- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
eee sen bunlara mı kötü diyorsun? fıstık gibiler ayol. transfer ne kadar geç olursa o kadar iyi. embriyolar iyi ilerliyordur. yeterli sayıda güzel bölününce 5-6. güne kadar bekliyorlar. kısaca 5. gün transferi yapılırsa embriyoların blastisist aşamasına geliyor tutunması daha kolay oluyor vs. valla herkesin keşke senin gibi embriyoları olsa da ağlasa :))Yorumlarin icin cok tesekkurler. Bugun lab den aradilar 4 tane iyi kalite bir orta kalite dediler. 3. Gun embriyosu 8,9,10 hucrelilermis. Buralardan okudugum kadariyla iyi bir sey galiba. Yarin yada sali transfer yapilacak. Ikisi arasinda ne fark var? Sali olmasi daha mi iyi? O kadar yuvarlak konusuyorlar ki soyle bir ohhh diyemiyorum. Galiba kucagima bebegimi almadan diyemeyecegim.
Denizbulut cum,daha önce de yazdığım gibi benim drum çok yakın akrabam.Utandım soramadım,sevgilim soracak gibi oldu yok o da soramadı.Geçen tüp denememizde biz kardeş kardeş sarılarak geçirdik günlerimizi kocisimle:)).Aynısı mı olacak yine.Okuduğumuz yazılarda yumurtanın kalitesini bozmamak için hiççç bi şey yapmayın diyor bizde yapmamıştık.Sen bilirsin güzel dr cum,sevgili danışmanım.Benim bu gün adetimin 5.günü.Bitti sayılır.Yarından itibaren nasıl bir yol izlemek gerekir.Bi yazıver noluuurrr...
Not:Aslında hem göbişim hem de popom acıyor iğnelerden ama napiiim:)))
ben hamile kaldığım ay galiba fsh 12 e2 de 20 idi. fsh 17 den 12 ye düşmüştü. folikül de 1-3 arası falan vardı. kısaca ümitsiz olmaCanım senin değerler çok iyi.Yani bana göre süper...fsh 13 ile tedaviye başladım.Aslında çok yüksek.Umarım hemen başlarsın.Ben hata ettim geçen kışı boş geçirdim.Sen geçirme sevgiler...
eee sen bunlara mı kötü diyorsun? fıstık gibiler ayol. transfer ne kadar geç olursa o kadar iyi. embriyolar iyi ilerliyordur. yeterli sayıda güzel bölününce 5-6. güne kadar bekliyorlar. kısaca 5. gün transferi yapılırsa embriyoların blastisist aşamasına geliyor tutunması daha kolay oluyor vs. valla herkesin keşke senin gibi embriyoları olsa da ağlasa :))
canım çatlatma iğnesine kadar istediğinizi yapabilirsiniz. sonra test gününe kadar yasak.
ben hamile kaldığım ay galiba fsh 12 e2 de 20 idi. fsh 17 den 12 ye düşmüştü. folikül de 1-3 arası falan vardı. kısaca ümitsiz olma
Iyi dileklerinizve yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bu forumda 20 yasinda olup da hamile kalmak icin kaygilananlari okudukca cok sinir oluyordum. Endiselerimin kusuruna bakmayin ben treni kacirmaktan korkuyorum sadece. Biraz da kisilik meselesi tabii kaygi durumlari. Bugun transferim olacakmis. 4. Gun blastosist dediler. Iyi dilekleriniz ve actiginiz kucak icin tesekkur ederim.
Iyi dileklerinizve yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bu forumda 20 yasinda olup da hamile kalmak icin kaygilananlari okudukca cok sinir oluyordum. Endiselerimin kusuruna bakmayin ben treni kacirmaktan korkuyorum sadece. Biraz da kisilik meselesi tabii kaygi durumlari. Bugun transferim olacakmis. 4. Gun blastosist dediler. Iyi dilekleriniz ve actiginiz kucak icin tesekkur ederim.
meraba kizlar hayirli bir hafta olsun insallah hepimiz icin..
deniz bulut..maassallah oglusunacok yakisikli tatlim benim..insallahh rabbim banada boyle yakisikli bir oglan versin insallahh..(gerci versinde oglan kiz farketmez hayirlisini anali babali versin insallahh mahrum etmasin)sana bagislasin yavrunu hayirli uzun omur versin canim benim yerime op o nanaklarindan..
