38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

lenova, Faruk Buyru'yu sormustun degilmi? Ben 4. denememi onunla yaptim. Kime gidecegime karar veremedigim bir sirada, kuzenim tavsiye etti, cevresindeki herkesin tup bebegini basariyla o yaptirmis. Parayi on planda tutmayan, cok insancil bir adam, umut gormezse zaten hemen soyler, seni bosuna yormaz dedi. Once telefon ettim yurtdisindan, hikayemi anlattim, bana pat diye 'denemenizi tavsiye edemiyorum, siz bilirsiniz dedi, sansiniz %10'un altinda'. Sanki ilk defa duyuyormusum gibi, cok bozuldum, aksama kadar icin karardi, esime agladim falan -ki ben hic aglayan bir tip degilimdir. Dagildim yani. Once, acaba bu kadar negatif konusan bir adamla baslamasammi dedim. Sonra soyle karar verdim. Istanbul'a gidilecek, hem Faruk Bey'le hem de Bulent Urman'la gorusulecek, kalbimin sesi dinlenecek. Aslinda keske o zamanlar burayi okusaymisim, daha kolay karar verirdim. Neyse, Faruk Bey'e gittim, son derece sicak, tatli bir adam cikti. Tahlil ve rahim filmine bakti, iyi gorunuyor, baslayalim, sansimiz dusuk ama elimizden geleni yapalim dedi, cok rahat hissettim. Artik Bulent Bey'e gitmedim bile. Tedavi esnasinda her sorumu cok guzel yanitladi, tekrar tekrar arayip, neden daha hafif ilaclar verdigini sorguladim, her yaptigi adimi kuskulu kuskulu sordum, hepsine cok detayli yanitlar verdi. Bir de cok enteresandir, verdigi ilaclar simdiye kadar kullandigim en ucuz ilaclardi. Kalem ilaclar falan, gunde 300-350 ytl tutarken, bu sefer galiba 30-40 liralik ilaclar kullandim, ilk muayene parasi almadi. Yani genel yaklasimi, benden para kazanmak degildi. Ama maalesef tutunmadi en sonunda. Yani ben tedavi sirasinda doktordan memnun kaldim, ancak ek testlere bakip daha arastirma yapmasini beklerdim en sonunda. En fazla 1 defa dene, daha sonra vazgec bence dedi. Tabi bu benim sig bilgimle boyle.. belki daha derin bilgim olsa, benim durumumda teste ihtiyac olmadigini soylerdim, bilemiyorum. Ben simdi beni biraz daha detayli testlerle devam edecegim bir yer ariyorum.

Bazi arkadaslar ayni merkezde cok uzun sure devam ediyorlar ya, ben de tam tersi, her sefer baska bir doktordayim. Sorunu arastirmadiklarini gordugum anda degistiriyorum. Boylesine iyi degil tabi, beni uzun sure takip eden bir doktor olamadi hic. Bakalim Memorial nasil olacak.

Alkan, basiniz sagolsun. Her iste bir hayir vardir. Hicbir sey tesaduf degildir aslinda, belki bu vefaatin seni geciktirmesi, bir sonraki aya birakmasi gerekiyordur. Hayatin akisina birak, bakalim nasil olacak. Sevgiler...

Alkan, basiniz sagolsun. Her iste bir hayir vardir. Hicbir sey tesaduf degildir aslinda, belki bu vefaatin seni geciktirmesi, bir sonraki aya birakmasi gerekiyordur. Hayatin akisina birak, bakalim nasil olacak. Sevgiler...

