- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
selam kızlar kimler gelmiş kimler...
denizgeldi hoş geldi sefalar sevgiler getirdi ailesine ve bize tabi bende onu çok çok öpüyorum.
abdef deyim bende hoş geldin uuuuzzzuun süredir yoktun iyisin inşallah.ne var ne yok.
reissue demiştim sanırım benden önceki yaş rekortmeni rüzgar deniz 3 düşüğün ardından 42 nin sonunda yine doğal bir hamilelik ile oğlunu 43 yaşında kucağına alıyor. öyle hemen moral bozmak yok. denemekten vazgeçmekte. başaranlar devam edenler unutma.
Dünya'nın en güzel annesine kucak dolusu sevgiler benden...Bir kere değil bin kere alkışlamak istiyorum seni.Canım duygularının samimiyetini en yakın anlaynlardan birisi de benim.Senin yaşadığın mutluluğu biz ailece tam 16 yıl önce tatmış yaşamıştık.Ablacığım büyük bir sabırla beklediği bebeğine 40 yaşında tam da senin gibi kavuşmuştu.Kucağında daha 20 günkük kapkara gözlü kapkara saçlı bembeyaz suratlı bir bebekle çıkıp geldi bir kış gecesi.Herşeyini hazır etmiştik aylar önce ve sadece sevgimizi bekletiyorduk ona vermek için.Ailece yağmur oldu yağdı o sevgi hiç kesilmeden tam 16 yıldır .Her gören ve duyan ne şanslı bir bebek bu dedi.Evet çok şanslıydı ama ablamda ve eniştem de hatta biz bile çok şanslıydık aynı zamanda.Herşey karşılıklı.Diyorsun ki doğursaydım bu kadar sever miydim.Aynı severdin ne fazla ne eksik.Biz öyle sevdik biliyorum.Ben ondan başka 6 çocuğun daha teyzesiydim.Hiç birisini ondan daha eksik daha fazla sevmedim.Evet haklısın sevgi emek ister.Emek beraberinde kocaman sevgileri getirir.Bizim bebeğimiz de geldikten hemen sonra çok hastalandı.Kurumda ya da anne karnında aldığı bir mikrop yüzünden vücudunun bir çok yerinde kocaman iltihaplı çıbanlar çıktıHiç durmadan ağlardı yavrucak..Canım ablam en iyi hastanelere proflara götürdü tedavileri için.geceler boyunca ayaklarında sallardı.Bazen dinlensin diye ben alırdım sallamak için ama ancak ablam bilirdi nereleri acıyor sırtının nerelerine dikkat edilmesi gerektiğini.Hiç yardımımız olmuyordu.Hiç öfff demiyor bıkmadan yorulmadan mücadele ediyordu.3 ay içinde iyileştirdi bebeişni drların ve ilgisinin sayesinde.Tabi sonraki 16 yıl mücadele başka konularda da tam gaz devam etti.Her çocuğun yaşadığı büyüme sürecini birlikte yaşadılar.Bazen ablama çok şanslısın diyorum.Allah size bu güzel evladı nasip etti analığı babalığı tattırdı diye.Ama bize göre yanlış onlara göre doğru birşey yaptı daha oğlu 9 yaşındayken bir psikologdan yardım alarak durumunu çocuğa açıkladı.Annem kıyametleri kopardı söyleme diye.Benim de en büyük endişem çocukluk dönemini bu duyguyla başetmeye çalışarak gecirecek olmasıydı.Ablama ve eşine göre onlar doğruyu yaptılar söylediler.Çünkü burası küçük bir yer büyüdüğünde bir şekilde öğrenecek o zaman tepkisi ve psikolojisi daha kötü olurmuş falan.Neyse canım bizim oğlan şimdi lise 3 'te okuyor.Pırıl pırıl ve yakışıklı bir delikanlı.Ablam ve eniştem dünyanın en hayırlı iki insanı bence.Çünkü topluma böyle bir birey yetiştirdiler.Siz de eli öpülecek insanlarsınız artık.Benim ilerleyen aylar ve yıllardaki serüvenim ne olur bilemiyorum.Ablam tüp bebek tedavisine tam yetişemedi.Benim henüz bir denemem oldu.Kendime 3 kere deneme şansı verdim ya da işte en çok 1 yıl.Bu süreçte olursa olacak ama olmazsa ben de ne kendimi ne de eşimi anne baba olma hakkından mahrum etmek istemiyorum.Sizin kadar cesur olabilir miyim onu da şimdiden bilemiyorum.Zaman her güzel şeyi beraberinde getirsin inşallah..Seni yeniden tebrik ediyor bebeğinle birlikte kocamaaan öpüyorum...Dilerim Bir ömür boyu Mutluluk gözyaşlarınız Sümüklerinize karışsın .Sevgilerimle...
