38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Amin. Sizlere de nasip olsun insallah. Cok istiyorum. Rabbim duyuyor bir gun bir sekilde hepimizin yuzunu gulduruyor. Ben isyanin esiginden dondum. Sabir ne buyuk bir erdemmis meger.

amiinnn işallah hepimizin yüzü güler. sanada çok geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin.. hayırlı hamilelikler sağlıkla kucağına al işallah..bu arada hamile arkadaşlar ne yediniz ne içtiniz neler yaptınız yazın bizlere yardımcı olun işallah belki vesile olur..

selam arkadaşlar bu gün denizi görmeye gittim.tatlımı tatlı şirinmi şirin.denizgeldinin evinin altın topu.çok şeker.allah ailece sağlıklı mutlu uzun bir hayat verisn.internet ortamı kimi insanlar için sanal alem.benim için hiç değil.tamamen gerçek.eğer buradaki arkadaşlıkları burda bırakmazsak çok sağlam arkadaşlıklar dostluklar edinilebir.denizgeldi çok içten çok samami çokkk tatlı bir anne.zaten burdan da yazışırken kendime yakın bulmuştum,şimdi dahada yakın oldu.inşaAllah dahada arkadaşlıklarım çoğalır.görmek istediğim başka arkadaşlarda var.bakalım ne zamn onlar kısmet olucak.

toana....teşekkür ederim. benim eşim azosperm maalesef. 2 yıl önce aynı merkezde tüpbebek denedik sonç olumsuz oldu.insan vazgeçmek istemiyor birdaha diyor.nasıl bir hasrettir Allah ım...inşaallah bebişlerimize kavuşuruz...

Hoş geldin aramıza.Dilerim kısa zamanda bebeğine kavuşursun...

cans,evimcim,toana sizler bizim hem umutla yeşeren çiçeklerimiz hem de gözbebeğimizsiniz. Sorumluluğunuz büyük anlıyacağınız.Kendinize beş kat daha fazla iyi bakın e mi şekerler...
Maicim demek gittin öptün Deniz'i he.Valla helal olsun sanaO gidip göreceğin arkadaşlarının arasında ben de varım biliiyorum.Bekliyorum canııııım...

Selam sen de hoş gelmişsin canım.Umarım sana da burası çoook uğurlu gelir.
Şekerler ben bu hafta sonunu yatarak geçirdim.Tansiyonum cuma akşamı bir düştü,bu saat oldu hala çıkacak bekliyoruz.Dengeyi bir şey bozdu ama ne anlayamadım.Adetimin son günleri belki de ondan oldu.Hep kafam yastıkta yatmak istedim.Ayağa kalkınca miğdem bulanıyor.3.gün hormon testlerimi yaptırdım hepsi mok gibi çıktı.Umarım benim düşük tansiyon onlara bağlı düşmemiştir.Çünkü büyük ihtimalle yine kist olmuş bende.FSH 2.bİlmem kaç yani çoook düşük,e2 ise yine tavan yapmış 600 lere dayanmış.Bu benim 3.kere başıma geliyor.Demek geçen ki dr randevuma gitseydim tedaviye başlayamıyacakmışız.Kist olduğunda fsh ı baskılıyor e2 ye ise tavan yaptırıyormuş.Kızlar bu da gösteriyor ki benden gerçekten de bir cacık olmayacak.Bari şu dr a bir gitsem bunu bana kendisi aççık seççik bi söylese de bitse bu sıkıntı diyorum başka da bi şey diyemiyorum artık.Herşey olcağına varır.Kendinize iyi bakın.Ben de gidip yatayım belki uyurum.Yarın sabah işe gidilecek.İyi kide gidilecek yoksa evde saç baş perperişan yatılacak.Hasta modundan çıkmak gerek.Hepinizi kucaklıyorum sevgiler...

alkancım canlı canlı selam evet gittim iyiki gittim.inşaAllah sanada gelecem arkadaşım çok istiyorum havalar biraz ısınsın.geçmiş olsun canım eğer iş olmasaydı kafayı çoktannn sıyırmıştık.işe gidince kafa dağılıyor.hormonların elbet bir gün normale döner arkadaşım onunda günü vardır.

