baharcim..sagol iste elimde deyil rabbim yardim eder insallahhh..benim ne yemekle nede ev isiyle isim yok hic birsey yapmiyorum kendimi yormamak icin sagolsun esim hepisini yapiyo..dogru mutfaga giremiyorum..yemek kokularina diger kokulara dayanamiyorum..sana kolay gelsin canim enesi op yerime..[/QUO
Toana canım,sana canlı canlı selam.Demek yarın büyük gün.Arkadaşların dediği gibi heyecan yapma dua et Allah hayırlısını nasip etsin canım.Bende duacınım yarın inşallah güzel haberlerle dönersin.Ben acık hasta oldum.Grip mikrobu çocuklardan bana geçti.Önce tansiyonum düştü sonra diğer belirtileriyle canıma okudu ama bu sabah iyi uyandım.Ayakta geçti inşallah.İzin de almak istemiyorum ki daha sonra belki lazım olur ozaman kullanırım.Dr için randevu almadım henüz.Adetime yakın arayıp alıcam ama daha yaklaşık 20 gün var.Bakalım artık.Neyse sen kendine iyi bak bize de güzel haberlerini ver emi canım.alkan..canli slm sana..nasilsin iyimisin ..tansiyonun biraz daha iyimi..az kaldi deyilmi randevun nezamandi hastaneyle..
Badenur'a ben de çooook ama çok sevindim.Allah onun ve kuzularının yardımcısı olsun inşallah...günaydın herkese
dün badenur la yazıştık. kendisi daha iyiymiş. solunum ve kalbi düzelmiş. kasılmalar azalmış ama geçmemiş. yeni bir ilaç deniyorlarmış. erken doğum riski devam diyor. inşallah yeni ilaç işe yarar ve bebekler dayanırlar
Aaaaa,ben seni gayet iyi hatırlıyorum canım.Öyle 3 gün girmemekle unutulmaz merak etme.Al randevunu gel belki de aynı dönemlerde tedaviye başlarız kimbilir.O çayıra salmak bende de tavan yaptı.Semra hanım gittiği yerlerden döndü mü bilmiyorum.Büyük ihtimalle dönmüştür.Ben geçen ay aradığımda sekreteri bana randevu vermişti.Ama önce sizi başka bir dr muayene edecek sonra aynı gün içinde kendiside görecek demişti.Ama mutlaka kendisiyle görüşmem gerekiyor dedim tamam zaten bakacak demişti.Anlıycan ön muayeneyi önce başka bir dr yapıyor.Hoşlanmadım bu durumdan ben.Direk kendin bak bakacaksan.Önce biri sonra diğeri ne alakaysa artık.Sanki kolay.Ellerinde koca bi sopaMerhaba herkese. Sesim cikmadi bir suredir, unutmussunuzdur beni, hatirlayan varmiii? :) Forumda okunacak ne cok sey birikmis. Bir suru yeni arkadas gelmis -sanki ben cok eskiyim ya!
En onemlisi badenur'a saglik versin Allah.
hayatkavunici: harika haberler, tamamina ersin bu sefer, bize de moral olsun.
Altinyunus, ne tatli oglun, kestirme saclariniii, masallah.
Memorial'a randevu talebi gonderdim internetten, yarim saat olmadan aradilar. Hemen doktorlara bagladilar danisma icin, mesguldu herkes henuz gorusemedim ama tekrar arayacaklar. Semra Hn'a da danisma emaili attim, ko-kultur denemek istedigimi soyledim. Ilk adimi attim bakalim ne olacak.
Ne ilac aliyorum dogru duzgun, ne spor, saldim cayira mevlam kayira durumu. Ama bir gideyim Istanbul'a ari sutu polen alacagim.
