38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ananas ne ıse yarıyor canım

ananas ne ıse yarıyor canım

Kimse yok dur ben yaziim canım.Buralarda kızlardan duymuştum ananas bebişin anneye tutunmasını sağlıyormuş.Çok diil ama günde 2 dilim falan yiycekmişin galiba.Hem de konserve diil tazesini alıp soydurup dilimletcen.Büyük marketlerde var.Bak ben hiç transfer aşamasına gelemediğim halde kapmışım olayı görüyorsun.Donanım süper ama icraat yok yani:)))Tatlım umarım sende durumlar süperdir kendine dikkat et e mi....İyi geceler....

Selam sevgili arkadaşlarım,bu gün ultrason vardı.Öğlende yollara düştük gittik geldik şükür.Valla dr çaktırmasada durum çok da süper diil bence.Görünen 2 yumurta var biri önden gidiyormuş 10,5 mm,diğeri 7mm bir tane daha var ama o büyüyüp adam olana kadar umma eşeğim umma durumu var.Bu gün adetimin 7.günüydü.Tedaviye başka bi şey ilave etmedi,cuma günü yeniden kontrol var.Bundan önceki tedavide de durum aynıydı.Kızlar yorumu siz yapın bence.Çok ümitli değilim ben.Yumurtaların çürük çıkma durumu söz konusu.Aslında bu dr dan sıkıldım ben.İnancımı daha ilkinde kaybetmiştim ama yine de devam ettik işte ne biliim.Neyse benim ruhi durumum şimdilik mom bok belki yarın düzelir.Her dr çıkışı böyle oluyorum.Büyük ihtimalle duymak ve görmek istediklerimi duyup göremememden kaynaklanıyor.Dr a gıcıklığımda ondandır kesin.Hatta yol boyunca acaba sevgilime nerden sarsam da şöööle bi deşarj olsam diye baktım durdum.Ama akıllı adam hiiiç bulaşmadI,yolda yemek yerken" kuyruğu kaldırmış ısırcak adam arıyor gibisin ama yemezler "dedi çok güldüm.Gelişmeler böyle.Ama hayatta güzel,yani yaşamaya değer.Bebek mebek derken zaman kaybediyoruz, günlerimizden yiyoruz fakat yapılacak bi şey yok.Süreç böyle işliyor. geçmesi gereken yollardan geçilmeden olmuyor.Kendinize iyi bakın.Bana da dua etmeyi unutmyın e mi.Herkese kucak dolusu sevgiler...

selam

mai geçmiş olsun ablana

alkan umutsuzluğa sürükleme canım ya. şimdiden dua ediyorum sana.

evimcim güzel haberler bekliyoruz inşallah

Toana selam canım

caco bende kabak çekirdeği hergün 1 avuç yemiştim birde bol su ve protein ağırlıklı beslenmiştim. ve çok ağır harket etmiştim

sevgiler herkese...

Enesin kabızlığına takmış durumdayım duphaloc şurubunada pek tepki vermiyor lavmandan sonraki 3.gün yine tık yok...

alkan durum evet zor ama ne ümitsiz gibi görünen durumlardan ne mucizeler çıkıyor. büyüyen 2 yumurtan var. önce onlara bir şans ver. olmaz da tutmazsa başka merkezde denersin geceikmeden. bahçecinin sayfalarından bir annenin mucizesini hatırlıyorum. yumurta yetmezliği var. aylar boyu hiç yumurta olmuyor. sonunda bir tane gelişiyor. dr bu kaliteli gözüken yumurtayı takip edelim diyor. transfere karlı bir günde eşinin ısrarı ile gidiyorlar. ve aylar sonra bulunan o tek yumurtadan oğlu oluyor. kısaca neden olmasın. ben senin doktordaki tedavi kısmından hoşlanmadım. her iki denemede de aynı dozaj ilaç kullanmışlar. halbuki duruma göre tedavi protokolünü değiştirebilirlerdi. memorial da böyle yapıldığını gördüm. ama hemen tüm diğer doktorlar senin doktorun yaptığını yapıyor. tabii ille de olmaz diye birşey yok. oluyor da.