Denizverdi.... Hoşgeldin ... Denizgeldi rumuzu da çok güzel olmuş ... Denizimiz adıyla ve ailesiyle birlikte uzun yıllar mutlulukla yaşasın ... Senin o güzel enerjini özlemişiz lütfen sık sık gel ... Bize Deniz'i anlat ...tek tük konuşuyor mu ? Parka gidiyor musunuz ? Gerçekten bebek arabasına ihtiyaç duymuyor musunuz?
Denizcim ... Bahsettiğin konuya gelince.. Yok be güzelim .. Nerdeee.. İnşallah sağsalim şu ameliyatı olursam tedaviye başlıyacağım .. Yeni yılla beraber demek istemiştim ... İnşallah topikteki tüm arkadaşlar bu güzelliği yaşayacağız ...İstemekten vazgeçmemek lazım değil mi? Sevgiyle kal..
Alabama Mert'e maaşallah..Büyümüş annesi ... Atarak tutarak sevme zamanı gelmiş ....
Denizbulut .. Batu'ya da maaşallah... Gerçekten çok hareketli resimlerden bile belli oluyor..
Riuse gözün aydın ... İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıcakla kucagına alırsın ...
Alkan 59 ... Takipcinim...Herşeyin gönlünce olması dileğiyle ..
Herkese bol selammmm...
Hem desteğiniz için hem de verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar.Beni yaşımdan çok beklemek strese sokuyor şimdi.Biran önce tedaviye başlamak ve bitirmek istiyorum.Çünkü aslında ben ilk tedaviden ve negatiften sonra drlarıma da güvenimi kaybetmiş gibiyim.(beni 2 doktor takip ediyor .birisi akrabam diğeri de Amerikanda çalışıyor işlemler orda yapılmıştı.)Bu kist çıkmamış olsaydı ve bu ay tedavim yapılıp bitseydi negatif çıkarsa onları bırakmayı düşünüyordum ama işte ertelendi.Bu ayın sonunda bakalım ne olacak.2 cm lik kist öyle ilk adette hiç bir şey yapmadan gidermi yoksa daha çok büyür mü bilmiyorum.Adamlar çok yoğun öyle zırt pırt arayıp düşündüklerimi de soramıyorum.Aynı şehirde olsak muayenesine gidip knuşurdum ama öyle bir şansım da yok.2.günde yaptırdığım hormon sonuçlarını mail attım ama ancak pazartesi konuşabilicem.e2 nin yüksek olmasını kiste bağladım.fsh nin bu kadar düşmesine bir anlam veremedim.Benim yaşımdaki kadınlarda menopoza yaklaştığımız için yüksek olması gerekiyordu.Gerçi kış boyu 6 küsürdü.tüpten sonraki ay 20 ye yakın 2 ay sonra ise 2 küsür.Allahım yaaa 40 yılda bir evlendik o da bebek yüzünden haram oldu.Aylardır Sevgilimi otamatiğe bağladım:)))Sevgili arkadaşlarım biliyorum sorularımdan yakında sıkıla caksınız ama napiim sormak zorundayım.Deha aldım her gece düzenli 3 er tablet içiyorum birde elevit.Bu gün de eczacıya getirttiğim pre seedi aldım.Bir tüp ve aparatları var.Kullanımını okudum.Şimdi size 2 sorum olacak.Ben bu zavazingoyu kistte rağmen bu ay kullanayım mı.2.si bu gün 9.günüm normalde 25 günde bir adet oluyorum.İlla yumurtlama gününde mi kullanılmalı.Bir tüpü kaça kaç kere kullanmak gerekir.Bu günle birlikte önümde bir haftam var.Tayf ,Denizbulut ,zarp deniz ve diğer arkadaşlar verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli hepinize çok teşekkür ederim.sevgiyle kalın...
