canım arkadaşım sende sağol seninde canın sağolsun kısmet ne yapalım elden ne gelir!!!!kanguru....canım... canın sağolsun güzelim...canımız sağolsun...aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anladığımı hissettiklerinde çok haklı olduğunu söylemek istiyorum....sarıyorum seni....iyi geceler....tatlı uykularda ol..
ZarpDeniz cim Allah güzel kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Bahtı da kendi gibi güzel olsun Clarisamın
Bana gelince biliyorsunuz 12 temmuzda tüp bebek için Bahçeci Kliniğinden kontrol için randevu almıştık.Ama gidemedik :) Çünkü ben zaten HAMİLEYMİŞİM!
Gecikmem olunca hemen gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç POZİTİFHemen yüksek riskli gebelik konusunda uzman Kent Hastanesinde Namık Demir den randevu aldık.Factör 5 taşıyıcısı olduğum için aspirini bırakıp 0,45 lik innohep iğnesine geçmemi söyledi.Her gün bacaktan,göbekten iğnemi yapıyorum.Sizlere ancak yazıyorum çünkü çok sevgili biri 6 aylık hamile arkadaşım,biri 18 yaşında oğlu olan sevgili arkadaşlarım dış gebelik olabilir hemen heveslenme diye sevincimi kursağımda bıraktılar.Çok zor bir hafta geçirdim.Beynimde yankılanıp duruyor sürekli dış gebelik .Ama çok şükür şimdilik bir sorunum yok.Haftaya salı günü tekrar randevum var umarım keseyi görüp rahatlarım.
Toanacım DenizVerdinin kızın olursa Eylül koyarsın mesajına ağlamışsın ya inan ben de burda senin mesajına çok ağladım.O kadar yürekten diledim ki eminim sen de en kısa sürede yavruna kavuşacaksın.Yeter ki hayal kurmaktan vazgeçme!
Patikler dilerim yumoşların sana sıkı sıkı tutunur.Kızını kardeşsiz bırakmazlar :)
Kangurucum senin de tedavin hayırlı olsun.Tez zamanda sen de hamile kalasın İNŞALLAH...
Tayfım ben de ZarpDeniz gibi düşünüyorum.Redüksiyon konusunda acele etme.Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın inşallah.
Benden haberler bu kadar.Bu arada Kandiliniz kutlu olsun.Dilekleriniz,dualarınız kabul olsun.Bu gece dualarım hepimiz için.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Sağlıkla kalın...
merhaba arkadaşlar ...
berat kandılınız kutlu olsun .. umarım bu hayırlı gün hepimize hayırlı kaderler yazsın .. kalblerımızdekı dıleklere bızi bır an once kavuştursun ...
zarpdenız .... clarıssa dunyaya merhaba demış .. allah ona ve aılesıne mutluluk ve saglık versın .. guzel bır omur nasıp etsın ... hoşgeldın guzel bebekhoşgeldın özlenen kıymetli bır o kadar da nazlı kız ....
hulyacım ... merhaba .. sana ve ardaya acıl şifalar dılıyorum .. geçmiş olsun ...
patıkler ... bugunun guzellıgı ve kutsallıgı beklenen guzel kardeş bebegı sana getirecek inşallah .. hayırlısı olsun canım ...
RİUSE........ MAAŞALLAH .... SENI VE EŞINI BUTUN KALBIMLE KUTLUYORUM ... TEBRIK EDERIM .. NE GUZEL BIR HABER ..ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ..
benım kızımın doktoru da namık demırdı ... gercekten cok ıyı bır profesor ...
denızverdı .. demek çıpı çıpı yapmaya gıdıyorsun ... oh ne guzel...
bız de hafta sonları kucuk kacamaklar yapıyoruz .. baya guzel oluyor .. mını tatıl ... 2 hafta sonra leylegı havada gorenlerden olacagız inşallah .. antalya kıbrıs izmir ....
herkese çok selammmmmm ......
zarpdeniz Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım tekrar seni ANNE olarak eşinide BABA olarak kutlarım darısı bizlere....
denizverdi süper iyi bir tatil yap bol bol dinlen kafanı temizle içindeki negatif olan herşeyi (gerçi sen de yok ama) ve çok taze ve dinlenmiş olarak kızına kavuş inşallah canım...
rieuse canım hemşerim çok tebrik ederim seni ne güzl bir duygu Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder....
merye kızına tekrar tekrar geçmiş olsun inşallah bir an önce hallolur yavrucağın şu sorunu valla bende çok çekerim kabızlık o bebeciği düşündükçe ne kadar zorlandığını ve acı çektiğini tahmin edebiliyorum ...
selam
Zarpdeniz canım haberini okudum çok sevindim.Gözünüzaydın eşini ve seni tebrik ederim. Clarisamıza Maşallah Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin. Kilosunu düşünme canım hemencecik toparlanır, kilo alır süslün. Sen sık sık emzirmeye devam et.
