38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar hepinize merhaba,bir fırsat buldum okumaya başladım tam bir saattir okuyorum,ara ara girip okuyordum ama bayağı birikmiş,bu arada iş yoğunluğu yüzünden sadece okuyabiliyorum yazmaya fırsatım yok ama hepiniz aklımdasınız.
TOANA,seni merak ediyordum ne güzel haberler bunlar,rabbim tamamına erdirsin,üç tane haa...
EVİMİÇİN VE CANS bu günlerinizin tadını çıkartın yaaaa,bebişler sizinle ,kaygıları atın bir kenara,rabbime emanet hepsi
ALKAN59,CANIM YA,tatilinin güzel geçmesine sevindim,senin için iyi bir enerji olmuştur,yazılarına bayıldım,beni çok güldürdün,özellikle şu tuvalet meselesi,çok komik yaa,bu arada başınız sağolsun,tedavin belki de öbür ay daha iyi olacak,her şerde bir yayır vardır değil mi?
ALABAMA,senin yazdıklarını da takip ediyorum ve beğeniyle okuyorum,kitap yazma fikri senin di değil mi?Bie edebiyatçı gözüyle süpersin...
AKİDECİK,senin adına çok sevindim,az kaldı arkadaşım sona yaklaştığını hissediyorum,bebişin yolda...
TAYF,yazdıklarını gülümseyerek okudum,rabbim inşallah bize de en kısa sürede bu mutluluğu yaşatır.Sana,eşine ve danalarına rabbim sağlıklı,huzurlu ömürler versin inşallah...
LENOVA,canım arkadaşım seni de kocaman öpüyorum...
DENİZGELDİ,ZARPDENİZ,DENİZBULUT,ALTINYUNUS,BAHARNAZ,İNŞALLAH KARIŞTIRMAMIŞIMDIR.Hepiniz annesiniz,yavrularınızı sağlık ve huzurla büyütürsünüz inşallah,darısı en kısa zamanda bizim başımıza.Ben denizleri karıştırıyorum ama galiba DENİZGELDİ'nin duasıydı ona büyük bir içtenlikle AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN diyorum.
KAMPA,inşallah tedavin hayırlı olur,bebişin seni fazla bekletmez.
Adını unuttuğum ya da sayamadığım diğer kader arkadaşlarım,hepinizi seviyorum,iyi ki varsınız,sevgiler...

Kızlar merhaba,ben bu siteyi okudukça içimdeki anne olma isteği kabarıyor valla.O kadar mücadele verip vazgeçmeyen ve sonunda bebişlerini kucağına alanları görünca pes etmek vazgeçmek yok devam diyorum,iyi ki varsınız yaaaa...
Ben eşimin bütün muhalefetine rağmen yeniden denemeye karar verdim,nasıl olacaksa o olmadan!
Doktorla ilgili yazdıklarınızı okuyunca acaba dedim ama bizim için İstanbul biraz zor,kalacak yer problem,uzaklık başka zor,gel git yapmak da öyle.Ben Ankara GÜRGAN CLİNİKTE iki tedavimi yaptım,az yumoş ama döllenme oluyor fakat tutmuyor.Neden konusunda pek açıklama yapamıyorlar.Doktorum bana CO-CÜLTÜR uyguladıklarını söyledi ama bunun için ayrı bir uygulama yapmadılar.Sizin yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı.Merkezi değiştirmeyi düşünmüyorum ama acabalar da var kafamda.Mesela hiç FSH bakılmadı ama toplama işleminden önce E2 bakıldı.İlgi iyi,azilaçla tedavi yapıyır,sen de çok ilaç kullansam da olacağı iki tane bu yüzden fazla ilaç yüklemeye gerek yok diyor.Bir de önce takip ediyor en uygun ayda tedaviye başlayalım diyorlar,kişiye göre tedavi uygulanıyor.Ben de acaba her ay kontrole gidip ilaç kullanmadan yumoş olursa onları toplatıp yaz döneminde transfer yaptırsam mı diye düşünüyorum.Bir ay sonra kontrole çağırdılar,gidip görüşeceğim,bakalım ne diyecekler.
Benim FSH yüksek en son 33'tü.Hayıt suyu içeyim diyorum ama tadı iğrenç.Hayıt tohumu daha iyi acaba,bir de ne zaman başlamam gerekiyor?Şimdiden DHEA içmeye başlasam mı acaba,bunların bir günü var mı?Offffffffffffff ya,kafam yine çok karışık,lütfen bana yardım edin,ne yapayım yaaaaaa,hemen başlayayım mı yoksa biraz bekleyeyim mi?Sevgiler...

