38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tayf merhaba,resimdekiler senin danalar herhalde,allah bağışlasın sağlıklı ve uzun ömürlü olurlar inşallah,çok tatlılar yaaaa,yerim ben onları.Bak sen büyüttün biz hala uğraşıyoruz.Dua et bizim için inşallah bize de yaşatır rabbim bu duyguyu.Benim için öpüp koklar mısın onları.Kendine ve o sevimli danalarına çok iyi bak,sevgiler...

Toana topiğe yeni girdiğim için şimdi gördüm başın sağolsun canım,çok üzüldüm rabbim sana ve evlatlarına uzun ömür versin

Merhaba hanımlar,

Önümüzdeki ay tup bebege başlıyoruz. benim yaş ta 17 nisan'da 38 oluyor. bebek yok. 1.5 senedir evliyim. Eşim de de astenozoospermi yani sperm hareket azlıgı var.İleri hızlı sıfır. Bende de problem yokken bu yılın başından itibaren degerlerim anormalleşti. Fsh 29 ve 22.6 oldu. Bu ay 11'e düştü ama kotu haberler başladı. AMH testim de 0,25 çıktı.

Dün bir haber izledim.
GEBELİK AŞISI diye bir şey çıkmış. Gebelik isteyip de tutunamayan embriyolar için. Kızlar deneyelim..

Bu arada amh testi düşük olan yani yumurtalık rezervi az olan bayanlar 3 yıllık evlilik sartı olmaksızın tup bebek raporu çıkarabildiniz mi? Denediniz mi?

eşim azospermi degil ama yine de teşekkur ederim. Bakalım deneyecegiz. Alırsan bir öok kiiye umut olur. ben rapor olsada olmasada mayıs ta deneyecegim tubu

Sağol şekercim, hoşbulduk... Çok zor öyle zor ki, içim acıyor diye diye bir haftayı geçirdim. Sonunda da dün gece eşimle konuşma yaptım biraz rahatladım sadece o kadar. Bizim düğünümüzle onların düğünü arasında tam 2 yıl var, sanki yıllar geçmiş gibi bize yapılmayıp onlara yapılan herşey de aa ne güzelmiş dediğim herşeyde k.validem sizin zamanınızda yoktu diyip kestirip attı. Bende eşimle konuşurken söyledim böyle dedikleri için ben istiyordum zaten önce onların olsun bakalım bizim zamanımız gelince neler olucak diye.
Ne söyleyim elimin altında o olduğu için öfkem onaydı ama söyleme üslubu nedeniyle yıkıldım işte. Dediği tek şey "çok yanlış düşünüyorsun"oldu.
Keşke her namaz kılanın içinde gerçek Allah aşkı olduğuna da inanabilsem çoğu kez, lakin bunu ben bilemem elbet Allah bilir

oh...topik bu gece bana kalmış..ben de epeyi özlemişim..nasıl da keyif ilen yazıyorum...birazdan kızımın meyveli yoğurtalrından hüpleteceğim...
aşağıda da misafirler var.melodi.ebruli..selam

Denizgeldi cim iyi dileklerin için sağol halen ağrılarım var ama geçecek inşallah. Sanırım bu ayda ki regl imde beni kıvrandırıcak iki gündür kanamam yokk bakalım. Doktor soruyo bişi istiyormusunuz başka diye. Tek isteğim bi çocuk doğurmak diyorum, güldü ne desin.

Bugün giremedim 3402 yi okuyorum iyi dileği olan tüm arkadaşlarıma bende yürekten iyi dilekler gönderiyorum.

Hem duydum ki kızının meyveli hüplerine göz diken anneler varmış,,, bilmem artıkın:))
Mama sandalyeseinde ufaklıklar durmuyo diye yazmışsınız ya gerek yok öle şeylere atın gitsin zaten çocukların özgürlüğünü kısıtlamayın
Bugün bir sevimli bebek sevdim bir arkadaşın eşşek bana nasıl sırıtıyo anlatamam annesi bile kıskandım ilişkinizi diyor. Karışma sen diyoruz ilişkimize çocuklar öyle duygulara sahipki kimin onları sevdiğini hemen anlıyorlar.

Benim sevdiğim daha ısırmalık olmadığı için ben sadece kokluyorum ama bugünkü aşamada öptüm.
Bebek kokularına kurban olurum

geçmiş olsun emir34, dilerim kısa sürede kistin kaybolu sağlığına kavuşursun.