Hepinize sevgiler.((tövbe tövbe...Neyse katlanıcaz artık napalım.Birde benim anlayamadığım şey şu.Sekreter bana dediki telde muayene ücretini biliyorsunuz değil mi?Biliyorum dedim.Peki öyleyse ben hatırlatmak istedim dedi.Fakat şimdi düşünüyorum da anacım ben tedaviye geleceğimi söylüyorum.Bana resim getir,evlenme cüzdanını getir diyorsun ok.E tüp bebek parasını da buyrun vezneye yatırın diyeceksiniz peki önden 320 tl almak ne iş.Neyin parası o anlayamadım.Ben Amerikanda böyle bir ücret ödemedim.2 sefer tüp yaptık çok paralar verdik ama önden hoşgeldiniz parası almadı orası bizden.Yani yanlış anlasılmasın hamama giren terler göze de almışız zaten ama yine de çok mantıksız.Ben hastalanmadan 3-5 gün önce gidip drla tanışayım merkezi göreyim önden yaptırmam gereken tahlil mahlil varsa yaptırayım diye gidiyorum.Ve hemen arkasından başlanacaksa bu ödeme bence hoşdeğil.Hepsini pakete dahil etmeleri gerekir.Neyse görücez bakalım gün gelsin gidelim.
Bunları neden yazdım,büyük ihtimal yazacak daha güzel renkli zevkli bir şeyler olmadığı için şu son günlerde.Olduğunda benim yazılara kesin yansır.
Maicim sende canlısın canım.Öpüyorum seni çok...
Topiğimizin hamileleri kendinize iyi bakın.Anneler bebeklerinize ve size sevgiler.Anne aday adayları Allah yardımcımız olsun.Hepinize hayırlı geceler diliyorum.Hoşçakalın...
Aaaaa,ben seni gayet iyi hatırlıyorum canım.Öyle 3 gün girmemekle unutulmaz merak etme.Al randevunu gel belki de aynı dönemlerde tedaviye başlarız kimbilir.O çayıra salmak bende de tavan yaptı.Semra hanım gittiği yerlerden döndü mü bilmiyorum.Büyük ihtimalle dönmüştür.Ben geçen ay aradığımda sekreteri bana randevu vermişti.Ama önce sizi başka bir dr muayene edecek sonra aynı gün içinde kendiside görecek demişti.Ama mutlaka kendisiyle görüşmem gerekiyor dedim tamam zaten bakacak demişti.Anlıycan ön muayeneyi önce başka bir dr yapıyor.Hoşlanmadım bu durumdan ben.Direk kendin bak bakacaksan.Önce biri sonra diğeri ne alakaysa artık.Sanki kolay.Ellerinde koca bi sopa((tövbe tövbe...Neyse katlanıcaz artık napalım.Birde benim anlayamadığım şey şu.Sekreter bana dediki telde muayene ücretini biliyorsunuz değil mi?Biliyorum dedim.Peki öyleyse ben hatırlatmak istedim dedi.Fakat şimdi düşünüyorum da anacım ben tedaviye geleceğimi söylüyorum.Bana resim getir,evlenme cüzdanını getir diyorsun ok.E tüp bebek parasını da buyrun vezneye yatırın diyeceksiniz peki önden 320 tl almak ne iş.Neyin parası o anlayamadım.Ben Amerikanda böyle bir ücret ödemedim.2 sefer tüp yaptık çok paralar verdik ama önden hoşgeldiniz parası almadı orası bizden.Yani yanlış anlasılmasın hamama giren terler göze de almışız zaten ama yine de çok mantıksız.Ben hastalanmadan 3-5 gün önce gidip drla tanışayım merkezi göreyim önden yaptırmam gereken tahlil mahlil varsa yaptırayım diye gidiyorum.Ve hemen arkasından başlanacaksa bu ödeme bence hoşdeğil.Hepsini pakete dahil etmeleri gerekir.Neyse görücez bakalım gün gelsin gidelim.
Bunları neden yazdım,büyük ihtimal yazacak daha güzel renkli zevkli bir şeyler olmadığı için şu son günlerde.Olduğunda benim yazılara kesin yansır.
Topiğimizin hamileleri kendinize iyi bakın.Anneler bebeklerinize ve size sevgiler.Anne aday adayları Allah yardımcımız olsun.Hepinize hayırlı geceler diliyorum.Hoşçakalın...
