38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar Merhaba

Toana, Turkiye umarim size de ugurlu gelir, bak bize geldi! Yanliz sana daha oncede onermistim simdi de soyluyorum, hem yapilan islemden cokkk haberdar olun hem de TR'ye gelene kadar hem sen hem de esin gerek psikolojik gerekse beslenme, diyet mutlaka hazirlanin derim. Tese ameliyatlarinda denmelerin sayisi bazen cok olabiliyor, bunu asgariye indirmek icin sizin tedavi oncesi bedeninizi cok iyi hazirlamanizin size cok olumlu etkisi olacagina inaniyorum.

Altinyunus, isin ve yeni bakicin hayirli olsun tekrar arkadasim. Sanirim simdi Umut'u isteyken cok ozluyorsundur.

Cans, ameliyat dusuncesini birakma canim, pes etmek yok biliyorsun. Ameliyatin olsun toparlanki akabinde tedaviye baslayabilesin, hadi bakalim...

Tayf, evet canim ikizlerle kesinlikle bir yardimciya ihtiyacin olacak, simdiden sut sagma pompasini da almani oneririm. Saglikla hayirla gelsinler. 19 haftalik oldugunuza inanamadim, masallah.

Denizverdi, hakikaten nasilsiniz minik Deniz ile?

Baharnaz, Enes'i uyanikken hep bir yastigin ustunde mi tutuyorsunuz, fotodan dikkatimi cekti? Nefeste zorlanma yeni cikti bizde, burnu tikanik ondan mi anlamadik cok, doktora gore normal ama biz cok pirpirikliyirz iste... Burada ruzgar yok be guzelim...Olsa da cocugu zaten disari cikamiyoruz bir cadde karsidan karsiya geciyoruz o kadar bakalim kis bir gelsin buraya gorecegiz sicaklik 25-26'ya inecekmis o zaman sanirim ancak disari cikaririz da ruzgar alir dermisim. Sanirim ayni sey degil, size ne dedi doktorunuz?

Maiumut, nasil yumurtaciklar canim?

Deniz Bulut, bilgiler icin sagol canim. Evet dogru hatirliyorsun ben allerjigim zaten de, kizim da olursa diye korkuyordum. Daha buyuk olan hastaneye henuz gitmedik, orada sanirim yeni testler yapilir yada doktor gerek gormez bilmiyorum ki... Biz de deride dokulme yok, kirmizi noktaciklar da yok. Bayagi pul pul dokuluyor muydu? Kirmizi noktaciklar isilik gibi mi yoksa nasil? Bazen burnunun uzerinde birkac minik kirmizi olmayan noktalar olusup kendi kendine geciyor. Kusma Aptamil AR'dan sonra kesildi tabii bu arada biraz da buyudu teyzesi hangisi ile ilgisi var bilmiyorum ama bugun Aptamil sindirim kolaylastirici olandan aldik. Kakasindaki kiremit rengi olan sey de kan cikmadi testlerde, kan cikmadigi iyide enfeksiyon filan yok ama nicin var orada takili kaldik. Bu allerji olayi cok fena ya, hersey yasak....Bir de burada hercesit aptamil yok. Bebelec hakkinda ne dusunuyorsun? Yada Nestle? Operim ikinizide...

Merye, kizin gercekten az kilo almis, bunun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum, bizde de olmustu o yuzden mama miktari artirilmisti, hos bu olay sutu iyice azaltti o ayri konu...Kizina yeni bir beslenme programi olsuturmakta fayda var, zararin neresinden donsen kardir. Artik abla oldu O, o yuzden artik bircok seyi sanirim yiyebilir, doktorunla isbirligi yapip umarim acigi kisa surede kapatirsiniz.

