38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaz kırbin kere maşallah allah bağışlasın.canım sanki daha öncede görmüş gibiyim çok tatlı yerime öp onu tekrar maşallah.

toana canım evet misafirlerimle hasret gidermeye devam.

herkese selam bügün yağmur vardı istanbulda ve benim yine yürüyesim geldi:)üstelik kız kardeşimle bu sefer koştuk.denizgeldi artık koşucam belki böyle daha çabuk gelir bebeğim:)

meraba alkancim nolsun tatlim ya herzamanki gibi cok sukur iyiyizz..sen nasilsin? yagmura dikkat istanbulun yagmuruda selide bitmiyo deyilmi hayat herhaliyle zor canim ya..

ayy nekadar guldum..maiumutcum hafta basinda hafta sonunu getirdim bile.. dalginlik ve yaslilik arkadasim idare et..iyi haftalarr..

selamlar herkese,maiumut,toana,denizbulut,denizgeldi,cans,kangurum,toana,alabama,zarpdeniz,alkan,baharnaz,altınyunus,patikler,akidecik,merye,caco,peppe,rieuse,ve ve ve adını sayamadığım bütün tatlı kızlar,hepinize merhabalar...geçen gün topice yazdım,geçmişi bi okuyup hepinize tek tek yazıcam dedim ama ne mümkün...son zamanlarda bel ağrım kasıklarıma vurmaya başladı bu yüzden yazamadım ama herkesten haberim var,yazdıklarınızı yattığıkm yerden okuyorum ve haliniz nicedir biliyorum..birde işe gidince,bel ağrım daha da fazla oluyor eve gelir gelmez hooop yatağa uzanmaca halleri...amniyo sonucu iyi çıktı,organ taramalarınıda yaptık,şükürler olsun sorun yok yalnızca soldaki bebeğin kalbinin üstünde önemsiz olduğu söylenen bir mineral birikmesi varmış,bakalım doktorum neler söyleyecek bununla ilgili,doğrusu biraz tedirgin oldum ama radyolog bunun önemli birşey olmadığını ısrarla söyleyip durdu..bu arada cinsiyetlerimiz ERKEK,her ikisi de erkek olunca işim bi hayli zor olucak gibi sanki...

cans ameliyat tarihin belli oldumu acep?

rieuse,dinlen dinlenmesine ama çokta uzamasın haaa,bekliyoruz sabırsızlıkla yiğenimizi,

toana,canım kısmetse ne zaman türkiyeye gelebiliyorsunuz,galiba akidecik gelmiş ama tedavi ile ilgili ne yapmış yazmamış...merak ettim..

denizbulut,geçmiş olsun ayağın rahatsızmış şeker...bakıcın tez zamanda gelsin inşallah...ay ben napıcam yahu iki tane dana ile şimdiden gözüm korktu valla...

maiumut,bu ay yumurtanı çatlamadan yakalarsın umarım..keyifler nasıl bu arada...

denizgeldi,kızınla pek mutlusun maşallah,umarım çok daha fazlası olsun sağlık ve sıhhatle beraber tabiii...

alabama,oğluşunun ve senin keyfiniz yerinde ne güzel..

caco,mol gebelik gerçekten zor bi durum ama neyseki yaşın daha genç vakit telaşın çok yok bence..umarım şu süreci atlatıp sağlığına kavuştuktan sonra bebişini alacaksın kucağına...

peppe,düşüklere kahrolmak yok,yola devam,zamanımız değerli nede olsa...

kangurum tedavin başlayınca haberdar edersin bizi merak ederiz bak...

zarpdeniz,clarissamızı öp benim için...maşallah pek tatlı olmuş hanımefendi...

altınyunus,kahraman oğlunu ne zor kazanmışsın okurken duygulandım çok..allah bilşiyor bütün bebekler çok değerli ama zor kazanılmış olanlar başka duygular yaşatıyor insana...

patikler senin süperman ne alemde,kabızlık derdi filan yoktur inşallah..bu ara topicte kabızlıktan şikayetler sıklaştı sanki..

merye,hamilelik nasıl gidiyor,bebekle beraber zorlanıyor musun?umarım rahat geçiyordur...

hepinize hep yazmak istiyorum ama olmuyor bir türlü,işede gidince mecal kalmıyor valla..şu bel ağrılarım artmasa diye dua ediyorum ..hepinizi çok çok öpüyorummmm....

tayf merhaba, amniyo sonucunun iyi çıkmasına çooook sevindim.
2 erkek haberi de süper. bir de eşini katarsak evde erkek nüfusu oldukça fazla olacak...

