38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba arkadaşlar.............. Bu hayırlı günün şifa bekleyen hastalara umut bekleyen insanlara ve siz sevgili dostlarıma hayırlar getirmesini diliyorum....

BADENUR ...Butun kalbımle senın ve bebeklerın ıcın dua edıyorum .. Allahım bebeklerıne ve sana şifa versın... Bebeklerın vakt - i zamanında dunyaya gelsın....

canım, çok sevindim seni gördüğüme....
herşey iyi gdiyormuş,çok güzel...troidler de iyi.....
inşallah herşey böyle devam edecek canım

Canım ok teşekkur edıyorum .. Senın de tedavın cok guzel gıdıyormuş ben yurekten ınanıyorum her sey cok guzel gelısecek ve bebegın sana gelecek inşallah....

Benım de 2 gundur devam eden kahve rengı lekelenmelerım var .. Dr a gıttıgımızde bebek ıyıydı .. Ancak plesantanın etrafına yakın bır yerde kanama alanı gorundu .. progesteron ve yatak istırahatı verdı .. 2 gundur yatıyorum kesıldı ama ılacların etkısıyle herhalde ..Her seyın hayırlısı...

Herkesı sevgıyle kucaklıyorum...

gunaydin arkadaslar hayirli cumalar olsun rabbim sifa bekleyenlere sifa icinde de ..badenurada sifa versin istekleri olanlara rabbim isteklerini versin..cuma gunler yuzu suyu hurmetine herkesin kalbine gore versin iyi diliyenin yoluna iyilik kotuluk dusunen insanlarinda kalbine gore versin ve bizlerden uzak eylesin insallahh..

cans..canim Allahta senide benid rabbim hayirlisiyla sag selim yavrumuza kavustursun insallahh..badenuruda tabii..insallahh..canim dr una kanamadan sonra gittinmi..bak benim dr um kanama olabilir normaldir panik yapma dedi ..bana pregesteron igne verdi yanimda getirdim eger kanaman olursa yani lekelenmen hemen jeli birak igne yap iki uc gun demisti insallah gerek kalmaz ..seninde insallahh korktuguna ugratmaz..gercekten zor yakaliyoruz bu durumlari hamileliyi rabbim tamamina erdirsin insallahh..dinlen canim napcan insallah hersey yolunda gider uzulme allah buyuk..sevgiyle kal..

sevgili bademur hikayeni tekrar okıdum ve cok duygulandım. Allah bebeklerin ve sana sifa versin canım.Hayırlısı ile insallah kucagına alırsın.Allah sonunuzu hayır etsin ve emeklerini boşa cıkarmasın . dualarımız seninle ve tum senin gibi sorunları olan arkadaslarımızla...
sevgili arkadaslar ben bu formda yeni sayılırım.Forma arasıra yazmaya calısıyorum.Bende dualarınızı beklıyorum.Su aralar sadece bitkisel destekler kullanıyorum..Deneyimlerinize ve tafsiyelerınıze ihtiyacım var...
Sevgilerimle...
Hayırlı cumalar arkadaslar. dertdaslarım benim...

badenurcum,hikayeni okumuştum....allah sana ve bebeklerine acil şifalar versin inşallah...dualarımız seninle...

canscım, iyi dileklerin için teşekkür ederim canım...artık bu tür kanamalar,her hamilelikte oluyor..normal bi durum,evet can sıkıcı olduğunu kabul ediyorum ama,sen içini ferah tut ve iyice dinlen, drnin dedğinden çıkma, sadece önemli durumlarda kalk yataktan...

arkadaşlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

o zaman yakında yumuşlar alınır o yumoşlar kuzucuk olur annesinin karnına koyulurlar. 9 ay sonra uykusuz geceler başlar mis kokulu kucağa alınır misler gibi koklanır.

inşallah alabamacım inşallah....dileğim isteyen herkesin bunu yaşaması....sen de benim yerime mis kokuluna şöööyle bir sıkıca sarıl.....

Merhaba
Bahsettiğiniz doktorun adı nedir ve nerede görev yapıyor.
Bende artık önümüzdeki günlerde tekrar denemeyi düşünüyorum kısmet olursa tabi. Bu yüzden Memorial i düşünmeye başladım daha önce muayene için gitmiştim oraya ama orda yaptırmadım tabi.

emir34..canim ben tedavimi sisli okmeydani memoriyalde denedim yuzum guldu..sana sisliyi tavsiye ederim ama tabi senin secimin..

