Patikler canım üzüldüm okuyunca ama lütfen vazgeçme. Sağlıklı bir kızın var ne güzel Allah ona ve size uzun ömür versin.Sen şimdi biraz dinlen tatil yap ,kafanı boşalt.Her şey gönlünce olsun canım.
Kartopu maşallah sana ne güzel ilerliyor hamileliğin.Darısı bize olsun inşallah.Umarım ben de bu haftaları görürüm...
Meryecim kızının sorunu yavaş yavaş iyileşiyor sanırım.Çok sevindim.Kocaman öptüm güzel kızını
Benim de yarın kontrolüm var 7+4 olduk bugün.Kısmetse yarın kalp atışlarını duyacağız.Çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan.İnşallah yarın güzel haberlerle gelirim.Dua edin benim için ...
Hepinizi kocaman öptüm.
ERVERDI ILE KONUŞTUK. O ARAYAMADAN ONLAR ARAMIŞLAR. BİRKAÇ ÇOCUK VARMIŞ. SIRA GELMİŞ. GELİN BAKIN DİYE.YARIN SABAH GİDECEKLER. İNŞALLAH DENIZVERDI DE KIZINA KAVUŞACAK. ÇOK HEYECANLIYDI HİÇ BEKLEMİYORDUM DAHA HİÇ HAZIRLIĞIM YOK DEDİ (UZUN ZAMANDI HAZIR HABERI YOK ). AMAN KIZI BİR GÖRÜN ANLAŞIN KURUMLA SONRASI YAVAŞ YAVAŞ OLUR DEDİM. HADİ HAYIRLISI. O DA KAVUŞUYOR İNŞALLAH KIZINA
Vauuuuuvv süper bir haber buÇok sevindim bu habere çooook .Yaşasınnnnnn bir kızımız daha geliyor Ne heyecanlıdır şimdi görmek isterdim.DenizVerdicim gözün aydın canım.Sağlıkla,mutlulukla büyütün kızınızı.Tebrik ederim...
canım, denizbuluttan haberini alınca çok sevindim valla
hep dua ediyordum senin için tez vakitte kavuştursun seni Rabbim kızına diye. inşallah kabul olacak dualar.
Yüce Rabbim sana ve eşine gönlünüze göre hayırlı bir evlat versin. AMİNNNNNNNNNNNN
denizverdi
l
sağolun canlar..çokk sağolunnn..allah sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah...ben bugün çok sümüklüböcek oldum ama...siz hiç ağlamayın..hastanedeydim.annem rahatsızdı.haber geldi .bir posta orda ağlaştık.. selpak almaya çıktım hemen yolumun üstünde bebek araç gereçleri yatağı filan satan bir mağaza vardı.orda bir posta döküldüm..sonra, eve gelince duşta ben ağladım.sular aktı üzerimden...sular aktı ben ağladım..sesle ağladım.şimdi yine ağlıyorum.pis sümüklüböcek..pis ben..
gideyim..eşim kızıyor sesleniyor.hasta olucaksınbaşıma kalıcaksın sonra diyo..
işte böyle....ağlamakla gülmek kardeşmiş... sanırım benimkiler ikiz
sizi seviyorum...sarıyorum sizi...
Patikler canım üzüldüm okuyunca ama lütfen vazgeçme. Sağlıklı bir kızın var ne güzel Allah ona ve size uzun ömür versin.Sen şimdi biraz dinlen tatil yap ,kafanı boşalt.Her şey gönlünce olsun canım.
Kartopu maşallah sana ne güzel ilerliyor hamileliğin.Darısı bize olsun inşallah.Umarım ben de bu haftaları görürüm...
Meryecim kızının sorunu yavaş yavaş iyileşiyor sanırım.Çok sevindim.Kocaman öptüm güzel kızını
Benim de yarın kontrolüm var 7+4 olduk bugün.Kısmetse yarın kalp atışlarını duyacağız.Çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan.İnşallah yarın güzel haberlerle gelirim.Dua edin benim için ...
