38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alkan..canim ALLAHTA seni sevindirsin insallah..rabbim o tatli kalbine gore versin seninde yuzunu guldursun..dilerim allahimdan bu son denemende seninde gobegin dolsun insallahh..tatilinide okudum ne guzel iste insan dis ulkeleri gorunce kendi ulkesinin ne kadar guzel oldugunu anlayip kiymet biliyor..turkiyem gibisi varmi..canim bak ben bu tedavimden once nekadar stres yasadim ..ist bulda kalicak yer problemdi film cektirene kadar bir arkadasta kaldim..soonra ablamlara gittim kaldim..ordan babamin yogun bakimda kaldigini ogrendim kendimi antebe zor attim..esim ist bula geldigin de tedavim i iptal etmek istemedim ondan babami oyle birakip dondum yani babam biraz daha iyiydi onu duyarakta biraz davrandim..sonra otel ayarla biryerde kaldik yok orasi olmadi memoriyal has tanesi bize temiz bir hotel tavsiye etti oraya gittik zaten ben yoldayken adetimi oldum ayin 25 nde indim dinlenmeden hemen dr gittik ve benim ignelerim ayin 26 sinda basladim..ve rabbim rast getirdi yani canim demek istediyim stres felan yapma ama rabbim ol dedikten sonra stres te yasasan yasamasanda ol dedikten sonra olur insalllahh..dilerim RABBIMDEN sanada ugur getirsin gidiceyin hastane..ve canim sunuda unutma yas ta onemli deyilmis onemli olan merkez ve dr lar buna inan ..rabbim rast getirsin dualarimdasin..

nil1971..canim sagol guzel dileklerinden dolayi rabbim sanada versin en kisa zamanda bu duygulari insallahh,,canim benim yasim 1971 dogumluyum..benim drum memoriyalde aynur ersahindi..esimin isari uzerine 5 tane yumosum dollenmisti 5 nde transfer ettiler ama esimde cok israr etmisti..yoksa 2 tane transfer edilcekti hakkimiza boylle hayirliymis..canim ben almanya duzeldorfda deneme yaptim iki defa olmamisti..ama memoriyale git gercekten farki gorursun bak insallahh sanada ugur getirr..sen nerde oturuyon..bana ms gondermissin ama gelmedi canim..tabiki sor sen sor ben elimden geldiyi kadar cvplarim..sagol canim dularin icin benimde sana duam biran once sende bebeyine kavusasin insallahh..

saol cansım inşallah bir nebze yardımım oluyordur. yada bir ufak ipucu mesaj oluyordur. allaha emanet ol yavrunla. inşallah sağlıkla gelecek yavrun kollarına. endişe hep var biliyorsun zaten. ama zevkini yaşayacağın hamileliğinin keyfine varacağın günler de gelecek inşallah.

toana inşallah o hayata tutunmaya çalışan kalbi pıt pıt atan yavrununda dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu vardır. allaha emanet olun kıyamam ben ona.

alkancım aynen yola devammm onlara gergin davran ama kendi içinde sakin ol rahat ol huzurlu ol olmaması için hiçbir sebep yok yok yok yok yok yok yok kardeşim yooooooooooooook. benim çocuğum olduysa herkesin oluyosa seninde olcak işte o kadar uleynnn.

cans canım maşaAllah böyle devam etsin inşaAllah.

evim için dr gittin sonucu yazdınmı benmi görmedim.

alkan ohhhhhh sefan olsun canım çok iyi ettin canım hayat kısa yapmak istediğini ertelememk gerek.izlenimlerinin devanımnı bekliyorum.

alabama yaaa ben öyle düşünüyorumda neden senin gibi anlatamıyorum.hep bir gün olacak diyorum inşaAllah.herhalde bende dra bu gidişimde epey bir serzenişte bulunacam bakalım.

denizgeldi ben bazen dua ederken diyorum allahım bende uykusuz kalayım.çocuğum mıçsın eve kirletisn bende temizleyeyim.valla gelsin tüm anne adayları bunlara katlanmaya hazır.