hay allah merye nin durumuna benzedi. doktor ne diyor? katı gıdalar da hep kabak-armut vs gibi besinler veriyorsun değil mi? bir süre muz-elma vs verme.

bana ufak bir kesiden giriliyor ağrı yok aynı gün eve gidiliyor denmişti. benim dr hastane değiştiriyormuş tam bu hafta o nedenle taihi kesinleştiremedim. sonrasında da skleroterapi yapılacak. inşallah 1 geceden fazla sürmez ağrı. halamı çağıracağım. akşam bakıcı ile o birlikte bakarlar artık ben kaldıramazsam.
asıl daha sonra karpal tunnel sendromu nedeniyle bileklerden ameliyat olacakmışım gibi. o daha düşündürüyor. zor ameliyat değilmiş ama birkaç gün ağır kaldırmayacakmışsın. batu ile nasıl olacaksa bu durum

batu ya iyi dileklerini söyleyen teyzeleri teşekkür ederiz.

alabama ben hepinizin yerine ısırıyorum canım merak etme :125:

cans evet gözler aynı ben. şapşidik bakışlar da. çok tuhafıma gidiyor hala

Sansin var ki hayat guzel yasamaya deger diyebiliyorsun. Bebek yoksa hayat yok demiyorsun. Boyle dusunmek ne kadar hayat kurtarici bir sey farkinda misin? Bu yuzden cok sanslisin bence...

gunaydin kizlar hepinize..

alkancim..canim moralini bozma olsun yumosun var yine bunada sukur diyelim onemli olan kalitesi deyilmi..hepimiz sonucta 1 sperm 1 yumurtadan olmamismiyiz tatlim..ALLAH buyuk diyip yola devam ilk baslardanda oyle dusunme iyi dusun iyi olsun napalim gayret edicez ve yavrularimiza kavusucaz yetrki canimiz sag olsun ..umidini yitirme vee bolca dua et inan bana hersey daha guzel olucak..saglicakla kal..

baharcim ..sanada slm canim nasilsin oglusun nasil yerime op ..

tayf ..nerdesin baciim..yoksun pek girmiyon gayri niye ..nehaber nasilsin kele..bebisler nasil..dua ediyonmu kizz..

deniz bulut..canimbenim onerin ve bilgin icin tessekurler cok sagol..

alabama senden nehaber nasilsin..

patikler hic ugramaz oldu buralara neden acaba

cans..amaliyat oldunmu canim allah sifalik versin insallah..

maiumutcum canim sanada slm nasilsin tatlim..

kizlar bugun yine sehit verdik 26 genc..cok aci rabbim anasina babasina yardim etsin sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun..turkiyemizin basi sag olsunn..

Sansin var ki hayat guzel yasamaya deger diyebiliyorsun. Bebek yoksa hayat yok demiyorsun. Boyle dusunmek ne kadar hayat kurtarici bir sey farkinda misin? Bu yuzden cok sanslisin bence...

Tatlım,şansım var mı yok mu bilmiyorum varsa da çok az hatta mucize.Umutlu muyum tabiki de hayır.Olursa gerçek mucize olur.Ama yok olmazsa hayatın sonu olmaz.Bebek yoksa neden hayat yok diyeyim.Hayat var ve her halikarda yaşanmayı bekliyor.Bir de çoook hızlı geçiyor en çok buna üzülüyorum.Evet belki savunma mekanizması geliştirdim belki de gerçekten böyle düşünüyorum.Hayatın sonu değil.Herkes evlat sahibi olacak diye bir şey yok.Allah verirse ne mutlu bize.Ama yok vermezse üç günlük ömrümü yasla mı geçireceğim.Ben 22 yaşında bir,26 yaşında da 2.erkek kardeşini kaybetmiş biriyim.Annem erkek çocuk doğurmak için biz 5 kızı dünyaya getirmiş.Sonrasında 2 erkek evlat.Sonra çam gibi delikanlıları Allah aldı ondan.Biz bu büyük acılarla yoğrulmuş aileyiz.Görmediğim bebelerimin yasını tutmam mümkün değil.Evet istiyorum çünkü her kadın ister.Eşim de genç ve babalık duygusunu yaşamak istiyor hak veriyorum.Ama biz 3 yıldan beri hala ilk günkü sevgiliyiz.Olur Allah verirse sevgimizi 3 e böler büyütürüz yok olmazsa,ben ağlarım sızlarım,üzülürüm ama bir önceki yazımda da yazdığım gibi yaşamaya devam ederim.Çünkü hayat güzel.Sonu belli...Güzel olan neyi yaşarsak yanımıza onlar kar kalacak.Umarım ,daha doğrusu tüm kalbimle dilerim ki Allah bize çoluklu çocuklu,sağlıklı mutlu bir hayatı yaşamayı kısmet etsin...Sana ve herkese sevgiler...

