alkanım canım benimm selam sana.bende herkesin sevgililer gününü kutluyorum.açıkçası ben çokta önemsemiyorum bu günü.bilmem neden.evlenme yıldönümümüz benim için daha önemli.ben hayatıma hayatımıza başka yollarla renk katmaya çalışıyorum.ve hep eşime diyorum mutluluk sağlıklı olmaktır.biz sağlıklı olunca yapamayacağımız bişey olmaz.hepinize sağlıklı hayat diliyorum.
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler!
Kampa, 5.denemeye hazirlanacakmisin, bol sanslar arkadasim. Eskiler mekan degistirmenin iyi olacagini soylerler ben de onlara katiliyorum. Neden embriyolarin tutunamadigini arastirmak da yapilmasi izlenmesi gereken yollardan biri olduguna inaniyorum. Yurtdisinda 10 kez deneyip akabinde Memorial'de bir kez deneyip, cok sukur kizimiza kavustuk, umarim sizin icin de aynisi olur, bebisinizle evinize donersiniz. Ben de bu embriyolar nicin tutunmuyor yada tutunursa niye devam etmiyoru cok arastiranlardanim, co-culture yurtdisinda sadece arastirma amacli kullaniliyormus ama TR'de halen bizim yas grubumuz icin deneniyor nitekim biz de de denendi. Reglin 18-25. gunleri arasinda yapilan bir islem. ( Umarim tarihleri dogru hatirliyorumdur.) Bu islemden sonraki regli takiben bizim tedavimiz baslamisti. Bazilari lokal anestezisiz yaptiriyormus ama ben anesteziyi istedim ona ragmen biraz aciliydi, ama herkeste aynisi olacak diye bir kaide yok, hafif atlatanlari da okumustum. Rahimden minik bir parca alip, bunda embriyolari besliyorlar ki embriyolarin tutunmasi daha kolay olsun. Simdiden bol sanslar diliyorum.
Ayyy cok tebrik ediyorum sizi....Ucuz evet biraz riskli hakkinizda hayirlisi olsun.
[
Cans, haftalar guzelce ilerliyor, sizin adiniza seviniyorum, tiroid degerlerin de iyiyimis, saglikla gebeligin deavm etsin canim.
Maiumut, umarim randevundan guzel haberlere baslangic yaparak gelirsin canim.
Basiniz sagolsun canim. Memorial sana ve baslayacak diger arkadaslara da bebeklerini kavustursun.
Ben tok karna icmistim zaten tadi cokk guzel degil. Bunun normalde de icilmesini oneriyorlar, hormonlari dengeleyen, menapoz doneminde de bayanlarin dostu olan bir bitkiymis.
Saglikla bebisinizi ve kalp atislarini gorup duymaniz dilegiyle.
Geldim canim geldim. Yazmak istiyorum ama kizin uyudugu zamanlarda o kadar cok yapacak sey cikiyor ki anlatamam. Enes nasil?
Deniz Bulut, Batu nasil, maceralariniza yenileri eklendi mi?
Alabama, dokturmussun yine sevgili yazarim. Mert ne yapiyor, bulasik makinesini bosaltmada yardimci mi hala?
Denizgeldi, Deniz kiz nasil, mneyveli yogurtlari hupletiyor mu? Clarissanin disleri henuz cikmadi, bahsettigin jeli icinde kimyasallar var diye kullanmakta tereddut ettik canim. Dis fircasina benzeyen bir dis kasima disligi var onunla ben de kasimasina yardimci oluyorum.
Tayf, minik sevgililerinle renkli bir sevgililer gunu olsun canim.
Altinyunus, kivircik Umut nasil? Benim kel kizima biraz sac gonderseniz?
Herada, cok mesgulsun sanirim canim, Rena Gunes nasil?
Merye, gebelik nasil gidiyor? Meryem nasil?
Sevgiler herkese...
Şekerler,sevgililer günümüz kutlu olsun...Ama biraz açıcam kusura bakmayın...
