38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam

Toana İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.

DenizGeldi bedenin yat, beynin kalk diyo aynı beni anlatmışsın :) mucukhs

Alkan yine bir yıkıma doğru demene kızdım canım ya birazcık pozitif ol. Herşey kısmet , ne zaman nerde olacağı belli olmaz ki.
yaşınada takma.
Bu arada hem Mısır, hem Avrupa gezini anlatırken özetle güzel cümleler kurup benim gözümde canlandılar. Demek Mısır o kadar kötü kokuyordu hı :)
Ne güzel ne çok yere gitmişsin canım Maşallah. Avrupa gezindeki izlenimler, gözlemlerin süper.Paylaşım için tşkler.

Wanna hoşgeldin İnşallah bu topikle bbeğine kavuşursun.

Cans birazcık rahat olmaya çalış, stresten kurtulmaya bak, ne güzel değerlerinde normale dönmüş
sürekli sayar gibi sayma bazı şeyleri. K endini rahatlatacak seni mutlu edecek olaylara yönel.

Tayf Maşallah yakışıklılara canım ya size çok besteler yaptırıcaklar. :)
yinede fırsat bulup gelebilmen güzel.

kizlar ben geldim..ultrasyonum oldu suanda 5 taneside tutmus birinin ici bos birinin kalbi durmus birinin icinde 3 tane bebek olusmus..ikisinde de normal bebekler var dedi dr ..3.de kal;bi yavas atiyor ve daha ufak dedi..ama istegimiz ikitane olsun digerlerini alabiliriz diyede ekledi..hakkimiza hayirlisi dedik bakalim..ama sok oldum kizlar kalplerinin atisini gorunce tuaf oldum..rabbim dedim ben bu ani 4 senedir bekliyordum dedim gozlerim doldu..simdi 2 hafta sonra tekrar istediler ozaman hersey daha meydana cikar dedi..kan sonuclarimda cok sukur iyi cikti..bir problem yok dedi..ama 1 ay sonra yine kan istiycem dedi,,rabbim saglikli sihhatli versinde 1 tane ikitane farketmez yetrki anneli babali olsun tamamina erdirsin insallahh..bel agrilarim kalp carpintip hepsi cogul gebeliktenmis..yerim ben onlari..rabbim isteyen butun arkadaslarima..nasip etsin insallah dilerim ..benden haberler bu kadar hepinizi optm...

Alkan bendim o, evimin onunden gecmissindir diyen. Cek'deyim ben. Prag'da Karlov (Charles) koprusunden yurumussundur kesin, baska yolu yok merkezi gezmenin. Iste oralardayim. Diger gittigin sehirleri de iyi biliyorum. Aynen dedigin gibi, mimarisi ve insanlarin sehre, birbirlerine saygilari bizim ulkemizden coook ileride. Fakat yine de bizim tasimiz topragimiz derim ben. Kopekler her yere kabul ediliyor, hemen su canaklari geliyor en luks yerlerde bile, ama yagmurda islansan taracalarina siginsan, disari iterler. Yani insan iliskileri cok bireysel ve uzak. Cek icin boyle tabi, diger saydigin ulkeler biraz daha sicak. Ama bizde oylemi, iliskiler gercek, yemeklerimiz, havamiz, denizimiz. Dedigin gibi elimizle ulkemizi cirkinlestirmisiz, ozensiz, bakimsiz hale sokmusuz. Bunlar sadece para da degil yani. Koye gidiyorsun, herkesin bahcesi cicek icinde, adam ugrasmis, temiz yasamak istemis. Biz niye yapamiyoruz bilmem.
Ben de Venedik'e gittim haftasonu, zaten ist-izmir kadar yakin, ucuz ucaklarda otobus parasi. soguktan donarak gezdik 2 gun, denizde buz kutleleri, sicak cikolatalar, karnaval baslamis, insanlar orta cag kostumlerini giymis geziyor, cok enteresandi. Kafamizi dagitmaya calistik, basardik da. Simdi sanki hic boyle bir derdim yokmus gibi hissediyorum, ama icimde de bir kusku, ne zaman psikolojim coker belli olmaz yani. Neyse bu iyi enerji seni bir sure goturur, hic kotu ihtimalleri dusunup bozma iyi karmayi. Sevgiler.

