kızlaaarrrr....uzun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba....az biraz okuyabildim geçmişi....
hatırlarsanız tedaviye başlamıştım....bugün ilaçlarımın 9.günü....iyi gidiyor dedi dr....gonalf ve merionalle başladık,sonra orgalutran falan filan.....c.tesi ya da pazar günü yumurtalarım toplanacak inşallah.....sonra bekleme süreci...
hepinizi çok çok öpüyorum.....
akidecik,çok sevindim bak nasıl yoluna giriyor herşey.....devamı da gelecek inşallah....
kIZLARRRRRR Selammm ben uzun zamandir giremiyorummm cokk isim varrr bu arada size bir haberr adetim gecikince test yapdik ikinci cizgi cikdi hemen dr gittik ancak maaleseff bozuk gebelik akabinde kanama ve simdi ignelere gonal f e basladim ama enazindan normal yoldanda kalabilmisim dr umda sevindiii bendeeeee bugun gonal f e basladikk hayirlisi bakalimm cans;alabama;kampa;hayat;alkan;maumut,lenovamm denizlerimmm hepinizi kocaman opuyorumm SEVGILILER GUNUNUZU KUTLUYORUMM bende romantik bir bruksel yemegi yedimm simdi yatiyorummm sevgi doluu nice mutlu yillaraaaaaa optumm
ay alabama, içim sızladı şimdi badenuru okuyunca.dilerim herşey yoluna girer de bebekler doğmaz.bi bakayım sayfasına ama 28 haftalık bile değiller di mi?
yazacak şey bulamıyorum şimdi sözsüz kaldım.
Merhaba , ilk olarak Badenura cok gecmis olsun,Allah onu ve cocuklari korusun, en kisa zamanda sifa versin!Kizlar iyi dilekleriniz icinn cok tesekkur ederimm bu arada moralim cok bozulduuuuuuu BADENURUM benim umut isigimm bana umit oldin benim icimi pozitifle doldurdun sanaa dua ediyorumm beni aglatmisdin simdi gene agliyorumm Rabbimm once senii korusun sonra bebislerini Dualarim seninleeeee sen bunu hakettin guzel kalbinlee .BIRILERINDE BADENURUN TELEFONU VARSA BANA OZELDEN ATARMISINZ sevgiler kizlar
Alabama....Deniz....diğer anneler....bilgisi olanlar..
benim kızım bugün 2 kere oldu.kakası için anne yaptı diyor sorunca.yani o yapmamış ben yapmışım.bir de altını açtırmak temizletmek istemiyor.zorluk çıkarıyor.acaba diyorum utanma duygusu mu gelişiyor da öyle davranmaya başladı.tecrübesi olanların bilgisini almak isterim.
bir de iki hafta önce sağlık ocağında artık kızımın herşeyi anladığını çişi için alıştırmam gerektiğini(kesinlikle erken olmadığını başkalarını dinlememem gerektiğini ) yaza da kakasını alıştırmam gerektiğini söyledi sağlıkçı bayan.
ben iki kez vc ye götürdüm çişşşşş çişşşş dedim. hadi annem çişşş yap dedim.korktu.vc den değil ama korkusu..denemeden...yoksa oraya ne yapıldığını çok iyi biliyor.bacaklarını kastı.ben de zaten şimdi vc ler kış,soğuk üşümesin diye üstelemedim.klozetler üzerine takılan aparatlar varmış.onu denemeyi düşünüyorum.hemen değil ama..biraz daha geçsin.ne dersiniz?
gece gece çiş mok muhabbeti oldu ama...38 burası işte... herşeyi paylaşıyorsun...şimdiden teşekkürler..sevgiler..
sabahın ilk günydını benden olsun.sizi seviyorummmm.....kızımı seviyorummmm....eşimi....dünyayı...güzel olan herşeyi....iyi olan kötüden arınmış herşeyi seviyorum.kocamaaaaan sevgiler olsun size...mmmmmmmmmmmah!diye kızım gibi öptüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?