- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
1,5 ay once FSH 20 E2 27,8 LH 6,8 PROGESTRON 0,38 PROKLATIN 7,8 İdi Reglının ıkıncı gunu yaptırmıstım. Dediğini yapıp bır baska doktora daha gıdıcegım sanırım. Dun buradan bır arkadasım daha yumurta kalıtesını kan testı ıle anlıyorlar dedı. Bunu aslında bılıyordum ama ıste ınsanın agız dili baglanıyor bu gıbı durumlarda neden tek yumurtamın kalıtesıne kan testı yapmadan anestesı altında aldı ve sonuc husran ve tabı hastaneye dunyanın parasını bayıldık.. Yanı anlayacagım bıraz mıdem bulanmadı dersem yalan olur. Ama nereye gıdersem gıdeyım suratıma bır tokat gıbı vurulacakları bılıyorum yumurta yetmezlıgı ve yas 42( duymaktan usandım bunları ben gec evlendım ve daha once hıc hamılelık yasamadım yanı hamıle kalıp kalamayacagımı bıle bılmıyorum. Bırde nısantasında bır dr varmıs FARUK BUYRU diye acaba bılgısı olan var mı bu doktor hakkında?
Maicim sana canlı canlı selamlar...
Güzel,güneşli bir gündü bu gün.Hafta sonunu yatarak geçiren ben,bu gün bütün gün ayaktaydım.Hem de hiç oturmadan.Pazartesileri okulda nöbet günüm.Hem de bu ay bahçede tutuyorum.Kızlar var ya inanılmaz yorucu oluyor.Çocuklar pazartesi günleri bir coşkun bir coşkun önlerinde durmaya gör yıkıp geçiveriyorlar yemin ederim.Eskiden okullarımız ilkokuldu şimdi ilköğretim.Yani 7 yaşındaki çocuklarla 14 yaşındakiler aynı binaları aynı bahçeleri aklınıza gelebilecek aynı yerleri paylaşıyor.Ne kadar doğru siz düşünün.Bizleri yıkıp geçen delikanlılardan minicik yavruları koru koruyabilirsen.Bilinçli ya da isteyerek yapılan bir şey yok ama kazalarda hiç eksik olmuyor.Ergen vuruyor topa Allah ne verdiyse ,eğer o top gidip bizim miniklere değerse yapışıyorlar anında yere.Gidip kaldırıyorsun,sağına soluna bakıyorsun var mı kırık çıkık diye.Diğerine kızıyor şarlıyorsun dikkat etsene attığın yere.Ama onların suçu yok aslında suç onları aynı binaları aynı bahçeleri paylaşmak zorunda bırakan bizlerde.Anlayacağınız bu gün üzerimden yaklaşık 800 öğrenci geçti.Kimi genç kimi daha bebe.Hepsi çok masum hepsi ana kuzusu emanetler.Gözün gibi bakıyorsun bir şey olmasın diye.Allaha şükür bu pazartesiyi de kazasız belasız atlattım darısı sonraki günlerdeki bahçe nöbetçilerine:)))
Canlar burası baya bir hareketlenmiş,çoğalmış ne güzel.Altınyunus kıvırcık oğlunu Allah sana ve babasına bağışlasın uzun ve güzel bir ömrü olsun inşallah.Hayatkavuniçi,dilerim 15 gün sonra hayat pespembe,masmavi olur.O yumoşlar kız bebek erkek bebek olur.Ne diim arkadaşım sadece dualarımızı ve dileklerimizi gönderebiliyoruz birbirimize.Cans sen yolu yarıladın artık bence.Tıpkı evimcim,toana gibi.Ahhh bir de badenurdan güzel haberler gelse.Zarpdeniz ben bu sonuçları artık az çok biliyorum.Yani hormonal değerlerin verdiği sinyalleri bundan önceki drum sayesinde öğrenmiştim.Benim durumuma yapılacak bir şey yok bu ay.Adetle birlikte kist gidecek fsh ve e2 normal değerlerine dönecek.Tabi normal derken çok normal olmasını beklemiyorum.3.tüp denemeye imkan verecek kadar olsun yeter.Neyse onu da yaşayıp göricez.Çok değil hepi topu 25 gün.Sonra ak döt kara döt dr masasında belli olacak.Ama ben buranın sinerjisine çok inanıyorum.Özellikle de yeni gelen arkadaşlara tavsiyem önerilere kulak verin.Ne kadar eskiyi okursanız okadar bilinçlenirsiniz bu topikte.Umudunuz da çığ gibi büyür ve pozitif olursunuz.ismini yazmadığım arkadaşlar sizleride kucaklıyorum.Denizbulut oğlunu öpüyorum.Yaramazlıklarını görme annesi.Büyüyecek yapamıyacak yaptıklarını çünkü.Onun yaptıklarını yap bakalım yapabilir misin hiç.Tıpkı bizler gibi onlarda bir gün büyüyecek ve çocuk olmaya özenecekler.Benim gibi çocuklar arasında ömrü geçen insanlar her gün biraz daha özlüyorlar gün be gün uzaklaşan çocukluk günlerini...Kendinize iyi bakın hepinize sevgiler...