Sağolun arkadaşlar evet dayının vefatı tedaviyi şimdilik rafa kaldırdı.Akşam sabah adet olucam.Gidip hormon ve kan tahlillerimi yaptırıp ayın sonuna doğru inşallah Semra hanım gittiği yerlerden dönmüş olursa(çarşambadan sonra yokmuş hastanede dediler ne zaman gelir diye sormak aklıma gelmedi nedense ama arayıp sorucam)yeniden randevu alıp gidip görüşücem.
Kampa doğru düşünmüşsün.Gel 5.denemen öncesi bir görüş bakalım.Belki tedaviye birlikte başlarız.Aynı merkez ve aynı doktorla.Umarım bu senin için benim için ve isteyen herkes için son olur.Allah büyük ne diim.Sevgiler...

ben kesınlıkle bahcecıyı tavsıye etmeyenlerdenım.. memorıal semra hanımda cok yogun ve sadece ılk gorusmenızde kendısını goruyorsunuz sonra hep dıger doktorlarla muhatap oluyorsunuz.faruk buyru'yu bır arkadasım cok soyledı. ama sansım oldukca ve ben yıne aynı seylerı duymak ıstemıyorum. bırde emre karatekelıoğlu dıye bır doktor var oda ıvı tüp bebekte bu tedavımden once bır ıkı kere gıttım hormon degerlerıme bakıp cok vahım bır durum yok ama sansın az dedı ama denerız dedı. ama ben yıne Bırgul hanımda karar kılmıstım. sımdı benı vucudumu tanıyan bırgul hanımla son kez denesem mı yoksa emre bey veya faruk beye bır gorunsem mı bılemedım.. dun hayıt tohumu aldım yarın ıcmeye baslayacam ama sıze sormak ıstedıgım ac karnınamı ıcılıyor tok karnınamı bılenınız var mı bır de ne kadar zamanda tesır edıyor bılgı verırsenız sevınırım..

ıyı aksamlar
sevgıler

lenovacım hayıt hakkında bişey diyeyemeyecem çünkü ben hiç içmedim.ama semra hanıma gelince evet ilk kontrolde görüşüyor sonra başka dr lar bakıyor ama o dr larda semra hanımın kontrolünde hep birlikte karar veeiyorlar.senin yerinde olsan memorial a giderim yinde sen bilirsin canım.

burada okudum benım fsh 20.74 yanı oralara gıdıp kusura bakmayın sızı programa alamayız sız anne olamazsınız laflarını duymak ıstemıyorum bu yuzden cekınıyorum. ama kafamda cok karısık acaba vazmı gecsem herseyden dıyorum bazen bazende hayır yola devam dıyorum dun bagdat cad aktardan hayır tohumu keten tohumu corek otu karanfıl tarcın ve bal aldım ayrıca propolıs aldım bır kavanoz yanı dun yola devam dıyordum ama bugun yıne modum dusuk aynı seylerı bır daha yasamak benı korkutuyor ve bu tedavılerden once 63 kıloyduum sımdı 75 kıloyum. bu da moralımı cok bozuyor ufff bılemıyorum kızlar allah sonumuzu hayır eylesın

sevgıler

canlı selam alkan

tatil hikayene bayıldım.bu saatte güldürdün beni.sağolasın...pek bi moktan muhabbet olmuş..geçen de ben de kızımı anlatırken mokunu çıkarmıştım heh heh.ama çok güldüm.hem de şaşırdım.ıyyyy

ben de şöyle birşey duymuştum.ne kadar doğru bilmem;sivri topuklu ayakkabıları fransızlar icat etmişler.onlar da da wc yokmuş.yaptıkları moka basmasınlar diyeymiş.ıyyy.yine pek bi moktan muhabbet oldu yahu...

az önce birkaç sayfayı okudum. dayınızın vefatı için başınız sağolsun...
tedavin için ise herşeyde vardır bir hayır..az geç olsun da yeter ki olsun.değil mi
denizimi çok öpüyorum...herkese oluyor hocam:))

denizgeldi ben bazen dua ederken diyorum allahım bende uykusuz kalayım.çocuğum mıçsın eve kirletisn bende temizleyeyim.valla gelsin tüm anne adayları bunlara katlanmaya hazır.

