38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım şimdilik iyi gidiyor hamilelik,inşallah sonuna kadarda böyle gider.

inşallah seninde kolay ve çabuk geçsin hamilelik günlerin

canım, denizbuluttan haberini alınca çok sevindim valla

hep dua ediyordum senin için tez vakitte kavuştursun seni Rabbim kızına diye. inşallah kabul olacak dualar.

Yüce Rabbim sana ve eşine gönlünüze göre hayırlı bir evlat versin. AMİNNNNNNNNNNNN

sağolun canlar..çokk sağolunnn..allah sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah...ben bugün çok sümüklüböcek oldum ama...siz hiç ağlamayın..hastanedeydim.annem rahatsızdı.haber geldi .bir posta orda ağlaştık.. selpak almaya çıktım hemen yolumun üstünde bebek araç gereçleri yatağı filan satan bir mağaza vardı.orda bir posta döküldüm..sonra, eve gelince duşta ben ağladım.sular aktı üzerimden...sular aktı ben ağladım..sesle ağladım.şimdi yine ağlıyorum.pis sümüklüböcek..pis ben..
gideyim..eşim kızıyor sesleniyor.hasta olucaksınbaşıma kalıcaksın sonra diyo..

işte böyle....ağlamakla gülmek kardeşmiş... sanırım benimkiler ikiz
sizi seviyorum...sarıyorum sizi...

küçük annem sen ağlama kıyamam sana ben burda kuduruyorum sevcinçten CANIM ABLAM :

denizverdi canım hani hamileliğim uzun olucak diyordun baaakkk hiç öyle olmadı.bende merak ediyorum yarın neler olucak,topiğin geçmişinde ev süsünden söz etmiştin inşallah onlar duruyordur.

bilmiyrmki bir yapıyr bir vazgeçiyr inş.yoluna girecek bol dua ediyrm inş.tamamına erer hamşliğin herşy yolnda olur

istediğin kadar ağla rahtlarsn bende doğmdan sonra çok ağladım hep ağlamklı idim en küçük şey de ağlyrdm mutluluktan allah gönlüne göre versin inş bebşini güle güle büyüt inş.yani seninkiler ikiz mi doğru mu anlıyrm herşyin hayırlısı bol dua et

denizverdi canım hani hamileliğim uzun olucak diyordun baaakkk hiç öyle olmadı.bende merak ediyorum yarın neler olucak,topiğin geçmişinde ev süsünden söz etmiştin inşallah onlar duruyordur.

bende mereak ediyrm inş.iyi olur herşey evet onunki de hamşlik uzun sürmedi sen naslsn

canımsın...unutmamışsın..duruyor canım o süsler...bir kısmını sünnetimde kullanmıştım drama çalşmalarımızda.. ama daha var.ben buldum diye çok almıştım...ama şu an nerde olduklarını hatırlamıyorum.ıvırzıvırlar ha laa kızımın odasında.yandım ben:18:bir an önce boşaltmam yer açmam lazım...hem daha hiçbirşeyi yok yavrumun.neyse..bugün bir konuşalım.. ne lazımsa alacağız...
aklıma ne geldi şimdi..tesadüf mü:26:biyolojik olarak benim olsaydı hep derdim ki..yeter ki o günü göreyim..hiçbirşey almıyacağım.çıplak kalsın derdim.taaa geçmişten .hatırlarsan..şimdi de öyle oluyor.hiç beklemediğim anda haberi geldi böceğimin.bir mendili bile yok yavrumun...nasıl kızım demem ben ona..o benim nasibim.

yine gözlerim doluyor...artık ağlamamalıyım...çirkin,kırmızı burun ve kırmızı gözlerle görmesin beni... görünce kaçarmış korkup filan..bu sefer de bu yüzden çocuksuz kalırmışım

7+4 oldunuz he.
innnnşallah duyacaksın göreceksin o yanıp sönen ışığı...telefonuna kaydet emi...sonra da masa üstü yap...
mide bulantıların var mı..var inşallah..
allahım korkuyu söksün içinden..aminn..

yok meryecim benin tek..ikiz değil.ikiz seçeneğini eşim istemesine rağmen ben iptal ettirmiştim.henüz birinin bile tecrübesi yokken...ağlamala gülmek kardeş derler ya...ben benimkiler ikiz kardeşler demek istemiştim.hani bir bakmışn zırıl ağlarken sonra da gülüyorum diye..benimki tek yumurta ikizi..

yine karıştırdım mı aklını

meryem ne kadarlık oldu..hiç fotosunu eklemiyorsun.öptüm onu..totosundan..pis kakalı totosundan.dötünün nanaklarından.

gunaydin kizlar hepinize guzel gunler olsun..

denizverdiciyim..gozun aydin tatlim benim..inan suana yazarken bile agliyorum beni sabah sabah aglattin rabbim guldursun seni..insallah kzin sana hayirli bir evlat olur..nediyim canim hersey gonlunce olsun tatliimm..

