38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

KIZLARRR ameliya bitti inanmayacaksiniz ama duyunca bende inanamadimm iki tupumde acildi bu mucizee yatiyorm agrilarim var ama size haber vereyim dedimm kocamamn sevgilrr artik normal yolda acildiii sizi cookk opuyorumm
Akidecik çoook geçmiş olsun canım.İçindeki sevinç direk yazına geçmiş.Seninle birlikte sanki benimde tüplerim açılmış gibi hissettim.Dilerim şimdi artık kendiliğinden geliverir bebek.kENDİNE İYİ BAK SEVGİLER....

Akideciknane geçmiş olsun.Gözünaydın tüplerin açılmış belki doğal yoldan da hamile kalırsın.Birkaç günde ağrıların geçer.Laporoskopik oldunsanırım ameliyatını.

günaydın hatunlarrr

alkan sanada günaydın canımm canlı canlııı

hayatkavuniçi sanada günaydın. eskiden gelirdin yine gel yaz bize neler yaptın,tedavin oluyormusun.

günaydın hatunlarrr

alkan sanada günaydın canımm canlı canlııı

hayatkavuniçi sanada günaydın. eskiden gelirdin yine gel yaz bize neler yaptın,tedavin oluyormusun.

canım benim,nasıl hatırladın beni....hala geliyorum,okuyorum,bazen üzülüp bazen seviniyorum...
ben de konuşacak birilerini arıyordum ...ben hiiçç birşey yapmadan duruyorum.mayıs haziranda yumurta takibi,çatlatma iğnesiyle 2 ay deneme yaptık....
yumurtlarda sorun yok zaten,ama kısmet olmadı..dr de biraz daha deneyebilirsiniz dedi.....şimdi
ne tedavi ne birşey,sadece vitamin alıyoz karı koca....kendime 2012 martına kadar süre verdim,
çok gencim ya,bekliyorum işte...
bizde biraz sperm sorunu da var, e bende de malum yaş,yumurtlar nazlı....
ha bugün , ha yarın derken,böyyle bir kendini bilmez haldeyim anlayacağın...
vakit kaybetme diyorum,sonra tembellik ediyorum,bir tarafım dur otur yerinde diyor....öyle işte canım....

Ben de aynen bu haldeyim. Bu persembe 37 yas bitiyor. Adetim sasti. Saati saatine gelen adetim gecen ay gelmedi bu ay cok az geliyor. Bu tup bebek olayi benim butun sistemlerimi altust etti. O yuzden ben de aynen senin yazdigin durumdayim. Bir taraftan sucluluk, ne bekliyorsun diye. Bir taraftan da korku. Zaten gidecek doktor yok. Bahceciye gidiyordum ama orada kendimi tavuk fabrikasinda gibi hissediyorum. Hersey o kadar otomatige baglanmis gibi ki, doktorla 3 dak konusmaya vakit yok. Gir , cik, topla, dolle koy ve gonder. Zaten onlar da genc hasta istiyorlar. Kolay olsun, temiz para olsun diye.

ben 73 doğumluyum..nisanda sanırım dolu dolu 39 bitiyor ve 40tan gün alıyorum....2010 mayısındabir hamilelğim oldu,hem de kazara...düşükle sonuçlandı 7 haftalıkken,sonrasında da ilk 6 ay çok öenmsemedim,kesin olur diye...ama bi türlü olmadı maalesef...hala daha neyi bekliyorum bilmiyorum...
olacak inanıyorum diye diye,nerdeyse 2 yıl oldu.....

Benim doktor biraz basindan savmak icin beni aile hekimine gonderdi. Bana HİC etsiz sadece sebze diyeti verdi. Birsuru de ot verdi cay yapip iceyim diye. Bunlardan sonra oldu bu adet duzensizligi. Ben et yemedigim icin mi adetim az geliyor acab? Bir bildiginiz var mi acaba?

hiç etsiz sebze diyeti...neden ki....çok kesin bişey söyleyemem ama,bana biraz garip geldi...aile hekiminin de zaten adet düzensizli uzmanlık alanı değildir diye düşünüyorum....bence sen iyi bir kadın doğumcuya git...adetin az gelmesinin bir çok nedeni vardır...tüplerde sıkıntı olabilir,stres olabilir,yaşla ilgisi olabilir....ot derken ne verdi mesela.....

