38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba kızlar

umarım pazarınız güzel geçiyordur.benim aynı ev temizlik anca dinleniyorum.

evet alabamacım özledim sohbetlerini resmen insanı ateşleyen yazıları

cans canım nasıl oldun evine döndünmü bunuda atlatacaksın canım çok öpüyorum.

toana canım inşallah daha iyisin şimdilik.

denizgeldi kovalamaya devam dimi denizle

baharnaz da az geliyor enescan ne alemde acaba?

tayfı görmek isterdim ne yapıyor acaba barış ve özerle günleri nasıl geçiyor.

deniz bulut nedense seni hatırladıkça batunun anlattığın tırmanışları aklıma geliyor ve yüzümde tebessüm beliryor,allah kolaylık versin.

geçmiş olsun canım şimdi okudum,dualarımız seninle,gönlünü ferah tut eminim herşey yoluna girecektir. Allah yar ve yardımcınız olsun

Allah hepinizin yardımcısı olsun,hayırlısı ile tez vakitte alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. lütfen hiç moralinizi bozmayın ve hep olumlu ,güzel düşünün.

canım geçmiş olsun. ikiz annesi olmak kolay değil ama hepsi geçecek, ikizleri kucağına aldığında tüm bunları unutacaksın emin ol.

MERABA kizlar umarim hepiniz iyisinizdir hayirli bir hafta olsun rabbim hepinizin ve hepimizin gonlundekilerimizi versin sagliktan sihhatten insallahh...

mai..sagol canim benim simdi daha iyiyim sende iyisindir umarim..

kartopu..sagol canim guzel dileklerin icin Allah razi olsun..sen nasilsin ..

cans..nasil oldun ..umarim hersey yolundadir..dularimdasin unutmuyorum..

tum arkadaslarimi opuyorum sevgiler ve selemlarr

güller...herkese selam olsun....
tedavidekiler...düşünenler...bir arkadaş vardı,spiralini çıkartmıştı,araştırmada olanlar.....Güzel Allahım daha çok yormasın...hayırlısı ile versin dileğinizi,muradınızı...yavrunuz sizi yorsun.İNŞALLAH

CANS HOCAM....inşallah bebeğiniz sizinle...duam sizinle.AMİN

TOANA...çok geçmiş olsunHollandanın çifte tomurcukl gülü....ne olur üzme kendini.bak iki tane yavrucuğun var içinde...onlardan güç al...yalnız değilsin...

ANNELRR...YAVRULARLA UĞRAŞIRKEN ÇOOOOK KOLAY GELSİN.HERKESİ KUCAKLIYORUM.ÇOK ÖPÜCÜK.

KARTOPU...HOŞGELMİŞSİN

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..

bana gecmıs olsun dıleklerını ,dualarını, iyı dıleklerını ıleten tum arkadaşlarım hepınıze gonulden tesekkur ederım .. iyı kı varsınız.....

ben bu sabah hastaneden taburcu oldum ..cok zor bır sureçtı ..evde de yatak ıstırahatım devam edecek ..durumumuzda degısen bır sey yok ..aynı sorunlar devam edıyor maalesef... ama ben butun kalbımle dua edıyorum .. Allah'ın ıznıyle ınşallah her sey duzelecek ...

Toana gecmıs olsun canım ... bebeklerıne allah saglık ve sıhhat versın...

sevgıyle kalın....

Toana cım teşekkürederim alkan beni çok güldürdün Allah ta seni güldürsün.
evimiçin tüm iyi dileklerim seninle
daha bugun girebilfim foruma 96. sayfadayım okuyorum.
Benim ağrılarım geçmedi nasıl bir kistmiş bilmem halen yoruyor beni ev aldı başını gidiyor. Bi iş yapamıyorum.
Bu arada k.validemler hastaneye geçmiş olsuna bile gelmediler. Eve geldiğimde dostlar iş başında görsün misali balkonunu süpüreyim diyor.
Eltim hamileymiş yeni öğrendim hatta öyle acı bir şekilde öğrendim ki eşime de k.valideme de çok kalbim kırıldı, hiç unutmucam eşimle konuşmuyorum zaten konuyu açsın söylicem diyorum ama farkında belli ki hiç birşey demiyor.

