- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
bu arada ben klimayı bu sene daha hiç açmadım. korktum valla. iyiki açmamışım deniz. sadece soğuk değil klimaların biliyosun için bütün kış pisleniyo virüs yuvası oluyo. bakıma soksan bile riskli. sıcağı yaşasınlar napalım. dişi çıkan çocuk hergün yıkanırmış kayınvalidem dedi. biz hergün yıkıyoruz merti. arada ellerini ayaklarını da yıkıyorum biraz omuzları isilik oldu olsun napiyim. bence sende ne kadar sıcak olursa olsun ventilatör dahil açma.
ve ben oğlana yoğurt bebelac meyve vs yi soğuk veriyorum çıkartıp ısıtmıyorum. öyle alıştırdım. herkese de tavsiye ederim. kış olsa tamam ama yaz şimdi. en ufak bi soğuk ydeiğinde hasta olmasın diye.
denizverdi bu mesaja güldü
yedirin yedirin bol enerjili faydalı ne varsa... sonra durmuyor deyin..azıcık az verin yahuuu... kalıversin bir köşede...sessiz sakin...yesin yoğurdunu
kızmadın değil mi deniz...en fazla iki üç ikonla döversin beni.
şeytan gibi hareketli melek gibi uysal ha..
günayyydınnnnn!!!!!! Herkese mutlu pazarlar.... Ben kocacığımla balkonda çay keyfi yapıyorum.... Tabi onda bir bilgisayar bende de diğeri ama olsun ne yapalım bazen de böyle anlaşıyoruz işte...:44:
Salı günü görümcemin yazlığına gideceğiz yani tatil içinde tatil yapacağız... 10 gün filan kalırız dedik diğer tedaviye daha rahat başlarım inşallah... Evet denizverdi anlat nerelerdeydin neler yaptın bakalım?
zarpdeniz ne yapıyor acaba clarissa bebek nasıl inşallah iyidir....
meryenin kızı da iyidir inşallah...
deniz bulut batu nasıl oldu deldimi diş etlerini inşallah patlatmıştır dişlerininde rahatlamıştır biraz...
tayf bebekler nasıl varmı bir haber üçüzlerden?
patikler sen nasılsın senin ikizler nasıl bakiimm???? Kendini yorma dinlen bol bol dua et ve bebeklerini düşün hep....
alabama da yok ne zamandır dimi ? Nerelerde acaba inşallah iyidir mertbebek ve alabama???
maiumut sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor iyisindir umarım...
baharnaz enescan bebek nasıl senin daha henüz diş problemin yok ama sıcaklarla aranız iyidir umarım????
Dur bakim unutmayayım toana canım sen nasılsın arkadaşım neler yapıyorsun? Senin içinde dua ediyorum arkadaşım inşallah hepimiz için her şey iyi olur....
akidecik ne yaptın daha bir haber yok mu? çat diye çatlayacağım valla senin yerine ben burada...
kartopu sen nasılsın arkadaşım oğluşun nasıl geldimi yatak odası öptüm seni....
rieuse arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik başladımı yavaş yavaş bulantılar....canın bir şeyler çekiyormu ....
Aayyyy arkadaşlar herkese bir hatır sorayım dedim acaba unuttuğum biri varmı? Eğer varsa affola... Işte güzel bir gün ve iyi bir sohbet başlatalım dedim öpüyorum hepinizi... Can dostlar aryın ara sıra bennniiii!!!!!
günaydın deniz
sıcaklar fena... nereden geldim.istanbulda insan yapış yapış... gözünü sevdiğim altınoluk,akçay,özellikle de hasan boğuldu yöresi...
deniz sık sık kulaklarını ısla batunun.. serinletiyor insanı.. ateşini alıyor.öptüm onu.
