38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alabama maşallah oğluşa gerçekten de sana benziyor bu adam yalnız bir konuda sana katılmıyorum benim bbeğim en güzel ve dünyanın merkezi :)))))))

alabama maşallah oğluşa gerçekten de sana benziyor bu adam yalnız bir konuda sana katılmıyorum benim bbeğim en güzel ve dünyanın merkezi :)))))))

ay çok merci herkes babaya benzetiyor aslında gerçekten de babasına benziyor ama bana da benziyor yaniiii. hani zarp bi cümle yazmıştı her kadın her anne dünyanın mı evrenin mi en güzel bebeğini kucağında taşıyor mu öyle bişi elbette katılmayacaksın hiç bir anne katılmaz buna hayır efendim en güzel bebek benim bi kere o merkez benim kucağımda pöh )) . sen batunun o tombul yanak gülen fotolarını koysana buraya da alem bebek görsün uyanık spor. ben özellikle feysdeki resimlerden sonra batuyu canlı görmek istiyorum ısırmam lazım çünkü gütünü ve yanaklarını.

hoşgeldin canım tamam sen merak etme ben laf yetiştirmeye burdayım herkes anne olana kadar oh ne güzel arkadaş grubu ve güzel geçen saatler zaten hayat paylaşınca muhabbetle güzel maşallah hamile ve bebeklilelere darısı en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere inşallah.
maşallah diyen ve içinden geçiren tüm annelerden allah razı olsun hem benim oğluma hem tüm evlatlara maşallah.

inşallah sen de o güzel gün gelene kadar vakit dolduruyorsun zaman seni o güne doğru götürüyor hep böyle düşün neden olmasın benim de olcak de hayatım moral bozmak yerine moralli olmak inanmamak yerine inanmak alışageldiğinin dışında beklenmedik değişiklikler yapmak ne bilim merkez değiştirmek kaderi değiştirmek lazım. aynı yerde ne kadar memnun olsanızda yapmayın kızlar değiştirin güvenmek çok önemli biliyorum ama yeni bir yer yeni bir doktor bulun ona güvenin pazarlık yapın allah yazdığını değiştirir hayırlısını istiyorum belki bir sene sonra belki iki sene sonra verceksin allahım ama bana daha önce ver yine hayırlısıyla ver diyin ben böyle salak salak konuşuyodum hayırsızsa hiç verme diyodum ama sesli kafamı kaldırıp konuşuyodum göğe bakarak.

Sabahtan beri randevu alsam mı diye düşünürken yazını okuyunca vazgeçtim teşekkür ederim.Bari adete kadar bekleyip öyle giderim.Telaşım yaşımdan ama dediğin gibi olacaksa olur olmayacaksa olmaz.Hiç hamilelik olmadı.1 aşılama ve 1 tüp denedik.Aşılama geçen şubatta tüp ise temmuzda amerikanda yapıldı.Tüp denmez çünkü sadece 2 yumurta toplandı birisinin boş diğerininde döllenmediğini söyledi dr.Aslında 2 si gerekli büyüklüğe ulaşmıştı.Ben fırsat buldukça sizin topiğin geçmiş yazışmalarını okuyorum.e okurken de kendimin bu konuda nekadar bilgisiz olduğunu düşünüyorum.Yağmursesinin yazısıyla kendimi cumburlop burda buldum ve senin sayende de hiiiç bilemediğim şeyleri öğrendim.Mesela ben e2 değerimin tüp bebek öncesinde kaç olduğunu ne duydum ne sordum ne de bana söyleyen oldu.Geçmişteki yazılarınızı okuyor ve ilerki aylarda başlayacağım tedavi için gardımı alıyorum şimdiden.Ben bu işler için geç evlenmekle asıl geç kaldım.Evlenmeden 1.5 yıl boyunca hamile kalırım kalmam diye bir endişem yoktu.Naılsa evlenicez bebeği ozaman yaparız diye düşündük sanki 25 yaşımdaymışım gibi..sevgilim dikkat etti hepsi bu. Benim de eşiminde de hiç bir problemimiz yok.Problem sadece yaşımdaymış.Bu ay ki hormon tahlillerimde hiç fena çıkmadı.Zaten tüp denemesinin ertesi ayı hariç sürekli iyiydi.Hatta dur yazayım
Tsh 2,33
serbest T4 9,14
Serbest T3 4,98
Lh 4,33
Fsh 2,02
esradiol 496 kistten olması gerek
progesteron 0,66
total testesteron 0,22
Durum bu ay böyle.Beklemek çok zor geliyor ama bekliycem tabi...Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diim.Neyse ben de çıkıp biraz hava alayım.Sevgiyle kal hoşçakal...

