38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

maşallah ikizlerin çok tatlı ne güzel bi mucize allahım hepimize tüm isteyenlere versin..

DARISI BAŞINA OLSUN İİNNNNŞŞŞŞAAALLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH...benim gibi uğraşan tüm arkadaşlarıma inanın hergün dua ediyorum,dolsun tüm göbüşler inşallah...ama hep söylüyorum şunu anladım ki kimsenin kucağı boş kalmıyor hayatım ama öyle ama böyle doluyor mutlaka..yeterki inancımızı ve inadımızı yitirmeyelim,asla ama asla vazgeçmeyelim...vazgeçmediğimiz ve yumurtalarımız olduğu sürece birgün mutlaka diyorum başka da birşey demiyorum...bak topic hamile kaynıyor ve 40 yaş üstü mucize kadınlar çatır çatır doğuruyor valla..tedavilerimiz sırasında doktorlarımızın yaşınız malum sözlerine rağmen inadına inadına doğuruyor bu kadınlar...merak etme seninde bebişin kimbilir nerede ve hangi zamanda saklı acaba?aramaya devam...

tayf....oyyyy senin çirkin lerine...maşallah kız.ne çirkin şeyler öyle...yavrularım benim

selam kızlar...umarım herkes afiyettedir...özledim sizleri..gece uzun uzun okuyup yazacağım,görüşürüz...

yani bu mesajla avatarını değiştirmişsin ya onu beğenemeyim dedim defalarca beğeneyim.oyyyy kuzularımmmm.rabbim bağışlasın tafcım güle güle büyüt canım

insallah Tayf insallah hepimizin gobusleri dolur, hepimizin icleri kimil kimil eder.
Maasallah ne tatli, ne yakisiklilar ikizlerin....Oglanlar degilmi? Allahim onlara guzel baht versin anali babali buyutmek nasip etsin. Onlari bizim icin kokla

Kizlar benim moralim biraz bozuk, dun esime ev testi aldirip baktim...." not pregnant" cikti..yani hamis degilsin diyor. Dun 9. gunumdu transferden sonra....bu teste 3 haftalik hamileligi gosteriyor...HCG degerini 25 uzeri oldugunda ancak gosteriyor.
Hamile olan ve ya dogum yapan arkadaslar biraz anlatirsa biraz rahatliyacagim. Siz kan testinimi beklediniz? veya ev testi hangi gunden itibaren gosterir?
Hemde sizlerde belirti felan varmiydi? bende hic bir belirti yok....

Herkese selam ve sevgiler

Opuldunuz
xxxx

idrar testi için çok erken bence..bir arkadaşımın transferden sonraki 12. gün kan testi değeri sadece 30 çıkmıştı,şimdi kızı neredeyse 5 aylık...bence 12. gün kan testini yapmadan moralini bozma derim... ben doğal yolla hamile kalmıştım ve idrar testinde bi halt görünmezken kan testi 52 idi...üstelik adetim 4-5 gün geçmişti ki 4-5 gün için düşük bir değerdi...biraz daha sabret lütfen...

öpüp koklayacağım danaları senin için :) teşekkür ederim iyi dileklerine,darısı sana ve tümmm isteyenlere olsun inşallah..hadi bakalım 12. günü bekleyelim üzmeden kendimizi....ayrıca belirti arama boşuna adet belirtileri yaşamıştım mesela ben,yani belirtilere kafanı yorma çok yanıltıcı olabiliyorlar...

Son düzenleme:
Tayf ..hosgeldin kele nasilsin baciim..ikizlerine masaaalah sevdim kendilerini resimlerini gorunce rabbim bagislasin hayirli evlat olsunlar sana ve babasina insallahh..opuyorum seni ve ikizlerini..(benimki ler nasil olucak acep):44:

GulbaHAR..canim idrar tahlili kesinlikle cikmaz diyorum ve 9 gunden bahsediyorsun gostermiyor o gunde kesinlikle..gerci ben direk kan tahlili yaptirmistim 9.gunde cikmisti bence karamsarliga kaptirma kendini cok merak ediyorsan kan tahlili derim sana..rabbim rast getirsin gobislerin dolsun seninde insallahh..hayirli haberlerini bekliyoruz..rabbim rast getirsin..emeginizi bos etmesin ..AMIIINN

arkadaşlar iğneden sonra 12.günüm.karnımda hafif bir gerginlikten başka bir belirti yok.dr.um 14. gün veya 15.gün gel demişti tabi kırmızılar gelmezse.sabırrrr ne zor beklemek.gülbaharcım seninde 9.gün erken daha moralini bozma.erken testlerde yanılma oluyormuş.bekleyeceğiz neyapalım .inşallah hayırlı haberler alırız.

