38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kizlar selam ben ignelere devamm bakalim ne olacak hurrecim sana sperm kalitesi arttirici vitaminin ismni vereyimm proxeed turkiyede var 100 tl civarii opuldunuzzzzzzz

Merhaba

yaş ileri olunca ilgilenmiyorlar maalesef çünkü başarı oranlarını düşürüyoruz o doktorların aldırmayın çok kafanıza takmayın ama boşta vermeyin. ben 5 sene uğraştım olmadı tüp bebek dedilertedaviler çok yormuştu beni herşryi bıraktm kafamdan attım olmazsa olmaz dedim iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 14 yaşında oğlum var yaşım 46 şimdi tekrar istedim bir kaç doktora gittim dışarıdan yumurta nakli dede-iler kabul etmedim bir kaç bir şey deneyeceğim bitkisel ve takviye yumurta geliştirici gibi şeyler olursa artık sizde umudunuzu yitirmeyin nişantaşında dr Numan Bayazıt var çok iyi doktor ben araştırdım referansları güzel onunla beraber olan dr sami cengize gittim yumurta geliştirici ilaç verdi aynı yerde olduklarını bilmiyordum iki doktorun numan beye gitsm beni görür ayıp olur diye gidemiyorum siz araştırın tavsiye ederm. inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Konuyu acan arkadasa tsk ederim. ilk gordugumda Allah yardimcilari olsun yas ilerledikce hersey zorlasiyor diye dusunmustum.

Yasin 38 ustu olunca konu hep ilgimi cekiyor/ Kizlar senelerce bir bebisim olsun diye ugrasanlardanim insallah olur diye yasiyorum... Onceki senelere gore tabii umit azaliyor daha cok korku belki kabullenmek gerekir dusuncesi fazla...

Kizlar konu 2008 acilmistir bu sene icerisinde 2-den fazla tup bebek ve asilama yapilmis 38 yas ustu 7-10 seneden fazla ugrasarak ve BEBISLERI OLAN arkadaslar var mi?

2-tup bebekten sonra 3-cisine girmeye cesaret yok... Yas 39... evliligin ilk seneleri onem vermemistik dr giriyorduk hersey normaldi olur diyorduk ama 2002 beri ugrasiyoruz malesef hep yikiliyorum.. olumsuz sonuclardan sonra dusunmek istemiyorsun yada korku fazla mi artik ne dusunecegimi de bilmiyorum. Dengesiz insan gibi o diyorsun bu diyorsun kararsiz oluyormussun?

Bu yolda ugrasan arkadaslar ALLAHIM dualarimizi kabul etsin! Hepimize Allahim yardimci olsun!

bu kıvırcıktan allah sana da nasip etsin arkadaşım çifter çifter:))
ben daha önce yazdım buraya.ben de aldım kullanıyorum eşimle beraber.genel vücut sağlığı için menapozu geciktirmek için.benim fsh da 16 ları görmüştü bi ara.arıdünyası yaz google da .arı sütü ve polene bi bak.müşteri temsilcisiyle de görüşüyorsun.ben tedavi öncelerinde bunları kullanmıştım ve kaliteli embriyolarım olurdu.

teşekkürler zarpdeniz cim.evet ya bayılıyorum bende o saçlara.ama umut ta 7 aylık olana kadar az saçlıydı.hoş doğduğunda küvöz fotolarında şok olmuştuk sırf saçtı.

teşekkür ederiz cans cım.ısır ısır.arada ben de kıstırıp bi parça ısırmaya çalışıyorum ama henüz dişlerimi geçiremedim.

maşallah çok tatlı olmuş. gözlük nedendir. arkası lastikli herhalde tutabiliyor mu? umut da afacan demiştin. evet o da koltuk tepesinde. ama bak koltuğun üstünde sağda duvarda ışıklı bir bölüm var. umut oraya tırmanmaya çalışıyor mu? batu olsa koltuğa çıkınca ilk hedefi orası olurdu! artık oğlumun hedeflerinin çoğunu önceden kestirebiliyorum

hayırlısı olsun. ne güzzel bir haber. sımsıkı tutunurlar ve dondurulmuşları da ancak kardeş için kullanırsın inşallah

canım okumuşsundur, mahallenin en mutlu yumurcağını. ben 1 yıl önce aramış bulamamıştım. sonra unuttum. herhalde arada tekrar basıldı. şimdi aldım. çocuğunuzun karakterini bilin ona göre davranın diyor. 3 ana karakter bir de tam bir yere ait olmayıp karışık olanlar var. :uyumlu/temkinli/hareketli . batu % 10 luk son gruptan. burcu da yay. oh yani! neyse allahtan huysuz ve ağlak hareketlilerden değil gülen ve mutlu (istedikleri olduğu sürece tabii) hereketlilerden. inşallah clarissa uyumlu grubundandır

darısı başına canım. inşallah senin de (ve tüm isteyenlerin de) minik bir canavarın olur, ben neettim dersin

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım gayet güzel allah mis kokuluuna kavuşmanı nasip etsin dualarımız seninle.