Aaaaa cok sevindim.... Ne harika haber, supersin toana! nasil cok bunlar boyle, aslanlar siki tutunun anneye. Nefis nefiiiis... insallah tamamina erecek.

yavrum benim yaaa... çokkkk sevindim gül.

Allahım tamamına erdirsin gül.

kampa..darisi sana insallahh arkadasim sende boyle ol ve yaz bize..guzel dileklerin icin cok tessekur insallahh canim..

Masallah. Allah kucagina almayi nasip etsin. Insan kendi bebegini gorunce orada oyle daha bir icten dua ediyor isteyip de henuz olmayanlara. Ben de bugun gidecegim daha kalp atisi icin erken ama kese iyi buyuyormu diye gormek istedi doktor. Cok endiseliyim. Dunden beri ne bas donmesi kaldi ne de goguslerimdeki aci. Midem zaten bastan beri bulanmiyordu. Tekrar basa donucem diye korkuyorum.

amin hocam..bütün güzel dileklere dualara aminnnnn..

hocam;bir gelişme yok demişsiniz bir sürü güzel haberi sıralamışsınız.7+3sünüz maşallah.değerler düzelmiş.ağrılar hafiflemiş.belki şimdi okuduğunuz sıra hiç kalmadı.
işin fizyolojik tarafına birşey yapamıyoruz beklemekten başka.ama psikolojik tarafından iyi olmaya çalışmak elimizde.herşeyinde yolunda olduğunu düşünmeye çalışmak gerisini Allaha bırakmak.sadece dua edelim...benim duam herkese..aminnn.
o bitmeyen,olmayan sabahları da iyi bilirim.sürekli çamaşıra bakılarak yaşanan korkuyu da..Allahım uzak etsin o korkulardan...inşallah bu sefer tamam..tamam inşallah.AMİNNN.

evimiçin...belirtiler ara ara kaybolabiliyor.hormonlarla alakalı.hayırlı haber ile gel inşallah....

bahar,toana,evim canlı selam kızlar

bahar..benden de mucks...anneler aynı değil mi

merye uğramamış epeyidir....herkese çok selam
denizim uyuyor az takılayım nete..

evimicin..canim sagol allah razi olsun insallahh..darisida sana sende bebisini gorursun sag selim cannim insallaahh..insan heycanlaniyo valla hak veriyorum sana ben uyumadim dun gece nolucak nolmiycak diye..ama sende gorursun kalp atisini benimki 5 haftalik gorundu seninkide gorunur insallahh arkadasimm..

denizgeldi..canim sagol valla ne agligcami biliyom nede aglamiycami tabiki mutluyum karisik duygular valla canim ya...rabbim herkese tattirrir insallahh..

Toana seni merak ediyordum okuyunca şoke oldum. Neeee dedim. Maşallah Maşallah annelerine sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağına konsunlar bebişlerin İnşallah.
Çok mutlu oldum İnşallah Diğer arkadaşlarında böyle güzel haberlerini okuruz.

evim Denizgeldi yazmış belirtiler yaşadığın bazı durumlar pat diye kaybolabiliyor mesela göğüslerdeki şişlik bi bakıyosun pıss diye sönüveriyorlardı.
Senin kontrolünden de güzel haberler okuruz İnşallah

bahar,toana,evim canlı selam kızlar

bahar..benden de mucks...anneler aynı değil mi

merye uğramamış epeyidir....herkese çok selam
denizim uyuyor az takılayım nete..

selam canım bende Enesi uyuttum mutfağa girmeden bi bakayım dedim
Epeydir uğramayan çok aslında
Zarpdeniz, Alabama, Kangurum, Herada,
Merye doğumu yakınmıydı ?

