- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Maalesef olumsuuuzzzz
günaydın arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi temmuzda yaptım sonuç negatif.2. denememi kasım aralık düşünüyorum allah izin ederse.yaşım 38 acaba bizlerin anne olma şansı varmı.bu yaşlarda bebek sahibi olmak birazdaha zor gibi gözüküyor.
denizverdi canım yürüdüm yürüdüm baktım olmadı,şimdi başka çözümler arıyorum.
hoşgelmişsin vizard
sağlıklı bir sperm ve kaliteli bir yumurtaya bakıyor.elbette allahın iznine... yoksa yaş hikaye...38-40-40 yaş üstü hamilelerimiz de oldu topiğimizde..maşallah şimdi yavrularına bakıyorlar.
menopoza kadar şans her zaman vardır..
cnm ben bu topiği iki gündür okuyorum ve birçok örnek okudum bana umut oldular evet yaş önemli ama ben birçok topiği okuyorum 20 lerinde olupta ilk denemeleri olmayan birçok arkadaşta var sadece bence yaşa takılma sen eşin ve dr çok önemli bence inşallah meleğin en yakın zamanda gelir[/QUOTE
inşallah canım.eşim benim sigara kullanıyor ilk tüp bebekte bize doktorum sigarayı bırakması hakkında hiç bir şey söylemedi.gecen başka dortora gittim eşimin ileri hareketliliği sınırda sigarayı hemen bırakmasını söyledi.bende bunu duyunca tabiki eşimi yedimşimdi bu gün itibariyle sıgarayı bırakacak.bazen erkekleri hiç anlamıyorum bizler bu kadar zorluklar yaşıyoruz ona mesela sıgarayı bırakmak zor geliyor.gerci bana hiç itiraz etmedi eşim iyidir ama ne bileyim ben söylemesem bırakmazdı sanırım.
sigarayı bırakmanın faydasını görürümüyüz arkadaşlar
hem şeytan hem melek hem uslu hem yaramaz.....hımmm.biraz düşünsem mini bir şiir çıkar
hadi ,kızarmısınız,dua mı edersiniz ,bedduamı...ben de göreyim o günleri....
sizin geline de maşallahallah tamamına erdirsin...eh sende hala olacağına göre mertle de araları çok olmıyacak...al sana üç tane
şaka bir yana allah hayırlısından versin sağlıkla.amin
saol canım teşekkür ederim keşke yakın olsaydık yahu. yok yok kızmıyorum merak etme. biz karı koca birbirimize bakıp biz yedik diyoruz nanayı mıçtık napcaz yahu nasıl olcak bu iş falan diyip gülüyoruz. senin tatil başladı mı iyi tatiller hayatım bol bollll gez gelince anlatırsın. kıbrısa gidince niyazis de yemek yemeden sakın dönme. daha önce gitmediysen mutlaka git. full kebap ye.Herkese merhaba....
Alabama .... Mert'in yaramazlığı ustündeymiş bu günlerde.. Yapma annesi, kızma o güzel şekerpareye...Sonra bebekliğini çok özlersin. Denızbulut da hemen hemen aynı konudan dert yanmış ... O da çok sevimli .. Evlerimiz yakın olsaydı ben boş zamanlarda seve bakardım severdim ... Kızmayın bakayım çocuklara
not ... gelininize kırkbirkere maaşallah
Kartopu .. hazırlıklar bir an önce bitsin de yuvasına kavuşsun güzel bebek...
Biz de bu cumartesi uzun bir tatıle cıkıyoruz .. 10 günlük antalya .. 10 günlük kıbrıs.. 10 günlük izmir .. Umarım leyleği yakalayabiliriz ...
Herkesi kocaman öpüyorum....
