38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili arkadaşlarım,Olur da bir daha fırsat bulamam giremem yazamam diye şimdiden yeni yıl dileklerimi yazmak isterim.Valla çocuklarla birlikte söylediğimiz şarkıdaki gibi "Eski yıl sona erdi yep yeni bir yıl geldi..." dememize çok az bir zaman kaldı.Yeni yıl hep yeni umutlarıyla birlikte gelir sevindirir bizi nedense.Bende de hep olur.Saatler öncesi içimde kuşlar kanat çırpar durur.Aslında ben ne gelen yeni yıldan bir şey beklerim ne de gidenden dertlenirim.Günlere takılırım ben.Benim için yaşadığım her yeni gün yeni bir yıl demek aslında.Çingene hesabı yani.Bu gün sağlıklıysam,huzurluysam mutluysam ailemde bir dert keder yoksa ne mutlu bana....Böyle olmasına rağmen yeni yıl heyecanı çocuklar gibi bende yaşıyorum işte:))2012'nin herkese hepimize sağlık mutluluk huzur ve beraberinde bol bol sevgi getirmesini diliyorum.Bebekleri olan arkadaşlarım evlatlarınızla birlikte sağlıkla yaşayın inşallah...
Tayf canım ,kuzularını sağlıkla taşı doğur ve büyüt.Duacınım hep aklımdasın valla.Diğer hamile arkadaşlar merye zazu isimlerini unuttuklarım ya da yanlış yazdıklarım sizlerinde bebeklerinize kavuşacağınız tüm günlerinizi sağlıkla geçirmenizi diliyorum.Clarissa taş bebek,sana binlerce kere maşallah.Sen ne tatlı bi şeysin öyle.Allah seni nazarlardan korusun annene babana bağışlasın.
Bebişlerini benim gibi umutla bekleyen arkadaşlarım yürüdüğümüz yollardaki bütün taşlar güle dönüşsün.2012 bize bebeklerimizi getirsin diyorum ne diim:)))Ama unutmayalım her şeyin başı önce sağlık sonra sevgi.Herkese hepimize öncelikle bunları diliyorum.Yarın sınıfımda yılbaşı partisi var.şapkalarımızı,takvimlerimizi yaptık yılbaşı kartlarımızı hazırladık.Anneler dolmaları bu geceden sarıyor,pastalar çörekler börekler pişiyor.Kızlarımla oğlanlarımla önce danslar edicem sonra da göbekler atıcam her yıl olduğu gibi.Ahhh ahhh bir de kar yağsaydı tadından yenmiycekti ama napalım artık...
Yolunuz düşerse gelin bekleriz birlikte eğleniriz :)))Kendinize iyi bakın herkese benden kucak dolusu sevgiler ....

günaydın
herkese tüm düşlerinin gerçekleşeceği, hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacakları, bebek isteyenlerin bebeklerine kavuşacakları, annelerin çocuklarını sağlıkla büyütecekleri muhteşem bir yıl dilerim

zarp kızın tam yemelik olmuş çok şeker.

tayf danalara kavuşmaya az kaldı. haberlerini bekliyoruz

rieuse rahim inceliği belki bu aya özgü birşeydir. düzelir.

lenova yumurta tek olsun ama kaliteli olsun. benim anlamadığım bu kadar az yumurtayla neden uzun protokol? yumurtalar çok baskılanacak ve sonra yüksek oranda ilaç gerekecek büyütmek için. uzun protokol yumurtalar eşit büyüsün biri önden gitmesin diye çok yumurtası olan genç kadınlara uygulanmıyor mu?

alkan daha sağlıklı yaşamak için son sigaranı yılbaşında içeceğini söylemiştin sanırım?

herada prenses nasıl?

alabama face de gördüm traş olmuşsunuz. nasıl rahat geçti mi? normal kuaför müydü sanırım çocuk kuaförüne gitmediniz.

cans senin tahliller sonuçlar nasıl?

akideciknana oldu mu operasyon? rahat geçmiştir umarım. bayılmak işin en kolay ve zevkli kısmı

merye
nasıl geçiyor hamilelik? umarım sorunsuz kucağına alıp rahatlarsın yeni yılda

altınyunus
umut a sevgiler

denizgeldi deniz ile mutlu bir yıl dilerin inşallah şu bilgisayar tamirden hemencecik döner

yazamadığım arkadaşlara da mutlu bebekli bir yıl dilerim

batu dayısının evinde yeni yıl ağacının önünde dayısının yılbaşı hediyesiyle herkese iyi bir yıl diler

