biz senin de endişelerinin de kusuruna bakmıyoruz şekercim sen git yavruları kapta gel hadi bakemm. sonra ayçekirdeği kabakçekirdeği çıtlat. uzat ayaklarını mümkünse günde bir iki dilim ananas ye sonucu alana kadar. ağır iş yapma eğilme uzanma ayyürüyüşü şeklinde takıl. fazla bitki çayı kahve sigaa vs içme. sağlıklı beslen maydanoz filan da yeme. güzel beslen bol dua et. embriyolarınla konuş sana güzel güzel tutunsunlar. unutma ki onlar sana transfer olduğunda sen hamile sayılırsın. sonucun hayırlısı olsun şimdiden.
ananas ne ıse yarıyor canım
Selam sevgili arkadaşlarım,bu gün ultrason vardı.Öğlende yollara düştük gittik geldik şükür.Valla dr çaktırmasada durum çok da süper diil bence.Görünen 2 yumurta var biri önden gidiyormuş 10,5 mm,diğeri 7mm bir tane daha var ama o büyüyüp adam olana kadar umma eşeğim umma durumu var.Bu gün adetimin 7.günüydü.Tedaviye başka bi şey ilave etmedi,cuma günü yeniden kontrol var.Bundan önceki tedavide de durum aynıydı.Kızlar yorumu siz yapın bence.Çok ümitli değilim ben.Yumurtaların çürük çıkma durumu söz konusu.Aslında bu dr dan sıkıldım ben.İnancımı daha ilkinde kaybetmiştim ama yine de devam ettik işte ne biliim.Neyse benim ruhi durumum şimdilik mom bok belki yarın düzelir.Her dr çıkışı böyle oluyorum.Büyük ihtimalle duymak ve görmek istediklerimi duyup göremememden kaynaklanıyor.Dr a gıcıklığımda ondandır kesin.Hatta yol boyunca acaba sevgilime nerden sarsam da şöööle bi deşarj olsam diye baktım durdum.Ama akıllı adam hiiiç bulaşmadI,yolda yemek yerken" kuyruğu kaldırmış ısırcak adam arıyor gibisin ama yemezler "dedi çok güldüm.Gelişmeler böyle.Ama hayatta güzel,yani yaşamaya değer.Bebek mebek derken zaman kaybediyoruz, günlerimizden yiyoruz fakat yapılacak bi şey yok.Süreç böyle işliyor. geçmesi gereken yollardan geçilmeden olmuyor.Kendinize iyi bakın.Bana da dua etmeyi unutmyın e mi.Herkese kucak dolusu sevgiler...
selam
mai geçmiş olsun ablana
alkan umutsuzluğa sürükleme canım ya. şimdiden dua ediyorum sana.
evimcim güzel haberler bekliyoruz inşallah
Toana selam canım
caco bende kabak çekirdeği hergün 1 avuç yemiştim birde bol su ve protein ağırlıklı beslenmiştim. ve çok ağır harket etmiştim
sevgiler herkese...
Enesin kabızlığına takmış durumdayım duphaloc şurubunada pek tepki vermiyor lavmandan sonraki 3.gün yine tık yok...
selam deniz bulut evet canım lazerle oldu operasyon.bizede aynı gün çıkarsınız dedi. dr sabah 9 da oldu bize iki saat sonra eve gidebilirsiniz dedi.c.tesi oldu şimdi iyi ağrıları var ama öyle dayanılmaz değil.birde 12 13 delik var herhalde iğneyle öyle girip damarı yakıyorlar yani kesi veya dikiş yok 48 saat sonra banyonu olabiliyorsun.bence sen olacaksan yanında biri olmalı bebekle zor olur.eğer olursan bacağını hareket ettir ki hareket kabiliyeti kaybolmasın.canım biz 29 mayıs hastanesinde yaptırdık.eğer sana açık ameliyat önerirlerse tavsiyem olma o çok ağrılı oluyormuş.şimdiden geçmiş olsun batuyu çooookkk öpüyorum.
