merhaba arkadaşlar..
maalesef ıkı gundur hastanede yatıyorum...plesantanın alt ucunda kanama tespıt edıldı henuz kanamamyok ama ultrasonda tespıt edıldı .. bazen bu tur kanamalarda kan rahım ıcınde bırıkebılıyormus....amnıyo sıvısı da haftasına gore bıraz az.. plesantanın dolasım bozuklugundan kaynaklanabılırmıs...benı en cok uzen ıse bebegın kalp atımlarının bazen yavaslayıp bazen hızlanması...cok uzgunum... kelımelerı bıle secıp duygularımı anlatamıyorum... benım ıçın dua edın lutfen...sevgıyle kalın
güneşli bir günden herkese günaaaaydınnn
hayır haber olsun gülbahar....benim bir kızım var.kız.erkek değil.Allah sana da her isteyene de nasip etsin.AMİN...
canım inşallah,dr.un hayırlı haberi verir.bende idrar testi yaptım yok.bu gün 15 günüm iğneden sonra dr.um şehir dışında olduğu için pzt gel dedi bakalım 2 gün daha sabır .ama o kadar umutsuzumki.içim kırgın,küskün herşeye.dışımdan belli etmemeye çalışsamda.sende duygulandırdın canım beni gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum.moraller sıfır yani.ne zor allahım,biz ve bizim gibi olanllara yardım et.hava öyle güzelki burda günlük güneşlik.hiç bir şey yapasım gelmiyor.ama zorlayıp , kafayı yememek için gidip işe güce vurayım bari kendimi.görüşürüz ,hayırlı haberini bekliyoruz inşallah.Ayyyy denizgeldi, Sorry ya, ben karistirdim, kusuruma bakma, neden oglan dedimki ben
Yenice geldik bizde, kani verdik sonuc aksama ama bana vermek istemiyorlar yine bir ters Ingiliz davranisi, (nefretmeye basladim bu insanlardan!!!! ve bu ulkeden), illaki bir doktora verilmesi gerekiyormus. O zaman dedim benin DR'uma faxlayin, ok dedioler. Geldim Doktoruma gittim onlarinda faxi bozukmus......o zaman Eposta ile gondersinler size dedim , bekliyoruz gonderile bilirmi yoksa olmazmi..........offfff anam offff oyle sikildim ki
Eve gelir gelmez test yaptim tabii negatif cikti......yikildim, su an gozlerim yasli yaziyorum.........
Herkese bol sanslar, Rabbim herkesin kucagini doldursun
Sevgiler
Meraba kizlar..bugun dr gittik sagliklari iyi cok sukur ve kizlarim olucakmis..hakkimaiza boyle hayirliymis esim sevincinden ucuyor kiz olucak diye..ben biraz buruk oldum rabbim vermis elhamdullilahda..biri kiz biri oglan olsun diye istiyordum ama ne kizim vardi nede oglum ..artik iki kizim var tabbi 20.haftada daha belli olurmusdiyor ama dr kesin diyorum ben..ALLAHIMA SUKUR OLSUN ..hakkima hayirlisini diledim rabbimden hakimiza hayirlisi buymus kizlar..yeterki sagliktan sihhatli dogsunlar..darisi isteyen butun arkadaslarima olsun insallahh..:
Meraba kizlar..bugun dr gittik sagliklari iyi cok sukur ve kizlarim olucakmis..hakkimaiza boyle hayirliymis esim sevincinden ucuyor kiz olucak diye..ben biraz buruk oldum rabbim vermis elhamdullilahda..biri kiz biri oglan olsun diye istiyordum ama ne kizim vardi nede oglum ..artik iki kizim var tabbi 20.haftada daha belli olurmusdiyor ama dr kesin diyorum ben..ALLAHIMA SUKUR OLSUN ..hakkima hayirlisini diledim rabbimden hakimiza hayirlisi buymus kizlar..yeterki sagliktan sihhatli d ogsu nlar..darisi isteyen butun arkadaslarima olsun insallahh..: [/Q çok sevindim arkadaşım,inşallah sağsalim kucağına al evlatlarını,kızlar bir başka seviliyor,sevdiriyorlar kendilerini.hayırlı olsun canım.
