• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende hıc bırsey yapmadan ıs yerınde ruh gıbı dolanıp duruyorum.moral sıfır ama sızlerın ve sızlerın azımlı hallerınızı okuyunca kendıme gelmıyor degılım.. vazgectım bılıyorsunuz hıc bırsey yapmıyorum .herseyı bıraktım. 2-3 gundur spora gıdıyorum ama sonrasında delı gıbı yemek yıyorum:(
10-15 mart arası reglı olucam ama aynı doktorumla devam etsem baska doktoramı gıtsem bılemedım aslında yenı bır doktora hıkayemı anlatacak ne gücüm ne de onlardan sansın yok gıbı demelerını duyacak moralim var.. Anlayacagınız karmakarısık bır durumdayım..

sevgıler

Lenovacım hangi doktor senin ki. Belki doktorunu değiştirmen de hayırlı olabilir. Sakın bırakma kendini boş vermek azme çözüm değil.

Sağol Narmik cim bunun konusunu da açmıştım oraya da cvp yazmışsın teşekkürederim, ilaç oldu bana yazdıkların en azından artık bu durumu kafamdan atarım.
Çoğunluk ona da bağlıyordum hızlı çalışması iyiymiydi acaba neden ameliyat oldum hay allah deyip içimi kemiren düşünceler vardı.
Ameliyatım çok zor geçen bir ameliyattı 2005 yılında olmuştum.
Bir öbürtaraf yapıp gelmişim zaten, sonrasında başhekim kontrole gelmişti.
Hastalığımı ilk öğrendiğim zamanlar bir de tahlil için ya Okmeydanı ya bakırköy e falan gönderiyorlardı Göztepe deki aletler çoğunlukla bozuk oluyordu. Çok şükür ki şimdi her yer de baktırılıabiliyor. Bir de işten her defasında izin alıp gitmem zor oluyordu hep kızıyorlardı ters davranıyorlardı, sonunda usandım en iyisi ameliyat olup kurtulayım diye, doktorlar özellerine çağırıp para istiyorlardı ne yapmam gerektiğini çoğu zaman bilemeden de davrandım.
2 saat sürer dedikleri ameliyat 6 saati geçmiş zaten. Eşimle o zamanlar sevgiliydik gözümü açtığımda karşımdaydı (minnettarım ona) ailem yoktu gece yanımda o yüzden tedirgin olup hiç uyumadan girmiştim ameliyata zaten masa da kalabilirsin demişlerdi. Ben de abdest alayım bari derken doktorlar giriverdi içeri.
Konu uzadı bayağı özür dilerim
Şimdi levotiron kullanıyorum bende ama kiloya engel olunamıyor yalnız, olsun sağlıklı olalım da
sevgiler
Canım ilaç dozun ayarlandıktan sonra kilo sorunu falan olmuyor..Endişe etme ve tahlilleri de ihmal etme tatlım..Bende kilo sorunu yok.. Hiç doğum yapmamış gibi görünüyorum şu an.

Rıuse .... Canım bence de katlaması fena degıl... Ama eger sonuç olumsuz bıle olsa lutfen denemekten vazgecme.. Rahım hamıle kalmAya yatkın gozukuyor elbet tutacaktır .... Sevgıyle kal...

Sevgılı Narmık hoşgeldın senı cok ıyı hatırlıyorum cektıgın acıları verdıgın mucadelelerı...Allah sana sabrının meyvelerını gonderdı ... Evlatlarına saglık ve esenlıkler dılıyorum ....Sevgıyle kal..

Alabama .. Nerdesın? Özledık senı

Denızbulut...Sagol canım... Dr um 12. haftaya takmış durumda henuz bazı şeyler ıcın erken dıyor ona gore şu an yapılabılecek bır sey yok ....

