canım elbette hatırlıyorum.seni başka konularda gördüğümdede acaba 38 e neden gelmiyor diye düşünüyordum.bizim sayfa vefalıdır unutmaz nereye gidersen git genel gel der tekrar hoş geldin.inan ben dede aynı düşünceler gidip geliyo.bazen bırakıyorum bazen hadi fazla zamanın yok acele et diyorum gendime.bizim için geçerli olan ikinci seçenek kendimi zorlamalıyız.negatiften sonra insana bıkkınlık geliyor ama ayağa kalkmaktan başka çaremiz yok.ne olur az olsa zaman varken çabalayalım.her nerden başlayacaksan bol şans diliyorum.
herkese merhaba
evet bende tayfı merak ediyordum.nihayet bu gün görüştüm.şu an iyi daha doğum yapmamış,hepinize selamı var bu ayın 13 ünde kontrolu varmış ama ayın 19 unda 8 ay olucağı için 19 unda gidecekmiş.bende doğum yapmış sandım ama değil.
toanaya gelince bu gün yumurtaları toplanmıştır sanırım.iki gün önce konuştuk c.tesi opu dedi.dr u transfer perşembeye demişti.birde şu sanırım onlar açısından oldukça güzel daha önceleri eşinin spermleri ameliyatla olınıyordu ya işte burda gerek olmayabilir demiş dr.bu son dadikada belli olur dedim.yani sonundada alamazsak o zaman ameliyat.bu gün daha konuçmadım neler oldu bitti haberim yok.
ulaktan haberler bu kadar.
bende iyiyim çok şükür.daha bende bir gelişme yok.inşallah en kısa zamnda başlarım.
baharrrr canım hoş geldin ve geçmiş olsun.enesimiz nasıl neler yapıyor neler öğrendi anlatırsın artık.
alkancım canım bende özledim.kolay gelsin tatlım yorulacaksın.tedaviden önce ama ne yapalım hep öyleyiz canım.öpüyorummm.
TAYF'ın ıyı olmasına sevındım:)
akide saglıgına kavusman sevındırıcı kılo deme bana bende aldım basımı gıdıyorum..
bu haftasonu Pazar gunu uzun prtokol ıle tedavıye baslayacagım Lucrın 10 mg vuracagım. ama cok modum dusuk umutsuz umitsizim ıcımden nasılsa olmayacak bosuna olacak bu tedavıde dıyor bu duyguya kapılıncada acaba hıc baslamasam mı dıyorum. yanı karmakarısık duygular ıcındeyım.. ne yapacagımı kızla hıc bılmıyorum. Bu ıctıgım dhea hapı sıvılce akne yaptı yuzumde kendımı cok cırkın cok sısko ve mutsuz hıssedıyorum. Bu tedavıye basladıgımda eger husran ıle sonuclanırsa hersey cok yıkılacagım. nasıl toparlarım kendımı bılmıyorum cok korkuyorum ve hep negatıf seyler gelıyor aklıma dusunmemeye calısıyorum ama elımden degıl
hepınızı optum
lenova,sana daha önce 40 yaş topiğinde de mesaj yamıştım..ama hiç denk gelemedin herhalde..şimdi yine yazma ihtiyacı duydum...
lütfen böyle şeyler düşünme..allah yardımcın olsun...inşallah hayırlı habeler verirsin...sivilceyi,kiloyu şimdilik boşver....bebeğin gelsin inşallah,herşey yoluna girer..şimdiden negatif sonucu düşünme..allah büyüktür,belki de bu tedavinde kısmet olacak bebeğin..yüreğini ferah tut...olumlu düşün...
canım ınsallah ınsallah allah benım ve benım gıbı bu yolda mucadele veren herkesın kucagını doldursun. Dedıgın gıbı olumlu düşünmeye calısıyorum. Ama yasadıgım olumsuzluklar üzüntüler hayal kırıklıkları aklımdan bir türlü cıkmıyorumarım allahım bu umudunu yitirmek uzere olan kuluna bir ışık yakar ve 2 yıldır ugrastıgım bebegıme kavusturur...
Sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?