Saolasin. Kese buyumus 13 mm olmus ancak hala bebek goremedik. 6 haftadan once gorunmez dedi doktor ama ben burda 5 hafta icinde olanlar okudum kalp atisi goren. Zaten butun endisem o yuzden. Yoksa herseyin bir sirasi var , sabretmeye calisiyorum. Allahim bana bu hediyeyi vermis simarmak ne haddime. Ama yine de bi kalp atisini duyayim cok rahatlicam. Dun yinee ultrasonda o keseyi buyumus gorunce icimi cektim sukur allahim dedim, isteyen herkese nasip et INSALLAH dedim.

Canım,ben senin nasıl ve ne şartlarda mücadele verdiğini,tedavini olmak için İstanbul da nasıl cebelleştiğini hep maiumuttan dinledim.Helal olsun sana.Allah gayretinin karşılığını verdi işte çoook şükür.Benimde Semra Hanımla bu gün randevum vardı.Dün okuldan çıkıp eve geldim hazırlık yapayım diye.Eve yeni girmiştim ki eşim aradı.Dayısını kalp krizinden kaybetmişler.Hastaneyi arayıp randevuyu biraz daha geç bir saate almalarını istedim ama proğramlarında en ufak bir boşluk olmadığını söylediler.Bu sabah erkenden yola çıkıp cenazeye gittik.Gitmesek olmaz dayı sonuçta.Kayınvalideme ayıp olurdu gitmemem.Vel hasıl bizim randevu iptal oldu.Çarşambaya kadar İstanbuldaymış sonra yokmuş dr.Bu gün Kısmet değilmiş demekki napalım.Ben daha hastalanmadım en fazla 3 günüm var.Bu ay pas geçer önümüzdeki aya bakarız artık.Herşey olacağına varıyor önceden plan yapmak bir işe yaramıyor.Sen kendine iyi bak.Bebeklerimizede iyi bak.Güzel haberlerini hep yaz.Hatta bir ara vakit bulursan tedavinin aşamalarınıda yaz.Öncesinde neler yaptılar,ne doz hangi ilaçları kullandın.Hangi tahlilleri yaptırdılar hatırlıyorsan yaz e mi canım.Çok öpüyorum sevgiler

Evimcim kese altın kese olsun içindeki de altın bebek.Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah.Kendine iyi bak sevgiler...

Uleynnnnnnn ne başlayamaz tedavi oldu benimkisi:)))Başlasın hele aynen tiyolarını hayata geçirip doktorlara terör estiricem.Belki bir kaç hemşire bile harcayabilirim bu uğurda.Olcak bu bebek olduracaksınız laynnnnnnnnn diycem söz:)))