Herkese cok selammm

Son düzenleme:
burada okudum benım fsh 20.74 yanı oralara gıdıp kusura bakmayın sızı programa alamayız sız anne olamazsınız laflarını duymak ıstemıyorum bu yuzden cekınıyorum. ama kafamda cok karısık acaba vazmı gecsem herseyden dıyorum bazen bazende hayır yola devam dıyorum dun bagdat cad aktardan hayır tohumu keten tohumu corek otu karanfıl tarcın ve bal aldım ayrıca propolıs aldım bır kavanoz yanı dun yola devam dıyordum ama bugun yıne modum dusuk aynı seylerı bır daha yasamak benı korkutuyor ve bu tedavılerden once 63 kıloyduum sımdı 75 kıloyum. bu da moralımı cok bozuyor ufff bılemıyorum kızlar allah sonumuzu hayır eylesın

sevgıler

Lenova benim FSH ocak ayı ölçümünde 20 lerde çıktı..1 ay trisequens kullandım 10 a düştü...Mart veya nisan ayında izmir Kent hastanesinde mini tüp bebek yöntemini uygulatmayı düşünüyorum...Fiyat 1750 dolar dediler...ikizlerime de bu hastanede kavuştum..istanbuldaki hastaneler bana çok pahallı geldi...

Zaten mini tüp bebek yönteminde 1 veya 2 yumurta yeterli..fsh yüksek olsa da tedavi ertelenmiyormuş..Daha az ilaç kullanılıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovacım hangi doktor senin ki. Belki doktorunu değiştirmen de hayırlı olabilir. Sakın bırakma kendini boş vermek azme çözüm değil.

Canım ya doktor ne yapacak kı sonucta yumurta gelısmıyor bende 1 yada 2 tane o da kalıtesız:(
doktorumu degıstırmeyı dusundum ama sıfa da 2 kez denedıgım ıcın ındırım yapıyorlar bayagı maddı olarak cok zorladık kendımızı sımdı gıdecegım yer benı tanımıyor bunyemı tanımıyor sansın az deyıp moralımı bozacak ustune bır de 5-6 mılyar bayılacam.

gecen gun Numan Bayazıt ıle yazıstım. Sansı olan hastaları tedavıye alıyorum dedı ama sansının cok az oldugunu bılerek denemek ıstersenız gelın Almanda yapıyorum 3250 euro dedı fıyat ıcın +ılaclar:(

yanı sans az para cok durumu.. Bir de Emre karatekelioğlu ısmını duydum IVI tup bebek ama bılemıyorum canım kıme gıdıp kıme guvenecegımı ...

Sevgili riuse

Hani bazen hamile kalır insan ama anlayamaz üzerine adet görür ya. Belki öyle bir durum yaşamış olabilirsin vücut tam olarak algılama yapamamıştır.
Lakin mucize olabilir ümidini kaybetme sakın.

Bir tanıdığım vardı 2 çocuğu vardı, maddi durumları çok ii değildi kazara 3. doğdu. Sonrasında tekrar 4. ye hamile kaldığını öğrendi korunduğu halde aldırmaya gitmiş doktora. Sonra aradan bir kaç ay geçtiğinde hamileliğinin devam ettiğini öğrenmiş. Eşi ikiz. Ya ikiz di biri alındı ya doktor almadı mı ya da o ay içinde tekrar mı etti acaba diye düşünüp dururlar hep. Öyle şeker bir çocuğu var ki diğer kardeşlere benzemiyor hiç.
Verecek olan rabbim her şekilde veriyor inan

Rıuse .... Canım bence de katlaması fena degıl... Ama eger sonuç olumsuz bıle olsa lutfen denemekten vazgecme.. Rahım hamıle kalmAya yatkın gozukuyor elbet tutacaktır .... Sevgıyle kal...

Sevgılı Narmık hoşgeldın senı cok ıyı hatırlıyorum cektıgın acıları verdıgın mucadelelerı...Allah sana sabrının meyvelerını gonderdı ... Evlatlarına saglık ve esenlıkler dılıyorum ....Sevgıyle kal..

