38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hakkımızda hayırlısı canım....bebek isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın,herkes mücadelesinin karşılığını alır inşallah....

Herkese merhaba..

Akideciknane gözün aydın . Tüplerin açılmış ameliyat sorunsuz geçmiş ... 2012 yılı sana güzel bir bebek müjdelesin ..

Herkesi sevgiyle kucaklıyorum .. Sevgiyle kalın...

acil cevappp

tayf arkadaşımızdan heberi olan varmı günlerdir iki arkadaş arıyoruz telefonları açan yok doğum oldumu yoksa herşey yolundamı öerak şiçindeyiz bilen ulaşan varsa bana özelden mesaj atarda bilgilendirirse çok sevinirim...

gebe olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar bekleyenlere ise tez elden hayırlı evlatlar diliyyorum

vallahi şimdi ben de merak ettim tayfdan haber alan buraya da yazsın lütfen. inşallah herşey yolundadır.

Valla şimdi okuyunca bende çok merak ettim.Zaten hep aklımdaydı.Allah yardımcısı olsun.Dilerim sağlıklakuzularını kucağına almıştıR.Dualarımız onunla şimdi.Hepinize sevgiler...

merhaba
evvelki gün denizgeldi ile konuştum. selamı var herkese. yeni bilgisayarının değişmesini bekliyormuş. tayf ı o da sordu. ben de uzun süredir yazmadı doğurmuş olmasın dedim. umarım sağlıkla kucağına almıştır. önemli bir sorun yoktur

uzun bir aradan sonra herkese selam
evime yeni döndüm, sizleride merak ediyorum
bu süreçte bir rahatsızlık ardından ameliyat geçirdim, şuan iyiyim
İnşallah herkes iyidir, güzel haberler vardır, bebişler büyümüştür.
geçmişi okumaya çalışacağım...
herkese sevgiler...

Selam kızlar,Tayftan haber alan yazsın lütfen.Ne yaptı acaba ya?Doğum tarihi ne zamandı onu da bilmiyordum ki fikir yürütelim...İnşallah kuzularıyla mışıl mışıl uyuyordur şimdi evinde yatağında...
Maicim toanadan ne haber tedavisi ne aşamada acaba?Ve diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir.Bende durum sabit.Git okula gel okuldan.Geçen ay hormon tahlillerimi bile yaptıramadım fsh ne durumda e2 düşmüş mü hiççç bilmiyorum.Deha yı aldım içmek gelmiyor içimden.Otu motu bırakalı iki ay oldu.Bir iyi haber sigaradan kurtuldum mu ne onu da bilmiyorum çünkü aklımdan hiç çıkmıyr.Yarı yıl tatili yaklaştığı için okulda işler çok.Performans ödevleri diye bi şey uydurdular dötlerinden bir kaç senedir onlarla boğuşuyoruz.Dün koca bi torba iş yüklendim getirdim eve.Onları okuyup değerlendirmek lazım ama hiiiç canım istemiyor hiç(Son 2 haftaya başlıyacağız artık.Sonra 2 hafta tatil.İlaç gibi gelecek valla.Bizim trakya çok soğuk.Her sabah buz gibi bir havaya uyanıyoruz.Bu gün biraz daha iyi gibi görünüyor ama evden çıkasım yok.Oturup ödevlerimi yapayım bari:)))
Kızlar herkesten güzel haberler bekliyoruz gelişmeleri yazın lütfen.Siteye girip topiğe bakıyorum hiç kimse bi şey yazmamış.Bi haraket lazım ama nasıl bilmiyorum artık.Keşke tayftan güzel haberler alsakta sevinsek.Zazu nerelerde ve nasıl acaba.Umarım kusmaları azalmıştır.Maicim bi ara arıycam konuşuruz özledim seni.Herkese kocaman sevgiler...

herkese merhaba

evet bende tayfı merak ediyordum.nihayet bu gün görüştüm.şu an iyi daha doğum yapmamış,hepinize selamı var bu ayın 13 ünde kontrolu varmış ama ayın 19 unda 8 ay olucağı için 19 unda gidecekmiş.bende doğum yapmış sandım ama değil.

toanaya gelince bu gün yumurtaları toplanmıştır sanırım.iki gün önce konuştuk c.tesi opu dedi.dr u transfer perşembeye demişti.birde şu sanırım onlar açısından oldukça güzel daha önceleri eşinin spermleri ameliyatla olınıyordu ya işte burda gerek olmayabilir demiş dr.bu son dadikada belli olur dedim.yani sonundada alamazsak o zaman ameliyat.bu gün daha konuçmadım neler oldu bitti haberim yok.

ulaktan haberler bu kadar.

bende iyiyim çok şükür.daha bende bir gelişme yok.inşallah en kısa zamnda başlarım.

baharrrr canım hoş geldin ve geçmiş olsun.enesimiz nasıl neler yapıyor neler öğrendi anlatırsın artık.

alkancım canım bende özledim.kolay gelsin tatlım yorulacaksın.tedaviden önce ama ne yapalım hep öyleyiz canım.öpüyorummm.