Son düzenleme:

kandaki kan değilse iyi o zaman. atopik ciltte isilik gibi pişik gibi kırmızılıklar oluyor. tedavi edilmezse yara olup kabuk da bağlıyor. bebek farkına vardığı andan itibaren (2-3 ay) çok kaşınıyor. belki seninki biraz minik doğduğundan ve hassas bünyeli olduğundandır. hoş benim bakıcının 8 aylık ve oldukça kilolu olan kız torununa da doktor özel bir aptamil vermiş. o da çok kusuyormuş. anne sütünü de yasaklamış. kusması azalmış galiba. bu mama iyi geldiyse değiştirmeyin derim. burada doktorlar genelde milupa veriyorlar. ben bir ara hipp kullanmıştım ona da iyi demişlerdi. nestle yi bilmiyorum. bebelac en ucuz mama, niye bu kadar ucuz diye güven vermedi bana. kızın gerçekten porselen bebek gibi maşallah ama üzülme bak altınyunus un oğlu bile ki ne kadar minik doğmuştu topladı. üzülme annesi

Alıcam,bulucam okuycam ya da izliycem...Kendimi berbat hissediyorum ama araştıracak hiç vaktim olmadı.Haftasonu bi bakcam kimmiş bu allen carr:))9Umarım işe yarar.Yeniden tşkler...

Canım sakın kızma ama sen benim gibi biraz buldumcuk olmuş gibisin.Ben de sevgilimle nişanlandığımda aynen senin gibi hissediyordum.1,5 yıl flört ettik kimseler görmedi duymadı sayılır ama sonra aşkımızı ilan edince sandım ki herkes bize bakıyor.Bakıyorlardı da sahiden.Çünkü biz ikimizde mankenler gibiydik(hala da öyleyiz:))Ayyy bende bir korku 41 yaşımda mutluluğu yakaladım milletin gözü nazarı değecek falan.Kimsenin de bi şeyi değdiği yok canım.Herkes kendi derdinde ve herkes kendininkini başkasından üstün görüyor senin benimkini değil.Tamam bebeişin mutlaka çooook tatlıdır gören herkes seviyordur ama arkasını dönen unutur aklında bile kalmaz.Annemim bir sözü var bir maşallah bin nazar bozar.O yüzdende fazla kasma rahat ol derim ben.Sevgiler...

uzun zamandır sadece okumakla yetiniyordum canımı acıtan ve beni çok üzen bir noktaya parmak bastın çok teşekkür ederim. ben de şu anda bebeksizim yani bebeklere minnacık meleklere bilerek ve isteyerek kim kem gözle bakarki... kırıldığım noktaları sende çok iyi tespit etmişsin ...ne yazıkki yaşananlar çabuk unutuluyor dimi! işte kanıtları açık ama yinede diğer önerilerinide göz ardı etmeyip yazmak dertleşmek lazım çok haklısın... hepinizin bebeklerine hepimizin duaları vardır dimi dua isterken herkesden yardım isteyip medet umarken sahip olduktan sonra niye böyle oluyor bende ilgilenmem yorum yapmam bakar geçerim ne yazarlarsa yazsınlar dedim...

benim en yakın arkadaşlarımın bebekleri var içlerinde hamile olanlar var ne böyle bir şey duydum ağızlarından nede hissettim ama gerçekten buraya güvenmiş kendimi açmışken sarfedilen bazı kırıcı ve üzücü kelimeler ben de çok üzdü... herkesin yavrusu kendine... kuzguna yavrusu güzel görünür elbet... allah bebeklerinize sağlık ve uzun ömürler versin..... yinede iyi dileklerimi sunuyorum...herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar....

inş sağlkla alırsn kuçağına aman hiçbir şeye zaten el sürme evi taşımk zorundmsınız keyfi ise ertelesenz serklaş ne kaç kilo aldn bu arada

bu kdar bilgiyi nasıl aklında tutuyon valla çok iyi allh nzardan korusu n çok bilgi var sende denizverdi doğru söylüyrdu ama bu kadarda olmazki
bu arada gerçekten denizverdiyi özledim inş.keyfleri çok yerindedir

valla haklısın galiba asla ulaşamıyacağim bir şeye ulaşınca böyle oluyr doğru söylüyrsn kızmadım hatta güldm görmemişin bir bebişi olmş misali