Alkan canim tesekkurler. Beni Memorial'dan Dr. Mustecep Bey aradi. Durumu anlattim, 42 yas, 4 basarisiz deneme falan dedim, ko-kultur denemeyi dusundum, ne onerirsiniz dedim. Tum tahlillerinizi gonderin, genetik arastirma yapalim, yasinizin yaninda baska sebepleri arastiralim, sizi once bir gorelim dedi. Hemen gelip tedaviye baslamanizi istemeyiz dedi. Yani tam istedigim gibi konustu, birileri arastirsin beni istiyoruuum Ko-kultur pek yapmiyorlarmis artik, 24 saat embriyo takibi yapiyorlarmis bilgisayar ile. Pek anlamadim bu kismi, fakat fazla konusacak durumda degildim, tam toplantimin ortasinda aradi. Fakat acaba bit taktik hatasimi yaptim diyorum. Telefon ve internette Semra Hanim'dan randevu istiyorum demistim, Mustecek Bey arayinca sanki onun hastasi olacakmisim gibi konustu. Simdi onunla baslarsam oylemi gidecek, hmmm, email ile bu isi aciga kavusturmam lazim.
Bir yandan hic sevmiyorum bu ilac igne islerini, dedigin gibi kevgire donduk. DHEA kullanmayi da biraksammi acaba, zaten 6 aydan fazla kullanmamak gerekiyormus. Diger yandan ise otomatige baglandim, boyle denemeye devam, vazgecmek yok. Basarili olacagini tam kalbimde hissedemiyorum nedense, belki hayal kirikligina karsi kalkan gelistirdim. Sanki hep boyle deneyip yanilacakmisim ama buna da icerlemiyormusum gibi hissediyorum. Insallah yanilirim, hamile kalirim da bu laflarim havada kalir. Beynimin oyunlari iste :)
Lenova lutfen bozma moralini. Haklisin ama, herkesin sormasi asap bozucu. Ben kimseye soylemedim ilk denememi. 2uncu denemeyi daha rahat hissedip anneme soyledim, dusun artik. 3uncu denememde en yakin arkadaslarim ve babam da ogrendi. Cok enteresan nedense anneannem (Allah saglik versin, hala hayatta) en basindan beri biliyordu. Aramizda 45 yas var ama Kime soylediysem de 'bana sormayin, gerekirse ben konuyu acarim' dedim, hepsi de saygi gosterdi.
Neyse, sen de artik konuyu kapattik diyebilirsin, birsey yok bunda. Ama kalbin 'devam' diyorsa, o zaman devaaam. 42 ve 44 yas da neymis, gayet genc aslinda. Eskinin 30-35 yaslari gibi. Aslinda bence biz bir ara kusagiz; insan omru uzadi, evlilik / cocuk sahibi olma yasi degisti, dogurganlik mekanizmasi henuz ayak uyduramadi. Biz simdi bu mekanizmayi tetikleyip duruyoruz, bir kac kusak sonra insan vucudu farkli tepki vermeye baslayacak, 'kullanilmayan organlar kuculur' mantigiyla, kullanilan organlar gelisecek, daha gec yaslarda ureme olacak.
Kisacasi, bence devammm!!!
canım dün bakıp çıkmışım görmedim. bugün gitmişsindir. artık güzel haberlerini alırız.deniz bulut ...baharnaz ...merabalar ikinizede napiyorsnuz kizlar..iyisiniz umarim...yarin benim ultrasyonum var ..bakalim nolucak ..heycanliyim ..duanizi bekliyorum bakalim benim 3. ne alemde dr um ne diycek..cok guzel duygular rabbim herkese butun isteyen arkadaslarimada versin rabbim benide celiskide koymasin herseyin hayirlisini verir insallahh..
