38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ah....günaydın dememişim.deli ben.....günaydınnnn günaydınnnn.günaydın 38in gülleri

KUZUYU UYUTTUM

oh...annemdeyim bugün.ekmek elden su gölden.netteyim de

kızlar ne yaptınız.herkeşler iyimi....deniz alabama toana nisa tayf merye patikler kangurum kartopu reis altınyunus canshoca zarphoca bahar sütlübahar.....herkes nasıllar....cans hocam imla aramayalım...hızlı hızlı yazıyorum.hatta rum ları yutabilirim.yüksek müsadenizle

denizle az konuşmuştuk..
.onun sesini duymuştum.
baharın da öyle...

alabama...canım seni hep aramak istedim.bugün arayabilirim.l

tayf.....günaydın güzelim...senin bebelerden ne haber....ne kadar oldun...aRTIK İKİZLERİNLE BERABERSİN DEĞİL Mİ....hadi;seni biraz tutuşturayım...işin zor güzelim...hih hih hih....

toana canım.ne haber ya...hollanda gülü....türkiyede deniyeceğini bahardan öğrendim.canım son kez deniyecektin.olmamış.o sıralar ben bağlanma programındaydım.1 hafta sürekli kızıma gidip geliyordum.inan bir gece gözlerimi kapadığımda sana dua etmiştim.canımız sağolsun güzelim..inşallah aradığın gülün türkiyende açacak....zarp hoca gibi buradan nasibini alırsın inşallah.canım...dili yüreği güzel arkadaş....

nisa... sen nasılsın....gelişmeler var sanırım.....dün karşı komşudan az girmek istedim.bir selam vereyim dedim.hain bilgisayar.tanımıdı beni nedir... alçak!bir türlü şifremi kabul etmedi...senin de herşey gönlünce olsun güzelim...

merye.....canım... bebekleri çiftliyormuşsun.tebrikler... gözünaydın... allah oldurdu mu olduruyor işte... bak.tüp denemende sana şans bile vermemişlerdi.kim ne derse desin.olacaksa olacak...herşey nasip...

patikler... sen nasılsın...kızın büyümüştür....artık herkesin çocuğu bana çok büyük geliyor... benimki de bir büyüse hemen...

kangurum.....iyimiyiz... son durum ne.....

kartopu.....nurtopu gibi oğlan geldi mi dünyaya.... geldiyse dötünü öptüm onun....sana da sağlık dilerim

reis....selam....seni de bilmiyorum.en son durum nedir....toparlanabildin mi....inşallah iyisin....umut bir yerlere gizlenmiş.... ara onu....

altınyunus....selam....umutbebek büyüdümü....umuttu değil mi... yanlışsa affet....öyle şeyler yaşadım ve yaşamaktayım ki.....izmire selam

cans hocam....dün jet hızıynan1:)okurken yeni yıla minik bir bebekle girmekten bahsetmişsiniz.. doğrumu anladım... eğer anladığım şeyse havalara uçarım....inşallah öyledir... öyle ise çoook sıkı yanağınızdan öptüm sizi...biraz acırmış olabilirim...ama bu haber başka türlü tebrik edilmez....lütfen doğru olduğunu söyleyin....

zarphocam....türkiyede değilsiniz büyük ihtimalle...klarisayı öptümmmmmm...

sütlübaharım.....enes bebek büyüdü herhalde.seni ve onu öpüyorum canım.....

unuttuklarım....yazmadıklarım....yeni gelenler...umudunu arayanlar....(sakın haaa kaybetmeyin..)herkese selam olsun...en nbüyük en kocaman selam olsun....

kimbilşir kaç sayfa olmuş siz bana yedek atalı...şaka bir yana...epeyi olmuş...pc bir gelsin kaldığım yerden okuyacağım....çok özledim burayı... sizi...hani insan nasıl acıkır susar... öyle acıktım buraya...
.pc m gelsin....ama darılmaca yok.önce bir topik açacağım...kendime bir misyon edindim...öyle ;ben anne oldum .tamam oldu bitti değil...tüm yaşadıklarımı hislerimi duygularımı aktaracağım o topiğe....belki evlat edinmek isteyen vardır.cesaret edemeyen.ya da düşünen.ya da acabaları olan..vardır işte... muhakkak var....
yazmaya başladım evde bir deftere... sayfalar oldu....hala da yazmaaya devam ediyorum.kızım uyuduğu saatlerde.genelde geceleri....uykum kaçtığında....uykum olsa da yazma isteğimden....bu his beni kemiriyor...yazmalıyım... birilerine umut olmalıyım.birinde bile bir ışık çaksa daha hayattan birşey istemem...hayata atacağım en büyük imzam olur bu...çok sayfa oldu... hepsini basıl geçireceğim bilmem...

