38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgilerimi gonderiyorum sana ve minik ikizlerine. Saglikla dogmalarini nasip eder insallah

denizverdi deniz hasta demişsn atlamışım. bronşiti mi tekrarladı? sen neden uykusuz bekliyorsun ilaç vermek için anlamadım? saati kur. deniz uyanırsa zaten uyanması gerekecek. bir de altınyunus göz konusunda sana mı yazmış? batu nun gözleri bebekken kayıyordu. doktoru yalancı şaşılık olabilir 9. aya kadar beklemek gerekir demişti ama ben acele ettim. o da bir çocuk göz doktoru önermişti. göz doktoru da yalancı şaşılığa benziyor dedi ve gerçekten 9. aydan sonra düzeldi. beşiktaş balmumcu da göz merkezi.size uzak ama gerekirse. sadece çocuklara bakıyor. çocuklar üstüne uzman. aşağıda link var

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi - Akademik Kadro

ssk geçmiyor. dünya göz hastanesinde geçiyor. belki muayene ücreti daha düşüktür. orada da çocuk üstüne uzman doktorlar var.
merhaba. kimle görüşmüştünüz? başka bir doktor ile görüşmeye gidebilirsiniz. ben de memorial diyorum ısrarla. ekibi ve özellikle de labaratuarı çok iyi.

çok sevindim. hayırlısı olsun. 3 ücüz çok riskliydi. kendiliğinden hallolmuş. sağlıkla kucağına al.

Son düzenleme:

Lenovacım teşekkürederim orayı da alayım listeme Bahçeciyi zaten sildim hele de senin başına gelenleri okuyunca etkilendim. Çünkü daha önce benzeri birşey yaşadım ben Ankara da ki merkezde. Yaşım 37 Temmuz 2010 da laporoskopik ameliyat geçirdim canım. Sonrasında bir denemem oldu negatifti borcu biticek inşalllah, ikisi birden ağır geldi haliyle.
İnsanın en canını acıtan da en yakınları olabiliyor bazen. Ailem üstüme düşüyor bazı zamanlar " aman bir tane bari olsun menopoza gircen aman dua ettik olmadı. Biliyorum onlarda istiyor ama öyle hassas bir durum ki bazen ağır gelebiliyor kelimeler işte.
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden.

Sevgili denizbulut ben tam hatırlayamıyorum sanırım Aynur Hn. yada Nur Hn. inan hatırlayamıyorum 2008 de gitmiştik çünkü. Görüştük zaten sadece
Sonrasında Ankara da yaptırdık.

Rapor çıkarmak için herhangi bir üniv.hastanesine direk gidebiliyor muyuz, yoksa önce aile doktoru mu bizi üniv. hastanesine sevk ediyor peki bilen var mı?
Burda Aile doktoruna o iş için gidersem tanıdık bir kaç kişi var orada herkesinde duymasını istemiyorum direk üniv.hast. gitmek iyi olur diye düşünüyorum.

Zaten birkaç gün sadece hastanelerle görüşme yapıp karar vermemiz gerekiyor.
Daha var önümüzdeki aylarda başlayacağız zaten sadece şimdiden araştırmaya başlayayım dedim

hayirli gunler kizlar..kimsecikler ugramamis..topigimiz bazen kalabaliklasiyor bazende kimse olmuyor..cikin yahu...
tayf..senden hic ses yok baciim ..cokmu mesgulsun ..senin yavrularla..resim istiyoruz koysana kele..

Toana Maşallah canım ya İkizleri sağlıkla kucağına al İnşallah.Keyifle sağlıkla geçsin hamişliğn.

Emir34 bende memorıalı öneriyorum benim drum Nur hndı, çok memnundum kendisinden.

Deniz Batu baharın gelmesiyle bir enerji patlaması daha yapıcak Enesle Batunun yolundan ilerliyoruz bu sabah soğuk havayı önemsemeden markete gidip geldim yoksa uyuycağı yoktu
Batuyu oyun grubuna vermen bence faydalı olur günün belli saatinde gidiyorlar galiba.