sağol bacım :)) seninde kucak dolusu sağlıklı danaların olsun inşallah...umarım iyi gidiyordur hamilelik...bugünlerin tadını çıkar çünkü 5. aydan sonra işin zorlaşacak ikizlerle ama korkma yattığın sürece sorunsuz atlatırsın..ha bu arada rahim boyunu ölçtürdün mü?doktor yeterli bile görse mutlaka dikiş attır derim ben doktora bırakma yani kararı...ben eğer dikiş attırmasaydım 6,5. ayda işim yaştı çünkü herşey yolunda giderken birden rahim ağzı sinyal vermeye başladı ve iyi ki dikiş attırmışım diye gecelerce dua ettim..benim doktor 5. ayda kararı bana bırakmıştı ve ne olacağı belli olmaz demişti bende hiç düşünmeden attırdım dikişi...

hayırlısı olsun inşallah..doktor öyle dediyse bir bildiği vardır elbet,hadi rast gelsin yaaaaa..

selam güller.....kuzuyu uyuttum çabuk çabuk bakıyiiim dedim.tayf canlı selam

gülbahar sana da selam...
herkese selam.....

kuzuma kek yaptımçok seviyo balımm.

Sagolun kizlar, iyiki varsiniz, cunku dun aksam butun agladim durdum sevgili esimde kizdi, sacmalama daha erken felan...iste gel sen bana laf anlat....

Yenice bir ozel klinikle gorustum cuma gunune randevu aldim HCG icin. Bu nasil bir ulkeyse Yarrabim!!!! istedigin yerde paranla bile testleri yaptiramiyorsun cunku yurt disinda tedavi gordugum icin, cildirmamak mumkun degil! Koskoca bir nami var bu Ingilterenin...ama insanlar anlamiyor anlatigimda.... yasamak gerek! aaa yurtdisinda yaptirdiysaniz biz bir sey yapamayiz...! gecen senede ignelerimi yapmadilar neler cektim, neler, her gun 4 saat acilde ignelerimin yapilmasini bekledim birde ben sitem ettigimde cunku her gun ayni saate progesteron ignesi yapil masi gerektigi icin, neden bu kadar buyuttunuz adi bir igne dedigimde pislik hemsire bana kufur ediyor..doktorda zavalli adam ozur diliyor beni bu kadar beklettigi icin

Yeterince stresli degilmis gibi bu bekleme sureci birde boyle seylerle ugrasip duruyorum.....sinir, sinir!

Berna artik alternatifimiz yok bekliyecegiz arkadasim Seni bilmem ama ben boyle durumda hic mi hic sabirli degilim halbuku cok sabirli bir ogretmenimdir:26:

Haydi hayirlisi bakalim, positive thinking ve insallah ++++lari gorecegiz

Sevgiler

selam güller.....kuzuyu uyuttum çabuk çabuk bakıyiiim dedim.tayf canlı selam

gülbahar sana da selam...
herkese selam.....

kuzuma kek yaptımçok seviyo balımm.

Sanada selam canim
Tatli uykular degerli ve sevgili kuzuna, optum onu

Heheee sanli bakiyorumda anne ona cake felan yapiyor....yarasin!

Keyfine bak

opuldunuz

gülbahar...nil....teşekkürler güller....

uyansın yedireceğim...kıpırdanmalar var.

gül....tedavin hayırlı olsun...yazamıyorum özür...herkesin hayırlısı olsun.duamda herkes...

nil...ne zaman nikini görsem niyeyse sanki çoook eskilerden bir okul arkadaşımı görmüş hissine kapılıyorum...bir ara sizn topiği okumaya başlamıştım.ondan mıdır?

cans hocam...çok şükür yavrunuz hala sizinle...inşallah ta bırakmayacak..

ah güller ah...herkese yazasım var...saatlerimi alır...maalesef ki vakt çok sınırlı...

sevgilerimi yolluyorum....

tayf sagol canim iyi olamya calisiyorum..burda dr lar dikis felan atmaya gerek yok dediler..boyutta birsey yok gayet guzel dediler ama bilemiyorum burasi tr ye deyilki istediyin zaman herseyi yaptir canim..buralar her haliyle zor anlatamam sana..napim Allaha emanetiz bizde gerek gorurlerse birseyler yaparlar insallahh..insallah o duruma gelmemde..acaba butun ikiz annelerimi boyle attirmak zorundami kaliyolar acaba..napalim tafcim..insallah korkulacak birsey olmadan atlatirim su hamileliyimi sag selim..bilgilerin icin cok sagol..opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…