şimdi göndereyim... kızkardeşimin bilgisayarı bu... o da biraz antikalaşmış....ne olur ne olmaz.hemmen gönderiyorum...

Son düzenleme:
güller....
kızım geldiği sıralar o uyuklarkenben onu pişpişlerken yalancı bir şiir karalamıştım...bu sümüklüböcek hikayesini ancak 38 bilir...kızkardeşime aktar demiştim ama diğer topiğe yazmış... akıllım...

Ben bir sümüklü böceğim
Şiş gözlerim var benim
Biraz da çekik
Hımmmm... Şimdi baktım da
Tırnaklarımda uzamış biraz

Ben bir sümüklü böceğim
Kara saçlı. beyaz tenli
İki kaşı iki gözü
İki minik burun deliği olan
Tabiii 2 de kulağı
Eller ayaklar da öyle
Yani her bebek gibi
Ben bir sümüklü böceğim

Annem diyor ki
Eskiden ben sümüklü böcektim
Bak! işte görüyormusun
Eskiden diyor
Ama hem yazıyor hem yalan söylüyor
Benim baş parmağım ağzımda emzik yapmışım
Uyuyorum sanıyor
Ama ben görüyorum onu
O hala bir sümüklü böcek

Haaa..Dün sabah babamla kahvaltı ederlerken duydum
Artık sümüklü böcekleri benmişim
Annem öyle dedi
Annem artık sümüklü böcek değilmiş
Sümükleri bitmiş!!!! :):)

Evet artık bir sümüklü böceğim
Annemin böceği
Artıksümüklerimi silsin dursun..

evet.....geldiğinde gerçek bir sümüklüböcekti kızım... biraz da rahatsızdı... şimdi çok daha iyi yavrucum..o anda gelivermişti işte...böceğim...japon böceğim,japon balığım,tektaşım,kırmızı akide şekerim,neskafem,bitter çikolatam,dondurmam ,balım,annesinin çirkini şimdi uyuyor... canım yavrum benim... ne güzel müsaade etti annesine...de. yazdım buraya....ama her an uyanabilir edepsizim.

kızımla ilgili en net söyliyebileceğim şey.....kesin...acaba kendim doğursaydım ,bu kadar severmiydim....

sümüklüböceğin hikayesi böylece bitti işte....sümüklerim=gözyaşım...bitti.....artık şimdi ben yeni yeni sümüklüböceklerin avcısıyım