alkan cım denizbulut doğru söylüyor,kafana göre çatlatma filan yapma sakın...bu topice yazıpta bebişini arayan pekçok insan çok imkansız görünse bile bebişlerine kavuştu,bende yeni sayılırım topicte ama geçmişi şöyle bir okuyunca anlıyorsunki hayatta olmazmış gibi duran insanlar bile bebişleri kucağında dolaşıyor..senin yaşında yani 43 te zor ama elbet imkansız diil,aramızda canlı örneği var,denizbulut.....ben 42 ye girdim ve bu yaşta doktorum tüp için bile kendi merkezinin istatistiklerine göre %15 gibi bir şans vermişti (ki antalya tüp bebek çevre illerden gelenlerin çok yoğun olduğu bir yer ve başarı grafikleri çok yüksek) kaldı ki aşılamaya hiç inanmıyordu..ama üçüzleri görünce şoka girdi adamcağız tabii bütün ekip ve bende...yani hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor,43 te bebek ne kadar zorsa 42 de üçüz gebelik imkansız gibi bişeydi ama oldu...bu nedenle bence artık yaş faktörünü kafandan önce çıkarıp bir kenara koy,bence bebek tedavileri tam bir piyango herkese çıkabilir yada kesin oldu bu iş dediklerine çıkmaz...yaşını unut ve elinden gelen herşeyi yap,akupunktur öneririm,faydasını gören çok,arı sütü bal polen ihmal etme beslenmene çok dikkat et....hep söylüyorum örnek olarak abimin eşi henüz 39 yaşında iken rezervleri neredeyse bitmiş olduğu için imkansız dediler,bahçecide kişiye özel uygulanan tedavilerden biri ile 6 yumurta toplandı ve sadece biri döllendi ve şimdi kızı 3 yaşında neredeyse...tedaviler sırasında kürlere bulaşma derim,tedavini olumsuz etkileyebilir,tedavi öncesi incir kürü yap istiyorsan, tedavi öncesinde ve sırasında kuru incir ye mutlaka,bollllll su iç....ananas yedim mesela ben bol bol,süzme yoğurt ve sızma zeytinyağı tüketmiştim birde...tabii insan bilemiyor hangisi iyi geliyor diye ama sağlıklı besinler tüketmek tedaviyi olumlu etkiliyor,boşuna dememişler ne yersen osundur diye,yeşil salata ile ızgara et tavuk,ton balığı ana öğünlerde yediğim başlıca şeylerdi..denizbulut bu konularda çok tecrübeli gerçekten,onun öğütlerine kulak vermek lazım...birde inanmak çok önemli insan inanıp azmedince başarıyor gerçekten,hep olacağını düşün ve sakın olumsuz durumlara kahrolarak zaman kaybetme şekercim...hergün dua ediyorum herbiriniz için,bebek isteyen herkese tez zamanda bebek gelsin inşallah...kangurum,patikler,sen,toana,lenova,cans,mai ve bütün bebek için uğraşan güzel hanımlar bir an önce kavuşun inşallah bebişlerinize...

Evet bugün ben kendimi temize çıkardım.Genetik analizimiz normal çıktı.Bu 3 haftalık bekleyiş bana ömür gibi geldi.Neler hissettiğimi en iyi siz anlayabilirsiniz! Anomalili bir gebelikten sonra genetik bir problemim olduğu fikri üzerime yapışıp kalmıştı.Abimin treacher collins sendromlu kızından sonra benim de gebeliğimin trisomi 3 nedeniyle sonlanması herkeste böyle bir intiba yarattı ,söylenmese de ben alıngan olduğum için böyle hissettim tabi Şimdi herkese kapak olsun :)
Doktoruma göre anomalili bir gebelikten sonra tekrar anomali olması % 2 ihtimal o yüzden doğal yolla da hamile kalabildiğime göre tüp bebek gereksiz. Aralığa kadar korunup sonra denemeye devam etmemi öneriyor.Zaten kürtaj sonrası nerdeyse 2 ay olacak ve ben hala regl olmuş değilim.Adet söktürücü kullandım bir 10 gün daha bekleyip hala olamazsam histeroskopi yapılacak.Aralık ayına kadar ben de kendimi anca toparlarım zaten.Ocak ayında da bahçecide değil de İzmir'de tüp bebek denemek istiyorum .Çünkü İstanbul'da otel odalarında ya da arkadaş, akraba evinde kendimi daha çok sterese sokacağımı düşünüyorum.
Bu arada denizbulut umut verici yorumlarından dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah evladını sana bağışlasın
Hepinizi çok seviyorum.Sevgiyle kalın...