evet baharnaz valla zaman ne çabuk geçti anlamadım bile...19 artı 3 olucaz pazar günü...serklajda da bir hafta dinlenirim artık napalım...redüksiyon ve amniyo sonrası da yatmıştım uzun uzun...alıştık artık...şuanda benim danaların herbiri yaklaşık 25 cm ve 300 er gr. filan oldular,şükürler olsun bugünlere kadar gelebildik,inşallah sonuna kadar rahatça gidebiliriz...canım teşekkür ederim...
senin süperman çok fena valla,çok hareketli bi bebişe benziyor aman maşallah diyelimherkese kısmet olsun inşallah birer bebiş...
meyve suyu sık ver yogurt bagırsakta ınce seftalı kılı yaparmış ıcındekı maya yuzunden belkı yogurt kabızlık yapar dene 1 hafta verme bakalım durumu ne lacak
gülleeeeeer ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
alın size kucak dolusu çiçekler
yatağı yorganı bırakıp anneme kahvaltıya kaçtım.pazar süprizi yaptım.çok özledim sizi.muh muh muh muh çok öpüyom sizi.kızım uyusun yazacağım...yani inşallah.
sonra görüşmek üzere......canlarım....aynı yolun yolcuları...sizi seviyorum
DenizGeldi merhaba,
çok uzun süre oldu, şöyle bir bakayım ne var ne yok dedim, senin haberini gördüm ilk :) Nasıl sevindim anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün Deniz bebek :)
Sonra Zarpın haberini gördüm, Zarpdeniz sana da sevgilerimi selamlarımı iletiyorum. Meryenin de bebekleri ikilediği gibi birşeyler gördüm. :)
Arkadaşlar, herkese selamlar.
Bebekleri öperim, hepsinin bahtı açık, ömrü uzun olsun.
Arkadaslar Merhaba
Preesed ile ilgili arkadaslar sagolsunlar yazmislar ama ben DHEA ile ilgili yazmak istiyorum. Dhea bende FSH'yi dusurdu ve kullandigim donemde birkac kiside de ayni sey olmustu, senin yazin FSH'n dusuk o yuzden bir daha dusun derim. Bir de DHEA'nin doktor kontrolunde kullanilmasi cok daha iyi olur, kas yaparken goz cikarmayalim. Benim ilk gebeligim ikizdi, ikizini de birer gun arayla kaybettim. O donemde minik olan kistler alinan hormon ilaclariyla devasal olmustu ama gebelik yine de saglanmisti uzun surmedi orasi baska tabii...Doktorum soyledigi bana ve yeni tututan ikiz embriyolara bu buyuyen kistlerin yer vermedigi idi, cok feci bir sekilde kanamali ve buyuk aciyla birer gun arayla dusuk olmustu. O yuzden tedavi oncesi bence kist mist hersey temizlenmeli ondan sonra baslanmali diyorum. Bu hormonlarin biraz dengelenmesi gebe kalmanda cok etkili olacak cunku aradaki farklar cok yuksek. Gelecek bebegin,biryerlerde seni bekliyor.
Masallah...Cinsiyetlerinden ne haber birsey yazdin da ben mi kacirdim?
Kati gidaya geciste benim bildigim ilk onerilen besinlerden birisi elma puresi ve ev yapimi yogurt. Hic duymadim ama merakta ettim kaynagini soyleyebilirmisiniz lutfen? Ben de birkac ay sonra kati gidaya baslarken aklimda tutmak isterim.