Alabama .. Nerdesın? Özledık senı

Denızbulut...Sagol canım... Dr um 12. haftaya takmış durumda henuz bazı şeyler ıcın erken dıyor ona gore şu an yapılabılecek bır sey yok ....

Herkese cok selammm

Sağolasın canım.Allah her isteyene nasib etsin inşallah tüm kalbimle diliyorum..

Canım ya doktor ne yapacak kı sonucta yumurta gelısmıyor bende 1 yada 2 tane o da kalıtesız:(
doktorumu degıstırmeyı dusundum ama sıfa da 2 kez denedıgım ıcın ındırım yapıyorlar bayagı maddı olarak cok zorladık kendımızı sımdı gıdecegım yer benı tanımıyor bunyemı tanımıyor sansın az deyıp moralımı bozacak ustune bır de 5-6 mılyar bayılacam.

gecen gun Numan Bayazıt ıle yazıstım. Sansı olan hastaları tedavıye alıyorum dedı ama sansının cok az oldugunu bılerek denemek ıstersenız gelın Almanda yapıyorum 3250 euro dedı fıyat ıcın +ılaclar:(

yanı sans az para cok durumu.. Bir de Emre karatekelioğlu ısmını duydum IVI tup bebek ama bılemıyorum canım kıme gıdıp kıme guvenecegımı ...

biesteron dha yumurtaları güzel geliştiriyormuş...

ayrıca ben ıstanbulda anadolu yakasında oturuyorum ılk doktorum karsıda nısantasındaydı. Gidip gelmek cok zor oluyor o yuzden anadolu yakasında bır doktor aramıs ve kadıkoy sıfada sımdıkı doktoruma gıtmeye baslamıstım. Memorıal semra hanım ve ekıbı ıyı oldugunu genel olarak okuyorum ama orada arkadasım Semra hanımda cok buyuk bır talihsizlikler yasadı ve semra hn kendısıyle gorusmedı bıle ama baska merkez ve doktorla hamıle kaldı ve sımdı 6 aylık bır kızı var:) nedense etkıledı benı o yuzden memorıal ıstemıyorum.

ama tum ıyı doktorlarda avrupa yakasına toplanmış:((

Merhaba Arkadaslar,

Deniz Bulut, allerji mama bilgisi icin cok tesekkurler canim, bilgileri arkadasima aktardim. Onlara da doktorlari neogate'miydi onu vermis.

Yasasin! Bir gebemiz daha oldu! Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin, cok tebrik ediyorum.

Bana da ozelden yazar misin yada burada paylasir misin lutfen?

Rieuse hayirli tedaviler olsun canim, sira sizde simdi. Spermiogramin normal cikmasi sevindirici en azindan dusunulmesi gerekli seylerden birini elmis durumdasiniz. Gonal F cok basarili, bana da ikisi birden verilmisti. Aynen oyle koca torbayla tedaviye basliyorsun canim, heparini yaparak alisirsiz, yapmadan once yapacagin bolgeyi iki parmaginla biraz tut ondan sonra igneyi batir ve ondan once de derin bir nefes al, hic stress olma lutfen. Icindeki rahatlik sonu guzel sonuclarla hepimizi sevindirsin, en cok da seni... Normal yasantidaki zararli seyleri zaten biliyorsun, onlara cissss...Protein agirlikli beslenmen, bol bol simdiden su icmeni oneririm. Sabahlari taze portakal yada havuc suyu icmen gribe filan tedavi esnasinda yakalanmandan korur canim.

Olsun 2 yumurta 2 bebek demek...Kaliteli olsunlar da iki tane olsunlar, ihtiyacimiz zaten bir tane, dularimiz tedavideki arkadaslarimizla...

Cans, bunlar normal canim, umarim iyice tutunuyorlardir sana. Dr. randevun harika gecsin.

