38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alkanım canım benimm selam sana.bende herkesin sevgililer gününü kutluyorum.açıkçası ben çokta önemsemiyorum bu günü.bilmem neden.evlenme yıldönümümüz benim için daha önemli.ben hayatıma hayatımıza başka yollarla renk katmaya çalışıyorum.ve hep eşime diyorum mutluluk sağlıklı olmaktır.biz sağlıklı olunca yapamayacağımız bişey olmaz.hepinize sağlıklı hayat diliyorum.

Aynen katiliyorum. Saglik en buyuk mutluluk.
Sevgiler

kIZLARRRRRR Selammm ben uzun zamandir giremiyorummm cokk isim varrr bu arada size bir haberr adetim gecikince test yapdik ikinci cizgi cikdi hemen dr gittik ancak maaleseff bozuk gebelik akabinde kanama ve simdi ignelere gonal f e basladim ama enazindan normal yoldanda kalabilmisim dr umda sevindiii bendeeeee bugun gonal f e basladikk hayirlisi bakalimm cans;alabama;kampa;hayat;alkan;maumut,lenovamm denizlerimmm hepinizi kocaman opuyorumm SEVGILILER GUNUNUZU KUTLUYORUMM bende romantik bir bruksel yemegi yedimm simdi yatiyorummm sevgi doluu nice mutlu yillaraaaaaa optumm

canım clarissa nın yeni resimlerini face de gördüm. çok şirin. saçları 1 yaşdan sonra uzar canım. kel kalan çocuk var mı? arkadaşımın kızı da 3 aylık oldu o da doğduğundan beri kel. batu da çok az saçlıydı yeni yeni çoğaldı.
batu tarzanlığa tam gaz devam. dün akşam köşeye çeklimiş üstüne müzik seti konmuş sehpaya çıkmayı başardı. setin kablolarına saldırdığından seti kaldırdık. bu sefer koltuk üstünde koşar gibi sehpa üstünde koşmaya başladı. mecbur sehbayı odadan ve hatta evden çıkardık. halam gelmişti. masa üstüne çıkınca da masayı da evden çıkaracak mısın diyor. benim kadın ben böyle çocuk görmedim diyor. kar yağmur demeden hergün dışarı çıkarıyoruz ama çok kalamıyor, çok soğuk. yaz bir gelse de parkta koşup enerji atsa diye bekliyoruz

alkancım ben bu ticari amaçlı günlerin hepsine sinir oluyorum. sevgililer günü-anneler günü-babalar günü. televizyondaki benim annem en mükemmel anne veya benim babam araba falan diyen reklamlara da gıcık oluyorum. sevgilisi olmayan, ayrılan, çocuk isteyip olamayan kişiler var. hadi bunu geçtim annesi babası ölen veya ayrıldığı için ikisinden birini arada veya çok üzücü ama bazen hiç göremeyen çocuklar var. annesi ölmüş bir çocuğun her anneler günündeki üzüntüsünü düşün. tamamen ticari amçlı gıcık günler bunlar aslında. sevgililer günü amerika kaynaklı. ben üniversitedeyken orada kutlanıyordu. sonra bize de geldi. almanya da yaşayan arkadaşıma sordum. sizde kutlanır mıydı dedim. orada da 15 -18 senelik bir olaymış. burası gibi. amerika da kutlandığını oradaki insanların happy saint valentine's day diye kartlar attığını bildiğim dönemde (bir zamanlar internet, mailler falan yoktu hatırlarsanız) bir sabah uyanıp da dükkanların camekanlarında sevgililer gününüz kutlu olsun yazısını görünce çok şaşırmıştım. aaa buraya da geldi bu diye. 1 yıl önce yoktu bir yıl sonra oldu ve yayıldı. maksat alışveriş olsun piyasa canlansın millete de eziyet olsun.

evet canım gerçekten öyle. yalnız hem beden hem kafa sağlığı canım. zaman zaman kafayı yemiş biri olarak biri olmadan diğeri de olmuyor diyorum.

çok güzel bir haber bu. demek tüpler gerçekten açıldı. böylece hem tedaviyle hem kendin deneyebilirsin. bir kere hamile kalabilmen de bunun tekrar olabileceğini gösterir. inşallah yakında senden de müjdeyi alırız.

