38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selamünaleyküm sevgili hanımlar,
Ben 40 yaşındayım.Tüp bebek transferinin 10. gününü geçiriyorum.sonuç bekleyen arkadaşlara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum.Bebeğinden şikayet eden arkadaşlara ise imreniyorum.Bizim de olsa da uyuyamasak.

Selamünaleyküm sevgili hanımlar,
Ben 40 yaşındayım.Tüp bebek transferinin 10. gününü geçiriyorum.sonuç bekleyen arkadaşlara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum.Bebeğinden şikayet eden arkadaşlara ise imreniyorum.Bizim de olsa da uyuyamasak.

selamın başımızın üstüne....hoşgeldin.

transferin hayırlı olsun...sonucu yüzünü güldürür inşallah

Merhaba arkadaşlar, şimdi size haber vereceğimi düşündünüz değil mi? Ay ben ne sabırlı kadınım öyle. 1 saat önce verdim kanı. 2:30 gibi çıkacakmış. Ben şimdi Gölcüğe doğru yola çıkacağım. Telefonla haber verecekler. Size bir şekilde haber vermeye çalışacağım. Haber vermede gecikebilirim haberiniz olsun. Hepinizin dualarını bekliyorum. İyi ki varsınız.

Öpüldünüz....

Patikler, canim umarim sonucunuz pozitiftir, haberlerini bekliyoruz. Hersekilde yanindayiz canim. Mucksssssssss.

Arkadaslar, biz gece gunudz karisik bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz. Simdi herkes 40'i bir ciksin rahatlarsiniz diyor umarim oyledir...Gaz sancimiz cok fazla, 3 gundur de kakamizi yapamadik! Doktorumuz Metsil diye bir surup verdi, ebemiz de ayaklarinin altina aci elma yagi ile masaj yapmamizi onerdi, herseyi deniyoruz ama sanci hep var, yardim!!!!

günaydın arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi temmuzda yaptım sonuç negatif.2. denememi kasım aralık düşünüyorum allah izin ederse.yaşım 38 acaba bizlerin anne olma şansı varmı.bu yaşlarda bebek sahibi olmak birazdaha zor gibi gözüküyor.

arkadaşlar geçmiş sayfaları çok okuyamıyorum.yiyenlerimden bilgisayar bana kalmıyorki.bizim yaşlarda tüp bebek yapıp sağlıklı bebeği olan varmı.

arkadaşlar geçmiş sayfaları çok okuyamıyorum.yiyenlerimden bilgisayar bana kalmıyorki.bizim yaşlarda tüp bebek yapıp sağlıklı bebeği olan varmı.

cnm ben bu topiği iki gündür okuyorum ve birçok örnek okudum bana umut oldular evet yaş önemli ama ben birçok topiği okuyorum 20 lerinde olupta ilk denemeleri olmayan birçok arkadaşta var sadece bence yaşa takılma sen eşin ve dr çok önemli bence inşallah meleğin en yakın zamanda gelir

hoş geldin wizradbad tabiki şansımız var.sen şimdiden kendini yeni tedavine hazırla bence.tamam zor ama imkansız değil.

selam

Patikler sonucunu okudum canım olumlu dşünüyordum ( hayırlısı canım.
Rabbim kızına sağlık sıhhat uzun ömürler versin.

Zarpdeniz canım ya kızının sancılarına acı elma yağı uyguladınmı bana da tavsiye etmişlerdi, ama diğer yöntemler çözünce uygulamadım.
şuruplar bizde ne kadar etkili oldu bilmiyorum. ama 4-5 gün sonra bırakmıştım OM-X kolik ile ilgili şurubu.
sonra tekrar 2 şurup verilmişti gaz ve kabızlık için sab simplex ve zinco bunlarıda biraz kullandım (2.ayında)
biz zeytinyağı masajı ve bacak hareketleriyle çözmüştük tabi sıcak su torbası ve saç kurutma makinasının sesi bile işe yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…