kızlaaarrrr....uzun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba....az biraz okuyabildim geçmişi....
hatırlarsanız tedaviye başlamıştım....bugün ilaçlarımın 9.günü....iyi gidiyor dedi dr....gonalf ve merionalle başladık,sonra orgalutran falan filan.....c.tesi ya da pazar günü yumurtalarım toplanacak inşallah.....sonra bekleme süreci...
hepinizi çok çok öpüyorum.....

akidecik,çok sevindim bak nasıl yoluna giriyor herşey.....devamı da gelecek inşallah....

canım, çok sevindim seni gördüğüme....
herşey iyi gdiyormuş,çok güzel...troidler de iyi.....
inşallah herşey böyle devam edecek canım

akidecik dün akşam yazdım sana ama çıkmamış çok sevindim ben doğal yolla hamile kalabilmiş olmana. o yüzden kaybına üzülmedim inşallah 2012 nin hamişlerinden olacaksın inanıyorum hayatım. sen de zaten o pozitif enerjiye de sahipsin. allah yüzünüzü en kısa zamanda güldürsün canım.

nckurt edebiyatçı olduğunu bilmiyordum çok sevindim düşüncelerinin beni bu konuda desteklemesine. edebiyatım yani yazmam pek düzgün ve kurallara uygun değil belki ama düşüncelerimi vurucu şekilde ifade etmeye daha doğrusu anlaşılır şekilde ifade etmeye çalışıyorum. yazılarımı yazdıktan sonra gerekirse bilen birisine toparlatırım daha düzgün hale getiririm diye düşünüyorum. yazmak için biraz vakit lazım tabi. şimdilik Mert den ve işten vakit yok. ama önümüzdeki iki yıl sonunda start veririm inşallah. senin son denemen negatif mi olmuştu transfere gitmiş miydi tam hatırlayamadım ama bizim topige takılmaya olayın içinde olmaya devam. sadece ve sadece hamile kalmak yavruna kavuşman için bu topigin uğuru bulaşsın diye. şu hayt fsh durumlarını en iyi denizbulut cevaplar hatta belki cevaplamıştı o işlere benim kafam basmıyor. ben daha çok işin secret tarafındayım ama bir secret okuyucusu olarak değil kendi düşüncelerimle motive ederim hertürlü.

kendine topik açan hikayelerini yazıp umut olan diğer arkadaşların en belirginleri hep eskiden bu topikte bulunmuşlardır kızlar o yüzden bu topiğin uğuruna inanın gerisini allaha bırakın. burda kalanlar zaten çoluk çocuk sahibi oldular hemen hemen hepsi diyebiliriz.

zarpcım benimki bulaşık makinasına buzdolabına elektrikli süpürgeye bilimum elektrikli ev aletlerine aşık. fişine takıyım oynıyım istiyo bana yardım etmek nerdeeeee. ağzıma mıçıyo desem yeridir.

Üstüme vazife olmadan yazıyorum kızlar, Badenur un dualarınıza ihtiyacı var 10 gündür hastanede hem yaşamla mücadele veriyor hemde ikizlerini ısrarla rahminde tutmaya yaşatmaya çalışıyor. kasılmaları var nefes alışını düzene sokmaya çalışıyorlar, dikiş atıldı zaten, ayrıca başka sağlık problemleriyle paralel hamileliğini devam ettirmeye çalışıyordu başından beri. henüz dünyaya gelmemeleri lazım anneleriyle kalmaları gerekiyor. sağlıkla doğsunlar diye herkes lütfen dua etsin. en azından bir fatiha yollayın.

o zaman yakında yumuşlar alınır o yumoşlar kuzucuk olur annesinin karnına koyulurlar. 9 ay sonra uykusuz geceler başlar mis kokulu kucağa alınır misler gibi koklanır.

yavrularına saglıkla kavusmasını canı gönülden diliyorum.