Son düzenleme:

evet canım Mertin ilk saçını kestirdik Akmerkezde dolanıyorduk Erdem Kramerin önünden geçerken girdim sordum var mı çocuk bebek saçı kesen diye var dediler girdik bi deneyelim bakalım durcak mı bizim ağır abi durdu hiç gıkı bile çıkmadı bi güzel kestirdik Mertin ipek saçlarını. çok kesmedi ama bi erkek traşı oldu yine de :) 50 tl demişti 35 aldı. babası da ben tekniğini çözdüm bundan sonra ben keserim dedi görcez bakalım

Deniz Bulut, Batuya masallah canim, ne kadar buyumus oyle...Operim ikinizi de.

Alabama, Mert'in yeni sac modeli hayirli olsun, yanliz ne kadar pahali oyle! Bence de bundan sonra esin kessin.

Alkan, ne kadar nese dolu bir mesaj! Bugun sona erecek olan 2011 bize bebegimizi getirdi cok sukur Allahima, 2012'de de sen ve siradaki tum arkadaslarin bebeklerine kavusmasini diliyorum. Yeni yilda hep birlikte, yeni yil da hey heyyy....

Cans, tesekkurler canim.

Lenova, yeni yilin ilk tedavisi senden sanirim, cok basarili ve saglikla embriyolarin gelsin, sonra da 9 ay seninle kalsinlar. Yasinin citir oldugunu unutma sakin...

Herkese saglikli, mutlu, bol bebekli harika bir yil dilerim.

ben o resimdeki yakisikliyi yemek istiyoum once onu soyliyeyimm benimm kader arkadaslarimm dilerim bu yil tum umitsizlikleriii geride birakip anne olacagizzzz ve seneye burada bebeislerimiz kucagimizda yazacagizzz nice nice mutlu yillara 2012 anneleri hepinizi opuyrr ve sizleri seviyorumm
Bu arada bana dua edin saligunu ameliyata girecegimm sevgilerr

canım yarın amelıyat olacaksın bende 3 ay once oldum . ılk 2-3 gun acı cekıyorsun ama sonucta bebek ıcın herseye deger.
Hıc stress olma cok ıyı bır amelıyat gecırıp bebeklerıne de en kısa surede kavusacaksın
Allah yardımcın olsun dualarım senınle..

15 ocakta tedavıye baslayacam tedavı ıle bırlıkte dhea alınabılıyormuydu? yoksa kesmem mı gerekıyor bılen varsa paylassın lutfen

2.günü diyorum çünkü günler benim için artık çok önemli çokkk((Kızlar 2 gündür bi tane bile içmedim ben.Adını bile ağzıma almıyorum ama aklımdan da bi türlü çıkmıyor.Neyse söz verdim kendime,anneme,sevgilime ve sizlere.Verdiğim sözü tuttum sayılır biraz:)İleriki günlerde daha net belli olacak dürüstlüğüm.Göreceğiz artık.
Akidecik,yarın ameliyat varmış hayırlı olsun cicim.Allah yanında ve yardımcın olsun.Dualarım seninle.
Lenova cım deha tedavi süresincede kullanılıyor galiba ama bilmiyorum yine de bilenlere sormak gerekir.Ben içtim bitti öyle tedaviye başladık.Tedavin hayırlı olur inşallah.Nerede ve kime gideceğini de yaz e mi.Diğer yeni yıl için güzel dileklerde bulunan arkadaşlara bendende bil mukabele.Herşey gönlümüzce olsun bu yıl inşallah.Herkese sevgiler....

akide inşallah ameliyatın başarılı geçecek 2012 de yavruna kavuşacaksın dualarımız seninle.

lenova canım ben bu sorunun cevabını bilmiyorum denizbulut cevaplar ya da doktoruna sor istersen. yeni tedavin hayırlı olur inşallah.

alkancım seni tebrik ediyorum çok önemli ve seni direk bebeğine götürecek bir büüyüüüük adım attın. HATTA SENİ YAVRUNA GÖTÜREN OTOBÜSE BİNDİN ŞU AN Bİ NEFESLE O OTOBÜSTEN İNERSİN SÖYLİYİM. bunu şu an bilmiyorsun yavrunu kucağına alıp kokladığında ah benim kafam ah benim kafam diyip gözyaşların yanaklarından aşağı süzüldüğünde keşke daha önce bıraksaydım diyeceksin. BUNA GÖNÜLDEN İNAN.

