38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın deniz

sıcaklar fena... nereden geldim.istanbulda insan yapış yapış... gözünü sevdiğim altınoluk,akçay,özellikle de hasan boğuldu yöresi...

deniz sık sık kulaklarını ısla batunun.. serinletiyor insanı.. ateşini alıyor.öptüm onu.
pis isal kakalı batu

klima konusunda ben hep doğallıktan yanayım.öyle içeri bir hava girmeli tülü perdeyi oynatmalı...bir de nerede klimalı bir ortam görsem hep çok soğuk.bunun yokmu bir ortası. kapadığın gibi yanıyorsun açınca üşüyorsun.ufo gibi...katalitik gibi..içinin temizlenmesi mikrobu böceği cabası...benim ev de en üst katta. yenilirmiyim acaba teknolıjiye.yoksa vantilatörle uzaktan idare edermiyim kız gelince..

ben çocuk yıkamayı çok severim.tanıdığım bütün çocukları yıkamışımdır.herhalde ben de hergün yıkarım. çabuk büyüsün.eskiler öyle der.

ben de dün çocuk bezlerine mamalarına baktım.devam sütü gördüm.biri tozdu. diğeri süt...hangisi iyidir.aynımıdır.sütü nesüik gibi hazırlanmış olanımı oluyor.bileniniz var mı.

muhabbete sonradan girmiş oldum alabama yoktum...hem okuyup hem yazıyorum uygun oldukça...
mertin yeni fotosu yok mu

merhaba arkadaşlar ben bu bölüme ilk yazıyorum.bende ilk tüp bebek tedavisi yaptırdım 12. gümdeyim ve 10 günümde kanamam başladı bütün ümitlerim tükendi.dr yarın test yaptırmamı istedi.bakalım sonuç ne olacak.acaba yaşım 38 olduğundan dolayımı hamile kalamıyorum.yoksa eşimdede bendede hiç sorun yok diyor dortorlar.bazen ümitsizliğe kapılıyorum acaba hiç anne olmayacakmıyım diye

DenizVerdi tünaydın, kızlar tünaydın.....

DenizVerdi'ciğim hoşgeldin. Tatilin bitti. Ne de güzel geçmiştir kimbilir... Hoş geldiiiinnnnnnn

inşallah bir kısın gelsin güle güle duvarlara tırmanmaya, masaya çıkıp kendini atmaya kalksın seytan gibi hareketli melek gibi uysal ne demek anlarsın

tatilinde bol bol dinlen. stres at. beynini boşalt. yeni bir tedaviye moralli başla inşallah :81:

hiç de pis kakalı değil oğlumoğlumun kokusu gül kokar

alabama yokken yazayım (ne de olsa işte evden daha rahat yazılıyor) senin kız 12 aydan itibaren olacağından devam sütüne gerek yok. bildiğimiz inek sütü, keçi sütü verebilirsin. çok çok çocuk sütü yazan kutu sütler var arada onlardan deneyebilirsin. beze gelince kilosuna göre. 1 yaşındaki çocuklar 7-8 kilo da olabiliyorlar 12-13 kilo da. büyük olasılık prima 4 numara uyar sana.

hoşgeldin. ne kadar zamadır deniyorsunuz? 38 yaş hamile kalamamak için çok ileri bir yaş değil. hormonlar, yumurta durumun nasıl? eğer normalse ve bu denemede olmazsa doktorlar istemese de bir rahim filmi çektir derim. bilmediğin bir tüplerde tıkanıklık veya başka bir problem olabilir.

DenizVerdi'ciğim hoşgeldin. Tatilin bitti. Ne de güzel geçmiştir kimbilir... Hoş geldiiiinnnnnnn

patikler nasıl gidiyor? test günün ne zaman? fazla düşünmemeye çalış diyeceğim ama benim hiç aklımdan çıkmazdı

ay hoşgeldin ne çok güldm denizverdi bu mesaja güldü hoşgeldinn dedli verdi sen dedin öptüm

toanacım....hollandaya selam...

yoktum canım iş arasında bir tatil kaçamağı yaptım.iyiyim iyiyim...yalnız sıcaklarla başımız dertte istanbulda..sen neler yapıyorsun.çalışmaya devammı... yeni tedavi eylüldeydi değilmi...bak unutmadıminşallah son olur bebekli olur...

oldu oldu..geleli üç gün bile oldu nisa...teşekkür...brn de özledim burayı..vakit buldukça girmeye çalışıyorum.sen neler yapıyorsun.yürüyüşlere devam mı

hoşbuldum canııımm..ben de geceye aktım bu gece...ama sıcaktan...
deniz ne yapıyor kimbilir...

hoşbuldum canımm.yazarım yazmasına da ev haalaa dandini..gezdirdik totoyu..şimdi mesaiye devam

Son düzenleme:
arkadaşım varsa yardıma ihtiyacın geliriz tatlım ne olacak...bu arada ikonları ben ancak üzerinde bulunan kodlarını yazarak çıkarabiliyorummm

teşekkür canım..gelmiş kadar oldun..benim klavye dandik bişey..daha doğrusu tarihii...çıkarmıyor bazı harfleri.....aaaa dur bi dk.....bu benimki değil sahi...idareten bişey işte..benimki mevta olmuştu...

hoşbuldum canımm....iyi geçti iyi...ben daha çok suda kaldım.çıp çıpistanbulun sıcaaak havasından yolluyorum sana..sen de serinlik gönderiver hollandadan buraya keleee....

