38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam
Zarpdeniz bilgiler içn tşk ederim. ayrıca gaz ve kabızlık önerin içinde saol,
Kabak bir gün olmazsa birgün mutlaka çorbasına giriyor.

Peppe 3 gün üst üste armut püresi yada 3 gün üst üste erik püresi veriyor olmama rağmen çözmüyor acaba hep böyle geldi böylemi gitçek dediğim oluyor

herkese iyi haftasonları

bahar su veriyorsun değil mi ben katı gıdaya geçer geçmez ne kadar isterse okadar su verdim bizimki sucu olduğu için de hiç hız kesmedim. bol su ver en iyi yol bu bence. su almıyorsa kaşıkla dene kaşıkla almıyosa bardağı daya bardak almıyosa biberon her yolu dene biriyle ilgilenecektir. birinin hatrına içer suyu. hani içmiyorsa diye yazdım bunları. altını aç benim gibi ayaklarını karnına doğru kaldır karnına baskı yap.

maşallah clarissa ya yerim onu ben annesi 5 kilo mu olmuş maşallah. bence gayet iyi gidiyor hayatım. bizim mertde tam iki aylıkken başladı salya akıtmaya tam beşbuçuk ay sonra dişi çıktı bence dişle alakası yok. ama sürekli akıyodu öyle arada gelen bi salya değildi Mert uyanık olduğu sürece musluk gibi akıyodu ve ben göğsu sürekli ıslak olmasın diye altı muşamba önlük giydirdim sürekli. hatta o yüzden hiçbir cicisini önlük yüzünden kimse göremedi yavrumun. bazen resim çekerken bile unutuyodum o kadar yani. normal kumaş önlükler işimize yaramıyodu çünkü o da ıslanınca ha tişörtü ıslanmış ha önlük aynı kapıya çıkıyodu. neyse rotavirus aşısını biz olduk bizim doktorumuz yaptı diğer aşıları gibi üç posta oldu ama ağızdan aldı aşıyı iğneyle değil. burda sağlık bakanlığı aşı takviminde yok. özel hastanelerde yapılıyo. ama bizim doktorumuz yapalımmı diye sormadı direk yaptı. bizde itiraz etmedik. bence de yapılmalı. bebeler ilk altı ay her ay kontrole gidiyorlar hastaneler virus kaynıyo e alışveriş merkezleri vs gibi yerlere gidiyoruz kapalı alanlarda öyle. insanlar dokunuyo seviyo vs. rota virüs bunlara karşı koruyo bebeleri. demek yemeğe karşı sabırsız prenses bizim mert de öyle valla açsa hiç beklemiyo aynen kıyametler kopuyo.

Kısa süreliğine annemdeyişm.tahmin edersiniz.yazamıyorum..pepe tyeşekürlşerherkese çok sealm

Sana ve güzel kızına iyi haftasonları canım...Eskiden ben her haftasonu kaçacak bir yer arardım(bekarken)şimdi en güzel gezme yeri anne evi:))))

teşekkür ederim canım...evet ... evet... en güzel yer anne eviymiş... bunu anne olduktan sonra anladım...

ALLAH İSTEYEN HERKESE TATTIRSIN ....AMİN..

eve dönüyorum.. herkese kucak dolusu sevgiler..

kizlar meraba hepinize hayirli aksamlar.. olsun..

nil..canim sagolasin ilgin icin..benim esim azospermi oldugundan biz bu tedaviye karar verdik,yani esimden amaliyatla sperm alabiliyolar..bizim sorunumuz bu yani..ben ilk 3 denememi hollnda da yaptim son iki denememide almanya duzeldorfata yaptik ama malesef sonicta yine ellerim ve kucagim bos yani olmadi ..sen nerde oturuyorsun yurt disindayim diyorsun sen nerde tedavi oldun..ben 40 yasimdayim..malesef zaman cok hizli geciyor ve ben napacagimi bilemiyorum trden merkezler arastiriyorum oralarda kimsem yok napariz bilemiyorum rabbbim yardimcimiz olsun insallah..burdaki dr lar ilgisiz dediyin gibi benide madden mahvettiler ve zamanimi caldilar..anliyorum seni sende beni anliyorsun..yurt disindaki dr lar boyle malesef ve biz bu insanlarin eline kaldik birazda benim ihmalligim oldu diyelim yada kader..sen kac yasindasin canim sen kac yasindasin ..neler yasadin bana yazarsan sen 7.demi kavustun bebeyine maasallah diyelim darisi basima diyim barii..gercekten moralim bozuk..ama boyle arkadaslarin oldugunu gorunce yazilarini yazdikca okudukca umudum cogaliyor..