Tayf maşallah her şeyi sorunsuz atlatmışsınız

İki minik erkek ..Allah uzun ömürler nasip etsin .Evet zor olacak ama bir o kadar da tatlı ve sürpriz dolu ...

Canım benim ameliyat Allah nasip ederse 2 hafta sonra gibi .. Bir türlü düşmeyen ve yoluna girmeyen bir iki değerim var ...

Herkese çok selammmm

canım sagolasın verdıgın pozıtıflık ıcın dua et bızede ne olur ıhtıyacımız var yasıma gelınce ben ce cok gec kaldım ben offf ınsallah burdan da bızlerde anlatırız senın hıkayenı bılemıyorum ama insallah kolay dogumun ve hamılelık surecın olur allahtan bunu temmennı edıyorum tup bebekmı senınkı sanırım ıkız ne kadara mal oldu tup bebek bunu hakkında bılgı verırımısın surcınde neler yasadın he senınkı tup deılse bıle yaptıran arkadaşlardan rıca edıyorum saglıcakla kalın

canım nasıl direnmişsin demişsin ya valla şimdi ben de şaşıyorum :26:demek batu nun dünyaya geleceği varmış şu an benim kadının pek kaçıcağı yok. valla çocuk bakmak çok zor aman daha kaçmasın da. yalnız 3 ayda bir gidenlerden olması çok kötü. bu hafta halamla öldük. halamın kalbini de çok kırdım. gelsin biran önce şu kadın.

zarpdeniz de yazmıştı bence rahim filmini çektir orada. hem buraya elinde filmle gelirsin burada tekrar uğraşmazsın hem zamandan kazanırsın

geçmiş olsun zor şeymiş mol gebelik. betahsg takibi yapılıyormuş 1 sene bunun için de hamilelik yasakmış. inşallah 3. denemede gelecektir bebeğin
evet uykusuz uykusuz iri ve yaramaz bir çocuk-bebekle uğraş ev işi sokak işi yap! biri batu yu benden kurtarsın bir süreliğine ay çalışmak istiyorum ben. çok daha rahatmış

tebrikler hem ikiz hem 2 minik canavar haaa sen zaten 2 kere mahvolmuştun şimdi 4 mü desem 44 mü batudan bir tane daha haaa. günde 10 kere zıp zıp zıplarken altı değiştirilecek, yıkanacak giydirilmeye çalışılacak 11-12 kiloluk bir canavar daha. yemek yemeyen mama sandalysinde oturmayan aynı anda uyutulmaya çalışılan ama uyumayan her seyi karıştıran ikidebir düşen tutmaya kalksan ağlayan tutmasan düşüp ağlayan bir tane daha. :122:ay say say bitmez. alabama demişti. bence sen kendini pencereden at. sonra çık bir daha at sonra bir daha bir daha .......:111: inşallah oğlanlar doğunca girip anlatacak halin olur. :124:

ne yapalım ol kurtul bari. sağlığına kavuş ki minik canavarın gelsin. her isteyene bol bol canavar gelsin. gerçekten çok güzel bir duygu. herkes 10 tane yaparmış bir de şu zorluğu olmasaymış

Son düzenleme:
patikler senin süperman ne alemde,kabızlık derdi filan yoktur inşallah..bu ara topicte kabızlıktan şikayetler sıklaştı sanki..

baharnazcım,, patikler demişim yanlışlıkla, kusuruma bakma patikler beni andı galiba :)) tabiiki baharnazımı ve süppper oğlunu kastetmiştim...

