38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar meraba hayirli cumalar rabbim gonlunuzden geceni versin hepinize hepimize insallah..

Bugun kontrolum vardi..gittim kizlarimi gordum cok sukur iyiler MASALLAHH.. insallah bundan sonrada iyi olurlar..hayirlisiyla..DR UM tamamen birbirlerine benzemiyorlar dedi saglicaktan dogsunlarda onemli olan o.. cok guzel bir duygu , isteyen butun arkadaslarima bu duyguyu tatirsin insallahh..cuma gunler uc aylar yuzu suyu hurmetine ..rabbim kimsenin gozunu yolda kucagini bos birakmasin AMIINN...

Allah ikisinide saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Allah tüm isteyenlere versin insallah.

KIizlarr ben halen almanyadayimm donemedik ama hastalik olmasina ragmen keyifli halen hastalanmadimm bakalimm ama hic bir belirtim yokk ara sira adet sancilari disindaaa yarindan sonra evdeyim gorusuruzzz sevgilerr

iyi geceler 38in güzel kızları) hepinize ayrı ayrı yazmayı çok isterdim ama iki çocuklu (biri henüz bebek sayılır) anne olunca değil bilgisayarın başına oturmaya bile zamanım yok.ama hepsi çok güzel)hiç şikayetci değilim)
2 temmuzda eşim ve ben tekrar dünyaya geldik) yavrularımız artık bizimle.evimizde iki tane melek var)cıvıl cıvıl çocuklarımızın sesi evimizin mutluluğuna mutluluk kattı) eşim ve ben büyük aşkla birbirine bağlı kişilerdik şimdi aşkımıza kuzularımızda dahil oldu)rabbim 10.yıl armağanını bizlere sundu.çok şükür ona.inşaallah bizleri birbirimize hayırlı kılar.inanın doğurmak,yok genimden biri olsun diye uğraşmak hepsi boş.çocuklarımız bize baba anne dedikçe kalbimizin yağları eriyor) inanın o kadar yoğunum ki artık, işi bırakmakla isabet etmişim) herşeyim oğlum ve kızım artık tabiii babalarını unutmamak lazım) geceleri 4-5 kez uyanıp üzerlerini açmışlarmı diye bakıyoruz.sabah .6:30 da ayaktayız.uyku olayını unuttum) olsun çocuklarım için herşeye değer.çok istememe rağmen sizlere yazamadım aslında anlatacağım o kadar çok şey var ki.oğluma bugün bilgisayarda fotoğraflarımızı gösteriyordum.bir ara babasıyla çekildiğimiz fotoğrafın birini gösterip ben neredeyim anne diye sordu) bende siz henüz yanımızda değildiniz dedim.evlilik resmimizi gösterip.ben ve baban birbirimizi çok seviyorduk ve evlendik.sonra sizi gördük sizleri çok sevdik.bunlar bizim çocuklarımız.hep birlikte evimizde yaşamalıyız dedik.sizleri yanımıza aldık.bundan sonra asla ayrılmayacağız.deyince oğlumun yüzündeki tebessümü görmeliydiniz) bana dün, hadi bana sor yuvadamı kalmak istiyorum yoksa evimizdemi dedi.bende söyle bakalım nerede kalmak istersin dedim.evimizde kalmak isterim.yuvaya götürürseniz çok ağlarım dedi.asla sizleri yuvaya götürmeyiz.baban ve ben sizi çok ama çok seviyoruz.biz çok mutlu bir aileyiz dedim.size enteresan birşey söyleyeceğim.hani derler ya allah bereketini verir diye ben bugün öyle birşey yaşadım.bunun sebebide çocuklarımızdı.pazara gittim oğlum ve kızımla onlara henüz hiçbirşeyimiz olmadığından günlük kıyafet falan alacağım.yanımda çok para yoktu.oğlumda kamyon istemişti.kıyafetleri aldım param bitti oğluma istediği oyuncağı alamayacağım diye üzüldüm.çantama tekrar baktım oğlumun oyuncağına yetecek kadar hatta fazla parada vardı) rabbim bereketi çocuklarımızla evimize getirdi)
kızlar yaaa kızımın kakalı poposunu bile yıkamak çok güzel )
kızlar hergün sizlere yazmak isterim ne yapıyorsunuz merak ediyorum.ama maalesef çok erken uyanıyoruz.ama fırsat buldukça sizlerle paylaşımım devam edecek.sevgiyle kalın)
allah hiç birinizin kucağını boş bırakmasın.sizlere duacıyım.38in gülleri)