K.valideme hayırlı olsun diyorum; eee olcak tabi bi yerden bi yerden olcak dedi elini yüzüme yaklaştırıp sallayarak.
Tabi olcak bişi demedim zaten dedim.
7 kat eller burdaki hiç tanımadığım insanlar bile dualarını eksik etmezken eltime hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin diyorum. Teşekkürederim diyor. Allah size de nasip etsin bile deme zahmeti yok.
Olsun Mevla büyük herşeyin zamanı gelir elbet. Ağaçlara bakarken ormanı görmezden gelmemeye çalışıyorum.

kizlar. sagolun dilekleriniz icin ...bababimi kaybettim ...simdi aldim haberini..ne annem var artik nede babamm..cok kotu oldum cok..

Toana yeni okudum çok üzüldüm Mevla yerini nurla doldursun. Mekanını cennet etsin.
Ağlarsa insanın anası ağlarmış gerisi yalan ağlarmış.
Ben bunu hastanede yattıktan sonra daha iyi öğrendim. Ameliyatım İst. oldu gelemediler dicem, o zamanda biz bunaldık deyip Eltime gittiler.

Canım benim ne güldüm sana yaaa.
Bana da daha önce ki tüpümde öyle yaptılar yok yarısını yap yok hepsi gitti su iç
Bir sonrakin de 3 bardak su dediler, fazlası göstermezmiş rahim içini
Bu hastanede yatışımda gene aynısı oldu ilk gün ameliyat gerekebilir gün içerisinde bir gram su içmiceksin dediler sabah yediğim kahvaltıyla kaldım. Nasıl susadım ilaçlardan uyumuşum annem rüyamda su verdi bana. Uyandığımda eşimin kolunu tutup bişi içtimmi dedim.
Ama bende aynı senin gibi bir kokonaydım anlatamam. Altta da çamaşır sulu eşofman
Birine gidiyordum çünkü yolda fenalaştım taytım vardı orda onu çıkardım çok kastı ve sıktı kadıncağız bana aceleyle ç.sulu eşofman vermiş.
Napcen dedim:))

Kardeşime diyorum telefonda şunu bil ki hastanede bile kokoş ablan var hiç taviz vermem diyorum:)

emir..sagol canim allah razi olsun..sende takma arkadasim rabbim oyle bir zamanda seninde yavrunu verirki sende sasirirsin inan bana..beni yatip kalkip rabbim kendi kendisini bilmeyenlerele karsilastirma herkesin dilinide kes diye dua ederdim..cok kisi hamile kaldi bizden sakladi..rabbim herseyi goren veriyo mahrum etmiyo senide mahrum etmesin bir evlattan hayirlisiyla..onun bunun icin esinle arani bozma derim nacizane fikrim..dallar yeserirken dua edrdim rabbim bizimde dalimizi yesert diye gider yesile dokunurdum aglardim zoruma giderdi gitmez deyil ..ne dualr ettim cok sukur duydu binlerce sukurler olsun birde kucagima alabilirsem sagliktan sihhetten baska birsey istemem allahimdan..ben hamile kaldim bak birsey yapamiyorum dikkat ediyorum ev basini alip gidiyor sagolsun esim herisimi yapiyo ama erkek nekadar yapabiliyorki..bir gorumcemler gelmedi merak edipte allah kotu insanlardan karsilastirmasin RABBIMDE MUHTAC ETMESIN INSALLAHH..

merhaba canım,beni bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.evine kavuşmuşsun.inşaallah buradan bebeğinle ilgili pozitif haberlerini alırız.ben istanbulda değilim.ama sana göre daha yakın 6-7 saatte ulaşabilecek uzaklıktayım.
bende 2.tüp tedavimde puregon ve menogon iğne coraspin tablet ve elevit tablet kullandım. transfer sonrası vajinal jel ve kalçadan yapıştırılan bantlardan kullandım.sanırım tüp bebek merkezlerinde hemen hemen aynı ilaç protokolü uygulanıyor.sende farklı birşey uyguladılarmı.sizde sorun neydi? yapılan histereskopi de sorun olarak neyi gördüler.ben iki farklı yerde histereskopi yaptırmıştım problem olacak birşey görülmedi.belki çok soruyorum ama anlayacağın üzere bu sefer doğru seçim yapmak istiyorum.sorularım bundan dolayı.ve bana sabırla yanıt verdiğin içinde çok teşekkür ediyorum) sen sonucu ne zaman öğreneceksin.İNŞAALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BURADAN BİZLERE DUYURACAKSIN)allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.dualarım seninle ve burada bebek bekleyen tedavi olan tüm arkadaşlar için.

selam çok sık gelemiyorum İnşallah herkes iyidir.

