38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharcim..sagol iste elimde deyil rabbim yardim eder insallahhh..benim ne yemekle nede ev isiyle isim yok hic birsey yapmiyorum kendimi yormamak icin sagolsun esim hepisini yapiyo..dogru mutfaga giremiyorum..yemek kokularina diger kokulara dayanamiyorum..sana kolay gelsin canim enesi op yerime..

Alkan canim tesekkurler. Beni Memorial'dan Dr. Mustecep Bey aradi. Durumu anlattim, 42 yas, 4 basarisiz deneme falan dedim, ko-kultur denemeyi dusundum, ne onerirsiniz dedim. Tum tahlillerinizi gonderin, genetik arastirma yapalim, yasinizin yaninda baska sebepleri arastiralim, sizi once bir gorelim dedi. Hemen gelip tedaviye baslamanizi istemeyiz dedi. Yani tam istedigim gibi konustu, birileri arastirsin beni istiyoruuum Ko-kultur pek yapmiyorlarmis artik, 24 saat embriyo takibi yapiyorlarmis bilgisayar ile. Pek anlamadim bu kismi, fakat fazla konusacak durumda degildim, tam toplantimin ortasinda aradi. Fakat acaba bit taktik hatasimi yaptim diyorum. Telefon ve internette Semra Hanim'dan randevu istiyorum demistim, Mustecek Bey arayinca sanki onun hastasi olacakmisim gibi konustu. Simdi onunla baslarsam oylemi gidecek, hmmm, email ile bu isi aciga kavusturmam lazim.

Bir yandan hic sevmiyorum bu ilac igne islerini, dedigin gibi kevgire donduk. DHEA kullanmayi da biraksammi acaba, zaten 6 aydan fazla kullanmamak gerekiyormus. Diger yandan ise otomatige baglandim, boyle denemeye devam, vazgecmek yok. Basarili olacagini tam kalbimde hissedemiyorum nedense, belki hayal kirikligina karsi kalkan gelistirdim. Sanki hep boyle deneyip yanilacakmisim ama buna da icerlemiyormusum gibi hissediyorum. Insallah yanilirim, hamile kalirim da bu laflarim havada kalir. Beynimin oyunlari iste :)

Lenova lutfen bozma moralini. Haklisin ama, herkesin sormasi asap bozucu. Ben kimseye soylemedim ilk denememi. 2uncu denemeyi daha rahat hissedip anneme soyledim, dusun artik. 3uncu denememde en yakin arkadaslarim ve babam da ogrendi. Cok enteresan nedense anneannem (Allah saglik versin, hala hayatta) en basindan beri biliyordu. Aramizda 45 yas var ama Kime soylediysem de 'bana sormayin, gerekirse ben konuyu acarim' dedim, hepsi de saygi gosterdi.
Neyse, sen de artik konuyu kapattik diyebilirsin, birsey yok bunda. Ama kalbin 'devam' diyorsa, o zaman devaaam. 42 ve 44 yas da neymis, gayet genc aslinda. Eskinin 30-35 yaslari gibi. Aslinda bence biz bir ara kusagiz; insan omru uzadi, evlilik / cocuk sahibi olma yasi degisti, dogurganlik mekanizmasi henuz ayak uyduramadi. Biz simdi bu mekanizmayi tetikleyip duruyoruz, bir kac kusak sonra insan vucudu farkli tepki vermeye baslayacak, 'kullanilmayan organlar kuculur' mantigiyla, kullanilan organlar gelisecek, daha gec yaslarda ureme olacak.
Kisacasi, bence devammm!!!

selam 38in gülleri
yeni geleneler oluş.hoşgelmişler

zarphocam..selammmm:))kızlar büyüdükçe daha bir az geleceğiz sanırım buraya değilmi hocam?clarisanın desteksiz oturuşunu kutluyorum.çok ta tatlı olmuş şeker.onu çok öpreim.

bahar...canım ne zor vakit bulunuyor değil mi artıkburaya...kaçak göçek...enese öpücükk....

deniz....wc konusundaki yorumuna teşekkürler....hemfikirim...batunun maceralarını okuyorum.bizde de sehpalar ve birkaç sandalye yatakodasında şimdilik.ardiye misali.benim kızın eski sakinliği kalmadı bu ara.kolltuk tepelerine düz duvara tırmanıyor.hatta minderleri devirmeye başladık!
hayır diye bende çok söylüyorum ama bu kelimeyi hiç sevmiyor duymak istemiyor.batuya höt!diye bağırman beni rahatlattı:))zira vicdan yapıp kendi kendimi dövüyorum.temsili...yalnız değilmişim.mahallenin mutlu yumurcağı ne?kitap ismi mi?

toanacım....kalp kalbe karşıymış.inan ben de istedim seni İstanbulda iken görmeyi tanışmayı...ama karkış tı.müthiş soğuktu.kızı alıp çıkmam mümkün değil.yaz olsa idi kesin gelirsim memoriale seni ziyarete.öpreim öperim denizi.sende okşayıver yavruları benim için.yarınki ultrasyonun güzel geçsin.ferah haberle dön inşallah...