canım ya sen delimisin lütfen gel ben sana yaşadıklarımı anlatsam ağlarsın ki geçmişte kesin yazmışımdır benim kocamın samimi diye bildiği öküz dallama bi arkadaşı sabahın köründe gelip kocama eşinin hamile olduğu haberini müjdeleyip sonrada bana söylememesini üzülür demiş ulan dedim ne göt herif bu ya lütfen kusura bakmayın arkadaşlar sözüm meclisden dışarı ben senin çocuğun olcak diye ne üzülcem godoş sevinirim ancak sanki benim kuzenlerim arkadaşlarım komşularım dostlarım yok mu hepsinin bir iki çocuğu var kıskancak olsam işim iş anasını satim yanmışım yani. hepsi çoluksuz çocuksuz da bu götü boklu dünyada bi senin çocuğun olcak diye seni mi kıskancam tabi dünyada bi tek senin karın doğuruyo ya. ve bu ikisi 3 sene gizli gizli tedaviler ameliyatlar sonucu oğullarına ulaşıp sonra da kendiliğinden geldi diyecek kadar da karaktersiz insanlar. neyse hayatım sen lütfen gel gerekirse ben giderim ama sen gel. burası her şekilde deşarj olduğumuz bi yer ver kimse kimse yüzünden bi yere gitmesin gönül koymasın neyse durum yazsın hatalı olanlar hatasını anlasın ders alsın amacı şaşmasın özellikle bu topiğin uğuru herkese bulaşsın kızlar. burası gerçekten uğurlu.

senin benim bebeğim değil tüm bebekler insanların yüzünde tebessüm oluşturuyo meryecim ve herkesin bebeği kendine güzel. ama sen kendi bebeğini kendince haklı olarak dünyanın merkezi sanıyorsun. öyle olmadığının sadece farkında değilsin neyse bunu uzatmayacağım iyi geceler

on beş karakter yazmak lazımmış maşallah diyim bari

Eklentiler

• $IMG00267-20110906-1353.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG00269-20110906-1354.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG00271-20110911-1754.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG00272-20110911-1754.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG00275-20110914-1628.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $mert9aylık 054.webp
    12 KB · Görüntüleme: 52
  • $mert9aylık 084.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 40
arkadaşlar bu ayki yumurtayı kaçırdık çatlamış
ne yapalım önümüzdeki maçlara bakıcaz kısmette daha iyileri olur inşallah.üzülmüştüm şimdi kendimi hazırlıyorum bir dahaki aya.

ceydacım canım beneklimin annesi sağol.
valla ben elimden geleni yapacam inşallah kuzuma kavuşurum ve bu yolda olan herkeste.

e ne yaparsın çok zor olunca böyle oluyr n ebebş hayali ile yandm beni tanyanlar çok iyi bilir allh heppimizin bebeşlerii bağşlsn olmayanlara da versin amin isteyen herkese gerçekten o kadar hayalii kurdm şimdi allaha şükür yine hamileyim ikinci de isteyen herkesin başına olsn bugün 10 haftayı gerde bıraktık hala süt veriyrm ve malasef esas jinek.gitmem çok zor ben ilçe deyim o merkezde bugün dr a gidince esas drumu çok aradm sadece önemli haftalarda gidcem ona ona haber verdim ben birincisini daoğuramazsn diyrdm gerçekten bu mücisze ddi ve öyle uzn bi rkahakaha attıki allah onu da bebişini de korusn

sanırım sefıkılaj attıracaksınız korkmayın ablmda yaptırmıstı pazara bıle gıttı gezdı ve aldırmıştı serfkılajını dogumuna yakın bısey olmadı ama bzızmkı tek bebektı sımdı 10 yasında yıyen benım maşallahı var korkmayın bısey olmuyor