Altinyunus, kibirciga bayildim bayildimmmmm, harika fotolar. Ne kadar guzel bir cocuk oyle masallah! Bence de kestirme saclarini, Clarissa'nin su an kel oldugunu dusunursek ben sacli bebeklere bayiliyorum.
Baharnaz, aferin Enese! Darisi yurumeye ve kosmaya canim. Kuru erik ve kayisi puresi ise yaramadi mi canim ya? Ben su an Clarissanin kahvaltisina ekliyorum, bu aralar ete basladik, et sonrasi da bir kasik veriyorum ki kabiz olmasin, purelere filan da biraz zeytinyag ekliyorum. Bu kabizlik cok zor bir sey, hamilelikte ben cok zor zamanlar yasadim, cok iyi bilirim.
Deniz Bulut, ayyyy canim yaaa, sen sesini yukseltsen de artik sanirim degismez, evde degisecek baska yer kalmadi sanirim, cani sagolsun ne yapalim. Havalar duzelince artik enerjisini disarida bosaltir oyle gelir eve... cokkk kolay gelsin.
Hayatkavunici, yarin icin bol sanslar diliyorum. Dollenmeden sonraki 3.gun eger embriyolar 8 hucreli olmuslarsa bu doktorlarin ve embriyologlarin cok begendikleri bir durum, eger bir de tum hucrelerin buyume hizlari ayni ise ve yuvarlak sekildeyse Grade 1 kategorisine giriyorlar, yani cok kaliteliler. Her gecen gun hucre sayisinin ikiye katlanmis olmasi bekleniyor.
Toana, kizimi senin icin optum, seninkilerin cinsiyetleri ne acaba merak ediyorum ama ogrenmek icin daha erken. Heleki orada ne kadar sure sonra soylerler onu hic bilmiyorum, biz 12.haftada, cinsiyetini ikili testte ogrenmistik.
Canım cok sevindım ...cok sevındırıcı bır gelısme.. Ben zaten emındım . Allah'ın ıznıyle bebegın cok yakında senınle olacak ... Yarın senın için dua edecegım .. İnşallah 12 gun sonra buradan hamılelık sıkaytlerını paylasıyor olacagız..
Yerım ben onu ..Maaşallah cok şeker .İnsanın tutup ısırası gelıyor..
Zarpdenız cok tesekkurler canım .. Sanırım dış şıkayetlerınız bıra hafıfledı .. Clarıssa'nın yenı fotolarını beklıyoruz..
Baharnaz .. Enes 'ın yurumesı yakındır maaşallah ... Buyuduler artık maaşallah...
Alkancım ... Teşekkurler canım .. Bence bu degerlerefazla takılma onemlı olan kalıtelı bır yumrtaya denk gelmek ve tabıı ALLAH'IN hidayeti .. Ben bır kaç tahlılde e 2 degerımın 4000 bıle oldugunu hatırlıyorum .. Kıstten dolayı..
Denızbulut .. Batu'ya maaşallah .. Bu ne enerjı .. Demek kı yedıklerı yarıyor afacana . Sen uzuldugunle kalıyorsun .. Maaşallah çok şeker Süpermen gıbı yaa..
