38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Iyi dileleriniz ve dualariniz icin tesekkurler. Insallah son denemem olur. Nckurt, agzindan bal damlamis, ikiz falan.. Insallaaaahhh :)
Beni biliyorsunuz, hep hafiften almayi, stres yapmamayi oneriyorum, kendimde ona gore davranmaya calisiyorum. Simdi sadece muayeneye gidiyorum, test isterlerse yaptiracagim. Turkiye'de sadece 5 gun kalip donmem lazim, o yuzden onumuzdeki aya kalacak tedavi. Ama yine de bir heyecan sardi icimi.
Hepinizi kucakliyorum

Canım uzun süredir nete giremediğim için yeni gördüm çok geçmiş olsun,umarım daha iyisindir.Sakin ol ,kaygıların bebeği olumsuz etkileyecektir.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dualarım seninle...

selam güller

kampa kararın hayırlı olsun bebekli olsun

alkan....hoşgelmişin...23 nisan törenlerini severim...hatta giderdim de son yıllarda.heh.çokkk tatlı oluyorlar...kimisi heyecandan kızarıveriyor kimisi düşüyor kimisi ağlıyor.yavrularım...çok tatlılar yaaa...birkersinde çocuklar arasından bir çocuk seçmiştim kendime..erkek çocuktu.ama kız güzeliydi maşallah...hah.fotosunu çektim.saklıyorum.Allah anasına babsına bağışlasın.ama çokkk tatlıydı yaaa.
çalışmalarda kolay gelsin hocam...kalabalık arasında sizi seyrdebilirim heh..

baharnaz namı diğer sütlü bahar....çoktandır selamlaşamıyoruz..yavrular büyüdükçe ara da açılıyor 38 de...bir an önce büyüselr de...değil miyavrun diş çıkarıyormuş...biz de bu ara o sıkıntıyı yaşıyoruz.biraz huysuzluk dışkılamada değişiklik gibi......öptüm Enesi

cans hocam...bir haber verin...inşallah herşey yolunda..

nisa.....nasıl gidiyor

TOANA....ikizlerle aran nasıl....

emir 34 ....ALLAH SENİN DE DİLEĞİNİ VESİN...TÜM İSTEYENLERİN...

TAYF... AZ GEÇMİŞE BAKARKEN SENİN OĞLANLARI GÖRDÜM DE.YAHU DR UNUN KAALE ALMADIĞI 5 YUMURTADAN İKİSİ BUNLAR DEDİM.TEKRAR GÖRÜNCE SENİN SIPALARI..

gülbahar....yarın hayırlı haberle gel.

kızlar kÇTIM...DENİZ,ALABAMA,ALTINYUNUS,UNUTTUĞUM DİĞER GÜLLER....HERKESE SELAM..İYİ GECELER...TATLI UYKULARDA OLUN..

YENİ GÜLLER...NİYETLİLER...TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER...ŞANSINIZ BOL OLSUN...HER MUTLULUK GÖZYAŞIMDA TÜM İSTEYEN ANNELER DUAMDA.
BU KADAR YAZABİLDİM DİYE KENDİMİ ŞANSLI SAYIYORUM!

Son düzenleme:
iyi geceler..denizgeldi..iyi olmaya calisiyoruz..biraz yorucu ama katlanicaz..ama cok sukur iyiyiz sagol teyzesi..senin kiz nasil kele buyuyordur cimcime yerim ben onu..opuyorum seni ve yavrunu..

Gunaydin Tatlilar,:131:

Umarim hepiniz iyisinizdir.

Denizgeldi tesekkurler canim dileklerin icin....sende oglunu op benim icin canim

Cok erken uyanip hazirlandim, yolluk bile hazirladim cok uzak bir yere gitmemiz gerekiyor testi yaptirmak icin , kaldigimiz sehirde yapmak istemediler yurtdisinda tedavi oldugum icin...gercekci olursam hic umidim kalmadi...ama yinede HCG'yi yaptirmak istiyoruz....artik hakkimizda ne hayirliysa o olsun! Doktorlar ve biz elimizden gelen her seyi yaptik...bundan sonrasida Rabbime kalmis.

Hepinize guzel, bereketli ve huzurlu cumalar diliyorum

Sevgi ile kucakliyorum

güneşli bir günden herkese günaaaaydınnn

hayır haber olsun gülbahar....benim bir kızım var.kız.erkek değil.Allah sana da her isteyene de nasip etsin.AMİN...

güneşli bir günden herkese günaaaaydınnn

hayır haber olsun gülbahar....benim bir kızım var.kız.erkek değil.Allah sana da her isteyene de nasip etsin.AMİN...