hoşbuldum canımmm.senin şimdi şafak kaç...test günün ne zaman...pek girmemişsin. yan gel osman mı yapıyorsun....hadi...inşallah müjdeyi vericen bize

Günaydın Kızlar,

Merhaba canım, aramıza hoşgeldin, benim de aynen senin gibi, eşimde de bende de sorun yok, benim de bugün transfer günü dahil 9. günüm. Sen bugün test yaptıracaktın. Sonucu paylaşırsın bizimle. Bu senin ilk denemen mi?

sağ ol canım verdiğin moral için :):):)

hoşbuldum canımmm.senin şimdi şafak kaç...test günün ne zaman...pek girmemişsin. yan gel osman mı yapıyorsun....hadi...inşallah müjdeyi vericen bize

valla 3-4 gün yan gel osman yaptım :) Cuma işbaşı yaptım. Test günüm 30'u...

gunaydin kizlarr umarim iyisiniz hepiniz..

denizverdiciyim ..canim tr yemede benden slm olsun..evet canim calisiyorum buralar gayet serin hatta usuyioruz valla ..ayagimdan corap patik gorsen gulersin herhal..oralar sicak anacim sicak oluyo sicak diyoruz soguk oluncada usuyoruz allahin isleri iste..gel buraya bacim cok sicakladiysan kele..evet canim unutmamisin benim tedavi eylulde ama bakalim hayirlisi bu defa son olur insallahh insallahhh..ee senin kizdan nehaber cimcimeden insallah biran once sana gelir annesi..

patikler.. nehaber canim seninkilerden haber yokmu insallah seninle 9 ay kalirlar tatlim benim..

tayfcim senden nehaber nasil gidiyo hamilelik kele..insallah hersey gonlunce olur sekercim..:80:

kangurum..demek tatile gidiyon bak benim yerimede gir denize ..guneslen burda hasretiz valla gunese..kemiklerimiz usuyior bak unutma benim icinde haaaa...:78:

zarpdenizcim..bebeyin nasil buyuyormu annesi simdi ne tatlidir ..mis kokulu op yerimize annesi rabbim isteyen herkese o duyguyu tattirsin insallah..vvede omurlu etsin yavrunu sana tatlimm..

denizbulutcum senden nehaber umarim iyisindir sekercim..

alabama sen nasilsin canim..:79:

cans ..senden nehaber canim iyimisin umarim hersey yolundadir...

meryecim..kizin nasil oldu canim daha iyimi insallah daha iyidir op yerime kizisini..

baharcim..senden nehaber nasilsin bebeyin de iyimi buyuyordur simdi rabbim sana bagislasin hayirli evlat olsun insallahh..

Arkadaslar Merhaba,

Bebek olduktan sonra bilgisayar kullanmak lukse giriyormus, bunu simdi anlamis durumdayim. Tum yazdiklarinizi okuyamadim ama sizleri de merak ediyorum. Guzel dilekleriniz icin hepinize tekrar tesekkur ederim.

Bizim gecemiz gunduzumuz karisik bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz. Clarissa'nin uyurken halini izlemek son derecede keyif veriyor ama diger durumlarda acaip sabirli olmak gerektigini hem ben hem de esim feci derecede anlamis durumdayiz. Dun doktora gittik cunku agzindan ve burnundan ya mama yada sut geliyor gecen hafta itibariyle mamanin cc.sini azalttik fakat halen ayni problemi yasiyoruz. O esnada nefes alamiyor gozleri kocaman oluyor, ayaklarini diretiyor ve cok korkuyorum, dun cok zor topladi kendini cunku ayni zamanda sumuk de geldi, ben de aglamaya basladim. Tecrubeli anneler tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Bu arada burundaki sumugu temizleyen alet bizim kizin burnuna girmiyor cunku kendi gibi burun delikleri de cok kucuk! Baska onerisi olan var mi? Sariligimiz geriliyor bu sevindirici cok sukur.

Bebek bakmak tam zamanli bir ismis, Allah calisan annelere cok cok kolaylik versin diyorum.

Deniz Bulut, sezeryan bolgesi icin yazdigina cok guldum harika tasvir etmissin! Dn benim de kontrolum vardi doktoruma o bolgeyi hissetmiyorum dedim, O da en az 8 ay bu durumun devam edecegini, 3 aydan sonra egzersize baslayabilecegimi soyledi. Benim gorunurde hamilelik devam ediyor yani... Dis cikarma durumlariniz umarim biraz hafiflemistir canim.

Alabama, yazdiklarin icin cok tesekkur ederim canim, cok rahatlatici sagolasin. Umarim Mert de dis durumlarindan biraz daha yol katetmistir.

Denizverdi, Clarissanin siirini cok begendim, simdi dosyasina ekleyecegim. Birlikte olsaydik pempe tuylu defterine kesin yazardin... Senin de yakinda daha az kaldigini yazdigin gunlerini bekliyoruz canim.

Patikler, merak etmemek elde degil canim, ne zaman test yapiyorsun?

Cans, guzel dileklerin icin cok tesekkurler.

Baharnaz, bir suredir yazamamisn sanirim umarim sen ve Enes Bebek iyisinizdir.

Tayf, Kartopu, nasil gidiyor gebelik?

Kangurum, aldigin bitkiseller cok cok yarasin , kaliteli yumurtalar olarak donsun.

Toana, Eylulde tedavi planlari varmis, umarim bu sefer basariyi yakalarsiniz.

Merye, kizin nasil oldu?

Wizardbad, hosgeldin! 38 yas daha citir yas demek, siz denemeye devam edin lutfen...

Maiumut, nasilsin?

Herada,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…