38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canııım, o Beroş'u yerim ben
Hadi sen git ilgilen fıstıkla. Çok öptüm. a.s.

Benim çıkmam gerekiyor kızlar, eşim aç kurt gibi yalanıyor karşımda, çok acıkmış belli ki kaydirigubbakcemile3 yarın görüşmek üzere. Denizciğim tekrar tebrik ediyorum arkadaşım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım Şimdilik hoşçakalın a.s.

Eveeeet, siz listeyi yapın beni de ekleyin... Ben kaçtım, yoksa eşim yemek niyetine beni yiyecek kaydirigubbakcemile3

defnecim çok sevindim iyi haberine ohhhhhh rahatladık ya rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım moral tabiki çok önemli iyi artık kafana takmıyacaksın allaha emanet ol canım

Serpilim,
İyi iyi çok abartmadıkça yemelisin tabi ki. Senin yaramazlar da biraz obur galiba.

Bu arada güzel dileklerin için de teşekkür ediyorum.

Tamam canım teşekkürler çok öptüm. Benimki de gelmek üzere. Çok öptüm. a.s.

Kızlar çıkyorum ben

Eşim geldi. Hepinizi çokkk öpüyorum.

(Bu arada Roni sınavın geçti canım. Haberdar et bizleri mewrak ediyoruz. Öptüm.)a.s.

canım ya çoooooooooooook sevindim ben sana demedimmi içimden hamileymişsin diye geçiyo bak gördünmü benim bilgi sayar bozulmuş bugün başkasından girdim sizi merak ettim bir ohhhhhhh çektim allaha binlerce şükür en azından birimizden biri hamile kaldı bizlerede umut oldun artık hamişsin duanda bizleride unutma arada bide sorularımıza yanıt verirsin allah kucağınada almayı nasip etsin canımya inan çoooook sevindim hihoyyyt :teytey: :teytey:

kızlar bilgisayarım bozuk ondan giremiyorum tabi çıldırıyorum giremediğimden-kızlar bağımlılık yaptınız bana ne olacak halim diloşum monişim defnecim ronicim denizcim sizleri çoooooooooook öptüm ve sizi çoooook seviyorum

Kızlar çıkyorum ben

(Bu arada Roni sınavın geçti canım. Haberdar et bizleri mewrak ediyoruz. Öptüm.)a.s.

Denizcim cooooooooooookkkkkkkkk sevindim, tebrik ederim canim, Allah tamamina erdirsin insallah. hcg degerin kac cikti biliyormusun. ay ne kadar sevindim anlatamam.
canim benim sinavim dundu. ama maalesef iyi gecmedi, sorularin hepsini yetistiremedim. neyse uzulmuyorum kismet degilmis ne yapalim.3 hafta sonra aciklanacak ama hic umudum yok.
cok opuyorum seni ve bebisini yoksa bebislerin mi demem gerekiyordu.

biz de seni cok seviyoruz canim.burdaki herkes cok tatli herkesi cok seviyorum

Defnecim cok sevindim islerin iyi gitmesine. heparin isi benim de kafami karistirdi ne yalan soyleyeyim pek anlamadim. zaten kanaman varken vermesi ilginc. ama artik rahat ol. isini bilen bu konunun uzmaninin elindesin artik ona guvenmeli ve ne derse kayitsiz yapmalisin. heparin igneleri cok yakar kendimden biliyorum cok canim aciyordu. batindan subcutan yap. neden o kadar kanadi anlamadim benim hic kanamam olmamisti. igneyi yaptiktan sonra pamukla bir sure hafif bir kompres uygula.
cok opuyorum

diarem ve monisim sizler nasilsiniz. sizleri de cok opuyorum. berayi da cok opuyorum ve izin verirsen o guzel yanagini isirmak istiyorum..

Kızlar çıkyorum ben

canım seni gerçekten samimi en içten duygularımla kutluyorum,allah tamamına erdirsin,,,darısıda başımıza(roni,balance,ben,adını şuan hatırlıyamadığım ins),,,,çok çoookkkk mutluyum bugün,,,,,,,,,,,,,,
ben dilaremin o kulak mı boynuzmu artıkın kısaltcam yavrum,,,,,,sen heeeeççç merak etme:roflol:,,,,,kız senin müjdeni ilk o verdi bana telefonla severim onu bennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…