Ayyyy denizgeldi, Sorry ya, ben karistirdim, kusuruma bakma, neden oglan dedimki ben

Yenice geldik bizde, kani verdik sonuc aksama ama bana vermek istemiyorlar yine bir ters Ingiliz davranisi, (nefretmeye basladim bu insanlardan!!!! ve bu ulkeden), illaki bir doktora verilmesi gerekiyormus. O zaman dedim benin DR'uma faxlayin, ok dedioler. Geldim Doktoruma gittim onlarinda faxi bozukmus......o zaman Eposta ile gondersinler size dedim , bekliyoruz gonderile bilirmi yoksa olmazmi..........offfff anam offff oyle sikildim ki

Eve gelir gelmez test yaptim tabii negatif cikti......yikildim, su an gozlerim yasli yaziyorum.........

Herkese bol sanslar, Rabbim herkesin kucagini doldursun

Sevgiler

canım inşallah,dr.un hayırlı haberi verir.bende idrar testi yaptım yok.bu gün 15 günüm iğneden sonra dr.um şehir dışında olduğu için pzt gel dedi bakalım 2 gün daha sabır .ama o kadar umutsuzumki.içim kırgın,küskün herşeye.dışımdan belli etmemeye çalışsamda.sende duygulandırdın canım beni gözlerimdeki yaşlara engel olamıyorum.moraller sıfır yani.ne zor allahım,biz ve bizim gibi olanllara yardım et.hava öyle güzelki burda günlük güneşlik.hiç bir şey yapasım gelmiyor.ama zorlayıp , kafayı yememek için gidip işe güce vurayım bari kendimi.görüşürüz ,hayırlı haberini bekliyoruz inşallah.

Meraba kizlar..bugun dr gittik sagliklari iyi cok sukur ve kizlarim olucakmis.. hakkimaiza boyle hayirliymis esim sevincinden ucuyor kiz olucak diye..ben biraz buruk oldum rabbim vermis elhamdullilahda..biri kiz biri oglan olsun diye istiyordum ama ne kizim vardi nede oglum ..artik iki kizim var tabbi 20.haftada daha belli olurmusdiyor ama dr kesin diyorum ben..ALLAHIMA SUKUR OLSUN ..hakkima hayirlisini diledim rabbimden hakimiza hayirlisi buymus kizlar..yeterki sagliktan sihhatli dogsunlar..darisi isteyen butun arkadaslarima olsun insallahh..:

Gulbahar..canim benim yikilmak yok olucak budefa olmazsa birdahaikine diye dusun ve yilmadan yoluna devam et..yere batsin gurbet yabanci yerler..napalim buda bizim kaderimizmis..yereki esimiz bizimle ve kafa dengimiz olsun napalim bunlarda gecicek ve zamanla aliscaz..ama uzulme ok..insallah hersey gonlunce olucak hep boyle denedik olmadi bir tokat yemis gibi olduk tekrar kalktik yiklimadik cok sukur,bak ben ummadigim anada yakaladim sende yakaliycan arkadasim yeterki yolundan ve fikrinden vaz gecme opuyorum seni..

Selam toana ne guzel bir haber bu boyle bayilirim kiz cocuklarina saglikli dogsunlar insallah Rabbim sorunsuz kucaginada almayi nasip etsin AMINNNNN kacinci haftadasin?
Rahim boyunu ölctur canim aman buna dikkat et benim doktorum surekli olcerdi ben bilimiyordum.17 haftamda serklaj yapildi Allaha emanet olun canim sevgiler

sagolun kizlar Allah razi olsun...evet canim rahim boyunu olcturdum gecen hafta..bir problem yok dedi dr um..birsey olursa 20 haftadan once dikis veya bant atiyorlarmis..rabbim korktugumuza ugratmaz insallahh..simdi 16.hafta dedi dr um 4 aylik olmuslar..guzel dilekleriniz icin cok sagolun..

toana canım güzünüz aydın eşinle.sağlıkla kucağınada al inşaAllah.rabbim ne verirse başımız üstüne.topiğimize kız az güneş.clarissa.ve deniz dimi kızlar aklıma başka gelmiyor.tabi ta en başlarda topiğin vardı sanırım da aklıma gelmedi.

