38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Voyag, hoşgeldin. Bir dönem arı sütü-polen karışımı içeren haplardan içmiştim. Yumurta kalitesine etki ettiği söyleniyordu. Aktar ve doğal ürünler satan yerlerde bulunuyor. Arkadaşlar hem tarçın, bal, çörekotu karışımını hem de inciri yazmışlar, bunları da kullanmıştım ben de.

iyi aksamlar hepinize kizlar..

herada..hosgeldin nasilsin ..bebeyin buyumustur simdi allah bagislasin insallahh..

kartopu..hayirli olsun bebeyin anali babali buyusun insallahh..

alabama..tessekur ederim duan icin insallah..canim insallahh

yavrucuğuna sağlıkla sıhhatle kavuşmuşsun kartopu allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. inşallah herşey yolunda gitsin. sana da sabırlar kuvvetler versin. ilk zamanlar hem çok mutlu oluyor insan hem çok çömez bide lahusa olunca zorlanabilirsin ama herşey rayına bi şekilde oturuyo yeterki sağlık olsun. seni ve aileni içten kutlarım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. hem isteyenlerin hem bekleyenlerin başına olsun.

Arkadaslar Tunaydin,

Umarim herkesin keyfi yerindedir.

Tayf, bebisler erkekmis, masallah! Saglikla gelsinler annesi..

Alkan, tedavinizide bol sanslar kaliteli embriyolar dilerim.

Benim tedavim Memorial Atasehirde oldu, doktorum da Cem Demirel idi, cok sukur kizimiza kavustugumuz bir tedavi oldu. Umarim iszde de basarili olur.

[
Kartopu gozunuzaydin canim. Nasilsin, oglus nasil, ismi ne, simdi nasil gidiyor? Saglikla-mutlulukla buyutun oglusunuzu...

Allah rahmet eylesin.Allah analarına babalarına bütün ailelerine sabır versin.Ateş onların evlerini kavuruyor şimdi.Çok yazık çook..

Cok aci, biri bitiyor arkasindan yenisi geliyor, daha eskilerin yarasi kapanmadan...Kac ananin yuregi yaniyor dusunemiyorum...Allah sabir versin.

günaydın hpinize

baharcım sağol canım ablam şimdi iyi şükür.

Maiumut, ablana gecmis olsun. Sen nasilsin, embriyolarinizi dondurdunuz mu?

Yumurta kalitesini artirmak icin hem bitkisel hem de ilaclar var, bunlari arastirip kullanabilrsiniz. Ben Larginine, Vitex, Dong-Quai ( Hayit tohumunun ilaci) kullanmistim. Larginine hem yumurta kalitesini artiriyor hem tutunmaya yardimci. Hayit tohumunu cok duzenli icmek iyi geliyor ama tadi igrenc! Kaliteli arisutu+bal+polen+corekotu karisiminin her sabah aksam bir cay kasigi duzenli alabilrsiniz. Duzenli bir beslenme programi, akapunktur, pozitif dusunce, degerli taslarin yardimina inanmak (yakut, zumrut kisirliga etkili taslar)
Bunlardan once kesinlikle enfeksiyonun kurutulmasi lazim, 10 tane kaliteli embriyo transfer etseler bile enfeksiyon gitmeden tutunma olmaz. KK'da Erkek infertilitesi basligi altinda " 2 milyondan 76 milyona yolculuk diye bir topik var, kesinlikle okuyun derim. Hem esiniz hem de kendiniz duzenli bir beslenme ile bundan sonraki tedaviye hazirlanabilrsiniz. Bol sanslar.

Baharnaz canim, kabizlik yuzunden lavman olmus cokkkkk gecmis olsun canim yaa...Incirin iyi geldigien sevindim, salatalik ile arasi nasil? Asilariniz hayirli olsun.

Merti isiriyorum, cok guzel cirkin olmus yerim ben onu....Sarisin kalacak sanirim...Denizverdiden haberler icin de tesekkurler.

