kizlarr.geldim dr dan ..iktane gordu dr um ve saglikli oldugunu soyledi cok sukur..9 haftalik olmuslar teyzeleri..icim kipr kipr etti valla..kafama takilan tek sey 3.ncu bebekti oda gelismemis zaten kalbi durmus biraz uzuldum tabii ama alahim hakkimiza hayirlisini versin insalahh..3 hafta sonrada kan vericem ve bebeklerin ense sine felan bakilcakmis tabbi..burasi biraz kucuk oldugu icin buyuk sehre gidip.. baktircaz.. ..insallah ondandanda guzel sonuclar aliriz..dogumumumunda 9 .ayin 28 ine gelicegini soylediler tabi 3 hafta oncede olabilirmiss..bugun yine birsuru kan verdim sonuclarinida 3 hafta sonra alicaz ..bundan sonrada rabbim yormadan tamamina erdirir insallahh..tabbii cansin..evimicin..simdi unuttum hamile varsa diger arkadaslariminda tamamina erdirir insallahh ..anneli babali..ozursuz problemsiz..ve bu duyguyu rabbimm ..maiumutuma..alkanima....diger isimlerini unuttugum arkadaslarimada tattirsin insallahh..kizlarr gobisleriniz dolsun benim gibi insallahhh istegim budur saglik tan sihattenn..kizlar ettiginiz dulariniza da tesekur edrim ..cans..maiumutcugum..alkancigim..deniz bulutcugum..alabama cigim...baharcigim..denizgeldicigim. .ismini unuttugum diger arkadaslarim allah sizlerden razi olsun ..sizler iyiki varsiniz iyiki tanimisim dostlarim benim hepinizi opuyorum saglicaklaa kalin...
merhaba. kimle görüşmüştünüz? başka bir doktor ile görüşmeye gidebilirsiniz. ben de memorial diyorum ısrarla. ekibi ve özellikle de labaratuarı çok iyi.Arkadaşlar Merhaba
Bizde geçen akşam eşimle konuştuk önümüzdeki günlerde tekrar başlamayı düşünüyoruz tüp e.
Kafama takılan merkez konusu
Memorial
Alman Hastanesi
Acıbadem
Karasız kaldım. Burda Bahçeçi yi övenler olduğu kadar illallah diyenlerde olmuş onu eledim aklımdan.
Memorial e bir kez gidip görüşmüştük lakin konuşmalar içimize sinmedi orayı bırakmıştık, fakat herkesin söylediği, oranın laboratuvarı çok iyiymiş diye yazılmış hep. Tekrar onu listeme aldım.
Ne olur fikri olanlar yazsın bana da
kizlarr.geldim dr dan ..iktane gordu dr um ve saglikli oldugunu soyledi cok sukur..9 haftalik olmuslar teyzeleri..icim kipr kipr etti valla..kafama takilan tek sey 3.ncu bebekti oda gelismemis zaten kalbi durmus biraz uzuldum tabii ama alahim hakkimiza hayirlisini versin insalahh..3 hafta sonrada kan vericem ve bebeklerin ense sine felan bakilcakmis tabbi..burasi biraz kucuk oldugu icin buyuk sehre gidip.. baktircaz.. ..insallah ondandanda guzel sonuclar aliriz..dogumumumunda 9 .ayin 28 ine gelicegini soylediler tabi 3 hafta oncede olabilirmiss..bugun yine birsuru kan verdim sonuclarinida 3 hafta sonra alicaz ..bundan sonrada rabbim yormadan tamamina erdirir insallahh..tabbii cansin..evimicin..simdi unuttum hamile varsa diger arkadaslariminda tamamina erdirir insallahh ..anneli babali..ozursuz problemsiz..ve bu duyguyu rabbimm ..maiumutuma..alkanima....diger isimlerini unuttugum arkadaslarimada tattirsin insallahh..kizlarr gobisleriniz dolsun benim gibi insallahhh istegim budur saglik tan sihattenn..kizlar ettiginiz dulariniza da tesekur edrim ..cans..maiumutcugum..alkancigim..deniz bulutcugum..alabama cigim...baharcigim..denizgeldicigim. .ismini unuttugum diger arkadaslarim allah sizlerden razi olsun ..sizler iyiki varsiniz iyiki tanimisim dostlarim benim hepinizi opuyorum saglicaklaa kalin...
bahcecıye sakın gıtme yaş kac bu arada? kadıkoy şifayı da denıyebılırsın Bırgul Sarıkamıs var orada aynı zamanda Amerıkan hastanesının doktoru ıyı bır doktor..aklında bulunsun
sevgıler
Toana Maşallah canım ya İkizleri sağlıkla kucağına al İnşallah.Keyifle sağlıkla geçsin hamişliğn.
Emir34 bende memorıalı öneriyorum benim drum Nur hndı, çok memnundum kendisinden.
Deniz Batu baharın gelmesiyle bir enerji patlaması daha yapıcak Enesle Batunun yolundan ilerliyoruz bu sabah soğuk havayı önemsemeden markete gidip geldim yoksa uyuycağı yoktu
Batuyu oyun grubuna vermen bence faydalı olur günün belli saatinde gidiyorlar galiba.