Hosgeldin Denizgeldi ve Minik Japon Baligi...Sevgini yazdiklarindan anliyorum, eminim gozlerinin ici de kocaman guluyordur, cok sukur canim. Saglikla mutlulukla buyutun, hikayeni de yazman evlat edinmek isteyen fakat bir turlu baslayamayanlar icin harika bir isik olacaktir diye dusunuyorum. Sizi cok sansli buluyorum yavrunuza bekledigimizden cok daha kisa surede kavustunuz, Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Hosgeldin, daha cok bekleriz. Iyi dileklerin icin cokkk tesekkurler. Sen neler yaptin bu zamanda? Anlat bekliyoruz, azmedenler basariyor.
Kangurum, ne iyi yapmisin arkadaslarinla bulusup... O da seni rahatlatmistir.
Altinyunus, bakicinizla iyi gittigine sevindim canim, aman masallah diyelim.
Selam
Zarpdeniz Enes doğduğundan beri yastıkla dermişim :)) ama doğduğundan beri olmasada 20 günlükken koymuştum ince bir yastık o günden beri uyurken yastık var şimdi döndüğü için pek yastık üstünde yatmıyor geceleri yastıksız yüzükoyun konumuna geliyor kendisi yastık olsada yine dönüyor gövde bir yönde kafa başka yönde
herkes 1 yaşında yastığa başlar biz 1 yaşında yastığı bırakıcaz galiba :)) dr a sordummu hatırlamıyorum nefes alamama olayını, ama tükürüğünde boğulma olayı vardı çok şükür atlattık, ama bana yapışan bir paniklik durumu kaldı Enese bakarken herşeyinde bir panik oluyorum yedirirken içiirken kaldırıken taşırken falan uzayıp gidiyor
Deniz Bulut yazmış aylar ilerledikçe Clarissanın düzeni beslenmesi uyuması daha bir oturcak İnşallah canım sağlıkla büyüsün.
Tayf Maşallah 19 hafta bitmiş sağlıkla gelsin bebişlerin canım. Süpermendik bir zamanlar şimdi uçak oluyoruz :)) serklajda dinlenmek gerekiyor sanırım sende dinlen olurmu canım.
Alabama yakışıklına Maşallah Allah nazarlardan korusun
bakıcının başlaması iyi olmuş canım msjlarına yansıyor
Kangurum acaba bu kırgınlığın niye? bazen Enes uyanık oluyor hızlıca okuyup hızlıca yazıyorum ve sonra pcyi kapatınca İnşallah kimseyi farkında olmadan üzücek birşey yazmamışımdır dediğim oluyor, bana kırılmadın dimi?
Merye inşallah hamişliğin iyi gidiyordur
Geçen gün Denizverdi ile konuşmuştum süslüsüde kendiside Maşallah iyiler pc sorununu çözümleyince gelcek herkese selamı vardı.
Maiumut önmüzdeki ay yumoşu kaçırmayın canım, hayırlısı.
Herada, Patikler nerelerde uzun zamandır uğramıyorlar?
Şimdi tecrübeli anneler ben bazı yiyecekleri tattırıyorum bir haftadırda düzenli öğlen çorba ve ikindi meyveli yoğurt veriyorum sanki kabızlık sorunumuz iyice şiddetlendi napıcam bu durumu düşünüyorum önerisi olan çorbasına zeytinyağı katıyorum, fitil olmadan bu iş nasıl çözümliycem?
maşallah ikizlere maşallah.evet baharnaz valla zaman ne çabuk geçti anlamadım bile...19 artı 3 olucaz pazar günü...serklajda da bir hafta dinlenirim artık napalım...redüksiyon ve amniyo sonrası da yatmıştım uzun uzun...alıştık artık...şuanda benim danaların herbiri yaklaşık 25 cm ve 300 er gr. filan oldular,şükürler olsun bugünlere kadar gelebildik,inşallah sonuna kadar rahatça gidebiliriz...canım teşekkür ederim...
senin süperman çok fena valla,çok hareketli bi bebişe benziyor aman maşallah diyelimherkese kısmet olsun inşallah birer bebiş...
deniz geldiiiiii hoşgeldiiiiiiiiigüller....
kızım geldiği sıralar o uyuklarkenben onu pişpişlerken yalancı bir şiir karalamıştım...bu sümüklüböcek hikayesini ancak 38 bilir...kızkardeşime aktar demiştim ama diğer topiğe yazmış... akıllım...
