38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağolasın nisa.....herkes için öpüyorum ben onu

Kizlar merhabalar nasilsiiz ben hala turkiyede tatildeyim uzattik 16 sinda donecegim zaten agustosun 29 unda adet oldum halada olmadim bu bebek yuzunden adetlerim sapitti ya herseyin hayirlisi artik herseyi daha normal bakiyorum ne yapalim ya baksana vucut dengemizi yitirdik.herkes iyi degilmiiii tayfim bebislerin nasill maimut deniz adini syaamadigim herkese sevgilerrrr toanamla konusdum msn de hepinizi opuyorumm

beğen i de kaldırmışlar..halbuki denizgeldi bu mesajı çok beğendi....

sağolasın deniz....hepimizin evladı bir...hepsi sağlıkla mutlulukla büyüsünlerbatuyu öp benim için...

güzel yazın için çok teşekkür ederim alkan....çok sağolasın..inşallah biz de ablanlar gibi evladımızı yetiştirir o günleri görürüz... yalnız olmadığımı bilmek güzel...sarıyorum seni...en son dileğine bayıldım...tam benlik sözler.....yaşını ,tüp hikayeni bilmiyorum ama 3 az değil mi... umuy her zaman vardır...
cesaret mi.....orası karışık...neyse.... sonu çok tatlıymış... allahım isteyen herkese tatttırsın inşallah...

kizlar gunaydin hepinize hayirli bir hafta olsun hepimiz icin insallahh...

DENIZGELDI..hosgeldi ..canim nasilsin iyimisin okudugumu gore iyisin ve ck sukur kizinla mutlusun daim olsun canimcim...allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun tatlim emeklerini bos etmesin rabbimm..kiz sen yoktun topik cok sesizdi vallahii..gitme birdaha biryerlere keyipolma kele..

evet canim 5.denememde hayal oldu yani oda annesini begenmedi herhal birakip gitti beni..evet cok agladim neden olmadi diye ama insaniz mucadeleciyiz ..bher denememde olmayinca bir tokat yiyorum sanki sonra kendime geliyorum..esimin cani sagolsun benim canim sagolsun diyorum ve savasima devam ediyorum..tabi maddi manevi yikiliyoruz ama hersey bir evladimiz olsun diye rabbim emeklerimizi bos etmesin..yanlizlik olmuyo denizcim..bak esim ise gidiyo sabahin korunde ben evde yanliz basima bir tikirti olsa korkuyorum korkagimdir biraz..ama diyorum bir yavrum olsa onla ugrasirim emek veririm bana yoldas olur diyorum napim elden gelen birsey yok guzel allahim gorsun merhamet etsin biz evlat isteyen kullarina insallahh..saka birtarafa seni ozlemisim..sagol canim duan icin yinede beklerim dualarini..canim ya tayfimada hep diyorum bana dua et diye haa gayret tutacak dualariniz insallahh..canim ben budefada tr de deniycem ..soyle dusunuyorumda sanki ben burda cok zaman kaybettim..benim coktan tr de denemem lazimdi diye dusunuyoru..ama her sabirda da bir hayir vardir deyilmi ya..insallah budefa olsun diye umut ediyorum..allahimdan hicbirzaman umit kesmedim biliyorum o cok ozlediyim bebeyim gelicek diyorum bu savasta maglup olmak istemiyorum..boyle canim seni opuyorum kizinla bir omur boyu mutlu ol insallah.. sen hakkediyorsun canim arkadasimm..tr yeme sevgilerrr kucak dolusu...

tayfim..maiumutcum.. zarpdenizcim ..kangurum ..alkancim..baharcim..alabama..denizbulut..cans..adini unuttugum ve yeni gelen arkadaslarim hepinize meraba..tek tek yazamiyorum ama hepinizi seviyorum iyiki tanidim iyiki varsiniz canlarimm..

bugün biraz daha burdayım.kızımı uyuttum şimdi.. cans hocayı arıyorum. akşam onda kalmıştım....yeni yazılanlara da bakabilirsem sevineceğim

herkese günaydın iyi haftalar.....
denizgeldi, hoşgeldin canım.doğru hatırlıyorsun oğlumun adı Umut.büyüdü kocaman oldu.yeni fotolar koyacağım müsait vaktimde.

zarpdeniz cim, iyi dileklerin için teşekkürler.bakıcımızla şimdilik iyi gidiyor.clarissa'yı kokla benim için.