RieuseAllah tamamına erdirsin İnşallah herşey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın.
Denizverdi tatile hımm. İyi tatiller. Bu kadar yoğun ve yorgun süreçten sonra iyi olcak, kızgın kumlar, serin sular :)
Patikler nasıl geçti, ne durumdalar?
Kangurum nasıl gidiyor tedavin?
arkadaşım varsa yardıma ihtiyacın geliriz tatlım ne olacak...bu arada ikonları ben ancak üzerinde bulunan kodlarını yazarak çıkarabiliyorummmtekrar teşekkür canım..çok taze ve dinlenmiş mi.....sanırım daha var... işin ortasında haydaaaa tatile kaçarsam....neyse ...büyük işler bitti...şimdiden sonrası incik cıncık..
sağ ol arkadaşım verdiğin moral için. inşallah dediğin gibidir.patikler aklına kötü şeyler getirmek için daha çok erken....canım hatırlarsan benim kanamam test tarihinden üç gün önce azar azar başlayınca aşılama yüzünden erken regl oldum zannetmiştim ve crinone jeli kullanmayı bırakmıştım...meğer yerleşme kanamasıymış,sonra test yaptıktan kaç gün sonra bile hep diyodum kızlara yahu sanki adet oldum olucam gibi belirtilerim var diye...onuda geçtim adet döngüm 25 gündür ve hamileliğimin yaklaşık 50. gününde yine adet oldum olucam belirtilerini şiddetle yaşadım ve öğrendim ki meğerse iki yada üç adet dönemine denk gelen günlerde vücut periyodik olarak alışkanlıkla o belirtileri yaşarmış,hatta bu periyodlara denk gelen zamanlarda hafif kanama bile olabilirmiş... adet belirtisi yaşaman gayet normal,kasıkta batmalar bence güzel bir belirti,canım hayırlısı olacak inşallah bak gör...biraz daha sabır lütfen,az kaldı...
tamam canım. Hep derim test gününden önce hayatta merak edip te erkenden test yapmam. çünkü eğer tutmadıysa 1 gün daha hamilemiyimdir acaba hissi çok güzelll.günaydın pazarın gülleri
nisacım...teşekkür....akşam yol yorgunluğu...güzel uyudum...ama şimdi yine işler beni bekliyor..yazacağım...
patikler... akşam acele ile şöyle bir göz gezdirdim.canım, transferin olmuş... yapman gerekeni yaptın...şimdi heyecenlı bekleme zamanı..canın ne istiyorsa onu yap..sonrasını sonraya bırak..aanı yaşa.. insan böyle zamanda kendini hamileymiş gibi mutlu hissediyor. ben öyleydim... şımart kendini....
kangurum allah mı söyletti :) canım sen de bol bol dinlen, tedavi öncesi ben de öyle yapmıştım.günayyydınnnnn!!!!!! Herkese mutlu pazarlar.... Ben kocacığımla balkonda çay keyfi yapıyorum.... Tabi onda bir bilgisayar bende de diğeri ama olsun ne yapalım bazen de böyle anlaşıyoruz işte...:44:
Salı günü görümcemin yazlığına gideceğiz yani tatil içinde tatil yapacağız... 10 gün filan kalırız dedik diğer tedaviye daha rahat başlarım inşallah... Evet denizverdi anlat nerelerdeydin neler yaptın bakalım?
zarpdeniz ne yapıyor acaba clarissa bebek nasıl inşallah iyidir....
meryenin kızı da iyidir inşallah...
deniz bulut batu nasıl oldu deldimi diş etlerini inşallah patlatmıştır dişlerininde rahatlamıştır biraz...
tayf bebekler nasıl varmı bir haber üçüzlerden?
patikler sen nasılsın senin ikizler nasıl bakiimm???? Kendini yorma dinlen bol bol dua et ve bebeklerini düşün hep....
alabama da yok ne zamandır dimi ? Nerelerde acaba inşallah iyidir mertbebek ve alabama???
maiumut sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor iyisindir umarım...
baharnaz enescan bebek nasıl senin daha henüz diş problemin yok ama sıcaklarla aranız iyidir umarım????
Dur bakim unutmayayım toana canım sen nasılsın arkadaşım neler yapıyorsun? Senin içinde dua ediyorum arkadaşım inşallah hepimiz için her şey iyi olur....
akidecik ne yaptın daha bir haber yok mu? çat diye çatlayacağım valla senin yerine ben burada...
kartopu sen nasılsın arkadaşım oğluşun nasıl geldimi yatak odası öptüm seni....
rieuse arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik başladımı yavaş yavaş bulantılar....canın bir şeyler çekiyormu ....
