38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama ve Lenova71 cevaplariniz icin tesekkurler. Biraz evvel sonucu aldim. Maalesef yine negatif! Fazla soze gerek yok, herhalde herkes biliyor nasil hissettigimi. Kendime uzulmek icin 1 saat veriyorum. Ardindan kendimi disariya atip dikkatimi dagitacak ve keyfimi yerine getirecek isler yapacagim. Bunu bir mesaj olarak aliyorum, vucuduma daha iyi bakmaliyim. Once evdeki tum cikolatalari bitireyim de :)
Herkese sevgiler

merhaba duana amin diyeym canm benim kız malesf hasta ona iğne verdi dr u iyi bakamıyrm herhalde kızıma şu bahsettiğin dr da iyişeyler söylemiş gibi sağolsn biberon farklı malasef bende veriyrm
seninde umudn hiç kaybolmasm canm öptüm clarissa yi allh bebişlrimizi korusn

amin canm inş.

sağol canm ya valla çok zorlanyrm benmi tembelim bilmiyrm herhalde çok gergin olyrm o da kızıma yansıyr sen nasılsn bacağın ne durumda tamamen normale döndün inş.batu yu çok öptüm onlara sarılmak harika bir duygu kızım artık bana bir yaslıyr başını yeni yeni yapmaya başladı bunu biz daha emeklemedik yürümedik ama kollarndan tutunca öyle zıplıyrki birde yürütmeye çalınca sevinçten uçuyr kızım babası eve gelince bırakmıyr onu kuçagıma alaym batuya tv izletiyr musun

15 ocakta tedavıye baslayacam tedavı ıle bırlıkte dhea alınabılıyormuydu? yoksa kesmem mı gerekıyor bılen varsa paylassın lutfen

benim tüp dr u hiç tavsiye etmemişti yumurta sayısını gereksiz yere artırıyr demişti biizm için bir olsn iyi yumurta olsn demişti ama umuttaki dr vermişti bende tp drum öyle deyince kestim

valla bıraksn çok iyi olr ay birde sabah uyanınca ağzının tadı yerine gelecek canm demek yurtdışı tatili güzel güzel gez deşarj ol inş.

bencede doğru söylüyrsn genç hasta istiyrlar_ istatistikleri için eşim öyle demşti_ benim ağzıma şıçtı orda bir dr o kadar kötü şeyler söyediki VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsin yanından ağlıyrk çıkmşştm allaha şükür şimdi ikincisine hamileyim bazen adama açacam sen bana böyle böyle söyledin bak böyle oldu diye ama neyse diyrm allah gönlüne göre versin

bend e ilk hamileliğim de 8 haftaık iken düşük yapmştm ve bend e malasef 6 ay hamle kalmamak için dr ları dinlemştim şimdi alper mumcu diye bi rdr ona gerek yok diyr benden bir yıl gençsin inş.allh bebşini sağlıkla verecek

canım çok üzüldüm...böyle zamanlarda teselli için ne desek boş arkadaşım....bize düşen herşeye rağmen umudumuzu yitirmemek,daha da dimdik,sapasağlam yere basmak, ve ilerlemek....sen de zaten bunun kararını vermişsin gördüğüm kadarıyla...çok iyi yaparsın, çık gez dolaş,alışveriş yapabiliyorsan bişeyler al..vardır bunda da bir hayır,zamanı gelmemiştir,inşallah allah çok bekletmeden verir gönlündekini canım....

cans allh tamamına erdirsin inş hrşey yolunada gideck gerçekten çok güzel bir haber yazını okuyunca br tuhaf oldm

bahar hoşgeldn canm nasılsn biraz rahatsızlık geçrmişsn inş şimdi herşey daha güzeldr

limonkabuğu evet seni gerçektn çok merak etmitm yazılarına bakıyrdm diğer topikteki yazılarına e allha şükür iysnz şimdi allh bebşlerimizi bize bizleri onlara bağişlsn amn

allh sabr versn inş bir dahaki sefere

limnkabuğu fışfşkayıkçı nasl br oyum

canım, allah bebeğini sana bağışlasın, uzun sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun inşallah....
ilk bebeğin tedaviyle mi oldu, ve yanlış anlamadıysam, ikinciye hamilesin.....ne güzel,maaşallah...hayırlı doğumlar olsun.....
çok mu soru ssorduysam kusura bakma.....