Selam sevgili arkadaşlarım,bu gün ultrason vardı.Öğlende yollara düştük gittik geldik şükür.Valla dr çaktırmasada durum çok da süper diil bence.Görünen 2 yumurta var biri önden gidiyormuş 10,5 mm,diğeri 7mm bir tane daha var ama o büyüyüp adam olana kadar umma eşeğim umma durumu var.Bu gün adetimin 7.günüydü.Tedaviye başka bi şey ilave etmedi,cuma günü yeniden kontrol var.Bundan önceki tedavide de durum aynıydı.Kızlar yorumu siz yapın bence.Çok ümitli değilim ben.Yumurtaların çürük çıkma durumu söz konusu.Aslında bu dr dan sıkıldım ben.İnancımı daha ilkinde kaybetmiştim ama yine de devam ettik işte ne biliim.Neyse benim ruhi durumum şimdilik mom bok belki yarın düzelir.Her dr çıkışı böyle oluyorum.Büyük ihtimalle duymak ve görmek istediklerimi duyup göremememden kaynaklanıyor.Dr a gıcıklığımda ondandır kesin.Hatta yol boyunca acaba sevgilime nerden sarsam da şöööle bi deşarj olsam diye baktım durdum.Ama akıllı adam hiiiç bulaşmadI,yolda yemek yerken" kuyruğu kaldırmış ısırcak adam arıyor gibisin ama yemezler "dedi çok güldüm.Gelişmeler böyle.Ama hayatta güzel,yani yaşamaya değer.Bebek mebek derken zaman kaybediyoruz, günlerimizden yiyoruz fakat yapılacak bi şey yok.Süreç böyle işliyor. geçmesi gereken yollardan geçilmeden olmuyor.Kendinize iyi bakın.Bana da dua etmeyi unutmyın e mi.Herkese kucak dolusu sevgiler...
Sansin var ki hayat guzel yasamaya deger diyebiliyorsun. Bebek yoksa hayat yok demiyorsun. Boyle dusunmek ne kadar hayat kurtarici bir sey farkinda misin? Bu yuzden cok sanslisin bence...
Tatlım,şansım var mı yok mu bilmiyorum varsa da çok az hatta mucize.Umutlu muyum tabiki de hayır.Olursa gerçek mucize olur.Ama yok olmazsa hayatın sonu olmaz.Bebek yoksa neden hayat yok diyeyim.Hayat var ve her halikarda yaşanmayı bekliyor.Bir de çoook hızlı geçiyor en çok buna üzülüyorum.Evet belki savunma mekanizması geliştirdim belki de gerçekten böyle düşünüyorum.Hayatın sonu değil.Herkes evlat sahibi olacak diye bir şey yok.Allah verirse ne mutlu bize.Ama yok vermezse üç günlük ömrümü yasla mı geçireceğim.Ben 22 yaşında bir,26 yaşında da 2.erkek kardeşini kaybetmiş biriyim.Annem erkek çocuk doğurmak için biz 5 kızı dünyaya getirmiş.Sonrasında 2 erkek evlat.Sonra çam gibi delikanlıları Allah aldı ondan.Biz bu büyük acılarla yoğrulmuş aileyiz.Görmediğim bebelerimin yasını tutmam mümkün değil.Evet istiyorum çünkü her kadın ister.Eşim de genç ve babalık duygusunu yaşamak istiyor hak veriyorum.Ama biz 3 yıldan beri hala ilk günkü sevgiliyiz.Olur Allah verirse sevgimizi 3 e böler büyütürüz yok olmazsa,ben ağlarım sızlarım,üzülürüm ama bir önceki yazımda da yazdığım gibi yaşamaya devam ederim.Çünkü hayat güzel.Sonu belli...Güzel olan neyi yaşarsak yanımıza onlar kar kalacak.Umarım ,daha doğrusu tüm kalbimle dilerim ki Allah bize çoluklu çocuklu,sağlıklı mutlu bir hayatı yaşamayı kısmet etsin...Sana ve herkese sevgiler...