tayf merhaba, amniyo sonucunun iyi çıkmasına çooook sevindim.
2 erkek haberi de süper. bir de eşini katarsak evde erkek nüfusu oldukça fazla olacak...
darısı başına olsun yavrucum..umarım senin caconun cansın mainin kangurumun patiklerin toananın akidecikin ve bebek yolu gözleyen herkesin ikili üçlü amniyo tarama neticelerinin haberini kutlayacağız buralarda...

canım umarım değerler düşer ve ameliyatını olur kurtulursun bir an önce,,zaten sonrası kolay bebek hooooop kucakta...

dualarım hep sizlerle merak etme...teşekkür ederim iyi dileklerin için...ben tüp diye başlamıştım ama 5 yumurta olunca doktor yumurta sayımı beğenmedi ve aşılama yapalım dedi olur dedim ve tuttu işte,üstelik üçüzdü ama doktor üçüze gücümün yetmeyeceğini söyleyince doğabilecek olumsuz sonuçları göze alamadım ve sayıyı ikiye indirdik 3. ayda...netice itibari ile 2. aşılamamdı ve geldi bebişler..ama ondan önce yaklaşık iki yıllık bir uğraş ve 3 düşük vardı doğal yollarla..
denizbulutum,valla yazdıklarını okurken dehşete kapıldım,masanın altına saklanmak geldi içimden dur şimdi ev değiştiriyorum,bu ev giriş katı idi ve atlamak pek işe yaramayacaktı ama yeni ev 4. katta alimallah epey iş görecek gibi valla çok şımarırlarsa onları camdan atmakta fena bir çözüm gibi durmuyo ne dersin

Son düzenleme:
kizlar gunaydin bugun ben acim dedim topigi barii...

tayfim..canim benim gozun aydin olsun kizz hadi hadi maassaallah delikanlilarin geliyo rabbim kucagina almayi nasip etsin anali babali insallah tatlisim..bundan sonra korkma fazlada kendini yorma ismis felan dogrusun calismalisin ama bu hamileliyi zor yakaladin ltfen kendini yorma okeymi baciimmm..duaya devam demii:tayfcim canim simdi biraz maddi yonden toparlanmamiz lazim yani duruyorum simdi tedavi icin malum 5 defa denedik husranla sonuclandi..hem maddi hem manevi yiprandik tatlim ya mecburen bekliycem iki uc ay canim gidiyor ama bekliyorum iste mecburen..isimiz zor be valla nolucak nolmiycak bazen karamsarliga dusmuyor deyilim allahim yardim et diyorum dua ediyorumm..:44:

denizbulutcum burda dusunuyorum rahim filminide ..okadar sogudumki buralardan drlardan filmde cektirmek istemiyorum zaten baya yol var esim ben gitmem.. diyo birden tr de cektiririz diyor bakalim hayirlisi evet bizim icin iyi olur ama en azindan film zamanimizi calmaz ama benim adam sagolsun boyle iste..haklida bir taraftan..artik burdaki dr lara hic guvenimiz kalmadi canim valla..

Tayf cım iki erkek bebek süpermiş valla:))Allah yardımcın olsun ne diim:)))sen keşke hiç ev değiştirmeseymişin hatta değiştirmişken müstakil bir eve geçseymişsin.Çünkü seninkiler tahminen 3-4 sene sonra evde tek kale maç yapacaklar.Alt komşunun anasını ağlatacaklar.:)))test sonuçlarının iyi çıkması ve cinsiyetlerinin belli olması bunlar hep güzel aşamalar.Yat dinlen keyfine bak .Zaten Acısını çıkaracak efeler senden.Vakit buldukça da yine yaz.Sevgiler...

tayf canım sonucun temiz çıkmasına çok sevindim.rabbim sağlıkla sonuna erdirsin.canım şimdiden enerjini topla bence,deniz bulutun söylediklerine katılıyorum.bizdede ikiz var biri kız biri erkek oğlumuz çok afacan genelde bütün erkek çocuklar öyledir.ayaklanınca halinizi görmek isterim.çok öpüyorum arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…