Ben bir sümüklü böceğim
Şiş gözlerim var benim
Biraz da çekik
Hımmmm... Şimdi baktım da
Tırnaklarımda uzamış biraz
Ben bir sümüklü böceğim
Kara saçlı. beyaz tenli
İki kaşı iki gözü
İki minik burun deliği olan
Tabiii 2 de kulağı
Eller ayaklar da öyle
Yani her bebek gibi
Ben bir sümüklü böceğim
Annem diyor ki
Eskiden ben sümüklü böcektim
Bak! işte görüyormusun
Eskiden diyor
Ama hem yazıyor hem yalan söylüyor
Benim baş parmağım ağzımda emzik yapmışım
Uyuyorum sanıyor
Ama ben görüyorum onu
O hala bir sümüklü böcek
Haaa..Dün sabah babamla kahvaltı ederlerken duydum
Artık sümüklü böcekleri benmişim
Annem öyle dedi
Annem artık sümüklü böcek değilmiş
Sümükleri bitmiş!!!! :):)
Evet artık bir sümüklü böceğim
Annemin böceği
Artıksümüklerimi silsin dursun..
evet.....geldiğinde gerçek bir sümüklüböcekti kızım... biraz da rahatsızdı... şimdi çok daha iyi yavrucum..o anda gelivermişti işte...böceğim...japon böceğim,japon balığım,tektaşım,kırmızı akide şekerim,neskafem,bitter çikolatam,dondurmam ,balım,annesinin çirkini şimdi uyuyor... canım yavrum benim... ne güzel müsaade etti annesine...de. yazdım buraya....ama her an uyanabilir edepsizim.
kızımla ilgili en net söyliyebileceğim şey.....kesin...acaba kendim doğursaydım ,bu kadar severmiydim....
sümüklüböceğin hikayesi böylece bitti işte....sümüklerim=gözyaşım...bitti.....artık şimdi ben yeni yeni sümüklüböceklerin avcısıyım
tamam tatil bitti artık yola koyulma vakti şu ameliyat işini bi aradan çıkartsan diyorum planlasan diyorum. bizde senin için sevinsek takip etsek sanki biraz geciktiriyomuşsun gibi geliyo bana varmı ameliyat korkusu vs. ?Denizverdi.... Hoşgeldin ... Denizgeldi rumuzu da çok güzel olmuş ... Denizimiz adıyla ve ailesiyle birlikte uzun yıllar mutlulukla yaşasın ... Senin o güzel enerjini özlemişiz lütfen sık sık gel ... Bize Deniz'i anlat ...tek tük konuşuyor mu ? Parka gidiyor musunuz ? Gerçekten bebek arabasına ihtiyaç duymuyor musunuz?
Denizcim ... Bahsettiğin konuya gelince.. Yok be güzelim .. Nerdeee.. İnşallah sağsalim şu ameliyatı olursam tedaviye başlıyacağım .. Yeni yılla beraber demek istemiştim ... İnşallah topikteki tüm arkadaşlar bu güzelliği yaşayacağız ...İstemekten vazgeçmemek lazım değil mi? Sevgiyle kal..
Alabama Mert'e maaşallah..Büyümüş annesi ... Atarak tutarak sevme zamanı gelmiş ....
Denizbulut .. Batu'ya da maaşallah... Gerçekten çok hareketli resimlerden bile belli oluyor..
Riuse gözün aydın ... İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıcakla kucagına alırsın ...
Alkan 59 ... Takipcinim...Herşeyin gönlünce olması dileğiyle ..
Herkese bol selammmm...
hadi bakalım moral depoluyosun yani gez toz ilerde bebeşini alınca kucağına uzun bir süre gezip tozup kendine yatırım yapamıcan. inşallah bigün hepimiz biraraya geliriz.hoşgeldin deniz hoşgeldin... kızını ne güzel tarif etmişsin öyle ben birde ağzında emzikle düşündüm tamamdı görüntü...heyecandan merhaba demeyi bile unuttum herkese gönülden sımsıcak bir merhaba... hafta ortası çok yoğunum ama hafta sonu daha yoğun geçiyor zamanım bu gün sahilde uzun bir kahvaltı yaptık ve arkadaşlarla tipik bayan sohbeti yaptık moda, saç baş filan ama eve gelmek çok zor geldi geldim sizleri okuyup rahatlayayım dedim... baktım deniz gelmiş... kızından bahsediyor aman yarabbim ne güzel daha ne olsun sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun inşallah...