Nckurt anlamadıgım hayıt suyu ve hayıt cayı arasındakı fark suyu cok kotu demıssın tohumunu ıcsem olur mu ? suyu ayrı tohumu ayrımı bu merettin:=) ben hayıt tohumu aldım ıcıyorum daha dogrusu 2 gun oldu daha ama baska bısey yapmıyorum bıraz once reglı oldum gıbı sankı ama doktoru arayıp gıdermıyım onu da bılmıyorum .ıcımden gelmıyor yıne bır yada 2 yumurta sonra saglıklı olusmayan yumurtalar olacak dıye

akideciknane, dün okudum ama yazamadım.inan çok sevindim.az tökezlemedim bu yollarda bende.hep inandım olacağına ve oldu.sende geçenlerde çok uğraştırmayacak beni bebişim kendiliğinden gelecek yazmıştın.bak gelmiş işte.ha devamı olmadı üzüldüm ama kendiliğinden gebe kalabiliyorsun.süper bu.
aşılamada da bol şanslar arkadaşım.

Son düzenleme:
ay alabama, içim sızladı şimdi badenuru okuyunca.dilerim herşey yoluna girer de bebekler doğmaz.bi bakayım sayfasına ama 28 haftalık bile değiller di mi?
yazacak şey bulamıyorum şimdi sözsüz kaldım.

alabama..badenura cok uzuldum ve okudugumdan beri dua okuyorum rabbim dardan kurtarsin yavrularinida kendinide rabbim bagislasin insallahh..neyi varki badenurun onemli bir hastalikmi acaba..uzuldum gercekten..allahim sifalik verir insallahh..

ay alabama, içim sızladı şimdi badenuru okuyunca.dilerim herşey yoluna girer de bebekler doğmaz.bi bakayım sayfasına ama 28 haftalık bile değiller di mi?
yazacak şey bulamıyorum şimdi sözsüz kaldım.

badenur 23. haftada henüz. 10 gündür cerrahpaşada. kasılmalar nedeniyle ilaç veriliyordu ama emboli tehlikesiyle ilaçlar kesilmiş. oksijene bağlamışlar. kasılmalar devam ediyormuş ne yazık ki. dr benim için önce senin sağlığın diyormuş ama badenur bebeklerinden vazgeçmek istemiyor. 27. haftadan öncesi bebeklerin yaşaması için çok erken demiş. o bile erken ya. onun öyküsünü okuyanlar hatırlarlar. keşke elimizden dua etmekten başka birşey gelse

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ilk-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230.html

Son düzenleme:
Okuyunca şok oldum çok üzüldüm arkadaşlar ya..Ben de daha önce Badenur'un topiğini tüylerim diken diken okumuştum.Özellikle de hamile haberini alıp o merdivenlerde oturup ağlayışı çok etkilemişti beni.Üffff ya.Bence doktor onu hiç dinlemesin.Eğer gerçekten ciddi hayati risk varsa dinlemez değil mi?Herşeyden önce annenin canı bence.
Allah yardımcısı olsun.Onu ve bebeklerini ailesine bağışlasın.çok üzüldüm.Alabama,Denizbulut lütfen haber alırsanız yazın e mi.Dua ediyorum.Biliyorum sizde ediyorsunuzdur.Canı kurtulsun,bebekleri kurtulsun Aminn..

Kizlar iyi dilekleriniz icinn cok tesekkur ederimm bu arada moralim cok bozulduuuuuuu BADENURUM benim umut isigimm bana umit oldin benim icimi pozitifle doldurdun sanaa dua ediyorumm beni aglatmisdin simdi gene agliyorumm Rabbimm once senii korusun sonra bebislerini Dualarim seninleeeee sen bunu hakettin guzel kalbinlee .BIRILERINDE BADENURUN TELEFONU VARSA BANA OZELDEN ATARMISINZ sevgiler kizlar

Merhaba , ilk olarak Badenura cok gecmis olsun,Allah onu ve cocuklari korusun, en kisa zamanda sifa versin!
Ben 38yasindayim 3 tup bebek ve histeroskopi gecirdim. En son dun negatif aldim.FSH 10, yumurta rezervi az , ama her tup bebekte 2 tane kalite 1 embriyo transfer ediliyor,neden olmiyor anlamaya calisiyorum, Sonucta bir sebep olmali. Adetim duzenli ama kanamam son zamanlarda kahverengi hatta siyaha yakin ve az. Eskiden kanli pihtili olurdu. Kizlar acaba bunami bagli. Yashtan , FSH tan dolayimi. Sizde nasil?