Şimdi ben eskiden epeyyyce eskiden çoook kıl olurdum bu özel günlere.Aslında hala da olmuyor değilim.Büyük ihtimalle gelecekte eskisinden de çok kıl olucam biliyorum.Yıllarca ortanca ablam evlat hasreti çekti her anneler günü bize haramı zıkkım oldu.Ablam çok problem yapmış ve çok hüzünlü yıllar yaşamıştı çocuksuz geçen 20 yıllık evlilik yaşamında.Anneme hediye alırken mutlaka ona da alırdım ama o aldığım hediyenin sevincinin gözlerine yansıdığını hiç görmedim.Taaa ki ne zaman kurum sayesinde yavrusuna kavuştuğunda silindi o hüzünlü bakışlar gözlerinden.Küüüt diye anacığım kaybetti bu sefer yavrusunu kuzusunu,ben de kardeşimi.Bayramlar,seyranlar,yeni yıllar,eski günler,doğum günleri hepsi can acıtırcasına geldi geçti üstümüzden.Bu arada birileri bir taraflarından Sevgililer Gününü icat etti.Al sana hüzünlenmek için bir gün daha.Ehhhh güzel kızlarız aslında ama sevgililerimiz yoook.Toplanırız üç beş kız bir evde,alırız şarapları iç babam depresyonun dibine vur babam vur.Epeyyyce bir yılda böyle okudu canımıza sevgililer günü.Yemin ederim kocamla flört ederken benim şu sevgililer gününü bir bekleyişim var sormayın.Kimsenin değil sadece benim günüm sanki.Onca yıl kös kös oturup üzülmenin acısını çıkarırcasına kutladım kızlar emin olun...Kendimle kendimce.Karşımdakinin hiç önemi yok.O sadece var olma görevini yerine getirmiş sevgili olma sıfatını taşıyordu.Ayrıca da sana inanamıyorum yaaa diyordu.Kaç aydır birlikteyiz.Benim için her gün çok özel diyordu ama dinleyen kim.Neyse hazır elime fırsat geçmiş nasıl yaşamak istediysem öyle yaşadım .Süslendim,püslendim,alışveriler yaptım ona ve kendime.Hediyemi aldım,her türlü riski de göze aldım vıııın İstanbul.Nereye gidilecek,nasıl kutlanacak organizasyonunu da bi güzel kendim yaptım.Ama bende bir yorgunluk bir yorgunluk dizlerim ellerim titriyor masada.Bir de gece saat 12 den sonrası benim doğum günüm.Kendimi görmemişler gibi (ama gerçekten öyleydim) telef ettiğim için masaya gelen pastanın mumlarını(bi tek onu ben planlamamıştım)üflemeye bile derman kalmamış bende...
Şimdi o gecenin üstünden tam 3 yıl geçti.Nişanlıyken bir kere,evliliğimizde 2.kez yaşanan bir gün ve inanın hiç birisinin o günün yarısı kadar bile önemi yok.Oysa sevgiliye duyulan sevgi bu 3 yılda kimbilir kaça katlanmıştır.Olmayana ya da kaybedilene duyulan özlemden başka bir şey değil.Birileri ticari amaçlı haftalar,aylar günler icat ediyor,bir sürü insan da acısını çekiyor hepsi bu.
Kafanızı gene epeyce ütüledim biliyorum ama son olarak şunu yazmak istiyorum Allah inşallah herkesin hepimizin muradını versin.Var olanı bağışlasın olmayanı isteyene fazlasıyla versin.Önümüzdeki anneler gününü bazılarımız kucağında bazılarımız
göbişinde kutlasın Amin...Hepimize sevgiyle dolu günler diliyorum.Kendinize iyi bakın...
evet canım gerçekten öyle. yalnız hem beden hem kafa sağlığı canım. zaman zaman kafayı yemiş biri olarak biri olmadan diğeri de olmuyor diyorum.alkanım canım benimm selam sana.bende herkesin sevgililer gününü kutluyorum.açıkçası ben çokta önemsemiyorum bu günü.bilmem neden.evlenme yıldönümümüz benim için daha önemli.ben hayatıma hayatımıza başka yollarla renk katmaya çalışıyorum.ve hep eşime diyorum mutluluk sağlıklı olmaktır.biz sağlıklı olunca yapamayacağımız bişey olmaz.hepinize sağlıklı hayat diliyorum.
çok güzel bir haber bu. demek tüpler gerçekten açıldı. böylece hem tedaviyle hem kendin deneyebilirsin. bir kere hamile kalabilmen de bunun tekrar olabileceğini gösterir. inşallah yakında senden de müjdeyi alırız.kIZLARRRRRR Selammm ben uzun zamandir giremiyorummm cokk isim varrr bu arada size bir haberr adetim gecikince test yapdik ikinci cizgi cikdi hemen dr gittik ancak maaleseff bozuk gebelik akabinde kanama ve simdi ignelere gonal f e basladim ama enazindan normal yoldanda kalabilmisim dr umda sevindiii bendeeeee bugun gonal f e basladikk hayirlisi bakalimm cans;alabama;kampa;hayat;alkan;maumut,lenovamm denizlerimmm hepinizi kocaman opuyorumm SEVGILILER GUNUNUZU KUTLUYORUMM bende romantik bir bruksel yemegi yedimm simdi yatiyorummm sevgi doluu nice mutlu yillaraaaaaa optumm
ellerine saglik ne güzel yazmissin, kendimi buldum birazda yazilarinda, aynen gec yakaladigim
bu güzel duygulari yasamayi bir kenara biraktim, artik kafamda hep bebek düsünür oldum, esime
bile zehir etmeye basladim herseyi, neden benim kadar düsünmüyor kafasina takmiyor diye, oysa
biliyorum olsa o benden daha cok istiyor, ama elinde olaninla yetiniyor, ben niye yetinemiyorum,
neden tadini cikarmiyorum ki ..
