38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizcim tesekkur ederim resimlerin icin ovgulerine alkancim maimut zazu tumm arkadaslarim ben hsatalandim dhea ya basladim birde ise basladim valla kendimi iyi hissediyorum hepinizi opuyorumm

Merhaba kızlar,
Birkaç gün hastanede yatırdı doktor, damardan beslendim midemi düzelttiler, delinmek üzereymiş. Sonrasında kayınvalidem baktı sağolsun. Bugün biraz canlanır gibi olup evime geldim. Hala zombie gibiyim ama buna da şükür... Yazıları mümkün olduğunca okudum, es geçtiğim birileri varsa kusura bakmasın lütfen sersem gibiyim zira. Bebeği kusarak çıkarmadığıma dua ediyorum...

Taycım öncelikle allah yardımcın olsun, kolaylık versin sana. Sayılı günler çabuk geçip sen bebişlere kavuşursun, ben de bulantılardan ağrılardan kurtulurum inşallah. Tarçını deniyicem bakalım kokusu rahatsız etmezse neden olmasın....

Abimin esi hamileligindeki bulantilarini uzerine karabiber serpilmis portakal yiyerek bastirirdi...gerci senin bulantilarin cok fazla ama belki isine yarar yada birilerinin isine yarar...INSAALLAH saglikla kucagina alirsin bebegini...

Amin canım çok teşekkür ederim. Portakal ve benzeri asitli herşey yasak bana ama yinede sağol...

Vitamin aliyor musun? Ekmek bastiriyor diyorlar. Bir de corba gibi sulu yiyecekler de mi durmuyor?

Folic asit B vitamini alıyorum. Kızarmış ekmek yada etimek yemek iyi geliyor, Yağlı salçalı kokulu hiçbişey yiyemiyorum

Çok çok teşekkür ederim canım . Mide rahatsızlığı olan kişilerde hamilelik böyle zorlu geçermiş. Doktorumda fazla yapılacak birşey yok 3. ayda azalalıp bitecek sık dişini diyor. Hastaneden çıktıktan sonra kusmalarım günde 2 ye indi ama bulantı gün boyu devam ediyor ve reflü ağrısı ama allaha şükür öncekinden az. Moral diye birşey kalmadı ama

Amin canım sağolasın. Doktorda beslenmene takma bebek iyi durumda diyor. Ginger ı duymuştum, denemeye değer, mümkün olursa bugün alıp kullanıcam , teşekkür ediyorum önerin için. Sanada bebişine de sağlık sıhhat diliyorum.

Yemek kokularını bırak insanlar bile kokmaya başladı. Benimki ağır ötesi geçiyor, allah halime acısın ne diyim

Amin canım çook teşekkür ederim. İyi geleceğini umduğum herşeyi deniyicem, Bu kadar berbat geçmese ve demoralize olmasam harika olurdu. Hamileliğime sevinmek için zamanım olmadı inan. Bebek 8 haftalıkmış dün öğrendik ultrasonda kalp atışlarını da duyduk. Bambaşka bir duygu allaha şükür ama inan tadını çıkaramadım.

Teşekkür ederim. Doktorumda 12. haftadan sonra herşey düzelecek diyor. Beslenme kısmı ondan sonra önemliymiş zaten. Ben şimdilik yaşayacak kadar az da olsa çorba etimek muz patates vs yiyorum.

Kizlarr ben cok hastayim ya sabaha kadar istifra ettim kasigim agriyor yatiyorum.tupler ameliyatla acilcakmi bilemem ama birinin acilmasi zor digeride acilma ihtimali var deniyecegim ne yapimm simdilik hepinizi opuyrumm midem cok kotu bulaniyor

