selam kızlar...umarım herkes afiyettedir...özledim sizleri..gece uzun uzun okuyup yazacağım,görüşürüz...
maşallah ikizlerin çok tatlıne güzel bi mucize allahım hepimize tüm isteyenlere versin..
tayf....oyyyy senin çirkin lerine...maşallah kız.ne çirkin şeyler öyle...yavrularım benim
selam kızlar...umarım herkes afiyettedir...özledim sizleri..gece uzun uzun okuyup yazacağım,görüşürüz...
DARISI BAŞINA OLSUN İİNNNNŞŞŞŞAAALLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH...benim gibi uğraşan tüm arkadaşlarıma inanın hergün dua ediyorum,dolsun tüm göbüşler inşallah...ama hep söylüyorum şunu anladım ki kimsenin kucağı boş kalmıyor hayatım ama öyle ama böyle doluyor mutlaka..yeterki inancımızı ve inadımızı yitirmeyelim,asla ama asla vazgeçmeyelim...vazgeçmediğimiz ve yumurtalarımız olduğu sürece birgün mutlaka diyorum başka da birşey demiyorum...bak topic hamile kaynıyor ve 40 yaş üstü mucize kadınlar çatır çatır doğuruyor valla..tedavilerimiz sırasında doktorlarımızın yaşınız malum sözlerine rağmen inadına inadına doğuruyor bu kadınlar...merak etme seninde bebişin kimbilir nerede ve hangi zamanda saklı acaba?aramaya devam...
tayfçım....ben çirkin diye severim de...yanlış anlaşılmam umarım...kara böcükler...
insallah Tayf insallah hepimizin gobusleri dolur, hepimizin icleri kimil kimil eder.
Maasallah ne tatli, ne yakisiklilar ikizlerin....Oglanlar degilmi? Allahim onlara guzel baht versin anali babali buyutmek nasip etsin. Onlari bizim icin kokla
Kizlar benim moralim biraz bozuk, dun esime ev testi aldirip baktim...." not pregnant" cikti..yani hamis degilsin diyor. Dun 9. gunumdu transferden sonra....bu teste 3 haftalik hamileligi gosteriyor...HCG degerini 25 uzeri oldugunda ancak gosteriyor.
Hamile olan ve ya dogum yapan arkadaslar biraz anlatirsa biraz rahatliyacagim. Siz kan testinimi beklediniz? veya ev testi hangi gunden itibaren gosterir?
Hemde sizlerde belirti felan varmiydi? bende hic bir belirti yok....
Herkese selam ve sevgiler
Opuldunuz
xxxx
Tayf ..hosgeldin kele nasilsin baciim..ikizlerine masaaalahsevdim kendilerini resimlerini gorunce rabbim bagislasin hayirli evlat olsunlar sana ve babasina insallahh..opuyorum seni ve ikizlerini..(benimki ler nasil olucak acep):44:
GulbaHAR..canim idrar tahlili kesinlikle cikmaz diyorum ve 9 gunden bahsediyorsun gostermiyor o gunde kesinlikle..gerci ben direk kan tahlili yaptirmistim 9.gunde cikmisti bence karamsarliga kaptirma kendini cok merak ediyorsan kan tahlili derim sana..rabbim rast getirsin gobislerin dolsun seninde insallahh..hayirli haberlerini bekliyoruz..rabbim rast getirsin..emeginizi bos etmesin ..AMIIINN
arkadaşlar iğneden sonra 12.günüm.karnımda hafif bir gerginlikten başka bir belirti yok.dr.um 14. gün veya 15.gün gel demişti tabi kırmızılar gelmezse.sabırrrr ne zor beklemek.gülbaharcım seninde 9.gün erken daha moralini bozma.erken testlerde yanılma oluyormuş.bekleyeceğiz neyapalım .inşallah hayırlı haberler alırız.
selam güller.....kuzuyu uyuttum çabuk çabuk bakıyiiim dedim.tayf canlı selam
gülbahar sana da selam...
herkese selam.....
kuzuma kek yaptımçok seviyo balımm.
selam güller.....kuzuyu uyuttum çabuk çabuk bakıyiiim dedim.tayf canlı selam
gülbahar sana da selam...
herkese selam.....
kuzuma kek yaptımçok seviyo balımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?