selam kızlar geliyorum okuyorum ama yazamadan çıkıyorum. kendimi yorgun hissediyorum kollarım çok ağrıyor şöle bi yatsam üç gün uyurum yahu.
alkancım gelmişsin geziniz güzel geçmiş çok sevindim ama lütfen şu yeni bir yıkım cümlesini hayatından çıkar baştan yenilgiyi kabul etme.
lenova üzüldüm ama lütfen sende yenilgiyi kabul etme.
artık negatiflere kendinizi hazırlamaktan vazgeçin kendi vucudunuza emredin. niye olmasın herkesin oluyo sizin de olacak. olmasını isterseniz olur. ay ben şu yaştayım ay benim kısa protokolle olmuyomuş ay doktor şöyle dedi o zaman öyledir diyip herşeyi bilincaltında kabul etmekten vazgeçin. biraz hayata doktorlara merkezlere her ne haltsa işte size karşı olana o kimse ona kafa tutun. eğer sizin içinizde varsa bi engel o engeli kaldırın. doğru birşey söylenince de kabul edin. çok bilmeyin kendi süzgecinizin deliklerini ayarlayın. ya herşeyi geçiren ya hiçbirşeyi geçirmeyen süzgeçler kullanmayın. süzgeçten geçen olsun geçmeyen de olsun. bi konuşun kendinizle ya. biri bişi diyince boş boş inadına konuşmuş olmak için kabullenmeyin ya da hemen muhalefet olmayın. bu hesapları yaparsanız kader değişir. yeni yollar açılır.

ne demek istiyorum biliyor musunuz. ben şimdi diyorum ki niye uzun protokol? işte şöyleymiş de böylemiş de uzun olurmuş muş. ya bi araştır bakalım kısa nedir uzun nedir. kafanda bi oran orantı oluştur. sonra kendine uyarla sen karar ver sana hangisi uyuyor. başkası karar vermesin. sen karar ver. doktor bile karar verse doktorun kararını bile uyguluyorsan bile sen beyninle onu kabul etme. yani kararı kabul etsen de onun dediği oldu diye değil o dedi ben onay verdim dolayısıyla ben karar verdim de kendini telkin et. sen karar verirsen eğer vucuduna hakim olursun emredersin anlıyo musunuz? ama kayıtsız şartsız başkasının dediklerini kabul edersen ve üstüne sen parayı veren kuzu olursan onun dediği olur yada olmas şansa kalmıştır. emin ol ki sen onun hiiiiiiiiiiiiiiç umrunda değilsin. kendine fazla değer verme anlam yükleme ben onun umrundayım benle ağladı benle sevindi falan geçicen bunları ne ağlıcak senle ya sen kimsin ki onun hayatında ne yerin var. müşterisin işte benim gibi öteki gibi. öyleymiş gibi davranıyo bunun neresini anlamıyosun ki. fiziksel olan gerçekler var bunları kabullenin. biraz hayata dayılanın burda bana dayılanmanın bi anlamı yok üç beş satır yazıyoruz yazışıyoruz beni dikkate alsan da olur almasan da olur. ama ben sahiciyim kim neye inanırsa inansın benim hiç umrumda değil. yazdığım her kelimeyi yardım olsun bi pozitifliğe sebeb olsun diye yazıyorum. gerçekten ama gerçekten tüyo vermek istiyorum. ve hepinizin anne olmasını istiyorum. benim etrafımda beş sene benim gerçekten anne olmamı isteyecek tek gerçek dostum olmadığını biliyorum sanal değil gerçek hayatta. insanlar o kadar kötüymüş ki ben bilmiyormuşum. ama ben herkese inat hepinizin anne olmasını istiyorum ve olacağınızdan adım kadar eminim. ama bunun için sizin de bunu gerçekten istemeniz önemli. bunun HAKETMEKLE Bİ ALAKASI YOK. birinin olmuş ondan olmuş birinin olmamış ondan olmamış böyle bişi yok. isteyen herkesin olur. bu yola baş vurmak önemli olan.

tayfcım gelmişsin cyrixus la spartakusu kokla benim için uleynnn. yerim onların götlerini ben. allah sağlıkla sıhhatle büyütmenizi nasip kısmet etsin. tekrar tebrik ederim seni ve aileni canım.

toana canım ya harikassınız çok sevindim senin adına. bi kalabalık bi kalabalık olmuşsun sen. allah diyorum ben başka birşey demiyorum. şimdi sen kaç bebe taşıyosun bana tek bi rakam söyle yahu ben anlamadım keleeee mi diodun 4 mü 5 mi kafam karıştı.