baharcim..sagol iste elimde deyil rabbim yardim eder insallahhh..benim ne yemekle nede ev isiyle isim yok hic birsey yapmiyorum kendimi yormamak icin sagolsun esim hepisini yapiyo..dogru mutfaga giremiyorum..yemek kokularina diger kokulara dayanamiyorum..sana kolay gelsin canim enesi op yerime..[/QUO
Toana canım,sana canlı canlı selam.Demek yarın büyük gün.Arkadaşların dediği gibi heyecan yapma dua et Allah hayırlısını nasip etsin canım.Bende duacınım yarın inşallah güzel haberlerle dönersin.Ben acık hasta oldum.Grip mikrobu çocuklardan bana geçti.Önce tansiyonum düştü sonra diğer belirtileriyle canıma okudu ama bu sabah iyi uyandım.Ayakta geçti inşallah.İzin de almak istemiyorum ki daha sonra belki lazım olur ozaman kullanırım.Dr için randevu almadım henüz.Adetime yakın arayıp alıcam ama daha yaklaşık 20 gün var.Bakalım artık.Neyse sen kendine iyi bak bize de güzel haberlerini ver emi canım.
Badenur'a ben de çooook ama çok sevindim.Allah onun ve kuzularının yardımcısı olsun inşallah...
Aaaaa,ben seni gayet iyi hatırlıyorum canım.Öyle 3 gün girmemekle unutulmaz merak etme.Al randevunu gel belki de aynı dönemlerde tedaviye başlarız kimbilir.O çayıra salmak bende de tavan yaptı.Semra hanım gittiği yerlerden döndü mü bilmiyorum.Büyük ihtimalle dönmüştür.Ben geçen ay aradığımda sekreteri bana randevu vermişti.Ama önce sizi başka bir dr muayene edecek sonra aynı gün içinde kendiside görecek demişti.Ama mutlaka kendisiyle görüşmem gerekiyor dedim tamam zaten bakacak demişti.Anlıycan ön muayeneyi önce başka bir dr yapıyor.Hoşlanmadım bu durumdan ben.Direk kendin bak bakacaksan.Önce biri sonra diğeri ne alakaysa artık.Sanki kolay.Ellerinde koca bi sopa((tövbe tövbe...Neyse katlanıcaz artık napalım.Birde benim anlayamadığım şey şu.Sekreter bana dediki telde muayene ücretini biliyorsunuz değil mi?Biliyorum dedim.Peki öyleyse ben hatırlatmak istedim dedi.Fakat şimdi düşünüyorum da anacım ben tedaviye geleceğimi söylüyorum.Bana resim getir,evlenme cüzdanını getir diyorsun ok.E tüp bebek parasını da buyrun vezneye yatırın diyeceksiniz peki önden 320 tl almak ne iş.Neyin parası o anlayamadım.Ben Amerikanda böyle bir ücret ödemedim.2 sefer tüp yaptık çok paralar verdik ama önden hoşgeldiniz parası almadı orası bizden.Yani yanlış anlasılmasın hamama giren terler göze de almışız zaten ama yine de çok mantıksız.Ben hastalanmadan 3-5 gün önce gidip drla tanışayım merkezi göreyim önden yaptırmam gereken tahlil mahlil varsa yaptırayım diye gidiyorum.Ve hemen arkasından başlanacaksa bu ödeme bence hoşdeğil.Hepsini pakete dahil etmeleri gerekir.Neyse görücez bakalım gün gelsin gidelim.
alkan oraya danışmaya gidip başlamayan da çok kişi var. ama şöyle birşey yapabilirler muayene ücretini alıp önümüzdeki 1 ya da 3 ay içinde tedaviye başlarsa tüp bebek ücretinden düşerler. bu çok mantıklı olurdu.