merhaba herkese
benim yardımcı memleketin giriş çıkış yapıyor bu hafta. ben de izinliyim. tabii izinde daha çok çalıştığım için ya giremiyorum ya girip yazmaya vakit bulamıyorum. dün 2 kere teşebbüs ettim başarısızlıkla sonuçlandı. şimdi uyuyor. her an uyanabilir. uyanınca öğle çorbasını içecek inşallah.

baharnaz birilerine haber verseydin keşke. merak ettik. şimdi iyi olmana sevindim geçmiş olsun.

tayf a da daha doğum olmamasına sevindiğimi yazmıştım sanırım. zamanında danalarını kucağına almasını bekliyoruz.

cans seni dün okuyunca çok çok mutlu oldum. ama batu yazmama izin vermedi. özellikle karın bölgesinden uzak ve 8. haftadan önce çekilen rontgenler o kadar önemli değilmiş. peki senin daha önceki düşüklerinin nedeni pıhtılaşma mıydı tiroid mi? bununla ilgili ilaçlarını da alıyorsundur herhalde. inşallah bu topik sana da uğurlu gelecek bu sefer bebeğini kucaklayacaksın

alabama
maşallah mert e. akıllı bir çocuk olacak. bizim bakıcı malum yabancı o derece konuşamıyor. yine de söylediği şeyler var ben de söylüyorum ama dinleyen kim. batu nun aklı fikri tırmanmakta hoplamakta zıplamakta. bebek dokun öğren serisini ben de aldım. özellikle ortasında basınca ses çıkaran kırmızı plastiği olan çok hoşuna gitti. sayfaları çevirdi elledi baktı ve bitti. şu an hala her gün kitaplarını bir bir bize taşısa da o kadar ilgilenmiyor. bak bu kuzu bak bu fil bak bu onun burnu bak bu da batu nun burnu desek de o orada kitabın sayfasını çevirip oraya buraya vurmakla ilgili. giyinme konusunda ise ne bacağını uzat ne kolunu işe yarıyor. soymak için yakalamak gerekiyor. giydirmek içinse evde 2 kişinin koşması biri tutarken diğerinin konuşup komiklik yapıp batu dinlemeyip tepinirken kolunu bacağını sokması. ben merak içindeyim. acaba büyüdükçe bu çocuk kendi kendine giyinebilecek mi hep böyle kavga döğüş mü olacak diye. bizim 10 ay 25 güne kadar en yorucu zamanlarımızdı. malum batu dakika oturmuyor ve oturtmuyordu. devamlı kucakta dolaşacak. allahtan bakıcısı güçlü kuvvetli bir kadın. bir arkadaşıma da böyle demiştim. durumu gördükten sonra ne demek istediğini anladım demişti. batu yürüyünce rahatladık. yürüdükten sonra oturmamak için boğuştuğu ve ciyak ciyak bağırdığı pusetine bile daha rahat oturur oldu. ama bu rahatlığımız geçen cumartesi bitti. ilk kez koltuğa tırmandı. oradan bebekliğinden beri hedefi olan ayaklı lambaya uzandı. onu kaldırdık. sonra koltuğun yanındki sehbanın arkasındaki pirize. ki ona tv takılı. koltuğu duvar kenarına itip prizi kapadık. ama batunun devamlı koltuğa sonra koltuğun düz koltuk koluna oradan da üst minderine duvar kenarlarına tırmanmasını engelleyemiyoruz. salonu kapayalım desek oynayabileceği boş bir oda yok. bu dönemi nasıl kazasız belasız atlatacağız bilmem. bu kadar uzun boylu bebek olmasının zararı bunlar. ben doktoruna bizim zeka arkadan geliyor diyorum. mert de uzundu koltuğa tırmanabiliyor mu? batu yaşıtları kadar olsa koltuğa tırmanması en az 3-4 ay alır o dönemde de hem az daha aklı ama asıl fiziksel yetenekleri biraz daha gelişir koltukta az daha dengede dururdu belki. şu an gerçekten çok tehlikeli bir dönemdeyiz. uyku konusu da çok karışık. 2 akşam batu ile yazlnızdık. daha kolay uyudu. ama halam geldiğinde veya bakıcısı varken ve ben işten geldiğimde geceleri deliriyor. tv ışıklar herşey kapanıyor yine de uyumamak için gözleri kapandığı halde büyük kavga ediyoruz. bu hafta 12-1245 gibi yatma rekorları kırdı. sadece şükür şu an uyuyabilirse uyanmıyor. 1 kere kalkıyor. biberonu emip hemen!! 45 dakika yatağında dönüp durup ama beni uğraştırmadan sadece uyusa da üstünü örtsem diye bekletip uyuyor. eğer uyuması 12 yi bulduysa ve 2 kere mama yiyip tok ve haliyle çok yorgun yattıysa sabah 9-9.30 a kadar hiç kalkmadan yatıyor. buna da şükür. anladığım batu biraz dik kafalı dediğim dedik bir çocuk olacak. üstüne yay burcu da. sen akrep yapıp yırttın. işim iş yani

