38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Defnecim nerdesin canım,kötü bişey yoktur umarım canım benim.Hadi be,ver bize sağlık haberini gülümmmm.:Saruboceq:

Denizimmmmm,çatalkaram,çingenem,güzel arkadaşım,içi dışı bir arkadaşım,inan yüreğim ağzımda atıyor,hadi canım,hamiş haberini bekliyorum,noooolur olsun:Saruboceq:,buna bu güzel habere hepimizin ihtiyacı vara.s

DENİZ ve DEFNE güzel haber bekliyoruz ikinizdende,,,,,,,:Saruboceq:dualarımız sizinle
ah sevgili arkadaslarim..beni merak ettiniz biliyorum ama aksam cok yorgundum agrilarim vardi nete giremedim bilebakin size uzun uzun yazayim..dun riskli gebelikler doktoruna gittim biliyorsunuz..yolda artik uzanayimmi yanmi yatayim gitti gidecek korkularla bulantilarla doktora vardik..1 saat gec aldilar o arada artik etmedigim dua kalmadi bu arada 6 aylik falan hatunlar var icim gidiyor :))neyse elimde dosyam doktora girdim doktor aaa tam benlik bir hastasiniz dedi ben basladim anlatmaya..ben daha kanamalardan bahsedemeden sizin yuksek doz pihtilasma ignesi kullanmaniz gerek demezmi!ben kanamayi durdurmak icin aspirini bile kestim...hemde 0.7 lik heparin verdi hergun..ve bana neyi sordu biliyromsuunuz tup bebekte hangi doz kullandiniz?yooo kimse vermedi dedim ayni hast doktorlari oldugu icin birsey diyemedi sanirim ama bakarmisiniz tuptede verilmeliymis ve tutunmasini saglarmisneyse gecmis zaman zaten birde onunla uzulemeyecegim..tek tek bakti eski belgelere...tromboliz panelinde birkac esksik var dedi 5 tane genetik test istedi..ben israrla kanama diyorum istirahat edin dedi eger rengi kirmizi olmazsa rahim icinde kalan pihtilardir dedi ama lekelenme seklinde falan dedim hic uzerinde durmadi...birde ustune sulandirici igne verdi..kizlar gelinde isin icinden cikinneyse us bakti hersey iyi dedi ben zaten etmedigim dua kalmamis vaziyette...15 gun sonra yine cagirdi siz riskli grupsunuz dedi(yasiniz kilonuz ve gecmisiniz (kayiplardan bahsediyor)surekli kontrol gerektiriyor dedi...dun gece ignemi esim yapti felaket yandi sonra 10 dak acimaya devam etti sisti sabah kalktigimda geceligim yastiklar kan olmustu igne yeri kanamis(aksam feciydim agrilarim bulantim kolum ama sizede kendimede soz verdim doktor kotu birsey demedikce artik moralimi bozmayacagim hos doktor beni bayagi riskli gruba soktu ve bu igne ile ne olacak halim ama simdilik motive ediyorum kendimi...iyiki sizler varsiniz bana cok destek oldunuz:)

denizcimmmm insallah guzel haberler almssindir merakla bekliyoruz:)ama almamissanda sakin uzulme bak hepimiz negatif sonuc aldik en az birkereama snein pozitifliginle insallah iyi olacak...kizlar zaten hepiniz hamile kalinda birlikte dertleselim ne matah birseymis anlayin:)))agridan sizidan bulantidan birlikte sikayet edelim:)

Canımmm,şu an gebeliğin sağlıklı,e artık emin ellerdesin,bundan sonrası da sağlıkla ilerleyecek inşallah:Saruboceq:,şöyle bir üç ay geçsin,eczanene de artık full time gidersin,yani çocuk ve kariyeri bir arada yürütürsündelikafaduldençooook sevindim iyi haberlere,zaten hepimiz riskli gruptayız,bunu bilerek davrandıktan sonra problem olmaz,öpüyorum seni ve bebişiŞeniz

Kızlar merhaba,
Merak eden ve bana dua eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sonucum pozitif çıktı. Çok ilginç bir duygu. hihoyyyt

Ben de sizler için dua etmeye devam edeceğim. (Hem hamilelerin duası kjabul olurmuş derler ya.) Defne, Serpil ve Rüzgar'ın güzel bir hamilelik geçirmesi,
Roni, Monişim, Diloşum ve Balance'nin de en kısa zamanda hamilelik haberlerini almak için. Hepiniziz çok seviyor ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.kaydirigubbakcemile3

Defnecim sakın moralini bozma... Maalesef bizler bunları yaşayacakmışız, inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza bu zor günleri unutacağız. Hepimiz zaten riskli gruptayız, o yüzden bunu hiç düşünme. Kaç haftalık hamilesin sen?

tebrik ederim deniz kaçıncı denemendi

heyooooooooooooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: çok sevindim hayatım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah... Artık kendine çoooook dikkat etmen gerekiyor arkadaşım :) Seni tebrik ediyorum canım :1hug:

Defnee, canım
İnan meraktan öldük. Dün telefonda da konuştuk, Moni ve Diloş'la. Onlar da çok merak ediyordu eni. İyi ki haberdar ettin bizi. Çok güzel bir haber verdin. bize. :dance::dance::dance:

Gerçi senin yaramaz biraz şımarık çıktı. Yüreğini ağzına getiriyor habire. Ama dualarımız hep seninle. Bu arada bak bana ettiğiniz dualar da kabul oldu. Hepinizden Allah razı olsun. Ne diyeyim. a.s.

Canoooom,dayanamayıp deniz gebeeeee diye bağırasım geldi,moni zor tuttu kendi versin müjdeyi diye.Aman bana ne bağıracam vallaaaaaadelikafadulden
Denizim çatalkaram çingenem gebeeeeee:sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance::içelim::içelim::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5sositosositosositosositosositososito

Rüzgar canım,
Çok teşekkür ediyorum. Bak artık bizim sitemizin de yavaş yavaş kara bahtı gülmeye başladı. Bizim sitemiz de uğurlu site. Pozitif olmanın etkisi biraz da galiba. Eminim sırada yeni hamilelerimiz olacak dualarımızla en kısa zamanda. Hepsi peş peşe gelecek ve biz burada hep birlikte halay çekeceğiz. Hiyooott:teytey::teytey:

Canım benim tatlı Diloşum,
Allah senden de Moniş'imden de razı olsun. Bana çok destek oldunuz.

Yok sen söylesen de olurdu. Sağolsun gerçi Moni kibarlık yapmış. a.s.

İnşallah Denizciğim, inşallah. Aslında bir liste yapsaydık ne güzel olurdu, var mı böyle bir listeniz?

Anaam Diloşuuum, Rüzgar kızlar merhaba hihoyyyt

Canımıniçi geldim gidiyorum,senin başına gelcek de bu:ecrin_bebek:
Kız bu saatte uyuycam diye ağlıyoo,uyutmamam lazım yoksa sabahı sabah ederizdelikafadulden,hadi ben bi kaç saat şebeklik yapcem,yazarım sana inan sevinçten takla atıyommmm yafruuuuu

Kolay gelsin dilarem :) benim için minik bir öpücük kondurur musun annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…