38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ilk başta aklımda kalanları yazayım vakit dar eve doğru çıkcam.

limon kabuğu gelmiş hoşgelmiş ben de sana yazdım canım hem haber verdiğin topikten takip ettim hem özelden ama haklısın tabi çok sıkıntılı günler yaşadın bugünlere geldin çok şükür iyisiniz güzel haberlerini de almış olduk. bundan sonra inşallah hiçbir problem olmaz oğlunu rahat rahat sindire sindire mutlulukla büyütürsün canım.

baharcım sende gelmişsin çok geçmiş olsun bi sıra operasyon geçirmişsin umarım şimdi iyisindir bundan sonra keyifle Enes paşamızı sağlıkla sıhhatle büyütürsün. evet biz yaşımızı doldurduk Mert bu ayın 22 sinde 14 aylık olcak. Son durumlarını hikayelerini ayrı bir paragrafta yazmam lazım. tam bir lokum canavarı oldu benim lokumum. neler yapmıyo ki.

tayfdan haber almışız herşey yolundaymış bizim ikizlerle hemen hemen bir gidiyorlar bizimkiler de toplam da 4 kiloyu geçtiler artık son aya girdik bakalım ne zaman olcak 34 haftaları bitti galiba. Tayf bizden ilerde galiba bir yada iki hafta. inşallah tayfın danaları da sağlıkla gelir topiğimizi şenlendirirler.

Alkancım sigara bırakma eylemi devam ediyormuş çok sevindim. tatil planları yapılmış süper inşallah bu tatile boş gider dolu gelirsiniz hayatım. bak oldu mu oluyo yeterki zamanı gelsin. inşallah sende tedavine başlamadan kendi gelir mis kokulun.

lenova evet haklısın bu süreçlerde pozitif olmak çok zor ama o olduğun iğneler nasıl ki yumurtalarını geliştiriyor birden fazla şansın olsun diye biyolojik olarak işe yarıyorlarsa moral de aynı o iğneler kadar önemli. eğer pozitif olamaz stres yüklenirsen olmuyor ve baştan yenilgiyi kabul edince işin ruhunu kaçırıyorsun. evet çok zor ama bazen şeytanın bacağını kırmak hayatla dalga geçmek lazım. bekle ama beklemiyomuş gibi davran. bari şeytanı kandır. inşallah bu kez olacak de. neden olmasın de. herkesin oluyo ama erken ama geç oluyo de benim niye olmasın ki de. benim olmayacak deme . olmayacaksa niye bunca şeye katlanasın ki katlandığına göre olmasını istiyorsun ya olursa diye yapıyorsun olma ihtimali var diye yapıyorsun. TERS ORANTI KURMA. hem aç hem tok hem delikanlı olamayız dimi. istiyorum hayırlısıysa olsun ben de istiyorum de benim niye çocuğum olmasın ki de allahtan iste ama içinden isteme sesli sesli iste. ben de o kuvvet o sevgi o şefkat o merhamet var de. ben bi çocuğa çok güzel bakabilirim büyütebilirim. kendim gibi iyi bir insan eşim gibi iyi bir insan yetiştirebilirim de evrenle barışık ol. bunları inanarak yap ama amaaan geç bu zırvaları deme lütfen inanırsan olur.

hayatkavuniçi hoşgeldin sende hayatım. fazla rahat olma bence zaman geçiyor lütfen erteleme. bugünün işini yarına bırakma zaman güzel yaşın gayet uygun yapman gerekeni hemen yarın yap. umarım yanlış hatırlamıyorum sanki ağırdan alıyorum elim gitmiyo basiretim bağlandı noldu bana falan dedin diye hatırlıyorum o yüzden sana bunları yazdım. inşallah yanlış hatırlamıyorumdur. eskiden çok sık geliyodun epeydir yoksun şimdi yine gelmeye başlamışsın çok sevindim.