semra hanım genelde ilk muayeyi yapıp varsa tedavileri planlayıp sonra başka doktora devrediyor biliyorsun değil mi? yani bir hastayı baştan sona takip edemiyor. mustecep bey ile konuşman semra hanımdan randevu almana engel değil.Alkan canim tesekkurler. Beni Memorial'dan Dr. Mustecep Bey aradi. Durumu anlattim, 42 yas, 4 basarisiz deneme falan dedim, ko-kultur denemeyi dusundum, ne onerirsiniz dedim. Tum tahlillerinizi gonderin, genetik arastirma yapalim, yasinizin yaninda baska sebepleri arastiralim, sizi once bir gorelim dedi. Hemen gelip tedaviye baslamanizi istemeyiz dedi. Yani tam istedigim gibi konustu, birileri arastirsin beni istiyoruuum Ko-kultur pek yapmiyorlarmis artik, 24 saat embriyo takibi yapiyorlarmis bilgisayar ile. Pek anlamadim bu kismi, fakat fazla konusacak durumda degildim, tam toplantimin ortasinda aradi. Fakat acaba bit taktik hatasimi yaptim diyorum. Telefon ve internette Semra Hanim'dan randevu istiyorum demistim, Mustecek Bey arayinca sanki onun hastasi olacakmisim gibi konustu. Simdi onunla baslarsam oylemi gidecek, hmmm, email ile bu isi aciga kavusturmam lazim.
Bir yandan hic sevmiyorum bu ilac igne islerini, dedigin gibi kevgire donduk. DHEA kullanmayi da biraksammi acaba, zaten 6 aydan fazla kullanmamak gerekiyormus. Diger yandan ise otomatige baglandim, boyle denemeye devam, vazgecmek yok. Basarili olacagini tam kalbimde hissedemiyorum nedense, belki hayal kirikligina karsi kalkan gelistirdim. Sanki hep boyle deneyip yanilacakmisim ama buna da icerlemiyormusum gibi hissediyorum. Insallah yanilirim, hamile kalirim da bu laflarim havada kalir. Beynimin oyunlari iste :)
Lenova lutfen bozma moralini. Haklisin ama, herkesin sormasi asap bozucu. Ben kimseye soylemedim ilk denememi. 2uncu denemeyi daha rahat hissedip anneme soyledim, dusun artik. 3uncu denememde en yakin arkadaslarim ve babam da ogrendi. Cok enteresan nedense anneannem (Allah saglik versin, hala hayatta) en basindan beri biliyordu. Aramizda 45 yas var ama Kime soylediysem de 'bana sormayin, gerekirse ben konuyu acarim' dedim, hepsi de saygi gosterdi.
Neyse, sen de artik konuyu kapattik diyebilirsin, birsey yok bunda. Ama kalbin 'devam' diyorsa, o zaman devaaam. 42 ve 44 yas da neymis, gayet genc aslinda. Eskinin 30-35 yaslari gibi. Aslinda bence biz bir ara kusagiz; insan omru uzadi, evlilik / cocuk sahibi olma yasi degisti, dogurganlik mekanizmasi henuz ayak uyduramadi. Biz simdi bu mekanizmayi tetikleyip duruyoruz, bir kac kusak sonra insan vucudu farkli tepki vermeye baslayacak, 'kullanilmayan organlar kuculur' mantigiyla, kullanilan organlar gelisecek, daha gec yaslarda ureme olacak.
Kisacasi, bence devammm!!!
selam 38in gülleri
yeni geleneler oluş.hoşgelmişler
zarphocam..selammmm:))kızlar büyüdükçe daha bir az geleceğiz sanırım buraya değilmi hocam?clarisanın desteksiz oturuşunu kutluyorum.çok ta tatlı olmuş şeker.onu çok öpreim.
bahar...canım ne zor vakit bulunuyor değil mi artıkburaya...kaçak göçek...enese öpücükk....
deniz....wc konusundaki yorumuna teşekkürler....hemfikirim...batunun maceralarını okuyorum.bizde de sehpalar ve birkaç sandalye yatakodasında şimdilik.ardiye misali.benim kızın eski sakinliği kalmadı bu ara.kolltuk tepelerine düz duvara tırmanıyor.hatta minderleri devirmeye başladık!
hayır diye bende çok söylüyorum ama bu kelimeyi hiç sevmiyor duymak istemiyor.batuya höt!diye bağırman beni rahatlattı:))zira vicdan yapıp kendi kendimi dövüyorum.temsili...yalnız değilmişim.mahallenin mutlu yumurcağı ne?kitap ismi mi?