Tatlım,şansım var mı yok mu bilmiyorum varsa da çok az hatta mucize.Umutlu muyum tabiki de hayır.Olursa gerçek mucize olur.Ama yok olmazsa hayatın sonu olmaz.Bebek yoksa neden hayat yok diyeyim.Hayat var ve her halikarda yaşanmayı bekliyor.Bir de çoook hızlı geçiyor en çok buna üzülüyorum.Evet belki savunma mekanizması geliştirdim belki de gerçekten böyle düşünüyorum.Hayatın sonu değil.Herkes evlat sahibi olacak diye bir şey yok.Allah verirse ne mutlu bize.Ama yok vermezse üç günlük ömrümü yasla mı geçireceğim.Ben 22 yaşında bir,26 yaşında da 2.erkek kardeşini kaybetmiş biriyim.Annem erkek çocuk doğurmak için biz 5 kızı dünyaya getirmiş.Sonrasında 2 erkek evlat.Sonra çam gibi delikanlıları Allah aldı ondan.Biz bu büyük acılarla yoğrulmuş aileyiz.Görmediğim bebelerimin yasını tutmam mümkün değil.Evet istiyorum çünkü her kadın ister.Eşim de genç ve babalık duygusunu yaşamak istiyor hak veriyorum.Ama biz 3 yıldan beri hala ilk günkü sevgiliyiz.Olur Allah verirse sevgimizi 3 e böler büyütürüz yok olmazsa,ben ağlarım sızlarım,üzülürüm ama bir önceki yazımda da yazdığım gibi yaşamaya devam ederim.Çünkü hayat güzel.Sonu belli...Güzel olan neyi yaşarsak yanımıza onlar kar kalacak.Umarım ,daha doğrusu tüm kalbimle dilerim ki Allah bize çoluklu çocuklu,sağlıklı mutlu bir hayatı yaşamayı kısmet etsin...Sana ve herkese sevgiler...
Zor doğurmuşsun ama bal gibi doğurmuşsun maşallah...Allah anasına babasına bağışlasın inşallah...Dilerim Sağlıkla sevgiyle büyüsün...Ömrü güzel, şansı bol olsun...Öpüyorum o tatlı tatlı yanaklarından:)))denizverdi ile konuştum. henüz laptopu gelmemiş hepinizi çok özlemiş gelmek için sabırsızlanıyormuş. çok selam söyledi. mutluluğunu tüm dünyayla ve elbetteki sizlerle paylaşmak istiyor. fakat onun özel durumu buna çok fazla müsade etmiyor. biliyorsunuz önünde bir süreç var. o süreci problemsiz atlatması lazım. dolayısıyla resim henüz paylaşamıyor ama duygularını mutluluğunu elbette paylaşmak için sabırsızlanıyor. deniz de onu peşinden koşturuyormuş çok tatlı seslerini duydum telefondan da daadaa diyodu çığlıklar atıp annesinin lafını kesiyodu. gece uyanıp kafayı kaldırıp annesine bakıp sonra yine yatıyomuş. birbirlerini çok seviyolarmış. masaların sandalyelerin altına giriyomuş. annesi de onun peşinde dolaşıyolarmış tipik bir mutlu aile tablosunu yaşıyorlarmış çok şükür. tekrar tekrar selam söyledi hepinize.