maicim seni de iyi moralli gördüm yola devam dimi canım. toanadan haberler gelmiş perşembe galiba transfer varmış embriyolar oluşmuştur heralde umarım herşey yolundadır. inşallah toana da yavrucuklarını alıp gider evine

denizbulut batu iyimiş denizverdiden de haber gelmiş aman iyi olsunlarda gelir nasılsa buralara selam bizden de. ben de bi ara arıcam kendisini. batunun son durumlarını tam hatırlamıyorum inşallah üzmüyodur annesini. resimlerini gördüm tombul yanağın büyük abi olmuş. baya baya yaşından büyük görünüyo şekerim. öp onu benim için.

akidecik sende ameliyat olmuş işi bitirmişsin artık senin de kuzun yola düşer yakında. önemli olan bi belirsizliğin içinde olmamak sorunu bulmak çözmek. sorun çözülünce umut artıyor gelcek umudu insanı heyecanlandırıyo. inşallah çok bekletmez gelir yakında senin kuzularında. çalışmaya başlıcakmışsın iş başı yani kolay gelsin.

herada tatlım sende bayadır gelmemişsin gerçi senle telde konuştuk koşturmaca devam. bebeler büyüdükçe annelerin işi iyice zorlaşıyor inşallah herşey yolundadır. koşturmaya devam mı?
kızlar bebelerin gece uykuları nasıl kaç defa kalkıp besleniyorlar. bi de gece ne veriyorsunuz anne sütü mü memeden mi biberondan mı? anne sütü vermeyenler ne veriyor ? bide uyurken mi ağzına dayıyosunuz yoksa iyice uyanıyorlar yer yada içerken mi uykuya tekrar dalıyolar. nasıl yapıyosunuz. ben bi türlü biberona alıştıramadım memeden emzirme ve uykuya devam ediyor yatağına koyuyorum. anne sütü verenler ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz.

altınyunus sende uğramışsın sevindim seni de gördüğüme herkes gelse sayfalar akıp gitse ne güzel olur. Umut paşayı öp benim için de.

unuttuğum varsa affola

şimdilik herkese selam

Al sana güzel bir haber.Bu demektir ki güzel bir haftaya başladık kızlar....Aslında bence güzel bir yıla başladık biz..Cans çok tebrik ederim.Bu işleri çok bilmem ama arkadaşların dediğini ben de bir çok sitede okumuştum.Bebek kendini ben geldim diye haber verinceye kadar ne olmuşsa olmuş önemli değilmiş.O yüzden de o güzel şarkını söylemeye devam et canım.Kendine iyi bak e mi...
Diğer arkadaşlarıma da iyi akşamlar dileyeyim.Güzel bir gece olsun hepimize.Sevgiler...

Alabama saol canım
Maşallah 14 ay Sağlıkla büyüsün yakışıklın
Ben geceleri hatta gündüzleri emzirmeye devam ediyorum ( ek gıdalarada devam) akşam yatarken ne verdiğim karışık ( genelde 8 gibi veriyorum) , bazen aptamilin kaşık mamalarından bazen pirinç unuyla kendim hazırlıyorum daha bir düzen yok ama sanki tahıllı hazır mamalar iyi geliyor geceleri ise 2-3 kez uyanıyor emzirmeye devam ediyorum biberonla ben hiç beslemedim yalnız benim hastane sürecinde annemler biberonla hazır mama vermişler ben hala hiç bibreonla birşey vermedim, kızkardeşime sordum nasıl verdiniz diye (çünkü su bile içerken biberondan hala boğazı takılır) tam uyanık olmuyormuş yarı uyur halde ağzına biberonu tutuşturmuşlar cukcuk yutmuş sonrasında uyuyakalıyoırmuş.
bu durumda sen nasıl bir uygulama yapıcaksın merak ederim tecrübe ve deneyimini paylaşırmısın?

canım bende çok çok tebrik ederim seni ve eşini.evet bu seferde anlaşıldı gerçekten her şeyin bir zamnı var.biz neler için palnlar yaparken rabbim bize neler hazırlar.çok şükür bu günlere yeni yıla çok güzel haberle başladık inşaAllah böyle devam eder.