Tatlım güzel haberler senden geldi çok şükür.Tayftan ve toanadan güzel haberler verdin valla.Kendine iyi bak öptüm iyi geceler...

İyi akşamlar arkadaşlar,
Tayfdan güzel haberler alabildiğimiz çok mutlu oldum.Ben de arayıp cevap alamayınca çok korkmuştum.Umarım sağlıkla kavuşur oğullarına.
Denizbulut Batunun yılbaşı fotoğrafı muhteşemdi.Acayip değişmiş siması.Delikanlı olmuş oğlun.Ne mutlu sana
Zarpdeniz cim Clarissaya bittim.O ne sevimlilik öyle ya .Allah nazarlardan korusun hep böyle gülsün inşallah
Baharnazcım sana da çok geçmiş olsun.Kendine çok iyi bak.
Ben de 2 gün önce rahim filmi çektirdim.Kendi doktorum hastanede değil de başka bir yerde çekti.Boşu boşuna korkmuşum,uykusuz kalmışım.Normal jinekolojik muayeneden hiçbir farkı yok bence.Sonuç iyi mi kötü mü bilemiyorum.Tüplerim açık bir sorun yok ama rahimim çok darmış.Zaten rahim duvarım da çok inceydi.Doktor düşüklerimin bu yüzden olabileceğini söyledi.Çarşamba günü hem yumurtalara bakacak hem de endometrium kalınlığını ölçecek.Umutlanmam için hiçbir şey söylemiyor.Çok takmıyorum onun bu duyarsızlığını ama ufacık bişey söylese yüreğimi ısıtsa ben de hayata daha sıkı tutunurdum
Akupunktura gitmeyi düşünüyorum.İzmirde bildiğim bir yer yok .Altınyunusta faydasını gördüğünü söylemişti.Umarım bende de işe yarar.
Maiumut,Toana,alkan umarım sizin tedavilerinizde her şey yolunda gider.Dualarım sizlerle...
Sağlıkla kalın...

buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu,şimdi yazarken kendimi bir garip hissettim...:)
geçmişi okumadım ama beni merak ettiğinizden eminim..bu sayfaya çok şey borçluyum çok güzel bilgiler edindim,merak eden arkadaşlarım için oğlumla ilgili bilgi vermek istiyorum..
çınar doğalı 9.5 ay oldu ama şuan doktorlarımız doğacağı tarihi baz aldığı için düzeltilmiş 6 aylık...herşeyimiz 6.ayımıza uygun şekilde devam ediyor..dönmeye başladı,sırt üstü sürünerek istediği noktaya ulaşıyor,belirgin sesler çıkarmasada bana birşeyler anlatıyor :) fışfış kayıkçıyı öğrendi,birde hadi çak oğlum dediğimde elime vuruyor...şimdi cici yapmasını öğretiyorum,anne cici oğlum diyip yüzümü sevdiriyorum..ona sürekli kitap okuyorum,oyuncaklarıyla beraber oynuyoruz..gerçi en sevdiği oyuncağı benim :)) ben yanındayken gözü hiçbir oyuncağı görmüyor,bana aşırı bağlandı babasının kucağındayken bile gözleriyle sürekli beni takip ediyor,görüş alanına girdiğim anda oğlumun gözleri direk üzerimde...bana çok gülüyor,ona kızmayı beceremiyorum ama oğlum neden yemiyorsun diye ses tonumu değiştirsem bile sanki komik birşey söylemişim gibi gülmekten bayılıyor...ilk defa gördüğü kişilere karşı çok ağır abi takılıyor...kesinlikle gülmüyor,bayansa ve sarışınsa karşısındaki biraz şansı olabiliyor ama esmer birine çok çok nadiren gülümsüyor...sanırım sarışınları bana benzetiyor :)
ek gıdalara geçtik,inek sütü alerjimiz olduğu için yoğurt yediremiyorum şuan..keçi sütüde bulamıyoruz,keçilerin yavrulama dönemiymiş şuan..onun haricinde ek gıdayla aramız iyi...
çınar,tüm gün vaktimi aldığı için buraya çok giremiyorum ama vakit buldukça okumaya çalışıcam...oğlumla hepinize sevgilerimizi gönderiyoruz...