daha sonra vakit olunca herkese uzun yazacağım. yeme sorunu nedeniyle bir pedagog a gittim. 0-3 yaş uzmanlık alanıymış. onu da anlatırım. ama yemek konusunda aç bırakmak ve zorlamak doğru değilmiş. açlıkla terbiye olmazmış. bir süre sonra kendilerini kusturmayı da öğrenebilirler dedi. yani bazı arkadaşlarımın dedikleri yanlışmış doğru olanı yapıyormuşum da tabii tam çözüm yok şimdilik.

Son düzenleme:
Sekerler nasilsiniz ben iyiyim bugun dikislerim alindi zaten dun isede basladimm ama iyiyim bugun kahvemsi sari bir akinti geldi ameliyat sonrasi olurmu ya da adet olucam 20 sinde ondan mi acaba?negatif sonuc alan arkadasimm uzulme lutfen uzumekle hic birsey inan olmuyor ben hayattan vazgecmisdim sadece Allaha dua ett inan rabbim duyuyor ben umitsiz bir vakaydim son imkansiz carem olmucak bende ameliyata gittim ve tuplerim acildi olmaz diye bisey yokk hersey olur yasda sorun degill gelicek bebislerimiz inanin bu sene gelicekk hepinizi opuyorum.bu arada bebisleri olan arkadaslarim o sirinleri benim icin lutfen bir koklayin.optumm sizii

Kampa, hem hosgeldin hem de cokkk gecmic olsun. Bugun disari cikip kafayi dagitma planlarini yap ama akabinde yeni tedavi icin neler yapabilirsin onlari da planla canim. Bir yumurta bir yumurta, ihtiyacimiz olan da o zaten. Ben Larginine isimli bir tablet kullandim, daha cok sey kullandim da bu en iyisi sanirim. Hem yumurta kalitesini guclendiriyor, hem endoya cok olumlu etkileri var tutunmaya yardimci oluyor, ben bu ilaca guveniyorum, istersen bir dr.una sor. Yapacagin sey yumurta kaliteni artirmak, hayit tohumunu ezip cayini icmek, cim tableti almak, beslenmene dikkat etmek, kan dolasimini hizlandiracak aktivitelerde bulunmak (akapunktur da dahil)....yani herseyi yap..Ben herseyi yaptim, cok sukur simdi 6 aylik bir kiizm var, Allah bu yola baskoyan herkesin kucagini bebislerle doldursun, pes etmek yok...

Deniz Bulut, Batu anlattigina gore acaip hareketli bir cocuk olacak, enerji bolll. Kendine bir zarar vermesin de, bir de daha iyi yesin gerisini bosver canim. 0-3 yas dr.u, ne dedi merak ettim.

Toana,
bebisler seninle 9 ay kalsinlar, TR sana da yarasin.

Merye, gecmis olsun.

Alabama, sizin bakici bayagi iyiymis, sanslilardansin.

Baharnaz,
iyi yapmissin canim, yoksa bu kilolarin kendi kendine gidecegi yok.