Umarim bendeboyle dusenebilirim. Calisiyorum ama beceremiyorum. Sanirim dibe vurmadan olmuyor.

başın saolsun canım allah rahmet eylesin yattıkları yer mekanları cennet olsun. insan hayatında böyle acılar yaşayınca daha büyük acılar yaşamadıkça gülüp geçer elbet. çünkü sen acını dibine kadar yaşamışsın. allah acını unutturacak daha büyük acılar vermesin. kimseye de tabiiki bunu anlayacak acılar tattırmasın. ben inanıyorum ki bugün yada yarın anne olacaksın hatta eminim.

ananas için yazdıkların evet ama derlerki hamile olduğunuzu anlayınca da bırakın çünkü bi saatten sonrada vucudun atmaya çalıştığı yabancı cisimleri atmasına yardımcı oluyormuş. sadece sonuca kadar yiyin ananası.

gelelim yımırtalarına maşallah ne güzel yumurtan var ve tedavine devam edebilme umudun devam ediyor. ve allah yeterki ol demiş olsun donanıma sahipsin. bende her gittiğim gün umutsuzdum zaten çok umutlu olmak kesin olcak demek ve doktorun söylediklerinden umutlanmak mümkün değil ki. onlar iyi de görseler ille önden kışı yaşatıyolar. doktor aracı esas veren allah benimn dr yaşım 38 iken 45 yaşındaki bi kadın kadar rezervin var ve hızla azalıyor demişti. ilk denememde iki yumurta alınmış biri döllenmişti ve kötü kaliteydi ve tutmadıydı. ben o ruh haliyle ikinciye başladım aynı ruh haliyle gittim yani koy dötüne yallah tazzik ben böylede mutluyum var oldukça denicem olmazsa olmasın gerekirse ömür boyu ağlarım sızlanırım bu acıyı da yaşarım şansımı da denerim ne biçilmişse onu yaşıcam dedim. para pul için de ağlamadım var ki denedim varki deniyorum yoksa kredi kartı ile yaptırırım sonra bankaya öderim dedim. ve merte hamile kaldım borcum beş altı aylık hamileyken bitti. doğurdum 6 gün yoğun bakımda kaldı bi dünya para da öyle ödedim onu da valla altı yedi aylıkken borcunu bitirdim. nolmuş yani bunlara mı takılcam yine biter yenisini yaparım. şimdi bi daha istesem tüp yapmaya kalksam yine yok yine borçla yaparım işte bu kadar basit. bunlara fazla anlam yüklemem ben başka yerlerdeyim derim hep. herkese de aynı senin gibi benim gibi olmasını tavsiye ederim. zaten hayat bize zor bide maddi zorluğu olacak tabi hayat kimine hep kolaydır kimine hep zordur. bi taraf kolayken bi taraf zor olmuyo ki hep kolay kolayı takip ediyor zor da zoru takip ediyo bu yaşa geldiniz hala anlamadınız mı huuuuuuuuuuuuuuuuuuu? isyan etmek yerine ya görmezden gelin ya da kabullenin. ama şikayet etmeyin .