Alabama, ben 3 hafta once diyete basladim, anca 3 kilo verdim, esim de ayni zamanda basladi O 5 kg.verdi. Farkimiz ben hic spor yapamiyorum O asansor kullanmayi birakti! Benim de en az 10kg.daha vermem lazim, bu 3 kg. Noelde aldigim cikolotalarin sucu kilolar! Anca gitti, simdi dogum kilolarini vermeye geldi sira... Hadi hepberaber...

Baharnaz, hadi canim diyetteyiz, herkes bildiimde bulunsun sonra. Suyumu olcuyorum yoksa ne kadar ictigimi cikaramiyorum, en iyisi olcmek. Sabahlari bir limonu suya koyup gune oyle basliyorum, yesil cay da iciyorum ama daha cokkk vermem lazim cokkkkkk.

Denizgeldi, Deniz ile kiymetli zamanlar harika geciyor, Allah mutlulugunuzu daim etsin canim.

Toana, kontrolun yakin degil mi?

Mai, iyi misin? Abinin cocuklara kim bakiyor simdi canim?

Nkurt'un sonucu ne zamandi? Guzel paylasimlar olsun.

Lenova , siz Antalyadaydiniz degil mi? Bir dr. ismi onerecegim.

Hayatkavunici, hayatpembe haberlerinizi almayi yakinda bekliyoruz.

Sevgiler herkese, 2012'in uguru tum tedavidekileri yakalasin...

canım ben ıstanbuldayım:(

Toana,tatlı anne sana canlı selam...Sen sinemaya minemaya filan sakın gitme otur evinde sıcak sıcak bebişleri büyüt göbişinde.Biz sana yazar anlatırız tamam mı canım...
Denizbulut İstanbul'un o eski hallerini ben de az çok hatırlıyorum canım.Kendimi küçücük, şehri kocaman ve büyüleyici hissederdim.Şimdi arta kalanları görmek için öyle büyük bir mücadele vermek gerekiyor ki trafikte ,çoğunlukta vaz geçip geri dönüyoruz.Şehir yine büyük yine büyüleyici ama tepelerden bir yerlerden bakmak gerekiyor.Hiç içine girmeden hiç düğüm düğüm olmadan öyle uzaktan uzaktan.Gün be gün kötüye gidiyor,bozuluyor,yozlaşıyor.Gerçekten çok acı...
Lenova,sana ne desem boş çünkü bende de aynı problem var biliyorsun.Bir sürü emek,karşılığında bir iki yumurta onlardan da bi iş çıkmıyor.Hatta beni 2.denemem öyle bir umutsuzluğa düşürdü ki şimdi burada tüp bebek konusu dışında her bir şeyi yazıyorum anlatıyorum ama asıl konuya hep uzaktan bakıyorum.Aslında burda yani bu topikte olma nedenimiz tüp bebek için paylaşımlarda bulunmak ve onlardan faydalanmak.Ben biraz koptum ama sen lütfen kopma devam et.Bende çok yakında bir deneme daha yapmayı istiyorum.Biryerlerden vahi gelsin de kalkıp başlıyayım diyorum gelmiyor aksine bir engel çıkıyor.Neyse burası umut topiği bizde umutlarımızı yeşil tutalım.Gün doğmadan neler doğar hiç belli olmaz canım...
Riuse,e ama katlanmış işte değer,az ya da çok sonuçta artış var.Neden ilaçları kesiyor ki anlamadım.Umarım dilerim yarın bu günden çok iyi olsun sayı kaç olmalı bilmiyorum ama işte ondan olsun.Dualarım seninle canım...
Cans,doktorun söylediği herşeyi miktir et,bebişine seni özlemle bekliyorum de.O zaten yola çıkmış geliyorr.İnşallah hayırlısıyla gelir canım ya..
Narmik , Emir ve diğer yeni katılan arkadaşlar sizi henüz tanıyamadım hikayenizi, de bilmiyorum ama hoş gelmişsiniz sefa getirmişsiniz.İnşallah topik size de umut olur bebek getirir...
Zarpdeniz,alabama,bize normal olarak henüz vakit ayıramayan tayf,maicim,denizgeldi ve topiğin tüm üyeleri sizleri seviyorum kendinize iyi bakın,hoşçakalın...