Toana cok sevındım canım . Allah tamamına erdırsın ,saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın...İnan merak ıcındeydım.. Guzel haberlerın hep daım olsun ınşallah... Yalnız Alababama'nın dedıgı gıbı ben de anlayamadım .. Bır kesenın içinde 3 bebek mı var ? Dıger ıkısı normal keselerınde 2 bebek mı? ... Butun kalbımle annelerıne sımsıkı tutunmalarını dılıyorum...

Denızgeldı........ Sevgılı arkadaşım .. Bııyorum haklısın ama Şairin de dedığı gıbı '' GÖNUL FERMAN DINLEMIYOR '' Neyse huzur bulacagım inşallah ...Biz bugun ıtıbarıyla 8+ 4 olduk maaşallah

Baharcım canım sagol .... Sakınım aslında ama zaman zaman gelen hezeyanları saymazsak ...Yaşanmış kayıplar ,elınden kayıp gıdıveren mutluluklar,yarım kalan hayallerı unutmak bıraz zaman alıyor ... Ama buna da sukur ....Enes'e kocaman opucukler

Evımıcın senı cok ıyı anlıyorum canım .... Sen de bendensın ama korkunun ecele faydası yok ... Sana tek tavsıyem bol dua . Ben cok faydasını gordum .. Belırtıler ıcın henuz erken dıye dusunuyorum .. Gogus gergınlıgı akşamları daha cok oluyor ama degıskenlık gosterıyor merak etme ... Canım cok merak edıyorsan progestron hormonuna baktır .. hamılelıgın gıdışatı hakkında bıgı verebılıyor ... İnşallah her şey cok guzel olacak...

Alkan Kampa .... Ne guzel tatılde cok ıyı enerjı ve moral depolamışsınız ...Bence bunları boşa harcamayın ... İnşallah her şey cok guzel olacak... Gonullerdekı gercek olacak..

Alabama taçsız yazarım benım .. Ne guzel anlatmışsın... Senı gormeden tanıyor gıbıyım .. Haklısın ... Insanlara faydalı olmak bır şeylere vesıle olmak degerlı bır duygu ... Sevgıyle kal ...

Topıgımızın tum sevgılı bıreylerı hepınızı sevgıyle sarıyorum....

baharcim..sagol canim benim allah razi olsun ..

alabama..canim benim 3 tane kalbi atanim var..bu 3 tanenin ikisinin kalbi daha iyi carpiyor biri biraz daha az ve ufak o ikisine gore..birde bir kesenin icinde 3 tane bebek oldugunu soyledi dr ama cok ufaklar ve kalp atimlarida iyi deyil dedi,,yani su an 3 uz ama biri gidebilir oyle dedi dr um..iki hafta sonrada yine gidicem ve daha iyi anlatacaklarmis..guzel dileklerin icin sagol kele rabbim senin yavrunuda burdaki butun cocuklu arkadaslariminda ve benimde yavrularimi allah bagislasin insalllahh..

cans..sagol guzel dualarin icin allah razi olsun..seninde yavrunu sana bagislasin insallah tatlim benim simdi 3 tane diyor dr bakalim hakkimiza hayirlisi olsun sag selim olsunda 1 2 si fark etmez yetrki hayirlisiyla anneli babali hayirli uslu evlat olsunlar insallah.. canimbenim sagol cok iyisin ..

hepinizi opuyorum allah duaciniz olsun ..

Selam Toana
Rabbim tamamina erdirsin insallah coook sevindim canim sana özelden yazdim ama aldinmi mresajimi bilmiyorum.Allahim kolaylik versin asil hamilelik simdi baslayacak.
Senin yasin kacti?
Kac tanesi transfer edildi kendine cook dikkat et Rahim agzi olcumunu yaptir her kontrolde biliyorumki buradaki doktorlar pek dikkat etmiyorlar.
Memorialde doktorun kimdi bende gecen gun konustum merkezle tedavi icin gidecektim ama maalesef fsh tavan yapmis cook yuksek cikti bakalim hakkimzda hayirlisi toanacim cook sordum biliyorum ama Almanyada nerede denediniz ogrenmek istedim hangi merkezde aslinda konusulacak coook sey var neyse canim seni kocaman öpüyorum hep senin icin dua etmistim ins gende duamdasiniz Rabbim bu yolda maddi ve manevi emek veren herkesin yuzunu guldursun ins Allahim tum islerimizi asan eylesin sevgiyle kalin

Canım sağol ama pozitifi görmeden pozitif olmam mümkün diil.Görsem de pozitif pozitif gezsem keşke:))Mısırın kokusunu sana hangi kokuyu söylesem de hayal edebilsen diye düşündüm bir an.Yok be gülüm eşi benzeri yok o kokunun.Ama herşeye rağmen kesinlikle değer diyorum.