pis isal kakalı batu
alabama yokken yazayım (ne de olsa işte evden daha rahat yazılıyor) senin kız 12 aydan itibaren olacağından devam sütüne gerek yok. bildiğimiz inek sütü, keçi sütü verebilirsin. çok çok çocuk sütü yazan kutu sütler var arada onlardan deneyebilirsin. beze gelince kilosuna göre. 1 yaşındaki çocuklar 7-8 kilo da olabiliyorlar 12-13 kilo da. büyük olasılık prima 4 numara uyar sana.klima konusunda ben hep doğallıktan yanayım.öyle içeri bir hava girmeli tülü perdeyi oynatmalı...bir de nerede klimalı bir ortam görsem hep çok soğuk.bunun yokmu bir ortası. kapadığın gibi yanıyorsun açınca üşüyorsun.ufo gibi...katalitik gibi..içinin temizlenmesi mikrobu böceği cabası...benim ev de en üst katta. yenilirmiyim acaba teknolıjiye.yoksa vantilatörle uzaktan idare edermiyim kız gelince..
ben çocuk yıkamayı çok severim.tanıdığım bütün çocukları yıkamışımdır.herhalde ben de hergün yıkarım. çabuk büyüsün.eskiler öyle der.
ben de dün çocuk bezlerine mamalarına baktım.devam sütü gördüm.biri tozdu. diğeri süt...hangisi iyidir.aynımıdır.sütü nesüik gibi hazırlanmış olanımı oluyor.bileniniz var mı.
muhabbete sonradan girmiş oldum alabama yoktum...hem okuyup hem yazıyorum uygun oldukça...
mertin yeni fotosu yok mu
merhaba arkadaşlar ben bu bölüme ilk yazıyorum.bende ilk tüp bebek tedavisi yaptırdım 12. gümdeyim ve 10 günümde kanamam başladı bütün ümitlerim tükendi.dr yarın test yaptırmamı istedi.bakalım sonuç ne olacak.acaba yaşım 38 olduğundan dolayımı hamile kalamıyorum.yoksa eşimdede bendede hiç sorun yok diyor dortorlar.bazen ümitsizliğe kapılıyorum acaba hiç anne olmayacakmıyım diye
DenizVerdi tünaydın, kızlar tünaydın.....
DenizVerdi'ciğim hoşgeldin. Tatilin bitti. Ne de güzel geçmiştir kimbilir... Hoş geldiiiinnnnnnn
denizverdi bu mesaja güldü
yedirin yedirin bol enerjili faydalı ne varsa... sonra durmuyor deyin..azıcık az verin yahuuu... kalıversin bir köşede...sessiz sakin...yesin yoğurdunu
kızmadın değil mi deniz...en fazla iki üç ikonla döversin beni.
şeytan gibi hareketli melek gibi uysal ha..
meraba kizlar hayirli cumalar..
patikler meraba tatlim..nehaber insalah herseyin habercisi hamileliktir..cokta kafani takma agrilara herseyin hayirlisi canim benim..
zarpdenizcim..iyi kizin buyuyo annesi artik yoktan vareden guzel allahim zamaninda az deneme yapmamisin canim bak simdi cok sukur kizin kucaginda allah anali babali buyutsun..cok guzel bir duygu olsa gerek benimde olsa 1 hafta hic uyumadan yuzune bakariz herhalde..rabbim o duygulari bizlerde isteyen herkesede tattirsin insallahh..
kangurum senden nehaber yazdim ama cvp yazmadin saglik olsun birdahaki sefere hersey yolunda gitsin insalah..
tayfim..canim insallah bebislerini kucagina alirsin ilk 3 ayi bir atlat hele tatlim..sabir et kele allah buyuk..dinleen
denizverdiciyim.nerelerdesin kiz hic gorunmuyon tatlis iyimisinn..
meryecim kizina gecmis olsun insallah atlatir kabizlik kotu ..zamanla daha iyi olur canim..
denizbulutcum..cans..sizlerden nehaber kizlar ..
selam arkadaşlar...
hafta sonunuz iyi geçiyordur.akidecik ne haber canım sanırım biz (daha doğrusu ben)senden sabırsızım.güzel haber duymak istiyorummm.
yağmursesi gelmeyeli çok oldu inşallah iyiydir.ses ver yağmurrr..