Aayyyy arkadaşlar herkese bir hatır sorayım dedim acaba unuttuğum biri varmı? Eğer varsa affola... Işte güzel bir gün ve iyi bir sohbet başlatalım dedim öpüyorum hepinizi... Can dostlar aryın ara sıra bennniiii!!!!!
selam patikler canım nasılsın yormuyorsun dimi kendini
maiumutçuğum ne kadar kendimi yormayayım desen de birşeyler yapmadan maalesef duramıyorsun. Ben de dünden beri ev işleri yapmaya başladım tabi ağır ağır yapıyorum ama sonuçta az da olsa yoruluyorsun. Bakalım inşallah benimlelerdir. Bakalım neler olacak? Sen nasılsın tatlım?
selam kızlar fazla kalamayacağım Mert heran uyanabilir. evde çok işim var. biz çarşamba akşamı ani bir kararla görümcemi de alarak kıbrısa tatile gittik pazar akşamı döndük biliyosunuz bodrum tatili yarım kalmıştı. iyi ki de gitmişiz Mert bol bol denize girdi tam dişine göreydi su sıcaktı ve hiç itiraz etmedi yavrum. bizim oğlan daha 8 aylık olmadan 6 defa uçağa bindi leyleği havada görenlerden yani. ordayken saolsun zarpcım beni de haberdar etti clarissa ya kavuşmuş şimdide inşallah mutlu mesut gelişini sindiriyorlardır ve mutlulukları hep daim olur inşallah. burdad ayrıca kutluyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmelerini kısmet etsin inşallah.
patikler canım bugün transferin olmuş sanırım hadi hayırlısı kuzu yada kuzucukların inşallah seninle kalırlar sen de bize o güzel haberi hayırlısıyla verirsin. bol bol dinlen emi ananas ye kabak çekirdeği ay çekirdei çıtlat. güzel haberlerini bekliyorum canım.
riuese canım sende mis kokuluna hamileymişsin çoooook sevindim tebrik ederim canım. ayak bastın ülken uğurlu geldi sana. inşallah allah tamamına erdirsin.
denizverdi tatile gitmiş iyi tatiller olsuncanım.
herkesi ayrı ayrı öpüyorum kızlar
Arkadaslar Merhaba,
Hepinize guzel dilekleriniz icin cokkkk tesekkur ediyorum. Allah siradaki arkadaslara bu duyguyu nasip etsin. Ilk gece bebegimiz kuvezde kaldiktan sonra ertesi gun sabah yanimiza getirildi ben ve esim o gunu ve geceyi O'nu izleyerek gecirdik, cok karisik duygular diyebilirim, ben her an aglamakli....
Clarissa Ela dun bir haftalik oldu, bugun sabah da gobek kordonu dustu cok sukur. Halen cok minik ama artik kucagima rahatlikla alabiliyorum, biryerlerini incitecegim diye korkuyordum, esim halen biraz daha korkuyor. Annem kolay tutmamiz icin minik bir yastik yapti, beslerken filan onu kullaniyorum onun haricinde de pamuk battaniye kullaniyorum. Sarilik baslamisti ama neyseki ilerleme gostermedi cok sukur, doktoru bir ay icinde billirubin degerinin daha da dusecegini soyledi. Sutum geldi fakat basindan beri mama verildigi icin memeyi almakta zorlaniyor. Ben de israr ediyorum ama bakalim...Biberonu tutmak sanirim cok daha kolay geliyor, memeyi tutmaya calisirken cok sabirli degil, acaip sinirleniyor kizariyor sonra da ben korkuyorum bir sey olacak diye.... Dun biraz agzindan ve burnundan mama geldi acaip korktum, sanki nefes almakta zorlandi gibi...sizce cok mu vermisimdir? Doktoru midesi buyuyor dedi ve acaip hickirik tutuyor uzuluyorum. Benim operasyon yerim daha iyi, agrilar azaldi ama yine de bazen zorlaniyorum. Bu arada goruntum halen hamile gibi...
Patikler, bol sanslar diliyorum canim. Embriyolarin bebek olarak sana geri donsunler canim.
Meryecim, kizina umarim yakinda kesin bir care bulunur, ikinize de cok gecmis olsun diyorum ve ne kadar endiselendigini tahmin edebiliyorum canim.
Alabama ve Deniz Bulut, dis cikarma fasillariniz da cok kolayliklar dilerim arkadaslar, umarim fazla atessiz ve istahli bir sekilde tamamlarsiniz. Alabama, Herdsa'nin mesajini ilettigin icin cok tesekkurler canim.
Rieuse, Allah saglikla sonuna erdirsin canim, buyuk surpriz!
Kangurum, ben bitkisellerin ve beslenmenin cok onemi olduguna inananlardanim, umarim bu yaki dopingden sonra gebe kalmaya hazir olursun canim.
Denizverdi, haber var mi?
Tayf dinleniyorsun degil mi?
Geriye donuk cok okuyamadim, okuduklarim kadariyla yazabiliyorum kusura bakmayin arkadaslar.
Hepinizi cok opuyorum, herkese cok selam ve sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?