Toana ... Cumaya az kaldı . Hayırlı haberlerle donmen dılegıyle...
Herkese cok selam .....
NOT.. Merye nerdesın ? ...Umarım her sey yolundadır...
maşallah çok tatlı olmuş. gözlük nedendir. arkası lastikli herhalde tutabiliyor mu? umut da afacan demiştin. evet o da koltuk tepesinde. ama bak koltuğun üstünde sağda duvarda ışıklı bir bölüm var. umut oraya tırmanmaya çalışıyor mu? batu olsa koltuğa çıkınca ilk hedefi orası olurdu! artık oğlumun hedeflerinin çoğunu önceden kestirebiliyorumEki Görüntüle 350975 Eki Görüntüle 350976
Eki Görüntüle 350974
Altinyunus, Umut'un bu kibircik fotosuna bayiliyorum. Hani hatirlar misin kacinciydi bilmiyorum, bir seferinde sana marula embriyolar transfer edilmisti, baska bir zamanda bana...Sonra sakalasmistik marullar, kivirciklar tutsun diye...Iste bu da senin marul-kivircigin, operim ben onu...
BENİM 3. DENEMEMDİ ZARPDENİZ CİM.YOLUN YARISIYMIŞ MEĞER.VALLA BAYILIYORUM BEN ONUN SAÇLARINA.EŞİMİN AİLESİ KESTİRİN DİYE TUTTURDU AMA ÖYLE GÜZEL UZADILAR Kİ LÜLE LÜLE RESMEN KIYAMIYORUM KESMEYE.YENİ FOTO KOYAYIM DUR.HA BU ARADA BİZ 1 AYDIR GÖZLÜK TAKIYORUZ.KIRMIZI ÇERÇEVELİ GÖZLÜKLERİMİZ DE VAR ARTIK TEYZELERİ
hayırlısı olsun. ne güzzel bir haber. sımsıkı tutunurlar ve dondurulmuşları da ancak kardeş için kullanırsın inşallaharkadaşlar hepinize merhaba..
bebeğini büyütenler, hamilelerimiz ve anne adayları....hepinize sevgiler...
cumartesi opum yapıldı...6 yumurta toplandı, 5i döllenmiş,hücre bölünmesi de olmuş.
embriyolog hepsinin durumu iyi dedi....kalanları da dondururuz dedi....yarın transferim var inşallah...
benden şimdilik bu kadar....
hepinizi çok öpüyorum...
canım okumuşsundur, mahallenin en mutlu yumurcağını. ben 1 yıl önce aramış bulamamıştım. sonra unuttum. herhalde arada tekrar basıldı. şimdi aldım. çocuğunuzun karakterini bilin ona göre davranın diyor. 3 ana karakter bir de tam bir yere ait olmayıp karışık olanlar var. :uyumlu/temkinli/hareketli . batu % 10 luk son gruptan. burcu da yay. oh yani! neyse allahtan huysuz ve ağlak hareketlilerden değil gülen ve mutlu (istedikleri olduğu sürece tabii) hereketlilerden. inşallah clarissa uyumlu grubundandırAltinyunus, kibirciga bayildim bayildimmmmm, harika fotolar. Ne kadar guzel bir cocuk oyle masallah! Bence de kestirme saclarini, Clarissa'nin su an kel oldugunu dusunursek ben sacli bebeklere bayiliyorum.
Baharnaz, aferin Enese! Darisi yurumeye ve kosmaya canim. Kuru erik ve kayisi puresi ise yaramadi mi canim ya? Ben su an Clarissanin kahvaltisina ekliyorum, bu aralar ete basladik, et sonrasi da bir kasik veriyorum ki kabiz olmasin, purelere filan da biraz zeytinyag ekliyorum. Bu kabizlik cok zor bir sey, hamilelikte ben cok zor zamanlar yasadim, cok iyi bilirim.
Deniz Bulut, ayyyy canim yaaa, sen sesini yukseltsen de artik sanirim degismez, evde degisecek baska yer kalmadi sanirim, cani sagolsun ne yapalim. Havalar duzelince artik enerjisini disarida bosaltir oyle gelir eve... cokkk kolay gelsin.