Cans, hayatkavunici, cayiniz kahveniz afiyet olsun, sohbetiniz bol olsun...

Akideciknane, ise baslamissin bile... Akintinin olmasi operasyondan sonra normal bence...

Tayf, umarim iyidir ve seker kontrol altindadir.

Maiumut, bizden de sana selam...

Lenova, tedavi gunun yaklasti sanirim...simdiden bol sanslar.

Cans'in arkasindan baska gebe haberleri takip etsin, 2012 herkese cok ugurlu gelsin.

canım allah clarissa elaya uzun sağlıklı bir ömür versin....Ve topikteki bütün annelerin bebeklerine bu dileklerim.....
zarpdenizcim, l'argininiyi,eşim içiyor.....spermler için....bize de faydası olduğunu bilmiyordum......güzel bilgiler vermişsin çok teşekkürler.....ben hiç hayıt içmeye cesaret edemedim bilmem neden......dr bende bir sorun olmadığını söylese de yaş malum 38,9......tabii ki benim yumurtalarda da vardır bi nazlanma durumu....hormonlarıma baktırdığımda bişey çıkmadı.. hayıt da okuduğum kadarıyla fsh düzenli,yor değil mi,ters etki yapar mı bilemediğimden içmedim hiç.....ben folikasid, omega3, multivitamin,arada ginseng,gingkobiloba kullanıyorum......ama bilgilendirmen doğrultusunda l'arginine ye de başlayabilirim.....hayıtla ilgili bilgi verebilir misin......benim fsh7.5 e2 31.6 bu arda.........önerilerin için çok sağol....

Merhaba Kampa
Herşeyde vardır bir hayır kendini fazla üzmeye gerek yok.Bugün gez dolaş stresini at.Yumurtan olduğu müddetçe devam edersiniz.Evdeki çikolatalar bitter mi hiç olmazsa faydası olsun bari.
Bu barada senin okuduğun haberi bende tv de gördüm.Üzücü bir olay sonuçta.Kampa nerede tedavi görüyorsun?

knihalcim,nasılsın....işe başladın,denk gelemiyoruz bir türlü....
cans da ankaradaymış....inşallah birgün buluşup kahve içicez...buluşalım,keyifli olur...evi nereye taşıdın bu arada,ya da taşındın mı?

kampa inşallah güzel haber alırsın diye dua etmiştim, canım bugün hatta dediğin gibi 1 saat kederlen fakat Zarpdenizde demiş ya sonraki tedavi için öncesi hazırlıklarınıda planlarsın

Deniz Bulut ankaradaki sürecim hep hastalıkla babamın ameilaytı benim ameliyat ve hastane işleriyle geçti canım ya net imkanıda yoktu,
Batuyu yazmışsın ya yazarken gözümde canlandı okurken yoruldum, Maşallah hareketlerine. Eneste hoplat zıplat ayakta dikilip kanepeye, vursun orta sehpaya vursun istiyor ( henüz ileri emeklemeyi beceremiyor) hırpalanmak istiyor sakinlikten sıkılıyor şiddeti seviyor :) biz anne baba olarak o kadar sakiniz ki yumuşak yumuşak dokunup seviyoruz :) dokun öğren kitapları çoğunuz edinmisiniz bende edineyim en kısa zamanda.
Bu arada sende bacağından operasyon geçirdin galiba geçmiş olsun biraz geçmişi okudum ama daha geçmişe gidemedim. Bakıcın kısa süreli gitmiş yine sana kolay gelsin

Merye geçmiş olsun nesi var kızının?

baharnaz sana da geçmiş olsun canım....herkesten yeni yeni haberim oluyor benim de...senin ameliyatını yeni öğrendim.....tekrar geçmiş olsun...2010 ekimde bu topikle ilk tanıştığımda sen hamile miydin acaba....o dönemde yeni yeni hamileler vardı diye hatırlıyorum...sen de kavuşmuşsun bebeğine, allah uzun sağlıklı ömür versin.......darısı başımıza inşallah

Hayatkavuniçi işe başlayalı baya oldu.Salı günü de evi taşıdık.Ferah büyük bir eve taşındık.Ev dikmen taraflarında.4 yıldır bahçelievlerdeydik. Dün taşınırken nasıl kötüydü hava bugünde dışarıda güneş var.Neyse eşyalarıma zarar ziyan gelmeden getirdik .Değişiklik iyi olur dedik.Bu ev uğurlu gelir inşallah.
İnşallah birgün tanışıp çay kahve içeriz.