valla senin için üzülüyorum anacım direk söyliyim eğer dediğin gibi yaparsan rahatlarsın otu boku dersen sıçtın söyliyim. bakıcı da olsa allah yardımcınız olsun. birinci kat zaten kurtarmaz sana gökdelen lazım. hehheh.ah be alabamacım kendini pencereden atma fikri muhteşem ama ben 1. katta oturuyorum,acep kaç kez atmam gerekir ki...ben hepsine susturucu takıcam ve hepsini salıcam bahçeye,bide su için bide yalak yapıcam ne halleri varsa görsünler
canm valla bend eçok güldüm varya benimkisi wc ye bile beraber gidiyrz iki saniye yalnız kalmaya gelmiyr viyak viyak ağlıyr herdakka hersaniye onunla olmamı istyr benimkide uyumur bu aralar uyku düzeni değişti herhalde sıcaklardandr yengende kazasız belasız atlatır inş.ve de tayf ta inş.reis te kartopu da inş.artık kim hamiş ise ama ikiz ve üçüz çok zor inş.kolay olr onlara alabama birşey daha biz kırkında anne olanlar için daha zor galiba alişmışız rahata 39 yıl boyunca canımn istediğini yapmışım şimdi( allah a şükr bebişim var )elim kolum bağlı herşeyde zorlanıyrm birde yalnız büyütüyrz hiç yardmcım yok eşm eve gelinc e biraz rahatlıyrm o alıyr biraz yarım saat sonra ay çok yoruldum diyr e ben saatlerce kızmla sen ne narinsin öyle diyrm
selam canm ben kıızma beni kızdırınca güzel bir küfür buldum (şakka) annen öpsün seni dyrm sert söyleyince kızım kızma anlıyr valla rengi değişiyr canm inş. ikinc i yavruna kavuşursun inş.gerçi bend e ikincisini istyrm 30 günlük tatil valla iyisin e iyi taitller
bende bu aralar kum taş atıyrmuşm arada ateşleniyrm hareretim artıyr karnıma acayip ağrılar giriyr abdest yerim kaşınıyr ve korkunç bacak ağrıları bunlar hep taş ve kum atmamdan kaynaklanıyrmş geceleri ateşleniyrm uyuyamıyrm
kazsasız belasız atlatırsn inşş.sen daha dur ne pencereden atmalar sen hamşliğin keyfini sür şimdi onlara cici şeyler söyle ve onlarala konuş bol bol
zarpdeniz kırkı atlaınca biraz rahatlaycan inş.sen anlatınca ben yazıyrm gibimie geliyr ben 46 günliktn sonra acayip rahatlamiştım
hihhiii dün okuyunca çok güldüm ama yazamadım. ancak işten yazıyorum. yaşasın demek yalnız değilmişimsen dua et seninki akşamları aranızda filan uyuyormuş. zaten bundan sonra aranızdan çıkmaz valla uyuyamamak çok kötü. birkaç günün sonunda bebeği mi atayım kendimi mi atayım yoksa kucağıma alayım birlikte mi atlayayyım oluyorsun. zaten gece uyumasa gündüz tek başına imkanı yok bakamazsın. tavsiyem iyi sayılabilen bir bakıcı bul ve işe kaç. ben işe çok mutlu geliyorum. en büyük korkum da ya bakıcı giderse. biz bazen evde 3 kadın başedemiyoruz. millet 2-3 bebekle nasıl başediyor allah bilir. kardeşine hem tebrikler hem allah kolaylık ve bol sabır versınyanımda bir ikiz annesi var 43. gün mü ne evden herkesi bebekler dahil defolun şeklinde kovmuş. anneanne ve teyze biz 3 gün bakarız diyip kafa toplamaya göndermişler. 10. aya kadar çalışamamaış. evde hep en az 2 akşamları 3-4 kişi olmuş. 4-5 yaşına gelene kadar kafayı sıyırtır tekrar çıkıp çıkıp atlamak da kurtarmaz.
tayf sen korkma seninkiler çok uslu olacak annesini hiç üzmeyecekler. allah insana kaldırımayacağı yükü vermezmiş. demek seni kaldırabilir gördü. umarım yardımcıların olacaktır yanında.
cans senin ilk çocuğun fazla usluydu galiba ? umarım tez zamanda bizimkilerin aynısı hem şeytan hem melek bir meleğin olur o zaman görürüz seni deay sevgisi olmasa atarsız gerçekten çok tuhaf bişi bu
neredeyse emindim çok şaşırdım canım ya olumsuz demişsin sonra tatile gittin sanırım inşallah moraller depolanır öyle gelirsin hayatım. üzüldüm çok ama napalım zamanı gelmemiş demek. hayırlısı olsun diyim. kendine dikkat et canım.Maalesef olumsuuuzzzz
kesinlikle yüzde yüz sigara bırakmanın faydasını görürsünüz bunun lamı cimi yorumu vs si yok. tebrikler eğer bıraktıysa.cnm ben bu topiği iki gündür okuyorum ve birçok örnek okudum bana umut oldular evet yaş önemli ama ben birçok topiği okuyorum 20 lerinde olupta ilk denemeleri olmayan birçok arkadaşta var sadece bence yaşa takılma sen eşin ve dr çok önemli bence inşallah meleğin en yakın zamanda gelir[/QUOTE
inşallah canım.eşim benim sigara kullanıyor ilk tüp bebekte bize doktorum sigarayı bırakması hakkında hiç bir şey söylemedi.gecen başka dortora gittim eşimin ileri hareketliliği sınırda sigarayı hemen bırakmasını söyledi.bende bunu duyunca tabiki eşimi yedimşimdi bu gün itibariyle sıgarayı bırakacak.bazen erkekleri hiç anlamıyorum bizler bu kadar zorluklar yaşıyoruz ona mesela sıgarayı bırakmak zor geliyor.gerci bana hiç itiraz etmedi eşim iyidir ama ne bileyim ben söylemesem bırakmazdı sanırım.
zarpcım umarım iyisinizdir clarissa bu günleri atlatacak hayatım bu günler hem sana hem ona zor canım. bol bol hareket diyorum gaz çıkartmak için. metsil bize yaradı inşalah size de yarar. göğsüne yasla evin içinde sürekli yürü dolaş. omuz değiştir pıt pıt sırtına vur. konuş dertleş kızınla . aynen eşinde alsın kucağına sürekli dolaşsın. sende yediklerine dikkat et ve sıcak da olsa çorapsız dolaşma bu aralar. senin gazın ona geçer.