Merhaba Arkadaslar

Bilgi icin sagol canim. Bir tanidigin arkadasinin esi SMA'da calisiyormus ve Bebelac onermis, nasil yani dedim! SMA yillardir kullanilan kaliteli bir mama biz de bununla basladik ama burada yok. Evet bebelac ucuzmus hic almadim ama.. Ben kizima porselen bebek parmakli diye dogdugunda tutmaya korktugumuzdan bir yeri kirilacak diye odumuz patladigindan oyle diyordum, oyle zariftiki elleri, ayak parmaklari... Aman aman cok tombik bir bebek olmayacak ama saglikli buyusun yeter canim.

on beş karakter yazmak lazımmış maşallah diyim bari

Benim yerime sikica saril, isirmaya sanirim kiyamam diye dusunuyorum.

Neyse maiumut bundan sonraki aya yumurtani degerlendirirsiniz, bence hic uzulme, bunda da bir hayir vardir de gec canim.

Yasa takilma lutfen, evrene yasinla ilgili olumsuz mesajlar gonderme. Gelecek bebeginle konus, onu bekledigini soyle hatta haykir. Ona nasil bakacagini nasil sevecegini dusun, okula gonder, spora gonder, onunla oyna, kisaca ne yapmak istiyorsan onu hayal et, ben faydasini gordum sizin de goreceginize inaniyorum. Annenin bir masallah bin nazara iyi gelir lafini acaip tuttum.

Kangurum bir suredir yazamadim ama simdi buradayim canim. Clarissanin on saclari dokuldu yeni cikanlar da koyu kahve gibi ama kaslari sari! Gozlerini henuz anlayamadik, zaten en az 3 ay sonra belli olurmus, hatta bazilarinin 9 ay sonra bile degisebiliyormus. Benim gozlerim kahverengi babasininki de yesil, o yuzden gozlerini de merak ediyoruz. Burada bir arkadasim kasi sari oldugu icin saclarinin da acik renk olacagini dusunuyor ama gorecegiz bakalim.
Iptal tedavine takilmadan yoluna devam et arkadasim, onu gecmiste birak, simdi yenisine odaklanalim. Dinlenirken daha once neleri yapmadigini dusun, bilinen soruna yonelik neler yapabilrsin, bedenini gebelige nasil hazirlayabilirsin onlara odaklan canim. Beslenmene dikkat et, bol proteinli olsun, klasik bal, polen, (kaliteli-organik)corekotu karisimina basla hic bir zarari yok. Alabamanin dedigi gibi bu topik ugurlu herkesin sirayla bebegi oluyor.

Masallah hem sana hem de Batuya...

Estradiol cok yuksek cikmis, bunu ara ara olcturmek lazim, istenen rakam yanlis hatirlamiyorsam 50'lerde olacak, FSH'de cok dusuk gibi...Bazi doktorlarda bu rakamlari hice sayiyorlar onu da soyleyeyim. Hormonlari dengelemek icin ben bir sure Larginine, Vitex kullanmistim. Vitex'de bizim hayit tohumunun ana maddesi var.Istersen bunlari bir arastir derim. Hangi topikteydi hatirlamiyorum bir arkadasin annesi hayiti hep kullanmis menapoza girmemisti, bu hayit herseye yariyor, tadi igrenc ama denemeye deger. Ben 11 kez mikroenjeksiyon yaptirdim, cok sukur ku 11. de 41 yasinda kizima kavustum, bu son denemeye kadar da herseyi denedim ki ahhh sunu da deneseydim diye icimde kalsin istemedim. Allah tum anne olmak isteyenlerin kucagini bebisleriyle doldursun.

