Alkan, basiniz sagolsun. Her iste bir hayir vardir. Hicbir sey tesaduf degildir aslinda, belki bu vefaatin seni geciktirmesi, bir sonraki aya birakmasi gerekiyordur. Hayatin akisina birak, bakalim nasil olacak. Sevgiler...
Sağolun arkadaşlar evet dayının vefatı tedaviyi şimdilik rafa kaldırdı.Akşam sabah adet olucam.Gidip hormon ve kan tahlillerimi yaptırıp ayın sonuna doğru inşallah Semra hanım gittiği yerlerden dönmüş olursa(çarşambadan sonra yokmuş hastanede dediler ne zaman gelir diye sormak aklıma gelmedi nedense ama arayıp sorucam)yeniden randevu alıp gidip görüşücem.Uleynnnnnnn ne başlayamaz tedavi oldu benimkisi:)))Başlasın hele aynen tiyolarını hayata geçirip doktorlara terör estiricem.Belki bir kaç hemşire bile harcayabilirim bu uğurda.Olcak bu bebek olduracaksınız laynnnnnnnnn diycem söz:)))
Maicim Allah hepimizin hakkında hayırlı şeyler versin diyorum.Elimizden gelen şimdilik bu.Bana söz verdin gelip kalıcam dedin.Gel sana gezi izlenimlerimi anlatayım da sabaha kadar gül.Dur istersen biraz yazayım arkadaşlarda gülsün.Şimdi biz bu gittiğimiz ülkelere hayran kaldık ya.En çokta mimarisine saraylarına heykellerine ve onları bu güne kadar özenle korumalarına falan filan.Hiç gezmediysek üç dört saray ve saray bahçesi gezdik.Rehber anlatıyor diyorki:Bu sarayların bahçelerinde(bahçeler neredeyse küçük bir köy büyüklüğünde)kat kat elbiseler giyinmiş süslü püslü kraliçeler,prensesler,kontesler günlük yürüyüşlere çıkıyorlar.Ellerinde birer kese kesenin içi tüy dolu.Çişleri kakaları gelince eteklerini yanlardan hafif tutup çömeliyorlarmış bahçelerde.Oldukları yere yapıveriyorlar.İşini bitirince kalkıyor,çıkarıyor keseden bir tüy dikiyor mokunun üstüne yürüyüp gidiyorlarmış.Arkadan da tabi hizmetçiler yürüyor.Nerede bir tüy hemen süpürge kürek temizliyorlarmış.Ben de yıllarca düşünmüştüm bu kadınlar bu elbiseleri çıkarıp nasıl hacet görürler ne zulüm derdim.Boşuna üzülmüşüm:))Bir de dediki rehber bunların evlerinde(saraylarında da yok)hela mela yokmuş o zamanlar.Tasa yapar sonrada camdan aşağı milletin kafasına gözüne boşaltırlarmış.Herkeslerde bir şemsiye.Şemsiyeler dar üçgen şeklinde.Koruma amaçlı moktan çişten.Şemsiyesi olmayan yandı.Ayyyy şimdi bile yazarken gülüyorum ya:))Çok moktan bi sohbet oldu ama kızmayın lütfen bugünkü modum böyle.Bizim kanuni dayanmış bunların kapısına,almış Maceristanı,yapmış hertarafa hamamları.Bunların kralları bile bir doğduklarında yıkanırmış vaftiz edilmek için bi de öldüklerinde.Halkı siz düşünün.Kafalarında bi peruk,çıkarıp yıkar sonra yine geçirirlermiş tepelerine.Her yer veba anıtlarıyla dolu.Vebaya çoook can vermişler çok.E okadar pis olurlarsa olacağı o zaten.Gerçi kedi düşmanıymış bu milletler.Kedilerin içine şeytan kaçmıştır deyip boğazlarlarmış.Kedinin olmadığı yerde de fareler cirit atıyo.Kedi yok,pislik çok al sana veba.Her şehrin ortasında bir heybetli veba anıtı yükseliyor.Macarlar Kanuninin hamamları sayesinde yıkanmayı öğrenmişler de acıcık yırtmışlar.O gün bu gündür Osmanlının duacısı olmuşlar.
Maicim ve diğer arkadaşlar ben böyle kafa ütülemeyi severim mazur görün.Avrupadan son haberler bunlar:)).Beni takip etmeye devam edin.Hepinize güzel bir gece diliyorum sevgiler...