kartopu canım sona yaklaşıyorsun hazırlıklar tamamlanmak üzeredir.hayırlısıyla al kucağına inşallah.
denizverdi bir hafta olmadımı ya gel hadi yaz bize yine özledik.
alabama denizbulut,toana.kanguru,herada,tayf,patikler,cans unuttuğum varsa özür hepinize selamlarrrr.
hoş gelmiş sefalar getiirmiişşşş denizverdiiii!!!!!
bu arada herkese tatlı rüyalar çünkü bu saatte bebekliler uykuda, hamişler uykuda bizim gibi henüz çocuksuz olanlar gecelere aktıkları için ayakta herhalde.
denizverdiiiiii hoş geldin valla msn deki gibi titreşim olsa iki üç defa gönderirdim.özlettin kendini.şimdi geç oldu yorgunsan sonra anlatırsın yaşadıklarını.yediğin içtiğin sesinin olsun gördüklerini anlatırsın.
arkadaşım varsa yardıma ihtiyacın geliriz tatlım ne olacak...bu arada ikonları ben ancak üzerinde bulunan kodlarını yazarak çıkarabiliyorummm
Meraba kızlar..
Hosgeldın denızverdıcık..nehaber tatıl nasıl gectı kele..bol bol guneslenseydın burda hasretız gunese usuyorum sekercım ..:86:
Kangurum..canım sagol duaların ıcın rabbım gonlundekını versın senınde ınsallahh..
Cans ..sanada canlı slım tatlım..
DenizVerdi tünaydın, kızlar tünaydın.....
DenizVerdi'ciğim hoşgeldin. Tatilin bitti. Ne de güzel geçmiştir kimbilir... Hoş geldiiiinnnnnnn
merhaba arkadaşlar ben bu bölüme ilk yazıyorum.bende ilk tüp bebek tedavisi yaptırdım 12. gümdeyim ve 10 günümde kanamam başladı bütün ümitlerim tükendi.dr yarın test yaptırmamı istedi.bakalım sonuç ne olacak.acaba yaşım 38 olduğundan dolayımı hamile kalamıyorum.yoksa eşimdede bendede hiç sorun yok diyor dortorlar.bazen ümitsizliğe kapılıyorum acaba hiç anne olmayacakmıyım diye
inşallah bir kısın gelsin güle güle duvarlara tırmanmaya, masaya çıkıp kendini atmaya kalksın seytan gibi hareketli melek gibi uysal ne demek anlarsın
tatilinde bol bol dinlen. stres at. beynini boşalt. yeni bir tedaviye moralli başla inşallah :81:
hiç de pis kakalı değil oğlumoğlumun kokusu gül kokar
alabama yokken yazayım (ne de olsa işte evden daha rahat yazılıyor) senin kız 12 aydan itibaren olacağından devam sütüne gerek yok. bildiğimiz inek sütü, keçi sütü verebilirsin. çok çok çocuk sütü yazan kutu sütler var arada onlardan deneyebilirsin. beze gelince kilosuna göre. 1 yaşındaki çocuklar 7-8 kilo da olabiliyorlar 12-13 kilo da. büyük olasılık prima 4 numara uyar sana.
hoşgeldin. ne kadar zamadır deniyorsunuz? 38 yaş hamile kalamamak için çok ileri bir yaş değil. hormonlar, yumurta durumun nasıl? eğer normalse ve bu denemede olmazsa doktorlar istemese de bir rahim filmi çektir derim. bilmediğin bir tüplerde tıkanıklık veya başka bir problem olabilir.
patikler nasıl gidiyor? test günün ne zaman? fazla düşünmemeye çalış diyeceğim ama benim hiç aklımdan çıkmazdı
hoşbuldum canımmm.senin şimdi şafak kaç...test günün ne zaman...pek girmemişsin. yan gel osman mı yapıyorsun....hadi...inşallah müjdeyi vericen bize
sabaha görüşürüz kızlar.....dükkanı erkenden ben açmış olayım
denizverdicim merhabaaaaa
sonunda seni yakaladım burda
çok özledim seni bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?