Adetim odoktordan sonra sasti zaten. Civanpercemi, aslanpencesi,hayit tohumu karistir ic dedi. Bu otlar adet duzenler diyorlar ama bilmiyorum neden oldum boyle. Omega 3 ve soya yagi ile serum verdi ,4 kere dedi ben 2 yaptirdim cunku pahali geldi. Tanesi 300TL !!!! Laparoskopi yaptilar, enfeksiyon cikti. Tupleri bile buzmus ama tupler acik dedi. 20 gun tarivid antibiyotik alicaz esimle beraber. su enfeksiyondan kurtulamiyorum birturlu. Doktorun da beni adam akilli tedavi edecek zamani yok. Antibiyotik yaziyo gonderiyo iste.

bence, bir hastanede seninle uğraşacak bir doktor bul...söylediğin otlar adet düzenler ama, sebebine göre,farklı etkiler de yapabilir.

Selam hayatkavuniçi
Sanırım aynı sitelerde dolaşıyoruz. İş yoğunluğu azaldı mı? Bu sefer bende yoğunluk var şu sıralar..Ev taşıyacağız önümüzdeki hafta içi.Bir tarftanda büyük ihtimalle benim tedavim başlayacak.Ben başkentte bir kez gittim.O zaman kistim vardı dr bana yumurta çatlamış kanama olmuş falan dedi bizde gürgana gittik o da bana kistin var önemli değil demişti.Bir kaç kez takip etti sonuçta geçmişti.Kistten sonraki ay kontrole çağırdı gelişen bir yumurtam varmış onu aldı döllendirdi.3. gün 8 hücreli yumurtamı dondurdular.Dondurulmuş yumurtam olduğu için gürgana gidiyorum.Bir de yogaya gidiyorum hafta da bir.Yoga çok iyi geliyor strese sanki sinirlerim alınmış gibi.Bende durumlar böyle işte.Adetimin 3. günüde fsh ve e2 me baktıracağım.TSH için ilaç alıyorum.Gerçi normal sınırlarda ama endokrin hocası bebek düşündüğüm için verdi her ay da kontrole gidiyorum endokrinciye.Benim 10 haftalık düşüğüm var küretaj materyali incelendiğinde genetik olarak normaldi bir anormallik yoktu.Daha çok 25 mg alıyorum bebek düşükleri için koruyucu amaçlı.
Benden haberler bu kadar şimdilik...

Akideciknane geçmiş olsun.Gözünaydın tüplerin açılmış belki doğal yoldan da hamile kalırsın.Birkaç günde ağrıların geçer.Laporoskopik oldunsanırım ameliyatını.

TSK ederim canimm evet ben bile hala inanamiyorum acilmaz dediler o yuzden tupe gecdim ama bir sey bizi durttu ameliyta gidelim dedik ama umitsizz ama bak keske daha once olsaydim evet laparoskopi oldum ama icim aciyor sevgiler tskler

alkan59 tsk ederim cnmm icten dileklerin icin cook ama cokk tsk ederim dilerim rabbim hepimize sevincler veriri kocaman optum

Akideciknane tüpleri açmak için bazen sıvı ile film çekerken açılabiliyormuş.Daha önce böyle bir şey yapıldımı?Neyse sonuçta öyle yada böyle açılmış işte.Biraz laporoskopi kesi yerleri ağrı yapabilir ama kısa sürede iyileşir.Sanırım 3 tane kesi yeri vardır.

Ben gecen sene film cektirmisdim ve onda tikanikliklar cikmisdi ama dr um acilmasinin zor oldugu bir tupun olu konumunda digerininde sonunda tikac oldugunu soylemis ve ugrasmadan tup denememizi onermisdi bizde bu yuzden dusunmedidk hic ameliyati ama basarisiz tup denemeleri olusmayan yumurtalardan sonra donasyon onerince dr son anda dedik bir ameliyat denesek sifir sansdi yani e peki dedi yani sifir umitle gittik ameliyata hatta tupleri almalarini bekliyorduk dusun esimle ben soka girdik hersey normale dondu tupler acildi deyince durum boyle evet 3 delik var ve karnimin ici cok aciyor cnm ya

canım elbette hatırlıyorum.seni başka konularda gördüğümdede acaba 38 e neden gelmiyor diye düşünüyordum.bizim sayfa vefalıdır unutmaz nereye gidersen git genel gel der tekrar hoş geldin.inan ben dede aynı düşünceler gidip geliyo.bazen bırakıyorum bazen hadi fazla zamanın yok acele et diyorum gendime.bizim için geçerli olan ikinci seçenek kendimi zorlamalıyız.negatiften sonra insana bıkkınlık geliyor ama ayağa kalkmaktan başka çaremiz yok.ne olur az olsa zaman varken çabalayalım.her nerden başlayacaksan bol şans diliyorum.

2012 de dileklerimiz gerçekleşir.Genelde ocak şubatta tüp yaptıracaklar artıyor.Bende bu ay düşünüyorum tabiki durumum uygunsa.Benim istemem yetmiyor.Bu ay çok işlerim var aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…