Nckurt İnşallah senin içinde zaman güzellikler getirir.
Yine kayboldu kızlar????? Sobeliycek kimse yok
denizverdi deniz hasta demişsn atlamışım. bronşiti mi tekrarladı? sen neden uykusuz bekliyorsun ilaç vermek için anlamadım? saati kur. deniz uyanırsa zaten uyanması gerekecek. bir de altınyunus göz konusunda sana mı yazmış? batu nun gözleri bebekken kayıyordu. doktoru yalancı şaşılık olabilir 9. aya kadar beklemek gerekir demişti ama ben acele ettim. o da bir çocuk göz doktoru önermişti. göz doktoru da yalancı şaşılığa benziyor dedi ve gerçekten 9. aydan sonra düzeldi. beşiktaş balmumcu da göz merkezi.size uzak ama gerekirse. sadece çocuklara bakıyor. çocuklar üstüne uzman. aşağıda link var
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi - Akademik Kadro
ssk geçmiyor. dünya göz hastanesinde geçiyor. belki muayene ücreti daha düşüktür. orada da çocuk üstüne uzman doktorlar var.
merhaba. kimle görüşmüştünüz? başka bir doktor ile görüşmeye gidebilirsiniz. ben de memorial diyorum ısrarla. ekibi ve özellikle de labaratuarı çok iyi.
çok sevindim. hayırlısı olsun. 3 ücüz çok riskliydi. kendiliğinden hallolmuş. sağlıkla kucağına al.
Merhaba Arkadaslar,
Toana, ikiz haberlerine sevindim, dogal yoldan olmasi cokkk daha iyi olmus. Allah ikizlerine saglikla kavustursun. Mide bulantilarin umarim 3.ay itibariyle seni birakir ama olumlu tarafindan bak bulantilar hamile oldugunu sana hatirlatiyor. Cok da hareketsiz kalma, kan dolasiminin iyi olmasi lazim ki yavrular iyice beslensin.
Cans ve Evimicin, saglikla sizin gebelikleriniz de ilerlesin, yavrulariniza saglikla kavusun arkadaslar.
Deniz Bulut, Batu'nun hakikaten enerjisi cok fazla geliyor, biraz da erkek cocuklar sanirim daha hareketliler, hepinize cok kolay gelsin diyorum.
Baharnaz, arkadan Batuya Enes yetisiyormus....Hadi bakalim annelere bol sabir diliyorum. Saglikli olsunlar da o cokk daha onemli varsin enerjik olsunlar. Emeklemeye basladigina sevindim, ben direk yurur diye dusunuyordum, kaldirsin poposunu bakiimmmm.Darisi bize...
Altinyunus, Umut'un umarim goz problemi kisa surede cozulur canim. Iyiki de baska bir uzamana goturmussunuz, her zaman iki gorus almakta fayda var gercekten.
Denizgeldi, sen de Deniz kizini yakinda gotur canim, en azindan icin rahatlar bir sorun varsa da basinda cozulmesi en uygunu.
Lenova, umutsuzluk yok canim, gelecek ay yumurta takibi yaptir. Bu ay olmamis olabilir gelecek ay 5 tane olur.
Kampa, Memorial ile gorusmussun, ilk adim atilmis hayirla sonlansin. Ben de Atasehirdeki ile mail ile baslamistim sonra tedaviye geldim, o zaman bana Sislidekiler daha dogrusu direk Semra Hn.a yazmistim cevap gelmemisti! Bana co-culture da yapilmisti. Memorial'in iyi tarafi gercekten soruna yonelik arastiriyorlar. Semra Hn'i bir cok kisi duzenli olarak goremiyor, yumurtani bir dr toplayip, transefrini baska bir dr. da yapabiliyor simdiye kadar duydugum bu yolda ama ekip olarak gayet basarililar, lab'i zaten hic soylemiyorum. Elinde ne kadar dokuman varsa scan edip gondermen de fayda var, hatta daha once kullanilan ignelerin miktarlari, isimleri vs. dahil...
Metabolic Balance ile ilgili detay ogrenince yazarsan sevinirim, merak ettim.
Hurre, senin diyete baslayamadim canim, ben baska bir diyet yapiyordum 4 kilo verdim ama simdi duraklama devrine girdim sanirim, hala ayniyim. Acaba seninkine gecsem mi diye dusunmekteyim.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz!
Clarissa'nin burnu aksamlari bir-iki gundur tikaniyor, sanirim nefes almakta zorlaniyor ki kisa araliklarla uyanmaya basladi, zaten disetleri de kasiniyor. Bu aralar keyifsiziz yani...
çocuğunu Allah bağışlasın deniz bulut hamile kalmadan önce buğday çimi dışında neler yaptın dhea kullandınmı canımm...bende başladımda buğday çimiine...
kizlar gunaydin hepinize...allah razi olsun kizlar guzel dilekleriniz icin hepinizi cok seviyorum...
merhaba canım,buğday çimi bende almak istiyorum nerden aldın öğrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?