38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaz yulaf ezmesinin bbeğe verilmesinin (çiğ)zararlı olup olmadığını araştırıyordum. türk sitelerde yulaf ununun su ile ilerleyen aylarda süt ile pişirilerek verilmesinin bağırsaklara da faydalı olduğunu yazıyordu. batu ya hipp 10 ay sonrası sütle yulaf ezmesini tattırdım. çok az yedi. hiç kahvaltı yapmadığından şimdi biraz lor peyniri ve yumurtayı içine koyup veriyorum yiyor. ben quaker marka yulaf aldım. çok ince. pişirmedim pişirsem yer mi bilmiyorum. bunu yabancı sitelerde araştırırken çok fazla süt- yoğurdun da kabızlığa neden olabileceğini okudum. senin bebek daha ufak bence 1 hafta gibi yoğurdu kesebilirsin. ayrıca elma suyunun faydalı olduğu ama elma püresinin verilmemesi gerektiği yazıyordu. muz ve pirinç de verilmemeliymiş. 4-12 ay arası kabızlığı çözmek amacıyla kayısı, bezelye, kuru erik, erik, armut,şeftali ve ıspanak verilebilirmiş. pirinçin kabız yaptığını söyleyen çok anne var. hipp in yulaflı kaşık maması var denemek için.

bebeklere pirinç unu yerine yulaf unu ile başlamak daha faydalıymış. kabızlık olasılığı da azalıyormuş. yalnız eti nin sade yulaf ezmesi değil. aktarlarda vs olabilir yulaf unu olacak veya benim aldığım quaker white oat da verilebilirmiş. yalnız su ve veya süt ile pişecek. yabancılar 10 aylık bebeklere inek sütü ile pişiriyor ben de pişireceğim. iskandinavlar 6 aylıktan itibaren inek sütü tattırmaya başlayıp kontrollü arttırıyorlarmış. yulafı da inek sütü ile pişirip veriyorlarmış. ben de böyle deneyeceğim. bakalım. aman zaten bizim zamanımızda sadece inek sütü pirinç unu ile amam yapılıyormuş biraz büyüyünce de bol şeker ile muhallebi yapılıyormuş. ben de böyle büyümüşüm. ne oldu? hepimiz yaşıyoruz.

Son düzenleme:
Herkese günaydın arkadaşlar.Bu gün adetimin 20.günü.Dün gece ilk işaretler geldi.Daha 3 hafta dolmadan yeniden başladı(( Kist var belki kendiliğinden gider diye 3 gündür sadece akşamları soğan suyu içiyordum belki de bu yüzden böyle erken geldi.Cuma günü sabah tahlilleri yaptırıp akşama da doğru İstanbul'a doktora.İnşallah her şey yolunda gider de başlarız artık.Beklemek insanı strese sokuyor.Arada birde kurban bayramı var.Allahtan denk gelmiyecek.Kızlar dua edin kist gitsin,Yumurtalar en az 4-5 tane olsun hem de çoook kaliteli:)))Bir güzel döllensin 1.kalite bilmem kaç hücreli.Tutunsunlar üçüz beşiz olsunlar:)))yok yok en fazla ikiz:)))Sabah sabah sinerji avına çıktım ben anlayın lütfen....Sonra ben de hemen bir topik açayım kendime."43 yaşımın son aylarında gelen mucize" diye.Tıklanma rekoru kırarım valla.Olur mu olur.Neden olmasın di mi ama.Allah ol deyince oluyor,Allah yar ve yardımcımız olsun söylemlerini ben hayatımda duymadığım kadar buralarda duydum.Belki bunda da bir hayır vardır.Neyse gelişmeleri tabiki de yazacağım.Bilgi ve deneyimlerinizden umut arayacağım.Güzel haberlerle yazışmak üzere herkese sevgiler...

alkancim tunaydin canim..bende dil dersinden geldim yazini okudumm..insallah hersey gonlunce olsun..kistin gitsin..igneler gelsin yumoslar buyusun vee sana bebek olsun evlat olsun ..neden olmasin hep olucak diye dusun //allah yar ve yardimcin olsunn..insallah ikizlerin ucuzlerin olsunn..

selam

Deniz Bulut çok teşekkür ederim kabızlığı nasıl çözücez bilmiyorum bugün rezene içti bakalım faydası olur inşallah Zarpdenizin tarifiyle kimyonsuz oldu ama bakalım
senin önerinide deniycem ürünü nerden temin edebilirm migrosta varmı acaba?

tayf Maşallah süpermanler geliyor cııııııuuuuuvvvvvvvv Güzel sonuçlar almışsın İnşallah sağlıkla gelsinler. Kendini fazla yorma.

alkan startı veriyorsun galiba sağlıkla başlasın tedavin İnşallah güzel haberler verirsin bize.