Ayyy Batu nasil buyumus oyle masallah! Kocaman adam olmus. Sen cok kilo vermisin darisi bana...Eline gecmis olsun umarim carcabuk toparlarsin canim.Operim ikinizi de.

Herada, senin ve Rena Gunes'in iyi olduguna sevindim canim.

Cans, senin operasyon gunu belirlendi mi canim?

Patikler, yogunsun sanirim.

Toana, umarim tedaviye sen ve esin simdiden hazirlaniyorsunuzdur. Rahim filmi isi ne oldu?

Merye, gebelik nasil gidiyor? Kizin nasil?

Denizverdi, hadi artik yeni bilgisayarini al, kizinla super vakit gecirdiginize cokkkk sevindim canim.

Herkese cok sevgiler, selamlar...

Selam

KARTOPU gözünüzaydın. Allah Analı babalı sağlıkla büyütsün. Bahtı açık olsun. Bende ismini merak ettim?

ZarpDeniz saol canım ya İncir çözmüştü ama yine sıkıntıya girdi galiba salatalık sadece ağzına tutup suyunu emmesini sağlıyorum
yoksa rendeleyip mi versem ??
aşının huzursuzluğu dünde devam etti bugünde devam ediyor galiba kabızlıkta eklenince (
Senin süslü nasıl sıkıntıları geçtimi (kusma problemleri)

slm hepinize kızlar..
ben 37 yaşında 14 yaşında bir oğlan annesiyim..
şimdiye kadar 2.çocuğu hiç düşünmedim.bu aralar sık sık aklıma gelir oldu acaba yapsammı diye ama bir türlü cesaret edemedim..
dün eşim bu konuyu açtı ve yapalım illa dedi 2. çocuğu.
bende cesaret edemiyorum açıkcası ve bu ay hamile kalabilirim bir ihtimal korunmayı bıraktık çünkü
açıkcası korkuyorum yaştan dolayı bir problem olurmu diye vede şimdi hamile kalsam 38 yaşımda doğum olacak,çocuğum ilkokula başladığında ben 45 falan olcam, ya çokmu geç kaldım?
bu arada oğlımda kardeş istiyor..

beni korkutan bir sürü şey var.
saçlarımda çok beyaz var saçımı boyayamıycam çok kötü bir görünümm olacak,ağzımda diş klamadı yaa dişçiye gidemicem.
midemde gastrit var ilaç içemicem offf off napsamki bana moral verecek kimse yomu :26:

saçınızı boyatabilirsiniz. ben tüm hamileliğim boyunca boyattım. dişiniz için de hamile kalmadan diççiye gidin. ilacınızı doktora sorun. burada insanlar çocuk sahibi olmak için kendi sağlıklarını bozabilecek tedaviler görüyorlar. geç kaldığınızı düşünüyorsanız da yapmayın

slm arkadaşım cevabın için teşekkürler.
ya hamilelikte saç boyanmazmış diye duydumda ben,tabikide anlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çocuk.
geç kaldımı düşünyorum kendime göre ama bi tarftanda oğlum büyüdü artık evde çok fazla yalnız kalıyorum ileride olabilecek yalnızlık korkusu ağır basıyor doğrusu.
hakkımızda hayırlısı olsun 37 yaş hamilelik risklimidr anne ve çocuk sağlığı için öğrenmek istediğim b.