Uleynnnnnnn ne başlayamaz tedavi oldu benimkisi:)))Başlasın hele aynen tiyolarını hayata geçirip doktorlara terör estiricem.Belki bir kaç hemşire bile harcayabilirim bu uğurda.Olcak bu bebek olduracaksınız laynnnnnnnnn diycem söz:)))
Maicim Allah hepimizin hakkında hayırlı şeyler versin diyorum.Elimizden gelen şimdilik bu.Bana söz verdin gelip kalıcam dedin.Gel sana gezi izlenimlerimi anlatayım da sabaha kadar gül.Dur istersen biraz yazayım arkadaşlarda gülsün.Şimdi biz bu gittiğimiz ülkelere hayran kaldık ya.En çokta mimarisine saraylarına heykellerine ve onları bu güne kadar özenle korumalarına falan filan.Hiç gezmediysek üç dört saray ve saray bahçesi gezdik.Rehber anlatıyor diyorki:Bu sarayların bahçelerinde(bahçeler neredeyse küçük bir köy büyüklüğünde)kat kat elbiseler giyinmiş süslü püslü kraliçeler,prensesler,kontesler günlük yürüyüşlere çıkıyorlar.Ellerinde birer kese kesenin içi tüy dolu.Çişleri kakaları gelince eteklerini yanlardan hafif tutup çömeliyorlarmış bahçelerde.Oldukları yere yapıveriyorlar.İşini bitirince kalkıyor,çıkarıyor keseden bir tüy dikiyor mokunun üstüne yürüyüp gidiyorlarmış.Arkadan da tabi hizmetçiler yürüyor.Nerede bir tüy hemen süpürge kürek temizliyorlarmış.Ben de yıllarca düşünmüştüm bu kadınlar bu elbiseleri çıkarıp nasıl hacet görürler ne zulüm derdim.Boşuna üzülmüşüm:))Bir de dediki rehber bunların evlerinde(saraylarında da yok)hela mela yokmuş o zamanlar.Tasa yapar sonrada camdan aşağı milletin kafasına gözüne boşaltırlarmış.Herkeslerde bir şemsiye.Şemsiyeler dar üçgen şeklinde.Koruma amaçlı moktan çişten.Şemsiyesi olmayan yandı.Ayyyy şimdi bile yazarken gülüyorum ya:))Çok moktan bi sohbet oldu ama kızmayın lütfen bugünkü modum böyle.Bizim kanuni dayanmış bunların kapısına,almış Maceristanı,yapmış hertarafa hamamları.Bunların kralları bile bir doğduklarında yıkanırmış vaftiz edilmek için bi de öldüklerinde.Halkı siz düşünün.Kafalarında bi peruk,çıkarıp yıkar sonra yine geçirirlermiş tepelerine.Her yer veba anıtlarıyla dolu.Vebaya çoook can vermişler çok.E okadar pis olurlarsa olacağı o zaten.Gerçi kedi düşmanıymış bu milletler.Kedilerin içine şeytan kaçmıştır deyip boğazlarlarmış.Kedinin olmadığı yerde de fareler cirit atıyo.Kedi yok,pislik çok al sana veba.Her şehrin ortasında bir heybetli veba anıtı yükseliyor.Macarlar Kanuninin hamamları sayesinde yıkanmayı öğrenmişler de acıcık yırtmışlar.O gün bu gündür Osmanlının duacısı olmuşlar.
Maicim ve diğer arkadaşlar ben böyle kafa ütülemeyi severim mazur görün.Avrupadan son haberler bunlar:)).Beni takip etmeye devam edin.Hepinize güzel bir gece diliyorum sevgiler...
denizgeldi ben bazen dua ederken diyorum allahım bende uykusuz kalayım.çocuğum mıçsın eve kirletisn bende temizleyeyim.valla gelsin tüm anne adayları bunlara katlanmaya hazır.
Bu kadar zaman sizleri okuduktan sonra sunu fark ettim: simdiye kadar hicbir doktorum basarisizlik arkasindan sebebi arastirmaya kalkmadi. Tamam yas faktoru var ama yine de yumurtanin tutunmamasinin sebebi sadece sanssizlikmidir yani. Benim hormon degerlerim iyi, 2 yumurta elde ediliyor, hep 1 tanesi iyi derecede gelisip dolleniyor. Ama tutunmuyor. Ben 'bundan sonraki denemeye hazirlik icin neler yapmaliyim, testler yapilmali mi?' diyorum ama 'hayir gerek yok, gel baslayalim' cevabini aliyorum. Cok canimi sikiyor bu, daha detayli kontrollerin yapilmasini istiyorum. Anladigim kadariyla cogunuz iki isimde birlesiyorsunuz: Bahceci ve Memorial. Bir de rahimden parca alip disarida yumurta yerlesmesi saglanip tekrar rahme konuldugunu okudum, nerede yapiliyor bu bilen varmi??
Ben hep tedavi gunune yakin Turkiye'ye geliyorum, hooop kendimi ilaclarin icinde buluyorum. Bu sefer degisik yapsam... Memorial Semra Hn.'dan randevumu alip Turkiye'ye gelsem, erkenden testlerimi yaptirsam, eger yumurta takibi falan gerekirse yurtdisindan yaptirabilirim. Bir sonraki denemeye daha guvenli girmis olurum yani. 2-3 ay sonra da 5. denememe baslarim. Nasil plan?