Cans değerlerin İnşallah normale dönerde ameliyatını olursun sağlıkla yeni yıla girersin, az kaldı.

sorma şimdiden gözüm korktu valla iki erkek ile ben napıcam yahuuuu,hayır yaşım genç olsa neyse ama doğsunlarda bakalım taptaze bi enerji bulacağıma inanıyorum danalarımla...darısı başına olsun yavrucum...

sağol maicim sonuçlar iyi çıktı rahatladım,şimdi şu serklaj işinide bi halledersem benden iyisi olmayacak...abimin üç kızından sonra ilk erkek torunlar benim tarafta,baba tarafında zaten torun yoktu ilk olacaklar...valla erkek enerjisi yüksek olur evet,yandım ki ne yandımmmmm sorma....

valla bunları şimdiden kaydediyorum ki başıma gelirse faydalanayım denizbulutcum..ne kadınsın,google gibisin valla...iyi ki varsın :)
hadi bakalım rastgele,umarım herşey gönlünce olsun ama üçüz olmasın ikiz olsun...olacak olacak hiççç kafana takma sen..

canım umarım kabızlık sorunu bir an önce hallolur,kabızlık yetişkinler için bile zor bebekler için daha da zordur mutlaka...öpüyorum tatlı süpermanımı ve tabii ki tatlı annesini de...

alkan, o kadar hoş isteklerde bulunmuşsun ki, hepsi birden gerçekleştiğinde yazacaklarını merak ettim.. (ikizler dahil) tüm iyi dileklerim seninle..

Teşekkür ederim canım darısı benim ve isteyen herrrkesin başına olsun inşallah.Ayrıca da gözün mözün korkmasın,günler aylar yıllar çabucak geçiyor.Bir gün bir bakmışsın delikanlılara kız istemeye gitmişsin.Dünyaya bir gelsinler gerisi suuuu gibi akıp gider.Kendine iyi bak.Sevgiler.

Tayf cım darısı benim ve tüüüm isteyenlerin başına inşallah.Bakalım yarın dr ne diyecek inşallahbu ay başlarım.Gözün mözün de korkmasın.Günler,aylar,yıllar su gibi akıp gidiyor.Bir gün bir bakacaksın çoktaaan büyümüşler.Sağlıkla inşallah dünyaya gelsinler göreceksin zaten.Her anının keyfini çıkarman dileğimle kendine iyi bak sevgiler...

Umarım yarın gece eve güzel haberlerle dönerim....

O dediklerinin hepsi benim senin ve isteyen herkesin olsun inşallahhhh..

Evet canım yaaa,hepsi birden gerçekleştiğinde,masallar,öyküler hatta romanlar yazacağım inşallah...

inşallah hepsi birden gerçekleşecek canım sadece zaman meselesi ve inanıyorum ki tüm isteyenler allahın izniyle dediği zaman anne olacak olacaksınız.

tayf canım iki tane delikanlı geliyomuş allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. arkadaşım dedi ki bir çocuk hiç çocuk yani ikitane çok zormuş ama yok canım zorlukları da var kolay yanları da var diyenler var. allah dağına göre kar verir. inşallah uslu oğulların seni hiç üzmezler güzel güzel büyürler. ama biliyosun dimi sıçtın sen hehhehhhhh

cans canım korkunun ecele faydası yok biliyorum anlamıştım daha doğrusu bu kadar geciktirmessin korkmasan. ama karar vermişsin inşallah değerler yerinde olur şu dertten kurtulursun arkadaşım.

baharcım bu dönemide öyle böyle atlatacaksın eminim. yumuşak armut da çözüyo benim oğlumda çok işe yarıyo püresini yada suyunu dene istersen.

toana türkiye gelme işi ne zaman belli oldu mu hadi hayırlısı olsun iyi bir karar verdin geciktirmeden gelin. tek tavsiyem mutlaka memorial ok meydanına uğra ve merkeze öyle karar ver.

yeni arkadaşlar allah size de inşallah en kısa zamanda evlatlar nasip etsin.

geliyorum okuyorum gidiyorum çok yazamıyorum ama takipteyim. öptüm hepinizi. tek tek isim sayamadım kendinize iyi bakın.

günaydın

Alabama saol canım ya kabızlık zor şey ne denedysem çözmüyor ( armut, armut suyu, kuru kayısı püresi sulandırarak verdim, zeytinyağ, acaba ilaçmı kullansak şurubu filan varmı bağırsak düzenleyici ( buda alışkanlıkmı yapar diyede düşünüyorum neyse hayırlısı)
dr kontrolümüzde haftaya. umarım bugün fitil çözer olayı

hava gibiyim bugün

hayırlı cumalar

kizlar merabalar hepinize..hayirli cumalar olsun dualar kabul olsun insallah bu guzel gunde..