selam kızalarrrr..ben geldim,umarım hepiniz afiyettesiniz...geçmişi bi okuyayım bakiim ne hallerdesiniz yokluğumda...birazdan yazarım hepinize tek tek...

Alabama gün içinde çok su içmiyor ağzından tükürdüğü bile oluyor çorbasından meyvesinden sonra mutlaka veriyorum biberondan ağzına sıktığım çay kaşığı ile verdiğimde oluyor 30 ml ancak içiyor az galiba ???

Denizgeldi selam..

Tayf bebişlerin cinsiyeti belli oldumu?

Buda Enes Canımız Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi...Eki Görüntüle 270100 Eki Görüntüle 270101

Selam toana
Ben Almanyadayim bende burda 4 kez migro denedik maalesef neg bizimde erkek infertilesiydi baslarda yani azospermi hic sperm yoktu sadece migroteseyle sperm bulunuyor.
Birde tabiki yasim ilerledikce yumurta rezervim azaldi turkiyede 3. tedavimde oldu tek bir yumurtayla hamile kaldim rabbime binlerce sukurler olsun yumurta rezervin iyiyse spermde bulunuyorsa Rabbimin izniyle olur insallah
Verecek olan Tabiki Allahim ben cooook SKINTI cektim SABRETTIM SURETTIM AZMETTIM ASLA ISYANIM OLMADI HEP INANDIM OLACAK DIYE BANA NELER DEMWEDILERKI MENEPOZDASIN DEDILER SON HORMON TAHLILLERIMDE AMH HOR 0.3 cikmisti bir sene boyunca kur yaptim faydasinida gordum hamd olsun benim yasim 40 39 yasinda anne oldum yillar sonra hic bir zaman umudunu yitirme hep pozitif ol olumlu dusun yalniz ben son iki sene pisyo terapi gordum elimden gelen herseyimi yaptim yilmadim moralin yuksek olsun eger soracagin sorun varsa seve seve cevaplarim canim inanin herdaim duamdasiniz sevgiyle kalin hk

Maasallah tebarekellah Yuce mevlam yavrunuza hayirlu uzun omurler versin ins Allahim tez gunlerde isteyen kardeslerimizede tattirsin annelik duygusunu Aminnnnnn pekk tatli kuzucukkkkk

nil ..meraba canim benim sagol aydinlattigin icin kiz kaderimiz de birmis..senin esinde demi ayni sorun vardi tabiki sana cok sorucam goruselim istersen msn den tabiki istersen..almanyanin nerseninde oturuyorsun hangi merkezde tedavi gordun ..merak ediyorum..ist bulda hangi merkezde yavruna kavustun canim rabbim seni gomus insallah benide gorucek inaniyorum ayy valla sagol sevindim umut oluyorsun bana tatlimm..gurbetci arkadasim

baharcim ..maassallah yakisikli oglusuna rabbim sana bagislasin hayirli evlat olsun insallah..

tayff..kiz nerelerdesin kele..leyleyi attin tavaya keyfine bakiyon demmi seni seni..cinsiyetler bellimi haber ver hele biz teyzelerine ..canim umarim iyisindir tatli arkadasim..

alkancim..senden nehaber canim umarim iyisin girmiyorsun pek..

maiumutcum ..sen nasilsin hasret gider misafirlerinden iyi bir..tatlim..

cans..canim sanada gecmis olsun insallah hersey yolunda gider..

kangurum..senin sesinde hic cikmiyor..baciim nerdesin beaaa..

deniz bulutcum sen nasilsin canim..