tonanın yedi yumurtasından beşi döllenmiş.inşaAllah beşide beşinci güne gider ve güzel haberlerimiz devam eder.aslında yeni liste lazım ama kim düzenleyecek.tonadan sonra lenova var.sonra alkan ama alkan tatilden zaten üç kişi olarak dönücekk inşaAllahhhh.sonrada bennn.

kartopu seni de görüyorum canım sen ve oğlun iyisinizdir inşaAllahh.

baharcacım ben aralık ayında bir deneme yaptım,malsef negatif oldu.inşaAllah bu sefere.

alabama canım iyiyim olmak zorundayım.yoksa devam edemem.

Cans canım çok sevindim.Tebrik ederim.Bugün aldığım en güzel haber buydu.Umut hiç bitmiyor ne güzellllll....Peşinden ben de geleceğim.Aha da burya yazıyorum
Zarpdenizcim hem de ikiz diliyorsun bana adam bana bir bebeği taşıyamazsın dedi .Ama ben onları çok takmıyorum halt etmişsin sen deyip geçiyorum.Bıktım sürekli ama senin factör 5 leiden in var,ama senin rahmin çok dar,ama senin......Fransız sitelerinde endo kalınlaştırmak için ada çayı ve e vitamini aldıklarını okudum.Bir de akupunktura gitmeyi düşünüyorum.Bütün bu söylediklerini yutturacağım onlara
Altınyunus teşekkür ederim.İnternette sitesini buldum.Yarın arayıp randevu alacağım.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

canscım,ankaradayım,ben de görüşmek isterim.

alabama,haklısın,erteleyecek vakit kalmadı artık,bi adım atmak gerekiyor...inşallah en kısa zamanda kendimde o gücü bulurum.

rica ederim arkadaşım.tayfur bey iyi bir doktor.selamımı söylemeyi unutma.bol şanslar.sana iyi iğnelenmeler.....

günaydın herkese

limonkabuğu, tel sarar umut tel sarar,tel saramazsa ne sarar diye elini ampulu çevirir gibi çeviriyorsun.benim ki buna da bön bön bakıyor
ama öksürünce öhöh öhööö diye taklit ediyor.dün akşam merdivenlerin başına tırmanmasın diye taktığımız kapıya tutunup söylendi söylendi çok net "allah allah" dedi.şok olduk tabii ki.
pearson dokun hisset kitaplarının devamını alacağım ben.bakıcımızda hikaye okuyor gündüzleri ona.d&r netten sipariş ediyorum ben hep.sesli kitaplardan da alırım sanırım faydalı olur.

alabama, ben de seni gördüğüme sevindim.

zarpdeniz, sizde 6 aylık oldunuz ha.daha dün gibi doğmuştu konuşmuştuk.zaman akıp gidiyor ya.ilerlesin de bizlerin yaşı yerinde saysa ya....

cans, dualarım seninle hemşerim....

toana, valla bizde gülüyoruz halimize.....yaşlandık mı ne?

herkese sevgiler......

O... topik kalabalık yine süperrrr...Maicim,Denizbulut,Love(seni tanımıyorum ama adın çok güzel:)) sizlere canlı canlı günaydın şekerler...
Sabah bizim şehir buz tutmuştu.En fecisi de arabaların camlarının donması.Herkeslerin elinde şişe şişe sular.Camlara dökülüp buz çözme operasyonu((Buz değil kar istiyorum yağdırmıyo Allahım.Çocuklarımla "Kardan Adam Yapalım, Burnuna HavuçTakalım..." şarkısını söyleyip yapalım istiyorum.Gerçi duyum aldım eli kulağında bir kaç güne geliyormuş lapa lapa yağacakmış...
Maicim Allah söyletsin inşallah 3 kişi dönelim.Zorrrrrr be dostum ama umut etmekte güzel ...
Toana nın 7 yumurtyası olması ve 5 tanesinin döllenmesi süper bence.Bende 2 yumurta dan fazlasını görmek kısmet olmadı.Bence de toana bu işi başardı kızlar.Memlekete göbiş dolu dönecek inşallah.Allah onun ve hepimizin yardımcısı olsun.Herkese Sevgiler...