alabama, maşallah kuzuna pek tatlı olmuş canım benim ya.allah bağışlasın.

herkese sevgiler......

hoşbuldum hocammm...hoşbuldummm...herkesten hoşbuldum hoşgördüm..(kötü bir cümleydi kabul ediyorum...)teşekkür ederim.. denizkızım bizimle ömür bouu sağlıkla olsun inşallah...ben de çok özledim burayı.. az kaldı... inşallah..bilseniz nasıl kıvranıyorum...özellikle de kaleme aldığım yazımı aktarmak için..denizi mi anlatayım?... aslında çok isterim....kelimelerime çok dikkat ederek seçerek anlatacağım....korkuyorum... hiçkimseyi zerre kadar kırmak istemem..
deniz;çok tatlı bir kızbebek...
deniz;çok uyumlu bir bebek
deniz;annesinin çirkini
deniz;baba dedi bizde
deniz;dede gel dedi bizde
deniz;deniz oldu bizde,kendi oldu..hep te öyle olsun istiyorum
deniz;tepki gösterdi,istedi,istemedi,ağladı.güldü,çok güldü
deniz;memnuniyetini gösterdi,gücendiğini de
deniz;adım attı bizde,tay tay durdu
deniz;arkamdan ağlamaya başladı,aramayı öğrendi bizde
deniz;uykusundan kalkıp beni göremeyince korktu deniz..... sonra..sonra ben ona tat annecim burdayım ben dedim.o da tattı uyumaya devam etti....aslında yat demeliyim....kulağa hoş geliyor naapıyiiim!
deniz ;bana güvenmeyi öğrendi
deniz;ben ona deniiiz diye seslendikçe hı demeyi öğrendi deniz.
deniz;çirkin olmayı,attaaayı,su istemeyi,derdini anlatmayı öğrendi deniz
deniz;o yerde mandallarla oynarken ben mecburi yanında iken (gazete okuyorum.)gazeteyi elimden alıp onunla ilgilenmemi istemeyi öğrendi deniz.
deniz;yere düşen penyemi ver annecim onu bana deyince vermeyi öğrendi deniz
deniz;artık ısır deyince ısırmayı.kendi kendine yemenin mutluluığunu gülerek anlattı deniz(tabiii mıncıklıyor elindekini...ama olsun... öyle gelişecekl. büyüyecek deniz...kavramayı34:)öğrenecek deniz...
deniz;çok akıllı çok gözlemci bir çok...ALLAHIM....GÜZEL ALLAHIMTAM BANA GÖRE BİR YAVRU GÖNDERDİGÜZEL ALLAHIM GÜZELLİĞİNDEN BİR PARÇA KOPARTTI YOLLADI BANAOna olanolan şükrüm;büyüklüğü karşısında acizliğim.

parka mı?gidiyoruz tabiii...evimin önünde çocuk parkı var...19 yıl o parktan korkan ben ,Allah bana bir deli cesareti verdi... göğsümü gere gere kızımı cicilerini giydire giydire götürüyorum.. salıncağı çok seviyor.artyık ne zaman dışarı çıksdak parkı gösteriyor hemen.hatta ağlıyor.pis çirkinim..

bebek arabası mı?nerede şu utanan ikonsanırım bu...çok çabuk yazmaya çalışıyorum.vakit öyle kıymetli ki..bu hafta arabası gelecek....hergün 10 kilo tatlı tatlı taşımak omuzlarımı yoruyor.. akşam o uyudu mu ben de uyuyorum hemen.genellikle..

hocam elbette istemekten vazgeçmemek lazım..şartlar neyi gösteriyorsa ona göre....bak... ben istedim oldu...hiç böyle olacvağını düşünmemiştim...hem de hiç ummadığım bir anda...allah hop diye atıverdi kucağıma çirkinimi..hergün daha bir anlıyorum doğru karar verdiğimi.. tek üzüntüm bunda geç kalmış olmam..neyse... zararın neresinden dönersem denizdir.siz ve herkes sağlığınız elverdiğince denemekten vazgeçmeyin.. 3 _5 neyse... nereye kadar gidebiliyorsanız..Allah daha çok yormasın....isteyen herkesin versin gönlünün muradını..amin...
birşey daha diyeyim...daha denizden bahsetmiyeyim..sonra aktaracağım yazımın büyüsü bozulur
deniz geldi geleli farkettik ki;artık daha çok gülüyoruz biz... evimizde neşe var... kahkaha var.. huzur var...gerçekten de altın top muş..
gerisini SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİnde okursunuz....