Maicim Allah hepimizin hakkında hayırlı şeyler versin diyorum.Elimizden gelen şimdilik bu.Bana söz verdin gelip kalıcam dedin.Gel sana gezi izlenimlerimi anlatayım da sabaha kadar gül.Dur istersen biraz yazayım arkadaşlarda gülsün.Şimdi biz bu gittiğimiz ülkelere hayran kaldık ya.En çokta mimarisine saraylarına heykellerine ve onları bu güne kadar özenle korumalarına falan filan.Hiç gezmediysek üç dört saray ve saray bahçesi gezdik.Rehber anlatıyor diyorki:Bu sarayların bahçelerinde(bahçeler neredeyse küçük bir köy büyüklüğünde)kat kat elbiseler giyinmiş süslü püslü kraliçeler,prensesler,kontesler günlük yürüyüşlere çıkıyorlar.Ellerinde birer kese kesenin içi tüy dolu.Çişleri kakaları gelince eteklerini yanlardan hafif tutup çömeliyorlarmış bahçelerde.Oldukları yere yapıveriyorlar.İşini bitirince kalkıyor,çıkarıyor keseden bir tüy dikiyor mokunun üstüne yürüyüp gidiyorlarmış.Arkadan da tabi hizmetçiler yürüyor.Nerede bir tüy hemen süpürge kürek temizliyorlarmış.Ben de yıllarca düşünmüştüm bu kadınlar bu elbiseleri çıkarıp nasıl hacet görürler ne zulüm derdim.Boşuna üzülmüşüm:))Bir de dediki rehber bunların evlerinde(saraylarında da yok)hela mela yokmuş o zamanlar.Tasa yapar sonrada camdan aşağı milletin kafasına gözüne boşaltırlarmış.Herkeslerde bir şemsiye.Şemsiyeler dar üçgen şeklinde.Koruma amaçlı moktan çişten.Şemsiyesi olmayan yandı.Ayyyy şimdi bile yazarken gülüyorum ya:))Çok moktan bi sohbet oldu ama kızmayın lütfen bugünkü modum böyle.Bizim kanuni dayanmış bunların kapısına,almış Maceristanı,yapmış hertarafa hamamları.Bunların kralları bile bir doğduklarında yıkanırmış vaftiz edilmek için bi de öldüklerinde.Halkı siz düşünün.Kafalarında bi peruk,çıkarıp yıkar sonra yine geçirirlermiş tepelerine.Her yer veba anıtlarıyla dolu.Vebaya çoook can vermişler çok.E okadar pis olurlarsa olacağı o zaten.Gerçi kedi düşmanıymış bu milletler.Kedilerin içine şeytan kaçmıştır deyip boğazlarlarmış.Kedinin olmadığı yerde de fareler cirit atıyo.Kedi yok,pislik çok al sana veba.Her şehrin ortasında bir heybetli veba anıtı yükseliyor.Macarlar Kanuninin hamamları sayesinde yıkanmayı öğrenmişler de acıcık yırtmışlar.O gün bu gündür Osmanlının duacısı olmuşlar.
Maicim ve diğer arkadaşlar ben böyle kafa ütülemeyi severim mazur görün.Avrupadan son haberler bunlar:)).Beni takip etmeye devam edin.Hepinize güzel bir gece diliyorum sevgiler...