günaydınnnnnn alkancım...seni 40 yaştan hatırlıyorum galiba...kar bizde de var...ve önümüzdeki 3-4 gün yoğunlaşacakmış....
kardan adamlar yarını bekleyecekler sanırım...

Merhaba Arkadaslar,

Cans, okuduklarimdan seni bugun daha sakin algiliyorum, dr.sonucun umarim iyi gecer canim.

Toana'dan haberler guzel, sanirim esi operasyon gecirmedi degil mi Maiumut? Umarim bebislerle ulkeden ayrilir.

Alabama, biz geceleri 2-3 kez besleniyoruz, uyku arasinda! yaklasik 120cc filan iciyor. Aciktigi zamanlarda yatakta mikirdaniyor, hemen mamasini hazirliyorum, uykuyla karisik bir sekilde iciyor ve geri uykuya donuyor. Fakat bugun uyandi, daha dogrusu ben mikirdandigini buyuk ihtimalle duymadim ve ne mama icti ne de terkar uykuya dondu. Anahtar kelime uyanmadan bu isi halletmek diye dusunuyorum. Bir de Dr. Mindan'in ismini duydun mu? Bebeklerin-cocuklarin hasta olamalarini nasil asgariye indirgeriz diye calismalar yapmis ve gece beslenmesinin bebekte-cocukta, sik hastalanmalara, dis curuklugune, gunduzleri istahsizliga yol actigini soyluyor. Clarissa, gercekten gunduzleri cok istahli degil fakat gece beslememeyi su asamada cok dusunemiyorum sanirim tum geceyi ayakta geciririz ama bu konu hep aklimda olacak.

Alkan, kardan adam yapacaginiza cokkk heveslendim.

Rieuse, cok mucizlere tanik olduk, Allah'tan umit kesilmez. Bence de sen icindeki umudunu hic kaybetme canim.

Altinyunus, evet canim bu Cuma 6.ayimiz bitiyor cok sukur. Bu tel sarari biz de deneyelim bakalim...Ahhh keske bizim yaslar sabit kalsa dedigin gibi ne iyi olurdu. Umut sizi dinliyor ve geribildirimde bulunuyor, ne keyifli...

Baharnaz, sagligin simdi nasil? Ben diyete basladim, hedef en az 10 kg, bakalim ne kadari gidecek...

Sevgiler herkese...

alkan59,çok teşekkür ediyorum..Rabbim tüm yavrularımıza sağlıklı güzel yazılar yazsın...
uzun zamandır burayı okuyamadım,yeni gördüğüm isimlerden kim hamile kim değil kimin bebeği var çözemiyorum..senin çoğun var mı?hikayen nedir merak ettim...
Maaşallah.... Çok ama çok sevindim... Allah bu güzel mutluluğu hiç bozmasın .. Çınar'a bir ömür boyu saglık ve mutluluk nasip etsin ...
''' limonkabuğu çok teşekkür ediyorum .. İnan Çınarın mücadelesini hep takip ettim .. Dualarımdaydınız ... ''''

''''
cans çok teşekkür ederim aminnn..dualar için Allah razı olsun..
selam kızlar

Limon Kabuğu Maşallah Çınar'a sağlıkla büyüsün.
teşekkür ederim canım...
sanada geçmiş olsun..şimdi nasılsın?