herkese mutlu hafta sonları güller

toana....oleyyy.kız.kız.ille de kız.hehhehehe...hayırla gelsin canım kızların...gözünaydın tebrikler

gülbahar ..hayırlı bekleyişler...sabır... evdeki sonuca güvenme...hayırlıysa olsun.

nisa...selam...haklısın.çok erkek bebek oldu 38de..kızlar karaborsa

herkese çok selam....

cans hocam.....beğenip kaçıyorsunuz...iyimisiniz...son durum ne?

gunaydin kizlar gunesli bir gunden..

sagolun mai denizgeldiciyim Allah razi olsun darisi sana mai bekliyoruz hadi sirada sen ve diger arkadaslarimizvar..sevgiler hepinize

Yenice cok uzun bir mesaj yazmistim ama anlamiyorumki online degilsiniz diye gecmedi

Nasil yazsam bilmiyorum.....ama benim sonuclar koskoca bir negatif! ;((

Cok uzgunum, uzerimdem kamyon gecti sanki, yikildim..ve sagliklida dusunemiyorum. Gecen sene ilk dakikalarda uzulmustum ama sonra hayat devam ediyor deyip gecmistim, bu sene farkli gercekten olumlu olacagina cok inanmistim, her sey super gecmisti....

Anlamadim neden tutunmadilar?? neden? Allahim istemeyenlere veriyor ama o kisilerde yeriyor, cevremde var oyle kisilerde, hamile kalipda aldiran, .... ben fazla bir sey istemiyorum, kucucuk bir bebis, evimi neselendirsin diye, sevgimizin meyvesi ....

Su an saglikli dusunemiyorum, bilmiyorum denemek isteyip istemedigi, ..... Turkiyede olsaydim yapardim sicagi uzerine ama her Turkiyeye gitmemiz bir ton paraya maliyet oluyor, tedavi neyse nede otel, yemek icmek tedaviden pahaliya mal oluyor.....bir sene calisip biriktirip gidiyoruz...hep cevap negatif olunca insan yipraniyor, ....ancak zaman soyler tekrar deneyip denemedigimizi...esim deneyecegiz diyor ama benim icim oyle soylemiyor, artik sonuclardan korktum, basarisizlik sendromu yaratiyor......

Toanacim seni ve kocani tebrik ediyorum, bu uzuntulu kalbim senin bebislerin cinsiyetinin okuyunca civil civil oluyor, ne guzel bir haber,Allahim sana saglik ve sihhat versin, o melekleri yorulmadan dogurmak nasip etsin...tabiiki dogumdan sonra tam bir cocuk kitaplarindaki masallar gibi bir sey :)), hayatin degisip dahada bir anlam kazanacak.....onlarla sende buyuyeceksin, ....
Elbise magazalarina gittigimde, kiz elbiselerini gordugumde resmen eriyorum, almak istiyorum.... esimde hemen gelip beni cekip goturuyor, hamile oldugunda bakarsin, o zaman alirsin diyor.

Ben hep sizlerin hikayelerini okuyup, sizlerinizin sabirini, azmini, mucadele verisinize hayran kaldim.
Turk kadini tam bir Kahraman, ender Ataturk demistiki 'Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın' ......hepimizde goklere yukselmeye laikiz!

Hepinizi sevgiyle kucakliyorum

Herkesede bol bol sanslar diliyorum, insallah en kisa zamanda Rabbim kucaklarimizi doldurur ve cocuk ozlemi sona erir.

Yenice cok uzun bir mesaj yazmistim ama anlamiyorumki online degilsiniz diye gecmedi

Nasil yazsam bilmiyorum.....ama benim sonuclar koskoca bir negatif! ;((

Cok uzgunum, uzerimdem kamyon gecti sanki, yikildim..ve sagliklida dusunemiyorum. Gecen sene ilk dakikalarda uzulmustum ama sonra hayat devam ediyor deyip gecmistim, bu sene farkli gercekten olumlu olacagina cok inanmistim, her sey super gecmisti....

Anlamadim neden tutunmadilar?? neden? Allahim istemeyenlere veriyor ama o kisilerde yeriyor, cevremde var oyle kisilerde, hamile kalipda aldiran, .... ben fazla bir sey istemiyorum, kucucuk bir bebis, evimi neselendirsin diye, sevgimizin meyvesi ....