Umarim bendeboyle dusenebilirim. Calisiyorum ama beceremiyorum. Sanirim dibe vurmadan olmuyor.
başın saolsun canım allah rahmet eylesin yattıkları yer mekanları cennet olsun. insan hayatında böyle acılar yaşayınca daha büyük acılar yaşamadıkça gülüp geçer elbet. çünkü sen acını dibine kadar yaşamışsın. allah acını unutturacak daha büyük acılar vermesin. kimseye de tabiiki bunu anlayacak acılar tattırmasın. ben inanıyorum ki bugün yada yarın anne olacaksın hatta eminim.
ananas için yazdıkların evet ama derlerki hamile olduğunuzu anlayınca da bırakın çünkü bi saatten sonrada vucudun atmaya çalıştığı yabancı cisimleri atmasına yardımcı oluyormuş. sadece sonuca kadar yiyin ananası.
gelelim yımırtalarına maşallah ne güzel yumurtan var ve tedavine devam edebilme umudun devam ediyor. ve allah yeterki ol demiş olsun donanıma sahipsin. bende her gittiğim gün umutsuzdum zaten çok umutlu olmak kesin olcak demek ve doktorun söylediklerinden umutlanmak mümkün değil ki. onlar iyi de görseler ille önden kışı yaşatıyolar. doktor aracı esas veren allah benimn dr yaşım 38 iken 45 yaşındaki bi kadın kadar rezervin var ve hızla azalıyor demişti. ilk denememde iki yumurta alınmış biri döllenmişti ve kötü kaliteydi ve tutmadıydı. ben o ruh haliyle ikinciye başladım aynı ruh haliyle gittim yani koy dötüne yallah tazzik ben böylede mutluyum var oldukça denicem olmazsa olmasın gerekirse ömür boyu ağlarım sızlanırım bu acıyı da yaşarım şansımı da denerim ne biçilmişse onu yaşıcam dedim. para pul için de ağlamadım var ki denedim varki deniyorum yoksa kredi kartı ile yaptırırım sonra bankaya öderim dedim. ve merte hamile kaldım borcum beş altı aylık hamileyken bitti. doğurdum 6 gün yoğun bakımda kaldı bi dünya para da öyle ödedim onu da valla altı yedi aylıkken borcunu bitirdim. nolmuş yani bunlara mı takılcam yine biter yenisini yaparım. şimdi bi daha istesem tüp yapmaya kalksam yine yok yine borçla yaparım işte bu kadar basit. bunlara fazla anlam yüklemem ben başka yerlerdeyim derim hep. herkese de aynı senin gibi benim gibi olmasını tavsiye ederim. zaten hayat bize zor bide maddi zorluğu olacak tabi hayat kimine hep kolaydır kimine hep zordur. bi taraf kolayken bi taraf zor olmuyo ki hep kolay kolayı takip ediyor zor da zoru takip ediyo bu yaşa geldiniz hala anlamadınız mı huuuuuuuuuuuuuuuuuuu? isyan etmek yerine ya görmezden gelin ya da kabullenin. ama şikayet etmeyin .
denizverdi ile konuştum. henüz laptopu gelmemiş hepinizi çok özlemiş gelmek için sabırsızlanıyormuş. çok selam söyledi. mutluluğunu tüm dünyayla ve elbetteki sizlerle paylaşmak istiyor. fakat onun özel durumu buna çok fazla müsade etmiyor. biliyorsunuz önünde bir süreç var. o süreci problemsiz atlatması lazım. dolayısıyla resim henüz paylaşamıyor ama duygularını mutluluğunu elbette paylaşmak için sabırsızlanıyor. deniz de onu peşinden koşturuyormuş çok tatlı seslerini duydum telefondan da daadaa diyodu çığlıklar atıp annesinin lafını kesiyodu. gece uyanıp kafayı kaldırıp annesine bakıp sonra yine yatıyomuş. birbirlerini çok seviyolarmış. masaların sandalyelerin altına giriyomuş. annesi de onun peşinde dolaşıyolarmış tipik bir mutlu aile tablosunu yaşıyorlarmış çok şükür. tekrar tekrar selam söyledi hepinize.
kizlar bugun yine sehit verdik 26 genc..cok aci rabbim anasina babasina yardim etsin sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun..turkiyemizin basi sag olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?