Hepinize iyi haftasonlariii...
burada okudum benım fsh 20.74 yanı oralara gıdıp kusura bakmayın sızı programa alamayız sız anne olamazsınız laflarını duymak ıstemıyorum bu yuzden cekınıyorum. ama kafamda cok karısık acaba vazmı gecsem herseyden dıyorum bazen bazende hayır yola devam dıyorum dun bagdat cad aktardan hayır tohumu keten tohumu corek otu karanfıl tarcın ve bal aldım ayrıca propolıs aldım bır kavanoz yanı dun yola devam dıyordum ama bugun yıne modum dusuk aynı seylerı bır daha yasamak benı korkutuyor ve bu tedavılerden once 63 kıloyduum sımdı 75 kıloyum. bu da moralımı cok bozuyor ufff bılemıyorum kızlar allah sonumuzu hayır eylesın
sevgıler
selam canım. sen neler yapıyorsun beklemede misin?sağol toanacım biz sabırlı olursak rabbim er geç gönlümüzün muradını verecek inşaAllah.her şey kader kısmet.
burada 2 tanenin üstü yasak ama doktorlar yurtdışından geldin diye 5 tane birden koyabiliyorlar demek. inşallah yavrularını sağlıkla kucağına alırsınnil1971..canim sagol guzel dileklerinden dolayi rabbim sanada versin en kisa zamanda bu duygulari insallahh,,canim benim yasim 1971 dogumluyum..benim drum memoriyalde aynur ersahindi..esimin isari uzerine 5 tane yumosum dollenmisti 5 nde transfer ettiler ama esimde cok israr etmisti..yoksa 2 tane transfer edilcekti hakkimiza boylle hayirliymis..canim ben almanya duzeldorfda deneme yaptim iki defa olmamisti..ama memoriyale git gercekten farki gorursun bak insallahh sanada ugur getirr..sen nerde oturuyon..bana ms gondermissin ama gelmedi canim..tabiki sor sen sor ben elimden geldiyi kadar cvplarim..sagol canim dularin icin benimde sana duam biran once sende bebeyine kavusasin insallahh..
5. hafta kalp atışı pek mümkün değil. ancak kese bir ihtimal bebek ve veya yolk sac gözüküyor. kalp atışı 6. haftadan sonra. 7. hafta bile gören var. endişe etme.Saolasin. Kese buyumus 13 mm olmus ancak hala bebek goremedik. 6 haftadan once gorunmez dedi doktor ama ben burda 5 hafta icinde olanlar okudum kalp atisi goren. Zaten butun endisem o yuzden. Yoksa herseyin bir sirasi var , sabretmeye calisiyorum. Allahim bana bu hediyeyi vermis simarmak ne haddime. Ama yine de bi kalp atisini duyayim cok rahatlicam. Dun yinee ultrasonda o keseyi buyumus gorunce icimi cektim sukur allahim dedim, isteyen herkese nasip et INSALLAH dedim.
kampa doktorlar hep yaşı neden gösteriyorlar ama rahim filmi vs çekildi mi? çekilmediyse en azından bunu orada talep edip çektirip gelebilirsin.Bu kadar zaman sizleri okuduktan sonra sunu fark ettim: simdiye kadar hicbir doktorum basarisizlik arkasindan sebebi arastirmaya kalkmadi. Tamam yas faktoru var ama yine de yumurtanin tutunmamasinin sebebi sadece sanssizlikmidir yani. Benim hormon degerlerim iyi, 2 yumurta elde ediliyor, hep 1 tanesi iyi derecede gelisip dolleniyor. Ama tutunmuyor. Ben 'bundan sonraki denemeye hazirlik icin neler yapmaliyim, testler yapilmali mi?' diyorum ama 'hayir gerek yok, gel baslayalim' cevabini aliyorum. Cok canimi sikiyor bu, daha detayli kontrollerin yapilmasini istiyorum. Anladigim kadariyla cogunuz iki isimde birlesiyorsunuz: Bahceci ve Memorial. Bir de rahimden parca alip disarida yumurta yerlesmesi saglanip tekrar rahme konuldugunu okudum, nerede yapiliyor bu bilen varmi??
Ben hep tedavi gunune yakin Turkiye'ye geliyorum, hooop kendimi ilaclarin icinde buluyorum. Bu sefer degisik yapsam... Memorial Semra Hn.'dan randevumu alip Turkiye'ye gelsem, erkenden testlerimi yaptirsam, eger yumurta takibi falan gerekirse yurtdisindan yaptirabilirim. Bir sonraki denemeye daha guvenli girmis olurum yani. 2-3 ay sonra da 5. denememe baslarim. Nasil plan?