merhaba arkadaşlar

lenova hayırlı olsun canım yeni tedavin ve inşallah son olsun bebeğin gelsin bu sefer.

alkancım tebrikler canım.eminim devamı gelecek.ben hiç içmedim o mereti eşim eskiden içiyormuş biz evlenmeden bırakmış.ohhh bizim evde kullanılmaz.darısı şu an kullanan herkese.arkadaşım başlamak başarmanın yarısıdır sana güzveniyoruz.

toananın selamları var hepinize onunla görüştük.iğnelere devam 4 yumurtası olmuş arkadan gelen ufaklarda varmış.dr ona orlangutran mıydı neydi işte o iğneden vermiş.büyükler çatlamasın diye inşallah küçüklerde büyür toanaya emriyo olarak döner şansı bol olsun.arkasından tedaviye başlayanlarının hepsinin de tabi.

Kizlarr geri sayim basladii korkuyorumm hepinize tek tek tesekkur ederimm bana iyi seyler dileyin ben herseye bir bebek icin katlaniyorum hepimiz bu yolda neler cekiyoruz rabbim acisin bana ve hepimize bana duaa edin gurbet elelrde yabanci dr ellerinde rabbim beni korusun ve bana bebegimi bir an once versin hepimizee sizi sadece burdan taniyorum ama inanin kalbimde yeriniz tek tek varr dilerim birgun bebeklerimizle kavusarak bulusacagizz sizleri seviyorum bulari yazarken agliyorumm rabbim acisin bize sevgiler ve kocaman opucukler hakkinizi helal edin

Sansin acik olsun. Simdiden gecmis olsun....

genelde yumurtası cok olanlara uygulanıyor ama ben 3 kez kısa protokol denemedım ucunde de hıc yumurta gelısmedı saglıklı olmadı doktorumu degıstırdım sonra sende uzun protokol deneyecegım dedı senın gıbı sordum ama benım yumurtam cok az dedım evet ama uzun protokolde yumurtalar için için pişiyor olgunlasıyor kısık ateste tandır pısırır gıbı dedı. ama kısa protokolde harlı ateste yemek pısırır gıbı.. yanı yumurtalar bırden pıse ama kalıtelı olmayabılır dedı. ve uzun protokolde 1. kalıte 8 hucrelı bır yumurtam dollendı ve transfer edıldı ama maalesef tutunmadı . sonramıyom ve polıp amelıyatı oldum 3 ay gecıt uzerınden sımdı 2 kez uzun protokol deneyecegım. Doktorum onda basarılı olduk bır kez daha deneyelım dedı. bır yandan da dhea ıcıyorum gunde 2 tane ıncır yıyorum umarım bu sefer olur Kurban oldugum Allahım yuzume bakar maddı manevı cok yorgunum artık bu seferde olmazsa artık pes edecegım yasım artık 42 olacak..

lenova ben uzun kısa protokol hakkında sana yazmamıştım denizbulut sorguladı fakat ben de denizle aynı fikirdeyim yaş 42 ise yumurta rezervinde sıkıntı varsa bence de uzun protokol yanlış karar neden baskılayasın ki başarı birtane kaliteli yumurta ise yeterli değil bence kısa protokolde ise daha fazla yumurta şansın var ve o yumurtalara da verilen dozlarla kaliteyi yakalayabilirsin. bazen arkadan gelen yumurta da önden gideni baskılarsan citroid iğneydi galiba öndekine yetişebiliyor. belki 8 hücre olmaz 6 hücre olur ama kaliteli olur iki tane koyarlar biri tutar ama hangisi tuttu bilemeyiz. vaktimiz yok paramız o kadar doktorların deneme yanılmasıyla uğraşcak kadar çok yok. basit mantık bazı kararları sorgulamak lazım belki başta üç deneme kısa olmuştur kaliteli yumurtan olmamıştır ama bunun sebebi bakalım kısa olması mı yoksa başka bişi mi. ben kabul etmiyorum kısa yaptık olmadı hadi uzun yapalım. hayır kısa olmadı değil neden olmadı sorusuna cevap varmı doktorun bunu araştırması lazım. ben olsam benim için önemli olan yumurta sayısı olurdu ve yumurta sayısı fazla olursa içinden kaliteliyi ayırmak daha doğru olurdu.