deniz benim eşim de aynı ameliyatı oldu ertesi gün ayağa kalkıyorsun ama benimki biraydan önce kendine gelemedi hatta geçti bile. bide varis çorabı veriyolar ameliyattan sonra onu gece falan takman gerekiyo ihmal etmemek lazım. ben benimkine zor giydiriyodum.
senin yakışıklı maşallah koca herif olmuş yahu. yada sen çok minik kalmışsın yanında. yakında erkek arkadaşım diye yanında gezdirirsin. bende kucağımda aynada bi bakıyorum uleyn diyorum minnacıktın dana oldun insan inanamıyo nasıl da büyüyolar. bakıyorum bacaklarına kemiklerine falan güçlendiler yakında yürücekler hatta yürüyolar bile yürüme yardımcısı aletle pıtı pıtı. allah nazarlardan saklasın herkesin evlatlarını.

mai canım size de geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir.

denizverdi ile konuştum. henüz laptopu gelmemiş hepinizi çok özlemiş gelmek için sabırsızlanıyormuş. çok selam söyledi. mutluluğunu tüm dünyayla ve elbetteki sizlerle paylaşmak istiyor. fakat onun özel durumu buna çok fazla müsade etmiyor. biliyorsunuz önünde bir süreç var. o süreci problemsiz atlatması lazım. dolayısıyla resim henüz paylaşamıyor ama duygularını mutluluğunu elbette paylaşmak için sabırsızlanıyor. deniz de onu peşinden koşturuyormuş çok tatlı seslerini duydum telefondan da daadaa diyodu çığlıklar atıp annesinin lafını kesiyodu. gece uyanıp kafayı kaldırıp annesine bakıp sonra yine yatıyomuş. birbirlerini çok seviyolarmış. masaların sandalyelerin altına giriyomuş. annesi de onun peşinde dolaşıyolarmış tipik bir mutlu aile tablosunu yaşıyorlarmış çok şükür. tekrar tekrar selam söyledi hepinize.

Eklentiler

• $IMG_6367.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMG_6402.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_6449.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 21
Zor doğurmuşsun ama bal gibi doğurmuşsun maşallah...Allah anasına babasına bağışlasın inşallah...Dilerim Sağlıkla sevgiyle büyüsün...Ömrü güzel, şansı bol olsun...Öpüyorum o tatlı tatlı yanaklarından:)))

Umarim bendeboyle dusenebilirim. Calisiyorum ama beceremiyorum. Sanirim dibe vurmadan olmuyor.

Tatlım dibe vurmak güzel bi şey çünkü ötesi yokmuş.Dibe vurunca artık yükselme başlamak zorunda.Umarım biz de yükselişe geçeriz:))) .Unutma kıymetli olan biziz.Ben şimdilik kendimi böyle avutuyorum.Sen de dene.Sevgiler...

Beni yazdıklarımla anlamana sevindim.Aynen dediğin gibi ben de maddi manevi elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve tamam artık olmaz sen evine git diyene kadar da edicem.Çünkü yapacak başka bi şey yok.Ama en son istediğim bu eksikliğin zaman içinde beni üzgün,mutsuz ,agresif bir insan yapması.Önceki yazımda da yazdığım gibi hayat bundan önceki yıllarda zaten ağzımıza mıçmış bi de üstüne püskül olmasın.40 yaşımdan sonra yüzüme sevgilimle azıcık gülen hayata,doğuramıyorum diye yeniden küsemiycem.Ama düşmez kalkmaz bir Allah gün doğmadan neler doğar.Olur ya belki benden de bebişler doğar...Denizbulutun da dediği gibi ben bu drun tedavisine çok takıldım.Hiç inancım kalmadı.Olurda olmazsa yani negatif olursa ozaman sizlerden dr ve merkez önermenizi istiycem.İnşallahhhhhh gerek kalmaz yarabbimmmm.Görüşmek üzere sevgiler...

Maaşallah Mert'e annesi .... Tam sarı kafa .. Gözleri boncuk gıbı... maaşallah

kizlar bugun yine sehit verdik 26 genc..cok aci rabbim anasina babasina yardim etsin sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun..turkiyemizin basi sag olsunn..

Allah rahmet eylesin.Allah analarına babalarına bütün ailelerine sabır versin.Ateş onların evlerini kavuruyor şimdi.Çok yazık çook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…