38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım arkadaşım sende sağol seninde canın sağolsun kısmet ne yapalım elden ne gelir!!!!
sende tatlı tatlı uyu allah rahatlık versin... şimdi deniz kenarında şöyle şezlonga uzanıp uyumak vardı ya neyse

günaydın pazarın gülleri

nisacım...teşekkür....akşam yol yorgunluğu...güzel uyudum...ama şimdi yine işler beni bekliyor..yazacağım...

patikler... akşam acele ile şöyle bir göz gezdirdim.canım, transferin olmuş... yapman gerekeni yaptın...şimdi heyecenlı bekleme zamanı..canın ne istiyorsa onu yap..sonrasını sonraya bırak..aanı yaşa.. insan böyle zamanda kendini hamileymiş gibi mutlu hissediyor. ben öyleydim... şımart kendini....

başa döndüm.sağlıklı okuyorum..
reis...tekrar tebrikler canımmm..senin daha bir takipçin olacağım.çünkü ben de faktör 5 taşıyıcısıyım.faktör 5 leıden değil mi....aman lütfen çok dikkatli ol. iğne ilaç zamanında kullan...kan pıhtılaşması çok önemli. hem bizim ki daha bir önemli.. elbet biliyorsundur....şimdi hamileliğinin tadını çıkart. inşallah hayırlısı ile kucağına al.kimbilir bana bir ışık olabilirsin..bu konuda ilerleyen zamanlarda yazışırız.

evet hocam...ne çıpı çıpılar taptım...simitli simitsiz....................burda güldüm.ama hain ikon çıkmadı..

size de iyi tatiller...

baya mı.........benden kaçmaz hocam

ükelaaa öğrenci....heh heh.

tekrar teşekkür canım..çok taze ve dinlenmiş mi.....sanırım daha var... işin ortasında haydaaaa tatile kaçarsam....neyse ...büyük işler bitti...şimdiden sonrası incik cıncık..

sütlübaharım....ne habersin... enes bebek büyüdü mü... hani....hiç foto yok....

tatil iyiydi canım.. ama kızgın kumumuz yoktu... iyiki de yoktu.. hopla zıpla.. ne o öyle.. ayyy la vay la üff le......su biraz serindi ama...iyiydi iyi..size de iyi tatiller canım....umarım keyifli olur...

günayyydınnnnn!!!!!! Herkese mutlu pazarlar.... Ben kocacığımla balkonda çay keyfi yapıyorum.... Tabi onda bir bilgisayar bende de diğeri ama olsun ne yapalım bazen de böyle anlaşıyoruz işte...:44:
Salı günü görümcemin yazlığına gideceğiz yani tatil içinde tatil yapacağız... 10 gün filan kalırız dedik diğer tedaviye daha rahat başlarım inşallah... Evet denizverdi anlat nerelerdeydin neler yaptın bakalım?
zarpdeniz ne yapıyor acaba clarissa bebek nasıl inşallah iyidir....
meryenin kızı da iyidir inşallah...
deniz bulut batu nasıl oldu deldimi diş etlerini inşallah patlatmıştır dişlerininde rahatlamıştır biraz...
tayf bebekler nasıl varmı bir haber üçüzlerden?
patikler sen nasılsın senin ikizler nasıl bakiimm???? Kendini yorma dinlen bol bol dua et ve bebeklerini düşün hep....
alabama da yok ne zamandır dimi ? Nerelerde acaba inşallah iyidir mertbebek ve alabama???
maiumut sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor iyisindir umarım...
baharnaz enescan bebek nasıl senin daha henüz diş problemin yok ama sıcaklarla aranız iyidir umarım????
Dur bakim unutmayayım toana canım sen nasılsın arkadaşım neler yapıyorsun? Senin içinde dua ediyorum arkadaşım inşallah hepimiz için her şey iyi olur....
akidecik ne yaptın daha bir haber yok mu? çat diye çatlayacağım valla senin yerine ben burada...
kartopu sen nasılsın arkadaşım oğluşun nasıl geldimi yatak odası öptüm seni....
rieuse arkadaşım nasıl gidiyor hamilelik başladımı yavaş yavaş bulantılar....canın bir şeyler çekiyormu ....
Aayyyy arkadaşlar herkese bir hatır sorayım dedim acaba unuttuğum biri varmı? Eğer varsa affola... Işte güzel bir gün ve iyi bir sohbet başlatalım dedim öpüyorum hepinizi... Can dostlar aryın ara sıra bennniiii!!!!!

