38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Benden de merhaba herkese,

Bahar geldi gunes cikti burada, keyfim yerine geldi. Tedavisi devam edenler, beklemede olanlar, hepinize bahar umut ve enerji getirsin.

Ben Cin ilaclarimi icip, sporumu yapip baska da bir sey dusunmuyorum. DHEA'ya tekrar baslayacagim.
Sanki biraz kilo verirsem hersey daha iyi olacak gibi geliyor. Hadi lenova, alkan, baska kilo vermek isteyen varmiydi? Tatli bir rekabet icinde kilo verelim, daha cok spor yapalim, bitsin su kisir dongu, bebeklerimize kavusalim.

Belki sizde gaza gelirsiniz diye anlatayim: Her sabah cok hizli 3 kilometre yuruyorum, bu hafta hedef 4 km. Yarin esimle beraber Pilates workshop'una gidiyoruz, ikna oldu, bu ikinci denememiz olacak. o kadar kadinin icinde insallah tek erkek olmaz.

Haberler bu kadar benden

Kızlar 1 yıl içerisinde 4. kez hamileyim...birincisi aşılama ile oldu ve düştü, ikincisi klomen+çatlatma iğnesi ile oldu ve düştü, üçüncüsü doğla yolla oldu ve düştü..( şimdi yine hamileyim ama çok umutlanmak istemiyorum..yaş kemale erdi, 42 yaştan gün alıyorum:) bu sefer doktorumun överek bahsettiği FEMARA hapı ile hamile kaldım yada kısmet diyelim..bakalım, gelişmeleri paylaşırım sizlerle..sevgiler

benim de ilki boş gebelikti, "kese büymüş sanki" demiştim ultrason kontrolünde, doktorum da bana "haa evet büyümüş, yakında okula gidecek" demişti. kalktım, giyindim, doktorun odasına gittim ve "sizinle bir daha asla çalışmayacağım ve etrafımdaki insanların da çalışmamasını sağlayacağım" deyip çıkıp gittim ve derhal doktorumu değiştirdim. işlerini adam gibi yapsınlar. kendileri hergün bu işle uğraşıyor olabilirler ama para kazanmayı bildikleri gibi hasta ruh halinden anlamayı da öğrenecekler. geçmiş olsun tekrar.

çok sevindim ALLAH bu kez tamamına erdirsin inşallah.42 yaşımdayım diye üzülme bak 4 kez hamile kalabilmişsin bu sana umut olmalı olumlu düşün olumlu olsun.bende 42 imden gün alıyorum ve tüp denemeyi düşünüyorum.RABBİM hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun.banada 1 yıl kadar önce gittiğim bir doktor femera vermişti ben ilacı aldım ama kullanmamıştım,nasıl kullandığını bana yazarsan bende kullanayım ben doktorun reçetesini kaybettim.bebek konusundada bu kez tamam doğru zaman de öyle olsun.öptüm canım.

izmirdesin sanırım,bende aydındayım izmirde hangi doktorlara gittin?bu bahsettiğin doktor kim?

merhaba, ben aranıza yeni katıldım ve dün 39'dan gün aldım, 38 bitti yani:)
8 ay önce evlendim ve ilk 6 ay bişe olmayınca doktora gittik. İlk ay tek yumurta gelişti (rezerv düşük) ve aşılama denedik Ataşehir memorial da... Olmadı....
Bu ay da 2 yumurta gelişti ve 2 si de döllendi.
Biri 6 biri 7 hücreli (fotolarını da verdiler) ve 3. gün transferi.
Yani geçen çarşamba (29 Şubat) transfer oldu ve dünden beri ağrılarım başladı. Kasıklarımda ağrı var.
Ben işe gitmedim evden çıkmadım ama sürekli de yatmıyorum. Dikkat ediyorum elbette ama eve dolaşıyorum sürekli. Bu arada bugün göğüslerim büyüdü ve acımaya da başladı.
Normalde bu bebek olmazsa ne zaman adet olmam gerkiyor biliyor musunuz arkadaşlar? Test günüm 12 Mart ama testte çıkmazsa adet günü nedir?