Canım Umut çok yakışıklı bi abi olmuş artık bi kere de benim için kıstırıp şöle bi dötüne vurup koynundan öpüveriver. maşallah kesme boşver uzasın. gözlüklerini de yerim onun. tutuyo mu bari hayırdır yüksek bi durum yoktur inşallah.

hakketten işin zor hayatım allah yardımcın olsun inşallah bizim de çocuklarımızın hep senin gibi duyarlı öğretmenleri çevrelerinde olurlar. hayatım şu kist vs işlerinden en kısa zamanda kurtulursun inşallah. biliyorum çaba gösteriyorsun elinden geleni yapıyorsun ama inşallah sigara içmiyorsun değil mi? tekrar tekrar hatırlatmak istemiyorum ama tüm bunların en büyük sebebi o inan buna. ve sigarayı bırakmak konusunda bi ipucu vercem sigaradan severek ayrılma hayatım. arkanı dön ve çık onu unut asla arkana bakma. severek ayrılıp sevda çekersen yine kendine zarar. bu kez de bunun stresini yaşıyorsun çünkü. gönülden o zıkkımı hayatından çıkartırsan o zaman işin rengi değişiyor vucudun da değişiyor istemekten vazgeçiyor ve sen tam bi antiaging yapıp vucudunu yenilemiş oluyorsun. öptüm seni çok.

anam bizim ki de hareketli ama senin Batu anladığım kadarıyla tam bambam yani. allah yardımcın olsun. bizimkisi tüm aktivitelerini bildiği mekanlarda yapıyor. yabancı yerlerde önden biraz çekimser utangaç falan. ne yapıyorsa bize yapıyor ama yine de senin ki kadar hareketli değil.

toana cans hamilelik iyi gidiyor çok şükür. aman kendinize dikkat edin. keyfine varın.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

denizgeldi denizbulut yazmış sana cevap vermiş valla o işlere ben daha henüz merak salmadım 2.5 yaşında falan eğitime başlanıyor diye biliyorum. bizimki sanki daha erken bu konulara dalış yapcak gibi. bakıcımız direk klozete oturtarak alıştırıyorum ben dedi. ne o mekanizmayı ne de lazımlığı kullanmıyorum bizzat üşenmeden her seferinde başında durup sabırla klozete alıştırmak en zoru ama en sağlıksı dedi bence de uygun şimdilik tabi bakalım zamanı gelince bakıcaz. bizim de 2.5 yaş tam yaza denk gelçek kısmetse bakıcaz artık. ama klozete oturtmak için de o yaş bana anca iyi gibi geliyor. takvimi gelince bazı şeyler kendiliğinden yerine oturuyor. biz iki haftadır günde bi kez iki saat uyumaya başladık. bu kendiliğinden gelişti. yani ben nasıl olcak nasıl yapcam yapsam derken hadi bi deneyelim öğlene kadar oyalayalım falan dedik bir iki gün uykulu modda oyaladık falan öğlene kadar dayandı şimdi sistem oturdu. tüm bu işler takvimi saati gelince yerli yerine oturuyor galiba.

bende okuyorum ama sık yazamaz oldum herkese selam.

bu arada baharcım sen de uğramışsın sana da selam enesi öp benim için resim isteriz.

maşallah çok tatlı olmuş. gözlük nedendir. arkası lastikli herhalde tutabiliyor mu? umut da afacan demiştin. evet o da koltuk tepesinde. ama bak koltuğun üstünde sağda duvarda ışıklı bir bölüm var. umut oraya tırmanmaya çalışıyor mu? batu olsa koltuğa çıkınca ilk hedefi orası olurdu! artık oğlumun hedeflerinin çoğunu önceden kestirebiliyorum

denizbulut, sol gözde erken doğanlarda olan rop vardı(yenidoğan körlüğü).şükür takip aşamasındayız hala.o takiplerde bozukluk saptandı.sağ 2,75 hipermetrop, sol 1,75 miyop ama sadece solu 1,5 numarayla başlattı doktor.belki zamanla düzelir dedi.şükür kayma yok.arkasına lastik takıyoruz.bazen çıkartıyor linle ama genelde alıştı.günde 1 saatde önlem amaçlı göz kapamamız da var.napalım artık en kötüsü bu olsun.
umut nasıl olduysa oraya çıkmaya yeltenmedi.elinle uzanıp biblo, saat vs. yakalamaya çalışıyor.aslında heryere tırmanıyor ama burası ona cazip gelmedi herhalde.adamın bir merdiven çıkışı var ki hayır dediğin anda daha da hızlanıyor.malum kapı yaptık merdivenin başına.arada açık unutuyorum birkaç saniyede yok oluyor.kaç kere 3. katın başında yakaladım.allah korusun yerler ahşap bir kaysa düşünemiyorum bile.