maiumutcum senden nehaber canim ..gecmis olsun ablan iyimi biraz daha yazamadim malum misafirlerinde var konusamiyoruz bebekimm..
toana canım sağol ilgin için.ablam iyi şimdi şükür.konuşuruz tatlım akşamlar bizim:)
Ablana ne oldu bilmiyorum ama geçmiş gitmiştir iyileşmiştir inşallah Bende şifayı kaptım.Aksırıp tıksırıyorum.Boğazım acıyo,burnum tıkalı.Yarın kontrol var bakalım ilaç verir mi dr.Geçen yıl gripten az daha ölüyordum.Abartmıyorum ciddi ciddi ölüyordum.Nabzım filan gitmiş.Vücut ısım çok düşmüş son anda müdahelelerle yırttım.. Çocuklardan bulaşmıştı.Domuz muydu kuş muydu neydi bilmem.Bu yıl da grip mevsimi acılmadan ben nezle oldum.Okulda üşüdüm.İnşallah tedaviye zararı olmaz.Uykumda gelmiyor hiç....Galiba ben çok heyecanlıyım kızlar....Bi şey diil,acırım şu kalçalarımın üzerine oturamamalarıma,acırım sevgilimin benim işimizi gücümüzü bırakıp gün aşırı 300 km yolu gidip gelmelerimize,(paraya pula demiyorum olur ya Allahın gücüne gider o kısma acımıyorum diyorum:)))acırım , en çok da acırım bu iş fos çıkarsa günlerce depresyonda bunalımla salya sümük geçireceğim günlerime haftalarıma..Yarın ola hayrola...Neyse ben saçmalamaya başladım.Gidip uyumaya çalışayım.Sinerjinize ihtiyacım var arkadaşlar,benim için dua edin e mi.Hepinize şimdiden teşekkürler sevgiler...
Ablana ne oldu bilmiyorum ama geçmiş gitmiştir iyileşmiştir inşallah Bende şifayı kaptım.Aksırıp tıksırıyorum.Boğazım acıyo,burnum tıkalı.Yarın kontrol var bakalım ilaç verir mi dr.Geçen yıl gripten az daha ölüyordum.Abartmıyorum ciddi ciddi ölüyordum.Nabzım filan gitmiş.Vücut ısım çok düşmüş son anda müdahelelerle yırttım.. Çocuklardan bulaşmıştı.Domuz muydu kuş muydu neydi bilmem.Bu yıl da grip mevsimi acılmadan ben nezle oldum.Okulda üşüdüm.İnşallah tedaviye zararı olmaz.Uykumda gelmiyor hiç....Galiba ben çok heyecanlıyım kızlar....Bi şey diil,acırım şu kalçalarımın üzerine oturamamalarıma,acırım sevgilimin benim işimizi gücümüzü bırakıp gün aşırı 300 km yolu gidip gelmelerimize,(paraya pula demiyorum olur ya Allahın gücüne gider o kısma acımıyorum diyorum:)))acırım , en çok da acırım bu iş fos çıkarsa günlerce depresyonda bunalımla salya sümük geçireceğim günlerime haftalarıma..Yarın ola hayrola...Neyse ben saçmalamaya başladım.Gidip uyumaya çalışayım.Sinerjinize ihtiyacım var arkadaşlar,benim için dua edin e mi.Hepinize şimdiden teşekkürler sevgiler...
alkan canım teşekkür ederim ablam varis sorunundan dolayı lazerle operasyon geçirdi.ağrıları var ama geçecek inşallah.canımya sanada geçmiş olsun soğuk algınlığın varsa tavuk çorbası iç grip için ilaç almazsan daha iyi olur sanırım yumurta gelişme dönemimde etkisi olmasın,tabi dr un en doğrunu söyleyecektir.şimdiden tedavini sonuçları için üzme kendini.olumlu düşün çok yumoşun olsun hadi canım olucak de inşallah olucak.hep beraber mutluluğunu paylaşırız burdan.
canım baştan moralini bozma. olmazsa da bozma. bir sonraki tedaviye yeni merkezlere vs odaklan. inşallah gerek kalmaz emeklerinizin karşılığını alırsınız
selam maiumut. ablana geçmiş olsun. lazerle varis operasyonu mu geçirdi? hani ameliyat mı? benim ameliyat olmam gerek. doktor aynı günde çıkıyorsun ertesi gün işe gidebilirsin diyor. işi geçtim de kucak bebeği var. çok ağrı sızı oluyor mu?kaç gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?