ALKAN..once senin ve esinin basi sagolsun..olum herkes icin rabbim genclerden uzak etsin yaslilarimizida ele ayaga birakmasin..ani olumlerden hepmizi esirgesin rabbim..sizlere ve ailesine sabir versin insallahh..tedaviye gelince..canim her sabirda bir hayir vardir..bak benim ilk randevumda funda hanimaydi adetim iki gun gecikmesiyle aynur hanima vermislerdi benim randevumu..tabi ben semra hanimi cok istemistim ama fark etmiyor inan bana..ben nededim biliyormusun hakkima rabbim bu dr hayirliysa devam ediyim yoksada semra hanimi yakalayana kadar dusim pesine diye dua etmistim ama inan bana aynur hanimda candan biri..zaten bana en basta semra hanim sizi gorucek ve baska uzman dr a yonlendiricek demislerdi..tabi oncesinde cok heycanliydim acaba yinemi olmiycak bu elimizde dreyil olumsuz dusunmek..bukadar negatif yasadiktan sonra..neyse ben ilk gorusmeme ablamla gitmistim..aynur hanim ilk defasinda pek yakin gormedim ama cok ilgilendi muayenemi yapti ve burda yasadigim tedavi tarihlerimi emriyo resimlerimi..esimin amaliyatin konystuk ve burdaki tedaviyi begenmediyini ve emriyolar cok kalitesiz dedi..belkide ondan tutmamistir dedi..ve bana kan tahlileriminde tam bakilmadigini soyledi ..yani senin anliycagin bize burda gelin tup bebek yapalim demisler..zaman kaybi..tabi bu arada ablamin arkadasinda kaliyoruz beraber ablamla..stres li gunlerim baslamisti..dr benden once kan tahlili ve rahim filmi istedi..tabi memoriyalde cok pahaliya geldiyi icin film ve kan disaridan hast arastirdim kendi kendime mai sagolsun..ona sordum oda yardimci oldu ama birsey yapamadi cunki ozaman onun transferi vardi..kadin cagiz napsin..neyse kan tahlilimi oldum filmi mi cok uygun biryerde cektirdim ..film cok zordu tabi canim cok yandi hersey bebeyim olsun diye ..bakma kadinlar cekiyo herseyi..rabbim emegimizi bos etmesin ..sonuclari dr uma getirdigim gun..bir kadin hamile oldugunu ogrenmis nasil agliyor..o kadina baktikca bende agliyorum..ablam bana kiziyor neden agliyorsun delimisin diye elimde deyil nasil agliyorum..neyse dr um cagirdi bakti filme bir problem yok tedaviye adetinle birrlikte baslaya bilirsin dedi..bende beklemim dedim ablamlara donduk beraber..orda kaldim sonra antebe gittik bababi gordum esim ist bula geldi ve ben dondum ist bula 14 saat yola geldimm..tedaviye basladik ve igneleri oldum artik sonlara dogruydu iki uc gun kalmisti yumurta alinimina ve esimden sperm testi istediler ve ciktiginda bize dr umun esinin amaliyata gerek yok cikis var diyince rabbime sukur cektimm..onu atlatik..ve yumurtam toplandi toplayan dr da mucebit bey miydi adini karistiriyorum..7 tane yumurtam olustu tabi daha coktu ama ise yarayani aldilar bence..sonra ara ara arayin ogrenin hast dollendimi dollenmedimi diye..aradigimda 5 tane dollendi dedler ve bu yumoslearim 5 .gune kadar gitti cok sukur aslinda 6.gun transfer edilcekti ama semra hanimi ben transfere girmeden once esim yakaladi ve biz 5 tanesinide koydurmak istediyini ve bu son sansimiz olabileceyini soylediyinde tabii semra hanim once istemedi esim zorlayinca bakti dollenen yumoslara ve bu nlar kaliteli hepiside tuta bilir tutmayada bilir dedi ve sonra aynur hanima hepisin transfer edin demis,..boylece transferim gerceklestirdi aynur hanim ..ve burda gormedigim ilgiyi orda gordum idrara sikistirmak dikkate almak kesen bosmu dolumu diye bakmak ..ve transferden sonra hic kaldimadan sedyeye alindim ve yukar cikarildim sedyeyle ve yatagima kalkmadan yatirldim..hemsire idrara sikisirsan bize soyle seni kaldirmadan yardimci oluruz dediler sagolsun kaldirmadan idrarimi aldilar ..2 saaat kadar hic kipirdamadan yattiktan sonra hotelimize donduk..hotelde dinlendik 2 gun bile dinlenmemistim yemege indik markete gittik..ara ara yemege gittik valla hersey yedim esirgememedim ama karnim bir ara cok agridi ve yine tutmadi diye dusunurken bebislerim tutmus meyerse cok sukur..iste transferimin 9.gunu esim dayanamadi gidip kan verelim dedi ben gidiyorum ama pek inanmiyorum oylesine kani verdik geldik esim 3 4 saat sonra gidip sonucu getirdiyinde bana kegidi verdiyinde inanamadim oldugum yere cokmusum mucizemi boylece yasadim darisi san ve isteyen arkadaslarima olsunn..iste benim hikayemm..

Ben de alkanin basina gelen uzucu kayip yuzunden gecikmesinin bir hayira vesile olacagina inaniyorum. Rabbim nasil hayirlisiysa ozaman versin sana mujdeni. Alkan, kaybiniz icin taziyelerimi gonderiyorum ama tedavinin gecikmesi hayira gitsin INSALLAH...

alkancım başın sağolsun canım.olsun randevun sonraki aya kalsın yeterki git.her şeyde bir hayır vardır.tatiniz güzel geçmiş iyi olmuş çok eğlenceli anlatıyorsun.bayılıyorum bu şekilde anlatmana ya.arkadaşım gelmeyi istiyorum tabi.bakalım kısmet ne zamana.