hoş geldin limon kabuğu

evet canım merak ettik maşallah çınara mutlu ve sağlıklı bir hayat sürdürün inşaAllah.arada gekip bilgilendirirsen hepimiz seviniriz.kocaman olmuş çınarımızçrabbim nazarlardan saklasın.burdada epey değişiklikler oldu zamanla okursun.özletme kendini.

Kizlarrr selam nasilsinz ben iyiym biraz agrilarim var bide kotu bir sekilde istahimm yarin rejime basliyacagimm valla bu arada tayfa sevindim toanayada insallah hayirli olur bu sefer ben kac gundur giremiyorum cunku hergun misafir gecmis olsuna ama bende yorgunlukdan oldum sali gunude isbasi yapicam.rieuse maimut alkan kavunivi deniz lenova va aklima gelmeyen tum arkadaslarimm hepinizi kocaman opuyorumm

günaydın arkadaşlar
yeni tedavide olanlar var,bekleme sürecinde olanlar var.2011 uğurlu geldi bu topiğe.dilerim bu yılda devamı gelir.
limonkabuğu, hoş geldin.demek çınar fışfış kayıkçıyı öğrendi ha?ayy ben umut'a öğretemiyorum bir türlü.....ne onu ne de tel sarar umut tel sararı....bön bön bakıyor kuzum bana....
umut artık bayağı adım atıyor.aslında 210 ocak'ta 1 yaşında olacak.ama bayağı yürüyor.anne, baba,dede,hadi,gel,hayır,allah allah,git diyor.anne nerde deyip duvarda ki resmime bakıyor.ben öksürünce taklit ediyor beni.her aşamaları çok güzel.bana hala şaka gibi geliyor.o uyudu mu ohh diyoruz eşimle.14 senelik rahatlıktan sonra bazen yoruluyoruz bu tempoda ama bu bize mutluluk veriyor.bu mutluluk hepinize nasip olsun.
rieuse, özelden yanıtladım bi bak istersen.
denizbulut, ne zamandır yazacağım unutuyorum.batu'nun halanın karşısına geçip öksürüp dalga geçmesine bittim ya.bacak kadar boylarıyla dalga geçiyorlar resmen.
akideciknane, geçmiş olsun.dilerim doğal yoldan gelir bebeğin.
herkese iyi haftalar.

TAYF'ın ıyı olmasına sevındım:)
akide saglıgına kavusman sevındırıcı kılo deme bana bende aldım basımı gıdıyorum..

bu haftasonu Pazar gunu uzun prtokol ıle tedavıye baslayacagım Lucrın 10 mg vuracagım. ama cok modum dusuk umutsuz umitsizim ıcımden nasılsa olmayacak bosuna olacak bu tedavıde dıyor bu duyguya kapılıncada acaba hıc baslamasam mı dıyorum. yanı karmakarısık duygular ıcındeyım.. ne yapacagımı kızla hıc bılmıyorum. Bu ıctıgım dhea hapı sıvılce akne yaptı yuzumde kendımı cok cırkın cok sısko ve mutsuz hıssedıyorum. Bu tedavıye basladıgımda eger husran ıle sonuclanırsa hersey cok yıkılacagım. nasıl toparlarım kendımı bılmıyorum cok korkuyorum ve hep negatıf seyler gelıyor aklıma dusunmemeye calısıyorum ama elımden degıl

hepınızı optum

lenova,sana daha önce 40 yaş topiğinde de mesaj yamıştım..ama hiç denk gelemedin herhalde..şimdi yine yazma ihtiyacı duydum...
lütfen böyle şeyler düşünme..allah yardımcın olsun...inşallah hayırlı habeler verirsin...sivilceyi,kiloyu şimdilik boşver....bebeğin gelsin inşallah,herşey yoluna girer..şimdiden negatif sonucu düşünme..allah büyüktür,belki de bu tedavinde kısmet olacak bebeğin..yüreğini ferah tut...olumlu düşün...

canım ınsallah ınsallah ALLAH benım ve benım gıbı bu yolda mucadele veren herkesın kucagını doldursun. dedıgın gıbı olumlu düşünmeye calısıyorum. Ama yasadıgım olumsuzluklar üzüntüler hayal kırıklıkları aklımdan bir türlü cıkmıyor umarım Allahım bu umudunu yitirmek uzere olan kuluna bir ışık yakar ve 2 yıldır ugrastıgım bebegıme kavusturur...
sevgıler

Arkadaslar Merhaba,

Sanirim yeni yilin ilk yazisini yaziyorum, herkese yeniden mutlu yillar diliyorum. Bebeksiz ev kalmasin!