Hayatkavunici, yarin icin bol sanslar diliyorum. Dollenmeden sonraki 3.gun eger embriyolar 8 hucreli olmuslarsa bu doktorlarin ve embriyologlarin cok begendikleri bir durum, eger bir de tum hucrelerin buyume hizlari ayni ise ve yuvarlak sekildeyse Grade 1 kategorisine giriyorlar, yani cok kaliteliler. Her gecen gun hucre sayisinin ikiye katlanmis olmasi bekleniyor.
Toana, kizimi senin icin optum, seninkilerin cinsiyetleri ne acaba merak ediyorum ama ogrenmek icin daha erken. Heleki orada ne kadar sure sonra soylerler onu hic bilmiyorum, biz 12.haftada, cinsiyetini ikili testte ogrenmistik.
Canım cok sevindım ...cok sevındırıcı bır gelısme.. Ben zaten emındım . Allah'ın ıznıyle bebegın cok yakında senınle olacak ... Yarın senın için dua edecegım .. İnşallah 12 gun sonra buradan hamılelık sıkaytlerını paylasıyor olacagız..
Yerım ben onu ..Maaşallah cok şeker .İnsanın tutup ısırası gelıyor..
Zarpdenız cok tesekkurler canım .. Sanırım dış şıkayetlerınız bıra hafıfledı .. Clarıssa'nın yenı fotolarını beklıyoruz..
Baharnaz .. Enes 'ın yurumesı yakındır maaşallah ... Buyuduler artık maaşallah...
Alkancım ... Teşekkurler canım .. Bence bu degerlerefazla takılma onemlı olan kalıtelı bır yumrtaya denk gelmek ve tabıı ALLAH'IN hidayeti .. Ben bır kaç tahlılde e 2 degerımın 4000 bıle oldugunu hatırlıyorum .. Kıstten dolayı..
Denızbulut .. Batu'ya maaşallah .. Bu ne enerjı .. Demek kı yedıklerı yarıyor afacana . Sen uzuldugunle kalıyorsun .. Maaşallah çok şeker Süpermen gıbı yaa..
Toana ... Cumaya az kaldı . Hayırlı haberlerle donmen dılegıyle...
Herkese cok selam .....
NOT.. Merye nerdesın ? ...Umarım her sey yolundadır...
hayırlısı olsun canım gayet güzel allah mis kokuluuna kavuşmanı nasip etsin dualarımız seninle.arkadaşlar hepinize merhaba..
bebeğini büyütenler, hamilelerimiz ve anne adayları....hepinize sevgiler...
cumartesi opum yapıldı...6 yumurta toplandı, 5i döllenmiş,hücre bölünmesi de olmuş.
embriyolog hepsinin durumu iyi dedi....kalanları da dondururuz dedi....yarın transferim var inşallah...
benden şimdilik bu kadar....
hepinizi çok öpüyorum...
Canım Umut çok yakışıklı bi abi olmuş artık bi kere de benim için kıstırıp şöle bi dötüne vurup koynundan öpüveriver. maşallah kesme boşver uzasın. gözlüklerini de yerim onun. tutuyo mu bari hayırdır yüksek bi durum yoktur inşallah.Eki Görüntüle 350975 Eki Görüntüle 350976
Eki Görüntüle 350974
Altinyunus, Umut'un bu kibircik fotosuna bayiliyorum. Hani hatirlar misin kacinciydi bilmiyorum, bir seferinde sana marula embriyolar transfer edilmisti, baska bir zamanda bana...Sonra sakalasmistik marullar, kivirciklar tutsun diye...Iste bu da senin marul-kivircigin, operim ben onu...