Bide arkadaşlar ben hep söylüyorum bilmiyorum kaç defa aynı doktoru deniyorsunuz yada merkezi ama her zaman değişiklik yapmak lazım aynı doktor aynı merkez diye tutturmamak bir iki üç den sonra değiştirmek lazım. çünkü şans faktörü de önemli tedavilerimizde evet zaman kader yazı diye birşey var ama malesef şeytan da var hayatta ve bazen şeytanın bacağını kırmak için de şeytanın beklediği kapılardan uzaklaşıp onun yolunu da şaşırtmak gerekiyor.

iyiymiş fiyatı. yani yüksek ama ben kimbilir nedir diye kramer e girmeye cesaret edemezdim. batu nun babası saçını teşvikiye köşe erkek berberinde 50 tl yye kestiriyordu geçen yaz. tamam bu minik bir erkek ama onlar fark gözetmez diye düşünürdüm. bizim de saçlar uzuyor. bakalım nerede nasıl başaracağız bu işi.

pahalı mı? sen buralardan fazla uzak kalmışsın güzelim

inşallah devam ediyorsundur. inan içmemek bebeğine seni daha yakınlaştırıyor. ayrıca cildin tazeleniyor hücrelerin yenileniyor ömrün uzuyor vs vs vs. umarım başarılı olursun.

maiumut toana dan haber verdiğin için sağol canım. umarım başarılı ve rahat bir tedavi gerçekleşir.
sen nasılsın?

alabama da yazmış ben yazmıştım bunu. ve onun yazdığı gibi nerede oluyorsun tedavini? yurtdışıysa memleketi ziyaret et. istanbul ise memorial ı ziyaret et. memorial ise bahçeciye git. bir kez el değişsin. doktorun neden az ilaçla kısa protokol denemiyor? böylece de kaliteli yumurtalar elde edilebiliyor. daha önce 2 veya 3 denemesinde yumurtaları hiç döllenmeyen herada memorial da başardı. 10 yumurtası çıkıp kaliteli döllenmeyen badenur (onun sorunu iltihaplı tüplermiş ayrı) 5 sene sonra dondurulmaya kadar giden yumurtalarla memorial da başardı. yaşım 42 diyorsun ben 43 yaşımda hamile kaldım. arkadaşım da öyle. rüzgar deniz 42 nin sonunda. işten bir arkadaşım 43 ün sonunda 44 de doğurdu. kısaca olacaksa oluyor. bir de deha yı sormuştun. ben kendi kafama göre içmiştim o nedenle tedavi öncesi bırakmıştım. doktor verirse sanırım yumurta toplamaya kadar içiliyor. en iyisi doktoruna sor.

Son düzenleme:
KIZLARRR ameliya bitti inanmayacaksiniz ama duyunca bende inanamadimm iki tupumde acildi bu mucizee yatiyorm agrilarim var ama size haber vereyim dedimm kocamamn sevgilrr artik normal yolda acildiii sizi cookk opuyorumm

akidecim canım çokkk geçmiş olsun ve gözün aydın.belki doğal olarak hemile kalırsın.ohhh tüpler de açık.nasılsın ağrın varmı?

maimut cnmmm inan soktayimm bu bir mucize dr glip hersey norml deyince esimde bende soka girdikk bu mucize insallah rabbimm vericek evet cok agrim var karnimda delikler var ama olsun umitsizdim ve imknsizdii bak rabbim biliyor duyuyr hepimizi duyacak.bu arada
msn i ekledimm

KIZLARRR ameliya bitti inanmayacaksiniz ama duyunca bende inanamadimm iki tupumde acildi bu mucizee yatiyorm agrilarim var ama size haber vereyim dedimm kocamamn sevgilrr artik normal yolda acildiii sizi cookk opuyorumm

Akideciknane geçmiş olsun.Gözünaydın tüplerin açılmış belki doğal yoldan da hamile kalırsın.Birkaç günde ağrıların geçer.Laporoskopik oldunsanırım ameliyatını.

Akideciknane çok geçmiş olsun.Dilerim çektiğin acılar bir an önce geçer doğal yoldan yavruna kavuşursun.Kendine çok iyi bak sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…