Toana canım,nasıl sevinçle okuyorum haberlerini bilemezsin.İçimdeki solmuş çiçeğe can veriyor umut oluyorsun.Rabbim sağlıcakla bebeklerine kavuşmanı nasip etsin inşallah.Düğün bayram yap yüreğinin içinde.Seni ve eşini çoook çoook tebrik ediyorum.

Aaaaa cok sevindim.... Ne harika haber, supersin toana! nasil cok bunlar boyle, aslanlar siki tutunun anneye. Nefis nefiiiis... insallah tamamina erecek.
Kampa,masal ülkesinin kadını.Kıskandım seni çoook.Demek o büyülü yerlerde yaşıyorsun ne mutlu sana keyfini çıkar canım.İnsanca muammele gördüğün,hakettiğin gibi yaşadığın her toprak kıymetli.Ben vatanıma aşığım.Minicik Tekirdağı mı dünyanın en güzel şehirlerine değişmem ammaaaa görünce kıyaslayınca tası tarağı toplayıp kaçasın geliyor.O yüzden de gerçekten çok şanslısın.Bireysel yaşıyorlar demişsin ah be cicimmm bizde de öyle değil mi artık.Annelerimizin devri bitti gitti.Bir hafta evde hasta yat,koca apartmandan bir allahın kulu çalmaz kapını.Herkes işinde gücünde.Herkes kendine bir küçük çerçeve çizmiş girmiş içinde yaşıyor.Şehir hayatı ne yazık ki bizim memelkettede aynı olmaya başladı.Bir on yıl sonra bizim saçaklardan da iteleyecekler.Sen de ne güzel moral depolamışsın gezmişsin.Orda ülkelerin öyle birbirlerine çok yakın olmaları büyük avantaj seyahat için.Neyse olurda bir daha yolum düşerse ki inşallah düşer seninle mutlaka kahve içeriz birlikte.Ama yok sen buraya tedaviye gelirsen gel kahveleri bende içelim.Süper keyifli olur.Kucak dolusu sevgiler....

Evimcim inşallah güzel haberlerle dönersin.Aslında herşey yolunda da sen evham ediyorsun.Neyse bu günler geçecek.Sen yola çıkmış gidiyorsun.Allah sağ sağlim sonuna kadar devam ettirsin.Tayf gibi senin de doğumunu burda birlikte yaşıycaz ne güzel...

Alabama sen var ya sennnn...Tiyoların Allahını veriyorsun hemde yemin ederim.Ayyynen tatbik edicem söylediklerini.Kurdum bile zaten.Son diycem,son denemem.Yolamıyacaklarını hissettircem.Bu ne böyle diycem aynı doz ilaçları verirlerse.
Bu dozlar bende yumurtaları çürüttü,ben size pişirin diye geldim diycem.Ayyy valla çok tatlısın sen.Vakit bulunca yaz senin fikirlerine hayranım ben...
Cans sana hocam diyorlar eğer sen de öğretmensen meslektaşımsın ne güzel...Nerdeyse 9 haftalık olmuşsun doğumun yaklaşmış bırak kuruntuları be canım.Allaha dua et keyfini çıkar.Acık Larç ol Sağlıcakla geçsin gitsin günler.

Denzigeldi seni ve Tatlı denizini öpüyorum.
Maicim nerelerdesin?Hiç rastlayamadım sana.En yakın zamanda arayıp sesini duyucam öpüyorum.
Denizbulut,tayf ve daha ismini yazmadığım arkadaşlarım ve ayrıca topiğe yeni katılan anne aday adayları hepinize kucak dolusu sevgiler.Görüşmek üzere İYİ AKŞAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…