Merhaba,
Femara aslında meme kanseri tedavisinde kullanılan bir ilaçmış ama bu işlerde fayda sağladığı görülünce kullanılmaya başlanmış. Etkisi şöyle, östrejen seviyesini düşürerek hamileliği olumlu etkiliyormuş. Adetin 3., 4. yada 5. günü başlayıp sabah 1 - akşam 1 içiyorsun, 5 gün kullanıp bırakıyorsun. Ama benim şöyle oldu, doktora gittiğimde adetimin 7. günüydü, 7. gün başlatıp 5 gün süreyle içmemi söyledi..ben de ne dediyse yaptım ve yine hamileyim ama kalp atışı duymadan inanmayacağım İnan bana, kalıp düşürmek de çok zor, hele benim kendiliğinden düşmüyor kanamayla, her seferinde kürtaj oluyorum, psikolojim bozuldu..umarım en yakın zamanda sen de hayırlı haberler alırsın..sevgiler[/QUOTE]

teşekkür ederim canım temennin için verdiğin bilgiler için,RABBİM hepimizin hayırlı sağlıklı bebeklerimize biran önce kavuşmasını nasip etsin.neler yaşadığını tahmin edebiliyorum çünkü burdaki herkes üç aşağı beş yukarı yakın şeyler yaşadı ve yaşıyor.benimde 2.5 aylık kürtajım var öldüğünü öğrendiğimde inanmak istemedim ayrılmak istemedim kürtaj olmalı dediler kabul etmedim ve 5 gün sonra kürtaj oldum dayanılmaz ağrılar ve kanamayla,bebeği gördüm hala aklımda ve hala ağlarım onun için.yaşadıklarımız zor ama herkesin bir sınavı var bizimkide buymuş,dua edelim hayırlı sağlıklı nasip etsin RABBİM.birsürü tüp denemem oldu olumsuzama umudumu kaybetmiyorum.bir arkadaşımdan duymuştum:RABBİM vermek istemeseydi istemeyi vermezdi.verecek inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerimizi.bizim biraz daha çabalamamızı ve dua etmemizi istiyor.RABBİM çabalarımızı boş çıkarmasın.senin bebeğin kaç haftalık şimdi?ne zaman alacağız güzel haberi?bizide haberdar et mutlaka olurmu.irenbede dilek hanımı duydum,birde ahmet bey varmış-gerçi uyguladıkları yöntem aynıdır-40 yaş üstü bebek isteyen kadınlara yönelik ayrı bir programları varmış,birde onunla görüşmek istiyorum.hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah.

canım hoş geldin,doktorun sana daha doğru bilgi verir,yaşadıklarımdan yola çıkarak ilaçları kestikten sonraki 4 gün içinde adet olunuyor.ama bence sen bunları düşünme şimdi hamilesin inşallah bebeğini sev güzel besle bol su iç ani hareketler yapma birde-arkadaşlardan duyduğum doktorum demedi-sıcak duş yapma.veeee herşeyden önemlisi olumsuz düşünme,sonuç negatif olduğunda inşallah olmaz neler yaşayacağını konuşur paylaşırız canım benim.12 sinde paylaştığımız bebeğimizin sevinci olur inşallah.bu arada yeni yaşında hayırlı olsun,güzel bebeğini getirsin sana.benimde 1 mart bende 42 den gün alıyorum

Hamile olabilirsin hayırlısıyla inşallah...

Rieuse, canim doktoruna nasil kizdigimi tahmin bile edemezsin. IVF doktorlarinin kesinlikle psikoloji dersi ve insanlararasi iliskiler dersi de almalari lazim! Ben de bos gebelik gecirdim ama kalp atisini gorme haftasini bekledik hatta gecirmistik bile, ne olur olmaz diye...Iki ay sonra da kurtaj olmustu.Soyleyecegim o ki olumsuz davranip iyice keyfini kacirmasina sinir oldum. Eger bir sorun goruyorsa bunu soyleyebilmenin binbirturlu yolu var, senin psikolojini hicccc anlayamamis demekki... Canim, sen bir sekilde gebe kalabiliyorsun bence bunun arkasina devam etmelisin, yanlis merkezde yanlis doktorda misin diye de dusunmeye basladim. Elbette toparlanacaksin, zaman her zamanki gibi en iyi ilac...Bir sonrakine cok dogru merkezi ve cok dogru doktoru bulman dilegiyle...