Tedavimi soran arkadaslar, ben ilk denememi yurtdisinda yaptim (yurtdisinda yasiyorum), tahlil bile yapmadan baskasindan donor yumurta almami soyledi doktor. Bu yasta bosuna denemememi soyledi, deliriyordum. Kolaya kaciyorlar ve hemen baskasindan yumurta alimini oneriyorlar. Turkiye'de devam ettim ve 3 doktor degistirdim. Aslinda hepsinden cok memnun kaldim fakat protokol degistirmek istedim. Amerikan Hastanesinde Dr. Bulent Urman, Ankara Gen-Art Sertac Sen (Prof Kutluk Oktay'in hastasiydim) ve en son denemem de Prof. Faruk Buyru. Doktorlarimin hepsi cok iyiydi, onlara guveniyorum. Doktor tavsiyesi ile DHEA ve Glucophage kullaniyorum. Bitkisel pek bir sey kullanmadim, fakat forumdaki yazilari okuyup baslayacagim. Akapunkturdan hic hoslanmiyorum, denedim fakat vazgectim, rahatlatacagina stres verdi bana.
Kac defa daha denemeliyim bundan emin olamiyorum. Baskasinin yumurtasi fikri bana cok uzak geliyor gerci. Bakalim...

ayy Umut'u anlattın sanki bana deniz ya.....bebekliğinden beri hedefi olan lambaya bittim.bizimkinin de hedefinde öyle bi lamba var.altındaki etejerin çekmecesini çekip çekip kapatıyor.henüz lambayı üstüne devirmeyi başaramadı.geçen bi teşebbüs etmişti sehpayla abajuru amcam havada yakaladı.
Umut anormal hareketli bir çocuk.küvözde de öyleydi.ayaklarının olduğu yere 5 dk sonra kafası geliyordu.
alabama demiş ya boyu uzun mertin problem oluyor diye.bence farketmiyor.benimki prematüre olduğu için biraz ufak (gerçi gelişimi 3,5 kg doğanlarla gidiyor) ama heryere yetişiyor.ortalıkta kıvır kıvır saçla dolanan cinliler gibi.boyu da 78 cm daha.....
ama her yere yetiyor.pufların üstünden masalara atlıyor.merdivenlere asılıyor.adam geçen akşam yıkanma standında barfiks yapıyordu ya!resmen asılıp kollarıyla kendini yukarı çekiyordu.prematüreler geç yürür derlerdi bu resmen yürüyor.aslında 21 ocakta 1 yaşında olacak daha.aman sağlıklı olsunlarda napalım.
allah herkese bu yaramazlardan tez zamanda nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

kampa, hoşgeldin arkadaşım.ne desek boş.yaşayan bilir anca.tonlarca ağırlık oturmuştur üstüne şimdi.olmadığına mı yanarsın,geçen zamana mı, umutlarına mı?dilerim bu ruh halinden çabucak sıyrılırsın.tam 18 başarısız tedaviden sonra (aşılamalar da dahil) mucizeme kavuştum.tüp bebekte 14 yıllık mücadelem diye başarı öyküm var.2 veya 3. sayfaya kaymıştır bi oku istersen.

bir de bütün arkadaşlara belki biliyorlardır bi üründen bahsedeceğim.ben siparişini verdim.genel vücut sağlığım için.ben de hipoglisemi var.eşimde sigarayı bırakacak faydası olacağı için sipariş ettim.tedavilerim sırasında da kullanmıştım.ürün arısütü ve polen.
"arıdünyası" diy bir yer.nette bilgiler var.infertilite de yapılmış ve kanıtlanmış çalışmalar var.başarıyı 3 kat arttırıyormuş.biraz yoğun bir kür.ilgilenen incelesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…