Cans geçmiş olsun canım, İnşallah sıkıntılardan kurtulur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Mai selam canım.

Denizgeldi süslünün artık tutulamaz hale gelmiş yazdıklarından anladığım Maşallah koştursun annesini.

Alkan ispanyol dansı, ohh tam enerjileri attıracak uğraşlar birde platese başlamışsın. Kolay gelsin.

Alabama yeni bakıcın başlamış hayuırlı olur İnşallah şimdilik memnuniyetin İnşallah uzun süre devam eder.

Deniz Bulut Batunun son tırmanışları ne alemde ?

evimiçin sorduğun konu hakkında bende cevap veremiycem ben pek krem vb şeyler kullanmamıştım.

Toana ikizler annesini zorluyor hımm anne yorulma hep dinlen diyorlar sanırım canım çünkü ilerde çok yoracaklarının mesajını veriyorlar :) sağlıkla gelsinler İnşallah canım.

Bizden haberle şöyle Enes hala emeklemede :) kablolar, şarj alet uçları ve fişler bunları hep ağıza alınmak isteniyor, Alabam önerini yapıyorum kahvaltıda peynir vs ekmek minik yapıp kokuyorum hiç ağzına götürmüyor bugüne kadar da hiç birşey götürmedi ilginç yani. bir ara sürekli gece gündüz burun tıkanıklığı yaşadık şimdi geçti 4 dişimiz var 5.cisini bekliyoruz nerede acaba :) diş huzursuzluğu oluyor görünen birşey yok gündüzleri dışarı gezmelerimiz başladı birazda ev işi eklenince gelemiyorum buraya. Tv karşısında çizgi filmleri izlemeye başladık tv olmasa daha iyi olurdu ama

Herkes için dua ediyorum.

Zarpdeniz selam okuduğum kadarıla sende pek uğrayamıyorsun Clarissa Ela nasıl?
Kangurum, Kartopu, ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlara sevgiler

canım çok geçmiş olsun, aranıza yeni katıldım.pozitif düşün inşaallah bebeklerin seninle olacaklar.kaç haftalıklar? evet kolay değil sürekli yatmak ama bizler büyük çabalar içinde bebeklerimize kavuştuğumuz için bu sıkıntılara onlar için katlanıyoruz. eğer seninle ilgilenen birileri varsa sakın yerinden kalkma dinlen.dualarımız seninle.inşaallah hepimiz yavrularımıza sağlıklı bir şekilde kavuşacağız. ALLAH BEBEKLERİNİ SANA BAĞIŞLASIN..

Toana cım öyle güzel yazmışsın ki şuan ezan okunuyor senin mesajını okudum.
Dualarımız kabul olsun Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inan bana söyleme şekli çok içimi acıttı insan ne kadar uyuyamaz en fazla 2 gün dimi. Bayramda öyle oldu konu onlar olunca bir şekilde üzülüyorum hep. Şimdi de böyle oldu ve tam bir hafta hiç uyumadım son iki gündür uyuyorum
Sonra yazıcam eşim geldi

emir hoş geldin canım.öncelikle geçmiş olsun.canım gülüm çookkkkk zor biliyorum öyle en yakının özellikle eltinin hamile kalışı laf atmaları.ama yapacağın en iyi şey (kendin için)lütfen duyma sadece dua et.yüce rabbim elbet darlıklardan sonra ferahlığıda verecektir.bu yolda olan kimsein ama hiç kimsenin kucağı boş kalmasın amin.

selam kızlar...umarım herkes afiyettedir...özledim sizleri..gece uzun uzun okuyup yazacağım,görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…