38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

diarem ve monisim sizler nasilsiniz. sizleri de cok opuyorum. berayi da cok opuyorum ve izin verirsen o guzel yanagini isirmak istiyorum..

roni nasıl gidiyor kız dersler:mymeka:ne oldu sınav,,,,hadi kızım hadi sıra bizde yaaaa:çok üzgünüm:,,,,,,canım ben çok iyiyim sağol sorduğun için:1hug:

bende seni öptüm canım,,,sen nasılsın:teselli:

roni nasıl gidiyor kız dersler:mymeka:ne oldu sınav,,,,hadi kızım hadi sıra bizde yaaaa:çok üzgünüm:,,,,,,canım ben çok iyiyim sağol sorduğun için:1hug:

Monicim sinav kotu gecti. neyse uzulmuyorum ben zaten laf olsun diye girmistim. canim ben cuma gunu gidiyorum doktoruma bakalim ne diyecek, ne zaman baslayalim diyecek. Once tiroidime bakar herhalde sayet iyiyse onumuzdeki ay dogum kontrol hapi baslatir herhalde. gelismeleri yazarim.

inş bu sefer hayırlısı olur OLUR OLSUN :Saruboceq:
boşver sınavıda çok takılma bir daha girersin

Biz de seni sevyos yavyukuşşşşş:asigim:,çabbuk tamirci çaaaar:mymeka:

diarem ve monisim sizler nasilsiniz. sizleri de cok opuyorum. berayi da cok opuyorum ve izin verirsen o guzel yanagini isirmak istiyorum..

Ronim öncelikle sınavın kötü geçtiği için üzgünüm:a015:,ama belli mi olur,belki sende kötü geçti diyip iyi not alan öğrencilerdensindir:1rolleyes:
Bu arada valla Berayımın dişleri çıktı bi kaç tane,asıl o ısırırsa bilemem
En yakın zamanda senin bebişinin totişini ısırcaz inşallah canım:1hug:

Balance canım,
Çok teşekkür ediyorum. Hepimiz patır patır sırayla hamile kalacağız. Çok inanıyorum ve dualarımdan sizleri zaten hiçbir zaman eksik etmiyorum. Sırada sizler varsınız ve hepiniz başaracaksın buna çok inanıyorum. Sen, Roni, Diloş, Moniş. (Gerçi Diloş ecük dinlenmede ama olsun) Sonra da göbecik atacağız burada. :dance:

Roni'ciğim canım, çok sağolasın.

Ben hamile kalacağıma rüyamda görsem inanmazdım. Düşünsene 13-14 yıl oldu evleneli. Artık herkes bizi çocuk konusunda sıkıştırsa da umutsuz vak'a gibi bakıyordu. Ben bile hamile kaldıysam sen niye kalmayasın. Bak hem, Defne'de çok ümitsizdi senin gibi. Kendiliğinden hamile kaldı. Bence yakında senden de çok güzel haberler alacağız. Hani pozitif enerji vermek çok önemli derler ya, bu yüzden senin de sonuçların güzel olacak buna inan.:dance:

"Sınavım çok iyi geçmedi" demişsin. Umarım yanılmışsındır. umarım kazanırsın. Ama kazanmasan bile hiç sıkma canını. Sonuçta doğru dürüst ders bile çalışamadın bizim gibi cadıların yüzünden.

Bu arada hakikaten sanki bana da ikiz gibi geliyor. Daha 12 gün oldu bu karnımda karıncalanma filan hisstmem çok tuhaf bence. Yani daha ortada bir şey yok bile sayılır. Gerçi belki de psiklojik olarak ben öyle hissediyorumdur. delikafadulden

Evet Roni haklı. Bu sitenin kızları bir başkaaa. Hepsi lokum lokum.
Bağımlılık yaptığı da doğru. Ben de normalde bilgisayardan nefret ederim. Gözümü açar açmaz, hemen bilgisayarda aklım fikrim.
kaydirigubbakcemile3

Monişim benim,
Çok teşekkürler canım. O güzel yüreğinizi o kadar iyi biliyorum ki, annemlerden sonra hemen size haber verdim zaten.