on beş karakter yazmak lazımmış maşallah diyim bari

Çok tatlı canım.Allah şansını da çooook güzel yapsın inşallah.Sağlıkla,huzurla ve sevgiyle büyüsün.Anasına babasına bağışlasın Allah ...Darısı da dünyadaki bütün anne olmak isteyen kadınların başına...Önceliği kendime alıyorum kızlar(bir kaç hafta kadar ama) darılmayın çünkü bu topikteki yaş olarak en kocaman benim:))))

geldim alabama geldim.... günlük koşuşturmalar içinde çok fazla vaktim olmuyor .... ancak geç saatlerde yazabileceğim bizim bir arkadaş grubumuz var yaz başından beri hemen hemen her akşam 101 , okey oynayarak zaman geçiriyoruz cafede ... bir arkadaşım 1 yaşında oğlu var diğeri 25 haftalık hamile ama canla başla devam oynamaya.... birinin hamileliği diğerinin bebeği nerdeyse orada büyüdü... ama senin yakışıklında kocaman olmuş maşallah yakında kutlarsınız doğum gününü sağlıkla inşallah... haaa bu arada bir yere gitme.... herkesin birbirine ihtiyacı var burada... özellikle bizlerin daha fazla...
zarpdeniz canım beni sormuşsun ama önce clarissaya maşallah kızıl saçlımı anlayamadım ama maşallah çıtı pıtı bir minik hanım kıyamam ben ona canım .... ben ne yazıkki bu yaz iki iptal tedavi yaşadım 13 ağustosta başlamıştım iptal edilde tedavim ve daha yeni iki gün önce regl oldum herhalde ilaçlardan diyorum... bilmiyorum ne yapacağımı aslında biraz dinlenip tekrar deneyeceğimmm .... yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışacağımmm....

teşekkür ederim darısı üçer beşer başına olsun inşallah..dualara devam,merak etme....

denizbulutum,hamileliğimin neredeyse 3. ayına kadar kanamalar arkasından redüksüyon,amniyo derken çok şükür önemli vartaları atlattık,az biraz çamaşırımda lekelenmelerim var onun için pruloton yaptıracağım bu hafta..bunun dışında haklısın her gebelikte düşük tehdidi var..şu günlere gelebildiğime inanamıyorum,şükürler olsun...bakıcı işi için 6. aydan sonra bakınıcam inşallah ama bu antalya denen şehir gerçekten çok saçma biryer,kimseye güven duyamıyosun..eşimin annesi istanbulda fazla kalamaz bence,hani 10-15 gün kalsa ne ala diycem,benim annem ankarada bu kış yanıma alıcam ama ondanda bişey beklemiyorum çünkü 68 yaşında kendisine baksın bana yeter...kendi işimi yapmam bi avantaj,olmadı işyerimde onlar için bir düzenek kurup orada bakacağım..kısaca düzgün bir bakıcı bulamazsam iş mecburen başa düşecek...napalım bizde ona göre organize oluruz artık...

önerilerin için teşekkürler hayatım,sana ve kızınada maşallah..zaman ne kadar hızlı geçiyor gerçekten şaşırtıcı...

kangurum hoşgeldin..canım böyle şeylere takılmayalım nolur,ne alakası var bütün bunların bu topicle,huzurumuz kaçmasın boşuna..