selam

Patikler sonucunu okudum canım olumlu dşünüyordum ( hayırlısı canım.
Rabbim kızına sağlık sıhhat uzun ömürler versin.

patikler ..canin sagolsun tatlim bak bir yavrun varmis..allah onu sana bagislasin ve gecmis olsun canim..

hadi yaaa....canın sağolsun güzelim...koy tötüne tazzik...sarıyorum seni...

günaydınlar olsun herkese...

tatlı kızlar internet başında çok zaman geçirme fırsatı bulamıyorum,özledim hepinizi
bakıyorum haberler süperrrr..
denizverdi canım çok sevindimmmm kızın çok bekletmedi seni geliyomuş hemencecik,çok mutlu oldum okuyunca,darısı isteyen herkeslerin başına olsun inşallah...bereketi ile gelsin inşallah,uğur olsun hepimize...çok çok çok sevindim şekercim..
rieusemaşallah neredeyse 8 haftalık olmuş bile...kalp atışları başlamıştır çoktan..çok şaşıracaksın duyunca...inşallah allah tamamına erdirsin canım,bak görüyomusun tüp bebek diyodun demeye kalmadı geldi bebişin..darısı isteyen herkesin başına...
patikler canım sağlık olsun napalım kısmet bu seferde diilmiş demek ki...inşallah kendiliğinden geliverir şimdi,tüp bebek tedavisi sonrasında ilaçların etkisi ile hamile kalan çok duydum,bence çalışmalara hız ver ve aklına hep beni getir emi
kangurumdan ses yok anladığım kadarı ile ama umarım sıkı sıkı çalışıyosundur canımcım çünkü bu ay senden bomba bir haber bekliyorum ona göre....
denizbulut,tatlı anne batu oğlan seni yoruyo anladığım kadarı ile bu günlerde ama bu yorgunluktan bile zevk aldığın ortada...güzel anne,seni ve batuyu öpüyorum yanaktan..
kartopu doğuma az kaldı sanırırım,bu sıcaklarda adamı öldürüyo yahuuu,umarım sen rahat geçiriyosundur hayatım..ben klima ile kardeş oldum neredeyse tepeme taktıracam az kaldı...allah yardımcın olsun...
merye kızın biraz daha iyi anladığım kadarı ile inşallah daha daha iyi olur bıcırık...
cans uzun bir tatildesin hala ne güzel..bir ankaralı olarak uzun tatillerin ne anlama geldiğini iyi bilirim,hiç bitmesin diye her gece yalvarırsın allaha..aslında tayyip şu kanal istanbul projesinden vazgeçip ''kanal ankara''projesini devreye sokmalıydı bence..biz ankaralılar kadar kurak bi yerde doğupta sanki anamız bizi denize doğuruvermiş gibi deniz özlemi çeken başka bir şehir yoktur hani..
maiumut canım umarım iyisindir,ne zamandır görüşemedik doğru düzgün...
toana canım sen nasılsın bakalım bugünlerde..eylüle de az kaldı bu arada..inşallah eylül senin ayın olacak ve hep beraber sevineceğiz burada...tüm duaların için teşekkürler..
akidecik neredesin yahuuuuuuuuuuu...noldu son durum bi ses versen ya
zarpdeniz canım kuzucuğun nasıl oldu,herşey yolunda ve sende çok iyisin dimi?çok çok öpüyorum clarisa'mızı...
alabamaoğluşun ve sen iyisinizdir inşallah..bu sıcaklarda napıyo ki garibim yaaa..valla bebekler için çok zor bu sıcaklar,hele bi de diş çıkarıyolarsa...sizide öpüyorum çokça
heradacım epeydir yoksun ortalıkta,umuyorum ki iyisindir şekercim..

Son düzenleme:
patikler,canım buralardayım ama internete girecek zaman bulamıyorum bir türlü zaman bulsam yazacak enerji bulamıyorum..hala çalışıyorum,sıcaklar beni öldürmek üzere,üçüzler zorluyo bir yandan..diğer yandan redüksiyon için 10 ağustosa tarih aldık onun yarattığı panik atakla mücadele etmeye çabalıyorum,anlayacağın hiç keyfim yok...hayatla bu aralar pek barışık diiliz...
yukarıda yazdım ama tekrar edeyim,canım sonuca üzüldüm çok ama hayırlısı buymuş dedim kendi kendime...tüp bebek tedavilerinden sonra ilaçların etkisi hala devam edebildiği için doğal yolla hamile kalan çok duydum,bence önümüzdeki bir kaç ay iyi çalışmalısın ve hiçte hafife almamalısın..beni ve yağmursesini aklından çıkarmazsan sevinirim,hayat çok garip sürprizlerle dolu...şimdiden kolay gelsin tatlı arkadaşıma...

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: denizverdi bunlar kızın için:128:...eyooooooo:118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…