Çok teşekkürederim canım benim ancak görüyorum msj.ları. cevaplar gecikti affedin beni
Benim de dileğim bu
Bir doktor kiste bişi yapamayız hemen tüpe geçelim dedi, daha önceki yaptırdığım doktorum doğum kontrol hapı ile küçültücez dedi. Onu kullanmaya başladım
Herşeyde bi hayır varmış diye boşuna demiyolar haberim yoktu böyle bir durumdan eğer gitmeseydim doktora bu ay tam hastanelik olucaktım sanırım böyleyken hastanelik oldum. Rabbim kimselere böyle acı vermesin halen sızlıyo

GÜNAYDIN 38in gülleri

yağmur bitti...güneş yine açıyor...açan güneş umudumuz olsun doğacak günlere.....istediklerimizi getirsin.

merhaba herkese
herkes iyidir umarım. sık giremiyorum. yeni arkadaşları takip edemiyorum kusura bakmasınlar.

canım her çocuğun yemek yeme şekli ayrı. batu en zoruydu o bile şükür yiyor. 3 hafta önce 1 akşam pirzola pişerken bağır çağır mutfağa geldi ve 2 pirzolayı afiyetle yedi. ondan 1,5 ay önce ne etini yemişti ne de kemiğini ağzına sürmüştü. kahvaltıyı hala karışım yiyor. peynir yemiyor. omlet veya katı yumurta da yemediği için şükür böyle yesinbir süre daha diyorum. süt ile 1 ceviz peynir yumurta blendırdan geçirip koyultmak için mülupanın 8 tahıllı ballı kaşık mamasını ekliyorum. hafta sonları tek tek verince 1-2 yeşil zeytin yiyor. eskiden portakal suyu içmezdi şimdi içiyor. biberon mamasının içine ne katsak ağzına koymazdı yatmadan muzlu ballaı süt içiyor. inşallah ileride çok daha güzel yiyecek içecek. fazla takılmamak rahat olmak laım. yeterki şu ağzına hiçbirşey koymayan iştahsız bebeklerden olmasınlar. prizler için önlemini alıp kapattın herhalde? ondan ve kablolardan hemen vazgeçmezler. 4 yaşına kadar çok tehlikeli. benim kardeşimi 2-3 yaş civarıyken prize tornavida mı ne sokmuş elektrik çarpmıştı. allahtan sigorta atmış birşey olmamıştı. batu reklam manyağıydı. yeni yeni baby tv de çizgi film bakıyor. 1930-2000 arası onun sevdiği çizgi filmler var bir de mor solucan var tulli bayılıyor. müziği duyunca koşa koşa gidiyor. tüm gün tv açık değilse biraz bakmasından birşey olmaz. şu an kapatamıyoruz da. tv açma düğmesini öğrendi biz kapatıyoruz o gidip açıyor. yakında ya tüm gün açık kalacak ya tv de bozulacak.

cans özellikle seni merek edip girdim. canım inşallah yatarak da olsa sen de badenur gibi 30. haftayı 31. haftayı görürsün. tabii o yatarağın biraz ötesine geçti. son 2 haftadır nereeyse alın bu bebekleri kurtarayım diye yalvaracak durumda. sürekli yatmaktan olan bel ve sırt ağrılarının dışında hiçbirşey yiyemiyor yediğini kusuyormuş. sadece serumla besleniyormuş. çok zayıflamış. devamlı gelen kasılmalar ve ağrılar da devam ediyor. damar bulunamama damarların sıvı almaması da devam ediyor. kötüleştiği için ilaçları 1 taneye düşürmüşler. serum devam ediyo ve son 2 haftadır günde 3 kere kaldırılıp yürütülüyormuş. 21. haftadan 27-28. haftaya kadar ya bebekleri kaybedersem diye her sancıda çektiği korku da cabası. o artık bebekler doğsun diye bakmakta. rıza bey dün kontrol etmiş. amnio sıvısı iyi lma yok. kan veya su gelmeden almam demiş. akşam kontrolde de tüm uzman doktorlar bu kadar dayandığı için alkışlamışlar. eşimle birlikte ağladık diyor. allah onun çektiğini kimseye çektirmesin. herkes hamile kalsın ve rahat bir hamilelikle güle oynaya bebeklerine kavuşsun. darısı sancısız ve korkusuz bir şekilde başına canım. inşallah plesantanın durumu düzelir.