BENİM 3. DENEMEMDİ ZARPDENİZ CİM.YOLUN YARISIYMIŞ MEĞER.VALLA BAYILIYORUM BEN ONUN SAÇLARINA.EŞİMİN AİLESİ KESTİRİN DİYE TUTTURDU AMA ÖYLE GÜZEL UZADILAR Kİ LÜLE LÜLE RESMEN KIYAMIYORUM KESMEYE.YENİ FOTO KOYAYIM DUR.HA BU ARADA BİZ 1 AYDIR GÖZLÜK TAKIYORUZ.KIRMIZI ÇERÇEVELİ GÖZLÜKLERİMİZ DE VAR ARTIK TEYZELERİ
hakketten işin zor hayatım allah yardımcın olsun inşallah bizim de çocuklarımızın hep senin gibi duyarlı öğretmenleri çevrelerinde olurlar. hayatım şu kist vs işlerinden en kısa zamanda kurtulursun inşallah. biliyorum çaba gösteriyorsun elinden geleni yapıyorsun ama inşallah sigara içmiyorsun değil mi? tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ama tüm bunların en büyük sebebi o inan buna. ve sigarayı bırakmak konusunda bi ipucu vercem sigaradan severek ayrılma hayatım. arkanı dön ve çık onu unut asla arkana bakma. severek ayrılıp sevda çekersen yine kendine zarar. bu kez de bunun stresini yaşıyorsun çünkü. gönülden o zıkkımı hayatından çıkartırsan o zaman işin rengi değişiyor vucudun da değişiyor istemekten vazgeçiyor ve sen tam bi antiaging yapıp vucudunu yenilemiş oluyorsun. öptüm seni çok.Maicim sana canlı canlı selamlar...
Güzel,güneşli bir gündü bu gün.Hafta sonunu yatarak geçiren ben,bu gün bütün gün ayaktaydım.Hem de hiç oturmadan.Pazartesileri okulda nöbet günüm.Hem de bu ay bahçede tutuyorum.Kızlar var ya inanılmaz yorucu oluyor.Çocuklar pazartesi günleri bir coşkun bir coşkun önlerinde durmaya gör yıkıp geçiveriyorlar yemin ederim.Eskiden okullarımız ilkokuldu şimdi ilköğretim.Yani 7 yaşındaki çocuklarla 14 yaşındakiler aynı binaları aynı bahçeleri aklınıza gelebilecek aynı yerleri paylaşıyor.Ne kadar doğru siz düşünün.Bizleri yıkıp geçen delikanlılardan minicik yavruları koru koruyabilirsen.Bilinçli ya da isteyerek yapılan bir şey yok ama kazalarda hiç eksik olmuyor.Ergen vuruyor topa Allah ne verdiyse ,eğer o top gidip bizim miniklere değerse yapışıyorlar anında yere.Gidip kaldırıyorsun,sağına soluna bakıyorsun var mı kırık çıkık diye.Diğerine kızıyor şarlıyorsun dikkat etsene attığın yere.Ama onların suçu yok aslında suç onları aynı binaları aynı bahçeleri paylaşmak zorunda bırakan bizlerde.Anlayacağınız bu gün üzerimden yaklaşık 800 öğrenci geçti.Kimi genç kimi daha bebe.Hepsi çok masum hepsi ana kuzusu emanetler.Gözün gibi bakıyorsun bir şey olmasın diye.Allaha şükür bu pazartesiyi de kazasız belasız atlattım darısı sonraki günlerdeki bahçe nöbetçilerine:)))
Canlar burası baya bir hareketlenmiş,çoğalmış ne güzel.Altınyunus kıvırcık oğlunu Allah sana ve babasına bağışlasın uzun ve güzel bir ömrü olsun inşallah.Hayatkavuniçi,dilerim 15 gün sonra hayat pespembe,masmavi olur.O yumoşlar kız bebek erkek bebek olur.Ne diim arkadaşım sadece dualarımızı ve dileklerimizi gönderebiliyoruz birbirimize.Cans sen yolu yarıladın artık bence.Tıpkı evimcim,toana gibi.Ahhh bir de badenurdan güzel haberler gelse.Zarpdeniz ben bu sonuçları artık az çok biliyorum.Yani hormonal değerlerin verdiği sinyalleri bundan önceki drum sayesinde öğrenmiştim.Benim durumuma yapılacak bir şey yok bu ay.Adetle birlikte kist gidecek fsh ve e2 normal değerlerine dönecek.Tabi normal derken çok normal olmasını beklemiyorum.3.tüp denemeye imkan verecek kadar olsun yeter.Neyse onu da yaşayıp göricez.Çok değil hepi topu 25 gün.Sonra ak döt kara döt dr masasında belli olacak.Ama ben buranın sinerjisine çok inanıyorum.Özellikle de yeni gelen arkadaşlara tavsiyem önerilere kulak verin.Ne kadar eskiyi okursanız okadar bilinçlenirsiniz bu topikte.Umudunuz da çığ gibi büyür ve pozitif olursunuz.ismini yazmadığım arkadaşlar sizleride kucaklıyorum.Denizbulut oğlunu öpüyorum.Yaramazlıklarını görme annesi.Büyüyecek yapamıyacak yaptıklarını çünkü.Onun yaptıklarını yap bakalım yapabilir misin hiç.Tıpkı bizler gibi onlarda bir gün büyüyecek ve çocuk olmaya özenecekler.Benim gibi çocuklar arasında ömrü geçen insanlar her gün biraz daha özlüyorlar gün be gün uzaklaşan çocukluk günlerini...Kendinize iyi bakın hepinize sevgiler...