toana maiumut herada baharnaz unuttuklarım varsa herkese selam olsun kızlar.
amin canım. gerçekten ben de şişerdim bunlar deli mi ne bebek bu tabii ki uyumayacak diye. hele çalışıp çalışıp olmayınca, olup da şikayet edenlere kızardım. allah yokluklarını göstermesin bizimki tatlı şikayet. inşallah yakın zamanda sizleri de uykusuz geceler bekliyordur.Selamünaleyküm sevgili hanımlar,
Ben 40 yaşındayım.Tüp bebek transferinin 10. gününü geçiriyorum.sonuç bekleyen arkadaşlara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum.Bebeğinden şikayet eden arkadaşlara ise imreniyorum.Bizim de olsa da uyuyamasak.
3 gündür kaka yapmadıysa gaz sancısı daha da çekilmez olur. devamlı yapmayacaksan haftada 1 kez popoya zeytinyağı koymayı veya fitili deneyebilirsin. mamasının içine hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı ekle. 40 günde bence siz alışmaya başlıyorsunuz. 3 aydan sonrası biraz rahatlıyorsunuz. ama söyleyeyim büyüdükçe kolaylaşmasına rağmen sonrası da zor hep zor. yine de gişttikçe güzelleşiyor. gülümsemeye başladıkça iletişim arttıkça zevki de artıyor zorluğunun yanındaPatikler, canim umarim sonucunuz pozitiftir, haberlerini bekliyoruz. Hersekilde yanindayiz canim. Mucksssssssss.
Arkadaslar, biz gece gunudz karisik bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz. Simdi herkes 40'i bir ciksin rahatlarsiniz diyor umarim oyledir...Gaz sancimiz cok fazla, 3 gundur de kakamizi yapamadik! Doktorumuz Metsil diye bir surup verdi, ebemiz de ayaklarinin altina aci elma yagi ile masaj yapmamizi onerdi, herseyi deniyoruz ama sanci hep var, yardim!!!!
cnm ben bu topiği iki gündür okuyorum ve birçok örnek okudum bana umut oldular evet yaş önemli ama ben birçok topiği okuyorum 20 lerinde olupta ilk denemeleri olmayan birçok arkadaşta var sadece bence yaşa takılma sen eşin ve dr çok önemli bence inşallah meleğin en yakın zamanda gelir[/QUOTE
öncelikle inşallah bırakabilir. çok zor birşey bırakmak. tabii herşeyden önce kendi sağlığı için çok iyi. bebeğiniz olunca onun sağlığı için de. bir süre sonra spermlerde de iyileşme olur. umarım bebeğiniz böylece kendiliğinden gelir.
merye canım kızına sevindim inşallah devamı gelir
günaydın arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi temmuzda yaptım sonuç negatif.2. denememi kasım aralık düşünüyorum allah izin ederse.yaşım 38 acaba bizlerin anne olma şansı varmı.bu yaşlarda bebek sahibi olmak birazdaha zor gibi gözüküyor.
Teşekkürler canım.İyi dileklerine katılıyorum.Sevgiler...
Maalesef olumsuuuzzzz
Selamünaleyküm sevgili hanımlar,
Ben 40 yaşındayım.Tüp bebek transferinin 10. gününü geçiriyorum.sonuç bekleyen arkadaşlara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum.Bebeğinden şikayet eden arkadaşlara ise imreniyorum.Bizim de olsa da uyuyamasak.
Patikler, canim umarim sonucunuz pozitiftir, haberlerini bekliyoruz. Hersekilde yanindayiz canim. Mucksssssssss.
Arkadaslar, biz gece gunudz karisik bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz. Simdi herkes 40'i bir ciksin rahatlarsiniz diyor umarim oyledir...Gaz sancimiz cok fazla, 3 gundur de kakamizi yapamadik! Doktorumuz Metsil diye bir surup verdi, ebemiz de ayaklarinin altina aci elma yagi ile masaj yapmamizi onerdi, herseyi deniyoruz ama sanci hep var, yardim!!!!
geçmiş olsun merye...bol bol su iç..meryemi öptüm.
ERVERDI ILE KONUŞTUK. O ARAYAMADAN ONLAR ARAMIŞLAR. BİRKAÇ ÇOCUK VARMIŞ. SIRA GELMİŞ. GELİN BAKIN DİYE.YARIN SABAH GİDECEKLER. İNŞALLAH DENIZVERDI DE KIZINA KAVUŞACAK. ÇOK HEYECANLIYDI HİÇ BEKLEMİYORDUM DAHA HİÇ HAZIRLIĞIM YOK DEDİ (UZUN ZAMANDI HAZIR HABERI YOK ). AMAN KIZI BİR GÖRÜN ANLAŞIN KURUMLA SONRASI YAVAŞ YAVAŞ OLUR DEDİM. HADİ HAYIRLISI. O DA KAVUŞUYOR İNŞALLAH KIZINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?