alabamacim..zaten memoriyali dusunuyorum ama malesef simdi duruyorum cunki maddi bakimdan beklemem lazim ..vakit geciyor yerimde duramiyorum biran once gidiyim tedavime bakim kendimi turk drlarina emanet ediyim diyorum ama toparlanmakta maddi bakimdan sart canim benim biliyorsun kolay deyil bu isler hersey para..ilgin icin cok sagol tavsiyelerinizi beklerim birikim yapmam lazim demi ama ..tatlim cok sagoll

alkancim..bugunmu dr gidiyordun yarin guzel haberlerle gelicem diye yazmissin arkadaslara..

tayfim.senden nehaber bebekim..kiz neguzel iste iktane koc gibi evladin olucak maasallahh olsunda yaramaz olsun buyurler elbet takma allah buyuk olsunda benimki akkilli uslu hayirlisi olsun ..diye dua ediyorum.. rabbim mahrum etmesin tabiki cocuk dediyinde biraz hareketli olmali..zor tabi simdi bilemiyorum ama olursada allah kerim hep onlarla ilgilenirim yeterki olsun canim..

denizgeldi..senden nehaber kizin buyuyormu..cimcimen allah bagislasin arada gir yaz ..resminide koysana kelee...bekliyoruz bak..

merhaba hanımlar çoktandır girmedim bakmadım inmş.herşey yolundadır
benim kız 10 gündür tam ishal olmazsa da ishal gibi bazen suulu bazende yarı sulu kaaka yapıyr ve bu günde 7/8 defa kaka yapıyr iki defa hast gititk tahlil de parazit yok diyrlar eve gönderiyrlar dün bir dr peribiyotik verdi 5 gün kullan geçmezsa tekrar gel dedi bi rfikri olan varmı memeden kesmeye cçalışıyrm beceremiyr nasıl kecem memeden kızlar

:)))) sağol alabama içimi çoooookkkkk rahatlattın bacım...valla gelecekleri varsa görecekleride var elbet,onlar yaramazlık yaparken bizde boş oturmayız bi hal çare buluruz gibi bi his var içimde..yaptığım iş nedeni ile türkiyede yaşayan avrupalı ailelerle çok haşır neşirim yaklaşık 5-6 yıldır ve onların çocuk yetiştirme biçimlerine de açıkçası hayranım..biraz onlardan kaptım bişeyler,uygularız artık elimizden geldiğince..ama hakkat sıçtım,bu da bi gerçek..ama diğer taraftan yanlız büyümeyecekler kardeşleri olacak diye de çok seviniyorum...

canım yaaaa..bu kabızlık olayı benim daha şimdiden gözümü korkutmaya başladı,çok üzülüyorum bebişine ama elden de bişey gelmiyor umarım bir an önce normale döner...

inşallah canım yaaa,ben senin artık pozitife çok yakın olduğunu düşünüyorum..bence türkiye ye gelmeniz çok iyi olacak...

geçmiş olsun merye,kabızlıktan sonra şimdi de ishal mi oldu kuzucuğun yaaa...umarım bu son olur...

selamm tayfımmmm nasılsınnn topiklerini gezerken adını gördüm ve hemen daldım nasılsınn canımmm.. görüşmeyeli baya değişikller olmuş ne kadar yazamasamda arada girip yazılarını okuyorum..
iki tane paşa geliyomuş galibaa allahım sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..bu sene oğlan senesi belli oldu..bu arada kac haftalık oldun kendine bir ticker yapta hiç olmassa o şekilde bari hamişliğini takip edelim..

bize gelince biz iyiyiz bir yaramazlık yok..5. aydan sonra o kadar rahat ve huzurlu geciyorki hamileliğim allahım inşallah sonuna kadar böyle tamamlamayı nasip etsin.(AMİNNNNN)
eşim gideli tam 3,5 ay oldu cok özlüyorum ama dayanmaya çalışıyoruz allahın izniyle doğuma gelicek inşallah internete fazla takılamıyorum genelde annemlerde kalıyorum..bizden haberler böyle hayatımm oğluşum ve ben seni ve oğluşlarını öpüyoruzzz...

bu arada isim düşündünmü paşalarına..

Merye canım kızın kaç aylık oldu bilmiyorum ama diş çıkartırken özellikle köklü dişlerde ishal olayı oluyor canım.biz de çok olmuştu.Boşuna ilaç falan kullanma sadece ishale iyi gelecek yiyecekler verebilirsin.Şeftali suyu,Muz,yoğurtlu pirinç çorbası gibi yiyecekler verebilirsen.Ayrıca ishalken memeyi kesemezsin canım.ishali geçsin ondan sonra denersin yine.
Bu arada 2.çocuğa hamileydin sanırım.Hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…