Arkadaşlar okudum bayağı topiği.
Özellikle düşüncelerimiz de yönetiyor bizi. Olumlu yada olumsuz yerine lütfen bişi düşünmemeye çalışın daha kolay olur.
Siz yazdıkça içim, bacaklarım titriyor. Hepinize okurken ayrı ayrı dua ettim.
Kimisi erken evlenenler hemen çocuk yapsın diyor ama erken evlenip çocuk doğuranlarda anlamadığını tekrar doğurmak istediklerini yazıyorlar.
En güzel zaman diye düşünelim n'olur.

Ben de hastanedeyken fal baktırdım msn den bakan birine burdan birinden alıp eklemiştim, tesadüf o gün bana yazınca bi daha göremem diye hemen kabul ettim baktırdım (ondanda geri kalmadım anlıcanız:) bebeğim olacakmış, fakat çok badireler atlatacakmışım, yatarak geçiricekmişim bütün hamileliğimi. Bu bile bana nasıl su serpti içime anlatamam. Bana çok güçlü bir insansın farkında ol dedi.

İçimden diyorum kaçıncı ameliyatım kaçıncı hastanelik oluşum galiba ben bu yolda piştim:)

Her şey takdir iledir. Kaderin, iyisi, kötüsü, tatlısı, acısı, hep Allahü teâlâdandır. Kader, Allahü teâlânın, olacak şeyleri ezelde bilmesidir. Kaza, kaderde bulunan şeyleri, zamanı gelince yaratmasıdır.

Çocuk olması veya olmaması da takdire bağlıdır. Allahü teâlâ, takdirine göre sebepler yaratmaktadır. Sebeplere yapıştıktan sonra, yani tıbbi bir engel kalmadıktan sonra eşler dua eder, (Ya Rabbi, çocuk hakkımızda hayırlı ise, bize nasip eyle) derler. Dua kabul olursa çocuk olur. Çocuk olması için tedbir almak ve sebeplere yapışmak lazımdır. Mesela tıbbi yasakları çiğneyip de, suçu kadere yüklemek doğru değildir.

Çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? Çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir!

Esas hayat, ahiret hayatıdır. Muhteşem bir hayat sürülse de, dünya geçicidir. Akıllı, ahiretini düşünüp, (Ya Rabbi çocuk hakkımda hayırlı ise nasip et) diye dua eder.

Ahir zamanda çoluk çocuk sahibi olmamak daha iyidir. İmam-ı Gazali hazretleri buyuruyor ki:
Peygamber efendimiz, (İkiyüz yılından sonra, sizin en iyiniz, hafifülhâz olandır) buyurdu. Hafifülhâz nedir, dediklerinde, (Hanımı ve çocuğu olmayandır) buyurdu. (Ebu Ya’la)

Seyyid Abdülhakim Arvasi hazretleri de (Bu zamanda çocuğu olmayan şükür secdesi yapsın) buyurmuştur.

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.) [Bekara 216]

Çocuğun olması, nimet olduğu gibi büyük tehlike de olabilir. Kur'an-ı kerimde çocuk için (fitne) buyuruluyor. Buradaki fitne, imtihan demektir. Çocuk imtihanından yüzümüzün akı ile çıkmak kolay değildir. Onun için daima hakkımızda hayırlı olanı istemeliyiz! (Hadika)

Sual: İslam âlimleri kaç çocuk sahibi olmayı tavsiye ediyorlar?
CEVAP
Peygamber efendimiz (Ahir zamanda, sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır) buyuruyor. Yani çocuk sahibi olmamak tavsiye ediliyor. Eskiden ise, (Ben ümmetimin çokluğu ile iftihar ederim) buyurarak çok çocuk sahibi olunmasını tavsiye ediyordu.

Ahir zamanda çocukları İslam terbiyesi ile yetiştirmek çok zordur. Çocuk çoğaldıkça bu zorluk artar. Terbiye edebilecek olan istediği kadar çocuk sahibi olur.