Dünya'nın en güzel annesine kucak dolusu sevgiler benden...Bir kere değil bin kere alkışlamak istiyorum seni.Canım duygularının samimiyetini en yakın anlaynlardan birisi de benim.Senin yaşadığın mutluluğu biz ailece tam 16 yıl önce tatmış yaşamıştık.Ablacığım büyük bir sabırla beklediği bebeğine 40 yaşında tam da senin gibi kavuşmuştu.Kucağında daha 20 günkük kapkara gözlü kapkara saçlı bembeyaz suratlı bir bebekle çıkıp geldi bir kış gecesi.Herşeyini hazır etmiştik aylar önce ve sadece sevgimizi bekletiyorduk ona vermek için.Ailece yağmur oldu yağdı o sevgi hiç kesilmeden tam 16 yıldır .Her gören ve duyan ne şanslı bir bebek bu dedi.Evet çok şanslıydı ama ablamda ve eniştem de hatta biz bile çok şanslıydık aynı zamanda.Herşey karşılıklı.Diyorsun ki doğursaydım bu kadar sever miydim.Aynı severdin ne fazla ne eksik.Biz öyle sevdik biliyorum.Ben ondan başka 6 çocuğun daha teyzesiydim.Hiç birisini ondan daha eksik daha fazla sevmedim.Evet haklısın sevgi emek ister.Emek beraberinde kocaman sevgileri getirir.Bizim bebeğimiz de geldikten hemen sonra çok hastalandı.Kurumda ya da anne karnında aldığı bir mikrop yüzünden vücudunun bir çok yerinde kocaman iltihaplı çıbanlar çıktıHiç durmadan ağlardı yavrucak..Canım ablam en iyi hastanelere proflara götürdü tedavileri için.geceler boyunca ayaklarında sallardı.Bazen dinlensin diye ben alırdım sallamak için ama ancak ablam bilirdi nereleri acıyor sırtının nerelerine dikkat edilmesi gerektiğini.Hiç yardımımız olmuyordu.Hiç öfff demiyor bıkmadan yorulmadan mücadele ediyordu.3 ay içinde iyileştirdi bebeişni drların ve ilgisinin sayesinde.Tabi sonraki 16 yıl mücadele başka konularda da tam gaz devam etti.Her çocuğun yaşadığı büyüme sürecini birlikte yaşadılar.Bazen ablama çok şanslısın diyorum.Allah size bu güzel evladı nasip etti analığı babalığı tattırdı diye.Ama bize göre yanlış onlara göre doğru birşey yaptı daha oğlu 9 yaşındayken bir psikologdan yardım alarak durumunu çocuğa açıkladı.Annem kıyametleri kopardı söyleme diye.Benim de en büyük endişem çocukluk dönemini bu duyguyla başetmeye çalışarak gecirecek olmasıydı.Ablama ve eşine göre onlar doğruyu yaptılar söylediler.Çünkü burası küçük bir yer büyüdüğünde bir şekilde öğrenecek o zaman tepkisi ve psikolojisi daha kötü olurmuş falan.Neyse canım bizim oğlan şimdi lise 3 'te okuyor.Pırıl pırıl ve yakışıklı bir delikanlı.Ablam ve eniştem dünyanın en hayırlı iki insanı bence.Çünkü topluma böyle bir birey yetiştirdiler.Siz de eli öpülecek insanlarsınız artık.Benim ilerleyen aylar ve yıllardaki serüvenim ne olur bilemiyorum.Ablam tüp bebek tedavisine tam yetişemedi.Benim henüz bir denemem oldu.Kendime 3 kere deneme şansı verdim ya da işte en çok 1 yıl.Bu süreçte olursa olacak ama olmazsa ben de ne kendimi ne de eşimi anne baba olma hakkından mahrum etmek istemiyorum.Sizin kadar cesur olabilir miyim onu da şimdiden bilemiyorum.Zaman her güzel şeyi beraberinde getirsin inşallah..Seni yeniden tebrik ediyor bebeğinle birlikte kocamaaan öpüyorum...Dilerim Bir ömür boyu Mutluluk gözyaşlarınız Sümüklerinize karışsın .Sevgilerimle...

Denizverdi.... Hoşgeldin ... Denizgeldi rumuzu da çok güzel olmuş ... Denizimiz adıyla ve ailesiyle birlikte uzun yıllar mutlulukla yaşasın ... Senin o güzel enerjini özlemişiz lütfen sık sık gel ... Bize Deniz'i anlat ...tek tük konuşuyor mu ? Parka gidiyor musunuz ? Gerçekten bebek arabasına ihtiyaç duymuyor musunuz?

Denizcim ... Bahsettiğin konuya gelince.. Yok be güzelim .. Nerdeee.. İnşallah sağsalim şu ameliyatı olursam tedaviye başlıyacağım .. Yeni yılla beraber demek istemiştim ... İnşallah topikteki tüm arkadaşlar bu güzelliği yaşayacağız ...İstemekten vazgeçmemek lazım değil mi? Sevgiyle kal..

Alabama Mert'e maaşallah..Büyümüş annesi ... Atarak tutarak sevme zamanı gelmiş ....

Denizbulut .. Batu'ya da maaşallah ... Gerçekten çok hareketli resimlerden bile belli oluyor..

Riuse gözün aydın ... İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıcakla kucagına alırsın ...

Alkan 59 ... Takipcinim ...Herşeyin gönlünce olması dileğiyle ..

Herkese bol selammmm...

İYİ AKŞAMLAR

Denizgeldi hoşgeldin :)) Biz şükür iyiyiz canım.
Eneste teyzesini sarar.

Caco önerin için teşekkür ederim bu arada hoşgeldin.

Tayf İnşallah canım.

Cans İnşallah sorunsuz bir şekilde ameliyatını atlatırsın.