baharla kangurum vardı yazamadığım...inşallah eve dönmeden onlara da yazabilirim...yazamazsam eğer hoşçakalın... sevgiyle kalın 38 in gülleri

Arkadaslar Merhaba

Preesed ile ilgili arkadaslar sagolsunlar yazmislar ama ben DHEA ile ilgili yazmak istiyorum. Dhea bende FSH'yi dusurdu ve kullandigim donemde birkac kiside de ayni sey olmustu, senin yazin FSH'n dusuk o yuzden bir daha dusun derim. Bir de DHEA'nin doktor kontrolunde kullanilmasi cok daha iyi olur, kas yaparken goz cikarmayalim. Benim ilk gebeligim ikizdi, ikizini de birer gun arayla kaybettim. O donemde minik olan kistler alinan hormon ilaclariyla devasal olmustu ama gebelik yine de saglanmisti uzun surmedi orasi baska tabii...Doktorum soyledigi bana ve yeni tututan ikiz embriyolara bu buyuyen kistlerin yer vermedigi idi, cok feci bir sekilde kanamali ve buyuk aciyla birer gun arayla dusuk olmustu. O yuzden tedavi oncesi bence kist mist hersey temizlenmeli ondan sonra baslanmali diyorum. Bu hormonlarin biraz dengelenmesi gebe kalmanda cok etkili olacak cunku aradaki farklar cok yuksek. Gelecek bebegin,biryerlerde seni bekliyor.

Masallah...Cinsiyetlerinden ne haber birsey yazdin da ben mi kacirdim?

meyve suyu sık ver yogurt bagırsakta ınce seftalı kılı yaparmış ıcındekı maya yuzunden belkı yogurt kabızlık yapar dene 1 hafta verme bakalım durumu ne lacak

Kati gidaya geciste benim bildigim ilk onerilen besinlerden birisi elma puresi ve ev yapimi yogurt. Hic duymadim ama merakta ettim kaynagini soyleyebilirmisiniz lutfen? Ben de birkac ay sonra kati gidaya baslarken aklimda tutmak isterim.

Hosgeldin Denizgeldi ve Minik Japon Baligi... Sevgini yazdiklarindan anliyorum, eminim gozlerinin ici de kocaman guluyordur, cok sukur canim. Saglikla mutlulukla buyutun, hikayeni de yazman evlat edinmek isteyen fakat bir turlu baslayamayanlar icin harika bir isik olacaktir diye dusunuyorum. Sizi cok sansli buluyorum yavrunuza bekledigimizden cok daha kisa surede kavustunuz, Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Hosgeldin, daha cok bekleriz. Iyi dileklerin icin cokkk tesekkurler. Sen neler yaptin bu zamanda? Anlat bekliyoruz, azmedenler basariyor.

Kangurum, ne iyi yapmisin arkadaslarinla bulusup... O da seni rahatlatmistir.

Altinyunus, bakicinizla iyi gittigine sevindim canim, aman masallah diyelim.

Denizgeldi, ben yazarken yazmissin sanirim simdi farkettim, ne guzel anlatmisssin Minik Deniz'i.... Yakinda fotosunu da isteriz ona gore...

Baharnaz, yazmayi atlamisim canim... Yastikla Enes rahatsa sorun yok demektir. Biz de Clarissa dogdugunda tutmaya korktugumuzdan annem ince bir yastik yapmisti onunla besleyip, onunla tutmustuk. Simdi biraz daha buyugunu halen kullaniyorum. Biz de de kusma problemi oldugu icin sanirim basini biraz dhaa yuksekte tutmak faydali oluyor. Operim ikinizide...

Ama canım ben deha yı taaa ocak ayında ilk ve son kere 1 kutu kullanmıştım.Temmuz sonuna kadar fsh da ve diğer hormonlarda bi bozukluk yoktu:)ne olduysa tüpten sonra oldu.Deha ya bir hafta önce başladım .Nasılsa daha fazla düşüremez:)))Dr a bunu da sormak lazım.İlgin için teşekkür ederim.Sevgiler...