Simidi odaya aldılar Dr geldi vemalesef yumosun ici boş((( üzgünüm ve artık umudsuzum...

Sevgili lenova Yanlış anlamanı istemem ama birde Jinemed de Tekzen Çamlıbel e bir gidip görüşebilir misin. 40 yaş üstü bayanlara ilaçsız tedavi uyguluyormuş. Ben görüştüm ozaman söylemişti oradaki ayşe hn. dı sanırım tam hatırlayamadım ismini.

Bir de bir sor istersen iki ay yapılamaz mı yumurta toplama işlemi. Mesela bir yumurtlama döneminde bir yumurtan alınıp diğer adetinden sonra ki yumurtlamada da diğeri alınıp toplansın. Ben bunu hep söylüyorum neden tek aya sığdırılıyor böyle tedavi diye. Mesela ilaçla bile olsa bir ay ilaçsız normal yollardan toplansın diğer ay ilaçlı tedavi neyse o yapılsın belki vücut ilaca tepki veriyor yanlış mı düşünüyorum bilmem ama bunu doktorlara belirtsek olmaz mı???

Birde Memorial in ataşehir deki mi yoksa şişli deki mi daha iyi onu bir yazarsanız bana

gunaydin kizlar.hepinize..

alkancim ..unutmusum ilaclarin ismini dozunu yazmayi daha sonra receteye bakip yazarim sana..ama gonal f 450 ve 150 unite kullandim..menogon amp,75 150 ml kullanmistim yani bunu yanindalazimli olan ilaclari hastaya gore yaziyor dr..ve ben bu igneleri 10 gun boyunca yapildim..ve ben transferden sonra emriyo tutunsun diye de igne yaptirdim..ayin 10 ndan 22 ne kadar..ucaga binecegim gun ignelerim bitmisti jel e baslamistim halen jelime devam ediyorum 3 aylik olana kadar yap dedi dr um..ve 8 aylik olana kadarda aspirin iciyorum ..canim sana yardimci olduysam mutlu olurum rabbim seninde isin rast getirsin..sevgiyle kal...

Bu kadar zaman sizleri okuduktan sonra sunu fark ettim: simdiye kadar hicbir doktorum basarisizlik arkasindan sebebi arastirmaya kalkmadi. Tamam yas faktoru var ama yine de yumurtanin tutunmamasinin sebebi sadece sanssizlikmidir yani. Benim hormon degerlerim iyi, 2 yumurta elde ediliyor, hep 1 tanesi iyi derecede gelisip dolleniyor. Ama tutunmuyor. Ben 'bundan sonraki denemeye hazirlik icin neler yapmaliyim, testler yapilmali mi?' diyorum ama 'hayir gerek yok, gel baslayalim' cevabini aliyorum. Cok canimi sikiyor bu, daha detayli kontrollerin yapilmasini istiyorum. Anladigim kadariyla cogunuz iki isimde birlesiyorsunuz: Bahceci ve Memorial. Bir de rahimden parca alip disarida yumurta yerlesmesi saglanip tekrar rahme konuldugunu okudum, nerede yapiliyor bu bilen varmi??

Ben hep tedavi gunune yakin Turkiye'ye geliyorum, hooop kendimi ilaclarin icinde buluyorum. Bu sefer degisik yapsam... Memorial Semra Hn.'dan randevumu alip Turkiye'ye gelsem, erkenden testlerimi yaptirsam, eger yumurta takibi falan gerekirse yurtdisindan yaptirabilirim. Bir sonraki denemeye daha guvenli girmis olurum yani. 2-3 ay sonra da 5. denememe baslarim. Nasil plan?

Hepinize iyi haftasonlariii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…