günaydın
herkese tüm düşlerinin gerçekleşeceği, hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacakları, bebek isteyenlerin bebeklerine kavuşacakları, annelerin çocuklarını sağlıkla büyütecekleri muhteşem bir yıl dilerim
zarp kızın tam yemelik olmuş çok şeker.
tayf danalara kavuşmaya az kaldı. haberlerini bekliyoruz
rieuse rahim inceliği belki bu aya özgü birşeydir. düzelir.
lenova yumurta tek olsun ama kaliteli olsun. benim anlamadığım bu kadar az yumurtayla neden uzun protokol? yumurtalar çok baskılanacak ve sonra yüksek oranda ilaç gerekecek büyütmek için. uzun protokol yumurtalar eşit büyüsün biri önden gitmesin diye çok yumurtası olan genç kadınlara uygulanmıyor mu?
alkan daha sağlıklı yaşamak için son sigaranı yılbaşında içeceğini söylemiştin sanırım?
herada prenses nasıl?
alabama face de gördüm traş olmuşsunuz. nasıl rahat geçti mi? normal kuaför müydü sanırım çocuk kuaförüne gitmediniz.
cans senin tahliller sonuçlar nasıl?
akideciknana oldu mu operasyon? rahat geçmiştir umarım. bayılmak işin en kolay ve zevkli kısmı
merye nasıl geçiyor hamilelik? umarım sorunsuz kucağına alıp rahatlarsın yeni yılda
altınyunus umut a sevgiler
denizgeldi deniz ile mutlu bir yıl dilerin inşallah şu bilgisayar tamirden hemencecik döner
yazamadığım arkadaşlara da mutlu bebekli bir yıl dilerim
batu dayısının evinde yeni yıl ağacının önünde Eki Görüntüle 317637 dayısının yılbaşı hediyesiyle herkese iyi bir yıl diler
Kizlarr geri sayim basladii korkuyorumm hepinize tek tek tesekkur ederimm bana iyi seyler dileyin ben herseye bir bebek icin katlaniyorum hepimiz bu yolda neler cekiyoruz rabbim acisin bana ve hepimize bana duaa edin gurbet elelrde yabanci dr ellerinde rabbim beni korusun ve bana bebegimi bir an once versin hepimizee sizi sadece burdan taniyorum ama inanin kalbimde yeriniz tek tek varr dilerim birgun bebeklerimizle kavusarak bulusacagizz sizleri seviyorum bulari yazarken agliyorumm rabbim acisin bize sevgiler ve kocaman opucukler hakkinizi helal edin
evet canım Mertin ilk saçını kestirdik Akmerkezde dolanıyorduk Erdem Kramerin önünden geçerken girdim sordum var mı çocuk bebek saçı kesen diye var dediler girdik bi deneyelim bakalım durcak mı bizim ağır abi durdu hiç gıkı bile çıkmadı bi güzel kestirdik Mertin ipek saçlarını. çok kesmedi ama bi erkek traşı oldu yine de :) 50 tl demişti 35 aldı. babası da ben tekniğini çözdüm bundan sonra ben keserim dedi görcez bakalım
evet canım Mertin ilk saçını kestirdik Akmerkezde dolanıyorduk Erdem Kramerin önünden geçerken girdim sordum var mı çocuk bebek saçı kesen diye var dediler girdik bi deneyelim bakalım durcak mı bizim ağır abi durdu hiç gıkı bile çıkmadı bi güzel kestirdik Mertin ipek saçlarını. çok kesmedi ama bi erkek traşı oldu yine de :) 50 tl demişti 35 aldı. babası da ben tekniğini çözdüm bundan sonra ben keserim dedi görcez bakalım
Deniz Bulut, Batuya masallah canim, ne kadar buyumus oyle...Operim ikinizi de.
Alabama, Mert'in yeni sac modeli hayirli olsun, yanliz ne kadar pahali oyle! Bence de bundan sonra esin kessin.
Alkan, ne kadar nese dolu bir mesaj! Bugun sona erecek olan 2011 bize bebegimizi getirdi cok sukur Allahima, 2012'de de sen ve siradaki tum arkadaslarin bebeklerine kavusmasini diliyorum. Yeni yilda hep birlikte, yeni yil da hey heyyy....