Günaydın arkadaşlar,hepimize bol güneşli,mutlu,umutlu güzel bir haftasonu dilerim...Valla ben nerden sardım bu kk ne bilmiyorumUyanır uyanmaz pc yi açtım.Sevgilim az önce kapıdan çıktı ben hoooop aldım kucağıma.Bakayım kimler benden sonra neler yazmış neler paylaşmış diye.Sadece umut aramanın dışına çıktı burada bulunmak.Dün gece benim sanalda bir sürü arkadaşım oldu diyorum sevgilime acı acı gülümsüyor bana.E ama öyleeee...Yüzünü görmediğim bir çok insanın hikayesini az çok biliyorum.Onların adına seviniyor,endişeleniyor ya da üzülüyorum.Onlar da beni önemsiyorlar ki sorularıma yanıtlar veriyor ya da yorumlar yapıyor,benim için üzülüyor endişeleniyorlar diyorum.Umarım bir gün sanal arkadaşlarım benim için de sevinirler ne biliim.İnsanların ortak bir noktada buluşabilmeleri çok güzel bir şey.Ortak sıkıntılar üzüntüler ise daha çok yakınlaştırıyor galiba.Bu sayfalarda dolaşıyorum ama tam da kullanmasını bilmiyorum.Mesela ben sadece bir yazıdan alıntı yapıp yazabiliyorum.Görüyorum ki siz bir çok yazıyı yani istediklerinizi aynı anda alıntıyla tek tek yanıtlıyorsunuz.Bunu da öğrenmek istiyorum.Ayrıca sevgili arkadaşlarım 2,5 aydır burdayım herkese bir dünya laf yetiştirdim kendimle ilgili bir sürü şey yazdım ama hala 100 mesajı dolduramadığım için özelden mesaj yazma hakkına sahip olamadım:)))sadece gelenleri okuyabiliyorum yanıtlayamıyorum.Burdan da açık açık yazamıyorum olurya kız bana özelden yazmış ben aşikare cevaplarsam ayıp olur diye.Rica ederim önemsemediğimi düşünüp darılmayın.Elbet benimde msj larım bir gün 100 ü geçecek:)))Deneyimli arkadaşlar size bir sorum var.Benim yumurtalardan biri şişmiş kist olmuş dr adetin 2. günü baktı gördü bekleyelim bakalım ne olacak dedi.ve hiç bir ilaç vermedi.Bu gün 9.günüm.yumurtalar var mı yok mu bilmiyorum.12.günümde gidip görünmek istiyorum ve eğer yumurta varsa ve büyümüşse çatlatma iğnesi almak istiyorum.Aslında çalıştığım için izin almak çok zor hem izinler daha sonra lazım olacak biliyorum.Burda bir dr a gitsem ve çatlatma iğnesi isteyip vurulsam nasıl olur.Telaşım zaman kaybetmekten.Zaten kendi dr um büyük ihtimal vermezAdetinde gel demişti.Ben kendim alsam vurdursam bi zararı var mı hem belki kistte çatlar gider diye düşünüyorum cahil cahil:))) fikri olan varsa sevinirim.Sevgiler...

canım merhaba. okuyunca vakit olmasa da acil cevap vereyim dedim. o kistler dönem dönem tüm kadınlarda oluyor ve 1-2 adet içinde atılıyor. kist varken asla tedaviye başlanmıyor. illa başlanacaksa önce o kist ufak bir operasyonla patlatılıyor.benim anladığım kist çatlamayıp vücuttan atılmadan kalan bir yumurta olduğundan hormonal ilaçlar verilirse onun da daha büyüyüp diğer yumurtalara zarar verme olasılığı var. eğer yumurta gelişmişse bile çatlatma iğnesi takip vs yapılmıyor o ay. kist bir şekilde bunlara engel. yumurta gelişmişse bile kendi kendine çatlatma iğnesi yaptırma. belki kiste bir zararı vardır ve 1 ay kaybetmeyeyim derken 3-5 ay kaybedersin. seni çok iyi anlıyorum. ben de 43 olunca herşey bitti diyip vazgeçmiştim. ama orasını allah bilir. sen elinden geleni yap gerisi allaha. 43-44 yaşında da az da olsa hamile kalanlar var. benden önce iş yerinen bir müdür 43 yaşının sonunda hamile kalıp 44 ünde doğurmuştu. ben de gıcık olmuştum. zira onun 4. çocuğuydu. yahu delirmiş 44 yaşında insan 4. yapar mı ilk olsa hadi neyse olmuştum ki daha o doğurmadan ben hamile kaldım. benden tam bir yıl sonra benimle aynı ay işten en sevdiğim arkadaşım 43 yaşında doğal hamile kaldı. olacaksa olacaktır. senin daha önce hiç hamileliğin olmuş muydu? bu 2 senede hiç korundunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…