Baharnaz, salataligi evet rendele cok iyi fikir. Taze erik hala var mi? Bir de onu denesen nasil olur? Hamileligimde cok kabizlik sorunu yasadigim icin bamya cok yemistim, sevmeme ragmen cok iyi gelmisti, bamyayi da haslayip sonra cekirdekli kisimlari suzsen nasil olur ki? Asilardan sonra atesiniz oldu mu? Biz BCG'yi gec yapabildik burada megerse 2 ay icerisinde bir gun atesi cikabilrmis cikmazmis da...Ne garip asi yaaa...Kolu henuz soyulmadi, hos soyulmayabilrmis de...Bende de fobi oldu her gun atesini olcuyorum. Ate olcer bir emzik aldik, cunku kulaktan ates olcer ile 6 aydan kucuk bebeklerde iyi sonuc vermiyormus onu da sakladik duruyor simdi. Digital ile de cok saglikli olmuyor diye nette okudum. Gelecek ay sonunda yine 4.ay asilarimiz var. Clarissa'ya Aptamilin ar isimli ozel mamasini verdigimizden beri kusmalarda buyuk bir azalma oldu cok sukur. Gaz problemimizde daha azaldi hakikaten bu 3 ayin bir hikmeti varmis! Simdide 6 ay gecsin diye bekleyecegiz. Biz kati gidaya 4.ay sonu baslamayi dusunuyoruz, anne sutunu son 1 aydir reddediyor ve sut damla damla...Bakalim bizi neler bekliyor kati gidada...Clarissa kasiga aliskin umarim sorun olmaz. Artik iyice gulumsuyor beni ve babasinin sesini taniyor, kendi capinda bize cevaplar veriyor ki bu cok keyif verici bir durum. Allah tum isteyenlere yasatsin. Sol kulagi uyurken cok katlaniyor kepce kulak olacak diye korkuyoruz, penye sapka giydiriyorum bazen ondan da acaip rahatsiz oluyor. Benim tombik durumlar halen devam ediyor. Dogumda doktorum birkac miyom gormus, yolumun ustundeki aldim demisti. Bugun sag kasigimda bir agrilar oldu doktora gitmem lazim, diger miyomlar ne oldu bilmiyorum. Tedaviler sirasinda neredeyse tum gununun hastanede geciren ben artik kadin-dogumcu gormek istemesemde gitmem gerektigi dusunuyorum simdi. Sen nasilsin, kilolarda azalma oldu mu?

Eger gercekten 2. cocuga sahip olmak istiyorsaniz bunlarin hepsine bir care bulunur. Sac boyatma izni doktordan doktora gore degisiyor. Ben 6.ayda boyatmistim, o da esimin saclarin artik boylemi olacak demesi uzerine...Dis icin kesinlikle onceden gidin tum eksiklerinizi tamamladiktan sonra hamile kalin. Gastrit icin de eminim gebe dostu ilaclar vardir. Bildigim kadariyla Rennie - Talcid gibi ilaclari gunde 3-4 e kadar izin veriyorlardi, baska ilaclar da olabilir, doktorunuz sizi eminim yonlendirecektir. Yas 37, citir bir yas! Burada bircok citir arkadasimiz var, ben de cok sukur 41 yasinda kizima kavustum.

canım çocuğun sağlıcakla büyür inşallahh..
teşekkür ederim bilgierin için..
hamile kalmayı istiyorum aslında yaa söylemesi ayıp 2 gün önce korunmasız bir ilişki oldu.adetimin 15. günümde hamile kalma olasılığım nedir acaba?
diş problemim şöyleki aslında 4 yıl kadar oldu dişlerime köprü yapıldı arda bir sacdece sızlama oluyor.
saçlarımda çok beyaz var ben bu durumda cesaret edemem heralde boyatmyaa korkarım çok evhamlıyımdır ama kına yakabirmiyim acabaa?37 çıtırmı oluyor şimdii eh çyle diyelim öyle olsun..
oğlum lise 1 gidiyo kardeşte çok istiyor bakalım hayırlısı olsun hakkımızada..
canım senin ilk çocukmu Allah bağışlasın çocuklarınmızı.hab ide geç yaşta hamilelikte riskler nedir acaba ki ben hiç yaşımı göstermiyrum görenler 30 32 falan gösterdiğimi söylüyor..
neyse gelişmeleri buraya yazarım arkadaşlar şu an adetime 10 gün var bakalım neler olcak hayırlsıyla..