hoşbuldum alabamacım,
evet alabamacım,çok zor günler atlattım hemde çok zor..insanın evladıyla sınanması çok zormuş...
inşallah bundan sonra hayat hep oğluma gülen yüzünü gösterir..o küçücük bedeni okadar zor şeyler atlattı ki bundan sonra mutlu olması için elimden geleni fazlasıyla yapmaya hazırım..o günlerin izlerini silmek istiyorum...
mert nasıl alabacım?maşallah 14 aylık olmuş...
şu ciciyi öğreteyimde akabinde tel sararı öğreticem..güzel bir oyunmuş..inşallah sever
allah allah diyormuydunuz yanında:))) bunu söylemesi çok ilginç geldi bana...maşallah yakışıklıma..
pearson dokun hisset benimde çok ilgimi çekti bende hemen sipariş edicem..sesli kitaplarıda inceleyeyim onlar hakkında çok bilgim yok..ama faydalı olacağı kesin..senden çok şey öğreniyorum sağolasın canım...

Son düzenleme:
slm kızlar ben toana maıumutun yanındayım ve onun bılgısayarındn yazıyorum..umarım hepınız ıyısınız..cok ozledım hepınızı yazmayı dertlesmeyı..ben buraya gelelı ıkı ay oldu galıba baya uzun geldı bana..hepsı bosta rabbım emeklerımızı bos etmese barı dıye yalvarıyorum allahıma..ben gecen ay rahım fılmı yle kan sonuclarımıı vardım hersey yolunda dedı drum..benım drum aynur hanım..ıyı bır dr ama ınsallah elı ugurlu gelsın..bu ayda ıgnelerımı yapıldım ve 7 tane aldırdım c tesı ve sımdı 5 tanesı dollenıyor dedıler ama nolucak bılmıyorum sankı ılk denıyorum okadar heycanlıyımkı analattamm..belkı yarın belkı oburgun transferım olucak..allahım ınsallah yuzume baksında hepımızın ınsallahh..kızlar genel yazıyorum tek tek ısmınızı yazamıyorum ama sızlerı cok sevıyorum bana dularınızı beklıyorum kader arkadaslarım ..sımdılık opuyorum transferdeın 10. gun yoldayım evıme gıdıcem allah ızın verırse ınsallah karnımda bebeyımle ınsallahh........................opuyorum hepınızı..maıden slm hepınıze..

Merhaba arkadaslar,

Ilk defa bir foruma yaziyorum ve sizinle paylasmanin gerginligimi alacagini umuyorum. Ben 'ileride cocugum olur' diyerek bu konuyu hep erteleyenlerdenim. Dogrusu evliligi de hep erteledim ve dogru esi bulmam da gec yaslarimda oldu. Hic hesap etmedigim sey ise, 42 yasindayim ve yasim dolayisiyla yumurta sayisi ve kalitesi problemim var.

Daha once basarisiz 3 tup bebek denememiz oldu. Her seferinde 3-4 yumurta toplandigi halde, sadece bir yumurta gelisti ve yerlestirildi, fakat onlar da tutunamadi. 2011 sonunda 4. denememizi yaptik ve yarin hamilelik testimin sonucunu alacagim. Hissetmemeye calissam da cok gerginim. Bu kez daha umutluyum, fakat yine negatif cikarsa -ki doktor 10%'un altinda basari sansim oldugunu soyledi- cok kotu etkilenmekten korkuyorum. Gecen seferlerde, aylar boyunca gece 2-3 civarinda uyanip sabahladim, hafif bir depresyona girdim, ardindan 'ben hic bir sey uretemiyorum' sendromu ile bogustum.

Yarin sonucu aldiktan sonra, dikkatimi dagitacak bir seyler yapmaya, esim ve arkadaslarim ile disariya cikmaya karar verdim. Pozitif veya negatif, her iki ihtimalde de biraz eglenmek bana iyi gelecek. Bana sans dileyin lutfen.