Rieuse, bazi doktorlar boyle geri zekali konusan, empatik olmayan, kendilerini bir halt zanneden tipler. Doktor olmussun, karsindaki insan senden yardim bekliyor, her kelimen onemli onun icin. Git dalgani disarida gec, egonu baskasinda tatmin et. Zarp hakli, terapist destegi almalari lazim ki biraz psikolojiden anlasinlar. Buradaki arkadaslardan birine de 'senin soyun cok mu guzel, osmanli soyumu neden kendi cocugunu istiyorsun' demisti doktoru. Bozma moralini, hemen doktorunu degistir, bir gorus daha al. On yargili bir doktor ne kadar cabalar senin icin?

kampa bunu yeni duydum.ne demek ya senin soyun çokmu gülzel.eğer ben böyle bişey duyarsammm neler yaparım bilmiyorum.o zamanda o dr un eşi gitsin başka yederden peydahlasın ne fark eder.... yani varya pazar sabahı nasıl sinir oldum,rieusenin dr unda çok sinir oldum.kardeşim benim soyun neyse ben onu istiyorum sana ne...allah korusun hiçççç yumurta kalmaz yada yumurtada sakatlık olur bişey olur,o zamnda karar bizim.benim dr bene hep diyorduki insan emek verdiği şeyi seviyor yoksa fark etmiyor.her şeyi söylemenin yolu yordamı var.Allah hepimizi dürüst halden anlayan dr lar ve insanlarla karşılaştırsın.
bu gün güneşli güzel bir gün.bahar geldi ve dilerim benim gibi bekleyen bütün anne adaylaeının baharı olur.

mutlu pazarlar 38in gülleri....
açan güneş umut olsun yarınlara.....Allahım umudunuza yaklaştırsın amin...

O doktor ruh hastasıymış...Gerizekalı desem az kalır bunu söyleyen densize..!!! Hiç ciddiye almayın..Tam şikayetlik aslında..Okurken bile sinirlerim bozuldu vallahi !!! Gitsin aynaya bakıp bir tarafıyla dalga geçsin..Yazıklar olsun ya..Bir de dr olmuş edepsize bak !!!

selam kızlar oncelıkle ZARPDENIZ'e bır tesekkur borculuyum. o nedenle kendısıne buradan tesekkur edıyorum ve kocaman opuyorum:) bana memorıal atasehır de cem demırel'ı onermıstı ben aslında en basta cem bey duymustum ama tavsıye uzerıne ılk doktoruma gıttım sonra yıne tavsıye uzerıne 2 doktoruma gıttım hıkayemı bılen bılıyor yumurta 2 den fazla olmuyor ve 6 kez tecavı yarıda kesıldı bır kez tek yumurta 8 hucrelı a kalıte transferım negetıf sonuclandı. sonrasında mıyom ve polıp amelıyatı dedıler hıc tereddutsuz neyse gereken o olsun dedım amleıyat oldum sonrakı deneme 2 yumurta ıkısıde kalıtesız. dün cem beyın muayenesınden randevu aldım ve gıttım tum basımdan gecenlerı anlattım bana soyleyeceklerınızı bılıyorum az cok ama sansım hıc yoksa soyleyın bende bu ısten vazgeceyım cok yoruldun dedım. benı muayene ettı 2 yumurta var su an ama dedı rahımde yapısıklık var cok az bır bolum ama yınede tup bebekte bunu ıstemeyız amelıyat sonrası olusmus dedı ve bana neden laproskopı yapmamıslarda keserek almıslar mıyomu dedı bende bılsem dedım doktor ne dedıyse guvendım yaptırdım dedım . adamcagız yazık bosa kesılmıssınız dedı. neyse dedı 18 aydır yasadıklarınızı ben dınlerken yoruldum ve ben olsam kaldıramazdım dedı bırakın gecmısı o zaman dedı sansınız hıc yok demıyorum sansınız var dedı ama histereskopı ıle o yapısıklıgı acmadan sızı tedavıye almam dedı rahım ıcını gormelıyım mutlaka dedı sonrada az ılacla yumurtalarınızı gelıstırmeye calısırız denerız sansımızı dedı amelıyat 2500 tl dedı yanı adam belkı bır 5 bın tl daha bosa vermıs olabılırsınız paranızı ama belkı de bebegınız gelır dedı.. cok guzel yaklastı yardım edecegını ve elınden gelenı yapacagını soyledı ama ılk adım hıstreskopı amelıyatı nasıl bır sey bu amelıyat yaptıran var mı acıyor mu canı ınsanın.. tekrar ıcımde bırseyler kıpırdadı cem bey bana az da olsa bır umut verdı bu arada dhea yı ıcın bır zararı yok dedı.. yarın baslayacam tekrar ıste boyle kızlar benden haberler..sevgiler