Son düzenleme:
Kizlar sonunda evimdeyimmmmmmmmm dun benim dogumgunumduu pazartesi kan vericemm ama bende hic bir belirti yokk bazen basim donuyorr ama zaman zaman adet olcam saniyorum adet agrilarim var insallah olmammm

kızlar bugün çocuklarımız için alışverişe çıktık.süper birşeydi.onların mutluluğu bizi dahada mutlu etti) inşaallah bu mutluluğu sizlerde çocuklarınızla yaşarsınız)

iyi geceler 38in gülleri....tatlı uykularda olun....

toancım...kızların sağlığı yrindeymiş...çok iyi....ne kadar oldun şimdi.artık zorlamaya başlamışlardır.hollandaya sevgiler..

mai....canlı selam....sarıyorum seni.....

herkese sevgiler..

Denizaba meraba canim..evet cok sukur iyiler teyzesi..tabiki agirlastim valla olsun saglik olsun insallah saglikli dogsunlarda..onemli olan o ..simdi ben 29.haftaya girdim herhalde 7.ayim bitti sayilir ,,birde sag selim dogurursam hayirlisiyla insallahh..senin kiz nasil buyuyordur op yerime cimcimeyi..turkiyemede benden slm...sevgiyle kal

Kizlarrrr sabah karnim agridi gelicek sandimm bir bakdimm sari acikkk pembe gibi bir akinti ama elmedi bir daha adet sancilarim oluyo geciyoo ama ne gogsumde bisey ne bende sabah yatakda bir midem bulandi oda adet oluncada oluyoo yarin buyuk gunnnnnn ama su bir gercek olmazsadaa uzulmuyecegimm cunku birgun olacak biliyorumm.MAicim biz esimin kuzenin esi hastalandi 38 yasinda yakisikli bir adam bir anda rektum kanseri duyduk ameliyat olmadan 2 gun once moral olsun diye gittik dualarla iyi gecdi ameliyatii ve inan bizler onlarla super vakit gecirdik kson yillarda gecirdigim en keyifli bir haftaydii.MAICIM dilerim sende mutlu sona yaklasdinn hissediyorumm canim arkadasim.LEE seni cok ama cok takdir ediyorumm sen melek gibi bir kadinsin rabbim o meleklerinin yanina birde minnacik melek verecek inan buna.sevgiler canim arkadaslarim dilerimm yarin guzel bir haber verebilirim sizee;

akidee canım benim hadi bize müjdeli haberler ver

günaydın kızlarrr

akidecim yarın hayırlı heberini bekliyoruz inşaAllah.

denizgeldi canım bende sarıyorum bende.

Merhaba kizlarrr maalesef gene olmadii ne yapalim ben hazirlikliydimm zatenn o yuzden kendimi uzmeyecegim biraz vakit dinlenme vaktii demekki zamani varrrrr ben iyiyim beni merak etmeyinn.sizi coook seviyorum can arkadaslarim

günaydın 38in gülleri

akide.....meark etmiştim...( canın sağolsu güzelim....ben sana yine söylüyorum.senin bebişin doğal gelecek....inşallah

Merhaba kizlarrr maalesef gene olmadii ne yapalim ben hazirlikliydimm zatenn o yuzden kendimi uzmeyecegim biraz vakit dinlenme vaktii demekki zamani varrrrr ben iyiyim beni merak etmeyinn.sizi coook seviyorum can arkadaslarim

canım benim demekki zamanı değilmiş.. Rabbim tez zamanda 3 ay içinde nasip etsin inşallah.. Sen dualarına bol bol devam et, olacak Allah'ın izniyle...

Selam Arkadaşlar,
Bir süredir takip ediyorum burayı. Bende nisan ayında dış gebelik yaşadım doktor bir daha ki sefere aşılama yaparız demişti. Dün itibariyle Rahim filmi çektirdim kanallar temiz sorun yok. Fakat yumurta sayısı 3 dedi bu durumda aşılamaya da gerek yok direkt tüp bebek diyor. Eşimde sperm hareketliliğinde sorun var. Tabi benim bu süreçleri araştırıp bir karar vermem lazım. Bu aşamada yardımlarınızı rica ediyorum. Ben istanbuldayım. Kim nerede hangi doktoru tavsiye ediyor? bu işlerin birde bütçe bölümü var nedir masrafları? doktor tüp bebek için zaman kaybetme dedi ama bilemedim...
Günlerdir okuyorum burda o kadar çok şey yaşayanlar var ki, İlk defa tüp bebek deniyeceğim demek ,sormak bile belki abes olucak Ama birilerine sormam lazım karar almam lazım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…