toanacım....kalp kalbe karşıymış.inan ben de istedim seni İstanbulda iken görmeyi tanışmayı...ama karkış tı.müthiş soğuktu.kızı alıp çıkmam mümkün değil.yaz olsa idi kesin gelirsim memoriale seni ziyarete.öpreim öperim denizi.sende okşayıver yavruları benim için.yarınki ultrasyonun güzel geçsin.ferah haberle dön inşallah...
hayatkavuniçi....transferin hayırlısı olsun.sana sıkı sıkı tutunsunlar
akide... pek uğramamış.iğnelere devam demiş gitmiş.hayırlısı olsun.
mahallenin mutlu yumurcağı kitapmış.....
alabama....wc konusunda yorum için teşekkürler..tekliuykuya geçiş konusunda bende de sendeki gibi oldu.ama birkaç gündür kızım rahatsız.boşverdik.uyusunda büyüsün niinni...annesi geceye beklesin ninnnniiii.(biraz da zorunluluktan.ilaç saatlerinde uyanık olamlıyım.iyileşince eskiye dönerim.mertin yeni fotosu yok mu bu ara.ben mi kaçırdım.
altınyunus....İzmire selam....umutun göz problemi dikkatimi çekti.zaten uzun zamandır aklımdaydı.bende kızı götüreceğim yakında göz dr una...sanki arada sol gözü kayar gibi oluyor.belli belirsiz.dr normal göz dr u mu?yoksa çocuklar için ayrı bir bölüm ya da dr var mı?normal kontrollerine götürdüğümüz dr umuz göz dr u göz dr udur.çocuk için ayrı duymaım demişti de....
kampa....canlı selam....hadi yaa bismillah.memorial sana da uğur getirsin inşallah...
unuttuğum varsa bunlar da onlara
kız hasta....ilaç vermek için uyumamalıyım.fırsat maliyeti gibi bir şey oldu.yazabildim...herkese sevgler
ooo deniz hareketlenmiş.tabii ne yapsa batu ya yaşlaşamaz. aman yaklaşmasın da. evde kapalı olmak onları çok zorluyor. enerjilerini bitirecek yer bulamıyorlar. hele batu gibi fazla enerjik ise. batu her gün dışarı çıkıyor. buna rağmen zaptedemiyoruz. mayıs gelsin hastalık zamanı geçsin kesin bir oyun grubuna gidecek. sen de artık deniz i düzenli çıkarırsın.
mahallenin en mutlu yumurcağı kitap. yeni okuyorum. önerileri denemeye başlamadım ama 1-3 yaş arasını gerçekten çok güzel anlatmış. istersen bana özelden adresini yaz. bitirince sana gönderirim.
Arkadaşlar Merhaba
Bizde geçen akşam eşimle konuştuk önümüzdeki günlerde tekrar başlamayı düşünüyoruz tüp e.
Kafama takılan merkez konusu
Memorial
Alman Hastanesi
Acıbadem
Karasız kaldım. Burda Bahçeçi yi övenler olduğu kadar illallah diyenlerde olmuş onu eledim aklımdan.
Memorial e bir kez gidip görüşmüştük lakin konuşmalar içimize sinmedi orayı bırakmıştık, fakat herkesin söylediği, oranın laboratuvarı çok iyiymiş diye yazılmış hep. Tekrar onu listeme aldım.
Ne olur fikri olanlar yazsın bana da
Sukurler olsun bebegi gordum, kalp atisini da duydum. Ancak 3 gundur oyle bir hastayim ki yataktan kalkamiyorum. 5 dak gezinsem olu gibi cakiliyorum yataga. Allahtan atesim yok ama canima okudu bu grip. Doktor bebege bir zarari yok dedi. O kadar halsizim ki nasil etkilemez aklim almiyor. Zencefil bal karisimi aliyorum gunde 2 defa. Ihlamur elma karanfil cayi iciyorum banamisin demiyor. Normalde ertesi gun ayaklanirdim. Korkuyorum birsey olmasin.