Hepinizi kocaman öptüm.
sağolun canlar..çokk sağolunnn..allah sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah...ben bugün çok sümüklüböcek oldum ama...siz hiç ağlamayın..hastanedeydim.annem rahatsızdı.haber geldi .bir posta orda ağlaştık.. selpak almaya çıktım hemen yolumun üstünde bebek araç gereçleri yatağı filan satan bir mağaza vardı.orda bir posta döküldüm..sonra, eve gelince duşta ben ağladım.sular aktı üzerimden...sular aktı ben ağladım..sesle ağladım.şimdi yine ağlıyorum.pis sümüklüböcek..pis ben..
gideyim..eşim kızıyor sesleniyor.hasta olucaksınbaşıma kalıcaksın sonra diyo..
işte böyle....ağlamakla gülmek kardeşmiş... sanırım benimkiler ikiz
sizi seviyorum...sarıyorum sizi...
denizverdi canım hani hamileliğim uzun olucak diyordun baaakkk hiç öyle olmadı.bende merak ediyorum yarın neler olucak,topiğin geçmişinde ev süsünden söz etmiştin inşallah onlar duruyordur.
denizverdi canım hani hamileliğim uzun olucak diyordun baaakkk hiç öyle olmadı.bende merak ediyorum yarın neler olucak,topiğin geçmişinde ev süsünden söz etmiştin inşallah onlar duruyordur.
Hepinizi kocaman öptüm.
selam
Patikler sonucunu okudum canım olumlu dşünüyordum( hayırlısı canım.
Rabbim kızına sağlık sıhhat uzun ömürler versin.
patikler ..canin sagolsun tatlim bak bir yavrun varmis..allah onu sana bagislasin ve gecmis olsun canim..
hadi yaaa....canın sağolsun güzelim...koy tötüne tazzik...sarıyorum seni...
selam canım aynen öyle beddua etmiyoruz kesinlike sen de etmessin emin ol sadece zorluk zaman geçtikçe artıyor. 3 yaşından önce biraz hafiflemesi mümkün değil. allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin sağlık olsun karınca kararınca elimizden geldiği kadar yetiştiricez çocuklarımızı. eskilerin işi daha zormuş evet ama eskiden bu kadar ayrıntı yokmuş bi taraftan bizim zamanımızda da ayrı zorlukları var. yaşayınca anlarsın diyorlardı bana evet öyleymişşşşşş,
saol canım teşekkür ederim keşke yakın olsaydık yahu. yok yok kızmıyorum merak etme. biz karı koca birbirimize bakıp biz yedik diyoruz nanayı mıçtık napcaz yahu nasıl olcak bu iş falan diyip gülüyoruz. senin tatil başladı mı iyi tatiller hayatım bol bollll gez gelince anlatırsın. kıbrısa gidince niyazis de yemek yemeden sakın dönme. daha önce gitmediysen mutlaka git. full kebap ye.
valla senin için üzülüyorum anacım direk söyliyim eğer dediğin gibi yaparsan rahatlarsın otu boku dersen sıçtın söyliyim. bakıcı da olsa allah yardımcınız olsun. birinci kat zaten kurtarmaz sana gökdelen lazım. hehheh.
valla merye cim kucağına almak için yarışan annaneler babaneler halalar babası vs si acıkmış annesi yok bunun bi sıkıntısı var falan ayağına beş dakka sonra veriyorlar geri oğlanı artis bunların hepsi. öyle kolay değil bu iş dışardan konuşması kolay şunu ver bunu yedir bunu giydir ama oyalamaya gelince annesiiiiiiiiiiii
evet canım yazı geçireyim yapcam o işi bulcam bi bakıcı gerçi hala bakıyorum arıyorum ama acele etmiyorum. şimdi işler yavaş bana hiç ihtiyac yok zaten. bizim alt sağ çıktı üst de üç tane dişimiz de çıktı beşledik dişleri epey görünüyorlar. iki üç gündür huysuzluklar yememeler ondanmış. bugün de hala var sıkıntı üst orta ikinin yanındakilerden sağdaki çıktı sanırım soldaki de çıkcıcak 4 lücek üst sırayı. çok şükür dediğin gibi gece uyuyoruz yoksa ben yanmışım. allah her aşamada herkese kolaylık versin. anne olmak embriyo oluştuktan sonra zor zanaat her türlü. e bi de öncesi var bizim için hamile kalmak zaten ayrı bir zordu biz harbi açıcaz inşallah cennetin kapılarını.
neredeyse emindim çok şaşırdım canım ya olumsuz demişsin sonra tatile gittin sanırım inşallah moraller depolanır öyle gelirsin hayatım. üzüldüm çok ama napalım zamanı gelmemiş demek. hayırlısı olsun diyim. kendine dikkat et canım.
kesinlikle yüzde yüz sigara bırakmanın faydasını görürsünüz bunun lamı cimi yorumu vs si yok. tebrikler eğer bıraktıysa.