Son düzenleme:
denizverdi kaçar... çok sıcak bastırmadan gazetemi günlükleri almaya gideyim.sonra yine iş...görüşürüz 38in gülleri..

69 dan devam ediyorum diye yazayım da... bir daha geri dönmiyeyim.

çay mıııııııııııı......

afiyet olsun canım...yarım bardacık ta benim için iç.

cannnlı selam kanguru....

bu sefer gittim.

tekrar teşekkür canım..çok taze ve dinlenmiş mi.....sanırım daha var... işin ortasında haydaaaa tatile kaçarsam....neyse ...büyük işler bitti...şimdiden sonrası incik cıncık..
arkadaşım varsa yardıma ihtiyacın geliriz tatlım ne olacak...bu arada ikonları ben ancak üzerinde bulunan kodlarını yazarak çıkarabiliyorummm

Meraba kızlar..

Hosgeldın denızverdıcık..nehaber tatıl nasıl gectı kele..bol bol guneslenseydın burda hasretız gunese usuyorum sekercım ..:86:

Kangurum..canım sagol duaların ıcın rabbım gonlundekını versın senınde ınsallahh..

Cans ..sanada canlı slım tatlım..

sağ ol arkadaşım verdiğin moral için. inşallah dediğin gibidir.
tamam canım. Hep derim test gününden önce hayatta merak edip te erkenden test yapmam. çünkü eğer tutmadıysa 1 gün daha hamilemiyimdir acaba hissi çok güzelll.
kangurum allah mı söyletti :) canım sen de bol bol dinlen, tedavi öncesi ben de öyle yapmıştım.

selam patikler canım nasılsın yormuyorsun dimi kendini

maiumutçuğum ne kadar kendimi yormayayım desen de birşeyler yapmadan maalesef duramıyorsun. Ben de dünden beri ev işleri yapmaya başladım tabi ağır ağır yapıyorum ama sonuçta az da olsa yoruluyorsun. Bakalım inşallah benimlelerdir. Bakalım neler olacak? Sen nasılsın tatlım?

canım nasıl olayım ben bu evdeydim hep ev işi yaptım yoruldum.biliyorum ne heyecanlı bekleyiştir allahım insanın kendini bebeğine en yakın hisettiği zaman dilimidir.allah bu yolda olan tüm kadınlara pozitifi gösretsin inşallah.

sağol canım... gittim de döndüm bile...içime mi doğmuş ne... bir ara epeyi girmemiştin.. bak..ikinci tatili yapmışsın sen de..bu sefer iyi geçmiş

günaydın kızzlllaaarrrrrr!!!! günaydıııınnnnnn!!!! herkese başta sağlık olmak üzere bol kazançlı ve stressiz bir hafta diliyorum tatilde olanlarda bol bol dinlensin....

günaydın güller

patikler......kanguru....canlı günaydın....

ben de bu haftadan serinlik istiyorum:92:

hoşgeldin uzak yolun yolcusu
uzak doğunun yolcusu
çok diyarlar gezdin
anavatanında mı can buldun
hoşgeldin dünyamıza
hoşgeldin clarisa ela

hocam....bu saatte bu sıcakta bu kadar çıktı...en yakın zamanda foto bekliyorum.merak ederim ben şimdi.

bizde şimdilik yeni bir haber yok.az daha zaman geçsin.kuruma gideceğim .sıramızda bir ilerleme var mı diye...
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…