alkan..canim benim sagol zaten gitmiyorum bir yere evde oturuyorum valla..sende tedavi dusunuyorum deme git dene..hayat engellerle dolu zaten engelde bitmiyor sorunda bitmiyor..bak benim babam cok hastalandi yogun bakimda yatti biraz iyi oldugunu duyunca ..yola ciktim antepten yol tepe tepe tedavime geldim evet aklim hep babamda..ama buyuklerim destek verdi biz burdayiz bakariz sen git ..ihmal etme belki bu defa tutar dediler ve ihmal etmedim bir sekilde..ama aklimda babamda kaldi halada daha babamdadir.ama hayat bir sekilde herhelde devam ediyor..sen ihmal etme bu ay git dene derim canim benim rabbim seninde maiumutcugumunda burdaki bebek isteyen arkadaslariminda gobisini doldursun insallahh..saglicakla kall..

Rieuse, canim hic keyfini kacirmasaydin, doktorun sanki bunun icin biraz erken ilaclari kestirmis! Bugun mu tekrar test yaptiracaktin? Nedir cikan deger? Beklenen 2 katinin cikmasi ama senin degerin de iyi bir deger, bize yaz lutfen cok merak edecegim, hakkinizda hayirlisi olsun canim.

Alkan,
oyle hemen pes edilmiyor canim yaaa...Olumsuz sonuc alinca insan " tamam bu son " diyor ama sonra icinde birseyler seni tetikliyor, yeniden basliyorsun. Hadi yeni gebelikle ve bebekle sonuclanacak tedavine kendini hazirla canim.

Toana, kizimin ismi Clarissa Ela canim, ama biz ilkini kullaniyoruz. Cinsiyetleriniz bir belli olsun isim konusu icin bayagi bir vaktiniz var, saglikla gelsinler.

Cans, ben de hep gebeligimde ilk 3 ayi bekledim canim, ondan sonra nispeten hafif endiselerim biraz azalmisti. Zor elde edilen gebelikler yasadigimiz icin endise kacinilmaz oluyor maalesef ama evrene lutfen cokkk olumlu mesajlar gonder bak bebesin kendiliginden sen operasyona hazirlanirken gununu bile almisken geldi, bu buyuk bir nimet canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Lenova, sen Avrupa yakasindaki hastanelere gidemiyorsan Anadolu yakasindaki Memorial'e git bir gorus istesen. Icin kaynarsa merkeze ve doktorlara belki orada baslayabilirsin. Benim tedavim Atasehir Memorial'de olmustu, doktorum da Cem Demirel.

Nckurt,
Istanbul'a gelmeden once bir yaptirmadigimiz co-culture kalmisti! Bir de ilk kez spermler 9000 kat buyutulup en hareketli ve kaliteli olanlari da yine burada secilmisti. Yurtdisindaki doktorum co-culture icin bunun artik bir arastirma icin kullanildigini buna gerek olmadigini soyleyip durmustu. Istanbuldaki doktorum da hikayemizi ve basarisizliklarimizi dinleyip bunun bizde yararli olabilecegi gorusune vardi, bu sefer ben onermemistim cunku ilk kez Istanbul'da yapilacakti. Ama diger doktoruma IVF ile ilgili ne okusam ne duysam paylasiyordum, bana da yapilsin istiyordum. Reglin yanlis hatirlamiyorsam 18-21. gunleri arasinda lokal anestezi ile rahimden bir doku alinip, bu doku lab. ortaminda korunup, OPU sonrasi embriyolar bu dokunun uzerinde dollendiriliyor ki embriyolar senin dokuna transferden once alissinlar. Bizde faydali olduguna inaniyorum, cok sukur bu tedavi sonunda kizimiza kavustuk. Merkez, doktor, lab. ve ortami, embriyolog bunlarin hepsi bir butun, umarim tedavin kucagina bebegini almanla sonuclanir.