Hem desteğiniz için hem de verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar.Beni yaşımdan çok beklemek strese sokuyor şimdi.Biran önce tedaviye başlamak ve bitirmek istiyorum.Çünkü aslında ben ilk tedaviden ve negatiften sonra drlarıma da güvenimi kaybetmiş gibiyim.(beni 2 doktor takip ediyor .birisi akrabam diğeri de Amerikanda çalışıyor işlemler orda yapılmıştı.)Bu kist çıkmamış olsaydı ve bu ay tedavim yapılıp bitseydi negatif çıkarsa onları bırakmayı düşünüyordum ama işte ertelendi.Bu ayın sonunda bakalım ne olacak.2 cm lik kist öyle ilk adette hiç bir şey yapmadan gidermi yoksa daha çok büyür mü bilmiyorum.Adamlar çok yoğun öyle zırt pırt arayıp düşündüklerimi de soramıyorum.Aynı şehirde olsak muayenesine gidip knuşurdum ama öyle bir şansım da yok.2.günde yaptırdığım hormon sonuçlarını mail attım ama ancak pazartesi konuşabilicem.e2 nin yüksek olmasını kiste bağladım.fsh nin bu kadar düşmesine bir anlam veremedim.Benim yaşımdaki kadınlarda menopoza yaklaştığımız için yüksek olması gerekiyordu.Gerçi kış boyu 6 küsürdü.tüpten sonraki ay 20 ye yakın 2 ay sonra ise 2 küsür.Allahım yaaa 40 yılda bir evlendik o da bebek yüzünden haram oldu.Aylardır Sevgilimi otamatiğe bağladım:)))Sevgili arkadaşlarım biliyorum sorularımdan yakında sıkıla caksınız ama napiim sormak zorundayım.Deha aldım her gece düzenli 3 er tablet içiyorum birde elevit.Bu gün de eczacıya getirttiğim pre seedi aldım.Bir tüp ve aparatları var.Kullanımını okudum.Şimdi size 2 sorum olacak.Ben bu zavazingoyu kistte rağmen bu ay kullanayım mı.2.si bu gün 9.günüm normalde 25 günde bir adet oluyorum.İlla yumurtlama gününde mi kullanılmalı.Bir tüpü kaça kaç kere kullanmak gerekir.Bu günle birlikte önümde bir haftam var.Tayf ,Denizbulut ,zarp deniz ve diğer arkadaşlar verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli hepinize çok teşekkür ederim.sevgiyle kalın...

Selam

Zarpdeniz Enes doğduğundan beri yastıkla dermişim :)) ama doğduğundan beri olmasada 20 günlükken koymuştum ince bir yastık o günden beri uyurken yastık var şimdi döndüğü için pek yastık üstünde yatmıyor geceleri yastıksız yüzükoyun konumuna geliyor kendisi yastık olsada yine dönüyor gövde bir yönde kafa başka yönde
herkes 1 yaşında yastığa başlar biz 1 yaşında yastığı bırakıcaz galiba :)) dr a sordummu hatırlamıyorum nefes alamama olayını, ama tükürüğünde boğulma olayı vardı çok şükür atlattık, ama bana yapışan bir paniklik durumu kaldı Enese bakarken herşeyinde bir panik oluyorum yedirirken içiirken kaldırıken taşırken falan uzayıp gidiyor
Deniz Bulut yazmış aylar ilerledikçe Clarissanın düzeni beslenmesi uyuması daha bir oturcak İnşallah canım sağlıkla büyüsün.

Tayf Maşallah 19 hafta bitmiş sağlıkla gelsin bebişlerin canım. Süpermendik bir zamanlar şimdi uçak oluyoruz :)) serklajda dinlenmek gerekiyor sanırım sende dinlen olurmu canım.

Alabama yakışıklına Maşallah Allah nazarlardan korusun
bakıcının başlaması iyi olmuş canım msjlarına yansıyor

Kangurum acaba bu kırgınlığın niye? bazen Enes uyanık oluyor hızlıca okuyup hızlıca yazıyorum ve sonra pcyi kapatınca İnşallah kimseyi farkında olmadan üzücek birşey yazmamışımdır dediğim oluyor, bana kırılmadın dimi?

Merye inşallah hamişliğin iyi gidiyordur

Geçen gün Denizverdi ile konuşmuştum süslüsüde kendiside Maşallah iyiler pc sorununu çözümleyince gelcek herkese selamı vardı.

Maiumut önmüzdeki ay yumoşu kaçırmayın canım, hayırlısı.

Herada, Patikler nerelerde uzun zamandır uğramıyorlar?