Limon Kabugu, canim hosgeldin! Lutfen daha cok bilgi yaz, seni cok merak ettik, ozeline cok mesaj yazmistim ama gidememisti ben de kapattigini filan dusunmustum. Cinar'in ve senin direncine kocaman masallah ve bravo diyorum! Ben sahte sarisimin Cinar kesin beni sevecektir! Tabii en cok vaktini seninle geciriyor, cok sukur bugunlere canim. Benim de kizim oldu, 35 haftalik dogdu, ismi Clarissa Ela, ikizlerin digeri bizi 8.haftada birakti. Clarissa'da bu ayin 13'unde 6.ayini bitiriyor, biz de ek gida ile hasir nesiriz! Sebzelerle cok aramiz yok gibi denemeye devam ediyoruz. Bu hafta sonu kahvaltiya baslayacagiz. Keci sutu bazi marketlerde oluyordu, ese-dosta haber gonderin bence canim cok onemli. Saglikli ve mutlu bir yasam diliyorum Cinar'a...

Altinyunus, Masallah canim Umut'a! Anne nerede deyince duvardaki fotoya bakmasina guldum! Gozunuzaydin hem birazcik konusmaya hem de yurumeye baslamis, cok sukur. Operim ikinizide...

Baharnaz, Sen de hosgeldin canim! Cok uzun zaman oldu, hayirdir ne operasyonu gecirdin, elinle mi ilgili? Cok gecmis olsun canim. Enes nasil, herseyi yiyor mu? emekliyor mu?

Alabama, alo deyip kacmissin canim, umarim keyifler yerindedir.

Rieuse, darisi en kisa zamanda sana canim hem de ikiz! Endo kalinligin umarim iyi bir araliktadir, rahmi dar olup ta doguranlar var canim, bu yuzden endiselenme sakin. Doktoruna Larginine isimli ilaci kullanip kullanamayacagini sorar misin lutfen? Bu hem endoyu doguma hazirlamak icin hem de yumurta kalitesini artirmak icin onerilen bir ilac, ben kullanmistim.

Alkan, odevlerinde kolaylik diliyorum, sigarayi birakmana da cokkk sevindim. Hormonlarini takip et bence canim.

Akideciknane, gozunaydin, tuplerin acilmis yeni umutlar dogmus, umarim yakinda guzel haberi de aliriz.

Deniz Bulut, denizgeldiden mesajlar icin tesekkurler. Sen ve Batu umarim iyisinizdir.

Maiumut,
Toana ve Tayf'dan haberler icin sagol canim, senin de yazi tonundan iyi oldugunu cikariyorum. Toana'ya bol sanslar, aslinda Memorial'in PC'lerini kullanabilir ama daha kesfedemedimiki acaba?

Tayf, bu arada doguma gidersen cokkk kolay gelsin arkadasim, artik son gunler yaklasti. Minik erkekler saglikla dunyaya gelsinler, annelerini cok ama cok mutlu etsinler.

Lenova, hayatkavunici, tedavilere gucunuz yettigince devam arkadaslar, bebisleriniz biryerlerde sizleri bekliyordur, bu yil tum tedavide olanlarin anne olacagi bir yil olsun.

Herkese sevgiler, saglik ve mutluluk sizden yana olsun.

Son düzenleme:

lenovacığım,ben iananıyorum yürektem hem de....allah bu mücadeleni karşılıksız bırakmaz...
Ama ne kadar korkan ve negatif olursa,hormonların ve beynin bir o kadar etkilenir..seni çok iyi anlıyorum, çok zor
olumlu düşünmek yaşadıklarından sonra ama,
olsun diye uğraşıyorsun,ne kadar umur dolu olursan,o kadar güzel olur herşey...
Aynanın karşısına geç,5 dakika umutluyum umutluyum de kendi kendine gülümseyerek,
bak ruh halin nasıl değişiyor göreceksin....dualarım seninle.......bu sefer herşey farklı olacak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…