Deniz Bulut, Badenurdan haberler verdigin icin sagol canim. Daha iyi olmasina sevindim, umarim birkac hafta daha dayanirlar, hem Badenur hem de bebisler saglikla kavusurlar birbirlerine. Umarim Badenur iyi bir hastanededir, burada bir tanidigimin ikiz gebeligi 24.haftada dogumu gerceklestiriliyor, bebeklerden birisi su an 11 aylik, cok guzel mavis bir kiz bebek....ama hastanenin ve yenidogan ekibinin cokkkk iyi olmasi lazim, umarim emin ellerdediler.

Maiumut, mavisacli kiza bayildim!

NarMik, ne hos ikizlerin olmus, saglikla buyusunler.

Alabama ve Baharnaz, Hurre, ben 4 kilo verdim ama orada takildim, duraklama devrine girdim sanirim. :( Zayif olmak varmis, herseyden keyiflice yemek varmis...

Hurre, bana da Sislidekiler cevap yazmamislardi, en iyisi telefon et yada gidebiliyorsan yuzyuze gorus derim.

2012'de duydugum bebeklerin cogu erkek bebek...Bakalim gebelerimizin cinsiyetleri belli olunca kac kizimiz kac oglumuz daha olacak...Saglikla gelsinler.

Son düzenleme:
Bugün yeni birşey okuyup..umutlandım paylaşmak istedim...bunu paylaşalım ltf...takipte olalım..
.

Kadınlara sınırsız doğurganlık - Sağlık - T24

Kadınlara sınırsız yumurta müjdesi

selam canım bende varım ..........ben de kırkıma gırmeye iki ayım var..... hayırlısı benım tedavıyle bı oğlum var bi aşılama üç mıkro denemem var son deneme yapmayı düşünüyorum..........hayırlısı senın ilk bebiş mi inş rabbım verır cumle isteyenler.. benım herşeyım çok iyi dedi doktorum ama kırkıda geçirme dedi bakalım.........

günaydın hepinize :71::71::71::71:

alabama nerdesin iyimisin bir haber ver anacım.herada senide marak ediyorum güneş nasıl?
birde kartopu vardı hele ondan hiç haber alamıyoruz.doğumdan sonra bir kez geldi okadar.

Herkese merhaba,sorularım arada kaynadı herhalde.Dhea ve hayıt tohumuna ne zaman başlamam gerekiyor bunun bir zamanı var mı,cevap yazarsanız sevinirim.
Zarpdeniz cevabın için sağol canım,ben sorduğumda co-cültür yaptık dediler ama benden öyle bir parça alındığını sanmıyorum,ben mi yanlış anladım acaba.
Riouse,senin adına sevindim hemen umutsuzluğa kapılma,inşallah en güzel sonucu alırsın,hakkında hayırlısı.
Lenovacığım canım benim beni de biliyorsun umut çok az ve kullandığım her ilaç sağlığımı tehdit ediyor,omurilik sıvısı yine yükselmiş benim.Daha önce paylaşmıştım,hormon ilaçları ben de yan etki yapıp omurilik sıvısını yükseltiyor.Bu sıvıyı belden iğneyle çekiyorlar.Bu durumda bile,eşimin kesinlikle denemeyeceğiz demesine ,sürekli yükselen fsh'a ve ikiden fazla çıkmayan yumurtalara rağmen bir kez daha deneyeceğim.Martın sonunda kontrole gideceğim.Ben de aynı merkezde deneyeceğim,hem beni tanıyorlar hem de üçüncü denemem olacağı için bayağı bir indirim yapıyorlar.Geçen sefer dondurma işlemi için de ücret almamışlardı.Kısacası vazgeçmek yok,neyin ne zaman olacağı belli olmaz.Rabbim ol deyince her şekilde oluyor.Kendine iyi bak.
Herkese sevgiler...