Çok çok geçmiş olsun. Tüplerinde açılır bebek de olur... Sen olumlu düşün moralini bozma yeter.
Amanın mide bulantısı deme bana (

selam 38 in gülleri

bilgisayarımda sorun çıktı(
serviste...
annemdeyim şu an... herkese çok sevgiler.....
sizi seviyorum....anne olmak için sırada bekleyenler...Allahım sizi de sevindirsin inşallah...anneler....öptüm yavruları..bayy

geçmiş çok geçmş olsn bebeğe bakmakta zorlayacak seni sanki allh şifa versin
canmya aman yetişmek için hiç çabalama ya valla ben hiç acele etmiyr denizin başına geldiğinden beri aklımda tuttm onu canm ya ben ve kızım birz zorlanıyrz daha bunlar iyi günlerimiz biliyrm biraz dediğime bakma çok zorlanıyrm allh yardımcımız olsn
zarp ya bir trajik olaydan bahsetmiştin o bebek kaç aylık imiş merak ettim de

ay inş.kazasız belasız atlatırz bu doğumlar senin şekerin yoluna girer inş.bebşlri de doğrsn
aramızda 8 hafta varmış artık aklımda tutarm herhalde

allh şifa versin neden delinmk üzere imiş yemek yiyimediğin için mi başka bir şey için mi

nasılsn tatlı kızın nasl kızım kesin selam söyler bebişine benm kız

Dostlar bizim memlekete ilk kar yağdı biraz...Şöyle lapa lapa yağsa da ağız tadıyla bi kartopu oynasak:)))
Maicim online görünüyorsun.Naber nasılsın canım,neler yapıyorsun?
Diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir.Herkese selamlar...

alkancım merhaba canım

evet bir haftadır buraya uğramadım.çünkü yengem rahatsızdı.apar topar gittim mersine.bu gün döndüm.sizleri merak ettim tabi.

zarpdeniz geçmiş olsun canım .

tayfcım allah yardımcın olsun canım ya az kaldı sık biraz daha dişini çok şükür 30 haftayı tamamladın inşallah hayırlısıyla gelecek paşalr.

zazucum olsun canımya üçüncü ayda geçiyorsa istifralar az kaldı sanırım.gelsin sağlıcakla yavrun.

evimiçin,akideciknane,denizbulut,alabama,denizgeldi,herada unuttuğum varsa afola hepinize selamlar.

arkadaşlar ben limon kabuğunu merak ediyorum acaba neden buraya gelip bize bişeyler yazmadı.eminim burdaki arkadaşların çoğu da onu merak ediyordur.ben okudum bebeğini uzun bir süreden sonra çok şükür çıkardılar hastaneden.bence gelip buraya bişeyler yazmalıydı.

arkadaşlar 40 yaşındayım. embriyolarım yavaş gelişiyo dendi. böyle olup hamile kalan var mı? acil yardım lütfen

allh gönlüne göre versin

tayf naslsn seni iki gün önce rüyamda gördüm bana göre rüyam güzeldi yorumdan pek analamam ama yaş tecrübe göre iyi gibiydi inş.kazasz belasz sağlıklı huzurlu doğuracaz bebşlri inş.

hanımlar umarım herkes iyidir selamlar sevgiler arkadşlar

nerdesiniz kızlarr hu huuu kimseler gelmez olmuş umarım herkes iyidir umarım yeni yıl hepinize şans para mutluluk getirir. en çok istediğiniz evlatlarınıza kavuşursunuz. biz evlat sahibi olanlar da evlatlarıyla bir ömür huzurlu mutlu yaşarlar inşallah. gün sayan karnında bebeklerini taşıyanlarda sağlıkla yavrularına kavuşurlar umarım. sonra gelemem falan yazamam şimdiden yazmış olayım. hepinizi çoook seviyorum kendinize bebelerinize iyi bakın. olmayanlar da yarınlardan umut etmek için içlerindeki arzu ve istekleri kaybetmesinler.

kızlar nasılsınız

ben dun regl oldum bu sefer son aylarda oldugumdan cok daha fazla oldum:) hıc bu kadar sevınmemıstım bu kadar fazla regl olduguma:)bugun doktora gıdecegım bır ıkı kıst vardı bakalım ne durumdalar bır tanesının cıkolata kıstı oldugundan suphelenmıstı. Umarım artık Allahım bekletmez -3-4 yumurtam olsa ne guzel olur ama 1,5 senede 2 den fazla yumurta gormedım kendımde
neyse gelısmelerı yazarım sızlere..