oy canım yaaa... inan ben de derdim ki yeter ki olsun .olsun da mokunun üstünden atlıyayım.evi mok götürsün diye....amam gel gelelim kakasına kadar oo hooooo ho.ne çok şey varmış...haklısın.tüm anneler her türlü zorluğa hazır...Allahım sizlri de hazır etsin inşallah...Aminnnn...

yakın zamanda start vericektin..o halde ialç kullanmaya başladın..yumoşlar ne durumdalar?hangi aşamadasın...inşallah bu sefer olsun...innnnşallah...

rahimden parça alınıp buarada döllenip tekrara transfer yapılması memorialde yapılıyor.co kultur dü sanırım bu tekniğin adı.
diğer yapmayı düşündüğün şeyi memorial tüpbebek bölümüne bir mail atarak sorabilirisin.önceki tahlillerini sonuçlarını.tüp hikayeni durumunu anlatır bir mail.zarphocam da bu şekilde ulaşmıştı kızına...co kültürü de memorial ataşehir şubesinde denemişti.darısı sana olsun inşallah..sana ve tüm isteyenlere..aminn.neti kapıyacaktım aklıma geldi sorun da girdim yazdım...
bu sefer gittim...

sahi zarphocammmm..... neredesiniz???

lenova, senin bahsettiğin doktoru biliyorum.birkaç yıl önce kadıköy şifa da kendisiyle görüşme yapmıştım.ben zor hastaları severim demişti bana.ama ben ısrarla amerikan hastanesinde denemesini söylemiştim.duruma göre bakarız demişti.haftasonuna denk gelirse kadıköy şifa olur demişti.sonra tüp bebek raporum orada geçmediği için kendisine gitmedimn ve izmir de denedim.halbuki aynı protokolle deneyecekti kendiside ve benden o denemede uzun protokolle tam 14 yumurta toplanmıştı.8 tane 8 hücreli embriyom olmuştu.dondurulmuşlarım bile vardı.tabii ki taze deneme ve donmuşlarla deneme olmadı.hep keşke dedim.keşke amerikan da deneseydim raporu falan boşverip olacaktı belki dedim ama napalım.
kendisi birçok arkadaşımı bebek sahibi yaptı.ama aklına yatan her doktorla görüş.artık yıllar değil aylarla sınırlı zamanımz.
bol şanslar....

toana, bol şanslar arkadaşım.kaç kere okudum anlayamadım kaç bebek olduğunu ben ya:))

sağlıkla doğacak kadarını sağlıkla kucakla arkadaşım.ama ikiz olsa hiçde fena olmaz bence.

altinyunus..amin canim benim insallah allahim hakkimiza hayirlisini versin..dr um 3 tane kalp gordu 1 taneninki..biraz daha az carpiyo digerleri iyi dedi ama iki hafta sonra gidicez yine...rabbim mahrum etmesin bukadar emek verdik..bizim icin kaci hayirliysa sagliktan anneli babali dogar insallahh..cok sagol guzel dilegin icin arkadasimm..

sağol toanacım biz sabırlı olursak rabbim er geç gönlümüzün muradını verecek inşaAllah.her şey kader kısmet.
selam canım. sen neler yapıyorsun beklemede misin?

burada 2 tanenin üstü yasak ama doktorlar yurtdışından geldin diye 5 tane birden koyabiliyorlar demek. inşallah yavrularını sağlıkla kucağına alırsın

5. hafta kalp atışı pek mümkün değil. ancak kese bir ihtimal bebek ve veya yolk sac gözüküyor. kalp atışı 6. haftadan sonra. 7. hafta bile gören var. endişe etme.

kampa doktorlar hep yaşı neden gösteriyorlar ama rahim filmi vs çekildi mi? çekilmediyse en azından bunu orada talep edip çektirip gelebilirsin.