Vaaav,
Anam Diloş duymasın. Boynuz elden gidiyor valla fisfisfis.

Ülen ne fitne fesat bi hamile oldun sen:mymeka:karıştırdı ortalığı,gidiyo arkasında toz bulutuylaklava:

Allah yandım ben. Valla bi senden bi Moniş'den dayak yiye yiye şamar oğlanına döndüm. Ecük aklım vardı, o da yakında elden gider.

O oklavayla beni kovalayan Moniş'i yerim bennnnn. Üstüne de hatta tatlı niyetine Beray'ı yerim. :jeyyar:

o çok zilli teyzesi dikkat ette o seni dişlemesin,,,dişleride taze valla tuttumu bırakmaz

Ay kız siz ne alemsiniz ya. Beni öldürdün gene gülmekten. Zaten yakında gülmekten ölürsem arkamdan not bırakacağım "Ölümümden ailem değil, Moni ve Diloş sorumludur" diye. Bak ona göre ha. uyarmadı demeyin. :roflol:

Demek dişleri taze Beray'ın ha. Valla aslında haksız da değilsin. Pirinç gibi ama gıcır gıcırdır onun dişleri canıımmm. gamyoncuiremsu

denizcim cooook sevindim nasil duygulandim anlatamam:))allah cok guzel saglikli mutlu bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah ..sagligi bahti guzel bir evlat dogurursun insallah:))bak ben sana dedim allah gonlune gore verecek :)insallah balance moni roni araycigiminda haberlerini aliriz sirasiyla:)eger aramizdan birini unuttuysam affedin ecz dekiler beni cok sinirlendirdi bugun aklim karisikdenizcim bhcg kac cikti canim?ay birde ikitane yaramaz olurmu?bak ne harika olur:)seni kocamannnnnnn opuyorum

defnecim çok sevindim iyi haberine ohhhhhh rahatladık ya rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım moral tabiki çok önemli iyi artık kafana takmıyacaksın allaha emanet ol canım
canim cok tesekkur ederim...ben anladim benim hamileligim evde tetikte yatarak falan gececek..su 3 ayi doldursam sanki mucize olacak:)))canim insallah darisi basina en kisa surede sendende alalim haberlerini bak artik formumuz siraya girdi acildi onumuz insallah gelecek devami:)

canim arkadasim sana bir turlu yazamadim nette surekli kalamiyorum mesajlarda cok fazla senin mesajini arayip durdum:)seninle yakiniz haftalarimiz sen nasil hissediyorsun kendini?agrin sizin varmi?keseyi gordunuz sanirim kalp atislarina daha bir haftan var hangi ilaclari kullaniyorsun canim?inallah allah bize 9 ay bitince bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...2 gundur lekelenmem yoktu kus gibiydim bugun yine basladi(yine leim ayagim buz gibi ama kan sulandiriciya basladim ya bende anlamadim bak baslar baslamaz kanamada basliyor ama ondan degil bilakis dedi bende saskinim bugun hava guzel disari cikacaktim ama kanama olunca yataga yattim oyle bir oluyorumki eli ayagim donuyor sanki basim donuyor herhalde benim hamileligim boyle gececekbebeisini benim icin sev:)

ronicim canim sinavina uzuldum ama aklin baska yerlerdeydi zaten ben olsam sinava bile giremezdim sanirim adapte olupama yinede belli olmaz..igneler konusunda cok defa tekrarladim sorun olurmu diye tam tersi dedi heparin o tur kanama yapmaz trombosit seviyesini etkilemezmis...birde en yuksek dozdan basladik )0.7 dn gece karnimdan ben yaptim daha az acidi ve kanamadi..kolumdan esim yapmistikötükedihüsobeceremedi demekki hala siz asi olmus gibi...2 gundur kanamam yoktu bugun yine basliyor cok tesdirginim yine artarsa doktora soracagim artik ben boyle gecirecegim sanirim bu hamileligisen nasilsin?bu ay calismalar nasil gittti?:)hadi insallah spontan guzel haberlerini aliriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…