sevgıler

merhaba arkadaşlar

evet gerçekten son günlerde sesizleşmiş topiğimiz.umarım herkes iyidir.
öncelikle yeni yılın hepimize sağlık mutluluk ve bebeklerimizi getirmesini diliyorum.hamişlerimizde sağlıkla kucağına alır bebişlerini inşallah.
bebeği olanlarda sağlıkla büyütsünler inşallah.lenova canım sevindim senin adına hadi hayırlı olsun.inşallah bu saatlerde dr dan güzel haberlerle dönmüşsündür.
toanadan haberler pazartesiden itibaren iğnelerine başladı.perşembe ilk kontrolu var inşallah hayırlı olur bu tedavisi ve ülkesi ona uğurlu gelir.

bana gelince beklemedeyim bakalım mantıklı davranmaya çalışıyorum birazda kendimi toparlamaya.

Selam kızlar,
Ben de bugün ilk defa tüp bebek doktorumla görüştüm.Bütün tahlillerimi inceledi,geçmiş üzerine konuştuk ve muayene etti.Endometrium 5,4 ölçtü ve bunun adetten 2 gün öncesi için çok çok ince olduğunu söyledi.Bu yüzden bir rahim filmi istedi.Rahim filminin çekildiği ay tedaviye başlanmadığı için yumurta kontrolü yaparız bundan sonraki reglinde tedaviye başlarız dedi.Ne düşüneceğimi bilmiyorum.Ben kürtajdan sonra muayene olduğumda gayet iyiydi rahim kalınlığı 8 küsur falandı.Ne oldu da böyle oldu anlamadım.Neyse yaşayıp göreceğiz.En azından hiç denemedim demeyeceğim.Ben elimden geleni yapmak niyetindeyim.
Umarım 2012 hepimize uğurlu gelir.Sağlık,mutluluk dolu bir yıl olsun.Hepinizi çok seviyorum.

KIZLARR nerelerdesinizz bende coook calisiyorum haftasonuda calisdim haftaya bugun ameliyat beni korku sardi ya narkozda bisey olursa ayy cok korkmaya basladim.sizler nasilsinizz yahuu kimseciklr kalmadi artik burada

selam akidecim korkma ya neden korkuyorsun.narkoz da korkulacak bişey yok.biz yumurta toplanırken hep yiyiyoruz narkozu.hatta en güzel tarafı tatlı uykusu hiç korkma bebeğine bir adım daha yakınlaştığını düşün.

Arkadaslar Merhaba,

Hepinize saglikli, mutlu ve bol bebek haberli bir yil dilerim. Topigimizin bebekleri saglikla buyusunler, gebelerimiz saglikla bebeklerine kavussunlar, tedavideki arkadaslar ve tedavi dusunenlerin de 2012 bebeklerini kucaklarina alacaklari hayirli bir yil olsun. Yeni yil yeni umutlar demek, umudunuz hic kaybolmasin. Ben ve Clarissa hepinizi cok opuyoruz.

Topigimizin tum abi ve abla bebeklerinin yeni yili harika olsun, bol bol yesinler, kilolari artsin, boylari uzasin, saglikla emeklesinler, yurusunler, kossunlar, cokkkkk saglikli olsunlar.
Maiumut, Toana'dan haberler verdigin icin tesekkurler, umarim Istanbul'dan yavrusu ile birlikte ayrilir. Senin de toparlanmaya calistigina sevindim, bak yeni bir yil geliyor, yavruna kavusmana az kaldi canim.

Akideciknane, basarili bir operasyon denerim, korkulacak hicbirsey yok, guzelce uyuyuyup uyanacaksin. Umarim bu operasyon bebegine kavusmada cok etkili olur ve keske daha once olsaymisim dersin.

Deniz Bulut, oneri ve bilgiler icin sagol arkadasim.

