşadım hepsi bence hamilelik belirtisi.
kangurum üzülme hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda süprizler seni ve tüm isteyenleri bulur.
bizim gelin ikizlere hamile kızlarrr allah yardımcımsı olsun ayyyy iki üç düşünemiyorum bilee.artık iki üç olanlar kendilerini pencereden atarlar sonra çıkıp bi daha atarlar sonra çıkıp bidaha atarlar belki o zaman keser hahahahaytttt.
hepinizi çok öpüyorum
selam kızlar ben de kafayı yiyenler grubuna katıldım. ne desem bilemiyorum allah yardımcımız olsun valla zor işmiş her geçen gün artan zil sesi gibi vallahi billahi. zor muş dostlar. ne güzel hayatımızı yaşıyomuşuz ayollll. vallahi hayatımın en güzel şeyini yaptım ama onu gel sen bana sor diyenlere ne demek istiyo bu manyak mıdır nedir diyodum. artık pes ettim bıraktım oyun parkına ne hali varsa görsün. hiç uyumadı benle dalga geçiyo. gece beyefendi aramızda ne bel kaldı ne bişi. lütfen sen alıştırdın demeyin ben alıştırmadım herif uyumadı aldık aramıza uyudu napimm. memede gündüz uykusuna dalıyodu şimdi o da yalan oldu ne kendi uyuyo ne memede uyuyo. gece allah razı olsun uyuyo ama eğer gece erken yatarsa sabahın günü aydınlanmadan beni dikiyo. bizim sol alt dişimizi çıktı epey oldu sağ çıkmadı ama üst iki dişi gayet net çıktılar. dün doktora gittik olur normal dedi. kilomuz boyumuz iyi. katıgıda işi de hem iyi hem kötü dün süper yedi bugün hiç yemiyo evelsi günde yemedi. ne alternatif suncamı şaşırdım sinirden ağlıyorum. onu pişir yemiyo bunu pişir yemiyo yemez diyorum yiyo. aptal oldum vallahi. sinirli asabi çat diye elime bi patlatıyo yemekler ilaçlar havada uçuşuyo ayyy deli olcam. yani evet hem şeytan hem melek hem uslu hem acayip yaramaz. atcam kendimi pencereden ben. denizzz kendimi atcam ben. çok yoruldummm sinirlerim bozuldu. sakin olmaya çalışmaktan çatlıcam yani. neyse çok uzattım allah herkese yardım etsin. çok tatlılar çoooook tadlarından yenmiyo.
patikler canım inşallah hamilesin benim içime öyle doğuyo yaşadığın herşeyi bende yaşadım hepsi bence hamilelik belirtisi.
kangurum üzülme hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda süprizler seni ve tüm isteyenleri bulur.
bizim gelin ikizlere hamile kızlarrr allah yardımcımsı olsun ayyyy iki üç düşünemiyorum bilee.artık iki üç olanlar kendilerini pencereden atarlar sonra çıkıp bi daha atarlar sonra çıkıp bidaha atarlar belki o zaman keser hahahahaytttt.
hepinizi çok öpüyorum
Herkese merhaba....
Alabama .... Mert'in yaramazlığı ustündeymiş bu günlerde.. Yapma annesi, kızma o güzel şekerpareye...Sonra bebekliğini çok özlersin. Denızbulut da hemen hemen aynı konudan dert yanmış ... O da çok sevimli .. Evlerimiz yakın olsaydı ben boş zamanlarda seve bakardım severdim ... Kızmayın bakayım çocuklara
not ... gelininize kırkbirkere maaşallah
Kartopu .. hazırlıklar bir an önce bitsin de yuvasına kavuşsun güzel bebek...
Biz de bu cumartesi uzun bir tatıle cıkıyoruz .. 10 günlük antalya .. 10 günlük kıbrıs.. 10 günlük izmir .. Umarım leyleği yakalayabiliriz ...
Herkesi kocaman öpüyorum....
geldim kızlarrrrrr...yahu ben fazla giremiyorum çünkü sabah 9 da işe gidiyorum iş yerinde internete giremiyorum öğlen 2 -3 gibi eve geliyorum ama bu aralar misafirler vardı üstüste evde de misafirleri bırakıp giremiyorum filan derken zaman geçiyo ama yazılarınızı geceleri filan okuyorum heberim var hepinizden...hepinizi çok seviyorum bilesiniz...kangurum çalışmalar umarım iyi gidiyodur ve bir bomba da senden bekliyoruz..patikler test günü gelmiş çatmış,ayyyy çok heyecanlı bence,içimden bi ses oldu bu iş tiheeeyyytt diyorhayırlı uğurlu olsun inşallah...bende iyiyim ve yarın doktorla randevum var bakalım neler konuşacağız...
hepinizi çok öpüyorum
Herkese merhaba....
Alabama .... Mert'in yaramazlığı ustündeymiş bu günlerde.. Yapma annesi, kızma o güzel şekerpareye...Sonra bebekliğini çok özlersin. Denızbulut da hemen hemen aynı konudan dert yanmış ... O da çok sevimli .. Evlerimiz yakın olsaydı ben boş zamanlarda seve bakardım severdim ... Kızmayın bakayım çocuklara
not ... gelininize kırkbirkere maaşallah
Kartopu .. hazırlıklar bir an önce bitsin de yuvasına kavuşsun güzel bebek...
Biz de bu cumartesi uzun bir tatıle cıkıyoruz .. 10 günlük antalya .. 10 günlük kıbrıs.. 10 günlük izmir .. Umarım leyleği yakalayabiliriz ...
Herkesi kocaman öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?