Nckurt İnşallah senin içinde zaman güzellikler getirir.

Yine kayboldu kızlar????? Sobeliycek kimse yok

canım merhaba,ben yılbaşında olumsuz bir denem yapmıştım istanbulda,okuduklarım beni memorile yöneltiyor.sen orda denemişsin,senin için sorun olmayacaksa neler yaşadığını bana yazabilirmisin?istanbulda yaşamıyorum,gel gitlerim biraz daha az olsun istiyorum.adet günümdemi aramalıyım?ön görüşmeye gitmelimiyim?ücreti ne kadardı?doktor hangisi olmalı?daha benim aklıma gelmeyen senin tavsiye edebileceğin şeyler varsa yazabilirmisin bana?

Toana gözün aydın canım ... Çok sevındım ... Allah ıkısını de saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ...Hepımızın bebeklerını çocuklarını korusun .. Tum arkadaşlarımıza bu guzel duyguyu yaşatsın...

Herkese cok selam..

Merhaba Arkadaslar,

Toana, ikiz haberlerine sevindim, dogal yoldan olmasi cokkk daha iyi olmus. Allah ikizlerine saglikla kavustursun. Mide bulantilarin umarim 3.ay itibariyle seni birakir ama olumlu tarafindan bak bulantilar hamile oldugunu sana hatirlatiyor. Cok da hareketsiz kalma, kan dolasiminin iyi olmasi lazim ki yavrular iyice beslensin.

Cans ve Evimicin, saglikla sizin gebelikleriniz de ilerlesin, yavrulariniza saglikla kavusun arkadaslar.

Deniz Bulut, Batu'nun hakikaten enerjisi cok fazla geliyor, biraz da erkek cocuklar sanirim daha hareketliler, hepinize cok kolay gelsin diyorum.

Baharnaz, arkadan Batuya Enes yetisiyormus....Hadi bakalim annelere bol sabir diliyorum. Saglikli olsunlar da o cokk daha onemli varsin enerjik olsunlar. Emeklemeye basladigina sevindim, ben direk yurur diye dusunuyordum, kaldirsin poposunu bakiimmmm. Darisi bize...

Altinyunus, Umut'un umarim goz problemi kisa surede cozulur canim. Iyiki de baska bir uzamana goturmussunuz, her zaman iki gorus almakta fayda var gercekten.

Denizgeldi, sen de Deniz kizini yakinda gotur canim, en azindan icin rahatlar bir sorun varsa da basinda cozulmesi en uygunu.

Lenova, umutsuzluk yok canim, gelecek ay yumurta takibi yaptir. Bu ay olmamis olabilir gelecek ay 5 tane olur.

Kampa,
Memorial ile gorusmussun, ilk adim atilmis hayirla sonlansin. Ben de Atasehirdeki ile mail ile baslamistim sonra tedaviye geldim, o zaman bana Sislidekiler daha dogrusu direk Semra Hn.a yazmistim cevap gelmemisti! Bana co-culture da yapilmisti. Memorial'in iyi tarafi gercekten soruna yonelik arastiriyorlar. Semra Hn'i bir cok kisi duzenli olarak goremiyor, yumurtani bir dr toplayip, transefrini baska bir dr. da yapabiliyor simdiye kadar duydugum bu yolda ama ekip olarak gayet basarililar, lab'i zaten hic soylemiyorum. Elinde ne kadar dokuman varsa scan edip gondermen de fayda var, hatta daha once kullanilan ignelerin miktarlari, isimleri vs. dahil...
Metabolic Balance ile ilgili detay ogrenince yazarsan sevinirim, merak ettim.

Hurre, senin diyete baslayamadim canim, ben baska bir diyet yapiyordum 4 kilo verdim ama simdi duraklama devrine girdim sanirim, hala ayniyim. Acaba seninkine gecsem mi diye dusunmekteyim.

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz!