canım kabızlıkla ilgili ben bunun kabızlıktan çok bi geçiş dönemi olduğunu söyleyebilirim. aslında herşey normal ama bebelerimizi o geçiş denimnde itmeyi kaka yapmayı beceremiyorlar biz iki günlük bi geçikme yaşadık doktora sordum normal hiç kasmayın öğrenecek dedi. ben altı bezliyken sıvımsı kakayı yapıyor da şimdi katı yiyor nasıl katı yapacak diye düşünürken altını açtım mert hemen ıkındı bezi açıkken kakasını resmen iki bilezik yaptı ama resmen büyük adam kakası )) neyse temizledim kapadım bir hafta on gün hep benimaltını açmamı bekledi başka türlü yapmıyodu. bende stres oluyorum tabi ona yardımcı olmak için aynı saatlerde açıyordum sonra ben bıraktım artık gelince kendisi yapsın diye ve kendi yapmaya başladı. bizim dr elma püresiyle başlattı hemen arkasından yoğurt dedi yoğurdu severse yoğurtlu pirinç çorbasıya devam edin dedi meyve yoğurt sonra sebze püreleri en son kahvaltı. bu sırayı takip etmeme rağmen ben herşeyden tattırdım ufak ufak. öyle her şeyin arasına da üçz gün koymadım valla. sadece yeni öğünlerde takip ettim yani elma alerji yaptımı armut yaptımı muz yaptımı diye değil. meyva dan benzeşenler birgün arayla verdim ha ciddi olabileceğini düşündüklerimi takip ettim tabi .domates çilek yumurta ceviz vs. ama fasulye ıspanak kabak hergün birini verdim. ilk başlarda herşeyi kabuksuz verdim zeytin mi zarını aldım üzümmü soydum elma muz püre ama armut ananas gibi olanları içinde dallı kılcal ipleri olan meyveleri yutamıyorlar onları telden geçirdim mesela. ama patates havuç kabak sebze çorbasını hiç geçirmeden çatalla ezerek veriyodum pütürlü yedirdim en baştan. profösörgibi inceliyordum yani. çalıştırcak şeyleri tercih et armut üzüm çalıştırıyo.anne sütü ver oda çalıştırıyo rahatlatıyo. aklıma geldikçe yazarım kolay gelsin bu günler en stersli günlerdi benim için yürümesinden zordu çok dikkat etmek lazım. ve kesinlikle kendilerini öyle güzel koruyorlarmış ki bunu sonradan anladım. ben boğulcak diye korkuyodum bigün bi baktım ağzında bişi var üzüm çekirdeği abi onu ağzında çeviriyo ama yutmaya çalışmıyo. bi sıkıntı olunca öksürüp ağzından çıkarıyo ilk başta öksürmeyi akıl edemeyip ağzının kenarındakini bile sanki yutağına kacmiş gibi kusarak atmaya çalışıyo sabırıl ve dikkatli olmak lazım. ha altını açtığımda temizlerken iki ayağını havaya kaldırıyosun ya karnına baskı yapıyosun o itmelerini kolaylaştırıyo yada pencere kenarında dışarı bakarken karnından tutuyosun aa bakıyosun ıkınıyo yardıma ihtiyacları var işte keretaların.

maşallah ikizlere maşallah.
deniz geldiiiiii hoşgeldiiiiiiiii
benide sümüklü böcek yaptın seni okudukça ağlıyorum yahuuuuuu
senin için deniz için çok mutluyum
allah mutluluğunuzu daim etsin
altıntoplarımızı veren allaha hamd olsun
allah kimsenin elini boş çevirmesin canım benim
güzel kızınla senin resimlerinizi bekliyorum çok merak ediyorum.
ne zaman istersen ara canım.
öptük seni çok denizi çok.

tamam tatil bitti artık yola koyulma vakti şu ameliyat işini bi aradan çıkartsan diyorum planlasan diyorum. bizde senin için sevinsek takip etsek sanki biraz geciktiriyomuşsun gibi geliyo bana varmı ameliyat korkusu vs. ?

hadi bakalım moral depoluyosun yani gez toz ilerde bebeşini alınca kucağına uzun bir süre gezip tozup kendine yatırım yapamıcan. inşallah bigün hepimiz biraraya geliriz.
niye kayboldun absynth kendini unutturdun yani görünce sevindim seni ama yine gittin hayırdır inşallah senin de birileri kalbini kırmamıştır canikom.
allah hepimizinkini bağışlasın canım aminn

yine ağladım sümüklünün topiğini de hikayesini de bekliyorum.

biz daha yeni yastık kullanmaya başladık oda çok ince. hiç yastık koymadan uyudu hep mert. ama ilk beş altı ay belimde yastıkla emzirdim o da benim kolum için di tabi. yani kolumun altına destek için. ama şu an yata fırdönüyo yastık koysan da saat misali oraya denk gelince yastık kullanmış oluyo. yoksa kuşbakışı yatağın her köşesinde uyuyo.