tayf canım ben şu an dinlenmeye çalışıyorum ve kendimi hazırlıyorum... bol bol dışarıya çıkıyorum ( gezmek ve rahatlamak için ) ne yapayım... seninkilerde maşallah 20. haftada sayılır yani yarıladın gitti hamileliği allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah...
baharnaz alınma ne olur... enesi büyütüyorsun kolay değil bazen vakit ben bile bulamazken haklısın sadece bende alabama ile sesli dertleştim okadar... ben içine kapanık biri sayılırım çok çabuk samimi olamam ve eğr biraz kırılırsamda kendimi kapatırım o kadar işte... yalnız sizlerle dertleşmek hoşuma gidiyor bir de ne var biliyormusun eşine bile bir soruyu iki kere sordunmu daha önce sormuştun bende yanıtladım diyor ama burda bir soruyu birbirimize defalarca soruyoruz ama kimse daha önce sorulmuştu cevapladık demiyor işte bu SABIRI herkes göstermiyor ama biz birbirimizin dilinden anlıyoruz sizlerle konuşmak güzel birde gerçekten gerçek sesleriniz nasıl çok merak etmiyor dilim hani...
niye kayboldun absynth kendini unutturdun yani görünce sevindim seni ama yine gittin hayırdır inşallah senin de birileri kalbini kırmamıştır canikom.DenizGeldi merhaba,
çok uzun süre oldu, şöyle bir bakayım ne var ne yok dedim, senin haberini gördüm ilk :) Nasıl sevindim anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün Deniz bebek :)
Sonra Zarpın haberini gördüm, Zarpdeniz sana da sevgilerimi selamlarımı iletiyorum. Meryenin de bebekleri ikilediği gibi birşeyler gördüm. :)
Arkadaşlar, herkese selamlar.
Bebekleri öperim, hepsinin bahtı açık, ömrü uzun olsun.
allah hepimizinkini bağışlasın canım aminnherkese günaydın iyi haftalar.....
denizgeldi, hoşgeldin canım.doğru hatırlıyorsun oğlumun adı Umut.büyüdü kocaman oldu.yeni fotolar koyacağım müsait vaktimde.
zarpdeniz cim, iyi dileklerin için teşekkürler.bakıcımızla şimdilik iyi gidiyor.clarissa'yı kokla benim için.
alabama, maşallah kuzuna pek tatlı olmuş canım benim ya.allah bağışlasın.
herkese sevgiler......
hoşbuldum hocammm...hoşbuldummm...herkesten hoşbuldum hoşgördüm..(kötü bir cümleydi kabul ediyorum...)teşekkür ederim.. denizkızım bizimle ömür bouu sağlıkla olsun inşallah...ben de çok özledim burayı.. az kaldı... inşallah..bilseniz nasıl kıvranıyorum...özellikle de kaleme aldığım yazımı aktarmak için..denizi mi anlatayım?... aslında çok isterim....kelimelerime çok dikkat ederek seçerek anlatacağım....korkuyorum... hiçkimseyi zerre kadar kırmak istemem..
deniz;çok tatlı bir kızbebek...
deniz;çok uyumlu bir bebek
deniz;annesinin çirkini
deniz;baba dedi bizde
deniz;dede gel dedi bizde
deniz;deniz oldu bizde,kendi oldu..hep te öyle olsun istiyorum
deniz;tepki gösterdi,istedi,istemedi,ağladı.güldü,çok güldü
deniz;memnuniyetini gösterdi,gücendiğini de
deniz;adım attı bizde,tay tay durdu
deniz;arkamdan ağlamaya başladı,aramayı öğrendi bizde
deniz;uykusundan kalkıp beni göremeyince korktu deniz..... sonra..sonra ben ona tat annecim burdayım ben dedim.o da tattı uyumaya devam etti....aslında yat demeliyim....kulağa hoş geliyor naapıyiiim!