Alabama, size de mutlu yillar canim.

Herada, umarim keyifler yerindedir.

Merye, ben neyi anlatmistim canim hatirlayamadim.

Denizgeldi, yeni yil icin minik Deniz ile ne planlar yaptiniz merak ediyorum.

Tayf, tosuncuklarla nasilsiniz? Seker seviyen umarim makul bir aralikta gidiyordur canim.

Rieuse, rahim filmi yapilsin canim cokkk onemli, inan endo kalinligi da acaip onemli, basinda bunlarin kontrol edilmesi basarisiz bir sonuc almkatan cok cok daha iyi canim. Guc olmasin da gec olsun varsin bir-iki ay sonra olsun.

Lenova, yumurtan bir olsun ama kaliteli olsun canim, sayiya takilma lutfen. Ihtiyacimiz olan bir kaliteli yumurta bir kaliteli sperm, onlar da altin olsun, bebisini sana getirsin.

Alkan, kardanadam yaptin mi? Kar hala duruyor mu?

Zazu, biraz daha rahatladin mi? Genelde 3 ay sonrasi gecer derler umarim oyledir.

Patikler, Altinyunus, Cans,

Bu da ismini yazamadiklarima

Herkese merhaba
Topik gerçekten sessiz kalmış.Ben de ara sıra okuyup çıkıyorum yazacak vakit olmuyor ne yalan söyleyeyim.Umut geçen haftadan beri salya sümük.Bacaksız bana da bulaştırdı ve tabii ki bakıcı teyzesine de.
Yeniyıl geliyor.Benim oğlumu kucağıma aldığım gün geçen sene yılbaşı günüydü ondan mıdır bilmem, yoksa yeni umutlar, yeni hayallerden midir nedense içim pek kıpır kıpır.
Dilerim bu topikte, etrafımda, hatta dünyada anne olmak isteyen her kadın mucizesine kavuşur.Yeni yıl hepimize yeni umutlar, mutluluklar, sevinçler, sağlık ve huzur tabii ki minik mucizeler getirsin.
Herkese sevgi ve aşk dolu bir yıl diliyorum.

Son düzenleme:
tum kalbımle bu yolda benım gıbı mucadele veren tum arkadaslarımın kucaklarının bebıslerıyle dolması...
bebek bekleyen arkadaslarıma da hayırlısı ıle evlatlarını kucaklarına almalarını dılıyorum.

doktora gıttım bılıyorsunuz 2 adet yumurta var dedı kıst yok dedı uzun protokol yapalım yıne dedı gecen sefer tek yumurtam oyle olusmustu.
lucrıne ayın 15 de basla dedı hormoın testlerımı yaptırdım yarın alıcam bakalım ne cıkacak.. Allahım artık bekletmesın yüzümü güldürsun yasım yenı yıla gırmemızle mayıs ayında 42 olacak doktorumda hazıran ayına kadar hamıle kaldın kaldın yoksa canınada parada yazık dedı ve o zaman yumurta donasyonunu düşün dedı((

neyse ıste boyle kızlar umarım ayın 15 de baslayacagım 2. tüp bebek tedavımde saglıklı yumurtam veya yumurtalarım olur ve dollenır ve kalıtelı embrıyo olur ve bebısım gelır..
dua edıyorum bu yolda mucadele veren herkes ıcın, sızlerde benı dualarınızdan eksık etmeyın

HEPINIZE MUTLU YILLAR

Arkadaşlar ....2012 yılının mutluluk ve güzel sürprizlerle dolu bır yıl olmasını diliyorum... Kalplerdeki tüm dilekler gerçekleşsin... Mutlu olamayan kimse kalmasın .... Sağlık, mutluluk, huzur dolu yıllar birbirini takip etsin İNŞALLAH ...

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ...Mutlu yıllar ....

Not : Clarissa 'ya maaşallah ...O ne tatlılk o ne şirinlik ... Gülen yüzü daim olsun ...
Tüm bebeklerimize kocaman öpücükler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…