Su an saglikli dusunemiyorum, bilmiyorum denemek isteyip istemedigi, ..... Turkiyede olsaydim yapardim sicagi uzerine ama her Turkiyeye gitmemiz bir ton paraya maliyet oluyor, tedavi neyse nede otel, yemek icmek tedaviden pahaliya mal oluyor.....bir sene calisip biriktirip gidiyoruz...hep cevap negatif olunca insan yipraniyor, ....ancak zaman soyler tekrar deneyip denemedigimizi...esim deneyecegiz diyor ama benim icim oyle soylemiyor, artik sonuclardan korktum, basarisizlik sendromu yaratiyor......

Toanacim seni ve kocani tebrik ediyorum, bu uzuntulu kalbim senin bebislerin cinsiyetinin okuyunca civil civil oluyor, ne guzel bir haber,Allahim sana saglik ve sihhat versin, o melekleri yorulmadan dogurmak nasip etsin...tabiiki dogumdan sonra tam bir cocuk kitaplarindaki masallar gibi bir sey :)), hayatin degisip dahada bir anlam kazanacak.....onlarla sende buyuyeceksin, ....
Elbise magazalarina gittigimde, kiz elbiselerini gordugumde resmen eriyorum, almak istiyorum.... esimde hemen gelip beni cekip goturuyor, hamile oldugunda bakarsin, o zaman alirsin diyor.

Ben hep sizlerin hikayelerini okuyup, sizlerinizin sabirini, azmini, mucadele verisinize hayran kaldim.
Turk kadini tam bir Kahraman, ender Ataturk demistiki 'Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın' ......hepimizde goklere yukselmeye laikiz!

Hepinizi sevgiyle kucakliyorum

Herkesede bol bol sanslar diliyorum, insallah en kisa zamanda Rabbim kucaklarimizi doldurur ve cocuk ozlemi sona erir.

Toana,hadi bakalım kızlarına çeyiz hazırlamaya başla cicimmm...İki kız ya da iki erkek kardeş süper bi şey inan bana.Hayat boyu birbirlerine destek olacaklar ve hiç yalnız kalmayacaklar.İki kız kardeşin dayanışmasından daha güzel ne olabilir ki şu hayatta.Ya da iki erkek kardeşin sırt sırta verip yaşamda dimdik ayakta durmaları çook daha kolay.Tek çocuk anne için çok daha rahat ama kardeş sahibi olmak başka bir şey.Hele ki aynı cinsiyetten kardeşlerin dayanışması çok daha özel.Şimdi neden bunları yazdım biliyor musun içim acık buruldu demişsin ya burulmasın cicim.Bebişlerin çok şanslılar sen de öylesin.Zaten her lafında şükrediyorsun biliyorum, şükretmeye devam et.Yeniden çok tebrik ediyorum canım.Kendine ve kızçelere iyi bak sevgiler...
Gülbahar,içinin ezikliği,burukluğu,kırıklığı,yıkıklığı benim de çok kısa süre önce yaşadığım duygular.Seni çok iyi anlıyorum.Söylenecek çok bir şey yok.Zaman bütün herşeyi hallediyor.O yüzden de şimdi üzülme falan diyemiycem.Üzül ama sen de biliyorsun ki geçiyor.Geçecek ve yeniden aynı sevdaya yakalanıp planlarını yapmaya başlayacaksın.Tavsiyem şimdi Türkiye'ye odaklanman ve bunun için birikimlerini yapman.En güzel örnek Toana.Onun içinde hiç bir şey kolay olmamıştı ama o zor olanı başardı.Emeklerinin karşılığını aldı.Sen de yapabilirsin.Hiç bir şey çok zor değil.Biraz toparlan sonra planlarını topikteki güzel kadınlarla birlikte harekete geçiririz.El ele yürek yüreğe...
Kampa,sende durumlar ne?Görüşmeğe geleceğini yazmıştın.Görüşmeye gidince hemen başlanıyor söyliim.Tecrübeyle sabit:)))
Denizgeldi,ara sıra sümüklü böceğini okuyorum seni ve böceğini artık görmek istiyorum.Şu tatil bir gelsin okullar hayırlısıyla bir kapansın accayiiip güzel planlarım var ama söylemiycem:)))
Hava çok güzel,yollar renk renk lale dolu.Gören de sanacak ki ülke olarak lale devrini yaşıyoruz...Çakma lale devri cicim biliyoruz biz.Yemezler.
Hepinize Alkan'dan kucak dolusu sevgiler...

Cok sevindim. Allah saglikla dogmalarini nasip etsin insallah. Kiz erkek ikisinin de ayri guzelligi var. Onemli olan sglikli olmalari. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…