tebrik ederim deniz kaçıncı denemendi
Canımıniçi geldim gidiyorum,senin başına gelcek de bu:ecrin_bebek:
Kız bu saatte uyuycam diye ağlıyoo,uyutmamam lazım yoksa sabahı sabah ederizdelikafadulden,hadi ben bi kaç saat şebeklik yapcem,yazarım sana inan sevinçten takla atıyommmm yafruuuuu
İnşallah Denizciğim, inşallah. Aslında bir liste yapsaydık ne güzel olurdu, var mı böyle bir listeniz?
Boynuz kulak olayını hatırlatırım ustaaaaa:dilcikar::roflol:
Uğurlu listemiz yok maalesef Rüzgar'cığım,
Ama hakikaten biz de yapsak. Hamiş adaylarımıaz şans getirsek. Elalemin topicinde hep liste var.
ah sevgili arkadaslarim..beni merak ettiniz biliyorum ama aksam cok yorgundum agrilarim vardi nete giremedim bilebakin size uzun uzun yazayim..dun riskli gebelikler doktoruna gittim biliyorsunuz..yolda artik uzanayimmi yanmi yatayim gitti gidecek korkularla bulantilarla doktora vardik..1 saat gec aldilar o arada artik etmedigim dua kalmadi bu arada 6 aylik falan hatunlar var icim gidiyor :))neyse elimde dosyam doktora girdim doktor aaa tam benlik bir hastasiniz dedi ben basladim anlatmaya..ben daha kanamalardan bahsedemeden sizin yuksek doz pihtilasma ignesi kullanmaniz gerek demezmi!ben kanamayi durdurmak icin aspirini bile kestim...hemde 0.7 lik heparin verdi hergun..ve bana neyi sordu biliyromsuunuz tup bebekte hangi doz kullandiniz?yooo kimse vermedi dedim ayni hast doktorlari oldugu icin birsey diyemedi sanirim ama bakarmisiniz tuptede verilmeliymis ve tutunmasini saglarmis neyse gecmis zaman zaten birde onunla uzulemeyecegim..tek tek bakti eski belgelere...tromboliz panelinde birkac esksik var dedi 5 tane genetik test istedi..ben israrla kanama diyorum istirahat edin dedi eger rengi kirmizi olmazsa rahim icinde kalan pihtilardir dedi ama lekelenme seklinde falan dedim hic uzerinde durmadi...birde ustune sulandirici igne verdi..kizlar gelinde isin icinden cikin neyse us bakti hersey iyi dedi ben zaten etmedigim dua kalmamis vaziyette...15 gun sonra yine cagirdi siz riskli grupsunuz dedi (yasiniz kilonuz ve gecmisiniz (kayiplardan bahsediyor)surekli kontrol gerektiriyor dedi...dun gece ignemi esim yapti felaket yandi sonra 10 dak acimaya devam etti sisti sabah kalktigimda geceligim yastiklar kan olmustu igne yeri kanamis (aksam feciydim agrilarim bulantim kolum ama sizede kendimede soz verdim doktor kotu birsey demedikce artik moralimi bozmayacagim hos doktor beni bayagi riskli gruba soktu ve bu igne ile ne olacak halim ama simdilik motive ediyorum kendimi...iyiki sizler varsiniz bana cok destek oldunuz:)
Tesekkurler Denizcigim fena sayilmaz..birkac haftadir hamilelikten dolayi cok halsizim.Her an karnimi ac hissediyorum biseyler yiyorum bu seferde hazimsizlik basliyor.Yani tuhaf bir hallerdeyim insalah en kisa surede keyifli hale gelirim.Yarin senden guzel haberler alacagimizi umuyorum..............
Benim çıkmam gerekiyor kızlar, eşim aç kurt gibi yalanıyor karşımda, çok acıkmış belli ki kaydirigubbakcemile3 yarın görüşmek üzere. Denizciğim tekrar tebrik ediyorum arkadaşım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canımŞimdilik hoşçakalın a.s.
dilarem mi teknolojiyi öğrete:roflol::roflol:cek
Kızlar merhaba,
Merak eden ve bana dua eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sonucum pozitif çıktı. Çok ilginç bir duygu. hihoyyyt
Ben de sizler için dua etmeye devam edeceğim. (Hem hamilelerin duası kjabul olurmuş derler ya.) Defne, Serpil ve Rüzgar'ın güzel bir hamilelik geçirmesi,
Roni, Monişim, Diloşum ve Balance'nin de en kısa zamanda hamilelik haberlerini almak için. Hepiniziz çok seviyor ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.kaydirigubbakcemile3
Kızlar çıkyorum ben
Eşim geldi. Hepinizi çokkk öpüyorum.
(Bu arada Roni sınavın geçti canım. Haberdar et bizleri mewrak ediyoruz. Öptüm.)a.s.
kızlar bilgisayarım bozuk ondan giremiyorum tabi çıldırıyorum giremediğimden-kızlar bağımlılık yaptınız bana ne olacak halim diloşum monişim defnecim ronicim denizcim sizleri çoooooooooook öptüm ve sizi çoooook seviyorum
Kızlar çıkyorum ben
Eşim geldi. Hepinizi çokkk öpüyorum.
(Bu arada Roni sınavın geçti canım. Haberdar et bizleri mewrak ediyoruz. Öptüm.)a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?