denizgeldi..canim senden nehaber kizin nasil op yerime cimcimeyi...

zarp denizcim ..canim bilgilerini bizle paylastigin icin tessekur ediyorum sana..kizini mis kokulunu op..yerimize..

meraba arkadaşlar bende 37 yaşındayım 2 senedir korunmuyorum ama olmuyor eşim tedaviye yanaşmıyor olursa olur diyor Allah verecekse tedavisizde verir diyor siz neler yapıyorsunuz burada çoğu arkadaşlar hamile kalmış inşallah benimde olur bir kaç arkadaş sanırım konuyu okuyor selamlar tanışalımmı

Bahar............ Maaşallah Enes'e ... Ne kadar güler yüzlü ne kadar tatlı bir bebek ... Allah ailesiyle birlikte uzun bir ömür nasip etsin ..

Denizgeldi ... Güzel yuvanızdan gülücükler hiç eksik olmasın ....

Herkese çokkkk selammm

Son düzenleme:
selam herkese. evdeyim ya yardımcı izinli halam da var okuyorum ama cevap yazacak dakika bulamıyorum. çalışmayıp yardımcısı da olmayanlar nasıl beceriyorlar bu işi yaaaa? benim oğlan çok hareketli maşallah ama bir o öyle değil ya. sanırım bizde bir tuhaflık var. birkaç haftadır sol bileğimdeki hastalık tekrarladı. ağrı artıyor. sağ bilekteki karpal tunel de hortladı. 1 ay önceki ağaımdaki kırık da ağrımay başladı. belim de kopuyor. yarın fizikçiye gideceğim hepsini göstermeye. 40 ından sonra doğurmak hücreleri yenilermiş diyorlar. sakat da bırakabiliyor

neyse maşallah demek için oturdum. allah nazarlardan saklasın. büyümüş. koca adam olmuş bu beyimiz de

merhaba. çok değil 20-30 yıl önce de böyleydi. allah verecekse veriyordu. eşin eskiden çocuğu varsa bile halen spermlerinin çok iyi olduğunu, senin rahminin, yumurtaların, hormonların, tüplerin vs çok iyi durumda olduğunu biliyor muymuş? basit bir işlem ile düzelebilecek birşeyse ne yapalım olmadı diyip oturmak mı gerekiyormuş? o zaman hastalandığımızda da doktora gitmeyelim.

Son düzenleme:
maşallah enes e ne güzel büyümüş:)
baharnaz park yatak mı almıştın enes e yoksa beşik mi ben birtürlü karar veremedim

canım yazmaya unutmuşum benim 10 yaşında bir oğlum var O zamanlar çocuk düşündüğümüz ay hamile kalmıştım dediğiniz gibi yaş ilerledikçe vucutta eskiyor eşim kendini hala 20 lik sanıyor heralde bir çocuğu var ya Allah uzun ömürler versin yavruma ikinciyi hiç gündeme getirmedi bende şimdi deli gibi oğluma kardeş istiyorum 2 senedir istiyorum ama şu son 9 aydır deli gibi ister oldum malum yaşımızda genç olmayınca hemen olsun istiyorum eşiminde rızası olsun doktara beraber gidelim diyorum ama gelmiyor bana bir fikir verebilirmisiniz arkadaşlar ist maltepe civarlarında iyi bir doktor tavsiye edebilirmisiniz malum kendi çabalarımla gidicem aşılama ve tüp bebek gibi bir şansım yok zaten şimdiden teşekkürler

Nil, Toana, Cans, Deniz Bulut, Yağmursesi saolun kızlar
İnşallah Rabbim herkese anneliği tattırsın.

Deniz Bulut sıkıntılarının tekrarlamasına üzüldüm benim bilekler hala geçmedi geçmiş olsun. yardımcısız zor gerçekten birşeyler hep yarım kalıyor aman boşver diyorum :)

Yağmursesi ben parkyatak aldım halen onu kullanıyorum sen eğer alıcak olursan sanırım bunlar boy boy oluyor büyük geniş olanını tercih etmeni tavsiye ederim. Senin de az kalmış sağlıkla gelsin bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…