Benim en cok anne olmasini diledigim arkadaslarimdan biri badenurr rabbim kalbinin guzelligini biliyor o yuzden onu koruyacakk

Alabama....Deniz....diğer anneler....bilgisi olanlar..
benim kızım bugün 2 kere oldu.kakası için anne yaptı diyor sorunca.yani o yapmamış ben yapmışım.bir de altını açtırmak temizletmek istemiyor.zorluk çıkarıyor.acaba diyorum utanma duygusu mu gelişiyor da öyle davranmaya başladı.tecrübesi olanların bilgisini almak isterim.

bir de iki hafta önce sağlık ocağında artık kızımın herşeyi anladığını çişi için alıştırmam gerektiğini(kesinlikle erken olmadığını başkalarını dinlememem gerektiğini ) yaza da kakasını alıştırmam gerektiğini söyledi sağlıkçı bayan.

ben iki kez vc ye götürdüm çişşşşş çişşşş dedim. hadi annem çişşş yap dedim.korktu.vc den değil ama korkusu..denemeden...yoksa oraya ne yapıldığını çok iyi biliyor.bacaklarını kastı.ben de zaten şimdi vc ler kış,soğuk üşümesin diye üstelemedim.klozetler üzerine takılan aparatlar varmış.onu denemeyi düşünüyorum.hemen değil ama..biraz daha geçsin.ne dersiniz?

gece gece çiş mok muhabbeti oldu ama...38 burası işte... herşeyi paylaşıyorsun...şimdiden teşekkürler..sevgiler..
sabahın ilk günydını benden olsun.sizi seviyorummmm.....kızımı seviyorummmm....eşimi....dünyayı...güzel olan herşeyi....iyi olan kötüden arınmış herşeyi seviyorum.kocamaaaaan sevgiler olsun size...mmmmmmmmmmmah!diye kızım gibi öptüm sizi.

deniz cim, her çocuğun tuvalet eğitimine başlama yaşı ayrı. şu ara 2-3 arası başlanıyor genelde. 18-20 aydan önce kaslar gelişmediği için başlanmamalıymış. sonra ise hem kafa olarak çiş ne kaka ne anlar duruma gelmeliymiş. gerektiğinde ıslak olduğunu anlamalı ve bundan rahatsız olmalıymış. tabii anlayıp tuvalete oturmayı reddeden ve annesine saatte bir bez değiştirten çocuklar da var. yavaş yavaş işte. sabırlı olmak lazım. diğer yandan konuşmaya başlayıp çiş var kaka var gibi şeyleri ifade edebilir duruma gelmeliymiş. küçük çocuklar için tuvalet adaptörlerinden almak lazım. ama korkuyorsa daha hazır değil demek çok da ısrar etmeyeceksin. belki bir küçük lazımlık alıp sen tuvalete oturduğunda hadi deniz de otursun deniz de çişini yapsın diye oyun gibi oturtmaya çalışabilirsin. ilk başlarda bezini çıkarmadan sadece oturmaya alıştırabilirsin sonra bezi çıkarıp denemeye başlarsın. benim 2 arkadaşım çocuklarını 14 ve 18 aylıkken zorunluluktan tam gün kreşe vermişlerdi. 18 aylık kreşe başlayıp erkek olan 2 yaşından sonra kreşte öğrenmiş. orada diğer çocukları oturmalarını gördükçe kendi de oturuyor daha rahat öğreniyor diyordu annesi. diğeri kız olduğu halde (kızlar daha kolay öğrenir diye düşünüyordum) kreşte ancak 3 yaşından sonra çişi öğrenmiş. bize bu olay henüz çok uzak.
bez çıkarma olayına gelince bildiğim büyüdükçe her çocuk bez bağlatmamak çıplak rahat dolaşmak istiyor. işin komiği batu nun bezini çıkartmak da bir sorun. bağlamak zaten apayrı bir sorun. senin kız sakin yeni yeni başlamış. bizde yaklaşık 10-11 aydan beri böyle. arkadaşımın oğlu 26 aylık bezini çekip çıkarıyormuş. kakalar yere düşüyor neyi temizleyeceğimizi şaşırıyoruz diyor. oğlu henüz hiç konuşmadığından o tuvalet eğitimini ya bu yaza ya daha da sonraya ertelemiş durumda. kısaca her çocuğun tuvalet eğitim zamanı farklı ama anladığım geneli 2 yaştan sonra. bence kasmamak lazım. ne diye çocuğu bir de bu yüzden korkutup üzeceğiz ki? eninde sonunda öğrenecekler. bez çıkarmaması ve bağlatmaması ise büyüdüğü için. artarak devam edecek. normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…