38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın 38in gülleri

kız ayağımda dolanıyor.okumaya çalıştım.çantamı aldı attaaaa dedi.gardrop kapaklarını açtı kapadı.kullanmadığı biberonlarla oynadı odayı dağıttı.elektrikli süpürgenin kablosuyla ve kendisiyle iyive bir tanış oldu.çantamı verdim fermuarlarıyla ilgilensin diye.başından geçirdi atta diye kapıya gitti.şimdi de akordion kapıyı kırmaya çalışıyor.bu en kuvvetli silahı!

inşallah yazmaya da çalışacağım.belki gece(

altınyunus.....kıvırcığına bayıldımmmmmm.....kız güzeli maşallah
Alla nazarlardan korusun.ben olsam kestirmezdim bir süre.nasıl olsa kökü onda...bırak az daha uzun kalsın.minik bonusum benim.çok tatlı yaaaaaaaaaaa...kuzu gibim sevdim onu

badenur adına çok svindim deniz...ben de sana sormayı düşünüyordum.
herkese çokkkkk selam.

Son düzenleme:

canım meraba nasip olursa bende 2-3 aya kadar başlıcam bizim mikrotesede hiç bulunmadı kaçgün üzüldük bir ay önce oldu tese emekler paralar hayaller bitti yandı kül oldu ama yılmadık eşimi ğeçengün sperm testine yolladım bir sperm bulundu ve merkez dondurdu 15 günde bir verecek tahlil her verdiğinde çıkarsa hemen dondurulacak tüp denencek daha sonra beş ontane yeterli zaten inşallah arkandan geleyim bacım banada dua et 20 yıllık çilem cezam bitsin artık kele bacım bu kullandıgın macun kuvvet macunu manisa mesir macunumu tam olarak ney bizim dükkanda manisa mesir macunu var kuvvet macunu olaraktan tabi başkada varda kuvvet macunu olaraktan o var benimde yaş artık 37 nekadar olsa 20-25 yaşındaki gibi degildir yumurta kalitesi döllenmezse diye korkuyorum doktor yumurtalara baktı 6-7 birtarafta 6-7 birtarafta varmış gerekenden fazla yumurta alırız dedi ama genede kalitesi nasıl allah bilir önlem almak gerek diye düşünüyorum tabi biz nekadar çabalasak kısmette varsa olur ama genede hepsini düşünüyor insan sende inşallah saglıkla al kucagına bebişlerini darısı bizim gibi olmayanlara.

teşekkür ederiz teyzesi.valla bende kesmeyi düşünmüyorum uzasın bakalım.remen uzadıkça yüzük gibi kıvrılıyor ya.
senin kız ayaklanmış iyice.razıydık bunlara sağlıklı olsunlarda.

kizlar merabalar...badenura sevindim insallahh bebisleriyle aydinliga cikarda hayirlisiyla kucaginada alir ..rabbim kimseyi darda koymasin insallahh..

badenur ıcın cok sevındım hıkayesını okurken salya sümük agladım. hatta yazıyı 2 saatte okuyabıldım o yüzden..
Allahım onu üzmesin kucagına alsın ınsallah.. Benımde badenurla hıkayemde cakısan nokta mayıs ayında 42 yasına gırecegım ama hıc daha once gebelık kurtaj dıs gebelık vb seyler yasamamıs olmam. Ama son yasadıklarımdan sonra artık hıc gucum yok kendımı salmıs durumdayım hıcbırsey yapmıyorum. umursamıyor gozukuyorum.Cocuk ısı ne oldu dıye soranlara artık ıstemıyorum kapattım o sayfayı dıyorum ama tabı yalan soyluyorum.. :Cunku her defasında bu seferde olmadı demekten bıktım. En kolay yol ıstemıyoruz ben 42 esım 44 yasında artık bu yastan sonra bebekle ugrasamayacagım dıye soyluyorum.

reglı olunca doktorum gel demıstı. Esıme bıle artık ıstemıyorum dememe ragmen bu nasıl bır alevdır kı gızlı gızlı doktoruma gıttım. Bu ay yumurta takıbını yapalım dedı bakalım gelısecek mı bılmıyorum yarın tekrar gıdecegım umıtsızım, umutsuzum ayrıca abuk sabuk beslenmeye ve delı gıbı kılo almaya da devam edıyorum...

bılmıyorum kızlar agzım vazgectım bu bebek işinden dıyorum ama ıcımdekı annelık duygusundan vazgecemıyorum .Yakında kafayı yerım heralde..
neyse hepınız ıcın dua edıyorum. Umarım tez zamanda kavusursunuz bebıslerınıze..

sevgıler

Lenova
Hayirlisi ise olsun insallah. Allahim sana herseyin hayirlisini versin.
Ben de birturlu sevinemiyorum mucizeme. Baska topikte de var birkac arkadas onlar da iyi haber almadan sevinemiyorum kendime bile sanki. Bir tek ultrasonda gordugum zaman heyecanlaniyorum. Onun disinda kac gundur sanki hic birsey yok gibiyim.

Evimicin..sanada slm canim..benim midem ara ara bulaniyor..hele kokulara karsi cok duyarliyim asiri..evet benimde uykum geliyo sabahlari yataktan kalkamiyorum..benki erkenden uyanirdim tavuk gibi valla..birde birsey yiyim hemen sisiyorum..kolay deyilmis ama yolun basindayiz rabbim guc kuvvet vericek insallahh..

canım kendine sevin sevin arkadaşların içinde dua et.inşaAllah bekleyen tüm arkadaşların günü yakındır aralarında benimde.

deniz bulut ...baharnaz ...merabalar ikinizede napiyorsnuz kizlar..iyisiniz umarim...yarin benim ultrasyonum var ..bakalim nolucak ..heycanliyim ..duanizi bekliyorum bakalim benim 3. ne alemde dr um ne diycek..cok guzel duygular rabbim herkese butun isteyen arkadaslarimada versin rabbim benide celiskide koymasin herseyin hayirlisini verir insallahh..

selam

Lenova deli gibi kilo alma canım ve Rabbim hayırlısıyla evladını versin. İçindeki alevi düşünerek umutsuz olma. Ne olucağı belli olmaz

Toana, evimiçin sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza alın İnşallah, Mai yazmış ya bende aynen katılıyorum bebek isteyen arkadaşlarımıza dua edin emi.

Mai haklısın canım işte yemekle uğraş saatinde ben o dediğin saatte oluyorum sonra :) birde Muhteşem Yüzyıl günüm ama gelip gidip ayakta izliyorum sonra herkes uykuya geçince mutfaktan çıkışım 12 yi buluyor

selam canım hayırlısı İnşallah. Bebişleri görceksin, heyecan yapıp tansiyonunu yükseltme olur mu.
Enesi uyuttum yemek olayıyına girmeden bir bakıyım dedim :) aslında ev o biçim :)) girilecek çok iş var da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…