Kartopu tebrik ederim .. Gözünüz aydın . Allah bebeğinizi saglıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin .. Ailesi ile birlikte uzun bir ömür nasip etsin ....Sağlıcakla kalın...

kartopu canım gözünüz aydın güle güle büyüt.hepimiz için kokla o mis kokuluyu allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Kartopu seni ve hikayeni bilmiyorum ama sanırım bu topiğin eski üyelerindensin.Bebeğine kavuşanlardansın.Ne güzel.Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.Vaktim olduğunda geriye dönüp hikayeni mutlaka okurum.Yaşın kaç,kaçıncı denemem,bebeişin normal yoldan mı,tüp bebek tedavisinden mi vs.Senin muhteşem mutluluğundan umut çıkarırız bizde kendimize.Zaten bu topikte olmamızın en büyük amacı tecrübeli ve başarıya ulaşmış arkadaşlardan yardım ve destek almak.Ben ilk denemeden sonra çok strese girmiştim ama bu formu bulduktan sonra tedavime bile güle oynaya başladım.Bende durum şu anda umutsuz gibi.tedavinin neredeyse sonuna yaklaştım.Bu gün 12 gün hepi topu 2 yumurta birisi küçük toplamaya kadar 10 mm olur olmaz.Diğeri henüz 16,5 mm.yani ikisinden de bi şey çıkmaz.Bence yanlış tedavi.Neyse artık olan oldu.Düşündük tedaviyi mi bıraksak diye.Ama bi dünya masraf bi dünya emek boşa gidecek.Pazartesi çatlatma,çarşamba toplama yaparız gibi görünüyor dedi dr..Dua edin arkadaşlar.Yollarda gidip gelmekten sevgilimle geberdik gittik.gün aşırı 600 km yol.dr kapısında bekle bekle.İçerde bi güzel haber de alamama.Kös kös gecenin bir vakti evimize dön yat uyu sabah işe.Dün gece dönmedik kaldık.bu sabah uyandım moral bozuk.Şeytana uyduk ohhhh bi güzel moral yaptık kendimize:)))
Kızlar şimdilik durum bu.Benden bi şey çıkmaz.Aslında benden belki çıkardı ama artık biliyorum ki bu tedaviden çıkmaz.Siz yine de dualarınızı eksik etmeyin.Çıkmayan candan da umut kesilmez diyelim.Kendinize iyi bakın sevgiler...

Kartopu tebrik ederim .. Gözünüz aydın . Allah bebeğinizi saglıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin .. Ailesi ile birlikte uzun bir ömür nasip etsin ....Sağlıcakla kalın...

hayırlı olsun analı babalı buyut saglıkla canım bebegımız nasıl bılgı ver bızeeee

allah buyuktur be dualarım senınle canım ınş hayırlısıysa olsun canımmmmmmm

tebrikler canım. allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin. 4 hafta olmuş bile. alışıp düzenini oturttukça daha sık bekleriz

merhaba herada. nasılsınız? rena güneş hanım nasıllar? 6 aylık olmasına az kalmış. katı gıdaya kolay geçersiniz inşallah. bir de benim hatalarımdan biri acele ettim sanırım. herkes obez olacak kilosu fazla dedikçe mamayı da azaltsın istedim. halbuki uzun boyuna göre kilosu normaldi. herneyse ben 1 kase meyve veya sebze yerse ilave mama vermekten kaçındım. üstüne bir de diş sıkıntısı girince katı gıdayı tamamen reddetti. diyeceğim o ki başlarda aylarca amaç alıştırmak. o nedenle hem biraz emzir, biberon ver hem az az meyve çorba yoğurt vs.

bahar salatalığı rendeleyip deneyebilirsin. batu da eviyor. iç yumuşak kısmını parça parça veriyorum yiyor. bir şu dişler çıksa da eline verebilsem

37 yaş tabii ki 20 ye göregenetik bozukluğu olan bebek dünyaya getirmek için daha riskli. ama bunun için de ikili test amniosentez gibi testler var.

selam cans. ameliyat işi ne oldu canım?

belki 2. yumurta da yetişir ama şu an güzelinden bir yumurta var gibi. ona bir şans ver. doğal hamile kalan hemen herkes ikizler üçüzler hariç tek yumurta ile bu işi başardı. ben de. olmazsa sonrasını sonra düşünürsün. her tedavi bir ümittir. inşallah yumurtan kaliteli döllenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…