Merhaba canım .. kusura bakmak ne demek...... Ben senı cok ıyı anlıyorum gunluk hayatın koşuşturması ,ufak tefek problemler derken bazen insan eve nasıl geldıgını bıle bılemıyor.... Kullandıgım ilaçlar az cok etkısını gosterdı gıbı ... Cumartesı doktor kontrolum var inşallah o gun kan sulandırıcı ıgneyı konusup onu uygun gordugu tedavıyı uygulabıleyecegız ... Allah izin verırse inşallah daha iyi olacak ..... Batu nasıl ? Bakıcısıyla ıyı anlaşması çok guzel en azından boyle bır guzellıgı var ... Kocaman opuyorum...
Maaşallah guzel kuzucuklara ... Boş ver her şeyi hayat dursun sadece sızın kucuk odanızda yaşansın her sey .. Sen bu guzel gunlerın tadını cıkarmaya bak ... Allah bu guzel duyguları herkese yaşatsın
ZARPDENİZ... sağol canım ... İçerde neler oldugunu bılmemek ınsanı bunalıma suruklese de umudumuzu canlı tutmaktan başka caremız yok ...Clarıssa'ya kocaman opucukler..
ALABAMA ...nerelerdeydın sen? Bır kaç gun gırmeyınce ınsan merak edıyor ... Fıkırlerını desteklıyorum canım .. Hep yaz sen ...
EVIMİÇİN ... İnşallah her şey yolundadır ... Dualarımdasın ...
Herkese kucak dolusu sevgıler .... Neyı sevdıgınız önemlı degıl ... Kuşu ,ağacı,çiceği,eşinizi, sevgılınızi,bebeğinizi,bayragı,vatanı..... Bir bankta oturup da simitle çayı..... Yüreğinizde yeter ki sevgi olsun.... Sevgılıler gununuz kutlu olsun.....
kIZLARRRRRR Selammm ben uzun zamandir giremiyorummm cokk isim varrr bu arada size bir haberr adetim gecikince test yapdik ikinci cizgi cikdi hemen dr gittik ancak maaleseff bozuk gebelik akabinde kanama ve simdi ignelere gonal f e basladim ama enazindan normal yoldanda kalabilmisim dr umda sevindiii bendeeeee bugun gonal f e basladikk hayirlisi bakalimm cans;alabama;kampa;hayat;alkan;maumut,lenovamm denizlerimmm hepinizi kocaman opuyorumm SEVGILILER GUNUNUZU KUTLUYORUMM bende romantik bir bruksel yemegi yedimm simdi yatiyorummm sevgi doluu nice mutlu yillaraaaaaa optumm
kIZLARRRRRR Selammm ben uzun zamandir giremiyorummm cokk isim varrr bu arada size bir haberr adetim gecikince test yapdik ikinci cizgi cikdi hemen dr gittik ancak maaleseff bozuk gebelik akabinde kanama ve simdi ignelere gonal f e basladim ama enazindan normal yoldanda kalabilmisim dr umda sevindiii bendeeeee bugun gonal f e basladikk hayirlisi bakalimm cans;alabama;kampa;hayat;alkan;maumut,lenovamm denizlerimmm hepinizi kocaman opuyorumm SEVGILILER GUNUNUZU KUTLUYORUMM bende romantik bir bruksel yemegi yedimm simdi yatiyorummm sevgi doluu nice mutlu yillaraaaaaa optumm
Merhaba canım .. kusura bakmak ne demek...... Ben senı cok ıyı anlıyorum gunluk hayatın koşuşturması ,ufak tefek problemler derken bazen insan eve nasıl geldıgını bıle bılemıyor.... Kullandıgım ilaçlar az cok etkısını gosterdı gıbı ... Cumartesı doktor kontrolum var inşallah o gun kan sulandırıcı ıgneyı konusup onu uygun gordugu tedavıyı uygulabıleyecegız ... Allah izin verırse inşallah daha iyi olacak ..... Batu nasıl ? Bakıcısıyla ıyı anlaşması çok guzel en azından boyle bır guzellıgı var ... Kocaman opuyorum...
Maaşallah guzel kuzucuklara ... Boş ver her şeyi hayat dursun sadece sızın kucuk odanızda yaşansın her sey .. Sen bu guzel gunlerın tadını cıkarmaya bak ... Allah bu guzel duyguları herkese yaşatsın
ZARPDENİZ... sağol canım ... İçerde neler oldugunu bılmemek ınsanı bunalıma suruklese de umudumuzu canlı tutmaktan başka caremız yok ...Clarıssa'ya kocaman opucukler..