Kngurum, DenizGeldi aktifsiniz bende mutfağa ve ütüye aktif olmaya gidiyorum :))

hoşgeldin deniz hoşgeldin... kızını ne güzel tarif etmişsin öyle ben birde ağzında emzikle düşündüm tamamdı görüntü...heyecandan merhaba demeyi bile unuttum herkese gönülden sımsıcak bir merhaba... hafta ortası çok yoğunum ama hafta sonu daha yoğun geçiyor zamanım bu gün sahilde uzun bir kahvaltı yaptık ve arkadaşlarla tipik bayan sohbeti yaptık moda, saç baş filan ama eve gelmek çok zor geldi geldim sizleri okuyup rahatlayayım dedim... baktım deniz gelmiş... kızından bahsediyor aman yarabbim ne güzel daha ne olsun sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun inşallah...
tayf canım ben şu an dinlenmeye çalışıyorum ve kendimi hazırlıyorum... bol bol dışarıya çıkıyorum ( gezmek ve rahatlamak için ) ne yapayım... seninkilerde maşallah 20. haftada sayılır yani yarıladın gitti hamileliği allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah...
baharnaz alınma ne olur... enesi büyütüyorsun kolay değil bazen vakit ben bile bulamazken haklısın sadece bende alabama ile sesli dertleştim okadar... ben içine kapanık biri sayılırım çok çabuk samimi olamam ve eğr biraz kırılırsamda kendimi kapatırım o kadar işte... yalnız sizlerle dertleşmek hoşuma gidiyor bir de ne var biliyormusun eşine bile bir soruyu iki kere sordunmu daha önce sormuştun bende yanıtladım diyor ama burda bir soruyu birbirimize defalarca soruyoruz ama kimse daha önce sorulmuştu cevapladık demiyor işte bu SABIRI herkes göstermiyor ama biz birbirimizin dilinden anlıyoruz sizlerle konuşmak güzel birde gerçekten gerçek sesleriniz nasıl çok merak etmiyor dilim hani...

iyi geceler kangurum....abcdef.....

kızım bi rahat verse yazacağım....

DenizGeldi merhaba,
çok uzun süre oldu, şöyle bir bakayım ne var ne yok dedim, senin haberini gördüm ilk :) Nasıl sevindim anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün Deniz bebek :)
Sonra Zarpın haberini gördüm, Zarpdeniz sana da sevgilerimi selamlarımı iletiyorum. Meryenin de bebekleri ikilediği gibi birşeyler gördüm. :)

Arkadaşlar, herkese selamlar.
Bebekleri öperim, hepsinin bahtı açık, ömrü uzun olsun.

selam kızlar kimler gelmiş kimler...

denizgeldi hoş geldi sefalar sevgiler getirdi ailesine ve bize tabi bende onu çok çok öpüyorum.

abdef deyim bende hoş geldin uuuuzzzuun süredir yoktun iyisin inşallah.ne var ne yok.

selam canım, tsh konusunda bir bilgim yok normaldir inşallah benimki her zaman normal değerlerde olduğundan orayı çalışmadım. senin de dediğin gibi estradiol aşırı ötesi yüksek. fsh da çok küçük. fsh daki bu dalgalanma da tuhaf. 6 normal 20 çok yüksek tedaviye başlama sınırının bile üstü sanırım. 2 de çok az. bakalım dr bunun için ne diyecek. kist ve hamilelik için de şu siteye ve diğer yazılara bir bak : Gebelik (hamilelik) dneminde yumurtalk (over) kistleri - jinekoloji.net
sanırım büyük kistlerin hamileikte sorun oluşturma olasılığından kistli ayda denemeyi pek uygun bulmuyor doktorlar. bir de bilmiyorum miyomlar gibi kistlerin de gebelik hormonlarıyla daha fazla büyüme olasılıkları var mıdır?

canım çok sevindim gözün aydın. ailenizde kötü bir tecrübe varmış bu nedenle sen de direkt en kötüyü aklına getirmişsin. şimdi için rahat deneyebilirsin. işin iyi yanı halen rahat hamile kalabilmen. genetik bir problem de olmadığına göre elbet gelecektir bebeğin. inşallah şu adet de biran önce gelir. yılbaşından sonra hemen tüp mü deneyeceksin hiç doğal denemeyecek misin? eğer daha önceden normal hamileliğin varsa doktorların dediği gibi 40 sonrası tüp ve doğal yol olasılığı hemen hemen aynı.

kızın sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun. resimlerinde de porselen bebeklere benziyor. cildi falan saydam gibi. çok beyaz ve minik olduğundan tabi. büyüdükçe değişecektir.