Meraba kizlar..bugun dr gittik sagliklari iyi cok sukur ve kizlarim olucakmis..hakkimaiza boyle hayirliymis esim sevincinden ucuyor kiz olucak diye..ben biraz buruk oldum rabbim vermis elhamdullilahda..biri kiz biri oglan olsun diye istiyordum ama ne kizim vardi nede oglum ..artik iki kizim var tabbi 20.haftada daha belli olurmusdiyor ama dr kesin diyorum ben..ALLAHIMA SUKUR OLSUN ..hakkima hayirlisini diledim rabbimden hakimiza hayirlisi buymus kizlar..yeterki sagliktan sihhatli dogsunlar..darisi isteyen butun arkadaslarima olsun insallahh..:
Gulbahar..canim benim yikilmak yok olucak budefa olmazsa birdahaikine diye dusun ve yilmadan yoluna devam et..yere batsin gurbet yabanci yerler..napalim buda bizim kaderimizmis..yereki esimiz bizimle ve kafa dengimiz olsun napalim bunlarda gecicek ve zamanla aliscaz..ama uzulme ok..insallah hersey gonlunce olucak hep boyle denedik olmadi bir tokat yemis gibi olduk tekrar kalktik yiklimadik cok sukur,bak ben ummadigim anada yakaladim sende yakaliycan arkadasim yeterki yolundan ve fikrinden vaz gecme opuyorum seni..
Gulbahar..canim benim yikilmak yok olucak budefa olmazsa birdahaikine diye dusun ve yilmadan yoluna devam et..yere batsin gurbet yabanci yerler..napalim buda bizim kaderimizmis..yereki esimiz bizimle ve kafa dengimiz olsun napalim bunlarda gecicek ve zamanla aliscaz..ama uzulme ok..insallah hersey gonlunce olucak hep boyle denedik olmadi bir tokat yemis gibi olduk tekrar kalktik yiklimadik cok sukur,bak ben ummadigim anada yakaladim sende yakaliycan arkadasim yeterki yolundan ve fikrinden vaz gecme opuyorum seni..
Toana,hadi bakalım kızlarına çeyiz hazırlamaya başla cicimmm...İki kız ya da iki erkek kardeş süper bi şey inan bana.Hayat boyu birbirlerine destek olacaklar ve hiç yalnız kalmayacaklar.İki kız kardeşin dayanışmasından daha güzel ne olabilir ki şu hayatta.Ya da iki erkek kardeşin sırt sırta verip yaşamda dimdik ayakta durmaları çook daha kolay.Tek çocuk anne için çok daha rahat ama kardeş sahibi olmak başka bir şey.Hele ki aynı cinsiyetten kardeşlerin dayanışması çok daha özel.Şimdi neden bunları yazdım biliyor musun içim acık buruldu demişsin ya burulmasın cicim.Bebişlerin çok şanslılar sen de öylesin.Zaten her lafında şükrediyorsun biliyorum, şükretmeye devam et.Yeniden çok tebrik ediyorum canım.Kendine ve kızçelere iyi bak sevgiler...Meraba kizlar..bugun dr gittik sagliklari iyi cok sukur ve kizlarim olucakmis..hakkimaiza boyle hayirliymis esim sevincinden ucuyor kiz olucak diye..ben biraz buruk oldum rabbim vermis elhamdullilahda..biri kiz biri oglan olsun diye istiyordum ama ne kizim vardi nede oglum ..artik iki kizim var tabbi 20.haftada daha belli olurmusdiyor ama dr kesin diyorum ben..ALLAHIMA SUKUR OLSUN ..hakkima hayirlisini diledim rabbimden hakimiza hayirlisi buymus kizlar..yeterki sagliktan sihhatli dogsunlar..darisi isteyen butun arkadaslarima olsun insallahh..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?