maşallah çok tatlı olmuş. gözlük nedendir. arkası lastikli herhalde tutabiliyor mu? umut da afacan demiştin. evet o da koltuk tepesinde. ama bak koltuğun üstünde sağda duvarda ışıklı bir bölüm var. umut oraya tırmanmaya çalışıyor mu? batu olsa koltuğa çıkınca ilk hedefi orası olurdu! artık oğlumun hedeflerinin çoğunu önceden kestirebiliyorum
hayırlısı olsun. ne güzzel bir haber. sımsıkı tutunurlar ve dondurulmuşları da ancak kardeş için kullanırsın inşallah
canım okumuşsundur, mahallenin en mutlu yumurcağını. ben 1 yıl önce aramış bulamamıştım. sonra unuttum. herhalde arada tekrar basıldı. şimdi aldım. çocuğunuzun karakterini bilin ona göre davranın diyor. 3 ana karakter bir de tam bir yere ait olmayıp karışık olanlar var. :uyumlu/temkinli/hareketli . batu % 10 luk son gruptan. burcu da yay. oh yani! neyse allahtan huysuz ve ağlak hareketlilerden değil gülen ve mutlu (istedikleri olduğu sürece tabii) hereketlilerden. inşallah clarissa uyumlu grubundandır
darısı başına canım. inşallah senin de (ve tüm isteyenlerin de) minik bir canavarın olur, ben neettim dersin
kampa ..meraba canim hadi hayirlisi insallahh rabbim rast getirsin..ama dr diye illede semra hanim diye dusunme hakkima hayirlisini cikar de hayirlisi olsun insallahh..benim dr umda ko kultur yapmiyoruz artik daha ileri teknikler uyguluyoruz demisti banada..yerine gore tabbi..sen nerdeydin unuttum valla..bunama mi basladi ne idare et artik...ha birde bende istanbula gittiyimde kuvvet macunu kasikladim sabah aksam..birde transferden once birazda kara corek yagi ictim tavsiye ederim nacizane fikrim...
ummuseleme..meraba canim allah razi olsun dularindan icin Allah razi olsun darisi sana insallahhh..canim ben 1 ay oncesinden kullanmistim kuvvet macununu..kara corek yaginida hem en hemde esim 10 gun kadar kullandim yumoslarim toplanmadan once..baskada birsey yapmadim onun oncesinde kisada olsa yuruyusler yapmistik esimle..birde tere cok yemistim hem transferden once hemde daha sonra..aklima gelen bunlar..
hayatkavunici..nehaber transferin oldumu canim..umarim hersey yolundadir..
Hurre, biz GNC'nin Arginmax Men isimli tableti 3 ayi geckin kullanmistik, sayiyi cok etkilemedi ama kaliteyi etkiledigini soyleyebilirim
burdaki herkese günaydın
teşekkür ederim canım,kalitesi fena değil ama yinede kullanmakta fayda olur herhalde diymi.azospermi olanların kullandığı bir ilaç varmış,onu arıyorum.doktora sormuştum yazmadı,kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz? bu arada diyet nasıl gidiyor fayda görebildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?