lenova birgül hanım da iyi doktor. yalnız memeorial hastanesinin labaratuarı çok çok iyi. bunu da atlama lütfen. şifa hastanesinden çok daha iyi. birçok iyi isimli hastanelerde yumurtası döllenmeyen arkadaşların yumurtaları memorial da döllendi ve hatta 5. güne gitti. ben memorial ile ve aklındaki tüm doktorlarla görüş sonra karar ver derim. ben 1. deneme sonrası çoğuna gitmiştim.

alkan tatilin güzel geçmiş sevindim. çok güzel akıcı bir anlatımın var. adet 2. ve 3. gününde de doktora görüşmeye gidebilirsin. doktorlar rahmi ve yumurtaları en rahat bu zamanda görüyorlar zaten. durum uygunsa başlayabilirler veya sen daha düşüneceğim diyip bekleyebilirsin. semra hanım ile görüşmende aklında olsun. hayırlısı olsun. inşallah bu son denemen sana da yavrunu getirir

cans..meraba nasil gidiyor hamilelik..agrilarin nasil oldu..umarim hersey yolunda gider canim..

cok tesekkur ederım canım ..iyıyım Allaha şükür .. Ağrılarım gectı . arada sırada kasık agrısı oluyor.. Çalışıyorum arada uzanma ihtıyacı duyuyorum bunun dısında ıyıyım Allah'a şukur ... Sen nasılsın? Son adet tarıhıne gore kac haftalık oldun canım? .. Her seyın yolunda gıtmesı ve herkesın bebeklerını saglıcakla kucagına almasını dılıyorum...Sen bol bol dınlen ... Her şey cok guzel olacak inşallah..

Alkancım.. Dayınızın kaybetmişsiniz başınız sağolsun canım..

Maicim ınan tum kalbıle sana ve dıleyen tum arkadaşlarıma dua edıyorum....

Herkese cok selam ... Guzel bır hafta dılıyorum...

cans..allah kolaylik versin tabiki uzanma ihtiyaci duyucan artik eve geldiyinde acisini cikarir yavrunda sende dinlenirsin insallah..canim ben simdi 5 haftalik olarak kabul ediyorum burdaki dr larda 5 6 haftalik dediler.benim son adet tarihim ayin 25 ydi ..hani 5 gunde disarida dollendiyi icin onuda hesap ediyorumm..bakalim hayirlisi..tamamina erdirsinde hayirlisiyla..seninde benimde yardimcimiz olsun kucagimiza alalim hayirlisiyla bebeyimizi ..

deniz bulut..canim guzel dileklerin icin sagolasin ve amin insallah..canim aslinda ikitane transfer ediceklerdi esim cok israr etti hem semra hanima hemde dr um aynur hanima ..yinede kader sans diyorum biz yine tutmaz diye dusunurken cunki okadar agzimiz yandiki hani cok koydurursak 1 tanesi tutar diye dusunduk maassaaallahh benim sipalarr..tayfin kulaklari cinlasin bu arada..hemen hemen hepisi tutmus beaaaaa

cans canım teşekkür ederim canım eminim burdaki tüm arkadaşlar ediyor.Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

denizbulut canım tam anlamıyla bir gelişme yok.inşallah bu hafta dr a gitmeyi düşünüyorum.

cans cım selam. ya buraya hep sana birşey yazayım diye giriyorum sen hariç herkese yazıp çıkıyorum kusura bakma bunadım iyice. sen nasılsın canım? tiroid değerlerin düzelmiş. doktor izin versin de kan sulandırıcıya da başla. inşallah sen de bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın.

tüpte de son adet tarihini baz alıyorsun. ona göre kaç haftalık olduğu hesaplanıyor. normal bir hamilelik gibi aynı. ara kısmı unut. tayfın rekorunu egale ettin. üçüz çok riskli. inşallah sen bir karar vermek zorunda kalmadan ikiz devam eder. sağlıkl kucağına alırsın bebeklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…