deniz ;bana güvenmeyi öğrendi
deniz;ben ona deniiiz diye seslendikçe hı demeyi öğrendi deniz.
deniz;çirkin olmayı,attaaayı,su istemeyi,derdini anlatmayı öğrendi deniz
deniz;o yerde mandallarla oynarken ben mecburi yanında iken (gazete okuyorum.)gazeteyi elimden alıp onunla ilgilenmemi istemeyi öğrendi deniz.
deniz;yere düşen penyemi ver annecim onu bana deyince vermeyi öğrendi deniz
deniz;artık ısır deyince ısırmayı.kendi kendine yemenin mutluluığunu gülerek anlattı deniz(tabiii mıncıklıyor elindekini...ama olsun... öyle gelişecekl. büyüyecek deniz...kavramayı34:)öğrenecek deniz...
deniz;çok akıllı çok gözlemci bir çok...ALLAHIM....GÜZEL ALLAHIMTAM BANA GÖRE BİR YAVRU GÖNDERDİGÜZEL ALLAHIM GÜZELLİĞİNDEN BİR PARÇA KOPARTTI YOLLADI BANAOna olanolan şükrüm;büyüklüğü karşısında acizliğim.
parka mı?gidiyoruz tabiii...evimin önünde çocuk parkı var...19 yıl o parktan korkan ben ,Allah bana bir deli cesareti verdi... göğsümü gere gere kızımı cicilerini giydire giydire götürüyorum.. salıncağı çok seviyor.artyık ne zaman dışarı çıksdak parkı gösteriyor hemen.hatta ağlıyor.pis çirkinim..
bebek arabası mı?nerede şu utanan ikonsanırım bu...çok çabuk yazmaya çalışıyorum.vakit öyle kıymetli ki..bu hafta arabası gelecek....hergün 10 kilo tatlı tatlı taşımak omuzlarımı yoruyor.. akşam o uyudu mu ben de uyuyorum hemen.genellikle..
hocam elbette istemekten vazgeçmemek lazım..şartlar neyi gösteriyorsa ona göre....bak... ben istedim oldu...hiç böyle olacvağını düşünmemiştim...hem de hiç ummadığım bir anda...allah hop diye atıverdi kucağıma çirkinimi..hergün daha bir anlıyorum doğru karar verdiğimi.. tek üzüntüm bunda geç kalmış olmam..neyse... zararın neresinden dönersem denizdir.siz ve herkes sağlığınız elverdiğince denemekten vazgeçmeyin.. 3 _5 neyse... nereye kadar gidebiliyorsanız..Allah daha çok yormasın....isteyen herkesin versin gönlünün muradını..amin...
birşey daha diyeyim...daha denizden bahsetmiyeyim..sonra aktaracağım yazımın büyüsü bozulur
deniz geldi geleli farkettik ki;artık daha çok gülüyoruz biz... evimizde neşe var... kahkaha var.. huzur var...gerçekten de altın top muş..
gerisini SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİnde okursunuz....
baharla kangurum vardı yazamadığım...inşallah eve dönmeden onlara da yazabilirim...yazamazsam eğer hoşçakalın... sevgiyle kalın 38 in gülleri
Baharnaz, yazmayi atlamisim canim... Yastikla Enes rahatsa sorun yok demektir. Biz de Clarissa dogdugunda tutmaya korktugumuzdan annem ince bir yastik yapmisti onunla besleyip, onunla tutmustuk. Simdi biraz daha buyugunu halen kullaniyorum. Biz de de kusma problemi oldugu icin sanirim basini biraz dhaa yuksekte tutmak faydali oluyor. Operim ikinizide...
hoşbuldum hocammm...hoşbuldummm...herkesten hoşbuldum hoşgördüm..(kötü bir cümleydi kabul ediyorum...)teşekkür ederim.. denizkızım bizimle ömür bouu sağlıkla olsun inşallah...ben de çok özledim burayı.. az kaldı... inşallah..bilseniz nasıl kıvranıyorum...özellikle de kaleme aldığım yazımı aktarmak için..denizi mi anlatayım?... aslında çok isterim....kelimelerime çok dikkat ederek seçerek anlatacağım....korkuyorum... hiçkimseyi zerre kadar kırmak istemem..