Clarissa'nin burnu aksamlari bir-iki gundur tikaniyor, sanirim nefes almakta zorlaniyor ki kisa araliklarla uyanmaya basladi, zaten disetleri de kasiniyor. Bu aralar keyifsiziz yani...

Badenur'dan
haberlerin iyi olduguna sevindim, biraz daha dayansinlar saglikla...

Maiumut, nasilsin?

Alkan, grip olmussun umarim simdiye kadar gecmistir bile...

Forum sayfasinda bir problem mi var anlamadim,gecen sefer de aynisi olmustu. Uzun uzun yazdim, cevaplaya bastim, karsima giris yapin sayfasi cikti, uye olun diyor. Bugun de aynisi oldu, ben mi birseyi kacirdim acaba, son zamanlarda cok giris yapamiyorum, anlamadim.

Sevgiler herkese...

hayırlı olsun ikizlerin sağlıkla al işallah kucağına Allah tamamına erdirsin ...aminn darısıda bizlere olsun işallah :)

çocuğunu Allah bağışlasın deniz bulut hamile kalmadan önce buğday çimi dışında neler yaptın dhea kullandınmı canımm...bende başladımda buğday çimiine...

canım öncelikle clarissa'ya çok geçmiş olsun,en kısa zamanda düzelir inşallah.diyete gelincede her diyette durmalar olurmuş(ben yaşamamıştım ama)metebolizmayı şaşırtmak gerekirmiş bunu gittiğimiz doktor demişti.bende durmama sebebi bonus günleri olabilir.düzenli aynı kaloriyi alınca vücut o kaloriye adapte oluyormuş yani daha az enerji harcayarak yaşıyormuş.inşallah kolaylıkla verirsin kilolarını.

herkese selam
toana....canım verdiğn habere sevindim.Allah işinş kolaylaştırdı.ikizlerin sağlıkla gelsin inşallah

altınyunus ... cevabın için teşekkür ederim...kızım şu ara bronşit,grip soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu ike başetmeye çalışıyor yavrum... az iyi olsun.götüreceğim iyi bir yere.birkaç yere...umuta da sevindim.önceden önlem alınmış.

deniz.....canım kızı dr dan getirdik.çok rahatsızdı.saatlerini hiç ayarlamadan verdim ilacını.yani kendime göre değil de o iyileşsin de ben kalakarım ya da uyumam diye.saatlerini o an önemsemedim.kimi 8 saatte bir kimi farklı...iğnesiydi filan...o yüzden ilaç verme saatlerim 1er saat ara ileoldu.geceye de denk gelince uyumadım bekledim.o aralarda da nete girmeye çalıştım.bir de koca söyleniyor.hem uykusuzum hem giriyorum diye..öyle işte...
10-11-12 nöbeti bitti.2 yi bekliyorum.bazen 12 den sonra saati kuruyorum ama.bugün kızımla sukoyverdik.ben yorgundum.o bana uydu.6 dan 9a kdar uyduk.tabii aralıklarla.ama iyi dinlendim...hasta olmaktan korkuyorum
göz dr konusunda dünya gözden memnun kalmamıştım ben.ssk geçsin geçmesin.ihmale gelmez.zaten 2buçuk yaş kontrolü vardı.ama ben beklemiyeceğim.

cans hocam....bugün dr a gidecektiniz..yazmamışsınız....herşey yolunda inşallah.

bahar......enesin kabızlığı için benden bir fikir...ben kıza bir yoğurt karışımı veriyorum.farklı versiyonlar da uyguluyorum.ama birini yazayım.2-3 yemek kaşığı yoğuraz havuç rendele,bir dilim elma rendele,bir ya da birbuçuk çay kaşığı çekilmiş ceviz,varsa yarımdan biraz az muz,iki bebe bisküvisi,tok tutsun diye göz kararınla birazcık ekmek,az bal az da tarçın.hepsini bleadırdan geçiriyorum.zevkle yiyor.ama yarım saat olmadan içi rahatlıyor.bunları değiştirebikliyorum.farklılaştırabiliyorum.havuç koyduğum zamanlar kakaya çıkması %100 garanti...ama tabiii senin oğlanın ayına göre ne veriliyor neyi yiyemez ne dokunur orasını bak bilmiyorum.ayarlarsın işte..