hayatkavuniçi....transferin hayırlısı olsun.sana sıkı sıkı tutunsunlar

akide... pek uğramamış.iğnelere devam demiş gitmiş.hayırlısı olsun.

mahallenin mutlu yumurcağı kitapmış.....

alabama....wc konusunda yorum için teşekkürler..tekliuykuya geçiş konusunda bende de sendeki gibi oldu.ama birkaç gündür kızım rahatsız.boşverdik.uyusunda büyüsün niinni...annesi geceye beklesin ninnnniiii.(biraz da zorunluluktan.ilaç saatlerinde uyanık olamlıyım.iyileşince eskiye dönerim.mertin yeni fotosu yok mu bu ara.ben mi kaçırdım.

altınyunus....İzmire selam....umutun göz problemi dikkatimi çekti.zaten uzun zamandır aklımdaydı.bende kızı götüreceğim yakında göz dr una...sanki arada sol gözü kayar gibi oluyor.belli belirsiz.dr normal göz dr u mu?yoksa çocuklar için ayrı bir bölüm ya da dr var mı?normal kontrollerine götürdüğümüz dr umuz göz dr u göz dr udur.çocuk için ayrı duymaım demişti de....

kampa....canlı selam....hadi yaa bismillah.memorial sana da uğur getirsin inşallah...

unuttuğum varsa bunlar da onlara

kız hasta....ilaç vermek için uyumamalıyım.fırsat maliyeti gibi bir şey oldu.yazabildim...herkese sevgler

selam kızlar

kampacım senın adına cok dua edıyorum inşallah memorıal da bu son denemen olur ve kucagına alırsın bebegıni.. bende haberler ıyı degıl
bu ay yumurta takıbı yapalım demıstı doktor ama dun gıttım reglının uzerınden 8 gun gectı ve tek bır yumurta bıle yok pazartesı tekrar gel bakalım dedı ama gıtmeyecegım bosubosuna gıtmekten yoruldum artık.
sadece pazar gunu spora baslayacagımı bılıyorum. zayıflamak ve uzerımdekı bu kıloları atmak ıstıyorum tedavılerle aldıgım 15 kıloyu(( daha oncede dedıgım gıbı ben hıc bırsey yapmıyorum artık bıtkısel tedavıler o cay bu cay vs vs sadece spor yapıp sıkı bır rejımle zayıflamak ıstıyorum. Regl olmama ragmen tek yumurta bıle olmaması artık sona geldııgmın kanıtı aslında artık kendımı kandırmak ıstemıyorum.
bu yolda mucadele veren herkese hepınıze dua edıyorum.. sevgıler

Lenova gunaydin. Kilo ver tabi, ideal kilo yumurta sayisi ve kalitesini etkiliyor zaten. Benim de 15 kilo fazlam var. Ozluyorum incecik fistik gibi gezdigim gunleri ama cok da zor kilo vermek. her sabah spor yapiyorum, ya fitness ya yoga, gerci hic de faydasi olmadi henuz. Metabolic Balance diye bir sey varmis ona gidecegim, kan tahlili ile hangi gidaya toleranssiz oldugunu olcup ona gore diyet veriyorlarmis. Hadi bakalim, ne kadar kilo verirsen o kadar iyi.
Vizyonunu daraltma henuz, bu ay yumurta yoksa, baska ay olamazmi? Kaybolma, bizi birakip gitme tamammiii.

Denizgeldi hoppidik hoppidik yapıp pcnin başına oturuyorum kısa sürelide olsa, bendenden mucuuuuukhhh.

Alkan ve Kampa memorıalda sizin yüzünüzü güldürür İnşallah
ben Direk Nur hndan randevu alıp onla görüşmüş onla tedavimi olmuştum ilaç ve dozlara tedaviye ekip halinde karar veriyorlar Semra hnda ekibin başı hala öyle herhalde.
Görüşmede ücret yok ama muayenede eklenirse görüşmeye ücret alıyorlqar galiba bende öyle olmuştu.
Sadece başlangıç ve devamında sonuca kadar çok pozitif düşünmenizi, rahat olmanızı haYIRLISInı dilemenizi isterim.

Lenova Kampaya katılıyorum bu ay yok diye sonraki ayda mı olmuycak canım ama sen kilo fazlalığını vermeye çalış
bende kilo fazla fazlalığımı vermeye çalışıyorum ama esnek davranıyorum hala (

canım dün bakıp çıkmışım görmedim. bugün gitmişsindir. artık güzel haberlerini alırız.