zarpcım umarım iyisinizdir clarissa bu günleri atlatacak hayatım bu günler hem sana hem ona zor canım. bol bol hareket diyorum gaz çıkartmak için. metsil bize yaradı inşalah size de yarar. göğsüne yasla evin içinde sürekli yürü dolaş. omuz değiştir pıt pıt sırtına vur. konuş dertleş kızınla . aynen eşinde alsın kucağına sürekli dolaşsın. sende yediklerine dikkat et ve sıcak da olsa çorapsız dolaşma bu aralar. senin gazın ona geçer.
toana maiumut herada baharnaz unuttuklarım varsa herkese selam olsun kızlar.
patikler sonucuna gerçekten çok üzüldüm. Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin canım. Vakti saati değilmiş demekki.
bir dada denemek istersen ASM den Aydın Arıcıyı önerebilirim sana. en azından gir görüş derim.
patikler canım yine sözün bittiği yerdeyiz.iyiki şimdi başka yerdesin yanlız değilsin.inşallah gönlümüzdekine kavuşuruz bir gün.
öpüyorum arkadaşım
inş.canm sen nasllsn herşey gönlünce olsn inş.
ben 38 de başladım ilk denemm ve tuttu alalh a şükür benm yumurtalar çok iyi değilmş onu için pek iyi konuşulmuyrdu en son gitttiğim ise hiç te öyle kötü değl yumurtalın sadece sayısı çok az dedi ve bende onda denedim ve biz erken menapoza giriyrsz öyle bir thlikemiz vardı
hoşgedin susnaz inş.tutar
ne desem boş senin acını dindirmez allah inş.kendilğiniden nasip eder ve allaha şükür kızın var ona bol bol dua et bir daha düşnecen mi
darısı başına inş.uykuzuz gecelerin
biz de de gaz sancısı çok idi biz iki aydan sonra kaka yapamayaya başlamıştık sen meme veriyrsn değil mi memeyi on dakka bi r meme sonra iyice gazını çıkart sonra diğer meme on dakka ver ve arada gaz çıkartma tutuşları yap( sen sandalye ve ya koltuğa otur bebşin karnına bacaklarına basınç yapacak şeklde karnını dizleinin üzerine koy ve sırtını pışpışla )bebekler memedeki sütün %85 ini ilk beş dakka da alıyrmuş ondan sonra sı gaz yapıyrmuş ve meme verme saatleri arasında bir saat geçsin demişti dr umuz ve ayaklarına sıcak pet şişeleri koy yani bebeği ısıtacak şekilde pet şişeye sıcak suytu koy havlıuya sar bebşin ayaklarının altına koy ve bebeğin ve kendinin ayaklarını mutlaka sıcak tut hava sıcak diye inş.sen ve bebşin çorapsız değlsiniz mutlaka ikiniz de çorap giyin bebeğin ayakları soğuk olmasın eğer soğuksa bu gazı artırır bir kaç çorap daha giydir giydir o zaman ve sen bir çay kaşığı kimyonu su bardağına koy üzeirne kaynar su dök beş dakka sonra onu içmeye başla ve sen ve bebişin granül rezene çayları var onlardan için humana ki dahga iyi milupayı sevmedim ben humana daha iyi gibi geldi bana bebeğe bir kaç kaşık içir ve çok dik tutmaya çalış onu kucağına aldığında mutlaka dik olmasına özen gösterki gaz olayı çıksın bebeklerdeki gazın fazla olmasının bir nedeni olarak tabi ihtimal bu süreklli yatış poziyonunda olması da gösteriliyrdu ihiltiömaller arasında aklıma geleni yazarım ve bunların hepsini yaptım benimki çok gazlı idi ve gerçekten memeler şu an için on dakka yı geçmesin tabi benimki ondan sonra parmaığın emmeye başlamıştı emmekte bir ihtiyaç artık onu ayarlarsn ben on daka ile sınırlanırınca bayapı işime yaaramıştı kızım uyumaya başlamştı çok gaz var ise bebş uyuyamıyrda ve sen de bizim gece gündüüzümüz kalmamıştı
Hepinizi kocaman öptüm.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Nasipten ötesi olmuyor gerçekten. Demek ki zamanı değilmiş, zamanı meğer 50 yaşına gelinceymiş :) ha ha ha...
Ben sonucu öğrendipğimde Gölcükteydim ve kardeşlerimle beraberdim, onların varlığı benim çok kolay atlatmamı sağladı. 2 gündür de eğitimim vardı o nedenle girememiştim.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
DenizVerdi'ciğim kızın geliyormuş sonunda. Nasıl sevindim bilemezsin... İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz. İşin rast gitdin canım.
Tayf nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?