Bir de, dun bir haber vardi televizyonlarda: 45 yaslarinda bir ciftin, gecen sene tup bebek yontemi ile ikiz cocuklari olmus. Eminim onlarda cok uzulduler, cabaladilar hepimiz gibi. Haber cok aciydi. Antalya'da arkadaslariyla yemek yiyip eglendikten sonra, sahilde tartismislar. Herhalde o sinirle kadin denize yurumus, ardindan da adam. Ikisi de firtinali havada dalgalara kapilmis. Allah rahmet eylesin. O kadar uzdu ve dusundurdu ki beni bu olay! Herkes elindekilerin kiymetini bilmeli, sukretmeli. Her is hayirlisi ise olsun, olmuyorsa da fazla uzulmemek lazim. Hayat kisa, her gunumuz cok kiymetli. Tabi bu laflari once kendime, sonra cocuk konusuna cok uzulen tum arkadaslara soyluyorum.

Hepinize sevgiler

Baharcım Zarpcım ben hala geceleri emziriyorum. 2 ve 5.5 civarı mıkırdanıyor gidip odasında alıp emzirip yerine koyuyorum uykuya devam ediyor. bu bazen 3 oluyor ama çok nadir. akşam eve gelince emziriyorum bi de sabah kalkınca emiyor. 10 dan akşam 6 ya kadar yokum o zaman da normal katı gıdalarını alıyor. Mert kesinlikle 14 ay boyunca muhallebi hazır mama pirinç unu vs yemedii hepsini denedim yok. devam sütü falan da almadı beğendiremedik.biberon ve emzik de hayır asla istemedi. hatta kendi sütümü bile biberonda içmedi abi. şimdi şimdi arada günlük inek sütü tattırıyoruz onu da sevmedi. ama anne sütünü bırakınca inek sütünü içer diyenler çoğunlukta. o yüzden ısrar etmiyorum. doktoruda anne sütü yeterli derece alıyorsa inek sütüne kasmaya gerek yok dedi. ben de ısrar etmiyorum. akşam 9.30 10.30 gibi uzun uykuya geçiyor. o da ancak emerken uyuyor ve yatağına yatırıyorum başka türlü hiç uyumadı. Artık başka türlü uyutmaya da çalışmıyorum. bazen emmesi uykuya geçmesi zor oluyor o zamanda kucağında emerken sallıyorum ve ninni uyduruyorum. ama sadece ilk uykuda. gece kalkınca emip sessizce bırakınyorum ve uyuyo çok şükür. uykusunu açacak tık çıkarmıyorum. inşallah laftan anlayınca sütten kesince kendi kendine uykuya bırakmayı da öğreticem. hep diyorlar ya kaç sene ki şunun surasında 3 yaşına kadar bebekliğiini yaşayacaklar sizde doya doya bunu yaşayın bu bağ büyüyünce başka boyutlar kazanıyor idare edin ben de oyüzden fazla kasmıyorum. gündüz bakıcısı da iki kez salıncakla uyutuyo allahtan onu keşfettik mert de kabullendi. bi ara sokakta pusette uyutuyorduk o çok zordu.

zarpcım dr mindanı duymadım ama gerçekten uzun uyku olması için bebeğin tok olması gerekiyor. onu tecrübe ettim. bazen akşam o kadar güzel yiyor ki hiç kalkmadan sabah 6 da uyanıdığı bile oldu. mesela bu akşam doğru dürüst yemedi bence 1 de kalkacak emecek.sonra artık bir kere daha mı kalkar iki kere daha mı bilmiyorum. gece beslenmeden olmaz hele daha 6 7 aylıkken katı gıdaya geçiş dönemi mümkün değil. yani iyi yapıyorsun ve evet gerçekten de ne verisen ver uyku arası ver ki devam etsin uykuya. haklısın yani.

cans doktora gitti mi acaba bugün yazmamış umarım herşey yolundadır.

toana canım dualarımız seninle allaha emanet ol oldu o iş inşallah.