Cans, tesekkurler canim.
Lenova, yeni yilin ilk tedavisi senden sanirim, cok basarili ve saglikla embriyolarin gelsin, sonra da 9 ay seninle kalsinlar. Yasinin citir oldugunu unutma sakin...
Herkese saglikli, mutlu, bol bebekli harika bir yil dilerim.
2.günü diyorum çünkü günler benim için artık çok önemli çokkk((Kızlar 2 gündür bi tane bile içmedim ben.Adını bile ağzıma almıyorum ama aklımdan da bi türlü çıkmıyor.Neyse söz verdim kendime,anneme,sevgilime ve sizlere.Verdiğim sözü tuttum sayılır biraz:)İleriki günlerde daha net belli olacak dürüstlüğüm.Göreceğiz artık.
Akidecik,yarın ameliyat varmış hayırlı olsun cicim.Allah yanında ve yardımcın olsun.Dualarım seninle.
Lenova cım deha tedavi süresincede kullanılıyor galiba ama bilmiyorum yine de bilenlere sormak gerekir.Ben içtim bitti öyle tedaviye başladık.Tedavin hayırlı olur inşallah.Nerede ve kime gideceğini de yaz e mi.Diğer yeni yıl için güzel dileklerde bulunan arkadaşlara bendende bil mukabele.Herşey gönlümüzce olsun bu yıl inşallah.Herkese sevgiler....
merhaba arkadaşlar
lenova hayırlı olsun canım yeni tedavin ve inşallah son olsun bebeğin gelsin bu sefer.
alkancım tebrikler canım.eminim devamı gelecek.ben hiç içmedim o mereti eşim eskiden içiyormuş biz evlenmeden bırakmış.ohhh bizim evde kullanılmaz.darısı şu an kullanan herkese.arkadaşım başlamak başarmanın yarısıdır sana güzveniyoruz.
toananın selamları var hepinize onunla görüştük.iğnelere devam 4 yumurtası olmuş arkadan gelen ufaklarda varmış.dr ona orlangutran mıydı neydi işte o iğneden vermiş.büyükler çatlamasın diye inşallah küçüklerde büyür toanaya emriyo olarak döner şansı bol olsun.arkasından tedaviye başlayanlarının hepsinin de tabi.
genelde yumurtası cok olanlara uygulanıyor ama ben 3 kez kısa protokol denemedım ucunde de hıc yumurta gelısmedı saglıklı olmadı doktorumu degıstırdım sonra sende uzun protokol deneyecegım dedı senın gıbı sordum ama benım yumurtam cok az dedım evet ama uzun protokolde yumurtalar için için pişiyor olgunlasıyor kısık ateste tandır pısırır gıbı dedı. ama kısa protokolde harlı ateste yemek pısırır gıbı.. yanı yumurtalar bırden pıse ama kalıtelı olmayabılır dedı. ve uzun protokolde 1. kalıte 8 hucrelı bır yumurtam dollendı ve transfer edıldı ama maalesef tutunmadı . sonramıyom ve polıp amelıyatı oldum 3 ay gecıt uzerınden sımdı 2 kez uzun protokol deneyecegım. Doktorum onda basarılı olduk bır kez daha deneyelım dedı. bır yandan da dhea ıcıyorum gunde 2 tane ıncır yıyorum umarım bu sefer olur Kurban oldugum Allahım yuzume bakar maddı manevı cok yorgunum artık bu seferde olmazsa artık pes edecegım yasım artık 42 olacak..
KIZLARRR ameliya bitti inanmayacaksiniz ama duyunca bende inanamadimm iki tupumde acildi bu mucizee yatiyorm agrilarim var ama size haber vereyim dedimm kocamamn sevgilrr artik normal yolda acildiii sizi cookk opuyorumm
KIZLARRR ameliya bitti inanmayacaksiniz ama duyunca bende inanamadimm iki tupumde acildi bu mucizee yatiyorm agrilarim var ama size haber vereyim dedimm kocamamn sevgilrr artik normal yolda acildiii sizi cookk opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?