alkan....memorialin önceden muayene ücreti alması konusunda;ben son tedavimde yumurta takibi yapıp yumurtanın fazla olduğu AY DENİYECEKTİM.UYGULADIK TA.benim farklı sebepten tedavime son vermişlerdi.okumuşsun yazmıştım.hatırlarsın.ben birkaç ay böyle deavm etmiştim.en sonunda tedavi sonlanınca hesap çıkarılmıştı.belki.bu gibi durumlarda ücretin geç alınmaması sebebiyle olabilir.

nc kurt....teşekkür ederim.Allah size de nasip etsin inşallah...bizler de sizlerin tatlı şikayetlerini okuyalım

zarphocam...clarisaya şifa diliyorum.öptümmm de.

nisa....sen yaptın?varmı yeni bir gelişme

,tayf.....danalarla uğraşıyor gelemiyor.Allah kolaylık versin

merye doğurdumu yoksa?belki yine kyınvalidesine gitmiştir son zamanlarıysa....

yeni gelen arkadaşlar...en kısa zamanda yavrularınıza siz de kavuşun inşallah...
sabahın çiçeklerini göndereyim...az önce şurubunu verdim yavruma...uykulu uykulu ne de güzel içti canım benimmmm

.

kizlar gunaydin hepinize...allah razi olsun kizlar guzel dilekleriniz icin hepinizi cok seviyorum...

merhaba canım,bende martta tedavi düşünüyorum burda okuduklarım beni memoriale yöneltti,bana ne yaşadığını yazarmısın sorun olmazsa.tedaviye başlamadan önce muayene için gitmelimiyim?ilk muayeden ücret alıyorlarmı?tedavi ücreti ne kadar?tavsiyelerin neler?hangi doktora gitmeliyim?

hurre..canim malum oturup uzun yazamiyorum ozur..ama onceki sayfalarda vardir neler yasadigim..canim sen tr demisin..ben yurt disinda oturdugum icin gitmeden randevumu aldim..kasimda gittim..bir adetimde muayene oldum ikinci adetimde tedavime basladim..ilk gittiginde eger tedaviye baslamiycam sadece muayene olurum diyorsan ucret aliyolar bence dr dan dr a degisiyor..benim dr um aynur hanimdi 280 boyle vermistim ama bazilari 300 de aliyolar..ama tedaviye basliycam diyorsan ilk muayeneyi almiyolar cunki ben ikinci muayenede vermsitim parayi,..canim ben rahim filmi felanda cektirmistim kan tahlilleri ..otel parasi baya tutuyor ama sen arayip ogren senin ne sikayetin oldugunu soyl sana yardimci olurlar bilgi verirler zatenn..ben aradigimda bana klasik tup bebek 2000 bin euro..ilac parasi 1500 tl dediler tabii ara ara degisiyormus ilac parasi..ama suda var hastanenin icinden alirsan ilaclar uygun oluyor disardan alirsan 2 milyardan fazlaya geliyor..nezamn gitmeyi dusunuyorsun sen..ben 2 aydan fazla kaldim tr de zor oldu ama eladimiz olsun diye bazi zorluklara katlandik..birdaha gidip gelmek istemedim orda kaldim taki guzel haberi alana kadar..rabbime binlerce sukurler olsun hamdusenalar olsunn..rabbim bu yolda emek verenlerinde herkesin hepinizin yuzunu guldursun insallahh..fazla oyalanma git derim sana tavsiye edrim..benim dr um aynur ersahindi..ama iyi dr um var..sanada ugur getirsin memoriyal insallahh..sana bilgi verebildiysem mutlu olmusumdur canim isin rast gitsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…