Umarim badenurdan iyi haberler vardir. Bilen varsa yazabilir mi?
kizlarr.geldim dr dan ..iktane gordu dr um ve saglikli oldugunu soyledi cok sukur..9 haftalik olmuslar teyzeleri..icim kipr kipr etti valla..kafama takilan tek sey 3.ncu bebekti oda gelismemis zaten kalbi durmus biraz uzuldum tabii ama alahim hakkimiza hayirlisini versin insalahh..3 hafta sonrada kan vericem ve bebeklerin ense sine felan bakilcakmis tabbi..burasi biraz kucuk oldugu icin buyuk sehre gidip.. baktircaz.. ..insallah ondandanda guzel sonuclar aliriz..dogumumumunda 9 .ayin 28 ine gelicegini soylediler tabi 3 hafta oncede olabilirmiss..bugun yine birsuru kan verdim sonuclarinida 3 hafta sonra alicaz ..bundan sonrada rabbim yormadan tamamina erdirir insallahh..tabbii cansin..evimicin..simdi unuttum hamile varsa diger arkadaslariminda tamamina erdirir insallahh ..anneli babali..ozursuz problemsiz..ve bu duyguyu rabbimm ..maiumutuma..alkanima....diger isimlerini unuttugum arkadaslarimada tattirsin insallahh..kizlarr gobisleriniz dolsun benim gibi insallahhh istegim budur saglik tan sihattenn..kizlar ettiginiz dulariniza da tesekur edrim ..cans..maiumutcugum..alkancigim..deniz bulutcugum..alabama cigim...baharcigim..denizgeldicigim. .ismini unuttugum diger arkadaslarim allah sizlerden razi olsun ..sizler iyiki varsiniz iyiki tanimisim dostlarim benim hepinizi opuyorum saglicaklaa kalin...
kizlarr.geldim dr dan ..iktane gordu dr um ve saglikli oldugunu soyledi cok sukur..9 haftalik olmuslar teyzeleri..icim kipr kipr etti valla..kafama takilan tek sey 3.ncu bebekti oda gelismemis zaten kalbi durmus biraz uzuldum tabii ama alahim hakkimiza hayirlisini versin insalahh..3 hafta sonrada kan vericem ve bebeklerin ense sine felan bakilcakmis tabbi..burasi biraz kucuk oldugu icin buyuk sehre gidip.. baktircaz.. ..insallah ondandanda guzel sonuclar aliriz..dogumumumunda 9 .ayin 28 ine gelicegini soylediler tabi 3 hafta oncede olabilirmiss..bugun yine birsuru kan verdim sonuclarinida 3 hafta sonra alicaz ..bundan sonrada rabbim yormadan tamamina erdirir insallahh..tabbii cansin..evimicin..simdi unuttum hamile varsa diger arkadaslariminda tamamina erdirir insallahh ..anneli babali..ozursuz problemsiz..ve bu duyguyu rabbimm ..maiumutuma..alkanima....diger isimlerini unuttugum arkadaslarimada tattirsin insallahh..kizlarr gobisleriniz dolsun benim gibi insallahhh istegim budur saglik tan sihattenn..kizlar ettiginiz dulariniza da tesekur edrim ..cans..maiumutcugum..alkancigim..deniz bulutcugum..alabama cigim...baharcigim..denizgeldicigim. .ismini unuttugum diger arkadaslarim allah sizlerden razi olsun ..sizler iyiki varsiniz iyiki tanimisim dostlarim benim hepinizi opuyorum saglicaklaa kalin...
canımm çok sevindim sağlıkla sağlıklı bebeklerinizi vakti geldiğinde kucağınıza alın inşallah.3. için seçim yapmak zorunda kalmamana çokkk sevindim,duan buydu diymi,ALLAH gönlüne göre verdi.bizim için ettiğin duaların içinde ALLAH razı olsun,senin duaların çok makbuldur,3 canlısın sen.keyifli hamileliğin kolay doğumun olsun inşallah.öpüyorum üçünüzüde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?