38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Üf hanginize dalacağım gerçi. Moniş'imin haklı mazareti var. Roni ders çalışıyor, Diloş Beray'la uğraşıyor, Defne dinlenmede. Üf kıyamadım gene size.:1shok:

Bu arada saçınızı yoldum demin. Acıdı mı kızlar. Öpeyim geçsin hemencik. :1hug:

şimdi nerden çıktığımı söylemeyim bacım:roflol:,,,,,napıyon kızzzzzz,zilloş,,,,nasıl gidiyor gebişlik,,,,,,dedim bu seferde görmeyecek herhalde

:roflol: Allahım sen ne alem kızsın yahu.
Valla daha gebiş olmadığım için bilmiyorum. Ama bekleme kısmı zormuş hakikaten. delikafadulden

Bu arada sitenin işleyişi mi yoksa dolu olduğu için mi yazılanlar geç düşüyor bilgisayara. Bir tuhaflık var bu işte. Bazen on-line olan o an orada olmuyor, ya tersi anlamadım getti. fisfisfis

özelden yolladım geç oraya

özelden yolladım geç oraya

profili herkes görebilir,,,özeli sadecesite yöneticileri görebilir,,,,,en altta açık olduğumuzu gösteren (isimlerimizden)istediğin ismin üzerine tıkladığında profil msjlarına direk geçersin,,,,birbirimize yazdığımız mesajlrın başındaki (büyük)isimlerine tıkladığındada özel mesj atabilirsin mesela moneta kullanıcısına özel mesaj gönder yazar ,,,,,

Tamam iyi hoş site. Emeği geçenlerden ASllah rzı olsun. ama ecük şunu daha pratik yapsınlar yahu.

Bu arada mailine yolladım Monim. Çok öptüm. :1hug:

Kızım bu ne biçim iş yahu. Bir kaşık suda boğulmak denir ya. Ben de bir kaşık sitede boğuldum. Oradan oraya gidiyorum. Heçç.delikafadulden

Kızım bu ne biçim iş yahu. Bir kaşık suda boğulmak denir ya. Ben de bir kaşık sitede boğuldum. Oradan oraya gidiyorum. Heçç.delikafadulden

öğrendikten sonra kolay oluryerimseniben,,,mailini aldım,,,,kız sen ne cicisin öylecokacimcoook,,,bende yollayacağım ama becerince,,,yeni versiyon messenger yüklendi ecük bende cahal kaldım,,,,,birazdan kurcalarımkaydirigubbakcemile5

SMıLESLAR ÇIKMAYINCA ÇAKTIRMADAN SEZENıN ŞARKISINI SÖYLÜYOMUŞUM GıBı YAPTIM,NASI AMAAAA HıııııÇ ÇAKTIRMADIM Dı Mı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…