Son düzenleme:

biz kadınlar böyleyiz canım. çok düşünüp takıyoruz. bir de bizde erkeklerden farklı birşey var. o da hormonlarımız. her adet dönemi belli bir periodla salgınan hormonlarımız beynimizi yönetiyor ruh sağlığımızı bozuyor. erkekler ise her dönem dümdüz yaşıyorlar işte.

en önemlisi tiroidin düzene girmesi. şu kan sulandırıcılara başlayınca belki kafan da biraz daha rahatlar. en önemlisi 12-16-20. haftaları tamamlaman. devamı gelecek inanıyorum

günaydın 38 in gülleri

canlı günaydın deniz

okumak istiyorum ama ne mümkün.inşallah geceye...
karlı soğuk İstanbul sabahından herkese sıcacık sevgiler

Deniz...Alkan....

şu sözde önemli günler hakkında sizlere katılıyorum.hemfikirim..Alkanın da dediği gibi birileri tarafından türetilmiş.bir oyun.bir insanın değerli olduğunu sadece maddiyatla ölçülebilecek şeylerle dikte etmeye çalışılan,birtakım değerlerin asimile edilmek istendiği bir oyun..kötü bir oyun...tabiii bir de insanların cebinden daha fazla nasıl parasını çıkartabiliriz oyunu.
bence sevildiğimi hissettiğim her gün her an sevgi günü.
hergününüz sevgi günü olsun

toana canlı selam
kızı uyuttum az bakayım dedim....ne haber ?bebişlerle aran nasıl?bulandırıyorlarmı seni.ay 3 bebek koydum.şşmdi 3mi 5mi:26:

akide kızzz....çokkk sevindim...kötünün iyisi.bak herşey yolunda artık...ameliyat sonrası daha ilk aylarda hamile kaldın.olacak olacak... çok yakında senin de haberini alacağız.inanıyorum.DUAn yolda inşallah...

Mujdeler olsun....
Ben de laparoskopiden sonra hamile kaldim. Var mi bir ilgisi acaba?????
gozunaydin. Devami gelir insallah.

Ne kadar guzel bır haber ... Yanlış anlama gebelıgın bozulması cok uzucu ama hemen hamıle kalman cok guzel bır gelışme.. Bence her şey yolunda tupler acık yumurta guzel .Dollenebılıyor . Tutunamamasının sebebı rahmın yenı bır amelıyattan cıkmasıdır .Tedavın cok guzel geısecek belkı de kendılıgınden gelecek bebegın Allah'ın ıznıyle .....

saolcansım yazıyorum işte kendimce bi takım mesajlar vermeye çalışıyorum herşeye anlam yüklemek yerine suyu serbest bırakmak lazım biraz ama işte bazı şeyler tecrübeyle anlam kazanıyor dur bunu yapıyım diyince olmuyo bazı şeyler yani insan ne kadar doğrusu buymuş dese de kendine söz geçiremiyo malesef. cumartesi gidecekmişsin galiba kontrole hadi hayırlısı ile git hayırlısı ile güzel haberlerini ver kuzucuğun. ağrılarında artık yokmuş sevindim. son paragrafın da gayet güzel hayatım yüreğimizde yeter ki sevgi olsun.

denizgeldi..canim benim valla bende 3 tane bebek diyorum ama ayin 24 nde bakicaz orda cikacak hersey..midemi bulandiriyolar valla..sorma cok sukur kusmalarim yok ama midemi bulandiriyolarr..ammaan bulandirsinlar bebislerim raziyim saglikli olsunlarda demi ama bugunu gorene kadar mahvolduk kele...senin kiz nediyo op mis kokulunu yerime...

Canim benimmmmm insallah Allah hayirlisini versinn evet canim insallah bakalim bu ay asilama olucam ignelere basladim az ilac dusuk doz sadece gonal F senii kocaman opuyorumm

Mujdeler olsun....
Ben de laparoskopiden sonra hamile kaldim. Var mi bir ilgisi acaba?????
gozunaydin. Devami gelir insallah.

Ben ameliyat oldumm tuplerim kapaliydi acilmaz dendigi icin uzerine dusmemisdimm ama mucize ooldu acildi ve bak arkasindan oldu ama ben asilamaya gidiyorumm bu ay insallah canimm

Valla bende uzuldumm ama biryerde bir hayir var;canim benim rahmimde bir problem yok tuplerim tikaliydi akabinde tedaviden oturu yumurtlama bozuklugu oldu bakalim simdi bu ay asilama varr hadi bakalimm insallahh opuyorum cnm

olacak olacak, yavas yavas geliyor :) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…