Hepinize iyi haftasonlariii...
ben kesınlıkle bahcecıyı tavsıye etmeyenlerdenım.. memorıal semra hanımda cok yogun ve sadece ılk gorusmenızde kendısını goruyorsunuz sonra hep dıger doktorlarla muhatap oluyorsunuz.faruk buyru'yu bır arkadasım cok soyledı. ama sansım oldukca ve ben yıne aynı seylerı duymak ıstemıyorum. bırde emre karatekelıoğlu dıye bır doktor var oda ıvı tüp bebekte bu tedavımden once bır ıkı kere gıttım hormon degerlerıme bakıp cok vahım bır durum yok ama sansın az dedı ama denerız dedı. ama ben yıne Bırgul hanımda karar kılmıstım. sımdı benı vucudumu tanıyan bırgul hanımla son kez denesem mı yoksa emre bey veya faruk beye bır gorunsem mı bılemedım.. dun hayıt tohumu aldım yarın ıcmeye baslayacam ama sıze sormak ıstedıgım ac karnınamı ıcılıyor tok karnınamı bılenınız var mı bır de ne kadar zamanda tesır edıyor bılgı verırsenız sevınırım..
ıyı aksamlar
sevgıler
burada okudum benım fsh 20.74 yanı oralara gıdıp kusura bakmayın sızı programa alamayız sız anne olamazsınız laflarını duymak ıstemıyorum bu yuzden cekınıyorum. ama kafamda cok karısık acaba vazmı gecsem herseyden dıyorum bazen bazende hayır yola devam dıyorum dun bagdat cad aktardan hayır tohumu keten tohumu corek otu karanfıl tarcın ve bal aldım ayrıca propolıs aldım bır kavanoz yanı dun yola devam dıyordum ama bugun yıne modum dusuk aynı seylerı bır daha yasamak benı korkutuyor ve bu tedavılerden once 63 kıloyduum sımdı 75 kıloyum. bu da moralımı cok bozuyor ufff bılemıyorum kızlar allah sonumuzu hayır eylesın
sevgıler
cans..meraba nasil gidiyor hamilelik..agrilarin nasil oldu..umarim hersey yolunda gider canim..
cok tesekkur ederım canım ..iyıyım Allaha şükür .. Ağrılarım gectı . arada sırada kasık agrısı oluyor.. Çalışıyorum arada uzanma ihtıyacı duyuyorum bunun dısında ıyıyım Allah'a şukur ... Sen nasılsın? Son adet tarıhıne gore kac haftalık oldun canım? .. Her seyın yolunda gıtmesı ve herkesın bebeklerını saglıcakla kucagına almasını dılıyorum...Sen bol bol dınlen ... Her şey cok guzel olacak inşallah..
Alkancım.. Dayınızın kaybetmişsiniz başınız sağolsun canım..
Maicim ınan tum kalbıle sana ve dıleyen tum arkadaşlarıma dua edıyorum....
Herkese cok selam ... Guzel bır hafta dılıyorum...
cok tesekkur ederım canım ..iyıyım Allaha şükür .. Ağrılarım gectı . arada sırada kasık agrısı oluyor.. Çalışıyorum arada uzanma ihtıyacı duyuyorum bunun dısında ıyıyım Allah'a şukur ... Sen nasılsın? Son adet tarıhıne gore kac haftalık oldun canım? .. Her seyın yolunda gıtmesı ve herkesın bebeklerını saglıcakla kucagına almasını dılıyorum...Sen bol bol dınlen ... Her şey cok guzel olacak inşallah..
Alkancım.. Dayınızın kaybetmişsiniz başınız sağolsun canım..
Maicim ınan tum kalbıle sana ve dıleyen tum arkadaşlarıma dua edıyorum....
Herkese cok selam ... Guzel bır hafta dılıyorum...
tüpte de son adet tarihini baz alıyorsun. ona göre kaç haftalık olduğu hesaplanıyor. normal bir hamilelik gibi aynı. ara kısmı unut. tayfın rekorunu egale ettin. üçüz çok riskli. inşallah sen bir karar vermek zorunda kalmadan ikiz devam eder. sağlıkl kucağına alırsın bebeklerini.cans..allah kolaylik versin tabiki uzanma ihtiyaci duyucan artik eve geldiyinde acisini cikarir yavrunda sende dinlenirsin insallah..canim ben simdi 5 haftalik olarak kabul ediyorum burdaki dr larda 5 6 haftalik dediler.benim son adet tarihim ayin 25 ydi ..hani 5 gunde disarida dollendiyi icin onuda hesap ediyorumm..bakalim hayirlisi..tamamina erdirsinde hayirlisiyla..seninde benimde yardimcimiz olsun kucagimiza alalim hayirlisiyla bebeyimizi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?