kızlar saolun Mert büyüyo ve artık iyice taklitci papağan oldu. neler söylemiyo ve yapmıyor ki . hangi birini yazsam. bizi çok eğlendiriyo güldürüyo. ablası ona çok güzel şeyler öğretiyor. ben daha yaşına girmeden 11 aylıkken falan o kitapları aldım dokun öğren serisinin oyun zamanı ve neşeli seslerini aldım süper kitaplar. kesinlikle tavsiye ediyorum. şimdide uyku zamanını alacağım. ayrıca birkaç tane daha aldım. kesinlikle dikkatlerini çekiyor. mert sürekli bu bu diye soruyor. hem kitaplardan hem etrafta gördüğü herşeyi. uykusundan bile buuuu diye uyanıyo. ablası herşeyi konuşuyor her yaptığı hareketi hem kendi hareketlerini hem mertin hareketlerini dillendirmiş vaziyette. şimdi bunu yapıyoruz yapıyorum yaptım şeklinde. kıyafetlerini bile giyerken bu kolunu kaldır sok çıkart nerde mertin eli kafası bacağı ayakları falan şeklinde. ben o kadar konuşmayı akıl edemezdim. mert bezini gidip çöpe atıyor. getir götür halana ver babana ver babaneye ver diyince yapıyor. bi dünya oyuncak içinden kırmızı araban sarı civcivin fısfıs köpeğini arabasını atını herşeyini ayırt edip seçip getiriyor. ıh ıhı diyerek istediğini işaret ediyor. dilini kulağını gözünü göbeğini vs gösteriyor. artık büyüdü sanırım. ablasının katkısı önemli diye düşünüyor um. birçok çekmece ve dolap erişimi serbest. çok sakıncalı olanlar kilitli onlarıda kontrolumuzde açıp ellettiriyoruz fazla yasak koymadık. en çok heyecan duyduğu buzdolabı ve bulaşık makinası bide kapalı balkona girip orayı karıştırmak. çamaşır makinasından korkuyo sifona basılınca wc deyse korkuyo. korkaması çok komik hemen bacaklarımın arkasına gizleniyo. bu yaşlarda yaşanan tecrübeler gerçekten paha biçilmez allah hepinizi nasip etsin inşallah kızlar.

Son düzenleme:
kampa merhaba hoşgeldin inşallah bu kez sonucun pozitif olur merakla sonucunu bekleyeceğim. allah yardımcın olsun. evet çok haklısını ve doğru yerdesin. hayat aslında gerçekten boş ve yarın ne olacağımız belli değil. bugünü dolu dolu yaşamak ve istediklerimize ulaşmak için beklentileri azaltarak yaşamamız lazım. ne zaman ki bunu başarıyoruz zaten istediklerimiz kendiliğinden geliyor. inanmak ve yeri geldiğinde boşvermek lazım. ah bu çocuk meselesi ne iç yakar ne kadar çok ister insan ve olmayınca yaşanan belirsizlik ve o boşluğu nasıl doldurulamaz bir arzudur çok iyi bilirim. hiçbir hem cinsiminde bu boşluğa gereğinden fazla katlanmasını istemem. allah kimsenini kucağını boş bırakmasın. benim evlat isteyen arkadaşlarıma söyleyebileceğim en büyük yardım inanın arkadaşlar benim olur benim de olur neden olmasın diyebilince içimizi de biraz ferahlatabilecek vicdana sahipsek buda pozitif olmakla olabilen bir sonuç işte o zaman hayatta çözülmeyecek dert ortadan kalkmayacak çözümlü sorun kalmıyor. ki bazen hiç çözümü olmayan dertler bile puf diye yok olabiliyor. o pozitif insanlar kanseri bile yenebiliyor.

çok teşekkür ederim canım ... Güzel dileklerin için . Ben inanıyorum bu çıkacağınız doğu avrupa turu sana çok iyi gelecek ve en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın ...

Çok teşekkürler canım ... Ben de bütün kalbimle mücadeleni destekliyorum .. Her şey çok güzel olucak ben inanıyorum .. Sen de inan ...