Şimdi tecrübeli anneler ben bazı yiyecekleri tattırıyorum bir haftadırda düzenli öğlen çorba ve ikindi meyveli yoğurt veriyorum sanki kabızlık sorunumuz iyice şiddetlendi napıcam bu durumu düşünüyorum önerisi olan çorbasına zeytinyağı katıyorum, fitil olmadan bu iş nasıl çözümliycem?

preseed konusunda derin tecrübelere sahip olduğum için cevap vereyim hemen...canım aplikatöre 3-4 mg çek ve ucunda hava kalmasın,sokabildiğin kadar derine sık..çalışmaya başlamadan hemen önce sık ve belinin altına mümkünse yastık koy ki yüksekte olsun akmasın...sıktıktan hemen sonra çalışın ve sonra yaklaşık 45 dakika belin yüksekte yat...preseedin kistlere bir zararı yok,tamamen doğal bir ürün için rahat olsun...bence yumurtlama gününü bekleme ve bugün başla,ben adet bitiminden itibaren yumurtlama gününümün birkaçgün sonrasına kadar hergün çalışmıştım,preseed ile iki kez hamiş kaldım ancak ikiside düşükle neticelendi...hatta bu seferki aşılamamdan sonra da preseed kullandım...etkili bir ürün olduğunu düşünüyorum,düşüklerim nedeniyle bir ara tereddütlerim vardı ama preseed ile hamiş kalıp bebişini kucağına alan çok...inşallah sanada yarayacak,kolay gelsin...

preseed denesen ya sende..kimbilir belki süreci olumlu olarak hızlandırır...bak gördün mü erkenden karar verip üzülmemek gerekiyormuş meğer...çok sevindim...umarım hemmmennnn gelir sıpan....

Selam
Tayf Maşallah 19 hafta bitmiş sağlıkla gelsin bebişlerin canım. Süpermendik bir zamanlar şimdi uçak oluyoruz :)) serklajda dinlenmek gerekiyor sanırım sende dinlen olurmu canım.

evet baharnaz valla zaman ne çabuk geçti anlamadım bile...19 artı 3 olucaz pazar günü...serklajda da bir hafta dinlenirim artık napalım...redüksiyon ve amniyo sonrası da yatmıştım uzun uzun...alıştık artık...şuanda benim danaların herbiri yaklaşık 25 cm ve 300 er gr. filan oldular,şükürler olsun bugünlere kadar gelebildik,inşallah sonuna kadar rahatça gidebiliriz...canım teşekkür ederim...

senin süperman çok fena valla,çok hareketli bi bebişe benziyor aman maşallah diyelim herkese kısmet olsun inşallah birer bebiş...

preseed denesen ya sende..kimbilir belki süreci olumlu olarak hızlandırır...bak gördün mü erkenden karar verip üzülmemek gerekiyormuş meğer...çok sevindim...umarım hemmmennnn gelir sıpan....

hayırlı olsun canım bu topıkte yenıyım rast gelmemmısısındır bana bu arada ıst dayım her hangı bıseyde burda bırı oldugunu unutma bız mısafır perverızdır

meyve suyu sık ver yogurt bagırsakta ınce seftalı kılı yaparmış ıcındekı maya yuzunden belkı yogurt kabızlık yapar dene 1 hafta verme bakalım durumu ne lacak

hayırlı olsun canım bu topıkte yenıyım rast gelmemmısısındır bana bu arada ıst dayım her hangı bıseyde burda bırı oldugunu unutma bız mısafır perverızdır

teşekkür ederim caco cum...topicimize hoşgeldin...bende antalyaya istanbuldan yeni taşındım ve hala alışamadım,bütün arkadaşlarım,kayınvalideler,yakınlarım hep istanbuldalar...

Tayf cım çok sağol canım.Bakalım inşallah işe yarar.Kendine çoook iyi bak.Sevgiler...

denizverdi, onlinesın nihayet..günaydınlar efeem..nasılsın? uzun zamandır yoksun özlettin kendini..kızın nasıl?

maiumut,günaydın canım...sende iyisindir umarım...

gülleeeeeer ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
alın size kucak dolusu çiçekler

yatağı yorganı bırakıp anneme kahvaltıya kaçtım.pazar süprizi yaptım.çok özledim sizi.muh muh muh muh çok öpüyom sizi.kızım uyusun yazacağım...yani inşallah.

sonra görüşmek üzere......canlarım....aynı yolun yolcuları...sizi seviyorum

Herkese günaydın,benim gibi erkencilerde var burda.Pazar mazar dinlemiyor uyanıveriyorum erkenden.Tayf cım bebişler uyutmuyo di mi:))

kız nerelerdesin sen,dön artık topicine....herkes merak ediyor seni ve kızını...

Herkese günaydın,benim gibi erkencilerde var burda.Pazar mazar dinlemiyor uyanıveriyorum erkenden.Tayf cım bebişler uyutmuyo di mi:))
uyutmuyo sıpalar gerçekten...günaydın alkancım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…