Lenova sana canlı selam...Doktoruna güvenmen çok iyi.Herşeyden önce demek ki tedaviye pozitif başlayacaksın bu da çok iyi.Ameliyat hakkında hiç bilgim yok ama mutlaka bilenler yazacaktır.E öyleyse hadi bakalım hayırlısı.Zaten bu mart ayı bizde bir uyanış ayı gibi olacak içime doğuyor.Ben de günleri sayıyorum.Bu günden beri elimde takvim hesap yapıyorum.Şu gün adet olursam bu gün randevu alırım,bir terslik olmazsa şu gün tedavi başlar,bu gün toplanır,o gün döllenir diğersi gün transfer.E herşey böyle giderse bilmem kaçıncı ayda da doğururum.Benim pazar böyle hesap kitapla geçti.İçimde uyuyan bi şeyler uyanır gibi oldu.Mart'ın etkisi.Eskiden de ben böyleydim ama biliyorum.Her yıl bahar gelince aşık olmak isterdim ve çoğunlukla da olurdum.Hatta son aşık olmam nisan ayına denk gelmişti.O gün bu gün hep aşığım.(ondan öncekiler yalancı aşklarmış meğer)Diyeceğim o ki,madem inandın güvendin hadi hayırlısı ol şu ameliyatı önün açılsın...
Kızlar size bir kitap okumaya başladığımı söylemiştim ya bitirdim.Okuyanlar beni anlayacaklardır çoook etkilendim.Okumayanlara şiddetle tavsiye edilir.Hoş eğlenceli değil,insanın içini eziyor ama yinede okunmalı derim ben.Kadın olmanın Özellikle de az gelişmiş ülkelerde kadın olmanın ne menem bir şey olduğunu anlıyorsunuz.Afganistanda yıllarca süren o bildiğimiz savaş,bir halkın kendi ülkelerine ve insanlarına yaptıkları,din adına yaşanan eziyetler ve en çok da kadınların çocukların çilesi.Meryemi ben galiba çoook uzun zama unutamıycam leylayı da öyle.Bu iki kadının verdikleri yaşam mücadelesi öyle böyle değil.Neyse işte okumadıysanız okuyun şekerler.Adı BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ...
Herkese şimdiden iyi haftalar...

lenovacım histerskopi ben olmadım ama bildiğim kadarıyla anestezi altında rahime balon gibi bişey yerleştiriyorlar bir süre kalıyor.ipi var sanırım azıcık ucu eline gelecek şekilde.zamanı gelince sen onun havasını indiriyorsun.bie arkadaş olmuştu aklımda böyle kaldı.bilen olan varsa anlatır zaten.dr un umutlu konuşmasına sevindim.bende alkan gibi düşünüyorum bu bahar bizim baharımız olucak inşaAllah.

Histerroskopi cok basit bir operasyon. Kamera ile rahimee giriliyor ve yapisik yerler kesiyor. Genel anestezide ve birkac saate ayaklanip eve gidiyorsun. Cd icinde operasyonuun videosunu da veriyorlar. Rahimini gormek inginc bence. Yalniz fiyati biraz fazla gibi. Ben bahcecide 1500 liraya yaptirdim. Yeditepede 1600 liraydi. Ama bosver guvendigin biri olsun sonunda bebek gelsin yeterki. İnsallah hayirlisiyla yolunun sonu isik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…