Son düzenleme:
altınyunus....İzmire selam....umutun göz problemi dikkatimi çekti.zaten uzun zamandır aklımdaydı.bende kızı götüreceğim yakında göz dr una...sanki arada sol gözü kayar gibi oluyor.belli belirsiz.dr normal göz dr u mu?yoksa çocuklar için ayrı bir bölüm ya da dr var mı?normal kontrollerine götürdüğümüz dr umuz göz dr u göz dr udur.çocuk için ayrı duymaım demişti de....

deniz, ilk götürdüğümüz doktor küvözde kontrollerini yapan dr du.gözlük verince bu sefer özellikle prematüre ve çocukta uzman diye duyduğumuz bir profa götürdük.iyiki de götürmüşüz.esas bozukluk önceki dr un dediği gibi sağda değil soldaymış.sağ göze uzak diye numara vermedi bile ve ölçüm farklı çıktı.çocukta uzman doktor ara bence.dilerim bi problem yoktur.

Arkadaşlar Merhaba
Bizde geçen akşam eşimle konuştuk önümüzdeki günlerde tekrar başlamayı düşünüyoruz tüp e.
Kafama takılan merkez konusu

Memorial
Alman Hastanesi
Acıbadem

Karasız kaldım. Burda Bahçeçi yi övenler olduğu kadar illallah diyenlerde olmuş onu eledim aklımdan.
Memorial e bir kez gidip görüşmüştük lakin konuşmalar içimize sinmedi orayı bırakmıştık, fakat herkesin söylediği, oranın laboratuvarı çok iyiymiş diye yazılmış hep. Tekrar onu listeme aldım.
Ne olur fikri olanlar yazsın bana da

bahcecıye sakın gıtme yaş kac bu arada? kadıkoy şifayı da denıyebılırsın Bırgul Sarıkamıs var orada aynı zamanda Amerıkan hastanesının doktoru ıyı bır doktor..aklında bulunsun
sevgıler

Tebrik ederim eimicin darısı başımıza bizlere de dua et ne olur

kizlarr.geldim dr dan ..iktane gordu dr um ve saglikli oldugunu soyledi cok sukur..9 haftalik olmuslar teyzeleri..icim kipr kipr etti valla..kafama takilan tek sey 3.ncu bebekti oda gelismemis zaten kalbi durmus biraz uzuldum tabii ama alahim hakkimiza hayirlisini versin insalahh..3 hafta sonrada kan vericem ve bebeklerin ense sine felan bakilcakmis tabbi..burasi biraz kucuk oldugu icin buyuk sehre gidip.. baktircaz.. ..insallah ondandanda guzel sonuclar aliriz..dogumumumunda 9 .ayin 28 ine gelicegini soylediler tabi 3 hafta oncede olabilirmiss..bugun yine birsuru kan verdim sonuclarinida 3 hafta sonra alicaz ..bundan sonrada rabbim yormadan tamamina erdirir insallahh..tabbii cansin..evimicin..simdi unuttum hamile varsa diger arkadaslariminda tamamina erdirir insallahh ..anneli babali..ozursuz problemsiz..ve bu duyguyu rabbimm ..maiumutuma..alkanima....diger isimlerini unuttugum arkadaslarimada tattirsin insallahh..kizlarr gobisleriniz dolsun benim gibi insallahhh istegim budur saglik tan sihattenn..kizlar ettiginiz dulariniza da tesekur edrim ..cans..maiumutcugum..alkancigim..deniz bulutcugum..alabama cigim...baharcigim..denizgeldicigim..ismini unuttugum diger arkadaslarim allah sizlerden razi olsun ..sizler iyiki varsiniz iyiki tanimisim dostlarim benim hepinizi opuyorum saglicaklaa kalin...

Herkese merhaba,Badenur'a çok üzüldüm inşallah en kısa sürede toparlar kendini bebişlerini sağlıkla kucağına alır.Dualarım ona ve bu yolda uğraşan herkese.
Altınyunus minik oğlun çok tatlı,allah nazardan saklasın.Toana bugün kontrolün vardı,seni merak ettim,sonuçlar iyidir umarım.
Hayat kavuniçi,tedavin hayırlı olsun,ne güzel inşallah o yumoşlar sana bebiş olarak geri döner.
Enes ve Denizin anneleri,allah size kolaylık versin,onları kocaman öpüyorum.
Bütün annelere,anne adaylarına ve bu yolda uğraşan benim gibi herkese rabbim kolaylık versin,sevgiler...

Toana canım çok sevindim,rabbim analı babalı büyütsün hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah,darısı bizim başımıza...

canımm çok sevindim sağlıkla sağlıklı bebeklerinizi vakti geldiğinde kucağınıza alın inşallah.3. için seçim yapmak zorunda kalmamana çokkk sevindim,duan buydu diymi,ALLAH gönlüne göre verdi.bizim için ettiğin duaların içinde ALLAH razı olsun,senin duaların çok makbuldur,3 canlısın sen.keyifli hamileliğin kolay doğumun olsun inşallah.öpüyorum üçünüzüde.

toana canım çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin kolay doğum olsun inşaAllah.dualarına amin diyorum arkadaşları adına ve kendi adıma.

toanacım cok sevındım saglıklı olsunlar bırı kız bırı erkek olsun:)) ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…