Alarahan,
daha iyi olmana sevindim neler yaşadık be arkadaşım bunu da atlatıp devam edecegiz inşşallah...senin ve alkanın tavsiyesi üzerine coraspirin ve folik asit içmeye bende devam ediyorum bunun yanında bir sürü ek vitaminde alıyorum
omega3
coq10
arı sütü 1000mg
bal polen karışımı
elevit...bitince başka bi markaya geçecgim multivitamin
Largine (çok istikrarlı olmasada)
adetten 14. güne kadar hayıt hapı vitex,evening prime rose 1000 mg ...olası bi gebelik için kesiliyor.
işte bunlarla oyalanıyorum
passiflora homeopatic kullanıyorum doktorum önerdi...zaten bi işe yaradığını da söyleyemem..Allahın gücüne gitmesin bana epey güçlü böle günlerce beni uyutacak bir şeye ihtiyacım var.
sende epeydir ugramamışsın,bırakmayalım birbirimizii kader arkadasım.
Wannacım, benim kilo problemim de var. Kilo pıhtılaşmayı da artırıyor. Diyet ve yürüyüşe de başladım. Bakalım troidlerim de yavaş çalışıyor, bir 20 kilo verebilsem benden mutlusu olmaz herhalde. Belki bebişde kendilinden geliverir. Omega 3'e ben de başlayacağım. Bu işi inşallah birlikte başaracağız. :)
kizlar meraba hayirli cumalar rabbim gonlunuzden geceni versin hepinize hepimize insallah..
Bugun kontrolum vardi..gittim kizlarimi gordum cok sukur iyiler MASALLAHH..insallah bundan sonrada iyi olurlar..hayirlisiyla..DR UM tamamen birbirlerine benzemiyorlar dedi saglicaktan dogsunlarda onemli olan o.. cok guzel bir duygu , isteyen butun arkadaslarima bu duyguyu tatirsin insallahh..cuma gunler uc aylar yuzu suyu hurmetine ..rabbim kimsenin gozunu yolda kucagini bos birakmasin AMIINN...
Kizlar sonunda evimdeyimmmmmmmmm dun benim dogumgunumduu pazartesi kan vericemm ama bende hic bir belirti yokk bazen basim donuyorr ama zaman zaman adet olcam saniyorum adet agrilarim var insallah olmammm
Kizlar sonunda evimdeyimmmmmmmmm dun benim dogumgunumduu pazartesi kan vericemm ama bende hic bir belirti yokk bazen basim donuyorr ama zaman zaman adet olcam saniyorum adet agrilarim var insallah olmammm
Kizlarrrr sabah karnim agridi gelicek sandimm bir bakdimm sari acikkk pembe gibi bir akinti ama elmedi bir daha adet sancilarim oluyo geciyoo ama ne gogsumde bisey ne bende sabah yatakda bir midem bulandi oda adet oluncada oluyoo yarin buyuk gunnnnnn ama su bir gercek olmazsadaa uzulmuyecegimm cunku birgun olacak biliyorumm.MAicim biz esimin kuzenin esi hastalandi 38 yasinda yakisikli bir adam bir anda rektum kanseri duyduk ameliyat olmadan 2 gun once moral olsun diye gittik dualarla iyi gecdi ameliyatii ve inan bizler onlarla super vakit gecirdik kson yillarda gecirdigim en keyifli bir haftaydii.MAICIM dilerim sende mutlu sona yaklasdinn hissediyorumm canim arkadasim.LEE seni cok ama cok takdir ediyorumm sen melek gibi bir kadinsin rabbim o meleklerinin yanina birde minnacik melek verecek inan buna.sevgiler canim arkadaslarim dilerimm yarin guzel bir haber verebilirim sizee;
Merhaba kizlarrr maalesef gene olmadii ne yapalim ben hazirlikliydimm zatenn o yuzden kendimi uzmeyecegim biraz vakit dinlenme vaktii demekki zamani varrrrr ben iyiyim beni merak etmeyinn.sizi coook seviyorum can arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?