kangurum....sağolasın canım...hepiniz sağolun...benim kızım emzik yerinme başparmağını kullanıyor... uyurken çok tatlı teyzesi...erken bırakır inşallah...allah dileyen herkese tattırsın anneliği .....yola devam... emi....

baharım...sütlü bahar...ben daha sertifikayı almaya gidemedim..biz de sizi sararız...

tayf.... kız senin durumunu net bilmiyorum..birşeyler olmuş ama sanırım ikizlerinlesiin... aman sıkı sarıl onlara.....onlar da seni sıkı sıkı sarsın....allah tamamına erdirsin arkadaşım.hayırlısıyla...demeden edemiyeceğim işte...bir deliverdilik yapayım öyle kaçayım.ikiz zor zor....yandın sen.....hih hih hih hih:95lacaksın... hahahaha

hocammm zarphocamm.... siz de girmişsiniz bugün....hocam sadece gözlerim gülse.....tadilat oldu ya bizim evde.. daha dış cephe sıvanmadı.. ses dışarıda içeri de daha net giriyor çıkıyor... mahalle dinliyormuş beni kızımla sevişirken.....bazen korkutuyorum çocuğu.yüksek sesle seviyorum.ne yapayım... içim dolu...alışacak....alışacak..
desteğiniz için de teşekkürler..
clarisa ela hanım nasıllar.....minik prensesiniz... yavaşça öp onu benim için... iyiki yakında değilim.ben pek yavaş öpmem de....
evet hocam evet... kızım da biz de çok şanslıyız...şükürler olsun gönderene...

alabamoş......üzümlü kekim...tüm güzel dileklerin çok sağolasın arkadaşım....yazacak konuşacak çok şey var.ama imkan zaman yok.. merti öpüyorum... bir ara yeni fotosuna rsatlamıştım.. sana mı dönmüş...ilk zamanlar aynı babaydı...
ben sizi bir ara toplıyacağım merak etme.düğün süslü kızımın odasını göreceksiniz... geçmişte istediğim gibi yaptım...süsler...balonlar...bozulmadan bir gün ayarlıyacağım...bir pazar...
ben artık ağlamıyorum....bitti... bitti artık benim hasretim.. lütfen sen de ağlama..şimdiden sonrası mutluluk..... hepsi geride kaldı....ben o kadar mutluyum ki pc ler dolusu yazsam tarifi yok... bazen rüya mı diyorum...halen inanamıyorum...senin de mutluluğuma gönülden ortak olduğuna inanıyorum canım..canımsın...

bir daha ne zaman girerim bilmiyorum...sizi seviyorum..ansiklopedi kadın deniz bulut......hollanda güzeli toana...sütlü bahar...hocalarım.....merye....e merye...yürüyüşsever nisa...patiler patikler...aşağıdan okuyup daha yazmayan hülya 59....acele ediyorum eve döneceğim hazırlanmalıyım...
reis seni de unutmadım..altınyunus...kangurum...tayf...bir ara selamlaştığımız panadol...mavi...bulut435..starsuzi...bluesuuu.....daha var. ama düşünmem lazım...lütfen biraz bana kalsın akıl.hih hih hih.hoşçakalııınn.sevgiyle kalın...

Herkesler ya yemek yiyor ya dizi izliyor,kitap filan okuyor,ya da bebeklerini uyutmaya çalışıyorlar.Ben sevgilimin eve dönmesini bekliyorum her gece olduğu gibi((
Çoook geç geliyor beklerken daha çok özlüyorum:)))Yalnızlığı hiiiç sevmiyorum hiç...

sevgili denizverdi-denizgeldi, denize yolculuk hikayenin hemen hemen hepsini okudum. gözlerimde yaş, yüreğimde umut oldun. anlattığın mutluluğunuzdan mutlu oldum. kızınla geçen her gün senin için en güzel gün olacaktır mutlaka. güzel günleriniz hiç tükenmesin arkadaşım. artık kalabalık olan evinize deniz geldi de ne iyi etti...

selam

Alabama detaylı bilgiler için çok teşekkür ederim İnşallah kabızlığı en kısa zamanda çözülür

ZarpDeniz ince yastığı biraz daha büyüterek devam edebilirsin ben öyle yaptım kusma problemi olmadı ama kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…