Yeni buldum size de gönderiyorum

Arkadaslar hepinize merhaba.
Sonunda ani bir kararla Turkiye'ye gelip Dr. Semra Kahraman ile gorusmeye karar verdim. Tahlil / tetkik ne gerekiyorsa yaptirip, onumuzdeki ay tedaviye baslamayi dusundum.
Bana 2 doktordan randevu verdiler, once Funda Hanim ile gorusecegim, daha sonra Semra Hanim ile. Memorial ile deneyimi olanlar, tavsiyenize ihtiyacim var; Funda Hanim hakkinda bilgisi olan varmi? Cok yeni bir doktor, 2011'den beri orada. Herkesten Aynur hanimi duymustum, aklimdan telefon edip Aynur hanimi istemek geciyor. Ne dersiniz?
Cok heyecanliyiiim. Bahar geldi ya, bu iyi enerjiyi kullanip hemen bir ataga geceyim dedim :)

kampa hadi hayırlı olsun inşaAllah.memorial yurtdışından gelen hasatalarda daha bir başarılı sanki.alabamanın dediği gibi kendi reklamları için olabilir.şimdiye kadar gidenlerden hemen hemen hepsi memnun kaldı.darısı sana olsun inşaAllah canım.bu son olsun.vatan sana uğur getirsin.

kampa..meraba canim banada once funda hanimi onerdiler tabi ben semra hanimi istemistim o olmadi sonra funda hanim dediler ..iki gun adetimin gecikmesiyle aynur hanimi verdiler ama ben hakkima hayirlisi buymus dedim..ve bana cok iyi geldi aynur hanim..sanada tavsiye ederim aynur hanimi seninde gobegin ve kucagin dolsun iyi sanslar arkadasimm..

Herkese selamlar,sevgiler...
Topiğe yeni katılan arkadaşlar geçmişi okuduklarını yazıyorlar.Okuyun ben de okumuş ve demiştim ki vayyyy be...Yurdumun kadını nasıl inançlı,dirençli ve cefakar.Bir yola baş koymanın ve başarmak için nasıl savaşılacağının en güzel örnekleri bu topikte verilmiş.Kazanılmış zaferler var,zaferlerin çok tatlı meyveleri var burada arkadaşlar.Ben de tam da ümidimi yitirdiğim bir anda bulmuştum burdaki dostları ve silkinip kendime gelmiş sonrasında peş peşe 2 deneme daha yapmıştım.Şu anda nadasa çekilmiş toprak konumundayım ve bereketli bahar yağmurlarıyla ıslanıp,beslenip yeniden yeşermeyi umut ediyorum.
Tayf bebeklerinin yeni resimlerini az önce gördüm.Ne tatlı oyuncak bebekler onlar öyle yaaa...Birini al oyna yerine koy diğerini al sonra.Oynarken çok öp,benim için de minik ellerinden öp öp öp...Okursan hemen darısı başına,Allah sana da versin diyeceksin biliyorum.Bende kendim ve isteyen herkes için peşin peşin Aminnn diyeyim .Allah onları sağlıkla sevgiyle büyütsün anne ve babalarına bağışlasın..İnşallah en kısa zamanda Badenur'un da doğum haberini alırız çok seviniriz.Denizbulut'un yazdığı haberlere hem sevindim hem çok üzüldüm.Bu kadar mı çekilir,çekiliyormuş işte.Allah bir an önce sağlıkla doğumunu gerçekleştirip bebeklerini kucağına almasını kısmet etsin Aminnn...
Alabama benim için hani şu "Allahım biran önce ver bebeğini" demen içimi cızzz ettirdi.İçtenliğin şu kucağımdaki aletten çıkıp gelip yüreğimin tam içine oturdu.Nasıl yakınımda hissettim seni ve duanı anlatamam.Çook teşekkür ederim çoook...Buranın özelliği,güzelliği bu işte.Tanımadığın,görmediğin insanlar senin için en az ailen kadar içtenlikle güzel şeyleri diliyor,istiyor,en yakınındaki dostundan bile çok dostun arkadaşın oluyor.Çok seviyorum sizi kızlar ya...Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum valla billa...
Kampa,güzel bir karar vermişsin,beklemeden uygulamaya geç derim.Semra hanımı mutlaka ısrarla iste mutlaka muayenelerine girecektir biliyorum.Hatta ordan aradığında ben semra hanım için geliyorum de,mutlaka söyle.Zaten eğer kongrede değilse mutlaka bakıyor,ilgileniyor.Benim ilk bilgilerimi alan dosyamı hazırlayan müstecep beydi.Son derece ilgili ve açık sözlü bir dr.Ben memnun kaldım.Ama en az üç muayeneme de semra hoca girdi,transferimi de kendisinin yapmasını çok istedim.Denk düştü ve yaptı.Olmadı kısmet değilmiş ama ben yine de merkezden memnunun.Haziran sonunda yine orda denemeyi düşünüyorum.Allah yardımcın olsun.İnşallah sen de toana gibi gelir bebeklerini alır ve dönersin.
Şekerler benden yazacak yeni ve ilginç haberler yok.Şu anda gündemimde 23 Nisan miniklerimin bayramı var.İspanyol dansı yapıyoruz bir görün ölürsünüz.Benim süslü kızlarım kırıtırken kendilerini öldürüyorlar.Öğretmenleri de ortalarında oleeeeeeeeeeeeyyyy...Yakışıklı oğlanlarımın kafalarında geniiiiş kenarlı şapkalar ellerinde gitarlar.Her çalışmada bir kaç vukuat.Ya yelpazeler birbirinin kollarını yırtıyor,ya oğlanların şapkaları kızların saçını başını nasıl oluyorsa yoluyor.Gitarları taşımak başlı başına bi iş zaten.Bir yandan müzik bir yandan çığlıklar vay anam vayyyy değilde,sabırla oleyyyyy vur topukları yere,cırlama kızım yaaa,oyna işte oleyyyy....Çok zor iş şekerler çoook.
Herkese kucak kucak sevgiler.Kendinize iyi bakın hoşçakalın...