ALABAMA ...nerelerdeydın sen? Bır kaç gun gırmeyınce ınsan merak edıyor ... Fıkırlerını desteklıyorum canım .. Hep yaz sen ...
EVIMİÇİN ... İnşallah her şey yolundadır ... Dualarımdasın ...
Herkese kucak dolusu sevgıler .... Neyı sevdıgınız önemlı degıl ... Kuşu ,ağacı,çiceği,eşinizi, sevgılınızi,bebeğinizi,bayragı,vatanı..... Bir bankta oturup da simitle çayı..... Yüreğinizde yeter ki sevgi olsun.... Sevgılıler gununuz kutlu olsun.....
akide kızzz....çokkk sevindim...kötünün iyisi.bak herşey yolunda artık...ameliyat sonrası daha ilk aylarda hamile kaldın.olacak olacak... çok yakında senin de haberini alacağız.inanıyorum.DUAn yolda inşallah...
Mujdeler olsun....
Ben de laparoskopiden sonra hamile kaldim. Var mi bir ilgisi acaba?????
gozunaydin. Devami gelir insallah.
Ne kadar guzel bır haber ... Yanlış anlama gebelıgın bozulması cok uzucu ama hemen hamıle kalman cok guzel bır gelışme.. Bence her şey yolunda tupler acık yumurta guzel .Dollenebılıyor . Tutunamamasının sebebı rahmın yenı bır amelıyattan cıkmasıdır .Tedavın cok guzel geısecek belkı de kendılıgınden gelecek bebegın Allah'ın ıznıyle .....
kIZLARRRRRR Selammm ben uzun zamandir giremiyorummm cokk isim varrr bu arada size bir haberr adetim gecikince test yapdik ikinci cizgi cikdi hemen dr gittik ancak maaleseff bozuk gebelik akabinde kanama ve simdi ignelere gonal f e basladim ama enazindan normal yoldanda kalabilmisim dr umda sevindiii bendeeeee bugun gonal f e basladikk hayirlisi bakalimm cans;alabama;kampa;hayat;alkan;maumut,lenovamm denizlerimmm hepinizi kocaman opuyorumm SEVGILILER GUNUNUZU KUTLUYORUMM bende romantik bir bruksel yemegi yedimm simdi yatiyorummm sevgi doluu nice mutlu yillaraaaaaa optumm[/QUC
Canım yol açılmış bebek de yakında çıkar yola inşallahhhhhhhhhh.Bu güzel moralle tedaviye başlaman da ayrı bir artı olacak.Hadi bakalım güzel haberler ver bize.
Kızlar 38 topiği gerçekten çok hareketlendi.Herkesten güzel haberler gelmeye başladı.Bence burada süper bir sinerji oluştu.Hepinizin hepimizin sayesinde oldu.Dilerim bu pozitiflik yüzlerimizi teker teker güldürecek.Herkese iyi geceler diliyorum sevgiler...
kIZLARRRRRR Selammm ben uzun zamandir giremiyorummm cokk isim varrr bu arada size bir haberr adetim gecikince test yapdik ikinci cizgi cikdi hemen dr gittik ancak maaleseff bozuk gebelik akabinde kanama ve simdi ignelere gonal f e basladim ama enazindan normal yoldanda kalabilmisim dr umda sevindiii bendeeeee bugun gonal f e basladikk hayirlisi bakalimm cans;alabama;kampa;hayat;alkan;maumut,lenovamm denizlerimmm hepinizi kocaman opuyorumm SEVGILILER GUNUNUZU KUTLUYORUMM bende romantik bir bruksel yemegi yedimm simdi yatiyorummm sevgi doluu nice mutlu yillaraaaaaa optumm[/QUC
Canım yol açılmış bebek de yakında çıkar yola inşallahhhhhhhhhh.Bu güzel moralle tedaviye başlaman da ayrı bir artı olacak.Hadi bakalım güzel haberler ver bize.
Kızlar 38 topiği gerçekten çok hareketlendi.Herkesten güzel haberler gelmeye başladı.Bence burada süper bir sinerji oluştu.Hepinizin hepimizin sayesinde oldu.Dilerim bu pozitiflik yüzlerimizi teker teker güldürecek.Herkese iyi geceler diliyorum sevgiler...
evet...evet.sıra yavaş yavaş sana,sizlere geliyor...buranın uğuruna inanmaktan vazgeçmeyin..
sadece bunu yazabiliyorum....
kızlarrr..herkese mutlu umutlu bir gün olsun....herkese kocamaaaaaaaaaaaaaaann günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?