alabama, sağol canım.alıştık artık bir ayı geçti takmaya başlayalı.valla bana kalsa küçük bi toka tutturacam arkadan ama babası sakın deneme anında berbere gider diyor.

selam

Zarpdeniz bilumum kayısı ve erik püreleri işe yaramıyor canım ya. maşallah Clarissaya nasıl ek gıdalarla arası?

Alabama öptüm Enesi canım ayrıcada ne güzel gündüz uykusu oturmaya başlamış gibi Maşallah diyeyim.
Enes te Mert abisine benzedi bilumum kablolar oyuncağı olsun istiyor
Enerji patlamalarınıda Batu abisinden almış gibi görünüyor :)

ya benim enerjim yetmiyor :) Enes' e,
unuttum yazıcaklarımı enes durmuyor
Cans selam
herkese selam

Merhaba herkese. Sesim cikmadi bir suredir, unutmussunuzdur beni, hatirlayan varmiii? :) Forumda okunacak ne cok sey birikmis. Bir suru yeni arkadas gelmis -sanki ben cok eskiyim ya!
En onemlisi badenur'a saglik versin Allah.
hayatkavunici: harika haberler, tamamina ersin bu sefer, bize de moral olsun.
Altinyunus, ne tatli oglun, kestirme saclariniii, masallah.

Memorial'a randevu talebi gonderdim internetten, yarim saat olmadan aradilar. Hemen doktorlara bagladilar danisma icin, mesguldu herkes henuz gorusemedim ama tekrar arayacaklar. Semra Hn'a da danisma emaili attim, ko-kultur denemek istedigimi soyledim. Ilk adimi attim bakalim ne olacak.
Ne ilac aliyorum dogru duzgun, ne spor, saldim cayira mevlam kayira durumu. Ama bir gideyim Istanbul'a ari sutu polen alacagim.
Hepinize sevgiler.

kampa ..meraba canim hadi hayirlisi insallahh rabbim rast getirsin..ama dr diye illede semra hanim diye dusunme hakkima hayirlisini cikar de hayirlisi olsun insallahh..benim dr umda ko kultur yapmiyoruz artik daha ileri teknikler uyguluyoruz demisti banada..yerine gore tabbi..sen nerdeydin unuttum valla..bunama mi basladi ne idare et artik...ha birde bende istanbula gittiyimde kuvvet macunu kasikladim sabah aksam..birde transferden once birazda kara corek yagi ictim tavsiye ederim nacizane fikrim...

tebrikler hayırlı olsun hamileliğinAllah tamamına erdirsin... toana tedaviden nekadar önce başladın bunları yemeğe nekadar süre yaptın başka şeylerde yaptınmı...

ummuseleme..meraba canim allah razi olsun dularindan icin Allah razi olsun darisi sana insallahhh..canim ben 1 ay oncesinden kullanmistim kuvvet macununu..kara corek yaginida hem en hemde esim 10 gun kadar kullandim yumoslarim toplanmadan once..baskada birsey yapmadim onun oncesinde kisada olsa yuruyusler yapmistik esimle..birde tere cok yemistim hem transferden once hemde daha sonra..aklima gelen bunlar..

hayatkavunici..nehaber transferin oldumu canim..umarim hersey yolundadir..

toana hemşerim kız ismini yaz macunun bende tüp bebek tedavisine başlıucam 2-3 ay sonra neler yaptın busefer detaylı yaz çok mutluyum busefer elin boş dönmedin çok şükür darısı bizim gibi olmayanlara inşallah.

istiyorumbebeyimi..meraba hosgeldin hemserim..cok sevindim basliycanmi allah izin verirse..evet budefa elim bos donmedim cok sukur darisi sana ..rabbim birde tamamina erdirirse insallahh..canim kuvvet macunu denemistim sende dene..anlat hele tese oldumu esin..umarim hersey yolunda gider yuzun guler canim..

günaydın herkese
dün badenur la yazıştık. kendisi daha iyiymiş. solunum ve kalbi düzelmiş. kasılmalar azalmış ama geçmemiş. yeni bir ilaç deniyorlarmış. erken doğum riski devam diyor. inşallah yeni ilaç işe yarar ve bebekler dayanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…