Herkese merhaba,sorularım arada kaynadı herhalde.Dhea ve hayıt tohumuna ne zaman başlamam gerekiyor bunun bir zamanı var mı,cevap yazarsanız sevinirim.
Zarpdeniz cevabın için sağol canım,ben sorduğumda co-cültür yaptık dediler ama benden öyle bir parça alındığını sanmıyorum,ben mi yanlış anladım acaba.
Riouse,senin adına sevindim hemen umutsuzluğa kapılma,inşallah en güzel sonucu alırsın,hakkında hayırlısı.
Lenovacığım canım benim beni de biliyorsun umut çok az ve kullandığım her ilaç sağlığımı tehdit ediyor,omurilik sıvısı yine yükselmiş benim.Daha önce paylaşmıştım,hormon ilaçları ben de yan etki yapıp omurilik sıvısını yükseltiyor.Bu sıvıyı belden iğneyle çekiyorlar.Bu durumda bile,eşimin kesinlikle denemeyeceğiz demesine ,sürekli yükselen fsh'a ve ikiden fazla çıkmayan yumurtalara rağmen bir kez daha deneyeceğim.Martın sonunda kontrole gideceğim.Ben de aynı merkezde deneyeceğim,hem beni tanıyorlar hem de üçüncü denemem olacağı için bayağı bir indirim yapıyorlar.Geçen sefer dondurma işlemi için de ücret almamışlardı.Kısacası vazgeçmek yok,neyin ne zaman olacağı belli olmaz.Rabbim ol deyince her şekilde oluyor.Kendine iyi bak.
Herkese sevgiler...

canım benım ınan senın anne olmanı kendımden cok ıstıyorum. Hıkayenı yasadıklarını cok ıyı bılıyorum. Umarım Mart sonundakı tedavın son olur ve bebegın gelır. Hangı merkezde yapıyordun denemelerını? bende dhea ıctım ama bende fayda etmedı gunde 3 tane tok karnına almıstım hayıt tohumu ıcın sabah aksam ac karnına sanırım.. ama sana mutlaka ıncır kürünü tavsıye edıyorum tek saglıklı yumurtam ıncır suyu ıcıtıgımde olmustu. Ben kararsızım belkı atasehır memorıala gıderım belkı gıtmem esım ben uzulmeyeyım dıye hıc konuyu acmıyor . oyle bos bos hıc bırsey ypamadan gecırıyorum gunlerımı bıraz once bır arkadasımla konustum bızımle yasıt 42 yasında aralık ayında evlendı ılk tup bebek denemesınde hamıle kalmıs 7 haftalık hamıleymıs:) cok mutlu oldum ama dıger yandan bızlerı dusunuyorum neden Allahım dıyemeden gecemıyorum. Allahın bıldıgı bırsey vardır elbet vaktı zamanı gelmemıstır dıyorum umarım Allah alnımıza kaderımıze anne olmayı yazmıstır yoksa ne kadar cabalasakta bos..İşte en guzel ornegı bahsettgım arkadasım 10 yıl flort ettı son doktora gıttıgınde yumurta rezervınız bıtmıs ya da bıtmek uzere gec kalmıssın hemen tup bebek deyınce apar topar evlendı ve ılk seferde hamıle...

ben mart reglımde gıdermıyorum aynı doktora veya bır baskasına bılemıyorum kendımı hıc hazır hıssetmıyorum.
bu arada spora basladım onumuzdekı haftada dıyetısyene gıdecegım bıran once eskı kıloma donmek ıstıyorum..
sana kocaman sarılıyorum
sevgıler

Back
X