38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

eee sen bunlara mı kötü diyorsun? fıstık gibiler ayol. transfer ne kadar geç olursa o kadar iyi. embriyolar iyi ilerliyordur. yeterli sayıda güzel bölününce 5-6. güne kadar bekliyorlar. kısaca 5. gün transferi yapılırsa embriyoların blastisist aşamasına geliyor tutunması daha kolay oluyor vs. valla herkesin keşke senin gibi embriyoları olsa da ağlasa :))

canım çatlatma iğnesine kadar istediğinizi yapabilirsiniz. sonra test gününe kadar yasak.

Canım senin değerler çok iyi.Yani bana göre süper...fsh 13 ile tedaviye başladım.Aslında çok yüksek.Umarım hemen başlarsın.Ben hata ettim geçen kışı boş geçirdim.Sen geçirme sevgiler...
ben hamile kaldığım ay galiba fsh 12 e2 de 20 idi. fsh 17 den 12 ye düşmüştü. folikül de 1-3 arası falan vardı. kısaca ümitsiz olma

yazdıkların süperrr..Çok moral yükseltici şeyler.Sonsuz teşekkür ve sevgiler...

selam kızlar
evimicin sana umut olduğum için çok sevindim canım moralleri bozma sakın ansiklopedi kadın gereken cevapları vermiş bende altına imza atıyorum çok şükür yaşın yerinde yumurta sayın yerinde kaliteler de güzel artık iş sadece tutunmalarına kalmış allahın izniyle tutunurlar inşallah.

alkan canım yine ansiklopedi kadın yazmış ama ben senin yerinde olsam ilişkiye girmezdim. girmemiştim de. yani doktorumda girmememizi söylemişti. hatta transferden sonra sonucu aldıktan sonra yani pozitifi gördükten sonra bile 12 hafta biz ilişkiye girmedik. çünkü çok hafif bir kanama olmuştu progstrn alıyodum günde üç defa 100 er mg onu 200 ere çıkarmıştı ve ilişkiyi yasaklamıştı. zaten sperm vermeden üç gün önce dört gün önce itibarıyla eşinin de ilişkiye girmemesi lazım senin de reglini tedaviye sürecinin içine sokunca ilişkiye girmek için vakit kalmıyor bence girmeyin. yumoşlar rahat rahat büyüsün dimi ama. bide vucuda ek bir işlev yaptırtmayın. ya yumurtayı döllerse ya o yumurta aspire edilirse bunu opu işleminde tespit edemezler ki. ay ne bilim yorum yapıyorum işte.

batu abi olmuş yahu ısırdın mı benim için yumoş yanaklarını annesi.

yazdım mı hatırlamıyorum baharcım enesde bi harika olmuş yazdım galiba ama yine yazayım çok karakteristik bakışları var çok güzel maşallah benim için kokla öp ısırma daha ısırmalık olmadı kuzum.

herkese iyi haftalar öpüldünüz

Iyi dileklerinizve yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bu forumda 20 yasinda olup da hamile kalmak icin kaygilananlari okudukca cok sinir oluyordum. Endiselerimin kusuruna bakmayin ben treni kacirmaktan korkuyorum sadece. Biraz da kisilik meselesi tabii kaygi durumlari. Bugun transferim olacakmis. 4. Gun blastosist dediler. Iyi dilekleriniz ve actiginiz kucak icin tesekkur ederim.

biz senin de endişelerinin de kusuruna bakmıyoruz şekercim sen git yavruları kapta gel hadi bakemm. sonra ayçekirdeği kabakçekirdeği çıtlat. uzat ayaklarını mümkünse günde bir iki dilim ananas ye sonucu alana kadar. ağır iş yapma eğilme uzanma ayyürüyüşü şeklinde takıl. fazla bitki çayı kahve sigaa vs içme. sağlıklı beslen maydanoz filan da yeme. güzel beslen bol dua et. embriyolarınla konuş sana güzel güzel tutunsunlar. unutma ki onlar sana transfer olduğunda sen hamile sayılırsın. sonucun hayırlısı olsun şimdiden.

bence ikizler geliyor. allah kolaylık versin şimdiden

meraba kizlar hayirli bir hafta olsun insallah hepimiz icin..

deniz bulut..maassallah oglusuna cok yakisikli tatlim benim..insallahh rabbim banada boyle yakisikli bir oglan versin insallahh..(gerci versinde oglan kiz farketmez hayirlisini anali babali versin insallahh mahrum etmasin)sana bagislasin yavrunu hayirli uzun omur versin canim benim yerime op o nanaklarindan..

maiumutcum senden nehaber canim ..gecmis olsun ablan iyimi biraz daha yazamadim malum misafirlerinde var konusamiyoruz bebekimm..

evimicin..hosgeldin canim insallah transferin guzel gecer ve bebislerin sana siki siki sarilir..insallah allah emeyini bos etmez arkadasim..

evimicin merhaba, transferin başarıyla gerçekleşmiştir ve şimdi evde uzanıp dinleniyorsun diye tahmin ediyorum. bu kadar gerilim içinde kaygı duymamız elbette ki normal. ama şimdi bebişler için sağlıklı olmalı ve en dingin ruh haline bürünmelisin ki, rahatça tutunabilsinler sana. inşallah hamilelik testi sonucunun pozitif olduğunun ve bebeklerini sağlıkla kucağına aldığının haberini de alırız..

