canım, çok sevindim seni gördüğüme....
herşey iyi gdiyormuş,çok güzel...troidler de iyi.....
inşallah herşey böyle devam edecek canım
o zaman yakında yumuşlar alınır o yumoşlar kuzucuk olur annesinin karnına koyulurlar. 9 ay sonra uykusuz geceler başlar mis kokulu kucağa alınır misler gibi koklanır.
lenova, senin bahsettiğin doktoru biliyorum.birkaç yıl önce kadıköy şifa da kendisiyle görüşme yapmıştım.ben zor hastaları severim demişti bana.ama ben ısrarla amerikan hastanesinde denemesini söylemiştim.duruma göre bakarız demişti.haftasonuna denk gelirse kadıköy şifa olur demişti.sonra tüp bebek raporum orada geçmediği için kendisine gitmedimn ve izmir de denedim.halbuki aynı protokolle deneyecekti kendiside ve benden o denemede uzun protokolle tam 14 yumurta toplanmıştı.8 tane 8 hücreli embriyom olmuştu.dondurulmuşlarım bile vardı.tabii ki taze deneme ve donmuşlarla deneme olmadı.hep keşke dedim.keşke amerikan da deneseydim raporu falan boşverip olacaktı belki dedim ama napalım.
kendisi birçok arkadaşımı bebek sahibi yaptı.ama aklına yatan her doktorla görüş.artık yıllar değil aylarla sınırlı zamanımz.
bol şanslar....
emir34..canim ben tedavimi sisli okmeydani memoriyalde denedim yuzum guldu..sana sisliyi tavsiye ederim ama tabi senin secimin..
iyi aksamlar evimicin..gecmis olsun canim insallah iyi olursun..gozun aydin kalp atisini gormussun bebeyinin sevindim canim adina..kac haftalikken gorunuyor normalde bende gordumde sukur ama haftasini karistiriyorum iste..:44:
merhaba arkadaşlar bütün hamile bayanların hamilelikleri hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...Allah en kıza zamandada bizlere tüm istyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminn..bu arada aranızda yeniyim ilk defa yazıyorum :)
Sukurler olsun bebegi gordum, kalp atisini da duydum. Ancak 3 gundur oyle bir hastayim ki yataktan kalkamiyorum. 5 dak gezinsem olu gibi cakiliyorum yataga. Allahtan atesim yok ama canima okudu bu grip. Doktor bebege bir zarari yok dedi. O kadar halsizim ki nasil etkilemez aklim almiyor. Zencefil bal karisimi aliyorum gunde 2 defa. Ihlamur elma karanfil cayi iciyorum banamisin demiyor. Normalde ertesi gun ayaklanirdim. Korkuyorum birsey olmasin.
Umarim badenurdan iyi haberler vardir. Bilen varsa yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?