Akidecik çoook geçmiş olsun canım.İçindeki sevinç direk yazına geçmiş.Seninle birlikte sanki benimde tüplerim açılmış gibi hissettim.Dilerim şimdi artık kendiliğinden geliverir bebek.kENDİNE İYİ BAK SEVGİLER....KIZLARRR ameliya bitti inanmayacaksiniz ama duyunca bende inanamadimm iki tupumde acildi bu mucizee yatiyorm agrilarim var ama size haber vereyim dedimm kocamamn sevgilrr artik normal yolda acildiii sizi cookk opuyorumm
Akideciknane geçmiş olsun.Gözünaydın tüplerin açılmış belki doğal yoldan da hamile kalırsın.Birkaç günde ağrıların geçer.Laporoskopik oldunsanırım ameliyatını.
günaydın hatunlarrr
alkan sanada günaydın canımm canlı canlııı
hayatkavuniçi sanada günaydın. eskiden gelirdin yine gel yaz bize neler yaptın,tedavin oluyormusun.
canım benim,nasıl hatırladın beni....hala geliyorum,okuyorum,bazen üzülüp bazen seviniyorum...
ben de konuşacak birilerini arıyordum ...ben hiiçç birşey yapmadan duruyorum.mayıs haziranda yumurta takibi,çatlatma iğnesiyle 2 ay deneme yaptık....
yumurtlarda sorun yok zaten,ama kısmet olmadı..dr de biraz daha deneyebilirsiniz dedi.....şimdi
ne tedavi ne birşey,sadece vitamin alıyoz karı koca....kendime 2012 martına kadar süre verdim,
çok gencim ya,bekliyorum işte...
bizde biraz sperm sorunu da var, e bende de malum yaş,yumurtlar nazlı....
ha bugün , ha yarın derken,böyyle bir kendini bilmez haldeyim anlayacağın...
vakit kaybetme diyorum,sonra tembellik ediyorum,bir tarafım dur otur yerinde diyor....öyle işte canım....
Ben de aynen bu haldeyim. Bu persembe 37 yas bitiyor. Adetim sasti. Saati saatine gelen adetim gecen ay gelmedi bu ay cok az geliyor. Bu tup bebek olayi benim butun sistemlerimi altust etti. O yuzden ben de aynen senin yazdigin durumdayim. Bir taraftan sucluluk, ne bekliyorsun diye. Bir taraftan da korku. Zaten gidecek doktor yok. Bahceciye gidiyordum ama orada kendimi tavuk fabrikasinda gibi hissediyorum. Hersey o kadar otomatige baglanmis gibi ki, doktorla 3 dak konusmaya vakit yok. Gir , cik, topla, dolle koy ve gonder. Zaten onlar da genc hasta istiyorlar. Kolay olsun, temiz para olsun diye.
Benim doktor biraz basindan savmak icin beni aile hekimine gonderdi. Bana HİC etsiz sadece sebze diyeti verdi. Birsuru de ot verdi cay yapip iceyim diye. Bunlardan sonra oldu bu adet duzensizligi. Ben et yemedigim icin mi adetim az geliyor acab? Bir bildiginiz var mi acaba?
hiç etsiz sebze diyeti...neden ki....çok kesin bişey söyleyemem ama,bana biraz garip geldi...aile hekiminin de zaten adet düzensizli uzmanlık alanı değildir diye düşünüyorum....bence sen iyi bir kadın doğumcuya git...adetin az gelmesinin bir çok nedeni vardır...tüplerde sıkıntı olabilir,stres olabilir,yaşla ilgisi olabilir....ot derken ne verdi mesela.....
Adetim odoktordan sonra sasti zaten. Civanpercemi, aslanpencesi,hayit tohumu karistir ic dedi. Bu otlar adet duzenler diyorlar ama bilmiyorum neden oldum boyle. Omega 3 ve soya yagi ile serum verdi ,4 kere dedi ben 2 yaptirdim cunku pahali geldi. Tanesi 300TL !!!! Laparoskopi yaptilar, enfeksiyon cikti. Tupleri bile buzmus ama tupler acik dedi. 20 gun tarivid antibiyotik alicaz esimle beraber. su enfeksiyondan kurtulamiyorum birturlu. Doktorun da beni adam akilli tedavi edecek zamani yok. Antibiyotik yaziyo gonderiyo iste.
Akideciknane geçmiş olsun.Gözünaydın tüplerin açılmış belki doğal yoldan da hamile kalırsın.Birkaç günde ağrıların geçer.Laporoskopik oldunsanırım ameliyatını.
Akidecik çoook geçmiş olsun canım.İçindeki sevinç direk yazına geçmiş.Seninle birlikte sanki benimde tüplerim açılmış gibi hissettim.Dilerim şimdi artık kendiliğinden geliverir bebek.kENDİNE İYİ BAK SEVGİLER....
Akideciknane çok geçmiş olsun.Dilerim çektiğin acılar bir an önce geçer doğal yoldan yavruna kavuşursun.Kendine çok iyi bak sağlıkla kal
once laparoskopi yapilmis arkadan histeroskopi cekilmis ve normale donus gorulmus
Simdi plan ne? Dogal yolla mi deneyeceksiniz?
canım benim,nasıl hatırladın beni....hala geliyorum,okuyorum,bazen üzülüp bazen seviniyorum...
ben de konuşacak birilerini arıyordum ...ben hiiçç birşey yapmadan duruyorum.mayıs haziranda yumurta takibi,çatlatma iğnesiyle 2 ay deneme yaptık....
yumurtlarda sorun yok zaten,ama kısmet olmadı..dr de biraz daha deneyebilirsiniz dedi.....şimdi
ne tedavi ne birşey,sadece vitamin alıyoz karı koca....kendime 2012 martına kadar süre verdim,
çok gencim ya,bekliyorum işte...
bizde biraz sperm sorunu da var, e bende de malum yaş,yumurtlar nazlı....
ha bugün , ha yarın derken,böyyle bir kendini bilmez haldeyim anlayacağın...
vakit kaybetme diyorum,sonra tembellik ediyorum,bir tarafım dur otur yerinde diyor....öyle işte canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?