Evim cim,canım bütün güzel dileklerimi gönderiyorum sana.Allah yüzünü güldürsün, güzel haberler al ,sevinçten havalara zıpla inşallah.Yumurtaların bal olsun, can olsun.Hatta mini mini canlar olsun..Tabi darısı da benim ve tüm anne olmaya çalışanların başına inşallahhh.

toana canım sağol ilgin için.ablam iyi şimdi şükür.konuşuruz tatlım akşamlar bizim:)

Tum icten dilekleriniz icin tesekkurler. 2 tane comp morula koydular. Blastosis degilmis. Neyse. Iyi haberlerimi veririm insallah ozaman da darisi alkanin basina diye dua edecegim.

toana canım sağol ilgin için.ablam iyi şimdi şükür.konuşuruz tatlım akşamlar bizim:)

Ablana ne oldu bilmiyorum ama geçmiş gitmiştir iyileşmiştir inşallah Bende şifayı kaptım.Aksırıp tıksırıyorum.Boğazım acıyo,burnum tıkalı.Yarın kontrol var bakalım ilaç verir mi dr.Geçen yıl gripten az daha ölüyordum.Abartmıyorum ciddi ciddi ölüyordum.Nabzım filan gitmiş.Vücut ısım çok düşmüş son anda müdahelelerle yırttım.. Çocuklardan bulaşmıştı.Domuz muydu kuş muydu neydi bilmem.Bu yıl da grip mevsimi acılmadan ben nezle oldum.Okulda üşüdüm.İnşallah tedaviye zararı olmaz.Uykumda gelmiyor hiç....Galiba ben çok heyecanlıyım kızlar....Bi şey diil,acırım şu kalçalarımın üzerine oturamamalarıma,acırım sevgilimin benim işimizi gücümüzü bırakıp gün aşırı 300 km yolu gidip gelmelerimize,(paraya pula demiyorum olur ya Allahın gücüne gider o kısma acımıyorum diyorum:)))acırım , en çok da acırım bu iş fos çıkarsa günlerce depresyonda bunalımla salya sümük geçireceğim günlerime haftalarıma..Yarın ola hayrola...Neyse ben saçmalamaya başladım.Gidip uyumaya çalışayım.Sinerjinize ihtiyacım var arkadaşlar,benim için dua edin e mi.Hepinize şimdiden teşekkürler sevgiler...

alkan canım teşekkür ederim ablam varis sorunundan dolayı lazerle operasyon geçirdi.ağrıları var ama geçecek inşallah.canımya sanada geçmiş olsun soğuk algınlığın varsa tavuk çorbası iç grip için ilaç almazsan daha iyi olur sanırım yumurta gelişme dönemimde etkisi olmasın,tabi dr un en doğrunu söyleyecektir.şimdiden tedavini sonuçları için üzme kendini.olumlu düşün çok yumoşun olsun hadi canım olucak de inşallah olucak.hep beraber mutluluğunu paylaşırız burdan.

canım baştan moralini bozma. olmazsa da bozma. bir sonraki tedaviye yeni merkezlere vs odaklan. inşallah gerek kalmaz emeklerinizin karşılığını alırsınız

selam maiumut. ablana geçmiş olsun. lazerle varis operasyonu mu geçirdi? hani ameliyat mı? benim ameliyat olmam gerek. doktor aynı günde çıkıyorsun ertesi gün işe gidebilirsin diyor. işi geçtim de kucak bebeği var. çok ağrı sızı oluyor mu?kaç gün?

Herkese merhaba....
Denizbulut Batu çok şirin maaşallah Tıpkı sana benziyor hele gözler ve bakışlar ...

Alkan , Evimcin tedavileriniz inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...

Herkese çokkk selammm

iyi aksamlar kizlar..

alkancim..gecmis olsun grip kotu valla kendine dikkat et ..transferie kadar iyilesirsin insallah..noldu haberlerini yazmamissin insallah guzel haberlerle gelmissindir hadi bekliyoruz..hersey guzel olucak takma kafana allah buyuk ..bu isler deneye deneye oluyo bende bilmiyordum ama ogrendim..5 denemedn sonra..allahim hepimiz isteyen butun arkadaslarima icinde de bizlere annelik ve babalik duygusunu tattirsin..insallahh

selam deniz bulut evet canım lazerle oldu operasyon.bizede aynı gün çıkarsınız dedi. dr sabah 9 da oldu bize iki saat sonra eve gidebilirsiniz dedi.c.tesi oldu şimdi iyi ağrıları var ama öyle dayanılmaz değil.birde 12 13 delik var herhalde iğneyle öyle girip damarı yakıyorlar yani kesi veya dikiş yok 48 saat sonra banyonu olabiliyorsun.bence sen olacaksan yanında biri olmalı bebekle zor olur.eğer olursan bacağını hareket ettir ki hareket kabiliyeti kaybolmasın.canım biz 29 mayıs hastanesinde yaptırdık.eğer sana açık ameliyat önerirlerse tavsiyem olma o çok ağrılı oluyormuş.şimdiden geçmiş olsun batuyu çooookkk öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…