Selam Kampa
Nekadar guzel bir karar vermissin.Insallah bu son tedavin olur.Rabbim maddi ve manevi emek veren herkezin yuzunu guldursun kucaklarini doldursun ins
Benimde 8. denememde MEMORIALDE yavruma kavustum.Coook iyi bir merkez mukemmel bir ekip 2009 tedavi gormustum en son Funda ve Betul hanim sonradan gelmis onlarda eminimki iyilerdir.
Benim doktorum Semra hanimdi onceden Hale Karagözoglu vardi isinin ehliydi maalesef ayrilmis helede opuda coook basariliydi bunu ben kendi agzindanda duymustum.
Nur dokuzeylul var coook tatli cici bir doktor hatta semra hanimla beraber beni coook muayene etti.Cani sicak insana coook moral veriyor pozitif birisi tavsiye edrim.
Hatta hic unutmam son tedavimdi sadece 3 yumurtam vardi hemsire cagirdi odaya girdim hocami bekliyorum baktim nur hanim halimi hatirimi sorup kiymetli bebek adaylarimiza bir bakalim dedi 3 adayimizda mukemmel dedi hatta mm bile ayniydi daldim sohbete Allahim binlerce kez razi olsun beni o dar gunumde oyle guzel motife ettiki anlatamam belliki icim dolmus anlatiyorumda anlatiyorum.
Benim 20 yillik hikayem bitermi hocam gelmis ben hala devam her soruya sabirla cevap veriyorlar velevki Eger erkek doktorlardanda fark etmez diyorsan Mustecep Kavrut var.
Ayni zamanda tedavi oldugum Arkadaslarim olmustu onlar cok memnundu onlarda olumlu sonuc almislardi.Tabiki sonucu tayin eden Rabbimdir Yaratacak olan odur yeterki n ol desin aninda olur.
Tedavide olan ve olacak Kardeslerimizede insallah Yuce Rabbim ol der olur Bizimkisi zaten mucizeydi 3 yumurtadan tek bir tanesi dollendi hemde dondurulmus spermden ahhhhh bilseniz nasil agladim bi tane diye kolay degildi nedense icimden atamadigim korkular vardi ve benim yumosum 4. gune kadar gelmisti transfer yapilirken doktor blast oldugunu cook saglikli bir embriyo oldugunu soylemisti sukrolsun yavrum bana tutundu ins sizinde bebecikleriniz sizlere tutunur hic birakmaz Hayirlisi neyse o olsun A.E.O. Sevgiler

Canım paylaşımın için sağol,ne kadar doğru,tabiki hayırlısını istemek lazım neler duyuyoruz.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat,evladı olanlara da hayır ve sağlıkla evlatlarını yetiştirmelerini nasip etsin.Sevgiler

Canım hayırlı olsun kararın,inşallah son denemen olur,sağlğıkla bebişlerine kavuşursun.İçimden bebişler yazmak geldi,ikiz mi olacak ne!Hakkında hayırlısı arkadaşım,rabbim gönlüne göre verir inşallah.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…