patikler,canım buralardayım ama internete girecek zaman bulamıyorum bir türlü zaman bulsam yazacak enerji bulamıyorum..hala çalışıyorum,sıcaklar beni öldürmek üzere,üçüzler zorluyo bir yandan..diğer yandan redüksiyon için 10 ağustosa tarih aldık onun yarattığı panik atakla mücadele etmeye çabalıyorum,anlayacağın hiç keyfim yok...hayatla bu aralar pek barışık diiliz...
yukarıda yazdım ama tekrar edeyim,canım sonuca üzüldüm çok ama hayırlısı buymuş dedim kendi kendime...tüp bebek tedavilerinden sonra ilaçların etkisi hala devam edebildiği için doğal yolla hamile kalan çok duydum,bence önümüzdeki bir kaç ay iyi çalışmalısın ve hiçte hafife almamalısın..beni ve yağmursesini aklından çıkarmazsan sevinirim,hayat çok garip sürprizlerle dolu...şimdiden kolay gelsin tatlı arkadaşıma...
patikler dün okudum üzüldüm ama yazamadım. ne denir ki? aklıma geldi bir de 1 yumurtan arkadan gelişiyordu ne oldu donduruldu mu? allah kızına sağlıklı uzun ömür versin, umarım bir mucize de sana olsun kardeşi bunca yıl üstüne süpriz yapıp kendi gelsin
desteğin için teşekkür ederim canım arkadaşım..senin bu yanına bayılıyorum zaten,oldukça realist ve dürüst fikirlere sahipsin ve her fikrin altında birikim olduğunu biliyor olmak ayrıca güven veriyor bana...çok sağolasın...tayf cım bence de doğruyu yapıyorsun. allah korusun üçünü birden kaybetmek ve üstüne kendi sağlığından olmak var. ben göze alamazdım. göze alabilenleri de anlıyorum. ama bizim yaşımız da böyle bir hamileliği olabilecek aksilikleri ve tekrar denemeyi göze alabilmek için biraz geç. allah korusun 27. haftada bir terslik olsa ve hepsini kaybetsen kendini toplşayıp tekrar deneyene kadar 1,5-2 sene geçer ki her günün önemi var bizim için. inşallah redüksiyonu sorunsuz atlatırsın. sonrasında bol dinleneceksin biliyorsun. aman doktorun dediği süre hiç kalkma bol istirahat et.
senin için dua edicem bol bol canımcım,inşallah kendiliğinden gelecek bebişin...allah büyüktür...Canım benim hayat gerçekten sürprizlerle dolu. Ben zaten herşeyde bir hayır vardır diyenlerdenim. Demek ki zamanı değilmiş. Canım senin de durumun zor. Allah kolaylık versin. İnanıyorum ki sen en iyi olanı yapmış olacaksın.
Canım sonradan hiç sormadım dondurulmaya kadar ilerleyebildi mi diye. Önce bir sonucu alayım dedim sonra da hafta sonu, eğitim filan girince bu güne gelmiş oldum. Bir ara öğrenip bilgi veririrm. Gerçi dondurulmuş olsa da ne kadar işe yarar o da tartışılır ???
Batu'cuk nasıl, tırmanmaya devam mı? :) Öp onu benim için...
belki geç döllenme olmuş olamaz mı acaba....en doğru şeyi hcg söyleyecektir canım,dur bakalım sabah olsun hayır olsun...yine duyamadık kalp atışını satla ultrason tarihi uyumlu gitmiyor.2 hafta geriden geliyormuş bebeğim.ama yine de duyulmalıymış bu haftada kalp atışı.bugün ve yarın beta hcg değerlerime bakılıp 1,5 kat artış yoksa gebeliğimi sonlandıracaklar yarın.
Tükendim artık ben 1 yılda 2 kayıp .Herkes gebe kalamadığına üzülüyor ben yaşatamıyorum bebeklerimi .tüm önlemleri aldık daha yapacak bişeyim yok .Olumlu düşünemiyorum artık çok yorgunum.Kendimi ne kadar zamanda tamir ederim bilmiyorum.Bu süre içinde hepinize sağlıklı günler diliyorum.Desteğiniz için teşekkür ederim...
sağol alabamacım,hayırlısınıo dilemekten başka ne gelir elden artık..mert yakışıklımı öpüyorum bolcadenizverdi canım gözünüz aydın o kadar sevindim ki eminim tahmin edebiliyorsundur. allah gönlüne göre verdi hayırlısı olsun canım. tüm ayrıntıları bekliyoruz gittin mi ne zaman gideceksin. inan çok sevindim tam bir süpriz oldu hepimiz için. hatırlıyor musun kendini bilmem kaç seneye kitleme bakarsın erken olur demiştim sana oluyomuş demekki yeterki kalpler temiz olsun e senin de kalbinin temizliğini hepimiz biliyoruz. allah gönlüne göre versin canım.
tayf canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider tatlım.
riuse çok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez inşallah en beklemediğin anda sevinirsin inşallah değerin katlanmıştır. ama olmamışsa da allaha emanet ol ve en kısa zamanda toparlan inşallah. bizi bilgilendir olur mu merak ederiz seni ve son durumunu.
deniz allah kavuştursun batucuğunla. sevindim daha iyice olup gıda alışına.
tek tek isim yazmıyorum kızlar hepinizi öpüyorum çünkü sıralayınca ille birilerini unutuyorum kendime kızıyorum sonra.
yine duyamadık kalp atışını satla ultrason tarihi uyumlu gitmiyor.2 hafta geriden geliyormuş bebeğim.ama yine de duyulmalıymış bu haftada kalp atışı.bugün ve yarın beta hcg değerlerime bakılıp 1,5 kat artış yoksa gebeliğimi sonlandıracaklar yarın.
Tükendim artık ben 1 yılda 2 kayıp .Herkes gebe kalamadığına üzülüyor ben yaşatamıyorum bebeklerimi .tüm önlemleri aldık daha yapacak bişeyim yok .Olumlu düşünemiyorum artık çok yorgunum.Kendimi ne kadar zamanda tamir ederim bilmiyorum.Bu süre içinde hepinize sağlıklı günler diliyorum.Desteğiniz için teşekkür ederim...
yine duyamadık kalp atışını satla ultrason tarihi uyumlu gitmiyor.2 hafta geriden geliyormuş bebeğim.ama yine de duyulmalıymış bu haftada kalp atışı.bugün ve yarın beta hcg değerlerime bakılıp 1,5 kat artış yoksa gebeliğimi sonlandıracaklar yarın.
DenizVerdiiiiiiiiiiiiii???? Merak ediyoruz seni......
şimdi annemle görüştüm yani denizverdinin teyzesiyle çok güzel şeyler oluyor bu kadarını söyliyim gerisini denizverdi anlatır ona bırakıyorumanca akşama girer nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?