yemek çeşitliliği konusunda acele etme. 5-6 ay civarı henüz çok minikler ve bağırsakları da tam gelişemediği için katı gıdaya geçişte kabızlık ishal gibi problemler görülüyor. sebze çorbası olarak havuç-pirinç-patates-kabak en iyisi bir süre. kabak da bağırsakları yumuşatıyor. pirinç kabızlık geçene kadar koyma istersen. meyve olarak da yaz olsaydı kayısı derdim. şu anda da armut en iyisi. elma ve muz verme. bir de hangi arkadaştı yoğurt verme demiş. doğru olabilir. halam uyumuş soramadım ama ishal için onun birkaç kaşık yoğurt+buğday nişastası karışımı var ki ilaçtan daha etkili.

ben hamile kaldığım ay preseed kullanmıştım ama içinde yazdığı kadar kullanmamıştım. yani 3 çizgisine kadar çek diyorsa 1,5 a kadar çekmiştim. bence daha fazlası gereksiz. çok fazla ıslanıyorsun. firmanın ticari kaygısı olabilir o kadar çok koydurmak. çalışma için de spermler 72 saat civarı yaşıyorlar, yumurta ise çatlamadan itibaren 12-24 saat. yani tam yumurtlama gününden 2-3 gün önce çalışmaya başlanıp yumurtlamanın 2-3 gün sonrasına kadar devam edilebilir.

sağlıkla sonuna varın inşallah. cinsiyetleri belli mi ? belki yazdın ben görmedim ama 19 hafta olduysa artık bellidir sanırım.

meyve suyu sık ver yogurt bagırsakta ınce seftalı kılı yaparmış ıcındekı maya yuzunden belkı yogurt kabızlık yapar dene 1 hafta verme bakalım durumu ne lacak

hoşgeldin. gerçekten denizgeldi rumuzun güzle olmuş yakışmış. bu yazın ağlattı beni. demek ağlayasım varmış bugün. canım denizle hep çok mutlu olun inşallah.

cans evet ümit etmeden olmaz. ümit edeceksin ve çabalayacaksın ki olacak. ben bu kadar çabalamasaydım batu asla gelmezdi. allah isteyen herkese versin. başlarda diyemiyordum ama şimdi artık çok rahat söylüyorum. çok güzel bir duygu, gittikçe artan bir aşk bu. bir de bu kadar yorucu olmasaymış ama her güzelliğin bir zorluğu oluyor elbet

bugün sabahtan beri okudum (zorla saatler içinde )ama ancak şimdi batu uyuyunca yazabiliyorum. ben de yatacağım. birkaç gündür biraz nezleydi. bugün aşırı mızmız ağlamaklı bir çocuk oldu. akşama kadar öldürdü. inşallah yarına düzelir. herkese sevgiler

Son düzenleme:
tam çıkarken gördüm. umarım herşey yolundadır keyfin yerindedir. iyi geceler

ileri yaslarda normal yolla gebe kalindiginda cogul gebelik olma olasiligi daha fazladir. bunu bana doktorum soylemisti. internette de ufak bir arastirma yapinca hakli oldugunu gordum. tuhaf ama dogru

reissue demiştim sanırım benden önceki yaş rekortmeni rüzgar deniz 3 düşüğün ardından 42 nin sonunda yine doğal bir hamilelik ile oğlunu 43 yaşında kucağına alıyor. öyle hemen moral bozmak yok. denemekten vazgeçmekte. başaranlar devam edenler unutma.

ileri yaslarda normal yolla gebe kalindiginda cogul gebelik olma olasiligi daha fazladir. bunu bana doktorum soylemisti. internette de ufak bir arastirma yapinca hakli oldugunu gordum. tuhaf ama dogru
???? normal yol dediğin aşılama mı? bu normal mi sayılıyor artık ? ileri yaşlarda tüp ve aşılama ile çoğul gebelik genç yaşlara göre daha zordur. ama tabii ileri yaşta doğal çoğul gebeliğe göre tedaviyle çoğul gebelik daha olası. doktoru anlamadım. ay yatamadım da. hadi ben yatayım

normal dedigim tedavisiz olarak.
annem de beni 43 yasinda dogurmus.(ben 32 yasindayim suan). ikizmisim, maalesef ikinci ayda kalbi durdugu icin alinmis.

Son düzenleme:

merhaba canım... ancak selamını alabiliyorum.. çok sağol .teşekkür ederim güzel dileklerin için..umarım sağlığın yerindedir...iyi olduğunu yaz bize olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…