Çok teşekkür ederim canım .. Ben de bütün kalbimle dilyorum senin ve tüm arkadaşların mucizeleri bir an önce gerçekleşsin.. Bu pozitif enerjiyi hiç kaybetme .. Önce allahın izniyle sonra snin azmin ve enerjinle olacak .. Olacak .. inan..

canscım,ankaradayım,ben de görüşmek isterim.

alabama,haklısın,erteleyecek vakit kalmadı artık,bi adım atmak gerekiyor...inşallah en kısa zamanda kendimde o gücü bulurum.

Ankarada olduğunu bilmiyordum .. Çok sevindim ..bu soğuk günlerde bir kahve içmek çok isterim ...

Günaydın arkadaşlar .. Dün hastanenein ve laboratuvarın azizliğine uğradım .. Benim beta hcg testimi ve toksablazma testlerini aynı tüpe koymuşlar .. Çıkması akşam 5 i buldu ... Sonuç yüz güldürücü şükürler olsun .. 1345.... Diğer kan testlerimide yaptırdım .. Röntgen ve emer konusunda içimi rahatlattı .. çok önemli değil dedi .. 0 - 4 hafta da ya hep ya hç kuralı vardır .. Eğer etkilendiyse tutunamazdı dedi .. Önümüzdeki haftalarda kalp atışlarını görmeye gideceğiz allah nasip ederse...Herkese çok teşekkür ediyorum .. İyi ki varsınız..

valla bakıcımız onu sallarken dua vs söylüyormuş sanırım ondan duydu sıpa
rica ederim ne demek?
bebek dokun öğren-oyun zamanı
bebek dokun öğren-neşeli sesler ve daha 2 kitabı var (uyku zamanı,hayvanlar)
ayrıca bebek dokun ve hisset-ilk kelimeler,hayvanlar, evcil hayvanlar,renkler ve şekiller.
onca kitap aldım en güzel bunlar.dış dokuları pürtüklü.bayılıyor umut bunlara.d&r da en ucuz.bunları mutlaka edin.onun dışında özenip bi dünya aldım ama bunlar ilgisini çekti.

Sevgili Kampa

senınle hıkayemız hemen hemen aynı yas 42 yumurta sayısı ve kalıtesı kotu 4 kez tup bebek ıcın tedavıye basladım hepsı husran ıle sonuclandı toplanacak yumurta bıle olusmadı son tedavıde tek yumurta dollendı transfer edıldı ama olmadı . bu arada amelıyat oldum sımdı 15 ocakta tekrar deneyecegım. umarım ıyı haberlerını alırım banada umıt olursun. nerede kımınle tedavı oluyorsun sonucunu mutlaka paylas canım ve unutma bız elımızden gelen herseyı yapıyoruz ama yıne de olmuyorsa Allah'ın bıldıgı bırsey vardır.. Sevgıler

selam

Mai İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırız ne zaman tekrar deneme yapıcaksınız

Limon Kabuğu şimdi daha iyiyim saol.

Zarpdeniz bende 2 gün oldu daha dikkatli beslenmeye özen gösteriyorum yavaştan yavaştan olayı biraz daha sıkı tutmam lazım benim hedef 15 ki,lo ama göbeğim nasıl gitcek ameliyat sonrası iyice bir oturdu gibi :) sporda yapamıycam şimdilik bu duruma üzülüyorum en çok.

Alabama Maşallah Merte ne tatlı oluyordur. Uyku düzeni Enesle aynı gibi. Peki akşam yatmadan önce hiçbirşeyi mama, muhallebi kabul etmemiş ya hani sadece senin emzirmenle doyuyormu? Enese yeterli gelmiyor o yüzden en az 4-5 tatlı kaşığıda olsa mama yada muhallebi vermem gerekiyor tabii kabızlık olayı dikkat etmediğimde hemen sıkıntı yaratıyor o yüzden kayısı erik suyu püreleri zeytinyağı herbirşeyine katıyorum.

toana inşallah güzel haberle dönersin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…