diarem ve monisim sizler nasilsiniz. sizleri de cok opuyorum. berayi da cok opuyorum ve izin verirsen o guzel yanagini isirmak istiyorum..
diarem ve monisim sizler nasilsiniz. sizleri de cok opuyorum. berayi da cok opuyorum ve izin verirsen o guzel yanagini isirmak istiyorum..
kızlar bilgisayarım bozuk ondan giremiyorum tabi çıldırıyorum giremediğimden-kızlar bağımlılık yaptınız bana ne olacak halim diloşum monişim defnecim ronicim denizcim sizleri çoooooooooook öptüm ve sizi çoooook seviyorum
roni nasıl gidiyor kız dersler:mymeka:ne oldu sınav,,,,hadi kızım hadi sıra bizde yaaaa:çok üzgünüm:,,,,,,canım ben çok iyiyim sağol sorduğun için:1hug:
Monicim sinav kotu gecti. neyse uzulmuyorum ben zaten laf olsun diye girmistim. canim ben cuma gunu gidiyorum doktoruma bakalim ne diyecek, ne zaman baslayalim diyecek. Once tiroidime bakar herhalde sayet iyiyse onumuzdeki ay dogum kontrol hapi baslatir herhalde. gelismeleri yazarim.
Kızlar merhaba,
Merak eden ve bana dua eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sonucum pozitif çıktı. Çok ilginç bir duygu. hihoyyyt
Ben de sizler için dua etmeye devam edeceğim. (Hem hamilelerin duası kjabul olurmuş derler ya.) Defne, Serpil ve Rüzgar'ın güzel bir hamilelik geçirmesi,
Roni, Monişim, Diloşum ve Balance'nin de en kısa zamanda hamilelik haberlerini almak için. Hepiniziz çok seviyor ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin dilarem :) benim için minik bir öpücük kondurur musun annesi :)
Hemi de hava atıyor herkeşe...Bilmiyorum artıkın.
kızlar bilgisayarım bozuk ondan giremiyorum tabi çıldırıyorum giremediğimden-kızlar bağımlılık yaptınız bana ne olacak halim diloşum monişim defnecim ronicim denizcim sizleri çoooooooooook öptüm ve sizi çoooook seviyorum
canım ya çoooooooooooook sevindim ben sana demedimmi içimden hamileymişsin diye geçiyo bak gördünmü benim bilgi sayar bozulmuş bugün başkasından girdim sizi merak ettim bir ohhhhhhh çektim allaha binlerce şükür en azından birimizden biri hamile kaldı bizlerede umut oldun artık hamişsin duanda bizleride unutma arada bide sorularımıza yanıt verirsin allah kucağınada almayı nasip etsin canımya inan çoooook sevindim hihoyyyt :teytey: :teytey:
Denizcim cooooooooooookkkkkkkkk sevindim, tebrik ederim canim, Allah tamamina erdirsin insallah. hcg degerin kac cikti biliyormusun. ay ne kadar sevindim anlatamam.
canim benim sinavim dundu. ama maalesef iyi gecmedi, sorularin hepsini yetistiremedim. neyse uzulmuyorum kismet degilmis ne yapalim.3 hafta sonra aciklanacak ama hic umudum yok.
cok opuyorum seni ve bebisini yoksa bebislerin mi demem gerekiyordu.
canım seni gerçekten samimi en içten duygularımla kutluyorum,allah tamamına erdirsin,,,darısıda başımıza(roni,balance,ben,adını şuan hatırlıyamadığım ins),,,,çok çoookkkk mutluyum bugün,,,,,,,,,,,,,,
ben dilaremin o kulak mı boynuzmu artıkın kısaltcam yavrum,,,,,,sen heeeeççç merak etme:roflol:,,,,,kız senin müjdeni ilk o verdi bana telefonla severim onu bennnnnn
Ülen ne fitne fesat bi hamile oldun sen:mymeka:karıştırdı ortalığı,gidiyo arkasında toz bulutuylaklava:
o çok zilli teyzesi dikkat ette o seni dişlemesin,,,dişleride taze valla tuttumu bırakmaz
denizcim cooook sevindim nasil duygulandim anlatamam:))allah cok guzel saglikli mutlu bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah ..sagligi bahti guzel bir evlat dogurursun insallah:))bak ben sana dedim allah gonlune gore verecek :)insallah balance moni roni araycigiminda haberlerini aliriz sirasiyla:)eger aramizdan birini unuttuysam affedin ecz dekiler beni cok sinirlendirdi bugun aklim karisikDefnee, canım
İnan meraktan öldük. Dün telefonda da konuştuk, Moni ve Diloş'la. Onlar da çok merak ediyordu eni. İyi ki haberdar ettin bizi. Çok güzel bir haber verdin. bize. :dance::dance::dance:
Gerçi senin yaramaz biraz şımarık çıktı. Yüreğini ağzına getiriyor habire. Ama dualarımız hep seninle. Bu arada bak bana ettiğiniz dualar da kabul oldu. Hepinizden Allah razı olsun. Ne diyeyim. a.s.
canim cok tesekkur ederim...ben anladim benim hamileligim evde tetikte yatarak falan gececek..su 3 ayi doldursam sanki mucize olacak:)))canim insallah darisi basina en kisa surede sendende alalim haberlerini bak artik formumuz siraya girdi acildi onumuz insallah gelecek devami:)defnecim çok sevindim iyi haberine ohhhhhh rahatladık ya rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım moral tabiki çok önemli iyi artık kafana takmıyacaksın allaha emanet ol canım
canim arkadasim sana bir turlu yazamadim nette surekli kalamiyorum mesajlarda cok fazla senin mesajini arayip durdum:)seninle yakiniz haftalarimiz sen nasil hissediyorsun kendini?agrin sizin varmi?keseyi gordunuz sanirim kalp atislarina daha bir haftan var hangi ilaclari kullaniyorsun canim?inallah allah bize 9 ay bitince bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...2 gundur lekelenmem yoktu kus gibiydim bugun yine basladiDefneciğim dularım seninle arkadaşım, inşallah çok güzel haberler alacağız senden. Bizi habersiz bırakma lütfen :1hug:
Denizciğim yoğun birkaç gün geçirdim ama ara ara girip takip etmeye çalıştım yazılanları :) Senin sonucun yarın belli oluyor değil mi? İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. Yarın okulda çok işim olacak ama yazamasam da ara ara girip senden gelen haberi bekleyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?