KIZLAR meraba hepinize..
Alkancim sagol canim benim seninde gonlundekini versin biran once senide kavustursun bebeyine sagol guzel dileklerin icin..
evimicin sagol canim allah razi olsun..senin hamilelik nasil gidiyor umarim iyisin..
cans..sagol canim insallah sende yavrunu sag selim kucagina alicaksin ve bu kotu anilarin arkada kalicak umut ediyorum ..
diger arkadaslarima slm olsun sevgilerimle..
ne deyim canım ya çoğumuzun yaşadağı hayal kırıklığı rabim bir daha yaşatmasın.ilk günler çok zor inşaAllah zamnal hafifler ama içimize sızı kalır.ama bun yenmenin tek yoluda tekrar denemek gücümüz yettiğince.rabbim yazmıştır dilerim kısmetimize bir yavru ve kavuşuruz bizde amin.hele biraz zamn geçsin kendinde isyeceksin tekrar.
arkadaşlar badenur çok zor bir hamilelik sonucu cuma akşamı sancılar sıklaşınca doğuma girdi. ikizler doğdu. 31+4 de doğdular. tabii solunum güçlükleri var. biri cerrahpaşa da kuvözde diğerini yer yok diye özel çapa ya yollamışlar. bunun için üzgündü. bilemiyorum başka yere aldırabilecek mi? konuşamadık. fazla yazışamadık da. inşallah her iki çocuğu da biran önce sağlıkla evlerine, anne babalarına kavuşurlar.
arkadaşlar badenur çok zor bir hamilelik sonucu cuma akşamı sancılar sıklaşınca doğuma girdi. ikizler doğdu. 31+4 de doğdular. tabii solunum güçlükleri var. biri cerrahpaşa da kuvözde diğerini yer yok diye özel çapa ya yollamışlar. bunun için üzgündü. bilemiyorum başka yere aldırabilecek mi? konuşamadık. fazla yazışamadık da. inşallah her iki çocuğu da biran önce sağlıkla evlerine, anne babalarına kavuşurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?