öncelikle çok geçmiş olsun umarım hepimiz umutlatımiz gerçekleşir..alkan59 bitkisel kürler denedinmi hiç hayıt suyu fsh e çok iyi geliyor diyolar düşükse yükseltiyor yüksekse düşürüyor ayarlıyormuş ve birde buğday çimi. umutsuzluğa kapılmak yokk buda bizim sınavımız pes etmek yok allah yar ve yardımcımız olsun emeklerimizin karşılığını versin işallah herşeyin bir valti saati varmış işallah çok bekletmez bebeişler bir an önce gelirler...

nzlynl..ismin biraz karisik insallah dogru yazmisimdir..canim kader arkadasim diyim sana ozaman..bizim sorunda ayniydi..esin tese amaliyati oldumu hic..benim esim iki defa amalyat olmustu burda 5 defa deneme yaptik olmamisti..kiz valla sizede ugurlu gelir insallah gittigimiz hastane..ve orda bir mucize oldu esimden cikis olunca amaliyat olmadi rabbim sizinde isinizi rast getirsin..gercekten dua edicem sana cunki bizim sorunumuz bizi yipratti hep..acaba cikicakmi amacaba birsey olucakmi..amaliyati dusunmekten hasta oluyordum rabbim mucizesini yaratti sanada yaratsin..benim esimden sperm cikisi olunca
dr umuz..esime sperm guclendirici ilac verdi dollenmeden once esim o ilacida kullandi..sizinde yuzunuz guler insallahh..

alkancim..canim benim seninde yuzun gulecek arkadasim bak ben inaniyorum..bakiyorum kendime eskisinden daha iyi valla..kiprdamiyorum yerimden..sigarayi biraktim zaten coktan iki ay oluyor..kendimden cok bebeklerimi dusunur oldum valla..rabbim verdi mucizesini kendi esirger ve tamamina erdirir insallahh..sizlerede tattirrir insallahh..bak ben mai ye bir dua verdim onu sende oku ..soylersen verir sana mai..gercekten ben cok gordum faydasini oku canim duya dualarin ustune oku durmadan oku..evde oku okulda oku rabbim duycak inaniyorum o kalbine gore veriyor inanki seninde kalbin meydanda ..cok iyi birisin belli..ben o izlenimi aliyorum senden..dualarimdasin sevgiyle kal..umudunu yitirme okkk..iyi gecelerr

canım merhaba,öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.benim eşimde sperm sayısı düşük eşin hangi ilacı kullanmıştı sakıncası yoksa özelden yazabilirmisin bana?birde maiye verdiğin duayı isteyecektim.senin gittiğin merkeze gitmeyi düşünüyorum martta,elimden geleni yapayım,dua edeyim,sonra keşke demeyeyim diyorum RABBİM senin mutluluğunu isteyen hepimize yaşatsın inşallah.

Hurre, biz GNC'nin Arginmax Men isimli tableti 3 ayi geckin kullanmistik, sayiyi cok etkilemedi ama kaliteyi etkiledigini soyleyebilirim.

Maiumut, cok iyi yapmissin. Clarissa bizi ne zaman ziyaret edecegini soruyor.

günaydın 38in gülleri

canlı günaydın nisa
kızım bizim yatağımızda uyuyor,kahvaltı sofrası daha duruyor..eskiden olduğu gibi son çayımla:))kaçak göçek okumaya çalışayım....
yeni hafta yeni umut olsun...herkese sevgiler

nisa.....dün bizimleydin...çokkk teşekkür ederim geldiğin için.sanki çoook uzaklarda bir kızkardeşim varmış ta gelmiş özlem gidermişiz hislerine kapıldım.çokkkk mutlu oldum...sen de inşallah bir gün mutlu olacaksın arkadaşım..buna inanıyorum.

burası böyle....iki cümlenin rastgele atılıpta havada kaldığı bir yer değil...buranın uğuruna inanın..yazın,paylaşın.birlikte ağlayın,gülün.yaşayın..zamanında acılarımı paylaştım...dün de mutluluğumu...isteyenler....arayanlar...Allahım daha fazla yormasın...sizler de tadın İNŞALLAH.....

SEVGİLER...

Son düzenleme:

merhaba emir34.Birgül Sarıkamış adı.kadıköy şifa ve amerikan da görev yapıyor.

ben clarissayı sıkı sarıp kokluyorum.keşkeeee onada gelebilsem.zarpcım büyüyor dimi hergün yeni bişey öğreniyor.anne baba da ondan bişey öğreniyor.insan çocukla temizliği saflığı yeniden görüyor.melek onlar meler rabbim hepsini esirgesin.

günaydın denizverdi bende açtım pc yi kahvaltı arası verdim.

mutluğu acıyı hasreti insanı anlayanla paylaşmak bir başka.dilerim bundan sonra hep mutlulukları paylaşırız burdaki arkadaşlarla.