deniz;çok tatlı bir kızbebek...
deniz;çok uyumlu bir bebek
deniz;annesinin çirkini
deniz;baba dedi bizde
deniz;dede gel dedi bizde
deniz;deniz oldu bizde,kendi oldu..hep te öyle olsun istiyorum
deniz;tepki gösterdi,istedi,istemedi,ağladı.güldü,çok güldü
deniz;memnuniyetini gösterdi,gücendiğini de
deniz;adım attı bizde,tay tay durdu
deniz;arkamdan ağlamaya başladı,aramayı öğrendi bizde
deniz;uykusundan kalkıp beni göremeyince korktu deniz..... sonra..sonra ben ona tat annecim burdayım ben dedim.o da tattı uyumaya devam etti....aslında yat demeliyim....kulağa hoş geliyor naapıyiiim!
deniz ;bana güvenmeyi öğrendi
deniz;ben ona deniiiz diye seslendikçe hı demeyi öğrendi deniz.
deniz;çirkin olmayı,attaaayı,su istemeyi,derdini anlatmayı öğrendi deniz
deniz;o yerde mandallarla oynarken ben mecburi yanında iken (gazete okuyorum.)gazeteyi elimden alıp onunla ilgilenmemi istemeyi öğrendi deniz.
deniz;yere düşen penyemi ver annecim onu bana deyince vermeyi öğrendi deniz
deniz;artık ısır deyince ısırmayı.kendi kendine yemenin mutluluığunu gülerek anlattı deniz(tabiii mıncıklıyor elindekini...ama olsun... öyle gelişecekl. büyüyecek deniz...kavramayı34:)öğrenecek deniz...
deniz;çok akıllı çok gözlemci bir çok...ALLAHIM....GÜZEL ALLAHIMTAM BANA GÖRE BİR YAVRU GÖNDERDİGÜZEL ALLAHIM GÜZELLİĞİNDEN BİR PARÇA KOPARTTI YOLLADI BANAOna olanolan şükrüm;büyüklüğü karşısında acizliğim.
parka mı?gidiyoruz tabiii...evimin önünde çocuk parkı var...19 yıl o parktan korkan ben ,Allah bana bir deli cesareti verdi... göğsümü gere gere kızımı cicilerini giydire giydire götürüyorum.. salıncağı çok seviyor.artyık ne zaman dışarı çıksdak parkı gösteriyor hemen.hatta ağlıyor.pis çirkinim..
bebek arabası mı?nerede şu utanan ikonsanırım bu...çok çabuk yazmaya çalışıyorum.vakit öyle kıymetli ki..bu hafta arabası gelecek....hergün 10 kilo tatlı tatlı taşımak omuzlarımı yoruyor.. akşam o uyudu mu ben de uyuyorum hemen.genellikle..
hocam elbette istemekten vazgeçmemek lazım..şartlar neyi gösteriyorsa ona göre....bak... ben istedim oldu...hiç böyle olacvağını düşünmemiştim...hem de hiç ummadığım bir anda...allah hop diye atıverdi kucağıma çirkinimi..hergün daha bir anlıyorum doğru karar verdiğimi.. tek üzüntüm bunda geç kalmış olmam..neyse... zararın neresinden dönersem denizdir.siz ve herkes sağlığınız elverdiğince denemekten vazgeçmeyin.. 3 _5 neyse... nereye kadar gidebiliyorsanız..Allah daha çok yormasın....isteyen herkesin versin gönlünün muradını..amin...
birşey daha diyeyim...daha denizden bahsetmiyeyim..sonra aktaracağım yazımın büyüsü bozulur
deniz geldi geleli farkettik ki;artık daha çok gülüyoruz biz... evimizde neşe var... kahkaha var.. huzur var...gerçekten de altın top muş..
gerisini SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİnde okursunuz....
baharla kangurum vardı yazamadığım...inşallah eve dönmeden onlara da yazabilirim...yazamazsam eğer hoşçakalın... sevgiyle kalın 38 in gülleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?