Canım benim çok sağolasın. kafamdaki listede ilk sırada olucak. Helede sizlerden olumlu yanıtları duydukça ümitlendim.
Zaten öncekinin borcunu azalttık artık diye düşünmeye başladık yeni yeni eşimle. Maddi manevi çok külfetli bir tedavi.
Ben birde kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Kanda da problem olup olmadığı çıkıyormuş sanırım. Yeni çıkmış galiba bu sistem tv de duydum çünkü.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın yüreklerimize sevgi salsın göbüşlerimizi böbüşle doldursun inşallah:)

Sukurler olsun bebegi gordum, kalp atisini da duydum. Ancak 3 gundur oyle bir hastayim ki yataktan kalkamiyorum. 5 dak gezinsem olu gibi cakiliyorum yataga. Allahtan atesim yok ama canima okudu bu grip. Doktor bebege bir zarari yok dedi. O kadar halsizim ki nasil etkilemez aklim almiyor. Zencefil bal karisimi aliyorum gunde 2 defa. Ihlamur elma karanfil cayi iciyorum banamisin demiyor. Normalde ertesi gun ayaklanirdim. Korkuyorum birsey olmasin.
Umarim badenurdan iyi haberler vardir. Bilen varsa yazabilir mi?

iyi aksamlar evimicin..gecmis olsun canim insallah iyi olursun..gozun aydin kalp atisini gormussun bebeyinin sevindim canim adina..kac haftalikken gorunuyor normalde bende gordumde sukur ama haftasini karistiriyorum iste..:44:

iyi akşamlar...nasılsın güzel anne adayı...bebişlerin iyilerdir inş..canım sana bir sorum olacak. tüpbebek tedavin için hastaneye nekadar ücret ödediniz hatırlıyormusun?

iyi aksamlar evimicin..gecmis olsun canim insallah iyi olursun..gozun aydin kalp atisini gormussun bebeyinin sevindim canim adina..kac haftalikken gorunuyor normalde bende gordumde sukur ama haftasini karistiriyorum iste..:44:

Saolasin. 5+3 de gorunmemisti. Alttan da baktirmak istemedim. 6. Hafta icinde kesin gorunuyormus. 7 ye sarkan da oluyormus

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bütün hamile bayanların hamilelikleri hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...Allah en kıza zamandada bizlere tüm istyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminn..bu arada aranızda yeniyim ilk defa yazıyorum :)

hoş geldin ummuseleme kendinden bahs edermisin.kaç yaşındasın hiç tüp bebek tedvisi denedinmi?çocuğun varmı*

Son düzenleme:
Kizlar selammm badenurdan haber yokmuu cok merak ediyorumm umarim herkes iyidirr bende aynen bildiginiz gibiyimm ignelere devam yahu hic bende bir degisiklik yokk sadece ayaklarim yaniyor cayir cayirrr ne olacak pekii yav genemi yumurtlamiyormuyum bende hic bir belirti yokk sizi opuyorumm;;

NAZLYYY canimm burdan inan detayli bilgi alamazsin sen iyisi hastahaneyi ara en dogru durssut bilgiyi ordan alirsin basarilarr

gunaydin kizlar..hepinize..

nzlyn..canim sagol tesekkur edrim..vala o degisiyo bazende benden 2000 euro klasik tup bebek icin ilaclar icin 15oo tl istemiserdi ama degisik kan tahlilleri istiyolar bazen..belli olmuyor benden rahim filmi istemislerdi kan tahlileri icin 2 milyar kan tahlilim icin istemislerdi tabi ben arastirdim disarida kan tahlili ldum otel ucreti yemek ucreti nebilim canim ya rabbim kolaylik vrsin..gozun korkmasin yinede herkese ayni seyleri uygulamiyolar..arkadasinda dediyi gibi arayip sorarsan daha bilgi alirsin canim rabbim kolaylik versin ama git tavsiye edrim..

hoşbulduk arkadaşlar 40 yaşındayım bir tüp bebek denemem oldu oda malesef negatif sonuçlandı yaklaşık 1 ay önce. iki yıl önce 1 düşüğüm oldu zaten düşükden sonra bir daha hamile kalamadım bu adara bir çocuğum var ikinci için uğraş veriyorum gerçi aradan çok zaman geçti oğlum 17 yaşında :) çok ara verincemi böyle oluyor arkadaşlar :) yummurta rezervlerim azalmış tüp bebek tedavisinde 5 yumurta oldu ama sadece 1 tanesi embriyo oldu oda tutmadı...Allahım bu uğurda uğraşanların emeklerini versin işallah heğimize hayırlı sağlıklı evlatlar...

Evimiçin gözün aydın ..Hayırlı olsun . Saglıcakla kucagına alman dılegıyle ...Geçmiş olsun sabhaları portakla suyu ıle kıvıyı karıstırp ıcersen kırgınlıgını alabılıyor...

Toana ... Çok tesekkur ederım arkadaşım ....Şimdılık ıyıyım bol bol dınlenıyorum ... İnşallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız ... Hepımız ıcın duacıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…