Herkese Merhaba,
Pgt yöntemini danışmak için bir tüp bebek merkezine gittim. Yaşım 41, rezervlerim iyiymiş, tahlil sonuçları da iyi fakat tüp bebek uzmanı doktor pgt yi önermedi, nedenine gelince 1-çok pahalıya mal oluyormuş (örneğin tüp bebek maliyeti 1.500 USD ise PGT ile 2500 EURYa çıkıyormuş) 2-pgt gebelik şansını düşürüyormuş 3-bizim yaşlarda pgt sonucu sağlıklı çıkan yumurta az olacağından birden fazla deneme yapmak gerekebilirmiş. Doktorun tavsiyesi, Pgt yerine, "kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, sağlıklı değilse bebek düşer zaten", dedi. Yada en kötü aşılama deneriz ama pgt önermiyorum dedi. Bana FEMARA isminde bir ilaç verdi. Bu ilaç göğüs kanseri tedavisi için kullanılıyormuş, gebelikte ise östrojen seviyesini düşürüp yumurta kalitesini artırıyormuş ve yerleşim kolaylığı sağlıyormuş. Femara'yı kullandım ve 11-13-15 günler denedik eşimle. Bakalım bekliyorum:) Sevgiler

merhaba işallah allah emeklerimizin karşılığını versin canım benimde yaş 41 ama bende yumurta rezerv azlığı var 1 tüp bebek denemem oldu malesef negatif 1 ay önce şimdi ikini işallah deneycez..femara ilacını duydum yumurta kalitesini artıyormuş senin fsh kaç çıkmıştı canım benim 12 lerde. ne güzell işallah doğal yoldan hamile kalırsın allah yar ve yardımcın olsun...

merhaba işallah allah emeklerimizin karşılığını versin canım benimde yaş 41 ama bende yumurta rezerv azlığı var 1 tüp bebek denemem oldu malesef negatif 1 ay önce. şimdi ikiniciişallah deneycez..femara ilacını duydum yumurta kalitesini artıyormuş senin fsh kaç çıkmıştı canım benim 12 lerde. ne güzell işallah doğal yoldan hamile kalırsın allah yar ve yardımcın olsun...

Merhabalar,

Sabah foruma girdim, yacacaktim Clarissa uyandi. Simdi yine bir gozatayim dedim.
Yeni gelen arkadaslar Hosgeldiniz! Forumun uguru size de bulassin, ilerleyen sayfalarda sizin de bebeklerinizi konusalim.

Badenur'a ve ikizlerine acil sifa diliyorum, onlara dua okudum. Bu asamaya kadar geldiler, Allah onlari birbirine bagislasin.

Buyuyor cok sukur Maicim. Darisi sizlere insallah.

Altinyunus, Umut'un bu kibircik fotosuna bayiliyorum. Hani hatirlar misin kacinciydi bilmiyorum, bir seferinde sana marula embriyolar transfer edilmisti, baska bir zamanda bana...Sonra sakalasmistik marullar, kivirciklar tutsun diye...Iste bu da senin marul-kivircigin, operim ben onu...

Cans, Toana, Evimicin, kizlar gebeliginiz saglikla ilerlesin, yavrucaklar size sikica tutunsun.

Denizgeldi, Denizkizindan haberler almak guzel, operim.

Alkan, canim hormon degerlerin icin bu konuda uzman bir doktora gitsen cok iyi olur canim.

Deniz Bulut, Batu cok hareketli bir cocuk, umarim masayi da kaldirmak zorunda kalmazsiniz canim.

Alabama, olsun canim, Mert biraz daha is cikarsin yaparsin sen yaparsin...

Tayf ve minik erkekleri merak ediyorum.

Baharnaz, bu aralar yoksun canim galiba, Enes nasil? Biz desteksiz oturmaya basladik, henuz hic disimiz yok ama mizmizligimiz devam ediyor.

Merye, dogum yapti mi acaba? Ne zaman bekleniyordu bilen var mi? Umarim hersey yolundadir.

Limon Kabugu, canim ne guzel haber aliyorduk, bu aralar vakit bulamiyorsun sanirim. Neredeyse her gun demir lekesi cikarirken kulaklarini cinlatiyorum.

Rieuse, son durumlar nedir canim?

Kampa, dinlenme bitti mi canim?

Kizim uyandi, sonra yine okumaya calisacagim, sevgiler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…